Lite kul!

Jag hittade den här på youtube. Den är väldigt rolig och jag skrattar hur många gånger jag än ser den!


Blivit mig själv igen

Jag har ju ändå inget att göra så jag kan passa på att skriva ett till inlägg ;)

Jag har tänkt på hur mycket jag har förändrats det senaste året. Jag har misst den jag älskade mest. Jag har misst min farfar. Jag har hittat mig själv mer än någonsin. Jag har börjat jobba. Jag har blivit större i både hjärtat och mig själv. Jag kan helt enkelt vara mig själv utan att någon misstycker. Jag har såklart kvar de viktigaste av mina kompisar. Men jag har ändå misst så mycket på vägen till att bli mig själv.

Måste bara få ur mig lite ;)

Här ser man verkligen bilder på perioder då jag är mig själv , och perioder då jag är väldigt lycklig




























Många bilder och mycket känslor ;)


Be strong

I natt vaknade jag och kunde inte somna om. Klockan var då två. Jag kunde inte somna om för att jag hade/har skit ont i halsen så jag kan knappt svälja eller prata. Hostar vilket inte underlättar halsontet. Tjock i huvudet, ont i huvudet och kände mig febrig. Eller det gör jag fortfarande till och från. Men jag lyckades tillslut somna om och vaknade när klockan ringde med det hade inte blivit bättre. Så jag kröp ner i min säng igen när jag hade pratat med pappa, eller rättare sagt försökt prata. Jag fick knappt fram något. -.- Får se om jag kan gå till skolan i morgon eller om jag får stanna hemma då med -.-

De flesta börjar bli sjuka nu när skolan har börjat och bakterierna sprids, vilket inte är så bra men det är alltid så när man inte har varit i skolan på ett tag! Så i hittils har jag suttit i sofan och kollat på MTV. Inte helt fel. Men det blir ganska långtråkigt!

Idag kommer mamma hem från USÖ. Väldigt skönt att hon kommer hem igen! Hon tycker nog också det eftersom hennes rumskamrat satte på tv'n halv sju i morse. Lyckat! Så nu kommer hon få lugn och ro och kunna bossa med oss i stället ;)


Innan Kreta...

...måste jag visa en uppmuntrande film ;)




Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit och hälsat på mamma på USÖ. Hon mår mycket bättre så hon kommer förhoppningsvis hem om några dagar :)

Skoldagen blev väldgt seg men tillslut var klockan 20 över tre. Eller ja vi fick sluta tio minuter för tidigt ;)

Så nu ska jag duscha och plugga och sen är det dags att sova! Dagen går väldigt snabbt! Lite för snabbt!

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi ska åka till Kreta. Det ska bli så himla kul!

Nej det blir bara en rad och sen hoppar jag ner så nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag egentligen inte har något att skriva om xD


You'll be okay

Idag har jag varit i skolan. Vi hade sovmorgon så jag fick sova lite längre. Väldigt skönt eftersom det är måndag och extra segt!

När jag klev på bussen så var det smockfullt så redan vid mig fick folk börja stå upp!

Idag hade vi fyra lektioner och hade en lektion i tio minuter så vi slutade tidigare och hann till och med med den tidigare bussen. Så jag kom hem en timme tidigare vilket inte är helt fel!

Nu ska jag gå och gräva ner mig någonstans för mitt humör sjönk väldigt!!


Mycket gjort

Nu på morgonen har jag hunnit plocka ner kläderna som jag hängde igår. Vika allt som skulle vikas och lägga det där det ska vara. Plocka ur diskmaskinen och göra rent och fint i köket och kolla på true talent på de avsnitten jag missade. Och nu börjar sista avsnittet och sen ska jag åka ner på stan och köpa en sallad och sen är det dags att åka mot stallet för att rida Sonette med Calill. Hon ska börja skritta Tracy nu så hon är nog på bättrings vägen eftersom hon ska sättas igång.

Idag sov jag till 20 övet tio men det är ju sista dagen jag får sova ut innan vi måste upp till skolan igen -.- Jag är redan trätt på att gå upp så tidigt!  Men aja -.-

Nu ska jag fortästta kolla på true talent!


mer biler

Mysan kommer komma sen och då ska vi leka med min kamera ;) Men nu ska jag ner och hänga tvätt!

Kolla vad fina färger Musse fick när jag tog kort på honom!







Tvättar för fullt

Nu är jag igång och tvättar och har redan tvättat och hängt två maskiner! Så nu är det en inne i maskinen som ska hängas och sen ska det in en till så är jag klar sen :)

Jag har suttit på mitt rum tills innan jag skulle gå ut och hänga en maskin tvätt och går ut på altanen för att hänga den. Jag är nära på att få värmeslag! Det var ju kallt ett tag och nu är det 27 grader i skuggan! Helt sjukt! Jag tycker det bara blir jobbigt att vara ute när det är så varmt! Men jag ska nog gå ut på altanen och säta mig ett tag så att jag är ute lite också. Inte för att det lockar att vara ute i värmen men jag måste vara ute också.

