Julmys

Mamma kom nyss upp med ett rött band, blitter och kanalljus, vilket tyder på att det snart är dags för lucia! Det är un vecka och två dagar kvar innan vi kommer stå på scenen och sjunga jullåtar med det röda bandet runt midjan, glittret i håret och kanalljuset i handen! Så nu börjar det faktiskt kännas som att det börjar bli jul! Fast jag saknar snön! Det måste komma snart så att man kan få riktig julkänsla!




Sara A's häst med mig på ryggen


Snö ritt på Willow♥





När det är snö blir det ju såklart riktigt fina bilder så då ska det fotas!





Colour them wonderful

Never let the fear of striking out keep you from playing




Just wanna crawl into my bed

You have found your place in my heart and will always stay there. You are just in a more distant corner. If I start to tear up parts the tears come, but as long as I stick to just missing you everything's okay. We had a great time, and I don't regret a day. Even though I will never let you go completely, you are now in a place that I can handle without breaking apart. I do not know what to say in order to understand how I feel. Relief, regret, joy, sorrow, yes, all at the same time.

Tredje dagen med stämrep i dag. Jag hade lite små problem med att hålla mig vaken men tog mig genom skoldagen!

I morgon ska vi vara i aulan för första gången så då är det massor av steg som ska in i huvudet!

Jag har egentligen inte så mycket att säga så nu ska jag gå ner och spela piano ;)




I've lost you

I dag var det stämmrep. Samma som igår alltså. Vi kom igenom hela medleyt så nu är det finslipning och på torsdag ska vi nog börja repa i aulan! Snabbt ska det gå!

När vi väl är i aulan kommer man stå och vänta, vänta och vänta, sen kommer man precis sätta sig ner för att man blir trött i benen då kommer lärarna säga "upp och stå så ska v prova en ny grej..." Ingen vila då heller! Då ska ju koe´reografin och allt sånt repas in och sen om två veckor är det premiär! Mycket på en gång!

Idag var jag hos sjukgymasten efter skolan. Vi kollade mina knän som vi gör var tredje vecka. Kollar hur det går med träningen för dom och sånt där. Ifall jag skulle få ondare så att vi vet att det går som det ska.

Idag har jag fått höra att mitt hår var jätte fint! Hemligheten är dock ta ur flätorna, dra fingrarna slarvigt genom håret (borsta inte) och sätt sen i några hårnålar så att det ser någolunda ut! Man får ju komplimanger så... ;) Jag sover numera med flätor för att mitt hår inte ska bli så slitet när jag ligger med huvudet på kudden. Och då när jag ska fixa håret så kan jag inte borsta det för då står det mer åt alla håll!

Emma först på morgone: Vad långt hår du har fått!
Mysan under repen: Jag tycker då ska ha ditt hår sådär oftare
Pappa vid kvällsmaten: Vad fin du är i håret i dag
VI hade också massagetåg på en av rasterna och jag får massage av Mysan. Hon masserar vid mitten av mina skulderblad.
Jag: Aj akta mitt hår, eller vänta har jag hår där nere?!
Mysan: Ja :o

Riktigt kul att höra eftersom jag inte tycker att mitt hår är fint! Då blev Jessica glad! ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fläta mitt hår ;)





Inte jätte bra bilder men såhär såg i alla fall mitt hår ut ;) På bilden över ser man verkligen hur långt det har blivit!


I'm that little bit of hope

I dag var första dagen av stämrep inför lucia och julshow. Redan efter första dagen är man trött! Men man får ju en bra show sen så det kan det vara värt :)

När jag kom hem förut så åt jag och sen gick jag en sväng med Caesar. Sen har jag inte gjort något alls, vilket är väldigt skönt!

Jag har inte så mycket att skriva om så nu ska jag gå och duscha :)


Light

I går var vi ju hos farmor. Vi julpyntade, hämtade utegran, satte upp innegranen m.m. Jag körde dit upp, in till stan och hem, in till stan igen och hem, och sen hem igen till oss. Så igår körde jag nog ca 40 mil sammnlagt ;) Vilket är en bit!

Jag hittade en jättefin ljusslinga till mitt rum som jag satte upp i dag!

