Hos Mysan

I morse vaknade jag av att grannens ungar lekte och tjoade i deras trädgård. Jag sover ju med öppet fönster så då hörs det ganska väl in. Jag blev skitsur och tyckte att de kunde hålla tyst när klockan inte var så mycket. Sen kollade jag på klockan. Klockan var då halv elva så jag kände mig lite elak när jag hade velat att dom skulle hålla tyst xD När jag hade gjort mig i ordning så gick jag en sväng med Caesar i linne och skjorts i hopp om att få lite färg någon gång! När jag fortfarande inte hade blivit det minsta röd när jag kom hem så tog jag på mig bekini och la mig och solade i trädgården. Efter 40 minuter ungefär så gick solen i moln och det blev svinkallt så då gick jag in och tog en dusch. När jag hade duschat och gjort mig i ordning för att åka till Mysan så kom grannarna in på fika.
Vid halv fem ungefär åkte jag till Mysan. När jag kom fram hos henne så satt vi på hennes rum ett tag innan det var dags att äta smörgåstårta som Madde hade gjort. Efter det gick vi mot Mysans moppe och åkte bort till majbrasan. Vi var där tills för några minuter sen.
Så nu ska vi ta det lugnt och bara kolla på film ;) Nu fick jag iris halvt om halvt i knät vilket jag inte har något emot ;) Hon var så rädd för fyrverkerierna så hon fick vara i sängen med oss ;) Hon har nog inget emot det hon heller ;)
Nu ska vi kolla på film ;)
Puss♥
Lilla Iris :)

When i look at you


Sent

Nu börjar klockan dra sig mot elva. Den kanske har hunnit bli elva innan jag har skrivit klart vilket är ganska troligt. Jag borde egentligen gå och lägga mig eftersom jag är så himla trött men på fredagar kan jag bara inte lägga mig tidigt. Det är väl en vana som jag har svårt att få bort antar jag xD

jag måste berätta om vad pappa gjorde här om dagen när han hade hämtat mig från Mysan. Vi sitter och pratar och plötsligt kollar han ut mot sjön som var precis bredvid medans jag kollar på vägen. Jag ser hur bilen rör sig mer och mer över på andra sidan vägen och han vänder snbbt tillbaka huvudet mot mig och säger: Var det en bäver?! Det framkallade en rejäl skratt atack hos mig! Just det att bävern var viktigare än att hålla bilen på rätt sida av vägen! Som tur var mötte vi ingen just då xD Annars hade vi nog fått en väldigt nära titt på bävern! Haha!
Nu ska jag nog ta och lägga mig eller kanske kolla på någon film ;)

Puss♥


Äntligen helg!

Första och enda lektinonen i dag var engelska. Efter engelskan så var det dags att öva på valborgs låtarna som vi skulle sjunga på skolgården lite senare. När vi hade sjungit var det bara att åka hem ;) När jag kom hem bytte jag om så snabbt som möjligt för att sätta mig på moppen igen och åka ut till stallet och rida. Det var ju så varmt så vi skrittade bara en liten sväng men det blev varmt i alla fall! Hon var jätte stressad i stallet men när jag hade hoppat upp på henne så blev hon superlugn! Hon höll sig lugn under hela ridturen också så snacka om att hon fick berömm från min sida!  

När jag kom hem från stallet hoppade jag in i duschen och nu sitter jag i min säng och är super trött! Så det är verkligen skönt att det är helg nu!

I morgon ska jag till Mysan och fira valborg så då sover jag kvar hos henne. Sen på söndagen ska jag väl plugga antar jag -.- Jag måste ta tag i det någon dag nu för jag orkar verkligen inte men det blir inte bättre om jag skjuter upp det!

Puss♥

Lilla Tracy!


Somewhere only we know


En dag kvar

I morse var det väldigt lockande att ligga kvar i sängen! Den var varmt under täcket men inte i rummet -.- Men jag hävde mig upp i alla fall och åkte iväg mot bussen. Första lektionen var historia. Under hela lektionen var jag nära på att somna så jag kommer inte ihåg så himla mycket från den... Sen var det engelska där vi övade lite inför nationella. Sen var det ensamble där vi skulle jobba med låten vi har fått som ett nationella. Jag kom inte på vad det heter just nu xD När Mysan och jag kom in i musiksalarna så sitter Daniel och spelar what are words på piano! först trodde jag det var en annan låt men eftersom jag tycket att den är så bra så kom jag på bara efter en liten stund att det var den ;) Efter ensamblen var det lunch och sen matte. Sen var skoldagen slut och det var bara att åka hem ;)

När jag kom hem kastade jag i mig en macka och sen bar det av till stallet. Idag red vi lite dressyr i paddocken. Eftersom det var sol så tänkte jag att jag skulle rida i linne för att få lite färg. Men den enda färg jag fick var röd på armarna för att jag blev kall om dom -.- Sommaren är skit jobbigt för alla blir så bruna och sen kommer jag krit vit i ansiktet -.-

I alla fall tillbaka till ridningen. Höger varv var Tracy jätte duktig i i alla gångarter. Men vänster var det lite mera kämpigt men tillslut gick det ganska bra :) Med tanke på att jag bara har ridit dressyr på henne två gånger innan så är jag nöjd :) Hon blev väldigt trött mot slutet med det var ju varmt för henne! Hon var ganska svett när vi var klara så jag tänkte att jag skulle spola av henne i spolspiltan. Jag leder henne dit och får in framhovarna på henne sen tar det tvärstopp -.- Så vi vände och gick tillbaka för att ta precis samma väg igen och den här gången komma in i spolspiltan. Vilket vi gjorde :) Snacka om att hon fick berömm! När hon väl hade kommit in så stod jag och pratade med henne hela tiden så att hon inte skulle få för sig något när jag började spola. Men det var bara lite läskigt men hon stod ändå ganska still :)

Nu ska jag lägga fram klder tills i morgon och sen ska jag försöka plugga lite. Vilket inte går när det är historia för nar man har läst en sida så kommer man inte iåg något av det som man har läst!

Puss♥




Såhär brun lyckades jag bli förra sommaren!

I don't mind

I morse vaknade jag alldeles för sent! En halvtimme efter att jag egentligen skulle ha gått upp -.- Så jag stressade som fan och ändå fick jag sitta och vänta på att det skulle bli dags att åka -.- Visseligen så sminkade jag mig inte och satte bara upp håret i en slarvig toffs xD

När jag kom till skolan var det kör. Vi övade på låtarna till på fredag då vi ska sjunga på skolgården ;) Sen var det ensamble. Vi övade på båda låtarna inför lunchkonserten, de går ganska bra nu men det är lite saker som ska finslipas :) Sen var det inså. Jag vågade ta i den här gången ! Det kändes ganska bra faktiskt :) Jag sjöng What are words med chris medina :) Nästa gång ska alla som har sång i årskurs ett ha en sång lektion tillsammans. Får väl se hur det går. Men jag ska försöka tänka bort dom som jag brukar göra när Lotta och Frida lyssnar :) Så jag hoppas att det kommer gå! xD

Efter skolan följde jag med Mysan hem för att vara lite fotograf ;) Det blev ju en del bilder! Hon red både Nova och Roxane :) Båda gick det väldigt bra att rida :) Speciellt Roxane! Dom har kommit väldigt långt sen hon fick ordning på ryggen. Det är en väldig skillnad på henne!

