Home

Nu är jag hemma efter att ha jobbat. Det var ganksa lugnt i dag vilket var ganska skönt :)

Jag håller på att bli sjuk också, såklart nu när det är lov -.- Jag hostar, har ont i halsen, låter lite mysko när jag pratar ibland, trött(are), och fryser så jag vet inte vart jag ska ta vägen -.- Precis i tid till lovet -.- Men aja det finns inget man kan göra åt det. Så det är bara att le och vinka som mamma och jag brukar säga ;) Dvs bara låtsas att allt är prima ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort pommes lukten ur håret och sen ska jag lägga mig och läsa

God natt!


436dbcd1582252d199d9b7eec96279649a83d7e2_m_large

I've finally realised

Jag satt och kollade på bloopers från olika filmer och kom in på den här.



Jag kan knappt fatta att det inte kommer komma en till film. Eller något mer alls med dom här "barnen" som man har följt i mer än hälften av sitt liv. Jag vet att jag har sagt det förut men jag kan inte fatta att det varklegen är slut! Dom här barnen eller nu vuxna har ju blivit en del av ens uppväxt. Och dom kommer alltid att finnas kvar. Min barn kommer också få läsa och se Harry Potters magiska värld. Underbara värld. Alla magiska varelser. Alla fantastiska platser.

J.K Rowling har gjort ett fantastiskt jobb när hon har skrivit böckerna och alla som har gjort filmerna möjliga har varit fantastiska!


Ingen ork

Jag har inte orkat blogga något men ni ahr ju fått ett tidsinställt inlägg om dagen. Men nu är det slut med det så jag får blogga själv ;)

Igår hade jag jätte ont i magen så jag åkte inte och red Nova. Så jag tog det lugnt!

Idag vakande jag vid tio och gick upp och gjorde mig i ordnong. När jag var klar tog jag på Caesar koppel och sen gick vi på långpromenad. Så nu har jag det gjort. Jag ska bammsuga också innan jag åkte till jobbet för tre och en halv timmes jobb :) Sådär lagom när man hostar ;)

Resten av veckan kommer se ut såhär:

Tisdag: Med Sara A. Caesar
Onsdag: Med Mysan. Caesar
Torsdag: Körlektion 8.15. Rida Tritla med sällskap av Sara A
Fredag: Jobba 12-15
Lördag: Skräckkväll.
Söndag: Jobba 13-16

Så jag har något att göra varje dag ;) Som ni ser på torsdagen så är det ingen sovmorgon där inte men ajg kommer nog ha ganska svårt att somna ändå för jag kommer nog vara skapligt nerrvös!

Nu ska jag gå ner och äta så att jag har ätit när jag ska jobba :)




30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar.

Eftersom alla inläggen har varit tidsinställda så kommer jag skriva lite saker som förmodligen har hänt:

Jag har hälsat på Willow!

Jag har äntligen städat mitt rum. Väldigt nödvändigt!

Jag har fått paket

Sen kommer jag inte på så mycket mer bra som har hänt. Jag kanske kommer på något innan dag 30 som jag kan skriva dit :)


29. Detta åt jag till frukost.

Idag åt jag två tekakor och varm choklad ;)


Biobiljett!

I morse vaknade jag av att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba i dag. Så i dag ska jag jobba 17-21.
När jag ändå var vaken så gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka till Mysan och rida Nova. Eftersom Mysan är hos sin mormor och morfar.

Mamma följde med och tog kort så det kommer lite längre ner.

Jag red på banan i dag. Men Nova var lite sur och ville inte fatta galopp så hon hoppade runt lite för att slippa. Och jag på barbacka gled ganska bra på henne i dag för hennes päls var så himla glansig och fin! Så jag riskerade inget utan provade att fatta galopp i skogen i stället vilket var mer uppskattat med öronen frammåt!
Jag såg på en bild nu att hon stegrade lite när hon hoppade runt! Inte bra Nova! Men eftersom jag inte fortsatte att försöka fatta galopp så ver det ju lugnt :) Vi red i ungeför en halvtimme eftersom hon håller på att sättas igång. Så lite trav i båda varven, mest skritt och en kort galopp ute! Precis lagom!

