Slappt i skolan

I morse hade jag sovmorgon till halv elva. Vilket betyder att jag kan sova till tio över åtta! Så himla skönt! Men kunde jag sova? Nej! Jag vaknade sju och var klarvaken -.-
Sen har skolan varit väldigt soft! Först företagsekonomi då vi bara renskriver våran allra sista uppgift! Eller Mysan skriver, jag halvläser det vi ska renskriva sammtidigt som jag smsar och Lotta hånglar med Posten ;) Givande lektion, men vi är snart klara så något borde vi göra rätt ;)
Sen var det lunch och sen svenska, då vi kollar på en svartvit gammal film. Vilket resulterade i massagetåg!
Sen var det håltimme och sist men inte minst musikproduktion. Då vi pratade hela lektionen.
Sen satte jag och Emma oss på bussen för att åka och möta Frida och Linnea. När vi var framme gick vi till tutingen och va där till sex ungefär.

Och nu sitter jag hemma efter en väldigt lugn dag!
I morgon kommer nog bli ganska lik den som var i dag! Först sovmorgon, sen idrott sen ensamble och sen företagsekonomi.
Efter skolan ska jag till Örebro och köpa lite kläder som jag behöver ha nu :)

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Jag och min älskade kamera med miniobjektivet om man jämnför med det nya ;)


Done

Nu har jag gjort klart allt som jag skulle göra i kväll. Det vill säga dammsuga och göra en uppgift till info layouten. Uppgiften får väl bli som det blir! Jag har i alla fall fått alla uppgifter klara så som de ska och det är några veckor kvar tills vi slutar! Jag ska göra det allra sista på den i morgon när vi egentligen ska ha engelska och sen skicka iväg den :) Vi har varken engelska eller matte i morgon! Jätte skönt! Vilket betyder lång sovmorgon och håltimme. Det gör mig faktiskt inget att ha håltimma, det är ganska skönt! Jag slutar såklart Mycket hellre tidigare men nu går det inte att ändra på :) Jag får njuta av de två sista och lugna dagarna innan det är dags för estetveckor på måndag! Så blir det massor med jobb kan jag säga! Vi kommer va helt slut på kvällarna! Vi ska sjunga, det låter inte så jätte jobbigt men när man sitter där med alla grajor som ska in i hjärnan, alla stämmor alla texter, man blir helt borta! Sen ska vi också bygga scen och lära oss steg till själva showen. Vilket inte är helt lätt. Lärarna ändrar lite här och lite där och tillslut så är allt en enda röra! Men det är också jätte kul! Det är ju faktiskt min sista studentshow! Nästa år kommer det vara jag som sitter i publiken och har en fin klänning och en vit mössa på huvudet! Längtar som satan!

Nu ska jag hitta på något att göra innan det är dagsa tt sova :)


And that's who I am

Suggested by exxra

Suggested by Anonymous, rawerthansushi and fusco-loving



Suggested by edition-limitee-xox

Suggested by you-are-my-only-escapee

Suggested by Anonymous.



Suggested by anonymous.

Suggested by http://oliviaclaire17.tumblr.com/.
















Happy!

Skolan i dag gick riktigt snabbt! Vi hade som sagt ingen geografi så en lektion gick i alla fall bort ;) När vi hade matte fick vi reda på nationella provet! Jag fick G! Så himla glad! Jag gissade på nästan allt så jag trodde verkligen inte att jag skulle få G men jag hade precis 13 poäng som var gränsen för G! Så himla glad! Det känns som en stor vikt som har lyfts från mina axlar! Jätte glad!

När jag kom hem cyklade jag en sväng med Caesar. Mitt knä har spökat i dag så jag cyklade hellre än att gå. Caesar är ju den som får jobba ;)
Nu resten av dagen ska jag inte göra något alls! Jätte skönt!

I morgon ska jag först till skolan och sen ska jag träffa Frida, Emma och Linnea efter skolan. Vi ska fika någonstans i stan (kan man kalla Askersund det?) I alla fall, det ska bli jätte kul! Det var ett tag sen jag träffade alla sammtidigt!

Nu ska jag prova den nya dammsugaren mamma köpte igår! Det behövs!


I skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att det ska bli dags att börja, vilket jag göra nio -.- så jag har en lång väntan framför mig! Den senare bussen kommer in prick nio så jag kommer för sent in jag tar den så det kändes bäst att ta den tidiga i alla fall. Vi har inget direkt plugg att göra så jag kan inte göra klart något heller. Jag får väl spela lite spel på mobilen ;)

I dag ska jag inte göra något speciellt. Förutom gå i skolan då .
Såhär kommer resten ev veckan att se ut:

Torsdag: skola. Fika med Frida, Emma och Linnea efter skolan.
Fredag: skola. Örebro?
Lördag: kanska va med Emma.
Söndag: jobba 12.45-16.