I morgon är det min tur att rida :) Jag ska ha Tracy både torsdag och fredag. Roligt :) I morgon tror jag att jag ska rida dressyr och på fredag rida ut och lite dressyr :) Så får vi se hur det går. Jag känner ju henne inte då jätte bra än. Men det är bara att lära känna. Men jag vet ju inte om jag ska rida henne när hon har flyttat hem igen. Så jag vet inte hur mycket jag får fästa mig vid henne. Men vi får se :) Nästa torsdag ska i alla fall Mysan med och ta lite kort som såklart kommer upp här ;) Det ska bli kul att själv få se hur det ser ut! Jag ser ju bara från ryggen vilket inte är så jätte lätt att se helheten från xD

Nu ska ajg fixa i ording lite inför i morgon :)

Puss♥


En liten bild på Willows ben ;) Den här bilden togs väl vid halv tolv på kvällen xD Det var svin varmt på dagen så jag hade inte tänkt att rida men sen när jag kom till stallet för att vara med Mysan så fick jag världens lust att rida så vi tog fram lite hinder och red lite smått dressyr/hoppning barbacka. Det var ett av de mysigase sakerna jag har varit med om! Speciellt när det gick så bra som det gjorde också!♥







Det blev mer än en bild men just nu saknar jag Willow super mycket så det får ni stå ut med! ;)



 

“Love is fragile. And we’re not always its best caretakers. We just muddle through and do the best we can. And hope this fragile thing survives... Against all odds.”

 


When you're lost outside look inside to your soul

Nu sitter jag och nördar musik...igen! xD Men det är som vanligt här hemma ;) Här är några som är värda att lyssna på ;)

Hide and seek-Imogen heap

Cut-Plumb

headlights on the highway-ron pope

Home-ron pope

Realize-Colbie Calliat

Perfect for me-ron pope

Your call-seconhand serenade





Snow song


Det här med rubriker asså...

I morse ringde klockan vid 20 över 5! Inte så jätte glad åt det men det var bara att häva sig upp och göra sig i ordning. När jag kom till skolan var första lektionen GeMu. Där gick vi igenom lite krångliga saker men om man tänker lite så tror jag att man ska fatta xD Sen är det ju bara det med att man ska kunna tänka också. Vilket jag inte är så jätte bra på när det gäller GeMun. Men bara man lyssnade så ska det nog gå :)
Sen var det lååång rast eftersom vi inte hade någon svenska. Efter det var det dags för historia. Den släpade sig som vanligt fram och man trodde aldrig att det skulle ta slut. Men tillslut så gjorde den det och då var det dags för lunch. Efter lunchen så var det samhäll. Vi fick sluta ungefär en halvtimme tidigare så vi hann med den tidigare bussen hem. Så jag var hemma vid kvart över 2! Väldigt skönt :)

Resten av veckan kommer så ut såhär ungefär om det inte blir några ändringar :)

Onsdag: Skola. Hem och byta om. Ta moppen till Mysan och vara fotograf. Hem. Plugga.

Torsdag: Skola. Hem. Byta om. Rida Tracy. Hem. Plugga.

Fredag: Skola. Hem. Träna.

Lördag: Gå ut och gå. sola. Åka till Mysan. Sova hos henne.

Söndag: Hem från Mysan. Plugga. Sola.


Ungefär så kommer min vecka se ut :) Veckan efter ska jag vara ledig på måndagen för att jag ska till läkare i karlskoga. Sen är det en vanlig vecka tills på fredagen då jag ska vara ledig igen för att åka till Ullared med Mysan och Madde :) Vi ska sova kvar så att vi slipper stressa så det blir fredag-lördag vi är där :)

Nu ska jag göra något vettigt ;)

Puss♥



Igår och idag

IGÅR.

Igår åkte hela familjen för att träffa Saras familj. Vi gick upp vid 8 för att vi skulle vara där i ganska skaplig tid eftersom det tar ungefär en och en halv timma att köra till Vinninga utanför Lidköping. Vi var framme vid halv ett ungefär och då var det dags för mat. Påskbord ;) Efterd det åkte föräldrarna iväg till kinnekulle medans Jag, Sara, Jóhan  och Emma var kvar hemma. Jag och Sara satte oss ute i solen en stund innan vi kände att det var för varmt så att vi gick in igen xD Eftet det kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde. Men vi hann i alla fall kolla på senaste vampire diaries avsnittet och prata massor! Sen när det blev lite senare kom alla föräldrar tillbaka och då satte vi oss och kollade på en film. Vi hann kolla på två stycken Jumper och i rymden finns inga känslor. När vi skulle kolla på i rymden finns inga känslor så var jag ganska skeptiskt till att den skulle vara bra eftersom den är svensk, och svenska filmer brukar inte vara så bra. Men den var superbra! En riktigt rolig film!
Sen var det dags för oss att åka hem för klockan hade hunnit bli 11.

IDAG.

Idag vaknade jag vid tio. Jag kände att om jag skulle ha legat kvar längre hade jag stannat där hela dagen! Så ajg gick upp och gjorde mig i ordning för en dag i Örebro. Jag hittade faktiskt lite saker! Och de som brukar handla kläder med mig vet att det är ganska ovanligt! xD Jag hittade två linnen, en bh, och två par skor :) När vi hade handlat fördigt åkte vi och åt på ikea. Sen bar det av hemmåt.

När vi hade kommit hem så satte jag mig i trädgården på solstolen och pluggade lite. Det gick väldigt segt kan jag säga! Jag måste plugga mer resten av veckan sen för nu har jag varken lust eller ork! När jag hade släpat mig fram genom raderna med text så sa mamma att det var mat och där slutade mitt pluggande för dagen ;)

Så nu ska jag gå ner och ta mig en dusch och göra allt klart för skoldagen i morgon. Tro det eller ej så saknar jag faktisk skolan lite! :O Det är ju inte precis allt plugg man får men jag saknar alla mina kompisar! Jag har inte sett Mysan och Lotta sen i tosdags och Frida var det jätte länge sen jag såg! :O Så nu ska det bli kul att få träffa dom igen :)

Nu är det faktist bara 7 veckor kvar till sommarlov!! Så himla skönt! Mellan sportlov och påsklov har det varit 7 veckor och det har ju gått super snabbt! Om man räknar bort lovdagar och helger har jag för mig att det bara var 31 dagar kvar i skolan! Jag kan knappt fatta det! 31 Dagar! Sen har jag gått klart ettan!! Det känns jätte konstigt! xD

Nej nu ska jag hoppa in i duschen :)

Puss♥




Well, I've been afraid of changing 'cause I built my life around you


I morse gick jag upp vid nio och gjorde mig i ordning. När jag var klar åkte jag bort till stallet och tog in Tracy. Sen gjorde jag i ordning henne för en tur i skogen med Johanna och hennes ponny :) Vi var ute och red i lite mer än en timme :) Det var kul att rida med någon från stallet och lära sig lite nya vägar ;) Tracy skötte sig jätte bra! Hon var inte alls lika tittig som hon brukar vara och hon var heller inte lika het i traven.
Nästa torsdag när jag ska rida henne igen så ska jag nog rida lite dressyr antingen i paddocken eler i ridhuset. Det blir antagligen i ridhuset för hon var lugnare och mer konsentrerad att rida där :)

Nu ska jag fixa mina naglar och komma på vad jag ska ha på mig när vi åker till Sara i morgon :) Det är svårt det där! Jag har lättare för att bestämma mig på morgonen vad jag ska ha på mig om jag har lagt fram kläder dagen innan :)

Puss♥

Snart slut

För någon timme sen åkte alla i släkten hem till sig. Förutom farmor då som ska vara kvar tills i morgon. Jag fick 500 kronor av min faste och farbror som går direkt till ullareds sparandet! Så nu har jag endel som jag kan köpa för i ullared och ändå ha hela studiebidraget kvar nästa månad! Vilket känns väldigt bra! Jag känner mig nästan lite rik ;)

I morgon ska jag gå upp vid halv nio för att göra mig i ordning för att åka till stallet och rida ut med en av tjejorna där :) Ska bli kul med lite nya ridvägar och träffa lite nya folk :) Sen resten av dagen ska jag försöka vara ute om det är fint väder. Annars ska jag väl plugga eller kolla på film eller något. Som jag brukar göra vet ni ;) Nej men det är skit svårt att komma på något att göra! När man har lite fålig fantasi så kan det vara lite svårt också xD

Nu ska jag gå ner och vara lite trevlig ;)

Puss♥

Fredag

I morse vaknade jag vid halv 10. Jag gick motvilligt upp och åt frukost och gjorde mig sen i ordning. När jag var klar med det så en har jag bara kollat på ett nytt vampire diaries avsnitt. Sen har jag faktiskt inte gjort något mer. Jag funderar på om jag ska göra lite läxor när jag ändå känner att jag har tid.