Här kommer lite bilder

Hon är riktigt fin "lilla" Nova! Hon går ju lite si så där men nu är jag inte van att ride henne!












Och sen ville hon inte fatta galopp xD


I skogen gick det bättre :)




Och såhär såg jag ut i rumpan efter xD Mina ridbyxor brukar vara svarta ;)





Får mig att gråta!

Den här videon får mig att gårta! Den får mig att tänka på det farfar fick gå igenom. Att man måste vara stark... Men vid en viss punkt orkar man inte vara stark längre och allt bara rasar samman. Jag kan inte hålla mig från tårar när jag kollat på den här! Precis när hon har tagit upp den lilla tjejen på scenen och hon sjunger "I got to be strong" där brister det för mig! Det är en video med uselt ljud och usel bild men den är lika vakcer för det!




Vill se




Så jäkla bra!

Idag var det skolan som vanligt. Väldigt mycket skratt blev det i dag vilket inte är helt fel! Jag fick skrattatack på bussen och när vi skrev ett rollspel till psykologin. Väldigt bra dag alltså!

Sen hann Mysan rida i dag så jag åkte hem i stället för att rida Nova åt henne. När jag kom hem kollade jag på vampire diaries! Så himla bra som vanligt och som vanligt grät jag xD Men jag kan inte låta bli!

Och nu sitter jag och kollar efter kläder på Nelly, dom har ju rea ;)

Bilden är väldigt suddig men den är jätte förstorad och nerskuren, men jag tyckte hon var så söt på den här bilden!





28. Bild på sminket du brukar använda.






Härligt

I morse åkte jag och mamma mot usö för ännu en undersökning utan resultat... Prover och grundliggenomsköning. Sen åkte vi mor ikea för att äta. Jag fick med mig lite små saker hem därifrån.



Ramarna på nära håll


Sen åkte jag till skolan och gjorde matte provet innan jag satte mig på bussen för att åka hem.
När jag kom hem bytte jag om och släpade sen med mamma till stallet. Hon fick äran att motionera min kamera ;)













Gillar hennes framben på den här bilden ;D










Sen ringde de från körskolan också så nu har jag bokat min första körlektion! På torsdag! Jag kommer vara super nerrvös! Men det kommer nog gå bra :)

I morgon ska jag rida Nova i skogen med Ebba på Cassandra! Och sen såklart skolan. Men utöver det ska jag då rida som jag sa och sen kolla på Vampire diaries och idol! Sen ska jag sova!






27. Ditt framtida bröllop.

Jag vill ha det i en kyrka men stor vit klänning och rosa rosor! Jag har faktiskt målat en klänning som jag skulle vilja ha!


Inspiration

Jag fick ett fotoryck och mina gamla skor fick lida, men jaf fick ju fina kort ;)

Jag gillar verkligen bilderna på ringen och boken!










Sen fick jag hjälp av musse så jag gav upp för han ville inte flytta på sig -.-





Mysigt

I dag gjorde jag mig i ordning till skolan men jag gick och la mig igen sen för jag hade jätte ont i huvudet, mådde illa och hade ont i magen. Så det fick bli en lugn dag i dag. Mamma och jag var och köpte vitaminer på apoteket så att jag kanske kan bli lite piggare nu när det börjar bli så mörkt ute. Jag brukar bli ganska deppig då.

Nu sitter jag och lyssnar på julmedleyt som kom i dag! Mysigt! Nu längtar jag till jul och allt mysigt omkring!

Några dagar frammåt kommer det se ut såhär för mig:

Torsdag: Usö. Matteprov. Rida Tritla. Mamma ta kort
Fredag: Rida Nova. Simma på idrotten. Företagsekonomin ska in.
Lördag: Rida Nova. Mamma ta kort?
Söndag: Jobba 11-15. Rida Nova.

Nu ska jag fortsätta lyssna!





26. Något du vill ha just nu.


Jahopp

Nu är det dags för sista lektionen och jag är nära på att somna. Mina ögon envisas med att stänga sig hela tiden  -.- Det hjälper ju inte att sista lektionen är information och layout som inte är jätte kul -.-

Aja nu ska jag lyssna :)


25. Detta är jag beroende av.

Musik och lipsyl! Det kan jag inte var utan!