Aja jag ska gå ner och smälta bort totalt!


Í'm forced to face the truth

Jag har inte haft något internet dom senaste dagarna för att min dator inte ville... Aja nu har jag fått tillbaka det i alla fall ;)

Igår jobbade jag på kvällen och sen hem och bara ta det lugnt. När jag kom hem åt vi kräfor! Supergott men vi hade inte kokat dom och då blir det ju alltid godast om man gör det själv!





Igår hade vi världens håltimme på skolan så jag och mysan gick till Lindex och jag fick med en hudkräm hem. Luktar kokos vilket inte är helt fel!



Det blir väldigt mycket bilder i det här inlägget för jag tar kort på allt just nu! xD

Idag ska jag tvätta massor och ta hand om katterna. Sen ska jag göra mat m.m. Johan och jag är ensamma henna så då blir det ju jag om får göra allt. Jag kanske får lite hjälp men det brukar inte vara så mycket -.- Caesar följer med mamma och pappa till farmor.

Nu blir det lite bilder som jag har tagit med nya kameran ;)











Willows skor♥






Äntligen!

Nu har jag varit och köpt kamera!






I would lie and say that your not on my mind

Nu är jag hemma efter torsdagens skoldag. Det kändes som en väldigt kort skoldag med tanke på att vi hade sovmorgon och slutade tidigare än vanligt.

Skolan är ganska tråkig att skriva om så jag hoppar över den biten ;)
Igår orkade jag inte blogga något för att jag var så jäkla trött!

Men igår så åkte jag till Tritla efter skolan och red ut på henne i regnet. Hon var skitpigg vilket jag inte har något emot när vi rider i skogen ;) Jag red henne väldigt mycket med rösten och sitsen dels för att hon blir så stark och dels för att jag hade glömt att ta på mig sport bh och red därför med en hand (y)
När vi kom tillbaka till stallet sen borstade jag henne ganska länge för att hon var så skitig! Men det är nästan ingen idé att försöka eftersom hon är vit och var blöt! Ingen bra kombination! När jag var klar stallde jag henne i en utebox för att dom håller på att måla om stallet. Eller i alla fall bättra på färgen som redan finns :)

Här är en gamal bild på mig och Tritla när vi red och badade


När jag kom hem duschade jag och som kollade jag på tv tills det var dags att gå och sova!

I morse hade vi sovmorgon så jag fick sova till sju vilket är en ganska lång sovmorgon med tanke på att jag går upp 20 över fem annars!

I morgon ska jag till skolan och sen ska jag och pappa till Örebro och jag ska köpa min kamera! Äntligen!

Nej nog pratat eller skrivet nu ska jag göra något annat :)


Tillbaka

Idag var ju första dagen i skolan. Vilket gick ganska bra. Schemat blev inte så tokigt när vi hade gått igenom det. Sovmorgon på måndag och torsdag ;) Hur skönt som helst! Sen hade vi några nya lektioner i dag och det kan nog bli ganska bra det med :) Dom nya lärarna verkade i alla fall bra!

Så nu resten av dagen ska jag inte göra något alls! Bara njuta av att vara hemma och sen ska jag stupa på kudden vid nio!

Nu ska jag fixa med schemat!





Sisda lediga dagen

I dag är sista dagen innan skolan börjar. Så idag ska jag passa på att göra inget alls! Jag skulle ha ridit men det är så pass dåligt väder så jag hoppade över det. Jag gick istället ut med Caesar i regnet men vi hann inte långt för han haltade. Han har tröningsvärk från att han sprang som en tok när han var i stallet med mig. Så han får ta det lite lugnt i dag ;)

Så nu ska jag inte göra något alls tills Mysan kommer. Men jag hoppas hon kommer snart så har jag lite sällskap här hemma i alla fall ;)

Nu när skolan börjar kommer det nog inte bli lika bra uppdatering som nu på sommarlovet men jag hoppas att jag kommer kunna blogga ganska mycket ändå. även fast jag bloggar för mig och inte för någon annnan ;)

Nu ska jag fortsätta med att inte göra något alls ;)



Fan...

Nu hade jag skrivit ett inlägg men datorn tog bort det -.-

Det var i alla fall (väldigt kortfattat):

jag kommer köpa kamera på media markt. Erbjudandet på net on net fick man ge 500 mer för än om man köpte allt för sig.

Sen när vi kom hem följde mamma med mig till stallet. Vi tog med Caesar också. Jag red ut och Caesar följde med! Han skätte sig jätte bra och gick jätte fint bredvid Sonette som tyckte det var as kul när Caesar försökte få henne att busa genom att skälla sitt superhöga skall xD Duktiga var båda två i alla fall! Mamma tog kort på oss med sin mobil och hon zoomade så det är ingen bra kvaliteé men ni får en bild i alla fall ;)



I morgon ska jag gå långpromenad med Caesar och rida Sonette. Sonette får en skrittrunda barbacka. Sen ska jag hem och duscha och göra mig i ordning för skolan som börjar -.- Men när skolan börjar är det 14 skoldagar kvar till Kreta!