Ganska lugnt med andra ord. Men det är väldigt skönt att ha sånna veckor nu!
Nästa vecka börjar estetveckorna! Vilket betyder att vi snart slutar skolan och får sommarlov! Jag har faktiskt inte planerat något särskiljt att göra på mitt sommarlov förutom att jobba! Men det blir nog fler saker sen!


Bilder från helgen

Nu kommer bilderna jag tog i helgen. Jag har inte orkat redigera någon, som vanligt alltså ;)

Fredag:








Lördag:












Tessan, Saras familjs hund













Helgen

I fredags följde Linnea med mig hem för vampire diaries maraton och hon stannade tills lördagen. Riktigt roligt som vanligt!
I går åkte vi till Sara och hälsade på vilket var evigheter sen! Vi åkte till ett slott och åt middag och sånt när vi kom fram. Sen drog vi oss mot deras hus vid sex någon gång. Sen stannade vi tills elva då det var dags att åka hem.
Jag har tagit massa bilder som jag bara ska ladda in i datorn så ska ajg lägga upp dom sen :)

I dag kommer farmor på besök och sen vid halv fyra ska jag åka mot jobbet och jobba till åtta innan skolan börjar i morgon igen.


Svårt

Jag har inte orkat resa på mig för att gå och äta än. Jag är ganska hungrig men jag är också på ganska dåligt humör så jag sitter gärna kvar på mitt rum. Jag och dammsugaren hade ett litet krig förut och jag tror att det sitter kvar! Jävla dammsugare! Fast jag känner att jag skulle behöva äta. Min mage kurrade nyss (y)
Jag kom precis på att jag måste fixa mina naglar innan jag går och lägger mig också! De är inte lika fina längre men det betyder att jag måste klippa av dom innan dom går av själva vilket svider. Jag tycker inte om att ha korta naglar längre!  
Jag känner att jag bara babblar men något måste jag ju ha att göra ;)


Sunny

I morse gick jag upp tidigt och åkte till skolan fast vi hade sovmorgon till halv elva. Jag och Mysan skulle spela in våran sång till låten vi har gjort. Vilket var ganska kul för det blev mycket tabbar! xD Efter det var det företagsekonomi och sen lunch. Sen Svenska där vi kollade på en svartvit film. Sen var det engelska redovining och sen musik. Vi fick sluta tidigare från musiken eftersom vi var klara med våran låt så jag hann ta den tidiga bussen hem. Sen jag kom hem har jag knappt gjort något alls! Vilket är skönt! Jag har dammsugit men det räknas inte ;)

I morgon ska Linnea med mig hem efter skolan för vampire diaries maraton. På lördag ska jag till Sara och på söndag ska jag jobba. Så i helgen kommer jag ha fullt upp ;)

Nu ska jag gå ner och äta lite :)


True


Trött

Nu har jag precis kommit hem efter en ridtur i skogen med ljufur. Så nu är jag trött! Först cykla dit i värmen, rida i skogen där det var väldigt svalt och skönt! Sen cykla hem igen i alla uppförsbackar! Det va jobbigt! Solen steker ju! Men jag har lyckats gå färg. I dag satt vi ute i solen på skolan då blev jag röd om axlarna. Och sen nu när jag red red jag i ett linne med tunna band så att jag inte skulle få sån himla bränna efter linnet! Så nu är jag knallröd på mina axlar! Så jag hoppas på någon färg i alla fall!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig allt damm!

Här är lite bilder jag tog på ljufur :)


Snart

Skola i dag som vanligt vilket har segat sig fram något enormt! På slutet hade vi en föreläsning om hur man söker jobb i två timmar. Den tiden spenderade jag med sms, spel och prat. När vi hade slutat mötte jag Frida och Gus. Då gick vi mot Gus bil då även Linnea kom. Sen fick jag skjuts hem av Gus. Det blev mycket skratt och gamla minnen! Vilket jag tycker är jätte kul att prata om!

Det har blivit så himla fint väder nu också! Jätte skönt! Det är nog det som driver mig frammåt just nu! Det fina vädret och att det snart är sommarlov! Det är inte jätte mycket jobb kvar i skolan hellNågon företagsekonomi grej, Matte nationella, geografi seminarium, engelska redovisning. Sen är allt för den här terminen över! Fast estetveckorna som börjar någon dag nästa vecka kommer ta musten ur en helt! Man blir helt slut även fast vi första dagarna bara sitter på en stol! Men det är ju kul också!