24. Ett kort på din data.




Songs in my head






Mums

Nu sitter jag i köket med datorn och väntar på att mina muffins i ugnen ska bli klara. Sen ska jag bara garnera dom så är dom klara sen! Gott! Jag provade ett recept i den nya muffinsboken jag fick av Vissbergers! Dom blir riktigt bra! Eller än så länge har jag bara smakat smeten men den var helt klart godkänd! ;D

Mamma håller också på i köket men hon gör räkmackor vilket också är väldigt gott. Så det är bara en massa god mat idag!

Nu ska jag kolla mina muffins :)

Såhär vackra bilr dom alltså ;) Eller inte -.-



23. Ditt favorit nagelack.

jag har ingen direkt favorit färg på nagellack men jag gillar den här sorten:




Hurtigt

I morse vaknade jag vid nio! Så jag gick upp och gjorde mig i ordning och sen åkte mamma och jag till gymmet och tränade. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat och sen ska jag åka till jobbet.

Jag jobbar till fyra i dag så när jag kommer hem ska jag öva på engelskan som vi har redovisning på i morgon och sen får vi se om jag orkar plugga matte eller om jag ska prova att göra några muffins från boken jag fick :) Aja vi får se :)


Songs in my head

Idag har jag tre låtar på hjärnan








There's always a way to come back




Every now and then

I morse vaknade jag halv elva men jag gick upp vid elva. Jag gick och la mig halv tio igår så man kan ju snakca om att jag var ganska trött! Men jag behövde sova så det var väldigt skönt!

Jag gick upp och gjorde mig i ordning och gick sen långpromenad med Caesar. När jag kom hem så började jag det stora projektet att städa mitt rum från topp till tå... Vilket tog ett tag men nu är det snyggt! Någolunda i alla fall. Jag har ju ingenstans att göra av alla saker! Så jag funderar på om jag ska ränsa bland det som ja ginte använder och slänga det! För det står ju bara och samlar damm!

Ikväll kommer mammas och pappas kompisar på mat och har med sig sina döttrar, Emma och Anna. Emma var min allra första kompis men vi har ingen kontakt alls längre om inte mamma och pappa träffar hennes föräldrar. Så vi får väl se vad vi ska hitta på :)

Nu ska jag fixa håret och sminka mig och sen hjälpa till att laga mat :)



22. En tv-serie du älskar.

Vampire diaries!




The best

I dag var det såklart skola.

Efter skolan så följde jag med mamma och Johan till Örebro och handlade lite. Jag fick med mig: Bh, 2 par trosor, nagellackborttagningsmedel, nagelfil, hårnålar, och hårinpackning. Lite småsaker som är bra att ha bara!

Jag kom sen hem för ungefär en timme sen. Jag kollade på senaste vampire diaries avsnittet och jäklar vad bra det är! Längtar jätte mycket efter nästa!

Nej nu ska jag kolla på idol :)


21. Favorit ställe.

Ryggen på den här underbara ponnyn!




20. Bild på det du köpte senast.

Den till vänster :)




Im always on your mind

Jag har tagit paus från pluggandet och försöker hitta en låt till insån som jag får välja precis vilken jag vill. Vilket inte gör saken lättare...

Det känns lite som att jag ger upp, men jag kommer ingenstans och unvecklas inte som alla andra har gjort. Jag vill också bli bra men istället kan jag inte ens sjunga den låten som min lärare ger mig så jag börjar tjuta och får välja en själv -.- Jag vill bli bra och jag vill kunna sjunga så som jag sjunger hemma. Jag vet att jag kan bättre än vad jag visar på lektionerna. Det är därför ajg blir så förbannad på mig själv.
När jag går in i det där rummet känns det bara som att allt tar stopp och inget fungerar! Angelica (läraren) säger att man ska ha en positiv känsla när man slutar men jag känner aldrig den när jag går därifrån och då blir det inte kul att gå tillbaka. Varje gång det är ny lektion känner jag att jag verkligen inte vill. Men jag går ändå och allt blir skit och då blir det bara värre nästa gång.
Men det är ju sån jag är, jag ger upp om det inte går så som jag vill.

