Thoughts during school

  • me: why...
  • me: omg i hate that bitch
  • me: hate everyone
  • me: i wonder when my teacher lost their virginity
  • me: I want to sleep
  • me: can we have class outside?
  • me: i don't get it
  • me: can i use a calculator?
  • me: walk walk fashion baby
  • me: movie?
  • me: what if a man with a gun walked in right now
  • me: whens lunch
  • me: the fuck is this
  • me: why are you here
  • me: can i kill all of you with one bullet
  • me: what if i locked all the girls in the locker room and made them fight to the death like the hunger games
  • me: what if i stood up on the desk and ripped off my pants
  • me: I wish this was hogwarts
  • me: ZZZZzzzzzZZZZZZ
  • me: dont touch me i have more followers than you
  • me: ugh
  • me: hate my life
  • me: test what test?
  • me: my teatchers hates me
  • me: uuhhhhhhhh
  • me: uuhhhhhhhh
  • me: uuhhhhhhhh
  • me: its so cold
  • me: so bored

Mår bra!

Jag mår så himla bra i dag! Jag kan inte riktigt beskriva det! Skolan var okej och vädret är inte helt åt skogen, vilket får mig att må jätte bra! Jag mår ofta bra men ibland kan man få det där lilla extra glada som gör att det känns som att man är mycket gladare än annars! En jätte bra känsla helt enkelt!


Väntar

Pappa frågade mig och Johan förut vad vi ville äta. Men vi kom inte på något alls. Så tillslut sa pappa: men säg pizza någon gång. Så nu har jag kört pappa först till Ica och sen till pizzerian. Slänga med lite övningskörning är ju aldrig fel ;)

Sen i kväll ska jag kolla på film och mysa med lite godis! För i morgon bär det av mot farmor som fyllde i veckan! Då blir det övningskörning då med ;)
Det är ju i te lång tid kvar så jag måste plugga körkortsteori i massor! Och eftersom vi åker till farmor i morgon tänkte jag ta med boken så kan jag läsa lite när jag har tid. Jag måste också köra massor nu så att jag känner mig jätte säker på körningen med! Jag kommer vara hur nervös som helst! Men jag ska göra mitt bästa och hoppas på att mitt bästa räcker! Man kan alltid vara nöjd så länge man har gjort allt man kan!


Small bump

I dag har varit en såndär dag då jag har mått jätte bra! Så himla skönt när jag väl känner så!
Första lektionen i dag var idrott då jag tog tid på Ebba ch Emma som gjorde stepptest. Sen var det ensamble som jag egentligen inte hade någon lust för alls! Men när vi kom dit så sa lärarna att vi skulle få lyssna på sex stycken medleyn som vi sen skulle välja tre till studentshowen! Vilket tog ungefär hela lektionen så sen var det lunch. Och efter det företagsekonomiprov. Vilket gick åt skogen! Men jag gjorde mitt bästa och ska därför hålla tummarna för att få ett G!

När jag sen stod och väntade på bussen så skulle jag lägga ner mobilen i mitt ytterfack på väskan. Jag trodde att jag hade fått i mobilen så jag släppte. Och hör ett krasande ljud! Och där ligger mobilen på backen med skärmen nedåt! Eftersom Iphoner går sönder hur lätt som helst så blev jag ju skiträdd! Men som tur var va det sklaet som fick ta smällen så mobilen fick inga större skador. En liten liten inbuktning bara! Det var så himla skönt att lyfta på mobilen och den var hel! Men skalet ligger nu i soporna -.- Fast de är ju där för att skydda för såna här tillfällen!

Såhär kändes det när jag hörde kraset!


Och såhär trodde jag resultatet efter atombomben skulle bli!


Man förväntar sig ju alltid det värsta ;)


Näst sista någonsin!

Nu har jag precis kollat klart på det näst sista avsnittet av one tree hill. Sista kommer ut nästa vecka.
Jag har följt one tree hill enda från början till slut. Det har blivit massor av skratt och tårar. Eftersom man har följt dom så länge så känns det som att man känner personerna i serien! Så den nionde och sista säsongen har nu nått sitt slut och det känns som att säga hej då till en gammal jätte bra kompis!