Idag har jag faktiskt klänning på mig för första gången i år! Visst jag har leggins under men det är en klänning i alla fall! Då känns det verkligen som att den är vår och snart sommar! Aväe fast när man kollar ut ibland ser att det fortfarande är lite grått xD Men det är sånt man får leva med. Man får i stället kolla på de gröna bladen som börjar komma fram. Och kolla på alla blommor! Väldigt härligt!

Nu ska jag göra lite plugg ;)

Puss♥


Glee

Nu sitter jag och spelar musi från glee så att hela dator skakar ;) Dom är faktiskt super bra!

Här är några låtar av dom ;) Dom som jag inte hittar någon bra musikvideo på får ni bara låten ;)



Om man väntar i några sekunder så kommer musikvideon sen :)


samma sak gäller den här ;)



Nytt

När farmor kom hade hon med sig paket till mig :) En locktång och tre örhängen som matchar (stavas?) varanda:) Eftersom jag har tre hål och bara har örhängen som hänger ihop två och två så var det kul att få likadana:) Mitt tredje hål är fortfarande inte riktigt läkt så jag kan inte ha oäkta vilket är ganska jobbigt!

Det här är locktången :)



Jag hittade ingen bättre bild -.- Men jag tror det är ungefär likadana örhängen :) Jag har dom på mig så det är lite svårt att kolla xD
Trendiga örhängen äkta silver & Cz diamanter


Puss♥

Torsdag

Nu är det redan torsdag! Veckan har gått jätte snabbt! Och därför måste jag ta tag i plugg snart. Som sagt snart ;) Nej först ska jag göra vilktigare saker som till exempel måla naglarna och städa inför i morgon ;) jag kan lova attjag säkert kommer skjuta upp allt till sista stunden men jag ska verkligen försöka göra lite nu dom sista dagarna så att jag slipper allt när vi börjar igen!

I dag vaknade jag vid 9. Men jag somnade om till 10. Jag gick upp och gjorde mig i ordning och åkte sen bort mot stallet för en ridtur i solen. Vi red samma runda som i tisdags och hon var mycket mer avslappnad nu och inte alls like tittig! så det blev en riktigt mysigt ridtur utna en massa larv :) Hon är väldigt larvig för att vara 21 år men ändå vädligt mysig att rida! Innan vi red ut stod jag ganska länge och försökte få bort lite vinterpäls. Hon har massor kvar på magen och hon blir ju så varm av det. Men snart är allt borta :)
När vi kom tillbaka borstade jag av henne och gick sen med henne ut till hagen. Sen satte jag mig på moppen och åkte hemmåt.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu väntar jag på att farmor ska komma när som helst. Hon ska vara här i tre dagar. Delvis för att fira mig och delvis för att få träffa alla i familjen :) Hon ha rinte varit hos oss på ett tag. Hon måste jag åka taxi ner så det blir inte så ofta. Så när hon väl kommer får hon passa påa tt stanna ett tag ;)

Nej nu ska jag nåla naglarna så ska jag läsa en bok som jag fick i födelsedagspresent :) Berr Tanners andra liv ;)

Puss♥


Två filmer senare

Nu har jag kollat på två hela filmer! Ingen av dom var särskillt bra men vad ska man göra när man inte kan röra på sig utan att behöva gå dubbelvikt?! Ibland skulle jag gärna vara kille i stället för tjej! Men bara var fjärdevecka! Annars är jag gärna tjej ;)

I morgon ska jag som sagt försöka häva mig ut till stallet och rida och gå långpromenad med Caesar. Annars får jag väl försöka hinna rida på fredag innan alla i släckten kommer. Vilket kommer bli väldigt stressigt men måste jag så måste jag.

Jag känner mig så otroligt oduglig när jag inte kan göra något! Men om några dagar kan jag gå rakt igen så då kommer jag vara igång igen ;)

Jag ska faktiskt försöka plocka ur diskmaskinen nu så att jag har gjort något i alla fall! Johan var jätte snäll och gick långpromenad med Caesar i dag också så jag måste verkligen försöka göra det i morgon annars har han gått med honom alla dagar förtom måndag.

Puss♥


Fan

I dag blir en riktig hemma dag. Jag har så himla ont i magen så det är jobbigt att göra en massa saker som jag borde göra -.-

Igår blev en bra dag :) Jag fick massa paket och grattis hälsningar :)

Det jag fick var:
Träbokstäver som man kan sätta på väggen. Dream stod det.
En ny spegel.
Ett örgott till kudden som det står jag är en riktig sömntuta på, det passar verkligen in!
En ljusstake som liknar en uggla, riktigt söt!
Ljus.
En till ljusstake.
En bok.
Ett armband.
Shampo.

Sen tror jag inte det var någe mer :) Så jag är nöjd med dagen och det jag fick ;)

Senare kom Mysan och Lotta till mig på tjejkväll :) Det var ett tag sen nu så det var väldigt roligt :)

Nu ska jag kolla på en film som jag förmodligen ska göra resten av dagen -.- Jag kan ju inte göra något annat eftersom jag knappt kan röra mig -.-

Puss♥



Johans dator

jag satte mig vid Johans dator och hittade en massa bilder från mamma och pappas dator ;) Här är några av dom :)







Allra första gången jag satt på moppen!


Det var några bilder i alla fall xD Jag orkar inte kolla igenom alla! Dom har super många bilder!


En helt vanlig dag

jag vaknade halv nio i morse av att Johan kom in med frukost på sängen :) Han är för snäll! Jag fick också ett paket av honom :) Förövrigt känns det som en vanlig dag. Vilket det inte brukade göra när mnan var liten! Då var det något alldeles extra!

Om några minuter ska jag bädda min säng och slänga på mig ridkläderna och åka bort till stallet och rida ut runt väderkvarns backen :) Det är så fint väder även i dag så då är det mysigt att rida i skogen! Sen när jag kommer hem ska jag duscha och sen göra kladdkaka ;) Kanske ska städa lite mer också, jag får se ;)

Aja nu ska jag i alla fall göra mig i ordning ;)

Puss♥

 

Godnatt

Nu är klockan inte så jätte muycket men jag är så himla trött! Jag vaknade ju vid 8 i morse så det kan ha att göra med det ;) Så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig! Men jag ska upp halv nio i morgon för att hinna. Även fast jag inte ska göra så mycket! Jag ska först göra mig i ordning. Sen åka och rida. Sen duscha. Sen göra kladdkaka och sen kommer det vara dags att hämta Lotta :) Det känns som att det är jätte mycket men allt det kommer nog inte ta längre tid än till tre! Jag vet att jag är lite knäpp men det är sånt man får ta när man är kompis med mig ;)

Nu tror jag att jag ska byta mitt täcke mot ett tunnare så att jag inte kommer få värmeslag i natt!

Puss♥

Tråkigt

Nu har jag absolut inget att göra! Jag har så dålig fantasi också så jag kan inte komma på något heller xD

I morgon vet jag inte om jag ska rida eller om jag bara ska borsta Tracy. Jag får se vad för humör jag är på och hur mycket tid jag har. Om jag har gott om tid tror jag att jag ska rida runt väderkvarn, annars ska jag bara borsta henne. Jag måste hem och fixa lite innan jag ska hämta Lotta också :) Fast om jag är så tidig som jag var i dag, vilet jag tvivlar på, så kommer jag lätt hinna med att rida och fixa allt innan tjejorna kommer ;) Jag tror faktiskt att jag ska ställa klockan så att jag inte sover bort hela dagen! Man blir så konstig i huvudet då! Och så är hela dagen förstörd! Vilket inte är så jätte kul xD

Nu ska jag faktiskt försöka hitta på något vettigt att göra xD

Puss♥


18/4

I morse vaknade jag faktiskt vid 8! Det var svin varmt på mitt rum så jag kände att jag var tvungen att gå upp! Så jag gjorde mig i ordning och gick ut på långpromenad med Caesar. När vi kom hem hoppade jag i ridkläderna och åkte iväg till Tracy. Idag fick det bli lite lätt dressyr på utebanan. Vi red inte länge alls eftersom det har varit så himla varmt i dag! Men när vi var klara var både hon och jag inte så trevliga xD När jag hade släppt ut henne i hagen igen så åkte jag hem på moppen och kom hem redan vid 12!