Nu har jag fått skriva av mig lite så nu ska jag göra något annat. Det här inlägget skulle kunna bli milslångt som jag skulle ta upp precis hur jag känner men jag ska bespare er det!

 




Paket

När jag kom hem stod det en papperspåse med en rosett på på min säng. Jag hade fått ett paket från Annica för att Julia och Lousie fick kläder av mig som jag inte längre kunde ha! Super snällt!




19. En vän som bor långt ifrån.




Songs in my head




Snart

I går hann jag inte blogga något eftersom jag jobbade till halv nio och sen var det bara hem och sova som gällde!

I dag gick jag upp vanlig tid till skolan och gjorde mig i ordning. Vi hade konsert på transtens skolan i dag. Och jag sjöng! Det gick mycket bättre än jag trodde! Så nu har vi det avklarat också!

Nu har vi bara en lektion kvar och sen slutar vi äntligen! Fast jag slipper inte skolan riktigt än. Jag ska hem och plugga -.- men sen så ;) Jag har ju Geisha hemma vilket är en stor tröst! Och sen har jag ju en cykel som står och väntar på mig vig busshållplatsen! Skönt! 

Nu ska lektionen börja så nu måste jag sluta skriva och konsentrera mig :)




18. Här handlar jag helst.

Om dom menar kläder så är det: Rut m fl, vero moda, och såna affärer :)


17. Hit vill jag åka innan jag dör.

Jag vet inte riktigt men kanske hit:




True

I går satte mamma och jag oss i bilen och körde mot Karlstad. Mot ponnyn som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Ponnyn med härliga gångarter, och härlig hela hon.

När vi kom dit och gick ur bilen såg jag henne på en gång i hagen. Hon stod flera hundra meter bort med täcke med rumpan mot mig men jag såg ändå att det var hon på en gång! Vi träffade Sandra vid Stallet och gick för att hämta Willow. Jag fick hämta henne och det kändes som att vi aldrig hade varit ifrån varanda!

Jag fick göra i ordning henne och sen sitta upp vid stallplanen. Sen gick vi mot paddocken och jag skrittade fram henne. Allt kändes så bekant! Som om vi aldrig hade varit ifrån varandra! Efter ungefär tio minuter tog jag tyglarna och började jobba henne lite. Efter en liten stund fick jag henne på tygeln och då kändes förändringen! Hon hade blivit så lätt att hålla på tygel, både i vänster och höger varv! Sandra och hennes dotter har gjort ett jätte bra jobb med henne och hon är super fin!

När jag hade ridit klart så skrittade jag av henne medans Sandra gick och pratade med mig bredvid. Vi pratade om hur hon var förut och allt möjligt. Sen kom vi in på att det var jätte kul och vara här och få hälsa på henne och då Sandra att jag fick komma och hälsa på igen! Och då kunde jag inte hålla mig ifrån tårar. Jag hade lyckats hålla tillbaka dom tills dess. Just det att jag vet vart hon är och att hon mår bra.

När vi hade lämnat Willow i hagen så fick vi fika som Sandra hade gjort. Väldigt god kladdkaka med daim!

Willow hde varit halt i sommras så dom har satt igång henne sakta och har precis börjat galoppera igen. Dom har gjort ett väldigt bra jobb!









































16. Detta gör jag på helgerna.

Jag gör inte så mycket. Rider, jobbar, oluggar, eller är med kompisar. Så spenderar jag i stort sätt varje dag!


15. En person/kändis du önskar att du träffat.

Okej den här är svår! Jag har två!

Taylor Lautner för att han är så snygg!


Demi Lovato för att hon är äckta! Hon är ingen pinnsmal kändis som tror att hon äger världen och är jätte cool bara för att hon kan sjunga! Om man är inne på det spåret så skulle ju Adele inte vara helt fel men jag tycker att på något vis är Demi mer äckta även fast Adele sjunger superbra!





