uppdatering

Nu var det åter igen länge sen jag bloggade. Jag har egentligen inget att skriva om. men ni får väl som vanligt läsa ett inlägg om vad som har hänt på sistone.
 
Förra torsdagen opererade jag bort min ena visdomstand. Mycket, blod, svullnad och tabletter senare är det bara stygn kvar i munnen och jag känner bara att det spänner lite. Vilket är en stor förbättring mot för några dagar sen med tanke på att jag fick äta pyttesmå bitar med mat och skära bort kanterna på smörgåsen innan jag skar den i små fyrkanter. Så det är mycket bättre nu och det är skönt att ha den borta!
 
Jag har varit på julbord med Andreas med familj. Och jag har även ridit ganska mycket. Andreas har varit med till stallet och hjälpt mig och det har också Caesar. Träningsvärk efter dressyr på två hästar resulterade i svårt att gå! Så mycket tid har spenderats i stallet. Nu är det bara jag och Sandor, Louise fick igår en liten son! Stort Grattis till henne!
 
I morgon ska jag jobba 8-11.30 innan jag åker till stallet och rider. Förmodligen dressyr. Sen ska jag hämta Andreas som ska sova hos mig. Efter det ska jag hämta Molly som ska vara hos oss över helgen.
på lördag ska jag, Andreas, Johan, Johans kompis Andreas och mamma till Ullared. Bussen går 02.00. Vilket betyder att man knappt behöver lägga sig och sova innan man ska upp igen. Så vi får se om det bara blir några timmars sömn på bussen i stället.
Söndagen sen kommer vara en sovdag! Jag ska till stallet och ta en lugn tur på sandor i all fall annars ska jag bara sova! Jag kommer nog vara ganska trött.
 
Sen nästa vecka kommer förhoppningsvis min nya Iphoen 5S! Som jag längtar! Min funkar knappt alls så det ska bli så himla skönt att få en ny som funkar som den ska!
 
I Ullared ska jag passa på att köpa massor med julklappar. Och sen kanske lite till mig själv också men mest julklappar ;)
 
Nu har ni fått en liten uppdatering och vet om att jag lever i alla fall! Hoppas det duger så länge!