Nu ska jag plugga lite till nationella i morgon :)


Snart sommarlov

Skolan i dag har varit ganska soft! Först engelska där vi läste igenom våran text till redovisningen. Sen geografi då jag satt och spelade spel på min mobil för vi som inte hade seminarium i dag behövde inte komma. Sen lunch. Sen företagsekonomi då jag gjorde prov. Fy fan säger jag bara!
Sen gemu då vi gick ingen fyrklanger och sjöng lite student medley. Och sen var skoldagen slut! Då var det bara att åka buss hem och släpa sig från hållplatsen i värmen! Jag var nära på att smälta bort! Det mäsks att det sanrt är sommarlov! Det är inte alls lång tid kvar nu!






God natt

Nu ligger jag i min säng efter en lång dag med bilkörning, plugg och jobb! Jag har pluggat till ett företagsekonomi prov som jag har i morgon. Och sen lite tills matte nationella på onsdag! Sen är det redovisningar på torsdag och fredagen de tänkte jag ta på tisdag. Sen har jag kört till Örebro innan jobbet och köpte hundmat som var slut. Första gången själv i marieberg! Vilket inte var konstigt alls! Det flöt på som vanligt! När jag var klar var klockan bara fyra och jag började jobba fem så jag passade på att äta lite innan.
Väl på jobbet var det hur mycket folk som helst!! Det var kö ut till dörren och i dt'n va det kö ut till infarten! Så höll det på tills jag slutade! Jag fick stå i tvåan i dag med en annan tjej så jag slapp va själv! Men det funkade jätte bra med tanke på att det var hur mycket vilar som helst! Så nu är jag trött i både huvud och kropp! Jag har som tur är sovmorgon i morgon! Men jag är ju uppe ganska sent eftersom jag kom hem halv tio från jobbet så fet kommer vara som att gå upp tidigt -.- men det är bara att bita ihop!

Nu ska jag sova! God natt! :*

Jag känner mig lite som på bilden!!


Sista dagen

I dag är det ista dagen innan skolan börjar igen. Känns lite jobbigt för timmarna har bara susat förbi! Man jag har lyckats få lite gjort i alla fall! Jag har pluggat matte och företagsekonomi.

Jag har världens träningsvärk i dag! Fast det är inte så konstigt! Jag har ju inte ridit på ett halvår och då hoppar jag upp på en ponny som jag inte känner alls och rider ett dressyrpass! Jag går nu som en gamal kärring med höftproblem! När jag gick förbi mamma på nedervåningen förut började hon skratta åt mig -.- Kul för mig som ska jobba fyra timmar i dag -.- Jag får hålla tummarna för att jag får stå i DT-ettan så slipper jag gå så mycket ;)

Jag var ute och fotade förut i trädgården. Här är några av bilderna!






Nästa vecka

Nästa vecka kommer se ut såhär:

Måndag: Skola. Företagsekonomi prov.
Tisdag: Skola. Plugga.
Onsdag: Skola. Nationella i matte B. Rida Ljufur.
Torsdag: Skola. Engelska redovisning.
Fredag: Skola. Geografi redovisning. Vampire diaries maraton med Linnea
Lördag: Till Sara? Vampire diareis maraton med Linnea.
Söndag: Jobba 16-20.

Det blir en vecka med fullt upp vilket jag tycker är jätte jobbigt när det mesta är skolan! Men har man inget liv så har man inte ;) Nej men ett liv har jag men alla lärare tror att man bara har deras ämne och inte får några prov eller läxor i de andra! Förra veckan hade vi något varje dag! Vilket är helt sjukt med tanke på att man får ha två prov på en vecka! Men det gäller tydligen inte!

På onsdag ska jag i alla fall rida! Vilket ska bli kul eftersom det gick så bra i dag! Jag ska ta kort på Ljufur så att ni ska få se hur han ser ut! Han har dock inte tappat all sin vinterpäls så har är lite ruffsig ;) Han är ju en islänning! Jag hoppas på att ingen har bilen då så att jag slipper cykla. Det räcker med träningsvärken jag får! Jag har ju inte ridit på ett halvår så jag har ju inga muskler kvar! Vilket känns bara några timmar efteråt!
Sen tre har jag inte kunnat sitta stilla i´mer än en halvtimme innan jag har blivit stel och måste rära på mig! Men det är ju bra för då har jag ju fått motion i alla fall ;)
Förut när jag höll igång hade jag kunnat rida fyra såna pass till som jag red i dag utan problem! Men nu var jag helt slut efter ett! Blåsor på fingrarna och trött som satan i sittbenen! Jag kan slå vad om att jag har blåmärken på dom!
Jag vill faktiskt komma igång lite nu när sommaren närmar sig! Då går jag ju inte i skolan ch har lite tid över så då kan jag ju passa på att få motion!