Tillbaka till verkligheten

Vi har ju gått i skolan i ungefär tre veckor nu. Och jag kommer förmodligen vara trött på det redan nu! Jag var inne på alléskolans hemsida för någon minut sen och läste om första dagen. Då står det att man samlas i aulan och sen har vanliga lektioner från klockan tio. Vilket inte känns så lockande nu! Men när man väl har kommit igång så kommer allt gå med en rasande fart och innan man vet ordet av kommer det vara lov igen! Så ska jag inte komma på sista veckorna/ dagarna att det vekrligen är lov! Då ska jag försöka njuta av lovet så mycket som går!

När vi har passerat jullovet sen kommer allt bara svischa (stavas?) förbi och innan vi vet ordet av kommer det vara sommarlov igen! Vårterminen har alltid gått snabbare enligt mig! Men det är så mycket lovdagar och röda dagar så man hinner vila hjärnan lite innan lärarna trycker in mer!



Herre gud!




Snart

I dag hade vi bara tre lektioner så vi slutade redan vid kvart i tolv. Då övade vi på Scemun och sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Örebro för att köpa present åt Lotta ;)

I morgon komer jag ha träffa Willow och jag har ingen som helst aning om hur jag kommer reagera! Jag är lite rädd för min reaktion men jag hoppas att alla överlever ;) Nej då ;)

Så eftersom jag kommer träffa henne i morgon så lägger jag upp en film på oss som jag gjorde fär några månader sen!




14. Din högsta dröm.

Jag har faktiskt ingen högsta dröm. Vist jag har drömmar men ingen högsta


13. Ett kort någon annan tagit på dig.




Fint

Jag hittade några fina ord, eller saker som kan göra en glad och alldeles varm innombords!




















So damn beautiful



On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

 

 


12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu.




Songs in my head




Free spirit

I dag har skolan gått ganska bra. Jag har itne varit så trött som jag trodde jag skulle vara. Vilket är ett plus!

Jag sjöng inför hela estet klassen i dag! Vilket är väldigt bra gjort för att vara jag! Vi har en kurs som heter scenisktmusikprojekt där vi nu ska hålla en "minikonsert" på Transten. Och i dag fick vi öva på att spela upp inför klassen. Låten var inte klar men vi kom igenom! Jag fick ha väldig kontroll över kroppen för att den inte skulle skaka. Så fort jag tappade koncentrationen så började jag skaka. Men jag kan säga att jag trodde inte jag hade sån självkontroll! Så jag är väldigt stolt!!

När jag kom hem satte jag mig och kollade på en film som jag har fått låna av Cassandra. Hidalgo heter den. Väldigt bra! Jag grät för att jag började tänka att sådär kommer jag sitta på Willow om mindre än en vecka! Barbacka med tårarna rinnande ner för kinderna av lycka!

Jag kommer ha mycket mer glädje efter att ajg har varit där. Jag kommer förhoppningsvis få tillbaka min livsglädje som har falnat. Så nu siktar jag på en glaf tjej som strålar av lycka!

Nu ska jag sova så att jag orkar i morgon.




11. En bild på någon du saknar.


So happy!

På lärdag vid 1-2 kommer jag vara hos min andra halva! Jag kommer äntligen få krama om dig! Och sitta på din rygg! Det kommer vara en dag av mycket tårar! Glädjetårar! Över att få träffa dig igen!






It will rain

Dagen har som vanligt bestått av skola... Inte så mycket att säga om det så vi hoppar över den biten.

Min mobil har lagt av så att man inte kan skicka sms för det står att minnet är fullt så att man inte kan lagra smset...fast jag har tagit bort alla -.- Så nu blir det snart en ny mobil för jag kan inte hålla på och ringa hela tiden! Sen en viktig sak är att jag hatar min mobil också vilket betyder ganska mycket! Aja jag får samla som tusan!

Jag ringde Sandra som äger Willow i dag också! Hon svarade inte men telefonsvararen lät väldigt snäll! Jag lämnade ett meddelande så jag hoppas hon ringer upp :) Men det tror jag :)

Nu ska jag städa min garderob!




10. Hur ser din framtid ut?

Jag hoppas att jag får en bra framtid såklart. Jag tror jag ska börja med att gå på polisskolan i Stockholm. Men ja gär inte säker än. Det är som tur var ett tag kvar!


