Ullared

Ja då hade jag tänkt att försöka berätta lite om hur det var igår. Vi gick upp fem i ett på natten. Men mig genomförkyld. Mysigt när man ska till Ullared en hel dag. Vi kom fram vid sju efter en hemsk bussresa. Jag kunde inte sova för jag mådde illa så fort jag svalde för att jag hade så ont i halsen.
Väl där var det kö in eftersom de inte hade öppnat än. Men vi kom in rätt så snabbt ändå. Sen shoppade vi galet tills klockan nio ungefär då vi gick och tog en fika/macka. Jag drack en jätte god varm choklad!
När vi hade fikat klart och vilat benen så satte vi igång igen. Runt halv ett var vi klara och hade hittat allt vi skulle ha. Så då gick vi och åt. När vi hade ätit klart så gick vi runt en liten stund till innan vi gick mot kassorna. Där var det smockat! Vi fick köa i en timme för att få komma ut och klockan var ändå bara två! När vi väl var ute så bar plånboken tom och benen trötta. Så då satte vi oss en stund för att vila oss. Klockan var ändå bara tre och då var det en timme kvar tills vi kunde komma in i bussen. Men när klockan närmade sig fyra började vi dra oss mot bussen men en smock full vagn!
Vi satt på bussen i mer än en timme och väntade på två personer som hade fastnat i en kö. Stackarna!
Halv sex åkte vi äntligen hemåt.
Vi kom hem vid halv tio-tio och då packade jag upp alla grejor och väntade på att Andreas skulle komma. För några månader sen hade jag klarat att vara utan honom men inte nu! Så han sov här.

Jag har sovit jätte dåligt i natt för att jag inte har kunnat andas och har varit uppe hur många gånger som helst för att snyta mig men det hjälpte inte. Så o dag är jag super trött och fortfarande super förkyld! Får hoppas att det blir bättre tills i morgon då jag ska jobba! Annars kommer jag inte orka.

Det gör fick jag med mig hem:


Fredag

Idag har jag inga lektioner så jag sov till halv tio och gick upp och drog på mig en tröja och ett par leggins för att sen sätta igång med allt som skulle göras. jag har hunnit med att städa någorlunda och sen göra lite projektarbete. jag skulle egneltigen börja med religionen också men jag tog inte med boken hem igår så jag får börja med det efter lovet.
 
I kväll kommer Andreas hit efter praktiken sista dag. Och sen kommer Mysan efter att hon har gymmat. Jag och Mysan ska sova ganska tidigt eftersom vi ska upp klockan två för att åka till bussen som kommer gå mot Ullared. Lotta sover hemma så får hon skjuts av Posthen till Askersund. Andresa åker väl hem sen på kvällen när Mysan och jag ska sova. Men då har jag fått träffa min prins en stund i alla fall. Annars kommer vi nog inte träffas på två dagar, dvs i dag och i morgon. Det är alldeles för lång tid utan honom!
 
När Mysan har kommit ska vi nog åka och handla och fixa lite inför morgondagen. Vi ska också kolla på vampire diaies såklart!
Jag har skrivit världens lista om vad jag ska köpa på Ullared och jag kommer vara jäkligt pank efter att ha varit där! Men man är inte där så ofta och jag ska försöka köpa lite julklappar också så att jag slipper göra det hemma för fullt pris.
 

Helt slut

I morse vaknade jag vid kvart i nio. Min enda och första lektion för dagen började vid kvart i elva. Idag tog jag bil för att Andreas och jag skulle till marieberg. Vi har fått allt gjort och sitter nu och väntar på media markt på att min externa hårddisk ska bli klar. Den var sönder så jag ska få en ny och då är de snälla och flyttar över alla grejor på den gamla till den nya så att jag slipper komma tillbaka med den gamla. Det var fler bilder än jag trodde! Om det skulle ta med alla filmer så skulle det ta över fem timmar så det blir bara bilder och dokument som blir sparade!

