Trött

Nu sitter jag i min säng efter en lång dag med massor att göra. Jag har hjälpt mamma vara barnvakt, jag har ridit, skjutsat mamma till jobbet eftersom hon och Caesar var med mig till Sandor och det blev ont om tid, dammsugit, torkat golv, "lagat" hämtat mat, skjutsat Johan, och gjort tårtdekorationer till Johans tårta. I morgon kommer det också bli en fullsmockad dag! Jag ska först flytta Sandor till stallet! (Äntligen!) sen ska jag hem och duscha, sen ska jag nog hjälpa till med det som behövs innan släkten kommer för att fira Johan som fyller på tisdag. Så full rulle även fast jag inte jobbar!
 
På söndag ska jag sova ut riktigt ordentligt och sen ska jag och Andreas på bio. Mysigt! Nu funderar jag i alla fall på om jag ska lägga mig!
 
 

Soffhäng

Just nu har jag slagit ner mitt stora trötta arsle i soffan efter träning och två promenader med Caesar. Jag har även hjälpt till lite hemma. Jag har gjort ganska mycket de senaste veckorna så nu förtjänar jag en liten paus innan jag ska göra kvällsmat och städa mitt rum.

I morgon ska jag hjälpa mamma att vara barnvakt och sen ska jag rida. Jag ska också hjälpa till att städa huset och göra mat som vi ska ha på lördag när vi ska fira Johan. Jag ska också hjälpa till att göra tårta. Sen ska jag nog bara ta det lugnt.
På lördag ska jag hjälpa till att flytta sandor till det nya stallet. Jag ska rida dit honom så att vi slipper krångla med transporten när vi bara ska åka en liten bit! Josefin ska rida med också eftersom hon också ska dit med Lilleman! Det ska bli så himla skönt att få stall nu efter tre månader mitt i skogen!

Ungefär såhär känns det på gymmet!


Snart september

Helt sjukt vad snabbt tiden går! Det är snart september! Det känns fortfarande som att jag skolkar från skolan från varje dag jag inte är där men det börjar kännas lite bättre, Jag behöver inte ha dåligt samvete för ingen förväntar sig att jag ska komma heller
 
Inatt sov jag hos Andreas för att åka till Hjortkvarn och äta glass. Vid två fick jag skjuts hem och lite senare åkte jag och tränade. Jag har tagit det lite lugnt nu i en vecka ungefär för ´jag kände att jag tog i för mycket. Så nu efter lite vila känns det bra att komma igång igen!
 
Igår var jag och Petronella till Marieberg. Eller jag var sällskap åt henne ;) Jag ska ju till Ullared så jag behöver inte köpa något innan dess! Fast jag köpte faktiskt en grej igår. Ett par vinter ridskor så jag slipper frysa fötterna av mig. Det var dessutom 15% rabatt så jag fick passa på. När vi hade flängt klart inne i Örebro åkte vi hem till Petronella och hämtade hennes hund innan hon följde med hem till mig för långpromenad med Caesar och mig. Kul för Caesar med en ny kompis!
 
Nu ska jag lägga mig och sova innan jag slocknar på stället! I morgon ska jag ringa och tjata om min tid för att dra ut min ena visdomstand. Inte för att jag längtar utan mest för att jag vill få det i år så jag slipper betala ;) Jag sak också ringa till ett annat ställe innan Andreas kommer hit. Jag tänkte släpa med mig honom och Caesar ner på marken som är i morgon.
 
God natt!

Mr bää

Idag har jag inte gjort något alla förutom jobbat i fyra timmar. Annars har jag levt på Alvedon och mr bää. För er som ute läste det förra i lägger igår så är det min rispåse som ser ut som ett får som Andreas döpte. Det har varit en riktigt skön dag med inslag av PMS på jobbet. Men det är sånt man får ta. Tex så skulle jag ta fram nya påsar som man stoppar maten i i dtn. Då tappade jag massor på golvet som satt fast i de påsar som jag drog ut. Först blev jag skit sur för att sen en halv minut senare asgarva!

I morgon ska jag gå upp vid åtta för att gå med Caesar till veterinären. Han ska vaccineras och få ett nytt hormonchip. Han är inte kastrerad men chipet fungerar på ungefär samma sätt humörmässigt. Sen om jag inte har ont i magen och Caesar får anstränga sig efter en vaccination ska vi gå långpromenad. Sen ska jag bara slappa hela dagen.