 















Give me love

Nu sitter jag på bussen som snart kommer gå hemåt. När jag kommer hem ska jag plugga till företagsekonomiprovet som är i morgon. Och sen ska jag träna. Jag tror tror jag ska träna först för då hinner jag slappna av lite efter att ha varit i skolan hela dagen.

Det är ju bara i morgon kvar och sen är det lov! Så himla skönt! På livet ska jag plugga, jobba, ha vampire diaries maraton med linnea (fortsättning sen förra gången), kanske träffa Sara, och sen ska jag bara njuta av att ha lov!
Det är ju så mycket lov på vårterminen vilket gör att den terminen går mycket snabbare! Sen blir det ju ljusare nu också vilket gör att det blir lite lättare att ta sig upp på morgonen till skolan. Även fast motivationen till att gå i skolan är noll!

Nu ska jag som vanligt låta musiken föra mig hem!



Here we are

Skolan i dag var ganska seg! Även fast vi slutade tidigt. Men vi hade alla lektioner i dag så det är väl därför ;) I morgon ska jag på matte i stödet. Så hoppas vi på att jag kan lyckas få G i matte B också! Jag ska ha matte där i stället så att jag kommar klara mig för så som jag har nu på lektionerna kommer inte hålla så att jag får ett G!

När jag kom hem satte jag på en massa Spirit låtar för att jag blev så sugen på att se filmen! Så snart ska jag sätta på den. Jag ska snart också hoppa in i duschen så att jag kan få bort oljan! Det är så himla skönt att få ur den när man har haft den i i lite mer än en halvtimme!
Än så länge tycker jag att det har funkat! Jag tycker att mitt hår har blivit tjockare och längre! Jag tog en bild för några dagar sen men jag tänkte vänta en månad till innan jag lägger upp dom. Mamma ska toppa mitt hår i helgen så då blir det ju såklart lite kortare men om det ska växa så måste man ju! Och växt har det gjort! Jag hade toffs i dag och mitt hår hängde till och med ner på ryggen från toffsen! Vilket det inte har gjort på flera år! Så himla kul! 

Nu ska jag hoppa in i duschen!

 


Short

I morse hade jag en ganska lång sovmorgon. Jag kunde ta 8.45 bussen. Sen hade vi en lektion och gick sen för att kolla om Tobias var här i dag. Men han var hemma så då gick vi och pratade med dan som vi har i infolayout. Vi kom överens om att om vi sa till alla att vi ställde in lektionen sprick vi åka hem! Så nu har vi pratat med alla. Och därför sitter jag nu på bussen hem! Så himla skönt!

Så nu ska jag först hem och äta. Sen ska jag träna lite! För nu ska allt överflödigt bort! Jag kan inte hålla på så som jag gör! Jag äter ju som jag gjorde när jag red och eftersom jag inte gör det längre så försvinner ju inget. Vilket sen syns på midjan -.- så därför ska allt nu bort!

Nu ska jag låta musiken ta över i stället för att skriva ;)


Måndag

Dagen började med körlektion. Vilket gick ganska bra. Jag ska bara kolla mer över axeln.
Sen skulle vi ha engelska men våran lärare hade nationella och då är vi i grupper så vi hade ingen engelska. Sen var det geografi då vi bara skrev förklaring på några ord. Sen var det lunch och världens håltimme! Tobias (företagsekonomi) var magsjuk så vi hade ingen lektion. Sen som sista lektion hade vi gemu. Då fick vi jobba själva med lite frågor. Så dagen har varit väldigt lugn!

Vi har ingen svenska i morgon om man är klar med redovisningen och engelskan är nog samma som i dag. Sen är förmodligen Tobias hemma i morgon också vilket betyder att vi kommer ha två lektioner. Så i morgon blir nog också en lugn dag!

Nu på kvällen har jag gjort klart en engelska grej. Övat på STIM till musikprojekt. Och pluggat lite företagsekonomi. Men vi får se hur det går. Jag förstår inte jätte mycket men men.

Nu ska jag kolla på film innan jag går och lägger mig för kvällen.