När vi är klara här ska vi åka hem till Andreas. Han ska baka så jag ska väl hjälpa till ;)

Idag på naturkunskapen


Onsdag

I morse gick jag upp vanlig tid, det vill säga 05.10. Alltid lika mysigt! I alla fall när jag hade släpat mig ur sängen gjorde jag mig i ordning och fick sen skjuts till bussen av pappa. Väl i skolan håller jag på att somna hela tiden! Jag är så himla trött! Jag här tre lektioner kvar och sen ska jag åka hem. Äntligen! Jag har så himla ont i magen så att komma hem och ta på sig mjukisbyxor ska bli jätte skönt!

I morgon har jag en lektion och Andreas är ledig så efter att jag har slutat ska vi åka in till marieberg och jag ska köpa skor och lite annat som behöver göras. Jag ska köpa hundmat och hämta element åt mamma och pappa, sen måste jag till media markt för jag köpte en extern hårddisk där för några månader sen men nu är sladden till den trasig utan att jag har gjort något speciellt så jag ska se om jag kan få en ny sladd :) sen när vi är klara där ska vi hem till Andreas och han ska baka så att han hat något att bjuda på till sin sista dag på praktiken :)

Nu börjar min inså lektion så nu måste jag sluta skriva :)


45 cheese tack

Jag glömde berätta att i lördags när jag jobbade så var det en person i dt'n som beställde 45 cheeseburgare! Jag stod i tvåan och skulle packa ihop maten då jag hör 45 cheeseburgare tack i hörluren. Jag fick värsta chocken och min Skifteledare frågade vad det var. Då sa jag: 45 cheese tack. Då fick jag samma min tillbaka som jag hade själv. Sen blev det kaos! Alla bilar efter ville ju också ha cheeseburgare, hamburgare och dubbla cheese. Men vi lyckades få ut alla 45 cheese på 13 minuter!

När man gör cheeseburgare gör man hamburgare och dubbla cheese på samma bricka vilket betyder att alla som beställde efter också var tvinga att bli parkerade någonstans. Så dt'n var smockad! Men jag klarade det också ;) jah klarar ju bussar med en som betalar för alla i bussen också så på ett sätt är det ju ändå ganska lugnt ;)


Bra dag

Jag hade skrivit ett långt i lägg som jag precis skulle läggs upp men då försvann det -.- så jag skriver bara att det har varit en bra dag och gör en lista över resten ev veckan.

Tisdag: skola. Gemu prov. Med Andreas.
Onsdag: skola. Med Andreas.
Torsdag: skola. Med Andreas.
Fredag: skola. Mysan (och Lotta?) med hem för att sova hos mig. Andreas till mig en liten stund?
Lördag: Ullared med mupparna! ( Lotta och Mysan) upp till buss 02.00!
Söndag: sova! Med Andreas. Dra tillbaka klockan!


Lördag

I morse släpade jag upp Andreas tjugo i elva. Sen har vi gjort oss i ordning och jag har packat ner lite kläder i en väska som jag kan ha hos honom.
Vi ska snart åka iväg så att jag hinner tanka och släppa av Andreas innan jag ska vara på jobbet klockan ett.
Jag ska jobba till åtta så jag får nog en rast mitt i någonstans så att jag hinner äta för annars orkar man inte! Jag får jobba högst fem timmar i streck utan rast så jag måste ha en i alla fall ;)

Efter jobbet ska jag åka hem till Andreas och sova där.

Här om dagen kollade jag på det okända på tv'n och då fick jag syn på det här:


Fredag

I dag har jag fått ganska mycket gjort även fast jag inte mår så bra. Jag har städat upp i köket, börjat om med projektarbetet och skrivit om träningsdagboken till idrotten. Sen har jag kollat på vampire diaries också. Jätte viktigt!

Nu på kvällen har Andreas kommit hit och ska sova här tills i morgon så nu sitter vi och kollar på en film som går på tv'n.