Här kommer lite nya bilder som jag har tagit igår och i dag. Sen några som jag tog för flera veckor sen som jag inte har orkat lägga in i datorn!



Ljusslingan som jag satte vid DREAM som jag har på väggen


Bild på hela


Endel på Caesar är lite suddiga, jag hade glömt att ändra inställning -.-







Riktigt nöjd med den här bilden!










En julklapp som jag har slagit in ;)


Sen köpte jag två armband också, jag vet att dom inte passar ihop men jag ville ha bild på båda ;)


Sen kommer lite bilder som jag tog för ett bra tag sen















Svinkallt och han badar såklart ;)





Standing where you left me

I dag är det ett helt år sen jag lämnade dig! Det var ett stort hål i mitt hjärta och jag kunde inte sluta tänka på dig.
Det var det svåraste beslutet jag någonsin har gjort!

Nu ett år senare kan jag tänka på dig med glädje. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Fast det inte känns lika tungt att tänka på dig längre. Klumpen i bröstet är borta och tårarna kommer nu av glädje.

Att inte veta vart du var var nog det värsta av allt! Men att sen hitta dig är glädje på hög nivå! Så lycklig hade jag inte varit på länge!

Föralltid i mitt hjärta, gumman, wimzan, busfrö, tjockis, älsking, sötnos, gullunge, Appakullas Willow♥




Super kul!

Don't take what you have for granted

Igår var det ju star for life, eller marching for life. Så jäkla kul va det! Afrikanerna som var med hade aldrig hållt i en mick innan men dom var så himla duktiga! Man fick en energi av dom så man blev så himla glad av och kunde inte stå still! Molly Sanden och Gladys var med. Det var en sån himla känsla som man inte kan beskriva!
Det var en som höll i konserten som skulle göra en liten rolig grej, han härmade hur en grammofon låter. Det var exakt! Skit fränt!

Man gav allt för att man blev så glad och fick energi så man var helt slut efteråt! T-skirten var inte mysig!

När vi stod och dansade på scenen så borde afrikarnerna tyckt att vi var jätte stela när vi stod där och rörde oss från sida till sida medans dom var hur mjuka som helst!

Så nu i dag är jag super trött för vi kom hem hala evla igår. Men jag är fortfarande glad efter igår så jag är lite övertrött flummig ;D

Nu är det dags för prov och sen ska jag stanna kvar i skolan och göra lite matte för att sen sätta mig på bussen till jobbet och jobba 17.20. Ska bli kul!





I don't hear a sound

I dag var det skolan som vanligt. Min säng var extra varm och mysig i morse men jag släpade mig upp och iväg mot skolan.

Jag slutade tidigare i dag så jag kom hem vid tre! Skönt!

När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag en sväng med Caesar och nu sitter jag och råpluggar. Jag måste kunna psykologin tills i morgon eftersom jag inte hinner plugga något då. Så nu gäller det att sätta allt som Freud hade i huvudet ;) Han hade några sjuka teorier!

Såhär kommer nästa vecka och det som är kvar av den här veckan se ut:

Torsdag: Skola, Star for life
Fredag: Skola
Lördag: Sova! Till farmor, göra matten
Söndag: Göra matten. Sen vet jag inge mer

Måndag: Estetveckorna börjar!
Tisdag: Estet, sjukgymnasten 16.15
Onsdag: Estet
Torsdag: Estet
Fredag: Estet. Kanske Örebro med Mysan
Lördag:?
Söndag: Jobba 13-17

Någon dag ska jag också rida Tritla :)

Nu ska jag äta


The only light I see

Sen jag kom hem har jag faktiskt gjort lite vettigt! Jag har slagit in julklappar och gjort lite psykoloig. Så något vettigt har jag gjort.

I morgon ska jag råplugga psykologi eftersom jag inte kommer hinna på torsdag. Ännu en vecka med en fredag då man kommer vara helt slut! På torsdag är det ju Star for life och vi kommer inte komma hem förrän tio vilket inte gör det faktum att jag är väldigt trött bättre! Men men...

Sen är det inte så mycket mer som händer den här veckan. Vi ska till farmor på lördag och då antar jag att jag får övningsköra! Jag ska försöka få köra på hemvägen också för jag behöver öva på att köra när det är mörkt. Även fast jag har kört i ett och ett havt år så är det jobbigt att köra i mörker! Jag har inte kört så jätte mycket i mörker innan så det måste jag öva på!