Nu ska jag hoppa in i duschen ;)


Again

I dag ska jag till Örebro och kolla kamera med pappa. Vi ska också köpa lite böcker och pärmar till skolan. Sen när vi är klara där ska jag bara hem och byta om och sen sätta mig på moppen mot stallet.

Det blir nog dressyr i dag för Sonette för jag kan rida henne i morgon med. Så slipper hon gå jätte hårt och sen stå dagen efter. Eller ja jätte hårt blir det inte men ett dressyr pass i alla fall.

Nästa helg ska jag tvinga upp mamma eller pappa till Örebro igen så är det äntligen dags att köpa kamera!! Jag älskar verklgen att ta kort men inte vara den som står framför kameran. Jag är mer en "bakom kameran" typ ;)

Nu ska jag åka ;)


Godnatt?

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Det där med att lägga sig tidigare på helgen går inte xD Men grannarna har fest vilket inte är helt tyst så jag får nog vänta ett tag med att sova -.- Men men god natt i alla fall ;)

 

I'd give up forever to touch you

Jag var tvungen... Men jag kommer få träffa dig igen. Jag känner att på senaste tid har jag kunnat börja släppa dig mer.  Men det betyder inte att jag aldrig kommer släppa dig helt. Och jag kommer alltid älska dig! ♥

Det blev inte bästa kvaliteén men det får duga ;)




Pigg som satan!

Nu är jag hemma efter att ha ridit Sonette. Vi red som sagt en sväng i skogen. Vi hiitade till och med en ny väg som är perfekt om man inte vill rida så jätte långt! Sonette var jätte pigg fast jag satt på ryggen som är ganska försotrför henne! Om hon hade fått som hon ville så hade vi travat hela vägen!

Vi övade lite på ormen vilket hon börjar bli jätte duktig på i traven! Så i morgon funderar jag på om jag ska rida dressyr, vi ska i alla fall jobba som om vi red dressyr.

Det är så kul att se Sonette nu för hon har blivit så fin i kroppen! Det är inga ben som sticker ut och halsen börjar bli jätte maffig! Hon börjar bli rikigt fin! Hon har nu lite längre man vilket gör att halsen ser ännu maffigare ut när man göra ardennerfläta på henne! Hon är också rund och fin över rumpan. Även fast hon inte blir riden så himla mycket så är hon ändå jätte fin om magen!

Jag stod också och borstade Tracy i hagen. Hennes ena bakben är dubbelt så tjockt som det ska vara. Hon hade också fått världens sår i ena ljumsken. Stackaren! Hästarna hade fått stå inne i natt vilket kanske skulle vara lite skönare för Tracy men hon verkade stelare då sa Calill så de ska få fortsätta gå ute och sen får vi hoppas på att hon blir bättre annars så skulle Calill ta ut vetrenär! Hon hade pratat med en redan men Tracy skulle abra ta det lugnt så länge så får vi se sen. Hoppas hon blir bättre!

Tracy♥




Sonette för någon månad sen♥ (hon är ännu finare i kroppen nu!)



Grattis

Idag fyller mamma år. Vilket jag firar med att göra muffins ;) Nej men något gott måste man ju ha ;)

Idag ska jag också till stallet och rida Sonette om det inte är allt för dåligt väder vilket det inte verkar som att det blir nu :) För sSonette blir det nog en tur i skogen oh jobba lite i skogen så att hon får springa av sig men ändå sköta sig ;) Vi får väl se hur det går (y)

I morgon ska jag och pappa till Örebro och kolla kamera. Jag har förmodligen redan bestämmt mig men det är bra att kolla rut och se vart den är billigaast ochså sånt :) Sen när vi har varit där så ska jag tvinga honom att äta på mcdonalds xD Jag blev så sugen på det när jag jobbade igår men jag köpte inget på personalmaten dum som jag är -.- Super hungrig och det fanns inget gott hemma, så snacka om att jag ångrade det! Så i morgon blir det mcdonalds ;)

När vi har varit i Örebro ska jag till stallet och rida Sonette igen :) Det ätr ju kul för henne att få gå lite nu när inte Freddie är här heller, annars rider ju Freddie henne :)

Jag ser nu att mina muffins blir lite smått stora i ugnen så jag ska nog ha i mindre smet i nästa omgång som ska in!

Nu ska jag fixa med muffinsarna :)


Hemma

Nu är jag hemma efter att ha jobbat. VIlket gick ganska bra i dag. Jag hade en bra känsla alltså ;)

I morgon blir det ett lite kortare pass på tre och en halv timme :)

Sen har jag också kollat schemat. VIlket verkar bli ganska bra :) Det värsta är nog att vi slutar sent på fredagar! Sen är det väl lektioner som ska bort också som språk tillexempel. Resten kan jag stå ut med ;) Endel förkortningar kan man faktiskt lista ut men andra är mer svåra!