I morgon ska jag jobba 13-20 och sen ska jag åka till Andreas efteråt och sova där och sen jobba 11-15.30. Så det blir en helg full av jobb!

Nu ska vi fortsätta kolla på filmen!


...

Fan då! Jag som skulle åka till skolan idag! Jag känner mig fortfarande inte bra! Men jag tror att när jag red igår så blev jag nedkyld igen vilket gjorde att det blev värre :/ jag ska försöka sovs bort det i dag!


Klar

Nu har jag precis duschat klart efter att jag kom hem från att ha ridit obbe. Det va jätte kul att rida honom. Lotta var med hela tiden när vi red och sånt. Hon cyklade med och hela vägen har vi pratat vilket var jätte kul! Vi red ut barbacka en skritt tur på en och en halv timme! Jätte mysigt och kul! Jag kommer definitivt rida honom fler gånger! Lotta sa att obbe tycker om hundar så jag ska nog ta med Caesar någon dag eftersom han tycker det är så himla kul att vara med i stallet! Lotta kunde cykla med då så så kan ju hon hålla kolla på Caesar medans jag håller koll på obbe ;) lite byte av djur där ;) men det är bara kul för jag kände mig så pass bekväm med obbe så det kommer bli jätte bra! Jag får rida när jag har lust vilket känns jätte bra med tanke på att min ridlust försvinner lite under vintern. Så då sa vi att jag kan rida när jag känner för det nu och sen framåt våren kan jag rida honom några gånger i veckan. Det är ju lite skönt för Lotta att få lite lediga dagar också! :)

Nu ska jag och Andreas åka och handla så ska vi göra mat!


Rida idag

Igår kom Andreas hem till mig efter hans praktik med en paradis ask! Han är så himla snäll! Han sov sen hos mig tills i dag och ska sova hos mig i natt med. Jag tyckte ganska synd om honom när han gick upp och jag kunde ligga kvar och sova! Men i morgon ska jag gå upp samtidigt ;)

Idag ska jag rida lottas ponny Obbe för första gången. Lotta ska nog visa lite vägar och sånt man kan rida också :) det ska bli jätte kul!

Mim dator kraschade ju här om dagen så Johan tog med den till skolan i dag för att se om han och hans lärare kunde rädda dom grejor som jag måste ha från den. Som tur är hade jag alla bilder och sånt på min externa hårddisk men mina skolarbeten fanns däremot i datorn. Det känns Inge kul att göra om hela projektarbetet. Visst jag är långt ifrån klar men det jag har gjort är ändå inte kul att göra om!

Jag sk snart gå upp och göra mig i ordning nu så att jag är klar när Lotta skickar sms om att jag kan komma!


Onsdag

Jag är fortfarande hemma från skolan för jag når inte helt bra än. Igår när jag hade duschat så började allt snurra och mina ben ville inte hålla mig uppe så jag fick inte åka till skolan för mamma. Idag däremot känner jag mig bättre men mer förkyld. Jag har i morgon att vara hemma också! Jag har inga lektioner. I morgon ska jag rida obbe i alla fall sen ska jag väl låna Johans stor och börja om helt med mitt projektarbete eftersom min dator kraschade igår. Och där låg såklart alla skolarbeten som ska in inklusive projektarbetet! Så det är bara att börja om -.- usch jag har inte råd att köpa ny dator nu men man är ju så pass beroende av den så jag måste -.-

I eftermiddag kommer nog Andreas hit! Jag träffade inte honom igår. Fast prata i telefon i fyra timmar räknas inte ;) tur att man kan ha Skype i mobilen så att man ringer gratis ;) vi har förresten varit tillsammans i 4 månader i dag! Det har gått sjukt snabbt! Han är verkligen det bästa i mitt liv!