Need a hero


plugg plugg

Nu är jag hemma efter en dag med jobb. Och jag ska snart hoppa in i duschen och sen plugga företagsekonomi. Jag har prov i morgon och de som gjorde det i fredags sa att det var hemskt så det är väl bäst ajg pluggar ;)

I morgon har jag körlektion innan skolan börjar. Och ni kan vara lugna, jag börjar inte förrän 20 över 9 Så jag behöver inte gå upp jätte tidigt! Det blir 5.40 som vanligt. Jag missar ju min sovmorgon men jag har ju två till sen ;)

Nej nu ska jag inte sitta kvar här längre utan nu ska jag sätta igång.


Ser upp till

Ni vet Demo Lovato? Skriver jätte fin musik, har varit med i camp rock m.m. Jag ser verkligen upp till henne. Hon lyckas ta sig igenom saker som en vanlig människa, vist hon är en vanlig människa men hon är också en kändis. Hon har som alla andra brister som hon måste hantera. Därför ser jag upp till henne. Hon är som vilken annan människa som helst som har något dom måste ta sig egenom varje dag.
Många tänker nog att hon är en sångare som de mindre tycker om. Men då ser ni nog bara den lilla 14 åringen som var med i camp rock. Den lilla 14 åringen har vuxit upp, precis som alla andra.


Movie

Nu är jag hemma efter en kväll med tjejorna. Jag jobbade förs 12-16. Sen kom de och hämtade mig efter fyra någongång. När vi kom fram till Örebro gick vi till ett ställe där vi hade tänkt att äta. Det såg riktigt fint ut! När vi hade stått och väntat på att få gå och sätta oss så kommer det fram en till oss och säger att det är fullbokat men att vi skulle komma tillbaka om en halvtimme. Men vi ville inte satsa på att vi skulle få ett bord då heller så vi gick vill pizza planet i stället. Där Linnea fick beställa sin första öl! Lite stort! Vi andra tog varsin cola men det tycker jag är mycket godare än öl! Nu kanske man inte ska skriva så eftersom jag inte är 18 än men alla har väl smakat? Jag har faktiskt aldrig gjort något mer än smakat! Och jag fyller ju snart också! Men nog om det. När vi hade ätit upp ¨så gick vi bort till bion för att se om det fanns någon bio att gå på. Vilket det fanns. Hunger game som kom ut igår hade 27 platser kvar! Så v tog fyra av dom! Vilet resulterade till att vi fick sitta på andra raden, men det var det värt! Filmen var super bra! När den var klar kom mamma och hämtade oss och sen körde vi hemåt. Jag körde faktiskt oss dit och hem! Med kompisar i baksätet! Det dröjer inte länge innan det bara kommer vara jag och kompisarna i bilen! Så det är bra att jag får öva och klarar av det när det väl är dags!

Nu ska jag sätta på en film och sen gå och sova för att ladda upp för jobb i morgon!

the-hunger-games-soundtrack-expected-to-debut-at-number-one


Sunny

Jag längat som tusan till sommaren nu! Och när jag kollar på bilder i från Kreta börjar jag längta ännu mer! Men det är snart sommarvärme vilket jag inte alls har något emot!

Så bara för att så lägger jag upp härliga sommarbilder!


















Music

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sätta på en film innan jag ska gå och sova.
I morgon ska jag först jobba 12-16 och sen ska jag byta om snabbt med pomesfrites lukt i håter och springa ut till bilsen full med kompisar som är redo för födelsedagsfirande! Vi ska äta på restaurang, och då menar jag inte mcdonalds, sen får vi se om vi kanske ska kolla på bio också. Vi får se vad vi hittar på :) Jag kanske klarar av att köra när jag har mina kompisar med. vi får se ;) Mamma är i alla fall jätte snäll och skjutar oss till Örebro! Tack!
Kameran följer såklart med i morgon med fulladdat batteri! Så det blir nog några nya bilder som går att visa från dagen!

Nu ska jag sätta igång filmen och dyka ner i godispåsen!

Mamma och jag på Kreta. Därav röda ansikten och bakåtslickat hår ;)


Pictures

I dag frågade Frida om vi skulle gå ut och ta lite vårkort efter skolan och såklart sa jag ja! Rasta kameran är aldrig fel ;)

Här är några bilder som vi tog!
Det är blandat med Fridas och min kamera






























Det blev dock inte lika många bra på Frida. Skörpan ville inte som jag ville. Vilket jag såg nu på datorn -.-




























Grattis!