På måndag ska Mysan sova hos mig så jag slipper åka bussen själv från stan på morgonen ;)






live each day as if it were your last

I morse vaknade jag vid halv tio, eller ja klockan ringde då. Men måste man vända på dygnet igen så måste man ;) Så i kväll ska jag lägga mig så fort jag kommer hem från jobbet! För annars kommer jag bli super tött när jag ska börja gå upp till skolan igen vid 05.20 -.- Vilket inte känns så lockande just nu!

Idag ska jag ta bussen till Hallsberg så ska pappa skjutsa mig till jobbet. Jag börjar vid fem och slutar nio. Sen i morgon ska jag jobba fem till halv nio. Så det blir inte så långa dagar men jag får jobba i alla fall :)

På söndag ska jag till Örebro för att kolla kamera. Vilket ska bli jätte kul! Jag vill verkligen ha en kamera nu!

Nu ska jag spöa Johan i gutar hero ;)




Skyscraper


Var dig själv

Jag har tänkt mycket på hur kändisar och modeller sätter standarden för hur en "normal" person ska se ut och vara. Kändisarna och modellerna är ofta folks idoler och då tar man efter och försöker bli så smal som dom ha så fin hy som dom. Vilket inte gör så att man mår bra tillslut för man är inte längre sig själv...
Så alla som kollar på andra och tänker: "sådär vill jag också se ut" och "såndär vill jag också ha" Försök i stället att vara den du är och inte ta efter andra. Jag har altid varit en sån som vill vara som andra och har skjutit mig själv åt sidan. Sen ett år tillbaka skulle jag inte vågat göra något av det som jag vågar i dag! Jag har hittat mig själv även fast jag inte är nöjd med hela mig. Men jag är ändå mig själv och om jag själv vill fixa så att jag ser ut som jag vill, inte hur någon annan sätter standarden för att man ska se ut, så mår man tusen gånger bättre än om man skulle göra det för någon annan!

Så dit jag vill komma är: Våga vara dig själv! Då kommer man längst i livet och mår mycket bättre som person!

If you lose yourself, your courage soon will follow, so be strong tonight... remember who you are






Tungt

Jag sitter i min fotölj och helt plötsligt får jag en fem och ett halvt kilos katt på magen. Lite tungt ;) men det är så mysigt när Musse bara kommer och lägger sig! Han är ju redan ett år snart! Och då kn ni tänka er att hanär stor om han redan väger 5,5 kilo! Och större blir han förmodligen!

Mysigt!


Mindre än en vecka kvar!

Nu är det mindre än en vecka kvar tills skolan börjar igen! Helt sjukt hur fort sommarlovet har gått!

Sista dagarna av sommarlovet kommer så ut såhär:

♥ Torsdag: Jobba

♥ Fredag: Jobba

♥ Lördag: Mamma fyller. Rida Sonette

♥ Söndag: Örebro och kolla kamera och köpa skolgrejor

♥ Måndag: Njuta fullt ut av sista dagen på sommarlovet!

Jag fick sms av Calill förut och Tracy har skadat sig i hagen när det var sån storm ute! Hon är svullen om ena knät så hon har förmodligen sträckt sig! Stackaren! Så jag ska rida Sonette lite så att hon hålls igång. Sen får vi hoppas att Tracy blir böttre i sitt knä!

Idag har jag inte gjort så mycket alls! Men igår därimot sprang jag på kvällen! Nu måste jag verkligen komma igång! Mina knän protesterade efter bara en liten stund så det blev inte så långt men jag får försöka bygga upp bit för bit så gott det går så att jag kan bli "normal" igen. men jag ska itne ta ut dom för mycket för då blir det bara värre så jag kanske ska försöka springa några dagar i veckan i början och sen låta dom vila så att jag kan gå också. För om jag anstränger knäna för mycket så kan jag inte gå heller.
Igår tror jag jag jag gick/sprang en kilometer vilket inte är långt alls! Jag gick ganska mycket också men knäna klarade inte mer! Men man får ta lite i taget!


Ny header och design

Nu är det äntligen lite nytt på bloggen! Den förra headerna ja ghade tycker jag supermycket om men jag kan inte ha en på Willow långre! Även fast jag älskar henne av hela mitt hjärta så är hon inte längre min. Så nu får ni nöja er med den här tills jag hittar på något bättre ;)

Om ni inte ser den nya designen tryck på F5 :)


<3

Life's a climb but the view is great




I'll keep waiting

Jag har inte någon större lust att blogga i dag men jag slänger in ett litet inlägg så att det blir något nytt i alla fall!

Idag vaknade jag vid tio och har inte gjort så mycket sen dess. Ikväll ska jag träna och gå med Caesar så att jag får lite motition också! Nu ska jag fasen komma igång igen! I alla fall så mycket som knäna tillåter!


Tagelarmband

Jag hittade en tjej som gör armband at hästens tagel. Då känns det hårt att jag inte sparade strån från Willow! Jag skulle ge vad som helst för att göra ett av Willows svans! Supersnygga är dom också!


Tidsinställt?