I morgon tror jag vi ska rida ut en liten sväng så att jag hinner göra allt som ska göras innan mina tjejor kommer på kvällen ;)

Tillbaka till i dag. När jag kom hem hade Johan gjort mat så det var bara att sätta sig och äta. Efter det så hoppade jag in i duschen. Sen tog jag på mig bekini och la mig och solade på altanen i en timme ungefär. Det var så himla skönt även fast det var super varmt! Men efter en timme klarade jag inte att vara ute längre så då gick jag in. Så nu efter allt ajg har gjort har jag hamnat i min fotölj i mitt rum ;)

Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt och städa xD Jag ska också se att allt finns hemma tills i morgon när jag ska baka innan de andra kommer :) Här är man flitig ;)

Nu ska jag fortsätta med att inte göra något alls ;)

Puss♥


Perfect for me

Det kommer bli en ganska seg dag i dag! I morse vaknade jag vid nio. Jag gick upp och gjorde mig i ordning för att gå långpromenad med Caesar. Vi var ute i en timma och en kvart :) När vi kom hem duschade jag honom och shamponerade honom så att han ska bli lite fin ;) Det vad dags kan jag säga! Han blir så fin i pälsen när han har torkat och man precis har borstat honom! Så när han har torkat lite mer så ska jag borsta honom också :)

I dag ska jag vara själv hela dagen antar jag. Mamma och pappa är i Örebro och Johan är hos en kompis mitt i skogen så han kommer inte hem om ingen hämtar honom. Så i dag är det abra jag och djuren. Jag ska fira det med att göra lite  och städa-.- Jag måste få något gjort när det gäller läxorna så att jag inte har allt den sista dagen! Sen måste jag städa om det ska komma folk under veckan annars får de inte komma in på mitt rum! Så jag får förmodligen städa mer noggrannt två gånger den här veckan! Först i dag så att det är fint på tisdag. Sen på onsdag eller torsdag så att det är fint på fredag. Så mitt rum kommer blänka ;) För tro det eller ej så är mitt rum faktiskt stökigt den här gången! Jag brukar itne ha så stökigt fast jag kanske tycker det men nu är det verkligen stökigt!

Nu ska jag ta tag i läxor och dammsugaren ;)

Puss♥

Perfect for me-Ron Pope


Home-Ron Pope


Wherever you go-Ron Pope

Snart läggdags ;)

I dag har jag inte gjort så mycket. jag har mest kört bil xD

Först körde jag Johan till hans kompis i Tycke. Sen körde jag till mammas kompis. Sen hem. När vi kom hem tyckte mamma att jag skulle byta däck på bilen så hon visade hur jag gjorde och så fick jag byta. Gick ganska bra faktiskt ;) Sen fick jag hjälpa mamma och pappa att flytta mitt piano så att pappa kunde lägga klart golvet i vardagsrummet. Det var inte det lättaste att lyfta ett piano men efter mycket slit så var det på plats. Vi ska förmodligen kasta ut det eftersom det tar så mycket plats. Så då får jag nöja mig med att spela på läppen ;)

Sen så fick jag gör mig att locka mitt hår, vilket alltid blir ganska gulligt ;) Jag skulle vilja ha såna här prinsesslockar i mitt hår! Det är så guligt! Jag vill inte ha de stripiga lockarna jag har -.- Men det duger de med ;)

Efter det körde jag mamma till konsum så att hon kunde köpa lite grejer till räkmackorna vi ska äta i kväll ;) När Johan inte är hemma får man passa på att äta räkmackor eftersom han inte tycker om det.

På onsdag ska jag äntligen klippa mig och färga håret! Ska bli väldigt skönt eftersom det blir så slitet. Jag ska bara toppa som vanligt för att jag vill att det ska växa ut. Så jag klipper mig ungefär varannan månad så att det inte hinner bli så himla slitet så att jag någon gång kan få lite längd! Den här gångn är det också dags för en färgning! Jag har värsta utväxten vilket inte är så snyggt. Men för att håret inte ska bli så slitet försöker jag att färga så lite som möjlgt!

Jag i mitt lockiga hår (a)


Nästa vecka har jag ett fullspäckat schema!

Måndag: Rida Tracy, dressyr. Gå långpromenad med Caesar. Städa mitt rum. Försöka plugga.

Tisdag: Rida Tracy, kortare sväng i skogen. Hämta Lotta på moppen. Tjejkväll men Mysan, Lotta och Frida. Jag fyller 17!

Onsdag: Rida Tracy, ut runt väderkvarnsbacken. Gå långpromenad med Caesar. Klippas och färga håret. Försöka plugga.

Torsdag: Rida Tracy, dressyr, Mysan ska ta lite kort. Farmor kommer. Försöka plugga.

Fredag: Fira mig. Hela släckten kommer hit. Försöka plugga.

Lördag: Rida tracy, dressyr lite lättare. Farmor hem. Försöka plugga.

Söndag: Köra till Sara i Lidköping och vara där över dagen.

Det var nästa vecka och som ni ser så har jag endel att göra. Jag ska försöka plugga varje dag för då kommer jag göra den en dag i alla fall ;) Det är svårt att komma igång! Men i morgon ska jag sörsöka göra allt som jag kan få undan så att jag slipper plugga så mycket resten av lovet. Men jag måste plugga till historia provet som vi ska ha torsdagen efter lovet. Det är det enda jag måste hålla igång läsningen om ;) Och som ni ser ska jag faktiskt rida endel också :) Jag blev ju hästvakt åt Tracy hela veckan. Vilket jag inte har något emot eftersom vi ändå är lediga :) Då har jag ju tid :)

Nu ska jag försöka göra svenskan så att jag har den gjord :)

Puss♥

Vad är det för skit?!

Vad är det för skit jag hör om att spotify ska man bara få lyssna på 10 timmar per månad?! Det tar man ju upp på en dag!! Spotify kommer tappa väldigt många kunder om dom gör så! jag är en sån som inte kan klara mig utan! Så jag funderar på att skaffa premium och slippa all skit!! Jag kan ju inte använda pappas eftersom man bara kan använda ett konto på en dator åt gången! Gud vad sur jag blir! Jag som älskar spotify!

Jävla skit!


Lördag

I morse vaknade jag vid halv nio. Men jag var så himla trött och kände att jag inte skulle orka vara uppe någon längre stund. Så jag somnade om igen och vakande vid tio. När jag hade gjort mig i ording tog tog jag på mig ytterkläderna och gick en sväng med Caesar, Som jag hade tänkt inte skulle bli så lång men det slutade med en 45 minuters runda ;) Resten av dagen ska jag inte göra något alls! Eller ja så kommer det bli resten av helgen xD Men jag ska i alla fall åka iväg och tanka moppen antingen i dag eller i morgon. Det behövs! xD

Jag ska nog faktiskt ta tag i lite läxor så att jag har dom gjorda :)

Puss♥

Jag älskar den här bliden på något sätt!♥


Tangled up in you

Nu blir det ännu ett inlägg men jag ska bara lägga upp en låt ;)

Den här låten lyssnade ajg jätte mycket på förut, den är väldigt fin! Den får mig att gråta varjde gång jag sjunger med i den! xD


Du finns kvar...

Jag kan fortfarande inte låta bli att gråta när jag tänker på dig. Eller när någon nämer canser.