I dag fyller Linnea hela 18 år! Så jag hoppas att du får en bra dag!














Walk on

Nu sitter jag i trappen och väntar på att det ska bli dags att gå Mot bussen. Jag släpar mig iväg i alla fall i dag. Fast jag har jätte ont i magen och har tryckt i mig tabletter -.- men det är fredag och jag skulle ha missat ganska mycket annars. Företagsekonomiprov, geografiseminarium, få reda på grupper och låt till ensamblen, och utvecklingssamtal. Sp det hade blivit enkel jag missat. Men mås man dåligt så gör man.

Nu ska jag släppa ut Caesar så ska jag gå mot bussen.


Som sagt

Som sagt i morgon måste jag gå till skolan eftersom det är prov och utvecklingssamtal. Men min mage gör så himla ont! Men jag ska pallra mig upp och göra mig i ordning och sen se. Usch! Om jag blir hemma i morgon så har jag varit hemma hela veckan vilket inte är bra! Förutom måndagen då, då hade vi ju studiedag. Men jag kan ju heller inte hjälpa att jag inte mår bra.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och hoppas på att jag kan somna i natt. Jag hade så ont i magen igår att jag inte viste hur jag skulle ligga så jag somnade nog inte förrän klockan var runt tolv. Jag kan då nämna att jag la mig för att sova vid nio! Hatar att vara tjej ibland! 

 


Plugg

Jag hade så himla ont i magen i morse så jag blev hemma i dag med. Men i morgon ska jag gå. Då är det prov och utvecklingssamtal.

Nu har jag nyss skrivit klart en svenska redovisning och gjort en power point till. Jag vet inte när det ska vara klart så det är lika bra att göra ;) Skönt att ha det klart liksom så att man slipper få panik dagen innan den ska vara klar. Och nu ska jag sätta mig med företagsekonomin som vi har prov på i morgon. Pappa var snäll och hämtade mina böcker i skolan igår så att jag fick hem dom. Annars hade det nog inte gått bra alls på provet! Sen när jag är klar med det så ska jag nog sätta mig lite med körkortsteorin. Jag gjorde klart alla uoogifter i boken i går så nu är det plugga in allr som gäller. Skyltar, regler, m.m. Det är ju ganska mycket som ska in och det är ju inte lång tid kvar nu ås det gäller att plugga gärnet!

När jag gjorde min redovisning i svenskan fick jag reda på att de håller på och gör en film av Stephanie Meyers genom dina ögon! Som jag har väntat! Boken är grymt bra så jag hoppas att filmen bli lika bra!

Nu ska jag sätta igång med företagsekonomin!


Härligt väder!

Jag blev hemma från skolan i dag också. Men nu mår jag bättre som tur är! Så i morgon ska jag nog till skolan :)

I dag tog jag med en filt och körkortsböckerna ut på altanen och satte mig i solen. Utan strumpor, uppdragna byxor och t-skirt! Så himla skönt!

Jag har hittat kläder som jag ska förmodligen ska beställa när jag har fått min lön. Lite nya sommarkläder.

Egentligen har jag inget att skriva men det blev ju lite i alla fall ;)



Photoshop






Can't blame you


God morgon

Nu har vi precis vaknat och ska snart sätta igång nästa vampire diaries avsnitt. Vi har kommit så långt som till första avsnittet på andra sesongen!
Igår la vi oss vid kanske halv ett. Och låg och pratade ett tag. När vi sen kollade på klockan var den halv tre! Tiden går så himla snabbt när man pratar innan man ska sova!

Nu ska vi köra igång med tittandet!


Pictures

Tagna och redigerade av mig






Hos Linnea

Nu sitter jag förmodligen hos Linnea. Vi ska ha vampire diaries maraton! Så jag tror inte att det blir mycket bloggande. Så för att det inte ska vara helt tommt på nya inlägg så har jag skrivit några tidsinställda som kommer upp. Eller ja det här och ett med bilder ;)
Jag fotade lite igår, fick lite insperation. Vilket jag inte har haft på länge. Men kameran följer i alla fall med till Linnea. Så då får ni hoppas på lite nya bilder som kommer komma upp.




