Busfrö

Igår skulle jag åka och rida en tur i skogen. Men när jag vaknade så regnade och snöade det så min ridlust var som bortblåst! Men jag åkte iväg till stallet och mös med sandor innan jag körde lite lydnad på banan innan jag lät honom springa av sig! Han gick som en hundvalp efter mig! Jätte duktig va han! När jag sprang några steg började han slänga med huvudet sådär som de kan göra när de är busiga! Så då lät jag honom springa. Släppa honom är fel ord eftersom han redan var lös! När han travade iväg själv så hade han mulen i backen. Sådär som hästar gör som ska rulla sig. Fast ute i trav vill säga! Så jag trodde inte sandor skulle lägga sig ner! Men jodå, duns sa det bara! Två gånger slängde han sig ner! Han var skitigare mär jag tog in honom från banan än när jag tog ut honom till den! Han fick också till några bocksprång innan han hade sprungit av sig ordentligt! 

I morgon ska jag rida igen. Vi får se om jag kan häva mig ut i skogen bland alla jägare eller om det blir ett pass på banan! 






underbart

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen! Eller ja jag kom hem i onsdags men jag har varken haft lust eller ork att blogga. Igår sov jag till kvart över elva och sen på kvällen fick jag migrän. SÅ jag la mig vid elva och vaknade vid nio. Mycket tidigare än jag trodde men det var bara bra för då hann jag gå långpromenad med Caesar och handla innan lilla Isak kom hit. Han kom hit vid kvart i två ungefär och då gick jag, Isak och Caesar på en promenad på en gång så att Isak fick sova för hans mamma Sharon sa att han var jätte trött efter att ha ätit. Så vi pälsade på oss kläder och gick ut och gick. Det var inga problem alls för Isak att somna så nu ligger han i vagnen i hallen och sover!
 
Jag tänkte lägga upp bilder från Turkiet nu. Det var 30-40+, klarblå himmel, turkost vatten och helt underbart! På torsdagen var vi på en båtutflykt då vi gjorde fyra stopp då man fick bada i så vikar vid olika öar. En av öarna hette paradisön. Sara och jag var ju tvungna att simma dit så nu har vi varit på paradiset! paradisön är de ön med röd sand som är med på några av bilderna! Jag orkar inte berätta om alla dagar då de såg ut ungefär lika dant så jag tänkte visa bilder i stället och bara dra lite kort om vad vi gjorde. Dagarna börjad med att vi solade på stranden. När det började bli lite svalare gick vi till hotellet och bytte om och gick sen i affärer eller åkte in till hamnen och gick i affärer där i stället för runt hotellet. Sen när det började bli mörkt gick vi och åt på hur många goda restauranger som helst! Dagen slutade sen men att vi åt godis och tittade på svt1!
 
 
 
 
 
 
 

Redo

Nu har jag packat klart nästan allt som ska med i morgon. Jag måste bara åka och handla några sista saker innan jag är klar. Så nu väntar jag bara på att Andreas ska komma hit så ska vi åka och fika! 

I morse va jag och mamma till stallet. Hon gick med Caesar och jag red. Vi tog det fortfarande väldigt lugnt. Och Caesar var jätte duktig och gick bredvid! Så nästa gång jag bara ska skritta så kan jag nog ha med Caesar själv! Vi pälsade på oss alla reflexer vi kunde hitta för älgjakten började tydligen i dag trodde vi. Men det va tydligen nästa måndag. Men nu syntes vi i alla fall! 
Det va en jätte mysig tur innan en vecka i solen! 
En av katterna i stallet ville vara med och mysa i dag också. Den klättrade upp på min axel och skulle sitta där. Så lite ryggskott senare hoppade han äntligen ner och jag kunde börja hämta sandor. Men Gud så mysig katten va! Jätte trevlig! 






Snart dags

Idag har jag fått riktigt mycket gjort! Först red jag en barbacka sväng med Andreas som sällskap, sen fick jag för mig att riva ut hela min garderob och städa den innan jag skulle städa mitt rum och sen har jag hunnit packa nästan allt jag ska ha med mig till Turkiet på tisdag! Jag kan knappt fatta att om två dygn är jag framme i Marmaris!
 
I morgon ska jag först rida. Sen åka och handla lite tills på tisdag och sen hem och hoppa in i duschen. Efter det ska jag och Andreas åka och fika. Lite mys när vi knappt kommer kunna prata på en vecka! Sen efter det ska jag hem och göra det sista innan det är dags att försöka sova innan jag 8.01 kommer sitta på tåget mot Lidköping och Göteborg!
 
Det kanske blir någon sista uppdatering i morgon innan det kommer vara tomt på bloggen tills jag kommer tillbaka. Fast det är väl inget ovanligt att det inte händer något nytt ;)

Taggad

Igår kväll pratade jag med Sara i två timmar och nu längtar jag ännu mer till Turkiet! Det som känns jobbigt nu är väl att jag måste hinna med så mycket innan! Eller egentligen är det inte så mycket. Men det känns som det. Jag ska packa, städa mitt rum, fixa naglarna, rida, tömma kameran och sen va det nog inget mer. Men det känns som att det är massor! Jag börjar redan bli nervös! Men det ska bli jätte kul!
 
I helgen skulle jag ha ridit islandshäst men det blev inte så för de flesta som skulle med kunde inte i sista sekund. Så jag ska rida lite "riktig" polle i stället! Jag ska rida torsdag, söndag och måndag innan jag åker. Det blir tre väldigt lugna dagar! Dels för att jag fortfarande är förkyld och dels för att Sandor ska vaccineras på fredag. Och när de vaccineras får de inte anstränga sig alls. Så på söndag blir det en barbacka tur i skritt i hans takt!
 
 

Turkiet!

Om exakt en vecka kommer jag och Sara sitta på ett flyg mot Turkiet och marmariskusten! Vi kommer vara borta en vecka och då kan jag lova att jag kommer ha massor med bilder att visa er! Min kamera har bara legat och samlat damm på sistone men nu ska den få komma fram och följa med utomlands! Det ska bli jätte härligt! >Bara för att göra er lite avundsjuka så lägger jag upp lite bilder från hotellet och Marmariskusten!