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och lägga mig


Ont i magen

Idag har det blivit en lugn dag. Jag har gått långpromenad med Caesar och sen varit och kollat på nya stallet md Louise och Josefin. Sen har jag varit till sandor och hjälpt till att ge honom penicillin. Resten av dagen har jag haft en dejt med mr bää som Andreas har döpt min "risnalle" till. Det är en rispåse som är formad som en nalle.
I morgon ska jag ta det lugnt på dagen om jag fortfarande har ont i magen. Annars ska jag gå långpromenad med Caesar. Sen börjar jag jobba 16 och jobbar till 20.
På fredag är jag ledig och ska med Caesar till veterinären. Sen på lördag jobbar jag 12-21 och söndag jobbar jag 12-16 och sen ska vi nog äta kräftor!
Jag var och handlade i dag och hela affären luktade kräftor! Jag blev så himla sugen så jag hoppas det blir kräftor på söndag!

Alla skolor har ju börjat nu och det börjat kännas som att jag skolkar när jag inte åker iväg på morgonen. Även fast jag inte ska tillbaka så känns det jätte konstigt! Jag har aldrig skolkat och nu när jag inte gör det känns det ändå som det eftersom jag inte åker till skolan som alla andra. Förutom de flesta i min ålder såklart! Jag jobbar ju också nästan bara kvällar så då känns det ännu mer som att jag är hemma från skolan på dagarna. Nu när sandor äter penicillin också kan han inte ridas vilket för att det blir ännu mindre att göra på dagarna. Och eftersom Andreas jobbar på dagarna och jag på kvällarna kan vi knappt träffas heller. Vilket gör mig ännu mer rastlös. Men nu har jag gått ut skolan så det är väl sånt man får ta ;)


Jobbar jobbar jobbar

Idag har jag hunnit med riktigt mycket och klockan är inte ens tre! Jag har gått långpromenad med Caesar i Harge uddar, jag har bakat två sockerkakor, jag har städat hela köket, jag har dammsugit hela huset och nu gör jag mat åt mig. Sen ska jag sätta mig ner och ta det lugnt tills klockan fyra ungefär då ska jag skala potatis tills mamma och pappa kommer hem. Sen vid halv sex ska jag åka och jobba. Även fast jag är ledig på dagen betyder det inte att jag sitter och slappar! Jag tycker att mamma och pappa jobbar på dagen och kan då komma hem till ett fint hus i stället för ett hus som de då också måste ta hand om när de kommer hem. Nu kan de i stället ta det lugnt efter en jobbig dag på jobbet.

Många har ju börjar skolan den här veckan. Vilket känns ganska konstigt och panikartat eftersom jag inte gör det! Men samtidigt ganska skönt för då hinner jag så mycket annat! Och eftersom jag var ganska skoltrött det sista halvåret så är det ganska skönt att slippa åka iväg! Samtidigt som det känns super konstigt att Johan gick upp till skolan i morse och inte jag! Men så är det väl att bli vuxen. Ingen trygghet längre!

Jag är så glad att det här inte är jag det här året!


Ett bättre inlägg

Nu ska ni få ett bättre inlägg än vad ni fick igår. Bloggappen krånglade som vanligt så jag fick verkligen inte upp ett inlägg.
 
Idag har jag i alla fall varit ute och gått i harge uddar på morgonen och sen lagat mat, städat, bytt sängkläder, lagat mat igen och nu väntar jag på att klockan ska bli halv åtta så ska jag hoppa i ridkläderna och sen åka mot Josefin för att sen åka vidare till Sandor och Lilleman. Jag och Josefin ska kolla lite nya ridvägar i dag hade vi tänkt. Som vi kan rida sen när puttarna står i nya stallet. Så vi ska helt enkelt rida vilse i skogen ;)
 
Idag kändes det verkligen i min kropp att den inte har fått vila på ett tag. Jag rör på mig varje dag så jag sover hur länge som helst, jag äter som en häst och har ont i hela kroppen. Men träning får jag! I morgon ska jag faktiskt ta en lugn dag utan träning och utan ridning! Det enda jag ska göra är att vara barnvakt! Min kropp behöver vila! jag tränar ju som en gnu så det är inte så konstigt att jag är trött och hungrig jämnt! men jag tycker ändå inte att det är så mycket som det känns som i kroppen! men jag måste om jag ska ta mig in på den utbildningen jag vill gå!
 
Ikväll kanske jag till och med tar med mig kameran! I alla fall på en tur i bilen ;) Nej men det var ett tag sen jag fotade så det kanske är dags för lite nya bilder! Eller vad säger ni?
 
 

Ledig vecka

Tredje gången gilt nu då! Jag har försökt få upp ett inlägg tre gånger nu utan resultat! För att sammanfatta de två inläggen: mycket att föra trots semester. Rida, träna, barnvakt, jobba nästa vecka, trött i kroppen efter all träning, ska kolla på nya stallet. Stallet låter mysigt och jag kan redan alla ridvägarna. Hela dagarna har jag smockade med saker som ska göras. Jag ska söka in till polishögskolan i morgon.