Fredag!

Idag var det ju lunchkonsert! Jag var jätte nervös innan soundchecken men när vi hade gjort det så försvann det bara! Så himla skönt! Så spela gick ganska bra eftersom jag inte var nervös! Det är kul att jag för en gångs skull har en bra känsla efteråt!

På bussen hem satt jag med Frida, Ebba och Gus och pratade hela vägen. Riktigt trevligt!

När jag väl kom hem så skulle jag släppa ut Caesar i trädgården, men han stallde sig bara i dörröppningen och kollade på mig som "du är inte klok". Och sen gick han in och la sig igen. Snacka om lat! men han har varit i harge uddar med mamma och en av hennes kompisar och han blir alltid ganska trött efteråt!

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma så ska vi ha lite filmkväll eller vad man ska säga ;) Kul ska det bli i lalla fall!

Appropå trött hund! Nu ligger Caesar och pratar i sömnen på nedervåningen! Det låter så himla gulligt när han gör det så det är inte sant!



.


Kul

I dag vaknade jag tjugo i sju och var klarvaken. Sen lyckades jag somna om tills klockan ringre vid sju och då var jag super trött! Typiskt att jag skulle somna!

I dag på sista lektieonen som var musikproduktion skulle vi öva på ensamblen i stället för några som håller på och grejar med den nya musiksalen skulle sätta in el och då va de tvunga att stänga av. Så det skulle bli svart och då fick vi som ska ha lunchkonsert i morgon lite panik! Så vi fick som sagt tillåtelse att öva i stället. När vi hade övat klart så kom Daniel, en musiklärare och sa till mig och Emma att de var en konsert i Scala så vi gick dit och kollade. Då var det de som har musik som individuellt val som skulle ha uppspel för varandra. Lite kul att vi fick kolla! De var faktikt jätte duktiga! Nästan bättre än oss som faktiskt är esteter! Så i morgon om jag gö bort mig kommer det bli lite pinsamt eftersom då var de bättre än oss! Fast de har haft ganska länge på sig att öva medans vi bara får några veckor. Men dom var som sagt jätte duktiga och det var kul att se!

När vi hade slutat satt och och emma kvar och spelade piano och sjöng. Vid fyra gick jag upp mot pappa för att få köra hem. Då åkte vi till dekaltrycket och hämtade ut en grej till pappas jobbarkompis som fyller. Sen till apoteket för att köpa halstabletter. Sen till ica för att köpa mjälk åt mig. Jag har ju laktosfri så det är inte lätt att komma ihåg när mamma och pappa handlar. Det är liksom inget som jag har behövt ha länge. Som med vanlig mjölk.
Och nu håller jag på och gör mat åt mig och pappa. Mamma är och jobbar och Johan är hos en kompis. Han
har studiedag i dag och i morgon! Men jag får ju det på måndag ;)

Nu jäklar har jag skrivit! Men nu ska jag sluta och kolla till potatisen.


Mysigt!

Nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad med Frida. Jätte mysigt! Solen ligger ju till och med på och värmer! Vi var ute i ungefär en och en halv timme om man räknar med tiden som tog mig att gå hem till henne :) Det får bli fler gånger tycker jag!


Paradise

Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Skönt att komma hem lite tidigare i alla fall!
När jag kommer hem ska jag byta om till träningskläder och äta lite. Sen ska jag och Ceasar gå och möta Frida hos henne och sen gå ut på promenad i det fina vädret! Vi får se vart det blir!

Mamma hade pratat med Calill igår som sa art jag gärna får komma och rida om jag har lust. Vilket jag har fått en del dagar. Så på påsklovet tror jag att jag ska rida lite :) jag får ju rida på Tritla i askersundsbyn också! Plus några fler ställen så det är bara att välja ;)


Sunny

I dag har det varit nästan lika fint väder som igår! Hur skönt som helst!