Det här har jag gjort i dag ;)


Sjuk

Imorse vaknade jag efter att ha sovit jätte dåligt och hade jätte ont i halsen och ont i huvudet ock frös och svettades om vartannat. Så jag blev hemma från skolan. Jag blev nog så pass kall igår när vi var ute i regnet i ungefär två timmar utan tillräckligt med ombyte med. Jag fick ju träffa Willow i alla fall så det va det nästan värt ;)
Idag har jag bara kollat på tv och legat i soffan. I eftermiddag kommer Andreas hit en stund också efter att han har jobbat klart på praktiken som han har i två veckor.

Jag ska mysa mer mig ännu mer i soffan nu så att jag kanske orkar med skolan i morgon!


Hjärtat

Idag åkte jag och Andreas mot Karlsborg för att träffa Willow! Det är så himla skönt att se att hon har det bra! Jag fick rida också! Barbacka såklart ;) Efter att vi hade ridit så fick vi lite fika och sen var det dags att åka hem igen. Det känns så bra när man blir emottagen men en kram från Sandra!
 
Här får ni lite bilder i stället. Det var pissväder så bilderna är lite gråa ;)
 
 

Myskväll

Nu är jag och Andreas hemma hos mig för en myskväll med film och godis ;) Jag överlevde att träffa delar av hans släkt ;)
När vi kom hem var Saras familj här, fast utan Sara för hon skulle jobba. Väldigt synd eftersom vi träffas så pass sällan.
Vi ska nog inte sova allt för sent eftersom vi ska åka till Karlsborg i morgon. Det blir ju några mil att kära också :)
 
Nästa vecka kommer se ut såhär kortfattat:
 
Måndag: Skola, Vara med Andreas
Tisdag: Skola,  gemuprov, Star for life!
Onsdag: Skola, Zumba, 4 månader med Andreas♥
Torsdag: Ingen skola! Rida Obbe för första gången!
Fredag: Skola, Vara med Andreas.
Lördag: Jobba 13-20
Söndag: Jobba 11-15.30. Vara med Andreas.
 
Sen måste jag såklart vara mer med Andreas, jag klarar mig ju inte utan honom så länge ;) Han ska vara på praktik i två veckor så vi kommer inte träffas på skolan heller :/ Det kommer bli tomt utam min prins :/
 

Fredag (lördag)

Igår började jag med ett inlägg men glömde sen bort det.

Jag hade i alla fall lite längre sovmorgon än vanligt och tog halv tio bussen in till skolan. Första lektionen var svenska som segade sig fram som bara den! Sen var det lunch och dags för sista lektionen för dagen. Rättskunskap! Den lektionen brukar aldrig bara rolig men för en gångs skull var den det! Vet inte riktigt vad som hände ;)
När vi hade slutat den lektionen så gick jag och Lotta till god smak och fikade. Hon fyllde nämligen 18 år igår! Grattis! Hon och Mysan var där och fikade i förrgår så då fick hon födelsedagsfika med båda oss fast på varsin dag! Jag var inte i skolan när dom fikade så då får man ju ta det en annan dag ;) mina lektioner slutade tidigt :)
Sen väntade vi på att Andreas och posthen skulle sluta sina lektioner och sen gick vi mot bussen.
När jag och Andreas kom hem så kollade vi på ett helt nytt vampire diaries avsnitt! Så jäkla bra! Längtar tills nästa kommer ut!

I dag ska vi först åka hem till mig när Andreas har gjort sig i ordning och sen ska vi åka hem till mig så att jag kan ta på mig andra kläder än mjukisbyxor och mjukiströja! Vi ska nämligen fira hans kusin som har fyllt i dag. Vilket betyder att jag ska träffa hans släkt för första gången i dag! Jag kommer vara jätte nervös men det kommer nog gå bra! Sen på kvällen ska vi hem till mig och sova för på söndag ska vi åka till Willow! Det ska bli jätte kul att se mitt hjärta igen!