Nu ska jag fläta mitt hår och sen börjar det bli dags för att lägga mig. Jag är en riktig sömntuta men det är ju de flesta tonåringar!




Done

Nu är jag klar med uppgiften vi skulle göra den här lektionen och det är 40 miuter kvar av lektionen. Så jag har ju lite tid att göra saker jag måste på. Fast vi är ju i skolan och det finns inte så jätte mycket att göra där.

När jag kommer hem ska jag i alla fall slå in paket och plugga lite psykologi. Slå in paket känns lite okej med tanke på att det redan är första advent på söndag! Jag har nog inte riktigt fattat det förren Emma sa det i dag! Helt sjukt vad fort tiden går! Det var ju nyss klänningväder! Fast det kommer ju gå lika snabbt tills det är dags för klänningar igen! Som tur är.

Nu känner jag att jag bara babblar på men man måste ju ha något att göra nu när det är lång tid kvar på lektionen!

Men nu hörde jag att man får sluta när man är klar så nu ska jag gå ;)


Never mind

Nu är det sista lektionen sen får jag äntligen komma hem. Jag hade ju sång i dag! Vilket gick jätte bra! Jag är riktigt nöjd och kommer suga åt mig länge av kommentarerna jag fick av angelica! Jätte kul!

Sista lektionen nu kommer bestå av facebook nördande och lite halvt lyssnande på Dan som förklara hur word fungerar. Men han säger att jag gör uppgifterna bra så det är ju bra ;) Helt värdelös på det här är jag inte ;)



Plugga va det ja...

I dag var det skolan. Kom på att i morgon när vi har sovmorgon börjar vi nio när bussen kommer in och vi har prov så jag kan inte komma för sent heller så det blir ingen sovmorgon för mig -.- Jag som behövde den eftersom jag inte fick sova ut helgen! Aja.

I morgon är det skola som vanligt. Vårat liv består bara av skola, skola och skola... Lärarna tror att man inte har något annat... Men nästa vecka så drar estetveckorna igång så då blir det mindre men man kommer vara dubbelt så trött!

Nu klagar jag bara så nu ska jag sluta skriva ;)




Jävla skit -.-

Jag hade skrivit världens inlägg men råkar förstora hela skiten. Då försöker jag få bort den men i stället stänger jag ner internet och inlägget är borta -.- Så jag orkar inte skriva allt igen så ni får nöja er med att nu ska jag gå och duscha ;)




I need you most

I dag var det först skolan. Vi gjorde inte så jätte mycket precis! Teori på idtotten, sjöng lucia sånger på ensamblen, geografiläraren pratade när vi skulle prata, psykologidebatt som mer blev prat om allt möjligt. Så skoldagen har varit ganska lugn om man säger så ;)

Efter skolan hämtade mamma upp mig för vi slutade sammtidigt. Så åkte jag hem och åt, sen bar det iväg till jobbet för tre timmars jobb. Det gick riktigt bra i dag! Det var inte så mycket folk så tiden kröp fram men det var bra personer att jobba med så tiden gick ändå ganska fort!

I morgon ska jag jobba 12-20! Mycket jobb den här helgen. Men det är bara kul!

Jag har fått schemat för december och jag jobbar 22,23,25,26. Lite mysigt med julstämmning!

På söndag ska vi ju till Sara över dagen. Vi kommer åka förbi Willow! Kul! 

Om åtta dagar är det ett helt år sen hon var min! Det har gått sjukt snabbt och tiden utan dig har varit hemsk! Fram tills jag fick reda på vart du var! Det är som att en stor sten är borta från mitt bröst och jag tänker inte längre på dig varje minut och varje dag! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta men det gör inte längre ont när jag tänker på dig! Jag kommer hälsa på dig igen så vi kommer inte sluta ses! Älskar dig alltid!♥

Här hade jag ridit dig i ungefär ett år


Åtta månader innan jag lämnade dig


Nu!