Jag börjar fundera på om jag ska göra tidsinställda inlägg tills jag ska till Kreta. Så att det inte blir så tommt på bloggen. Det är ju ett tag kvar men jag måste komma på vad jag ska skriva också!

Vi får se ;)


Bokmal

Jag har varken haft tid eller lust att blogga förran nu. Eller tid har jag ju haft men varje ledig tid har jag spenderat med näsan i boken. (Genom dina ögon) Men boken är så himla bra så jag kan inte slita mig från den. När man börjar tänka sig själv som huvudpersonen kan man säga att författaren är duktig! Det är Stephenie Meyer som har skrivit boken. Hon jag också skrivit Twilight men jag tycker faktiskt att genom dina ögon är bättre! Och dom som känner mig vet att jag gillar Twilight böckerna! Men som sagt genom dina ögon är bättre! Men nu har jag läst ut boken så jag har tid att blogga ;) På två dagar och boken är inte tunn!

Igår jobbade jag hela dagen och sen när jag kom hem tryckte jag ner näsan i boken och slutade inte läsa förrän klockan blev tolv. Det var sjukt mycket folk som var på mcdonalds igår! Det var kö till dörren i fyra timmar och vi hade alla kassor öppna. De vill säga alla fyra. Men det gick bra att jobba och tiden bara flög förbi! Jag tycker det är kul att jobba när man har en bra kännsla och känner att det går bra!

I dag vaknade jag vid tio. Jag gick upp och gjorde mig i ordning och satte mig sen med näsan i boken. Vid två hävde jag mig upp ur min fotölj och gick långpromenad med Caesar. När jag sen kom hem en timme senare så röck jag åt mig boken igen och läste det som var kvar. När man har satt sig in i boken så mycket att man gråter så kanske det är dags att börja läsa något annat? Så nu ska jag börja leta efter någon annan bok! Men snart börjar ju skolan igen och då har jag inte tid att läsa! Så jag får passa på medans jag har tid ;)

Nu ska jag nog kolla på film och träna, sen ska jag försöka lägga mig tidigare i kväll. Som sagt skolan börjar ju snart så jag måste försöka vända tillbaka dygnet!




Duktig!

Hon som sjunger den här är väldigt duktig! Det är en tävling inom mcdonalds och det här är en av finalisterna


En månad kvar!

I morse vaknade jag vid kvart i tio. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning inför jobbet. Jag jobade ju 12-16 i dag. Det nya systemet hade blivit lite lättare sen jag jobbade i tisdags ;) Man lär sig ju :)

Så nu resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Vilket ska bli väldigt skönt för jag har dunkande huvudvärk!

I morgon jobbar jag ju 12-20 så då blir det inte så mycket bloggande men jag har inte så mycket att skriva om nu heller ;)

Idag är det faktiskt precis en månad kvar tills vi åker till Kreta! Det ska bli så himla kul! Vi har räknat och först är det 14 skoldagar innan vi åker och sen är det sex veckor i skolan sen är det höstlov och innan vi vet ordet av är det jullov! Jag tror att tvåan kommer gå väldigt snbbt! Det känns som det i alla fall ;)


Escada

Den här luktar supergott! Men det var inte det jag skulle skriva xD



Nu sitter jag och kollar på vampire diries...igen. Och sen ska jag gå och duscha och lägga mig eftersom jag ska jobba i morgon.

Jag ska också börja läsa genom dina ögon igen. Men det är en sån superbra bok så jag kan inte hålla mig borta från den!




Typiskt

Jag skrev ett jätte långt inlägg förut men jag lyckades stänga ner internet innan jag tröck på spara -.- Så det blir inget långt inlägg, vilket kanske var skönt för er, mindre att läsa menar jag ;)

I morgon blir det jobb. 12-16. Sen på söndag blir det 12-20. Sen är jag ledig tills på torsdag då det är jobb igen. Sen jobb på fredagen och sen är det bara tre dagar så börjar skolan sen!

Det är helt sjukt att skolan börjar så snart! Men det är ju inget man kan göra åt det. Sommarlovet har flugit förbi och jag fattade för en vecka sen att det faktiskt var sommarlov och inte en längre helg! Snacka om seg! Men å andra sidan så har jag inte varit så mycket ledig heller. Men nu är jag ledig lite innan skolan börjar och sen får vi se hur mycket jobb det blir när skolan börjar. Om det blir mest på helger eller om det blir på skoldagar sen också. Men vi får se :)


Fredag igen

Veckan går aldeles för snabbt! Och skolan närmar sig med en fart som jag inte ens vill prata om! Men en dag närmare skolan betyder en dag närmare Kreta! I morgon är det faktiskt en månad kvar tills vi ska åka!

Idag ska jag först hoppa in i duschen och sen vet jag itne vad jag ska göra innan mamma skjutsar iväg Johan till golfen. Efter det ska jag i alla fall åka ner till stan och köpa skolböcker. Ännu ett tecken på att det närmar sig skolan -.- Det är inte så mycket saker jag behöver bara lite smågrejor.

Sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra heller. Ikväll ska jag förmodligen gå långpromenad med hundarna och sen kanske jag ska försöka mig på att springa. Men om jag får lika ont i knäna som jag fick när jag gick igår så får det vara ;) Då har jag i alla fall fått lite motition :)

Nu ska jag hoppa in i duschen :)


Sakta men säkert...

...kommer jag kunna ta upp mitt liv. Jag kommer kunna göra mitt hjärta helt. Tommehten som fanns fylls sakta upp av minnen som alltid kommer följa med mig vart jag än tar vägen. Bara en bild kan få mig att må bättre. Du har det så bra hos dom så jag vet att du kommer må så himla bra ch då kan jag också börja må bra igen. Jag kan äntligen börja leva igen!


Inte långt kvar

Nu på kvällen har jag mest tagit hand om hundarna, gått långpromenad, och gjort kladdkaka ;) Sen har jag kollat på en film också. Men nu ska jag inte göra något fram tills jag ska gå och lägga mig. Men vi får se om jag kan hålla det i dag och lägga mig tidigt ;)


Min

Om lite mindre än en månad kommer jag vara ägare till en sån här!



Då kommer ni få mycket bilder och mindre redan använda bilder. Kameran verkar väldigt bra så jag hoppas att den är lika bra som jag hoppas! Precis i lagom tid för att åka till kreta ;)


Only you

Jag kom och tänka på det igårkväll att man säger ofta att man inte är nöjd med sig själv m.m. Men om man nu inte är nöjd med sig själv så är det bara en själv som kan ändra på hur man ser ut, ingen annan. Så innan man säger att man inte är nöjd så kanske man ska prova att ändra på det som man inte tycker om.

Nu är jag inte den bästa på att göra det heller men jag ska börja tänka så! För vem annars ska fixa till det som man själv inte tycker om?


Duktigt

Igår tänkte jag lägga mig tigigt. Först kolla på en film och sen lägga mig efter den. Men så blev det inte... Jag la mig som vanligt efter tolv -.- Och vaknade sen halv elva -.- Men i dag ska jag faktiskt göra som jag sa och lägga mig tidigt!

Filmen jag kollade på var stormbreaker. Den var ganska bra faktiskt!



Han som spelar huvudrollen blir rikgtig snygg när han blir lite äldre! Man kan ju alltid drömma ;)




Scotty McMreery

Jag tyckte han inte alls var bra när jag hörde honom förssta gången. men den här låten gjorde han rikigt bra!



Såhär lät han första gången jag hörde honom sjunga



Hemma

Jag kom hem frpn jobbet för en halvtimme sen ungefär. När jag kom hem så hade mamma köpt en sallad till mig. De andra hade ätit pizza och lämnat en bit åt mig i fall jag hellre ville ha det. Men jag tog salladen och nu ska jag sätta igång och träna innan jag går och lägger mig.

I dag gick det ganska bra och jobba med vi hade bytt datasystem vilket gjorde allt ganska krångligt med tanke på att jag ganska nyligen hade lärt mig det andra och nu var tvungen att lära om. Men jag tror att det här systemet kommer bli lättre bara man får lära sig det :)

Nu ska jag sätta igång tränings dvdn


Lugnt

I dag fick Freddie prova att rida barbacka. Vi la på ett schabrak och ett stigläder runt halsen och sen skrittade vi bara en liten sväng eftersom det regnade som fan innan vi red iväg. Men vi hade tur och det bliv uppehåll när vi red. Sen när vi var klara fick jag äta hos dom och sen skjutsade dom hem mig.

Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan börja göra mig i ordning inför jobbet. Jag jobbar i dag och sen på söndag. De ringde från mcdonalds och sa att jag kunde vara ledig i morgon för att jag hade jobbat så mycket och knappt haft något sommarlov. Vilket jag tycker är väldigt snällt av dom att tänka på! Så det här veckan blir det bara två jobb dagar. Så som det ser ut nu :)

Nu ska jag nog kolla på en film och bara ta det lugnt tills det är dags att åka.






Dream

Nu sitter jag i min fotölj eller vad man ska kalla det och väntar på att klockan ska bli ungefär elva så att jag kan åka bort till stallet. I dag ska Freddie och jag rida sista dagen tillsammans för i morgon åker dom hem till Stockholm. Och eftersom jag jobbar hinner jag inte komma på morgonen heller. Men idag börjar jag inte förran fem så då hinner jag en sväng :)

Igår red vi ut en gankska lång sväng. Vi var väl ute i lite mer än en timma. Tracy får bara skrittas så då tog det lite längre än vanligt också. Men det är bara skönt att sritta ibland :)


Happy!

Även fast det inte är den tiden på månaden då jag är så jätte glad så gjorde ett telefonsamtal mig hur glad som helst!

Willow bor i Karlsborg hos en supersnäll familj. De flyttade dit för inte alls så länge sen. Willow går nu ute medans de renoverar de stallet som hon ska gå i sen. Det är högt till tak och hon kommer få gå i en sprillans ny box! Hon testade Sandra (mamman) väldigt mycket i början men nu trivs de superbra ihop! Sandras dotter rider också Willow. Dottern är åtta år.