Wiiiii

Just nu sitter jag och har precis satt ihop en studentmössa jag vill ha. Det känns helt overkligt att om lite mer än ett halvår kommer jag sitta och kolla på studentshowen som jag inte är med i och ha på mig min mössa som jag precis har satt ihop. Jag kollar också på balklänningar och studentklänningar. Under tiden menads jag har gjort det så kom jag på hur grymt mycket jag längtar! Det ska bli så himla kul att ta studenten! Och om inte annat skönt! Att slippa skolan som man har slitit med i då 12 hela år! Det är mer än halva mitt liv! Även fast jag har hur mycket som helst kvar av mitt liv när jag har gått ut så är det väldigt lång tid att spendera i skolan!

Myspys och snabb skoldag

Igår var jag på zumba. Varken mamma eller Annica skulle gå för mamma jobbade och Annica skulle på utveckligssamtal med någon av hennes döttrar så jag gick själv! Jag blev mycket tröttare den här gången än förra! Men jag klarade mig igenom hela timmen!

I morse hade jag lite sovmorgon. Jag tog 8.45 bussen till skolan. Eftersom jag bara skulle lyssna på syv-info en halvtimme och sen ha prov så tog jag på mig mjukisbyxor! Jag brukar inte ha det till skolan men i dag fick bli ett undantag! När jag går på bussen får jag se en tjej med värsta sminket, kläderna och frisyren. Och där kommer jag med mjukisbyxor, en slarvigt uppsatt Toffs och ingen smink alls! Det kändes inte jätte bra! Men men ;)

Skolan har då gått jätte snabbt som ni förmodligen förstod. Jag sitter redan på bussen som går om några minuter hemåt. När jag kommer hem ska jag väl äta något och sen får jag se. Jag kanske ska plugga lite till gemuprovet vi har nästa tisdag! Aja vi får se ;)
I eftermiddag kommer Andreas med bussen så jag ska gå och möta min prins och sen får vi se vad vi hittar på. Det är ju ganska fint väder så vi kanske fotar lite eller något sånt ;)

Jag hann baka lite igår också ;)


Snart mot bussen

Nu ska jag snart gå mot bussen efter ännu en skoldag. Men det är snart helg vilket betyder att jag och Andreas ska åka och hälsa på Willow! Det ska bli jätte kul att träffa min sötnos igen!
När jag kommer hem i dag ska jag kanske gå till bilverkstaden och hämta den ena bilen. Om mamma inte har hunnit göra det :) sen ska jag ta det lugnt och sen vid klockan sex ska jag åka på zumba. När jag kommer hem sen ska jag inte göra så mycket förutom att sova! Jag behöver massor med sömns just nu för att jag ska må bättre!

I morgon är det skola bestående av syv info och naturkunskapsprov. Så jag kan åka hem med 12.15 bussen! Jätte skönt! På eftermiddagen ska jag åka till Andreas och träffa honom en stund.
På fredag ska jag först till skolan och sen hem till Andreas för att sova där tills på lördag. Sen på söndag är det dags att sätta sig i bilen och köra mot Karlsborg!

Det blev ett väldigt vad jag ska göra inlägg men jag har inte så mycket att skriva ;)


Tisdag

I morse gick vi upp 20 över 5. Ingen rolig tid alls att gå upp!
I eftermiddag när jag har pinat mig igenom skoldagen så ska jag och Andreas hem till mig så måste jag plugga Naturkunskap! Jag skulle ha pluggar i går men eftersom jag inte mår riktigt bra så tog jag det bara lugnt för att kanske må lite bättre sen!
I kväll ska jag nog skjutsa hem Andreas och sen ska jag hem och sova! För att sen gå upp igen tidigt som satan för att gå till skolan. Att ha lov nu skulle inte vara fel alls! Jag är så trött på den hör skiten! Det enda som lyser upp lite är att jag får träffa Andreas! Min prins!

Nu ska jag försöka koncentrera mig på vad jag ska göra!


Lite gladare kanske?

Nu ska jag försöka få ihop ett lite roligare inlägg när jag mår lite bättre.