Jag och Tracy förra sommaren



*

You never know how strong you are,
until being strong is the only choice you have.


tidigt

Nu har jag precis duschat efter att ha varit och ridit. Jag vaknade väldigt tidigt i dag och eftersom jag inte kunde somna om åkte jag till stallet och red. Jag red först på banan för att få känna lite på Ljufur. Sen skrittade vi ut en sväng vilket gick hur bra som helst! Han hoppade till två gånger men det var inga hopp som gjorde att man ramlade av! Jag kanske har kvar mitt kardborreband i rumpan från när jag red Willow ändå ;)

Nu ska jag gå ner och äta innan jag dör!


I morgon

I morgon ska jag också rida! Johanna som äger Ljufur sa att jag får rida i morgon också så då passar jag på att få lite motion! Jag har inte ridit på ett halvår så vi får se hur det går! Han är tydligen en sån som hoppar till för minsta lilla och han har en väldigt smidig kropp så han kan försvinna snabbt under en! Han var hingst tills han var 5 så han har ju kvar beteendet men inte kulorna ;) Men han var jätte mysig!
Vi ska nog rida på banan så att jag får känna lite på honom. Jag vill inte kräva för mycket heller eftersom jag itne känner honom. Det ska bara bli skönt att få borsta och pyssla lite i ett stall igen! Sen får vi hoppas på att jag inte ramlar av och bryter något ben så att jag får gå gipsad resten av sommaren ;) Han är inte så jätte hög men 142 är ändå en bit att falla!

När vi var i stallet i dag kom det in en jätte stor häst! Den var mycket högre än mig i manken och jag är 169. Lägg till tio cm på det så hade du den hästens rygg ;) Den var superfin! Där kan man snacka fallhöjd!



Ljufur

Nu har jag varit iväg och kollat på Ljufur som är en islands herre på tio år som jag ska rida på onsdag! Det är hon som hade Tritla som har köpt en ny häst. Jag skulle faktiskt vilja hjälpa till att rida någon storhäst i Askersundsbyn eftersom det är nära och bra. Men jag får rida Ljufur så länge :) han verkade jätte mysig :)

Här är Tritla som jag hjälpte till och rida lite förut :)







Bilder

I morse vaknade jag 10.40. Vilket jag inte alls hade tänkt göra! Men jag var så himla trött igår så jag behövde väl det :) När jag gick ner så låg det en lapp på köksbordet som mamma hade skrivit som sa att jag skulle åka och handla för att hon var ute och gick med Caesar och ingen annan va uppe. Så morgonpigg som jag är drog jag på mig kläderna och åkte iväg. Jag är lite som i ett moln på morgonen! Men jag fick med allt hem i alla fall ;)

När jag kom hem ryckte jag åt mig kameran och tog ett varv i trädgården. Jag vänter spännt på att äppelträdens blommor ska slå ut! De är så fina! Men så långe tog jag kort på lite annat ;)








10 saker ni inte visste om mig

* Jag är jätte rädd för döden
* Jag har alltid gillat djur
* Jag har jätte svårt för att ta tag i saker
* Jag älskar att läsa böker och kolla på serier. För ett tag få vara någon annan liksom
* Jag har alltid tyckt att jag varit tjock
* När jag gick i femman hade jag storlek 41 på skor men nu har jag 38/39
* Jag älskar att fota men jag har ingen aning om hur jag gör får att få bilden bra
* Jag hittar aldrig kläder i affärer men på internet hittat jag hur mycket som helst
* Jag tror inte på mig själv så som jag borde, noll självförtroende
* Jag ville bli delfinskötare när jag var liten

Något kanske ni inte visste om mig i alla fall ;)


Things girls do, want or love




















Ledig

I dag jobbade jag 11-14. Sen jag kom hem har jag inte gjort något alls. Vilket har varit väldigt skönt! Fast jag känner att jag måste röra på mig så i morgon ska jag inte sitta still så mycket! Jag ska gå med Caesar och kanske till och med springa! Vi får se vad mina knän klarar av efter promenaden igår och jobbet i dag. De brukar itne bli så roliga om jag rör på mig för många dagar i rad, vilket är jätte irriterande!