Skolan har flytit på som vilken tisdag som helst. Den jobbigaste dagen på hela veckan med andra ord! Men Det är ju bara en av sju dagar så man står ut ;)
Efter skolan övade vi ensable som jag skrev igår. Vilket gick bättre än jag trodde! Vi ska öva på torsdag efter skolan också, så förhoppningsvis kan det sitta på fredag!

Jag tog direktbussen till skolan i dag. Premiär! Vilket var jätte skönt! Jag får sova en halvtimme längre och jag får sitta kortare tid på bussen! Så numera blir det direktbuss som gäller de dagar då jag inte har sovmorgon!

På fredag får jag med mig Emma hem efter skolan. Kul! Det är mycket kompisar nu! Men det är bara kul! Jag sitter ju bara hemma annars!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag ska sluta skriva ;)


Lyssna på de här sammtidigt! Den under med lite lägre volym än den över!




Måndag

Skola i dag då. Dagen rullade på ganska snabbt. Jag fick träffa Lottas kompis, trevligt! :) Förbannad på gemun hann jag bli också! Jag lyckas inte höra basen så att jag kunde hitta vart på pianot tonen var och då kunde jag inte planka klart låten. Förbannad som tusan!

När jag kom hem satte jag mig och pluggade till svenska provet jag har i morgon. Jag hoppas att jag får bättre resultat i morgon!

Jag har nu tagit en ledighetslapp till uppkörningen och det börjar sakta sjunka in att det inte är lång tid kvar!

På onsdag ska jag och Frida gå ut och gå så jag hoppas på samma fina väder som i dag! Det har varit superhärligt! Jag tog till och med skinnjackan till skolan och gick med den öppen till bussen!
När jag och Emma gick till bussen när vi hade slutat så blåste det lite och då sa hon att det blåser ju inte ens kallt! Så himla härligt! Jag gick också på en liten promenad men Caesar för en halvtimme sen och det var fortfarande inte kallt! Så jag hoppas på vår nu! Härligt med blommor, grönt gräs, knoppar på träden! Vid min födelsedag brukar det alltid precis ha blivit vår men i år är den ju ganska tidig. Vilket itne gör något alls! Det är bara skönt med en värmande sol!

Jag får lite lust att rida när det är sånt här fint väder! Så jag tror faktiskt att när det blir lite mer vår ska jag nog prata med Johanna som har Tritla om jag får rida lite :)

Nu ska jag nog kolla igenom svenskan igen och hoppas på att jag kan få allt att sitta tills i morgon!













Flowers

I morse vaknade jag vid tio ungefär så jag gick upp då. Jag hade redan sovit till och från sen åtta så det var lika bra ;)

Det var ju riskettan i dag. Vi fick se en film som jag redan hade sett en gång på teorin och den blev ju itne bättre! Sen fick man bara höra sånt som man har  huvudet om att man inte ska köra när man är trött har druckit eller tagit droger. Men jag måste ju gå den innan jag tar körkort så det är skönt att ha den avklarad i alla fall! Nu är det bara en eller två körlektioner, teoriprovet och uppkörning kvar!

I veckan som kommer nu ska jag äntligen få dt-utbildningen! Vilket ska bli jätte kul! Min chef pratde om att jag skulle få utbildning i köket snart också vilket också ska bli kul! Då kan jag ju allt liksom! Hoppas bara att det inte blir uppskjutet som dt-utbildningen har blivit jätte länge nu!

Såhär kommer min vecka se ut:

(jag skriver jobba? där jag kanske kan få utbidningen)

Måndag: Skolan. Geografiseminarium. Jobba?
Tisdag: Skola. Svenska prov. Öva ensamble efter skolan.
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola. Jobba?
Fredag: Skolan. Jobba?
Lördag: Till Linnea för vampire diaries maraton!
Söndag: Hem från Linnea.

En ganska skön vecka med ganska lite plugg.

Nu ska jag gå ner och ta en macka


Usch

Igår blev en lyckad kväll med prat, skratt och film. Jag åkte hem ganska tidigt för att jag var så himla trött! Vi planerade in att gå ut och äta när Linnea fyller den 23. Ska bli kul!