Det verkar vara en jätte trevlig familj som Willow har det super bra hos! Willow hade varit halt så hon hade fått stå så att det skulle bli bättre. Nu håller de på och sätte igång henne igen så hon är lite sund om magen. Vi får komma och hälsa på Willow i slutet av september då de förmidligen har fått ner hennes mage. Sandra ville inte att vi skulle se henne tjock. Men jag vill inte komma och hälsa på för att kolla på magen. Jag vill komma för att få träffa den underbara, helt fantastiska ponnyn som gjorde mitt liv helt fantastiskt! Och som nu gör någon annans liv helt fantastiskt!

Hon verkar ha det så himla bra hos den nya familjen så jag är glad att hon hamnade där!

Älskade Willow♥





















Jag kan fortsätta i evigeter med bilder men datorn tillåter inte det just nu så det blir de här!


Måndag

I går spenderades kvällen med Mysan och Lotta. Jag om väl hem vid halv två ungefär. Det blev en kväll med massor av film prat och skratt ;)

Idag vaknade jag vid kvart över tio. Så jag kände att jag var tvungen att gå upp! Idag ska jag gå med Hundarna. Vi har ju två nu ;) Eller ja tills på söndag. Sen ska jag ta det lugnt till jag ska åka till stallet.

Vi har fått tag på Willows nya ägare! Hon skulle ringa upp i kväll men hon verklade jätte trevlig! Hon sa att Willow hade det jättte bra vilket känns väldigt lättande!




Söndag

I går spenderades kvällen hos Mysan. Det blev mycket prat massage och film. VI var också runt och fodrade hästarna och kollade på kanin ungarna. Supersöta!

I dag ska jag åka till Calill och hjälpa Freddie vid elva. Jag får förmodligen rida Tracy också för nu har hon ju en ny sko. Sen på eftermiddagen så ska jag på tjejkväll hos Mysan med Lotta.

Igår kolapsade min moppe mitt på stan. Jag skulle åka och handla åt mamma och så när jag ska köra hem kan jag itne starta den mitt i en korsning. Så jag rullade den över gatan för där kunde jag ju itne stå! Så ringde jag till mamma för jag fick inte igång den med kick starten heller. När jag pratar med henne börjar jag känna hur det luktar bensin. Då bara forsar det bensin ur moppen så det var bara att ställa moppen vid kanten och gå hem. Men som tur var kunde Annika skjutsa hem mig. Så jag slapp gå hela vägen med matkassar i händerna.

Från idag och resten av veckan ska vi ta hand om Molly. Annika, Lars-Åke och tjejorna ska åka på semester och kan inte ta med henne så då ska vi ta hend om henne. En hund mer eller mindre ;) Det skulle vara jobbigare om vi inte hade hund, då skulle man ju behöva ställa om sig helt!

Nej nu ska jag stänga ner datorn för att åka till stallet.




Tada

Nu är dom klara ;) Dom blev inte så jätte bra men det får duga ;)




Cupcakes

Nu sitter jag i köket och väntar på att alla muffinsarna ska bli klara. VI har bara en muffinsplåt med sex hål och jag gjorde dubbel sats på muffinesn så ni kan ju ana att det kommer ta ett tag! Men men. Jag ska snart börja dekorera de första som var inne som har varit ute i en halvtimma ungefär. Så på så sett är det tur att det tar sån tid för dom i ungnen för då slipper jag dekorera dom på samma gång och kan ta det lite lugnt ;)

Här är muffinsarna som är klara. Det är som vanligt ingen bra bild för den här gången är det med Webbkameran. Men snart kommer ni få se super bra bilder!


Och sen det som ska hamna på muffinsen.


Ni får kanske se sen hur de blev. Om de inte ser ut som "hej kom och hjälp mig"!


Musik

På den här låten finns den en kortare verition men då blir låten liksom inte hel. Men det är den biten jag tycker om. Precis när trummrna börjar ryser jag alltid!

Längre verition


Kortare verition


Sen finns det ju såna som jag bara tycker är bra även fast jag har lyssnat på dom hur länge som helst och hur mycket som helst!












Grattis

I morse väckte mamma mig vid åtta för att gå och gratta pappa som fyller år i dag! Grattis!

Nu har han och Johan precis åkt iväg för att segla så då ska jag börja baka muffins och mamma ska fixa kräftor! Vilket inte är helt fel!

Så nu ska jag sätta igång


Långt

Nu kommer jag dela upp ett par inlägg i flera så att det här inte blir milslångt! Vilket är superjobbigt att läsa! Jag tänkte börja med igår.

Jag fick gå upp jätte tidigt, eller ja vid kvart i åtta men för mig är det jätte tidigt. Vi gjorde oss i ordning coh satte oss sen i bilen för att åka till stockholm.

Vi kom fram vid ett någongång efter lite stopp för att sträcka på benen m.m. Jag fick köra halva biten. Vilket var dem biten då vi skulle in i Stockholm! Så jag kan nu intyga att jag har kört i Stockholm!