Never mind

Vi hade ingen musik produktion i dag så jag åkte hem med tidiga bussen. Jag pratade med Emma innan vi gick till bussen. Vi pratade massa gamla minnen och jag har faktisk tänt på hur mycket jag har saknat det! Hon är en jätte bra kompis, så det är synd att vi gled ifrån varandra! Vi satte oss bredvid varandra i bussen vilket slutade med att hon följde ed mig hem! Vi har knappt pratat på två år och vi pratade som om vi aldrig hade varit ifrån varandra! Så jag hoppas att jag kan få ha kvar henne som kompis!

Jag och Emma för tre år sen tror jag! Jag var till och med brunett så länge sen som det var!




Långsamt

Tiden går väldigt långsamt när man väntar på att få sluta skolan! Den kryper ju fram!

I dag ska vi spela upp musikproduktions låterna de vill säga barnlåtarna som vi har gjort själva. Det kommer bli lagom pinsamt men man måste ju... Även fast jag gärna skulle gömma mig och komma fram när allt är över! Men jag får väl se det såhär: Jag kommer hem sen! Jag blir ju så himla nerrvös också! Jag känner det i magen nu, fjärilar som hoppar runt -.- Men då ska man tänka på något annat så brukar det gå lite bättre :)

Nej nu måste jag lämna datorn för annars kommer ajg glömma bort tiden när den börjar gå med en väldig fart ;)


Skolan

Igår var det ju personalfest. Vilket var jätte kul! Jag kom hem vid kvart i tv i natt så jag har inte sovit sådär jätte länge i natt. Men mamma skjutsade mig till skolan så jag fick sova till tio i åtta! Jätte snällt!

Idag har jag skummat mig igenom lektionerna för att jag är så himla trätt! Men jag har i alla fall klarat mig att hålla mig vaken! Vi får se hur det går på sista lektionen nu snart. Vi har håltimma och mysan är ledig och lotta har inte sista lektionen så hon åkte hem . Så här sitter jag med 50 minuter att döda. Jippie! -.-

När jag kommer hem ska jag inte göra något. Jag ska duscha lite senare och sen ska jag lägga mig tidigt så att jag får sova lite av det som jag missade i natt.

I morgon blir det ignen bio för vi kunde inte få ut biljetterna i tid tills man skulle hämta dom. Det får vi ta en annan dag! Så i morgon ska jag bara ta det lugnt för på lördag ska jag jobba :)

Nu ska jag försöka hitta på något annat att göra än att sitta och skriva på datorn, även fast det här tangentbordet var ganska kul att skriva på ;) xD


Så himla fint!




Fun when no one's around

Nu sitter jag här helt själv på skolan utan någon som helst aning om vad jag ska göra -.- Jag har utvecklingssamtal i dag vid fem som jag skrev förut så det är ingen idé att åka hem. Så nu ska jag nog sätta mig med psykologin så att jag har den gjord så slipper jag stressa med den på torsdag kväll. Vilket jag hatar även fast det nästan alltid är så det slutar!

Aja jag ska låta biblotikarierna gå hem ;) Det är bara jag i biblioteket så man skulle kunna höra vad som helst!




Resurstid

Nu sitter jag i musiksalarna och lyssnar när mysan, linda och angelica skriver ut deras låt. Vi har resurstid så vi får hjälp med det vi behöver. Efter det här ska vi göra om power pointen som jag hade gjort för det gick inte att öppna på skolans dator så vi får göra om den igen på skolan dator -.- Jätte irriterande!
Sen är det företagsekonomi och infolayout och sen ska jag stanna i skolan. Jag har utvecklingssamtal klockan fem så jag hinner inte hem emellan. Så jag ska passa på att göra lite plugg så jag slipper göra det hemma. Lite av det i alla fall.
Resten av veckan kommer se ut såhär:
Onsdag: Skola, geografi redivisning, hem, Emilia hämta halv fem, till Ellen, halv sju går buss från hallsberg till karlskoga för personalfest. Hem halv ett.
Torsdag: sovmorgon, skola, spela upp barnlåten på musikproduktionen.
Fredag: Sovmorgon, skola, teori på idrotten, psykologiläxa in, bio!
Lördag: jobba 17-15
Söndag: till Sara K i Lidköping, gå på julmarknad.
Sen är det en ny vecka.
Julmarknad känns lite mysko att säga redan nu men det ska bli jätte mysigt! Jag älskar sånt. Mycket lysen snö, fast jag hoppas inte att det kommer snö tills på söndag!
Mamma och jag ska på Örebros julmarknad lite närmare jul sen och då hoppas jag på snö så att jag kan få lite snygga bilder! Sånt är så mysigt! Bara gå runt och titta är jätte mysigt!
Nu måste jag sluta skriva för annars kommer det bli ett jätte långt inlägg som ni inte kommer orka läsa så det är bäst att sluta medans jag kan ;)