Kalas

I morse vaknade jag vid tio. Jag gick upp och gjorde mig i ordning och gick sen på långpromenad med Caesar. Sen när jag kom tillbaka hoppade jag in i duschen och sen var det dags att åka på 30 års kalas! Min kusin fyller nämligen! Grattis! Vi var hela släkten i dag faktiskt! Till och med min kusins tjejs mamma och bror! Kul att dom också kunde vara med! Dom firade jul med oss också förra året :)





Min kusin Joakim och mitt kusin barn Carl


Farmor


Niklas tjej Jennie

Min kusin Niklas (Födelsedagsbarnet, Carls pappa)


Jocke och Carl




Skitfräna kakor!







9. I din väska finns...?

Almenacka, tuggummi, alvedon, hårtoffsar, mcdonald's broschyr från när de bytte datasystem. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid att rensa väskan.


Nu

Nu kommer bilderna

Lovisa


Mysan och Linda


Cassandra


Lovisa och Ellen





Fanny


Edvin, jag, Ellen och Lucas


Elise


Joel G


Niklas, linus och bakom är det Josefin


Ellen och Lina


Emma


Hagel


My


David


Joel P



Din jävel

Datorn vill inte ladda upp bilder så ni får väl se bilderna en annan dag.


...

I morse var det inte ens kul att gå upp till skolan på en lördag... Inte min favorit sysselsättning! Men men nu är det över och nu har jag öntligen satt mig ner och kunnat andas ut. När jag kom hem klippte jag Caesars maghår, han kliver på dom när dom blir för långa. SÅ nu är han fin om magen ;) Och sen borstade jag honom innan farmor kom med taxin och då var det dags för fika. Sen tog jag på mig skor och gick ut och gick långpromenad med Caesar. Väldigt skönt!

Jag tog massa bilder när endel spelade men dom kommer väl upp sen :)


8. Bild på din garderob.

Det tänker jag faktiskt inte lägga upp. Det är en dörr, väggar och snetak. Och just nu väldigt stökigt så ni får försöka att få fram i huvudet hut det ser ut.


Let me breathe

Nu väntar jag på att idol ska börja efter en lång dag. Dagen började med rep inför star for life. Vilket kommer bli mäktigt! Efter det var det ensamble eller några plockade fram saker inför i morgon och min grupp övade på låten till öppet hus.  Sen var det lunch och sen geografi där jag skulle göra prov. Vilket gick totalt skit! Men jag gjorde det i alla fall. Sen slutade vi och då gick jag och simmade. Visst jag klarade bara 20 minuter innan knäna började skrika så då gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka med bussen hem.

Och nu är det dags för idol ;)




Songs in my head




7. 5 punkter om dig själv som inte så många vet.

1. Jag är extremt mörkrädd! Jag vill helst inte vara ute när det är mörkt för jag känner mig alltid iaktagen.

2. Jag skulle vilja att de flesta åren fram tills jag började gumnasiet bara kunde försvinna. Det gör så ont att tänka på dom. All smärta. Alla som jag har förlorat. Så det skulle vara lättare att bara sudda ut dom.

3. Jag tycker fötter är sjukt äckligt.

4. Jag tycker om att ha fint på mitt rum men hatar att städa.

5. Jag älskar att måla men jag hittar ingen movtivation till det längre.




How bad?

Jag har ingen som helst lust för något just nu. Och skola på en lördag gör inte saken bättre. Eller dvs skola på lördag då man måste stå inför publik...

Jag vill bara gräva ett hål och aldrig komma upp igen. Bara försvinna helt för ett tag.

I morgon är det prov i geografi som jag inte kan få in i huvudet vilket jag inte har kunnat få med något på sista tiden. Så där lär det bli ig för min del. Sen är det ju star for life repetition och en och en halv lektion. Sen efter det ska jag nog simma och ta en senare buss hem. Jag behöver ha lite tid att tänka själv... Men vi får se hur jag gör.

Det här ska jag göra resten av veckan och nästa:

Fredag: Star for life repetition. Skola. Geografiprov. Simma?
Lördag: Skola. Rida Nova.
Söndag: Fira Niklas. Träna.

Måndag: Psykologi seminarium.
Tisdag: Träna.
Onsdag: Lotta fyller. Träna.
Torsdag: ?
Fredag: Träna. Simma? (isåfall träna på torsdag)
Lördag: Tjejkväll hos Lotta. Hälsa på Willow♥?
Söndag: Hälsa på Willow♥?