I lördags va det ju öppet hus på skolan. Efter det åkte jag och Andreas hem till mig. På kvällen så undrade hans familj om vi ville vara med och göra pizza och kolla på film hos dom. Så vi åkte dit och gjorde pizza, som blev jätte god! Och sen kollade vi på en gång i Phuket och åt godis och sånt :) jätte mysigt va det att spendera lite tid med hela hans familj! Det va jätte kul att träffa Emma också! Andreas storasyster alltså :) när vi hade kollat klart så åkte vi hem till mig och sov.
Sen på söndagen åkte jag till jobbet och lämnade Andreas hemma hos honom. Jag jobbade till tre och sen åkte jag hem till Andreas igen.
Emma åkte hem framåt kvällen. Jag fick till och med en kram av henne så jag tror hon gillade mig ;) det var ett gott tecken i alla fall ;) jag gillade i alla fall henne ;)

I morse hade jag sovmorgon så jag kom till skolan vid nio. Sen har dagen släpat sig fram!
Andreas var på jakt så han har inte varit i skolan eller kunnat smsa vilket inte har gjort dagen bättre! Jag började få abstinens runt klockan 12 då han inte hade svarat på mitt sms som jag skickade vid sju! Men tillslut så svarade han! Så efter att ha varit utan honom hela dagen saknar jag honom hur mycket som helst! Så han kommer hit när han är klar hemma så kommer han sova här! Han skrev att han tyckte att det lät som att jag behövde min prins! Vilket han hade helt rätt i!

Nu ska jag kolla lite på tv och vänta på att min prins ska komma hit!


Höst mys?

Kommer ni ihåg det där jag skrev för ett tag sen om att hösten kan vara mysig och att man får försöka se det bra i det hela? Skit i det jag skrev det finns inget bra! Hösten är bara skit! Kallt, blött, grått, svart, förkylning, massor med läxor är ord som kan beskriver det hösten består av! Jag är så trött på allt som har med hösten och skolan att göra så det är inte sant! Jag orkar inte med det här längre! Det är mörkt när man vaknar och håller på att bli mörkt när man kommer hem! När man kommer hem måste man sätta sig vid en hög av plugg som måste göras och det är inga små grejor som ska pluggas på. Nej det är uppsatser, projektarbete och prov! Jag skulle vilja gräva ner mig och komma upp lagom till studenten!
Det att jag inte har träffat och Knappt pratat med Andreas i dag gör inte saken bättre! Han är ledig från skolan för att jaga (-.-) så han kan inte sitta med mobilen hela tiden heller. Hand kramar brukar fixa fet mesta och en av dom skulle inte vara fel nu! Fan jag saknar Andreas, plugg högen bara växer och det är så pass kallt ute att jag förfrös mina ben när jag gick hem från bussen!
Jag orkar fan inte med det här längre!!


Öppet hus

I morse blev det ingen sovmorgon. Upp tio över sju! På en lördag är det inge kul alls! Vi hade öppet hus på skolan då man fick komma och kolla in program och lite hur vi jobbade och sånt. Sen är det ett bra tillfälle för vänner och familj att komma och kolla.
Jag sjöng två gånger i dag men jag är inte näjd med någon av gångerna. Jag brukar ha en bra känsla efteråt men inte den här gången! Det känns bara skit! Det var många som jag kände igen som var och kollade i alla fall! Mamma, pappa, Andreas, Andreas föräldrar och systrar, Annica, Julia, Louise och massor med esteter som gick ut förra sommaren! Det var kul att så många ville kolla men eftersom det inte kändes bra så hade de gärna fått kolla någon annan gång ;)
 
Sen vi kom hem har jag varit jätte trött! Men jag har ändå orkat baka och åka runt till alla affärer i lilla Askersund för att hutta naturgodis som jag tycker om ;) Eller ja Andreas fick köra men ändå ;) Men nu är jag så himla trött så jag skulle kunna sova för natten! Jag får ingen riktig helg eller eftesom jag jobbar i morgon. Visst det är bara tre och en halv timme men då är hela dagen borta. Så nästa helg får jag vila upp mig på lördagen för på söndagen ska jag äntligen hälsa på Willow igen! Det ska bli så himla kul att se min lilla ponny skrutt igen! Som jag har saknat henne!
 