Fear

Fear is the obstacle that gets in the way of doing what we love.
People are scared to travel, to try new things, to follow their dreams.
Fear holds us back from living the lives we were made to live.


.

The hardest part of moving on is letting go and finding the courage to Forget to regret, to love, find hope, heal, trust, hurt, feel, rebuild,
and then live again.


Dark

Nu sitter jag i soffan med mitt fina hår utan utväxt! Det hade hunnit bli en ganska lång en!  Så det känns jätte skönt att ha ny färg i håret.

Nästa söndag ska vi till Sara och hennes familj. Då var det någon julmaknad som vi ska gå på, vilket ska bli riktigt mysigt! Då kom jag och tänka på julmarknaden som finns i Örebro innan jul. Så jag och mamma ska gå på den innan jul. Den hålls ju varje söndag i december. Jag tycker sånt är så himla mysigt så det är inte sant! Allt mys runt jul! Att sitta inne med en filt runt sig och kolla när snön faller, sitta vid brasan med varm choklad, lägga paketen under julgranen, Göra sig fin och sätta sig i bilen på julafton och åka och fira med släkten, allt det är så himla mysigt!
Även fast det brukar vara jätte kallt så tycker jag det är himla mysigt när man kan vara inne och kolla ut!

Nej nu ska jag sluta prata om snön och gå och lägga mig ;)


Taxi

I dag följde jag med mamma och pappa till Örebro. Ett tillfälle att köra ;)

Jag fick med mig lite grejor hem också,

*Tofflor(jag frryser ju så lätt)
*Julklappar åt mamma och pappa
*Chips(fick inga igår)
*Dipp
*Nivea
*Hårinpackning
*Deo ÄTandborste

Vi var bara inne på willys, öob, baohaus(stavas?), jula och spåna där affärer. Mamma och pappa skulle köpa nya element till vardagsrummet och jag hade ingen lust att schoppa kläder så då fick det bli lite andra nödbändiga grejor :)

Ikväll ska vi färga mitt hår, vi hann aldrig göra det igår. Sen ska jag äta tacos (gott!) Sen ska vi kolla på sista harry potter och äta chips. Inte en helt fel kväll!

Men nu ska jag kolla på en serie så länge


Why am i doing this to myself?

What am I supposed to do when the best part of me was always you?♥

Dagen började med att jag klädde på mig, sminkade mig och fixade håret i stället för att bara slänga upp det i en toffs. Och nu sitter jag här i mjukiskläder! Snacka om att ha olika stilar på skolan och hemma xD Det är ju så himla kallt här hemma! Så nu har jag satt på mig mjukisstrumpor, tröja och byxor och sitter med en filt runt mig och elementen påslagna. Hoppas det inte blir jätte kallt i vinter för då kommer jag ju frysa fast :O Jag fryser ju när det är sommar men jag är ju som jag är ;)

Idag var det skolan som vanligt och sen hem. Nu är det värsta pluggetöver i alla fall! Det är en redovisning kvar på onsdag men det är det inte lika stor press på som om det skulle vara ett prov. Men sen har vi ju världens sämsta lärare men det är en annan sak! Han avbröt några som stod där framme och redovisa i dag! Så gör man bara inte! Vi elever vet till och med det!

Kvällen ska avslutas med idol och sen ska jag sova! Jag är skapligt trött! Jag ska nog färga håret i kväll också eller om jag tar det i morgon. Min utväxt är inte att leka med! Jag måste klippa mig snart också! Men mitt hår har blivit väldigt långt för att vara mig så jag vill inte! Jag plattade det i dag och det var hur skönt som hälst att känna det på ryggen! Så den som klipper mig kommer få ett slag i ansiktet om den tar mer än högst två cm! Mitt hår växer ju så sakta också vilket inte gör saken bättre xD

Nej nu ska jag gå ner och fjäska för mamma och pappa för att se om jag kanske kan få chips i dag ;)

Såhär långt har det hunnit bli. Nu har det blivit lite lockigt så det syns inte att det är längre men det är i alla fall långt för att vara jag!