I dag har jag jobbat från 12 till 4. Högst intressant kan jag säga! Jag fick gräva i soporna för att en kund hade slängt sina bilnycklar med bricka och allt i ett och samm hål. Dvs övrigt, visst nycklar klassas väl som övrigt men itne den sorten man tänker sig ska hamna döär ;) Som tur var hittade jag nycklarna och fick tvätta händerna rejält efteråt!

Nu sitter jag och vänter på att Caesar ska smälta maten så ska vi gå ut och gå sen! Jag får nog sällskap av pappa också. Jag vågar ju itne går själv längre. Till och med med Caesar och musik är det knappt att jag vågar! Jag måste komma över min rädsla för jag kan inte fortsätta såhär!

Ett misslyckat försök till att få mitt hår längre i photoshop ;)

Universitetet

I dag har jag varit på universitetet i Örebro. Det verkar vara väldigt fint och bra att gå där så jag tror att om jag hittar någon utbildning som passar mig så blir det nog där jag hamnar efter gymnasiet.
När jag hade kollat klart på det jag skulle så mötte jag Frida och så satte vi oss på bussen till stan för att äta. Det blev burger king ;) Riktigt gott eftersom man var jäåtte hungrig vid det laget!
När vi hade ätiti klrt gick vi mot stationen för att sätta oss först på tåget och sen i Hallsberg sätta oss på bussen hem. Det var riktigt trevligt att få sällskap av Frida!

I morgon är det först skola och sen följer Emma med mig hem för att vänta på Frida och Linnea som slutar tidigt. Sen ska vi ut till Linnea. Vilket ska bli jätte kul! Så i morgon blir det nog inte så mycket bloggning! Men ni får nöja er med det ni får ;) Jag har ju ett liv som inte inehåller bara bloggning! ;)

Här är några väldigt gamla bilder på Mig, Linnea, Emma och Frida!



Lutande tornet i Pisa!




Ludvig får vara med på ett hörn också ;)


Och Christian






Onsdag

Det blev ingen utbildning i dag. Så jag ska få den nästa vecka. Då det var flera som skulle få utbildningar. Så det ska nog bli bra :)

I morgon ska jag till universitetet på dagen för att kolla lite vad som finns och sånt. Efter det ska jag hem och börja plugga till svenska provet som jag får göra om. Jag hade inte väntat mig något annat kan jag säga ;)
Men men jag gjorde ju i alla fall så gott jag kunde och nu måste jag försöka göra jätte helt enkelt!

På fredag ska jag, Emma och Frida hem till Linnea.
På lördag ska jag jobba och på söndag är det riskettan. Sen där emellan ska jag trycka in promenader i hög fart och lite sånt! Sen måste jag ju plugga vilket sim vanligt är det tråkigaste som finns!


Tidigt

I dag blir det en ganska kort dag i skolan. Vi kanske inte har någon företagsekonomi vilket betyder att vi bara Har tre lektioner. Sen i kväll kanske jag ska på dt- utbildning. Jag vet fortfarande inte riktigt säkert. Så jag ska ringa lite senare sen :) nu ska jag till bussen :)


Maybe

Skoldagen har segat sig fram och jag har gått som i trans! Men jag klarade att vara kvar hela dagen i alla fall!

Jag fick sms av min chef som frågade om jag ville ha min dt-utbildning i morgon. (drive in). Vilket jag gärna vill men jag vet inte vilken tid än så vi får se om det passar. Det verkar vara jätte kul att såt i dt'n så jag hoppas att det är en bra tid så att jag hinner!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag nog faktiskt gå och lägga mig!


Want to go home!

Nu sitter jag på bussen som strax kommer gå mot skolan. Jag når skit i dag så jag stannar hellre hemma och kryper ner under täcket och sover tills i kväll! Men nej det får jag inte. Även fast jag inte mår någe bra :( ont i halsen, hängig, Snorig, orkeslös, fryser som en gris! Men jag får väl försöka ta mig igenom skoldagen i alla fall. Läggs mig vid halv åtta åtta och hoppas på att jag mår bättre i morgon!

På torsdag ska jag till universitetet på studiebesök eller vad man ska kalla det. Och på fredag ska jag hel till Linnea med Emma och Frida. Får se vad vi hittar på ;) på lördag ska jag jobba och på söndag är det riskettan inför körkortet. Så resten av veckan är det fullt upp! Förutom i dg och i morgon då:) så då ska jag försöka att få mig att må bättre.