En vecka efter att du hade gått bort ungefär så hade någon öppnat min dörr när jag sov. Det var inte mamma, pappa eller Johan och katterna kan inte öppna min dörr. Så jag är övertygad om att du är kvar här hos oss. Jag har kännt att du har varit med mig.
När vi var hos farmor förra gången blnkade farmor med en lampa i fönstret när vi åkte och i rummet bredvid blinkade en till...
Det låter jätte konstigt men jag vet att du finns kvar hos oss. Även fast vi inte kan se dig kan vi känna dig.

Jag kommer aldrig sluta sakna dig men jag vet att vi kommer ses igen!


Vampire diaries

Nu har jag kollat klart på ett vampire diries avsnitt. Jäklar vad bra det va! Jag satt och stor tjöt! Jag längtar tills nästa kommer!!!

Det är en så himla bra serie så det är inta sant! Man fastnar efter bara några avsnitt!

LOV

Nu är det äntligen lov! Så himla skönt!

I dag hade vi två lektioner som var ganska onödiga -.- Först matte och sen idrott -.- Jag kom hem med massor av böcker och läxor som jag måste göra på lovet -.- Jag ska försöka ta tag i det så snabbt som möjligt så att jag har det gjort!

Nästa vecka ska jag ta hand om Tracy hela veckan ;D Förutom söndagen då den andra tjejen som rider henne förutom ägaren ska ta henne :) Men det passar ju bra eftersom jag ska till Sara då :) Det ska bli väldigt roligt att ta hand om henne :) Det funkar ju eftersom jag har lov :) Men en skolvecka skulle det inte funka :/ Det var ju därför jag slutade rida Willow :/ Jag tycer att det är extra kul att hon frågar mig när jag bara har ridit Tracy två gånger varav en gång utan att Calill har varit med :) Den anra tjejen har ridit Tracy mycket mer än vad jag har så det kändes kul att hon frågade mig :) Så jag ska rida måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag :) Jag tycker att hon ska få minst en dag och stå så att hon får vila lite i alla fall :) Vi får se om jag ska låta henne stå på tisdagen också eller om jag ska ta det lite lugnare med henne då :) Jag ska i alla fall blande med uteritter och dressyr så att det inte blir så tjatigt för henne ;) Det är inte så kul för mig att göra samma hela tiden heller xD Jag vet att en dag ska jag i alla fall rida runt väderkvarn :) De tyckte Calill att jag skulle göra vilket lät väldigt mysigt :)

Nu resten av dagen ska jag njuta av lovet som är i hela tio dagar! Men först ska jag kolla ett nytt vampire diries avsnitt ;D

Puss♥



Kolla högen med böcker och läxor! Jag har endel att göra!

somebody to love

Den här låten sjunger Justin Bieber, jag har ingen aning om hur han stavar. Men när Gle gör den är den mycket bättre än originelet eftersom originalet nästan är lite fånigt när Justin sjunger xD Nej nu var jag elak men glee veritionen är riktigt bra!


en dag kvar

Nu är jag hemma efter att ha varit i stallet och ridit Tracy. Vilket gick jätte bra. Vi red ut en sväng och piggare 21 åring har jag nog aldrig ridit xD Men det går nog upp och ner det också :) När jag tänkte jobba henne lite i skritten i skogen ville hon bara trava istället så hon höll på och trippa lite i stället för att koncentrera sig på det jag ville men hon gick fint ändå! :)

I morse var jag skit trött och höll på att frysa ihjäl! Jag tror jag håller på att bli sjuk så jag är extra medveten om vart det gör ont! När jag håller på att bli sjuk blir jag alltid skit frusen och får ont i hela kroppen! Men o jag har tur så går det över snart :)

I morgon har vi tre lektioner i skolan så vi slutar vid ett om jag inte mins fel. Väldigt skönt! Efter skolan ska jag gymma och kolla på ett nytt vampire diaries avsnitt som kommer upp i kväll ;) Men såklart kommer det upp för sent för att jag ska kunna kolla på det innan jag lägger mig -.- Det är tur att jag kan kolla i morgon också :)

Sen är det ju lov efter skoldagen i morgon! I hela tio dagar! Det ska bli super skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha skitit ner mig i stallet ;)

Puss♥

Det här är Tracy :)

Haha!

Jag till pappa J: jag P: Pappa

J: Min jacka lukar moppe, och lite häst

P: Ja havremoppe


Sent

När man kommer hem så sent som jag gjorde i dag känns det som att man inte hinner ett skit! Klockan är ju redan halv fem! Men det är skönt att det bara är en dag i veckan som jag kommer hem vid den här tiden! Annars skulle jag inte orka med allt!

I dag var det en vanlig onsdag, inte så mycket att skriva om med andra ord ;) Nej det blir bara så tråkigt när jag bara skriver om vad som har hänt i dag -.- Så jag ska försöka göra inläggen lite roligare ;)

Aja senare ska jag duscha, äta, fixa naglarna, lägga fram kläder tills i morgon och plugga lite, vilket jag tror jag ska göra först så att jag inte blir super trött och skiter i det i stället.

Det har varit så himla svin kallt i dag! Jag har varit på att frysa fast när jag har gått! Så nu när jag kom hen slängde jag på mig en mjukiströja och mjukisstrumpor och sitter i mitt varma rum och myser ;) Men nu måste jag faktiskt ta tag i läxor och skit -.-

Puss♥


En vecka kvar

I morse gick ja gupp som vanligt och gjorde mig i ordning. Fast i stället för att gå till bussen satte jag mig på min kära moppe och åkte iväg ;) Lite smått kallt fortfarande men det funkar ;) Sen var det en vanlig dag. GeMu, Svenska, Historia, lunch och Samhällskunskap. Jag hann åka med halv tre bussen hem så jag var hemma vid tre.
När jag kom hem sen så böt jag kläder och åt lite och sen satte jag mig på moppen igen och körde mot gymmet. Jag var där i ungefär en timma innan jag åkte hem igen. I dag sprang jag lite igen och den här gången gjorde det inte lika ont i knäna men ja gvar nära på att dö i stället! xD Så jäkla jobbigt! Men jag sprang i alla fall vilket jag är stolt över!

Nästa vecka smäller det! Jag blir hela 17 år den 19! Jag kan knappt fatta det xD Den 19 ska ajg också ha tjejkväll vilket jag har nämnt tidigare. Sen på torsdagen kommer farmor till oss och hon ska stanna tills på lördagen tror jag :) På torsdagen ska jag också rida Tracy och så ska nog mysan med så ni kanske får se lite kort ;) Sen på fredagen kommer släckten hit och firar mig :) På söndagen ska hela familjen förmodligen åka till Lidköping och träffa Saras familj :) Det blir en rilig vecka :) Mitt i allt ihop det där ska jag också försöka trycka in att åka till gymmet också ;) Hur nu det ska gå, Men jag hittar nog på något ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska öva inför insån i morgon :) Sen ska ajg försöka lägga mig tidigt så att jag inte kommer vara så himla trött i morgon! Jag hatar att vara trött! Vilket jag är nästan hela tiden xD

Puss♥


18+!

Nu har jag parketer mitt arsle i solstolen på altnen ;) Väldigt mysigt om jag får säga det ;) Det är så himla varmt så det börjar faktiskt nästan kännas som sommar nu! Även fast våren knappt har börjat xD Men man kan ju få drömma ;) Våren är faktiskt min favorit årstid, när allt har torkat och blommor håller på att komma upp och det börjar bli färg överallt. Då trivs jag! Jag bir också alltid mycket gladare på våren så det är ett väldigt stort plus! xD Speciellt för de omkring mig! xD Fast jag tror inte att jag är sååå jobbig ;)

Nu ska jag fortsätta njuta av solen ;) Sen ska ajg in och duscha och öva på ensamble låten :)

Puss♥


Kladdkaka

I dag ahr det varit som vanligt en vanlig dag ;) Först matte sen svenska då jag fick reda på novell analysen. VG vilket jag är väldigt nöjd med! Sen var det engelska där vi fick reda på vad vi fick på fiml resentonen. VG där också! Kan inte bli bättre! Sen var det dags för lunch. Efter det hade vi samhällskunskap en stund och sen fick vi sluta en halv timme för tidigt ;) Sen hoppade jag och Mysan på bussen och åkte hemmåt. När jag hade gått av bussen och börjat gå kände jag hur solen värmde mig på ryggen på jackan! Så himla härligt!

