Fy va dålig!

Fy va dålig jag har blivit på att blogga! Men jag har helt enkelt ingen tid. Idag har jag jobbat. Samma som jag kommer göra i morgon. Men efter jobbet ska jag åka till Andreas och på kvällen ska vi till Örebro och hå på bio med hans familj. Mysigt!
På måndag ska jag och Andreas till Lotta för lite nyårsmys för att sen åka in till Askersund med Lotta och posthen och titta på fyrverkerierna. Det ska bli jätte mysigt! Det va några år sen jag spenderade nyår med andra än familjen. Vi brukade alltid spendera den med Saras familj men nu va det tyvärr länge sen.

Sen jag kom hem från jobbet har jag bara pratat i telefon med Andreas och läst. Jag fick låna alla tre böckerna om hungerspelen av honom, eller ja hans syster så jag vill läsa ut den så att hon kan få tillbaka den. Fast läsa ut den går ganska snabbt för jag fastnar jätte lätt i en bok om jag tycker den är bra! Som nu har jag läst oavbrutet i två timmar! Så nu ska jag fortsätta läsa!

En bild från här om dagen då jag och Andreas åkte pulka! Eller vi gick upp för backen två gånger och satt och kollade på himlen i typ 20 minuter innan vi gick hem igen ;)


trött

Idag har jag jobbat i fyra timmar. Sen hem och sen dess har jag inte gjort ett skit! Eller jo jag och Andreas var ute med Caesar i typ tio minuter förut. Men jag är så himla trött så det är ganska skönt att inte göra något alls!
I morgon ska jag också jobba men då 12-16. Sen är jag ledig en dag och jobbar två.
 
Jag har egentligen inget att skriva så jag kan lägga upp några bilder från julafton i stället :)
 
Eftersom blogg.se inte vill som jag vill så blir det ingen text till bilderna! Så innan jag har sänder min dator för att jag blir förbannad så ska jag sluta skriva nu!
 

24/12

Idag har det varit julafton om det skulle bara någon som har missat det. En riktigt mysig dag med massor av paket och mat! Vi i familjen åker till Örebro till min faster och farbror varje år och firar jul med resten av släkten på pappas sida. Jätte mysigt!
Efter att ha ätit sig så mätt så att man snart spricker och kollat på Kalle anka kom tomten med paket. Vi har börjat med tomte igen för att Carl och Elsa är små. Annars hade vi nog klarat oss utan ;)
I julklapp fick jag: presentkort på Rut m fl, två wezc tröjor, ett linne, en blus, ett keyboard, en hudkräm, ett nattduksbord, choklad, bakbok, armband, smink svampar, restaurang chansen häfte (massa olika rabatter i olika affärer) och en kastrull. Jag tror inte jag glömde något men det gjorde jag säkert!

I morgon ska jag vara med Andreas och ge honom hans julklapparna. Sen ska nog mamma och pappa bjuda hem Andreas föräldrar på fila om de kan komma :) Sen ska jag nog bara mysa med min underbara pojkvän :*

Det nya nattduksbordet


allt klart

Idag har jag handlat den sista julklappen och slagit in de paket som var kvar att slå in. Sen har jag också köpt lite kläder. Jag släpade med mig Andreas till marieberg bland allt folk. Jag tror att nästan alla är uta i sista minuten ich köper alla julklappar för fasen vad mycket folk det var! När vi  var klara så skjutsade jag hem Andreas och nu kommer jag inte träffa honom på två dagar! Inte kul alls!
 
resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och läsa och kolla på film, samma sak i morgon ;)
 
Där får ni två bilder från våran sista show någonsin!
 

Vadå blogg?

Juste jag har en blogg också! Jag kan skona er ett jätte långt inlägg så jag skriver om i dag i stället. Idag var set de 4 sista showerna som skulle göras. Och nu när vi är klara känns det helt sjukt! Vi kommer aldrig mer att stå på den där scenen för i sommar kommer vi sitta i publiken med vita mössor och vita klänningar och skrika; vi har tagit studenten! Sista showen var så jäkla rolig! Lärarna hoppade runt vid mixerbordet bak som fan! Vi hoppade runt på scenen som fan och det va länge sen jag skrattade så pass mycket utan att Andreas är med! Det va jätte jul och jag kommer sakna att vara estet om ett halvår när allt tar slut!

Efter skolan i dag ska jag hem och duscha och sen mysa ner mig hos Andreas som redan är hemma!