Sådär, på bara några rader har jag sammanfattat två inlägg jag har skrivit nu i kväll! Det blev luddigt men jag orkar inte skriva om allt så som det var förut! Så det får duga! Det är alltid ett inlägg ;)


Stockholm

Idag har jag, mamma och Johan varit i Stockholm hela dagen. Vi har bara gått i små affärer och myst! Det har varit jätte mysigt! Men nu är vi snart hemma och så snart vi kommer hem kommer jag nog stupa i sängen! Jag har inte gått upp såhär tidigt sen jag slutade skolan!

I morgon ska jag göra ett simtest så att jag får mitt tredje och sista intyg till polishögskolan! Jag är ganska nervös för en del av simtestet men jag hoppas på att det går bra ;)

Resten av veckan sen är jag ledig och ska bara rida och träna! Sen jobbar jag en vecka och är sen ledig en vecka till! Jätte skönt! Men jag fick mitt schema för september vilket gjorde att jag fick lite panik! Jag fick fyra tider på hela september! Så jag ska boka massor och sen skulle min chef ge mig fler tider! Så några fler hoppas jag på! Sen väntar jag även på att Sara ska få sitt schema gör september så ska vi boka en resa till London!

Idag bokade jag också en resa för mig och Lotta till Ullared den 7/9! Vi ska åka 02.45! Så jag förväntar mig att ta mig genom Ullared som ett spöke!


Bokmal!

Nu när Andreas har varit i London i tre dagar har jag kommit på att jag vill läsa. Men eftersom han har min favoritbok så beställde jag faktiskt nya! När man har läst en bok åtta gånger antar jag att det faktiskt är dags för det.
Så i dag kom två nya böcker till min brevlåda som jag nu ska börja läsa!
 
Igår red jag först på morgonen innan jag direkt styrde bilen mot Hallsberg för att träffa Petronella. Vi skulle nämligen bada! Innan vi tog tag i det där tråkiga simmandet så åkte vi rutschkana! När vi hade åkte några gånger simmade vi lite innan vi gick upp. När vi hade gjort oss i ordning igen så gick vi och åt innan det var dags att åka hem. Väl hemma firade vi pappa som fyllde år igår! Grattis!
Vid halv åtta åkte jag till jobbet och jobbade till elva. När jag slutade så åkte jag hem till Petronella för lite tjejkväll. Jag kom hem vid två ungefär och då blev det raka vägen i säng!
 
Idag ringde klockan vid nio. Då var det bara att gå upp och fixa andra intyget till polishögskolan som var synintyg! Jag gick från läkaren utan anmärkning och ett bra intyg! När klockan hade blivit tre började jag dra mig mot bussen till Hallsberg för att bada ännu en gång! Men den här gången med Lotta!
Jag måste ha ett sista intyg som är simintyg så det är bra att öva lite innan jag ska göra det på tisdag nästa vecka!
 
Nu ska jag börja läsa lite i en av de nya böckerna jag beställde!
 

Fullt upp

De dagarna jag är lediga har jag bestämt massor jag ska göra. Mest är det gymma och rida som står på schemat men det är mycket nog det med!
Idag var också en ledig dag för min del. Så på morgonen när jag hade vaknat till cyklade jag ner till gymmet. När jag väl kom hem igen var jag helt slut! Jag hade sprungit i km på 6.5 min. Vilket är superbra om man tänker på vilken dålig kondition jag egentligen har! Det tar sig!
Nu på kvällen ska jag rida Sandor också. Louise ska med och visa ett ställe som är jätte bra att köra intervaller på!
 
Igår var jag och mamma till harge uddar och gick i väldigt rask takt upp för alla berg! Så då fick jag också min träning!
Jag har tränat massor den här veckan så nu de sista tre dagarna ska jag ta det ganska lugnt. Jag ska jobba fredag. och sen bara ut till Sandor efter jobbet och ge honom hans mat!
På lördag ska jag och Andreas göra en liten dagsutflykt! Vi ska till Linköping och gå i gamla stan och åka till Cloetta! På måndag åker Andreas och hans familj till London så då får jag vara utan min prins i en hel vecka! Det har jag i o för sig varit förut men vi har aldrig inte pratat på så länge! Så det kommer bli kämpigt! Men jag har laddat upp med massor med saker som ska göras! Jag ska gymma, rida och jobba.
På söndag ska jag rida innan jobbet. Och sen ska jag jobba 16-21.
 
Så paus i det hela, vad är det?