När ajg sen kom hem höll mamma och pappa på att ta ut min moppe från förådet ;D Så i natt klockan 12 får jag köra med den ! ;D Därför ska jag åka moppe till bussen i morgon ;D Sen nästa tisdag ska jag hämta Lotta hos henne för en tjejkväll :) På min födelsedag också så det blir lite som ett firande av mig ;) Jag hoppas bara att Frida kan vara med också så kan vi vara alla :)

Nu ska jag ta en bit nybakad kladdkaka ;)

Puss♥


MOPPE

Nu vill jag att pappa ska ställa på min moppe så att jag kan få börja åka! När moppen ska igång är det verkligen vår! Och när jag väl har bestämt mig så vill jag ha igång den! ;) Jag är så himla sugen på att åka moppe nu!


Hundprat

Jag vill så gärna ha en liten valp! Dom är hur söta som helst! Jag ska nog skaffa en när jag har flyttat hemmifrån för nu har jag ju Caesar :) Vi fick aldrig ha honom som "riktig" valp eftersom vi köpte honom när han var fyra månader och då var han redan ganska stor!

Här har vi haft honom i några månader så jag tror att han är ungefär ett halvår på den här bilden! Och som ni ser, redan ganska stor!
 

Men innan jag skaffar en hund ska jag få ett bra jobb och vara klar med utbildningen! Jag måste också veta att jag hinner ta hand om en hund! Dom är ju inget man bara kan låta vara precis!

Men jag vet att jag kommer skaffa en hund när jag har blivit stor! Ekker större i alla fall ;)









Puss♥


Söndag

I morse vaknade jag vid nio. jag släpade mig ur sängen och gjorde mig i ordning för en tur till Örebro. Mamma skulle dit med Johans cykel som har gått sönder. Så vi slängde in Johan i bilen också ;) Jag fick såklart köra dit ;) Kanske lite därför jag ville med också (a)

När vi hade fixat Johans cykel åkte vi hemmåt. Med många omvägar rakt in i skogen ;) Så idag fick jag köra lite längre ;) Det känndes ganska bra i dag faktiskt. Förutom att det blåste så!

Nu resten av dagen vet ja ginte riktigt vad jag ska göra. Jag funderar på om jag ska cykla ner till gymmet eller om jag ska träna hemma bara. Jag har ganska ont i knäna från när jag tränade i fredags och red igår, så jag tror att det bli hemma. Men man blir trött av det också :)

Puss♥

bruna ben + myggbett = SOMMAR!

Hemma

Nu har jag kommit hem efter att ha ridit. Hästen heter Tracy och är ett brunt halvblod. Hon blir 22 år i år. Hon var supermusig att rida! Varje torsdag ska jag rida henne. Men i mitten av maj kommer hon flyttas hem till Calill och förhoppningsvis får jag fortsätta rida Tracy då också :) Vi var en stund i ridhuset så att jag fick känna lite hur Tracy var. Vilket var pigg men ändå lugn ;) Calill tyckte jag var bra på att rida henne vilket jag inte hade räknat med att höra xD men det var kul att hom tyckte det! :)

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen för jag är jätte trött xD

Puss♥

Nervös

Nu sitter ja goch väntar på att klockan ska bli två så att mamma och jag kan åka bort till Askersundsbyn och träffa Calill. Ganska så nervöst att rida när ägaren kollar på och när man aldrig har träffat hästen innan :S Men det kommer nog gå bra :) Det är som att cykla :) Men musklerna försvinner på en gång! Jag kommer ha ganska svårt att komma upp! Men ridningen kommer nog vara som om jag har ridit varje dag i fem månader. Men som sagt, jag tror inte jag kommer kunna röra på mig i morgon! xD Alla som säger att ridning inte ger något och att det bara är att åka med! Det ger så himla mycket och man blir så himla vältränad! Även fast det kanske ser lätt ut så är det ingen dans på rosor!

För att fördriva tiden och göra så att jag inte blir så nervös så sk jag nog kolla på en film eller baka. Bara för att få göra något!

Puss♥

Några bilder på ridning ;) På olika personer ;) HOppas ja gfår lägga upp dom här nu, annars är det bara ni säger till så tar jag bort dom :)

Först Willow och jag♥



Ebba och Miss Matilda


Mysan och Bella


Lotta och Obbe på en lucia show


Johanna och Cindy


Mysan och en fölis ;)


Sofia och Cindy


Ebba och Rose


Jag och Falcon


Sara och Nicko


Jag och Filur för kanske 5 år sen!


Jag och Amira


Jag och Sorbonne


En sista bild som blir på mig och Willow. Älskar den bilden! Den är helt klockren!

Inget att göra

Nu har ja gabsolut inget att göra. Det har ajg inte haft på ett tag men ändå xD Jag sitter och lyssnar om och om igen på What are words (a) Jag får inte nog av den! Jag tror nog att det blir den på insån. Men jag ska inte bestämma mig helt förrän på tisdag ;)
Nu ska ja gnog sätta igång en film så att klockan börjar gå lite så att jag kan sova xD
Puss♥

 de här bilderna påminner mig jätte mycket om sommar!








Helg!

Äntligen är det fredag! Så himla skönt!

I dag var det en väldigt slapp dag i skolan! Först film sen matte och Lotta och jag slog till stort och gjorde hela två tal! Sen var det ett prov som var klart ganska snabbt så vi slutade kvart över tolv! Så jag åkte med bussen halt t vå hem.
När jag kom hem bytte jag om och hoppade på cykeln och styrde mot gymmet. När jag hade börjat cykla så började det hagla -.- Och sen på hem vägen var det motvind och backar hela vägen! -.- Jag gymmade i en timme innan jag var jätte trött xD Jag sprang i dag på löpbandet! Visst det var bara i två-tre minuter men jag sprang! Knäna skrek men jag gjorde det! Jag är jätte stolt (a)

I kväll ska jag abra ta det lugnt och inte gå och lägga mig för sent eftersom jag ska rida i morgon :) Jag blir jätte nervös så fort man nämner det xD Just det att ägaren ska kolla och jag har aldrig träffat varken henne eller hästen innan, men det kommer nog gå bra :) Det hoppas jag i alla fall ;) Jag vet inte vilken tid jag ska rida än, vi skulle höras i morgon :) Men jag tror det blir runt tolv ett någon gång :)

De här låtarna väljer jag mellan till insån nu:

Chris Medina - What Are Words


Beautiful - Bethany Dillon


Båda är jätte bra så nu börjar jag få svårt att välja! Men att ha gått från 20 till 2 är gansak bra ;) Jag har några dagar till innan jag ska ha bestämmt mig :)

Puss

What are words



Lyssna på den här! Den var jätte fin!

Torsdag

I morse vakande jag vid 4 av att det regnade så mycket! Men jag gick upp som vanligt och gjorde mig i ordning. Åkte sen iväg till skolan. Dagen började med historia. Vi fick kolla på någon film och sen gå egenom en massa saker. Sen var det Engelska om jag inte minns fel. Då fick vi börja kolla på Billy Elliot som vi har läst boken om. Vi ska fortsätta kolla på den i morgon. Sen var det ensamble. Först var det ganska trögt för att alla är så supertrötta nu i slutet av veckan. men efter att vi hade tagit en liten paus så blev det mer slummigt och avslutades med en massa ksratt istället. Så dagens ensamblelektioner blev inte så jätte ordentliga men vi kom en liten bit på låsatran i alla fall :) Sen var det lunch och sen matte. Dagens sista lektion! Timmen släpade sig fram men efter ett tag var den äntligen klar! Sen hoppade jag, Mysan och Lotta på bussen och åkte hemmåt.
Jag klev av vid Skyllberg med Mysan för att åka med Madde in till Askersund och lämna in ansökan om sommarobb på komunen. När vi hade gjort det så skjutsade dom hem mig och nu har jag hanmat i min säng med datorn i knät.
Jag borde ta tag i idrottsprovet som vi har i morgon men jag orkar inte så jag ska göra det senare sen.