Nu är det julklappsbyte efter smörgåstårta så nu ska jag skuta skriva :)


julbak

Idag är första dagen på länge som jag har varit utan Andreas nästan hela dagen. Vilket känns ganska jobbigt! Jag sov hos honom i natt men jag hade så ont i magen så mamma fick hämta mig på morgonen. Så hemma i dag har jag bara myst! Och bakat massor med julgodis! När jag åkte hem från Andreas fick jag ett par skor av hans mamma. Josefin kunde inte ha dom och Emma ville inte ha dom så då fick jag dom. Jätte snällt!
 
I morgon ska jag jobba 11-15. Sen ska vi hämta upp Andreas så ska han följa med mig hem.
Nästa vecka kommer jag bli ännu sämre än vanligt med bloggandet eftersom jag kommer ha fullt upp hela dagarna! Men jag ska göra mitt bästa att slänga in ett inlägg här och där när jag kommer ihåg!
 
Nu ska jag gå ner och hämta lite lördagsmys och sätta mig och läsa en bok :)
 
 

Helg!

Äntligen är det helg! Så himla skönt!
Dagen har bestått av luciatåg efter luciatåg och massor med showrep. Så nu är jag helt slut och sitter i Andreas Säng
Med världens magont! Jag har ändå tagit tablett! Jag skulle ta en sån där Alvedon som är dubbel, det vill säga också dubbelt så stor. Och eftersom jag har haft svårt att svälja tabletter så sa jag till Andreas att jag kanske inte Skulle få ner den. Jag Stoppar tabletten i munnen och tar en klunk vatten och tabletten är borta! Så jag har verkligen lärt mig att svälja tabletter på sistone! Vilket är ganska skönt!
Ikväll ska vi nog inte göra så mycket. Vi ska nog kolla på film eller nåt sånt och sen sova! Vilket behövs!

Nästa vecka kommer se ut ungefär såhär;

Måndag: skola. 3 julshower + lucia, en på kvällen. 6 månader med Andreas! <3
Tisdag: skola. 3 julshower + lucia, en på kvällen
Onsdag. Skola 2 eller 3 julshower + lucia, en på kvällen
Torsdag: skola. 4 julshower för skolan.
Fredag: jullov! Jobba 16-20. Jorden går under.
Lördag:?
Söndag:?

Det där med att jorden ska gå under den 21 tror jag faktiskt lite på! Samtidigt som jag inte gör det. Det är nog mest för att jag är så pass rädd för döden som gör att jag tror på det. Men hur många gånger har folk inte sagt att jorden ska få under innan? Så vad är det som säger att den kommer göra det nu? Visst den kommer göra den en dag men det går inte att förutspå när, var och hur den kommer göra det. Så det skulle vara skönare om man bara kunde låta bli att skrämma upp folk och bara låta det hända när det väl händer!


Typ lucia

Idag är det som nog alla redan vet, lucia. Men på alléskolan firar vi lucia i morgon. Vilket betyder att vi esteter får en extra dag på oss att öva på lucian. Vilket är det vi har gjort på eftermiddagen. Innan det har vi övat show. Så i morgon är det då dags för lucia och sista dagen för rep inför showen. Sen är det dags! Min allra sista julshow! Show för övrigt för den delen. Det ska bli både sorgligt och skönt!

I morgon ska jag förmodligen hem till Andreas efter skolan. Sen blir det nog fredagsmys som vanligt :) det är mysigast! Sen får han nog skjutsa hem mig på kvällen sen :)

Idag har det varit så himla kallt! När jag skulle åka hem så kom inte bussen på en gång så vi fick stå och vänta i 20 minuter i kylan innan den kom! Så man var lagom genomfrusen när man väl satte Sig på bussen!


Roligt


Måndag

Då var det ännu en måndag. En måndag närmare julafton kan man försöka tänka på. Och sluta tänka på att det är ännu en måndag då man måste gå till skolan och jobba om fasen för att få ihop en så pass bra show som möjligt. Så i dag har vi slitit som fan för att lära in koreografi. Så mitt huvud är helt tjockt av all information som vi ska komma ihåg!
 
Just nu sitter jag och Andreas och ska plugga. Sen ska vi göra mat. Mamma och pappa är till Örebro så då får Johan och jag hjälpas åt med allt som ska göras.
 