Mycket ord

Jag kollar igenom fina citat ;)

Although much time has passed, I still remember our wonderful time together...


On my way

Life's a climb. But the view is great...


When the light is off

Nu har jag varit riktigt flitig i dag! Jag har lyckats göra engelska reding log'en, göra klart idrotten, göra en power point till geografin, och nu ska jag börja plugga svenska och företagsekonomi. Sen ska jag lägga mig tidigt för att se om huvudet tillåter att jag går till skolan i morgon. Jag brukar bli konstig i flera dagar efter att jag har haft migrän! Inte kul!

Men vi får se. Nu ska jag försöka ta tag i mer plugg så att jag har det gjort!




I want to be the happy girl i used to be

I morse vaknade jag med migrän så jag stannade hemma i dag. Vi får se hur jag gör i morgon.

Jag är fortfarande inte på något blogg humör men vi får se om jag bloggar något mer i dag kanske.

Idag ska jag i alla fall försöka plugga och göra klart små grejor som ska göras.




You are just jealous

Jag har igen lust alls att blogga.

Jag bloggar senare i veckan.




Duktig!




Skola i morgon

Igår kom Lotta och hämtade mig vid tolv. Och då åkte vi mot mysan. När vi kom fram så gick vi och hämtade nordisarna för en långtur i skogen.

Vi var väl ute i en och en halv timme så i dag har jag världens träningsverk eftersom jag inte har ridit så länge barbacka på ett år!

När vi hade rdit klart så släppte mysan ut nova i hagen och sen red vi tre bort på nordisarna till deras hage!

Sen när vi var klara så bytte vi om och kollade på en film innan det var dags för mat.

När vi hade ätit klart så gick vi ut och fortsatte kolla på film tills klockan var elva då mamma och pappa kom och hämtade mig och Lotta för att åka hem.

Här kommer lite bilder som jag tog från dagen.

Lotta och Albin



Inte helt lätt att gå och ta bild samtidigt!


Jag hade inget att göra en stund så då flätade jag Sabinas pannlugg!


Såhär der den ut när man inte har flätat den!




Lotta och albin posar (vet inte hur det stavas)








Sen skulle vi ju av också vilket inte var helt lätt!


Jag tänker: Syns mysan om jag gör såhär?




Eija


En suuuper snygg bild på oss




När vi kom tillbaka så fikade vi och det här är Mysans "gemigkameran" look ;)







I don't want to go

http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2091377&treeId=3020205

Här är videon på moas låt som hon sjöng i dag! KUl att dom fick med andra instrument! En riktigt proffsig låt!




You believed in me

Moa sjöng nyss och jävlar vilken förändring! Hon är så jäkla duktig!! GGaaa jag kan inte fatta att hon kan vara så jäkla duktig!!


Idol

Nu sitter jag och kollar på idol. Men just nu är det paus så jag passar på att skriva ett litet inlägg!

I morgon hämtar Lotta min vid tio i tolv och sen bär det av till Mysan för heldag som avslutas med skräckkväll!

Vi ska ridaockså. Jag ska få rida Sabina som jag hade innan jag började rida Willow. Det ska bli mysigt!

Lite halv mysko inlägg men ni får stå ut ;)

Sabina för tre år sen!




Only lie I see

I dag gick jag upp vid nio óch drog på mig jobbar kläderna. Jag kom till jobbet vid halv elva och jag skulle börja tolv -.- Mamma började elva så då är det ju onödigt att åka fram och tillbaka så jag hade med mig en bok. 20 minuter innan jag skulle börja så fick jag hoppa in för att det var sån kö.

Sen jobbade jag till tre och då hämtade mamma upp mig.

Vi gick i massor av affärer på marieberg och jag hittade:

*2 linnen
*bakformar
*farsdag present
*julkulor till min minigran

Sen fick jag faktiskt inte med något mer. Men jag är ju som jag är när jag ska hitta kläder!