I morgon bler det en väldigt kort dag så efter skolan ska jag skynda mig hem och sen vidare till gymmet så att jag får röra lite på mig ;)

När jag lyssnar på den här låten så tänker jag på vampire diaries! Jag vill att det sak komma nya avsnitt nu! Men det kommer nya i england i dag så dom kommer väl snart hit också :)



Puss♥


En jätte gammal bild på mig! Jag tror den är från 8an. Det är lite mer än två år sen ;)

Snabbt inlägg

NU får det bli ett jätte snabbt inlägg innan jag ska krypa ner i min säng. I dag har jag varit i skolan. Mysan var super duktig och sjöng på inså konserten i dag! Det var ganksa mycket folk och hon klarade det super bra!

Efter skolan skulle jag och mysan in till Askersund och lämna in ansökan om sommarjobb på komunen. Men när vi kommer dit så är det inte kvar där det var förut. Så vi hann inte lämna in. Så jag ska lämna in min i morgon. Efter det hoppade vi på bussen igen så följde jag med henne hem en snabbis innan jag skulle åka tillbaka med bussen till mig igen. Jag fick se lite grann när hon red Roxane. Som har utvecklats jätte mycket se hon fick den där kotan på rätt ställe! Dom kommer komma långt!

När jag kom hem duschande jag och sen åt. Efter det fixade jag med engelska nyheterna som sak redovisas på fredag. Och nu är jag klar och sak gå och sova.

På lördag ska jag till Willéns stall och rida Calills häst. Som jag förmodligen ska hjälpa till att rida någon gång i veckan. Roligt! ;D Jag hinner inte med varje dag för då hamnar skolan åt sidan men en eller två dagar hinner jag :) Vilket ska bli jätte kul! Det är en 21 årig gammal dressyrhäst som tydligen var väldigt snälll. Så det sak bli kul att få prova att rida :)

 Nu ska jag sova :)
Godnatt Puss♥

Red ridning hood

Nu har jag kollat på Red riding hood. Den var super bra! Även fast den var utan text och inte bra bild! Jag kan rekomendera den starkt!




Innan jag kollade på filmen hann jag göra klart svenska gjeren vi fick igår. Jag hann också plugga på idrottsprovet ite grann :) Så nu känns det som att jag bara kan fokusera på att må bättre :)

Dag 30 - Ett fotografi av dig själv och skriv tre bra saker som har hänt under de senaste 30 dagarna

Tre bra saker som har hänt är nog:

*Börjat må bättre och bli gladare

*snön har försvunnit

*Inte fullt lika mycket plugg

Det är dom sakerna jag kommer på xD

Nu kommer en bild på mig, men inte från i dag ;)


Tisdag

I morse vaknade jag med världens uvuvärk, ont i halsen och illamående. Så jag kröp tillbaka i sängen och vaknade för en haltimme sen. Så i dag ska jag försöka göra lite nytta och göra klart läxor och inlämningsuppgifter. Jag ska också plugga på idrottsprovet vi har på fredag. När jag är klar med såna saker ska jag bara ta det lugnt så att jag kan gå till skolan i morgon :)

Nu ska jag sätta igång med svenskan :)
Puss♥


Beautiful-Bethany Dillon

Förlåt

Ursäkta alla stavfel och omvända ord som ni får läsa från mig. Jag brukar inte kolla när jag skriver och sen kan det bli ganska roligt efteråt. Men jag hoppas att alla förtsår vad jag menar i alla fall. Och jag är absolut inte den bästa på att stava som ni kanske har märkt! men om man läser det ag har skrivit några gången så kan man allt lista ut vad det står ;) Men jag ska försöka bättra mig :)

Dag 29 - Favoritböcker

Det är nog twilight serien och genom dina ögon. Alla skrivna av Stephenie Meyer :) Det är spna böcker jag kan lösa om och om igen ;)

Sluta tidigt

I morse var det som vanligt att gå upp tidigt. Vilket inte var så populärt eftersom jag inte såg så bra i natt. Men jag hävde mig iväg til skolan i alla fall.
Första lektionen var Matte där jag inte jobbade så mycket. Dels för att jag inte orkade och dels för att man var tvugen att tänka så tidigt på morgonen xD Haha nej då jag gjorde faktiskt tre tal ;)
Sen var det dags för svenska. Vi fick reda på vad vi fic på uppsatsen vi gjorde förra veckan och sen fick vi en ny uppgift som ska vara inne under veckan. Så jag ska sätta fart med den när jag har skrivit klart.
Sen var det engelska där vi fick jobba med någon grej som det var väldigt ngra som fattade något av för att läraren vi har förklarar så dåligt!
Sen var det lunch och sen var det samhällkunskap. Där vi gkorde en planering för de veckor som är kvar fram tills vi esteter ska börja med våra estetveckor. Det ska vi börja med i morgon. Sen fick vi sluta 20 övet 1 så jag hann med den tidiga bussen hem. När jag gick på bussen var den smockfull! Så det var endel som fick stå!

När jag kom hem tröck jag i mig en macka och sen gick jag ut på långpromenad med Caesar i solen. Superhärligt! Det är så himla vart i dag. Det är sperhärligt! Jag blir så glad av sånthär väder :)

Nu ska jag ta tag i mina läxor -.- Sen ska jag nog sätta mig framför tvn ett tag ;)

Puss♥


Dåligt med rubrik

Nu halvligger jag ner i min säng och väntar på att klockan ska bli så mycket så att jag kan gå och lägga mig. Jag har gjort klart allt som ska göras innan morgondagen plus att jag har hunnit kolla på en film. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.

Nu är det inte långt kvar till påsklovet! Det ska bli super skönt med lov! På tosdagen på lovet ska pappa åka och hämta farmor som ska vara hos oss över helgen. På fredagen ska vi fira mig så då kommer släkten. (stavas?) Sen på lödagen ska farmor hem igen och på söndagen ska vi åka till Lidköping och hälsa på Saras familj. Sen är det bara en dag kvar av lovet och sen är det skola igen. Men då är det bara 7 veckor kvar till sommarlov! Jag kan knappt fatta det! Innan sommarlovet kommer det hända massor med kul saker! Först i Maj så ska jag med Mysan och hennes familj till ullared. Sen så är det sags för estetveckor två veckor innan vi slutar. Musik hela dagrna som avslutas med en studentshow. Viket betyder att vi får gå i skolan en extra dag. men vi okmmer få kompledigt för det senare som tur är ;)

Nu ska jag hitta på något vettigt att göra ;) Jag jobade faktiskt matte förut så lite dktig har jag ändå varit ;)
Puss♥

 

Lika som bär ;) Det är faktiskt jag på båda så vi borde vara lite lika i alla fall ;)

Dag 28 - Bild av vad som alltid är i din väska

Nu orkar jag inte ta en bild och lägga in i datorn så ajg skriver vad jag har i väskan i stället :)

*Tuggummi
*Head set ( ingen aning om hur det stavas xD )
*Huvuvärkstabletter
*Almenacka (när det är skola)
*Plånbok

Sen tror jag faktiskt inte det är någge mer :)