 
 

I skolan

I morse vaknade vi tio i sex. Vilket är sovmorgon för mig! Så det var jätte skönt!
Andreas syster kom hem redan igår! Hon var jätte trevlig och snäll så jag hoppas att jag inte gjorde bort mig ;) nej men det gick bra ;)

Idag har jag tre lektioner + ensamble rep om 20 minuter. Jag slutar vid två så jag kommer hem ganska tidigt i dag! Sen på eftermiddagen ska jag hämta Andreas så ska han sova hos mig. Det blir nog lite fredagsmys i form av godis också! Jag har ute ätit godis på hela veckan och om jag inte gjorde det så skulle jag få äta i dag! Jag är alltid jätte sugen på godis eller söta saker så det är bra gjort ;)

Nu ska jag få massage av Mysan tills ensamble repet ;)


Oops

I förra inlägget skrev jag att Andersson ska komma och hämta mig men det ska ju såklart vara Andreas. Så går det när man skriver utan att kolla vad man skriver ;) men så att alla är med: det ska vara Andreas! ;)


Första och sista

Just nu sitter jag på min första och sista lektion. Naturkunskap. Det finns ju en anledning till att jag valde samhäll och inte natur!

Zumban igår va jätte kul! Helt slut efteråt men inte andfådd, bara slut i muskler! Jag ska nog gå nästa gång också!

Idag efter den här lektionen ska jag åka hem och packa och gå med Caesar. Sen kommer Andersson nog och hämtar mig. Sen ska jag sova hos honom till på fredag. Sen han hos mig på fredag till lördag. Tror jag i alla fall ;)
Hans storasyster kommer förmodligen hem i helgen. Jag har inte träffat henne än så det ska bli kul! Jag har bara träffat hans lillasyster hittills :)

På lördag är det öppet hus på skolan som man måste gå på och sen på söndagen ska jag jobba 11.30-15. Jag får försöka vila ut nästa helg i stället för den här för jag kommer ha fullt upp! Hatar när det blir så att jag måste göra något varje dag på helgen för då hinner jag inte slappna av innan det är dags för skola igen. Fast det beror ju på vad jag ska göra men om det är tex massor med plugg eller jobb hela helgen så blir det lite jobbigt. Fast det är ganska skönt att ha ett jobb så att jag hela tiden har extra pengar som jag kan stoppa undan! Så jag är ändå glad att jag har ett jobb!

Nu ska jag skriva Det läraren skriver på tavlan!


Slappar

Jag hade skrivit värsta inlägget nyss men när jag skulle publicera inlägget så försvann det -.- och jag tänker inte skriva om allt igen!

Det här gjorde vi på musikproduktionen i dag!


Tisdag

Dagen har segat sig fram som fasen! Alla lektioner har krupit fram som sniglar!
Vi hade uppspel i dag på ensamblen för att sen få kritik från dom andra i klassen. Detta jätte kul att lyssna på dom andra men mindre kul att spela upp! Det gick verkligen skit! Men det ska ju gå dåligt på genrepet! Eller ja nästan genrep, vi ska öva på fredag också eftersom det gick så dåligt!

Efter skolan mötte Andreas mig vid musiksalarna och sen gick vi mot bissen. När vi kom hem bytte jag om till träningskläder och sprang i en halvtimme ungefär. Känner mig riktigt duktig nu faktiskt!
I morgon ska jag på zumba på kvällen också så då blir det svettas som gäller!

Jag försökte få ett kort på Andreas men jag lyckades inte direkt så inlägget får helt enkelt vara utan bild -.- ;)