När jag kom hem satte jag på det nya avsnittet av vampire diaries. Så himla bra!! Jag känner mig som ett barn på julafton när jag väntar på att avsnittet ska ladda klart!

Nu ska jag gå ner och äta så ska jag kolla på idol sen :)




Broken angel

Eftersom jag kommer vara borta nästan hela dagen så tänkte jag att jag kan lägga upp ett tidsintällt inlägg så att det inte står helt still och sen har jag inget att göra. Eller jo jag skulle ju lägga mig men så blev det inte ;)

I alla fall...

Jag kollade runt på lite gamla bilder på datorn förut som ni förmodligen har sett. Man tog ju inte så mycket kort när man var yngra som man sen la in på datorn och när man tog kort så kostade det ju att framkalla dom! men här är några i alla fall :)


Här tror jag att jag var 13


Jag tror jag gick i åttan här, så 14 år


Skulle för första gången träffa de som skulle gå estet, så här var jag 15, Det syns att jag har gått upp sen dess! Jag vill ha den kroppen som jag hade då! Jag kan inte fatta att jag inte var nöjd då!


15 år


Måste ha varit 12 här


Ett och ett halvt år sen. Jag kommer aldrig glömma hur jävla stolt jag var! Vi hoppade en metet! Men nu i efterhand så kollar man på hindret och det ser inte ut som en meter bara! Det är högt och jag kommer aldrig göra om det! En gång och därav det vackra kortet. Men det är ändå bra gjort att pricka med mobilkamera!



Och så nu...



Sent?

Jag sitter och tänker "Vad sakta tiden går, den borde bara vara nio och det finns ignet man kan göra vid datorn. Jag har redan kolalt igenom allt flera gånger" Kollar på klockan och ser att den är tio i elva så jag kanske ska ta  och lägga mig nu!

Jag ska åka till jobbet i morgon en timme innan jag börjar. Mamma börjar elva och jag tolv så då är det lite onödigt att åka fram och tillbaka så då ska jag sitta i personalrummet och läsa engelskaboken! Och sen ska jag jobba 12-15 oc sen bär det av till Örebro för lite shopping!

Nu ska jag sova!

Godnatt




Insperation eller hur det stavas

Jag fick lite idéer till att ta kort så kameran och pennan åkte fram. Min skrivstil är liiite ringrostig men det får ni stå ut med!






Stop it!

Nej nu ska jag sluta deppa och ta mig samman. Jag har ju roliga grejer att se fram emot!

I morgon ska jag jobba och sen ska mamma med till Örebro så ska vi se om jag kan hitta några nya kläder. Det behövs verkligen! Sen har jag ju personalfesten att se fram emot. Och att jag kanske ska göra risk ettan den 21!

Så nu får jag plocka ihop mig själv och sluta känna så som jag gör.

Jag har ett bra liv!






If you fall

Jag är nere i en nere period just nu. När det håller på att bli mörkare och sånt.

Just nu vill jag vara en tjej med stora fina ögon med långa ögonfransar, Smal och tränad kropp, Ingen haka under den jag redan har, fint långt hår, fin hy, ja listan kan bli lång. Men för att sammanfatta mig: Jag vill inte se ut som jag just nu... Men det finns ju inget jag kan göra åt det egentligen.

Det var länge sen jag mådde såhär och jag hade börjat acceptera mig själv men jag har på något sätt fallt tillbaka... Men jag är ju tonåring och dom flesta känner ju såhär som jag gör. Även fast jag vet att jag inte är ensam så känns det så. Det känns som att det bara är jag som känner såhär. Men det är bara jag som ser ut såhär. Vilket jag inte kan ändra på. Så jag måste lära mig att leva med hela mig för jag kan inte göra något åt mig...

Jag behöver muntras upp!




Songs in my head

Nu kommer det många men dom är så himla bra!!














All we have left

Nu har jag precis kommit ur duschen och satt på musik. Och nu ska jag sätta igång och baka bröd! Mammas som hon brukar göra är slut så då ska jag försöka mig på att göra likadana xD Men vi får väl se ;)

Jag känner att jag har hunnit med ganska mycket och klockan är bara halv två!