Klar

Nu är jag klar med mitt rum. Jag är ganks nöjd faktiskt :) Jag har tagit kort på det som jag lägger upp sen :) Nu är jag helt slut efter att ha burit runt på en massa möbler. men resultaten blev bra efter allt slit :) Om en stund sa jag åka till ica och köpa lite nya blommor som jag ska sätta ihop i en kruka så att mitt vita bord inte blir så tråkigt xD Den hag hade förut är död för länge sen. jag ska nog ha plastblommor när jag flyttar hemmifrån xD Jag dödar blommor hur lätt som helst xD Så för att vara lite snäll mot dom så ska jag nog satsa på plast! xD

Nu ska jag försöka göra lite matte. Vi fick en läxa eftersom vi gick och kollade på lunchkonserten i stället för att vara kvar på matten. Vilket vi fick göra :) Ahmed blev väldigt snäll just då ;) Fast jag tycker han är ganska bra annars också :)

Puss♥

Ni som vet hur mitt rum såg ut förut vet vilken skillnad det är :)



Skrivbordet vid fönstret ska också bort. Jag vet bara inte vart jag ska ställa det så länge xD

Nytt rum

I dag har jag tänkt att möblera om mitt rum så att det blir lite variaton. Vi får se hur långt jag kommer. Nu ska jag få det mysigt ;) Jag tänkte blogga lite mer sen när jag är klar :)
Puss♥


P.S i love you

Nu har jag precis kollat klart på P.S i love you. Den var riktigt bra! Jag har gråtit mig igenom hela filmen så jag har sett den lite suddigt men den var ändå super!

En sån film får mig att tänka på farfar väldigt mycket och hur mycket jag saknar honom. Jag kan fortfarande gråta floder över att han inte finns kvar. Så fort någon går bort i canser på tv så stört tjuter jag. Jag kan fortfarande inte tänka på honom utan att inte börja gråta. Jag trodde jag hade gråtit klart veckorna efter att han dog och att jag hade fått ur mig allt. Men tydligen så har jag inte det. Jag kan börja gråta vart som helst när som helst-

Jag saknar dig!

(a)

Jag fick för mig att jag skulle redigera bilder. På den här tog jag bort tränset på Willow. Den kanske inte blev så bra men för att vara första gången är jag ändå nöjd ;)








Målat

Nu har jag sutit och målat lite. Det var väldigt länge sen nu! Jag målar när jag känner mig bra och trivs med livet någolunda. VIlket jag förmodligen gör då xD Här är bilden jag målade först i svart vitt ovh sen i färg :)




Dag 27 - Den roligaste händelsen i ditt liv

Hmm... det här kan ta ett tag att komma på. Det beror på om skojig alltså skratt händelse eller det bästa som har hänt... Jag kanske kan skriva om båda :)

Den bästa händelsen var nog den dagen när jag, mamma och pappa åkte ut till Esperud (stallet) och så skulle jag få kolla vilken häst jag skulle få rida och få kolla runt lite på gården. V skulle kolla på Willow som jag skulle få ta över när en annan tjej som red henne då skulle byta till storhäst.  Vi skulle också koll apå Sabina som jag skulle rida innan Willow sålänge. När vi skulle kolla på Willow så gick vi fram till hagen och då fick jag se en urgullig ponny som kollade på mig runt ett hörn. När jag hade ridit där i två månader så slutade tjejen som red Willow och då fick jag börja rida henne. De dagarna är dom bästa händelserna i mitt liv! Och många många fler med Willow efter det!

Jag skulle kunna skriva hur länge som helst om bara Willow men nu för att jag inte ska skriva så himla långt så ska jag börja skriva om den andra en skojig/skratt händelse.

För dom som inte är jätte jätte trötta tror jag inte det här är så himla kul men det var skit kul när det hände!

När jag och Sara K var i danmark med hennes familj så sov vi i samma säng i vardagsrummet för Johan och Emma ville inte göra det.
Vi var uppe ganska sent och såklart skrattade vi som bara denn. Då knakar min rygg och vi börjar asgarva. Vi skrattade nig i en halvtimme innan någon av oss fick ordentlig luft igen. Då frågar vi varandra vad vi skrattar för. Och då sa jag att min rygg knaka. Då sa Sara men det var ju inge kul och så börjar vi skratta ännu mer.
Klockan var väl 2-3 på natten någongång och vi väckte alla i huset! Inte snällt men det var skitkul!

Det var kanske inte så jätte kul för er men för oss kan ajg säga att det var skit kul!

Lördag

I morse vaknade jag vid tio. jag gjorde mig i ordning och åkte sen iväg till gymmet. Jag var där och tränade i en timme. Sen var jag helt slut och hade ont i huvet xD Men det var inte slut än, jag skulle cykla hem sen också. Men jag lyckades ta mig hem och jag lever fortfarande ;) När jag kom hem hjälpte jag mamma lite med att flytta ur saker ur vardagsrummet för att pappa ska kunna måla taket och börja lägga golv där ;D SÅ att vi har kommit någolunda långt när jag fyller :) Det är inte alls långt kvar nu :) Och efter gårdagens incident med spegeln så står spegel högst upp på min lista xD Och eftersom det snart är min födelsedag ockås så kommer såklart blommorna i rabatterna upp nu :) Dom brukar komma upp några veckor tidigare och sen kommer gräset vara någolunda också ;) Det är så varje år, hittils i alla fall, så jag gissar att det blir så i år igen :)

När jag sen hade hjälpt klart i vardagsrummet så hoppade jag in i duschen och sen börjde jag göra vofflor. Väldigt goda blev dom :)
Så nu sitter jag här och bara tar det lugnt eftersom jag nu har jätte ont i huvuet -.-

Puss♥

FAN!

Jag satt för fem minuter sen och fixade naglarna och då hör jag ett krach vid min spegel. Då har musse hävt ner in andra spegel! :@ Jag hade två för några månader sen men han hävde omkull den så att den också gick sönder -.- Så nu har jag ingen spelgen alls -.- Det ommer ju stå högst upp på min önskelista nu! Om jag inte kan tving iväg mamma  till ikea någon dag i helgen så kan jag ta pengarna jag hade sparat till ullared till en ny spegel. Jag kan j inte bara använda den pyttelilla jag har i garderoben!
Aja vi får se hur det går. Men musse r ju inte populär hos mig nu kan jag ju säga!


Beautiful av Bethany Dillon



Jag tror det blir den här låten på insån. Den är så himla fin! Och äntligen hittade jag vad den hette! ;D super glad ;D

Äntligen fredag!

I morse hade jag sovmorgon som vanligt på fredagar. Ett väldigt skönt slut på veckan. Sen när jag kom till skolan så skulle jag gå upp till min ena klassföreståndare som vi också har i engelska. Men hon var hemma med sina barn som var sjuka. Så vi hade ingen engelska. Sen efter en timme var det dags för matte. Men då säger matte läraren att vi får gå och kolla på 2ornas lunch konsert. Så alla gick dit och kollade. Dom var super bra! En av dom som sjöng trodde man verkligen inte att han kunde sjuna så! Man jag rös!

Sen var det dags för lunch efter den utmattande jobbtiden. ;) Sen var det idrott då jag var i gymmet. De andra dansade men eftersom jag fick väldigt ont förra gången jag var med så fick jag vara i gymmet :) Efter idrotten vad det dags för tema. Då fick vi reda på vad vi fick på uppsatsen i samhäll/historia. Jag är inte nöjd! Jag fick godkännt men så som jag hade kämpat med den för att den skulle bli bra vilket jag tyckte den blev så är den faktiskt värd mer! Jag blev ganska så besviken på mig själv! Så jag måste göra ännu bättre nästa gång! För jag ska få mitt vg i samhällskunskap!

Efter att vi hade fått reda på betygen så var det bara att vänta tills bussen gick hem. Jag kom hem vid kvart över tre ungefär.

Ikväll ska jag bänka mig framför tv'n och kolla på vampire diaries :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka bestämma en låt jag ska sjunga på inså'n. Det är skit svårt att bestämma en själv! Men jag har en vecka till på mig som tur är :)

Puss♥



Jag vill ha somar! Slut på regn och ha varmt väder!