Nu ska jag försöka få upp värmen!


Måndag

I dag följde Linnea med mig hem efter skolan. Det blev fortsättning på lördagens vampire diarers tittande ;) Hon åkte hem för en halvtimme sen så nu sitter jag och kollar på en serie. Vi har egentligen inget plugg den här veckan så då kan man ju ta det lite lugnt! Men det kommer nog ändra sig snart. Det känns som att det är såhär lugnt innan det smäller och vi får massor! Så man får ta vara på det man har!

Nu ska jag fortsätta kolla på once upon a time!


Typiskt


















Lite längre

Jag har kommit på några nya saker i photoshop. Och jag kommer inte ifrån det! Det är jätte kul! NU ska jag visa några bilder där jag bara har provat mig fram. Jag gjorde tvp animeringar men jag kommer itne på hur jag ska visa er dom så ni får se en bild på de i stället.

En bild då jag satte ihop två bilder och satte dit ljussken


En av animeringarna


Och den andra


Dom rör ju då inte på sig msom dom två sista ska men ni får väl kolla på bilderna ;)


Titta

Kolla vad jag lyckades med i photoshop!


Originalbilden


redigerad


Original


Redigerad


Redigerad



Redan klar

Jag har redan gjort det jag skulle göra i dag och imorgon. Jag har städat, gjort klart gemun, gjort uppsatsen i engelskan och varit och handlat. Vi ska och handla godis i morgon när de andra har kommit, men jag har köpt alla taco grejor i alla fall :) Eller ja vi glömde tacokryddan men det får jag köpa i morgon :)

Sen hittade jag en bok på ica som jag vill beställa nästa gång jag får lön. Sen ska jag också lägga undan lite pengar varje månad så att man skulle ha om det skulle krisa. Vilket jag inte tänkte på den här månaden -.- Så den här månaden får jag leva som en som inte jobbar och bara lever på studiebidraget ;) Men det är inte så farligt :)

Nu ska jag kolla på film :)


Sol

Nu sitter jag på bussen som snart kommer gå hemåt. Äntligen helg!
När jag kommer hem ska jag städa eftersom jag får besök i morgon. Så då måste det ju vara snyggt :)

I morgon ska jag först plugga. Göra en engelsk grej och öva lite på glosor. Sen kommer Linnea och kanske Emma på kvällen. Emma har varit sjuk sen i tisdags stacken! Men jag håller tummarna för att hon mår bättre i morgon. Vi ska gå och handla och Göta mat sen blir det film och massa godis!
På söndag ska jag ut och gå om det är fint väder!

Nu ska jag fördjupa mig i musiken i hörlurarna ;)


Fine


Trixar

Nu har jag suttit och hållit på i photoshop som jag fick igår. Vilket är skitsvårt! Och jag hade sparat en bild som jag hade gjort men den går inte att öppna -.- Vad trött jag blir!
Men det är bara att öva på!


Possible

Titta vad jag lyckades med! ;D


Is this really happening?

Idag var det en ganska lugn skoldag faktiskt! Två av lärarna var hemma vilket var ganska skönt! Jobbet som lärare borde vara jätte otacksamt egentligen. Eleverna blir jätte glada om man är sjuk och jublar om man får sluta tidigare. Så vara lärare borde egentligen inte vara så kul. Men dom som har det jobbet borde ju tycka det. Få chansen att lära andra och se när de förstår.

Efter skolan så tog jag på mig träningskläderna och gick ut på långpromenad med Caesar. Jätte skönt med solen i ansiktet som värmde som satan! Caesar var hur go som helst och gick med hängande koppel hela vägen. Vi mötte pappa vid bussen och gick sen hem igen. Vi var nog ute i en timme eller något för att jag gick så pass snabbt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kolla på one tree hill. I morgon däremot när jag kommer hem ska jag plugga. Göra engelska och gemu så att jag får det gjort! Vi fick en engelska grej i dag som vi skulle göra tills på måndag och jag somhade sett fram emot en pluggfri helg!

D3b96b5b000afb944f4fa5d7_large