Den 16 ska jag på personalfest! Det låter så vuxet :O Så vuxen är jag ju inte :O Men det sak bli kul att få lära känna alla lite! Men det är en onsdag och vi har skola dagen efter så mamma eller pappa får hämta mig i karlskoga där vi ska vara så att jag får sova lite i alla fall ;) För jag kommer itne orka om jag ska vara kvar till halv ett! Men den tiden jag är med ska jag ha så kul jag kan! Personalfest :O

Nu ska jag sätta igång och baka!




Övningskört

I morse gick jag upp vid sju då som jag skrev igår. Jag fick sen skjuts till körskolan.

Det gick mycket bättre att köra än vad jag trodde att det skulle göra! Bilen var väldigt lättkörd! Körkoleläraren sa att ajg bara kommer behöva ta två dubbellektioner så kommer jag kunna köra upp sen! Men jag måste ju klara av teorin också! Det känns som att det inte kommer bli lika lätt när det är dags för det!
Jag fick köra runt i stan, parkera, kolla om jag kunde lite regler, backa runt ett hörn, fickparkera, köra storavägen, köra med ecodriving och visa det jag kunde helt enkelt. Eftersom det var första lektionen så skulle hon bara kolla av vad jag kunde.

Det gick bättre än jag trodde och jag vat inte så himla nerrvös när jag väl satt där som tur var. Jag var nog mest rädd för att jag skulle få motorstopp och hon skulle säga att jag skulle behöva ta minst 20 lektioner! Men så blev det ju inte, inget av det hände som tur var!

När vi var klara skulle jag köra våran bil hem och vilken skillnad!! Våran bil är skit tung att köra i jämnförelse med körskolans!!

Nu ska jag i stället sätta mig på mammas cykel och cyckla bort till stallet och rida ut i skogen. Det blir nog bara skritt i dag, det känns som att jag behöver det!




Jahopp

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att jag ska upp tio i sju i morgon. Kul att gå upp då på lovet -.- Men jag ska på körlektion så då är det värt det!

Såhär har jag tänkt att min dag kommer se ut:

6.50 gå upp
7.45 cykla till körskolan
8.15 Första körlektionen
Hem
Byta om till ridkläder
Cykla till stallet
Rida Tritla
Cykla hem

Sen resten av dagen har jag inget alls jag ska göra! Skönt!

Nu ska jag lägga mig och läsa innan det blir dags att släcka.




Sova

Nu ska jag hoppa ner i min säng för en lång natts sömn!

I morgon kommer Mysan till mig så vi får se vad vi hittar på! Jag måste i alla fall gå långpromenad med Caesar! Och sen ska jag försöka få motivation till att fortsätta läsa i boken igen. Det blev skit när huvudpersonen dog kan jag säga! Då fick jag ingen lust att fortsätta!

Men nu ska jag sova!




Förlåt

Sometimes I do things I don't mean, things that I can't help that I'm doing until after when I regret that I made ​​them...

Jag gör ofta misstag som jag ångrar efteråt. Jag ångrar ofta det jag har gjort. Jag skulle vilja kunna spola tillbaka tiden och göra om allt så att det ska bli bra.

Jag vill inte stöta bort folk på det sättet jag gör. Jag vill att allt ska vara som det en gång var...

Jag vill inte vara såhär!






Even the deepest pain has a purpose

I morse vaknade jag vid tio så jag gick upp och gjorde mig i ordning. Sen läste ajg lite i boken vi ska läsa till engelskan. Jag läser vampire diaries 3 och 4. Böckerna är inte alls lika bra som tv-serien!! Det brukar ju vara tvärt om men inte i det här fallet! Just nu är huvudpersonen död efter att hon blev vampyr och försvarade dom andra som hon älskade genom att ge sitt eget liv... Väldigt mysko i jämnförelse med tv-serien! Som sagt inte alls lika bra!

Sen dammsög jag mitt rum och satte sen igång med idrotts uppgiften som ska in efter lovet. Sen var det dags att gå och möta Sara med Caesar. När vi kom hem åt vi lunch och sen kommade vi på film. Beastly och jag saknar dig. Riktigt bra båda två!! Jag älskar en av låtarna som är med i jag saknar dig! Jag har lyssnat på den ett ganska bra tag men jag får inte nog av den!