Hälsa på Willow vet jag inte riktigt vilken dag det blir än men jag längtar som satan! Jag kanske kan lyckas komma upp ur mitt hål då...







6. Bloggarna du läser.

http://myupanddowns.blogg.se/

http://paow.se/

http://www.kissies.se/

http://www.dressyrmupparna.se/

http://rapide.blogg.se/


Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more ♥


Songs in my head

Jag har lite svårt för början men refrängen tycker jag om!






Go on and try to tear me down...

jag blev hemma i dag med -.- men i morgon ska jag till skolan för en halv lektion och rep på karro inför star for life :) Sen ska jag simma med Mysan och sen måste jag hem. Och i dag blir väl som vanligt när jag är hemma..massor med film! Men det är mysig när det är sånt här väder!


Mums

Förut fick jag ryck och började baka bullar. Det var väl två timmar sen. Så snart är dom redo för ugnen och sen är dom äntligen klara :) Eftersom det var kanelbullens dag igår och jag issade det så blev det vanliljbullar ;) Lite förvirrande men det är dom bästa bullarna som finns!

Inte mina men nära ;)



5. En bild på dig för 1 år sedan, 2 år sedan, 3 år sedan och 4 år sedan.

Jag har inte så många bilder för så himla länge sen men ja gksa försöka gräva fram några ;)

1 år sen


2 år sen


3 år sen. glad? absolut! xD


4 år sen


Jag tror jag har fått dom i rätt ordning. Jag har förträngt hur lång tid sen det var ;)


Songs in my head


Kallt

I morse gick jag upp som vanligt men jag hade dunkande huvudvärk så jag började må illa så ag gick och la mig igen. Och vaknade för 20 minuter sen. Skönt! Idag blir väl en lugn dag igen men jag ska försöka gå och lägga mig ännu tidigare så att jag slipper huvudväken i morgon.

Inte långt kvar! ♥



Tears stream down your face

Sen tio i dag har jag kollat på Gossip girl. Så nu är andra sesongen slut. Och jag bara tjuter och tjuter, för allt! Jag vet itne vad det är med mig! Fast jag håller på att bli sjuk, igen och sen är det den tiden på månaden men ajg brukar inte hålla på såhär! Men aja, nu ska jag sätta igång tredje sesongen av Gossip girl och se om jag kan hålla tillbaka tårarna!

Låter jag la upp förut lyssnade jag mycket på för ett år sen kanske och jag tycker att den är jätte bra och den gör mig rysningar! Tårarna kan inte sluta rinna när jag lyssnar på den! Precis som texten säger. Men allt kommer ordna sig. Det vet jag. Allt kommer bli bra...




4. En person du ser upp till

Det måste vara min mamma och pappa. Dom ställer alltid upp för mig och finns alltid där!






Soon



The tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste




Songs in my head




Why did you go away?

Igår hann jag inte blogga ngot så det kommer nu ;)

Som vanligt började dagen med skolan. Sen åkte jag buss hem. När jag kom hem hade jag en kvart på mig att äta, byta om och sätta upp håret. Sen var det bara att åka till jobbet.
Efter jobbet så satte jag mig och pluggade i en timme och sen var det dags att sova.

Idag hade vi prov på morgonen. Jag gjorde det och sen åkte jag hem för att jag har jätte ont i huvudet och magen. Så i dag blir en lugn dag!


3. Dina närmaste vänner.

Min närmaste vänner är nog Sara K, Mysan, och Lotta. Det är dom jag umgås med och trivs völdigt bra ihop med!

Sara bor i Lidköping så vi träffas inte så ofta men vi har alltid lika roligt! Vi har känt varandra i åtta snart nio år. Hon är 13 dagar äldre än mig! Vi är ganska lika och tycker ofta samma saker!



Mysan har jag känt i jag tror det är tre år. I början var vi inte alls så bra kompisar utan pratade mest bara när vi var i stallet samtidigt. Vi red nämligen på samma ställe. Men nu tre år senare är vi super bra kompisar! Vi pratar om allt och jag kan lita på henne till 110%!