Jag har förfsökt blogga tidigare från mobilen men det är något fel på appen så det har inte funkat. Jag sitter ju inte vid dator så mycket längre heller så då blir det att jag glömer bort det. Men jag hoppas ni står ut :)
 
 
I Lördags var jag och Andreas ute och gick med min kamera så här kommer några nya biler! Jag har inte haft lust att fota på länge men nu när det har varit fint väder i några dagar så då har det blivit några bilder i alla fall :)

Snö, snö och mera snö

Idag var första dagen med estet. Efter halva dagen så var huvudet slut så man orjade inte koncentrera sig! Men jag klarade mig igenom hela dagen i alla fall. Väl på bussen hem hamnade vi i en bilkö. Det var nog förmodligen en lastbil som inte kom upp för en backe. Vi stod och väntade i en och en halv timme innan vi tog en annan väg. Vi vr hemma vid halv sex när vi brukar vara hemma vid kvart över tre. När vi hade gått av bussen fick vi pulsa i snön
hem. Med motvind som toppade det hela. en vi tog oss hem.
När vi kom hem skottade Johan och Andreas menads jag gjorde knäck. När en var klar satte jag igång med kvällmaten så att pappa skulle slippa ställa sig när han kom hem. Vilket också blev sent eftersom han också skulle från Hallsberg och det fortfarande var världens bilkö!
 
Nu börjar det snart bli dags för att gå och lägga sig så att man orkar upp till skolan i morgon! Men först ska ja försöka göra klart en idrotts grej som ska vara inne nästa vecka. Jag vill gärna ha den gjord. Annars kommer jag glömma bort den!
 
 
 
 

Vintrigt värre!

Idag var sista dagen med riktiga lektioner innan estetveckorna börjar! Då väntat flera timmar i ett ganska litet rum med runt 60-80 pers i två veckor! Vi har mindre tid än var vi brukar få så vi ska köra på riktiga rejält! Att vara sjuk dom här veckorna är det dödsstraff på enligt musiklärarna! Men det ska ändå bli jätte roligt att komma igång med min allra sista julshow! Känns lite sorgligt faktiskt! Men det ska ändå bli skönt att sluta!

Idag fixade jag också mina naglar på en salong! Jag är super nöjd! Riktigt jul fin!
Här är en bild!



I skolan

Just nu sitter jag i skolan och pluggar lite filosofi. Jag ska lyssna på ett radioprogram och sen skriva om det, en vanlig analys. Sen halv två börjar den förmodligen sista lektionen. Som är religion. Vi ska kanske ha tematid sen men det har vi inte varje vecka så man vet aldrig ;)

Sen hemma ska jag slå in julklappar och Andreas ska plugga. Han har prov i morgon. Sen ska jag köra våran ena bil efter pappa med våran andra till verkstaden och så ska vi lämna den ena där och köra hem pappa. Annars kommer han inte hem för verkstaden ligger mitt i busken ;) sen måste jag sova tidigt för jag är så jäkla trött i dag! Jag åkte in tidigt med Andreas så där rök min sista sovmorgon för i år! Men men jag fick ju vara med Andreas ;)

I morgon är sista skoldagen innan det är dags för estetrep! Jag ska också fixa mina naglar i morgon så att dom blir riktigt jul fina!

Nu ska jag fortsätta lyssna! :)


Redan söndag

Nu är dt snart dags att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka på julbord. Vi ska åka vid halv ett ungefär, innan det ska alla 6 personer göra sig i ordning på två toaletter och nästan alla ska duscha på en! Jag ska faktiskt ta vara på tillfället och sminka mig lite sen också! Det är inte varje dag! Men lite fin kan man ju i alla fall försöka va ;)

Nu är det min tur att duscha :)


1 december

Nu sitter jag redo i soffan med jobbkläderna på. Jag ska åka om en kvart ungefär. Jag ska jobba till fyra och sen åka hem och duscha för att sen åka till Andreas. Jag duschade nu på morgonen också men då blev det kallt så jag hann inte raka benen. Och om jag duschar hos Andreas på kvällen så är det förmodligen kallt. Så då är det skönast att duscha hemma.

Igår bakade jag ett nytt recept som jag fick av Mysan. Saffranslängd med vit choklad! Jätte god blev den!

I morgon ska jag på julbord med Andreas familj. Jag ska också träffa hans morfar för första gången! Hans storasyster och hennes pojkvän är hemma över helgen också så dom ska också med. Det ska bli jätte mysigt :)

Nu ska jag börja sätta på mig skorna för att få och och skrapa fram bilen ;)