Sen när vi kom fram gick vi mot Gröna Lund och där spenderade vi resten av dagen. Det blev inte så ycket åkande i karusellerna men vilda musen och radiobilarna är perfet för mig ;) Johan och jag gick också genom lustga huset två gånger. Det fanns en tub som snurrade runt en slags bro som man skulle gå över. Tillslut så snurrade bron med! Vilket var lite smått läskigt!

Bilderna får ligga ner, dom vlle inte vända på sig! Och det är mobilbilder så inte värledns kvalité -.-












Röd

Vid lunch i dag åkte mamma, pappa, Caesar och jag till koviken och solade och badade. Jag kom i två gånger och det är endå vättern! Det var superskönt i vattnetn! Vi var där ungefär två och en halv timme. Jag blev super röd! Det är helt sjukt! jag brukar inte bli solbränd så himla lätt! Men det är bara kul, till och med jag kanske lir lite brun i år ;)

När vi kom hem åkte jag och handlade lite till maten vi skulle äta och lite till pappas födelsedag som jag inte kommer skriva vad ifall han skulle läsa min bolgg. Det förstör överraskningen lite ;) (ingen aning om hur det stavs!) När jag sen hade ätit så var det dags att åka till stallet. Pappa var snäll och skjutsade mig dit.

Först gick jag och Freddie och hämtade hästarna i hagen. Oskar, Freddies lillebror ville också följa med vilket bara var trevligt. Vi fick gå runt hela hagen innan vi hittade hästarna i skogen.

När vi tog in dom såg jag att Tracy hade fått en skitfrän grej på sin hov. Hon hade ju slitit bort sin sko så hela hoven var ju trasig. Så hon hade fått som plast eller vad man ska kalla det på hoven så att hon kunde få en sko och slippa ha ont! Skitsmart! Men man får inte rida henne förrän på fredag så nästa vecka ska Freddie och jag rida ut.

Väl inne i stallet kom Josefin och John, Freddie och Oskars kusiner in i stallet också så jag hade ullt hus! Josefin är 8, Freddie 7, Oskar och John 6. Lite stökigt blev det men när jag sa till dom ordetligt gick det hur bra som helst! Sen fick Freddie rida i en halvimme och sen var det dags för de andra att få prova att rida. Jag ledde dom runt eftersom de inte har ridit så mycket och tycket fortfarande det är lite läskigt. Men de fick rida en liten stund untan grimmskafft vilket var uppskattat av alla :)

När John hade ridit som var sista tog jag in Sonette och gjorde i ornding henne. Sen kom pappa för att hämta mig. När han kom så släppte jag ut hästarna och mockade åt dom och sen var det dags att åka hem.

Så nu är jag hemma och ska alldeles strax hoppa in i duschen.


Ny låt

Jag har hittat en ny låt som jag tycker är ganska bra. jag vet inte vad jag tycker om början men refrängen så det är nog därför jag tycker om låten xD





Jag känner hur jag sakta får tillbaka alla delar till mitt hjärta. Hur det börjar fungera normalt. Hur det inte känns tommt. Du tog halva mitt hjärta med dig. Men nu när jag vet vart du är så kan mitt hjärta sakta börja byggas upp igen...


Jodå

Det blir ett inlägg i alla fall ;)

I morse åkte jag till stallet vid halv elva för att hjälpa Freddie. Hon fick inte rida så länge eftersom det var så himla varmt! Sen skulle Freddies lillebror Oskar och deras två kusiner som också var där prova att rida. Så jag ledde dom runt några varv på gården innan jag spolade av Sonette och släppte ut henne och Tracy i hagen.

När jag åkte hem började det regna så när jag kom hem hoppade jag in i duschen och tog en varm dusch för vid det laget höll jag på att frysa ihjäl!

I morgon ska jag först om det är fint väder åka ut till vätten och sola och bada. Sen vid halv sju ska jag vara i stallet och hjälpa Freddie. Då får vi hoppas på att det är svalare än det var i dag!



...

Jag har inte sån jätte lust att blogga i dag så det kommer nog inte bli något inlägg i dag. Kanske frammåt kvällen men jag kan inte lova något :)



Utflykt

I dag åkte hela familjen mot Gränna. Vi stannade först vid Vadstena och tog en glass. Vi gick in i slottet som var där och kollade lite. Det var ett jätte fint slott!





Sen åkte vi vidare mot en rastplats och satte oss och åt mackor som mamma hade gjort på morgonen.



Jag var tvungen att ta kort på mitt nya linne för jag tycker det var jätta gulligt!


Efter det åkte vi till Gränna och köpte polkagrisar. När vi hade gått i några affärer så åkte vi ner till hamnen och satte oss vid vattnet. När vi hade "suttit" klart så gick vi tillbaka till bilen för att åka hem. Vi stannade vid en rastplats för att äta på hemvägen också. Vi blev kvar där i tre timmar. Vi badade och sollade. Vi hade ju inte brottom.









Det är bara mobilbilder så det är itne så bra kvalité men dom får duga :)