Lotta har jag känt i lite mer än ett år bara. Men hon är en väldigt bra kompis! Vi kan prata om nästan allt och killar är hennes speiallitet ;) Hon är en härlig tjej som är en väldigt bra kompis!

Den här bliden är den enda jag har på henne! Hon gillar inte att vara med på kort men en bild är ju alltid något ;)
Det här är Lotta på hennes häst Obbe :)



Tears after tears

Sometimes there is nothing else to do but to hold each other one last time, and then let go...

...vilket jag ska försöka


Songs in my head




2. Staden där du bor.

Jag antar att dom menar att jag ska berätta om staden där jag bor. Men det finns inte så jätte mycket att berätta. Det är en väldigt liten stad där alla vet allt om alla. Så det kan vara lite irriterande! Området jag bor i heter lustenrust där jag trivs. Det känns för det mesta som att bo på landet för det är så pass tyst. Eller ja det var det tills alla grannar skaffade ungar som skriker hela tiden -.-

Men ja som sagt jag bor i Askersund


Har man inget att göra: ta fram kameran













Några är från igår och några från i dag :)


Duktigt

I morse vaknade jag vid 10 och gick upp och gjorde mig i ordning. Sen åkte jag och mamma till gymmet och tränade! Det var ett tag sen men nu måste jag för att träna knäna minst tre gånger i veckan! Så nu ska jag komma igång igen!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen dammsög jag mitt rum och nu tar jag lite paus innan jag ska plugga svenska.

Och sen är det måndag igen -.- Då blir det först skola och sen jobb till åtta innan jag ska hem och stupa i sängen! Skolan kommer nog bli segt men jobba blir nog som vanligt kul :)


Songs in my head



You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass
Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!




1. Berätta om dig själv.

De flesta som läser min blogg har nog gjort det ett tag men jag ska ändå berätta vem jag är.

Jag heter Jessica Landberg och är 17 år. Jag bor i Askersund och går i skolan i Hallsberg. Jag går andra året på sam/estet linjen med inriktning ekonomi. Jag tror man kan skriva så va? Jag tycker väldigt mycket om djur ch har alltid gjort. Jag har en hund och tre katter här hemma. Jag rider också tre hästar när ägarna behöver ha hjälp. Tracy, Sonette och Tritla. Innan red jag en ponny som alltid kommer vara en del av mig. Appakullas Willow. Hon betydde och betyder väldigt mycket för mig. Så henne skriver jag endel om. Mest när jag saknar henne som mest. Jag är en ganska glad tjej men som de flesta tonårningar har jag världens humörsvängningar. Så ibland är jag inte att leka med! Men fär det mesta är jag en lugn ganska blyg tjej.




30 dagar

Jag har inget att göra just nu så jag lägger upp tidinställda inlägg med 30 dagar och olika frågor.

1. Berätta om dig själv.
2. Staden där du bor.
3. Dina närmaste vänner.
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan, 2 år sedan, 3 år sedan och 4 år sedan.
6. Bloggarna du läser.
7. 5 punkter om dig själv som inte så många vet.
8. Bild på din garderob.
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar.
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu.
13. Ett kort någon annan tagit på dig.
14. Din högsta dröm.
15. En person/kändis du önskar att du träffat.
16. Detta gör jag på helgerna.
17. Hit vill jag åka innan jag dör.
18. Här handlar jag helst.
19. En vän som bor långt ifrån.
20. Bild på det du köpte senast.
21. Favorit ställe.
22. En tv-serie du älskar.
23. Ditt favorit nagelack.
24. Ett kort på din data.
25. Detta är jag beroende av.
26. Något du vill ha just nu.
27. Ditt framtida bröllop.
28. Bild på sminket du brukar använda.
29. Detta åt jag till frukost.
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar.

My heart belongs to you

I morse vaknade jag vid tio och gick upp för jag hade så ont i magen. Såhär ont som jag har i dag har jag inte haft på jätte länge! Så i dag blir det en lugn dag! Mycket filmtittande och datorstirrande!


Songs in my head

Jag funderar på om jag ska börja lägga upp en bra låt så ofta jag kan. Det är ju alltid bra med musiktips ;)