Vill ha

Något som jag skulle vilja ha just nu är en boxningssäck! Som jag kan slå på när jag blir sur! Så att mitt humör får gå ut över en säck i stället för att jag blir otrevlig mot en människa! Jag slår absolut inte människan som man´gör med säcken men jag får ur mig min ilska på ett bättre sätt än att skada någon med ord. Det är ju bra träning också ;)
Just nu mår jag riktigt bra, men det finns ju stunder då en boxningssäck verkligen behövs!  De är ganska dyra så jag ska spara lite och sen köpa en! Jag har en i sikte!

Nu ska jag gå och sova!

God natt♥

Abilica Box set


Omgjort

Jag kände att det var dags att byta ut tavlorna på Willow mot något annat. Jag måste säga att det tog emot att ta ner dom! Därmot fick hennes sko vara kvar! Jag har såna lite överallt i mitt rum ;) Men jag vill ha något som påminner om henne liksom! Jag har faktiskt tre stycken! En som jag har lackat och målat blommskälkar i rött på. Sen två andra som jag har ihop med ett snöre om som formar en rosett! De är kvar i sin silver rostiga särg som de var dagen de togs av hennes hovar! Jag tycker om att ha kvar saker att hålla mig i!

I alla fall här är resultatet :)

Före


Efter


Old stars

I dag var jag i skolan. Som flöt på som vanligt ;)
När jag kom hem tog jag på Caesar kopplet och gick en liten sväng. Sen satte jag mig och kollade på one tree hill. När jag hade suttit ett tag började det klia i benen så jag tog på Caesar kopplet igen och gick långpromenad den här gången! Vi har hoppat runt som tokar. Till och med med hinder ;) Vi lånade Willéns ridbana ;)
Det blev en mysig promenad med massa leenden på mina läppar!

Nu resten av dagen ska jag bara ta det lugnt :)


Citat

Sometimes the journey is the destination

Jag har blivit väldigt svag för citat på sista tiden! Om man ändå kunde säga något någon gång som folk kan använda senare och säga: Jessica Landberg sa en gång... Det skulle vara ganska fränt! Men nu är jag itne så bra på att välja mina ord så att det blir fint. Utan jag häver mest ur mig dem utan att tänka och formulera orden finare. Men det är ju mitt sätt att prata. Om jag skulle formulera mig som Shakespeare så skulle jag inte passa in i den här tiden. Men men. Jag är jag och jag pratar på mitt sätt ;)

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Funny

Jo jag blir hemma i morgon med. Jag har så pass ont i magen att jag inte kommer kunna koncentrera mig. Men på onsdag ska jag gå!

Jag har kommit på mig själv med att när jag lyssnar på en låt så lyssnar jag mer på musiken än på själva texten. Som på Coldplays Glass of water, där är musiken så himla bra i refrängen att det är musiken som får mig glad! Det är väl en defekt från att vara musikestet ;) Nej men jag tycker att det är ganska fantastiskt hur en låt kan få en på bra humör och inte bara texten. Själva låten kanske är nedstämmd med musiken kan få en att bli glad! Musik har fått en ganska stor del av mitt liv vilket är ganska kul! Jag kanske inte är jätte bra på att göra själva musik biten själv men att lyssna på musik är hur kul som helst!





<3

I believe there is a force in this world that lives beneath the surface, something primitive and wild that awakens when you need an extra push just to survive, like wildflowers that bloom after a fire turns the forest black. Most people are afraid of it and keep it buried deep inside themselves. But there will always be a few people who have the courage to love what is untamed inside us.

Det var ett och ett halvt år sen jag släppte dig. Vilket känns som igår. Även fast det var svårt i början insåg jag för ett år sen att smärtan i mitt bröst började lätta. Du hade det bra. Vilket jag fick se med mina egna ögon. Då släppte min oro. Så minnena vi nu har kommer alltid att finnas kvar. De kommer också göra så att jag inte kommer känna på samma sätt för en annan häst. Åren med dig var de underbaraste som fanns! Nu väntar fler underbara år fast utan dig. ♥


















































18.04

Idag har jag inte gjort något alls! Vilket har varit skönt eftersom jag har ont i magen. Jag fåre om jag blie hemma i morgon med. Men jag ska försöka gå i alla fall :)

Eftersom jag inte har gjort så mycket i dag så har jag inte så mycket att skriva ;)


Måste bara visa!


Framtiden

Jag har tänkt ganska mycket på vad jag ska göra när jag har gått ut gymnasiet. Jag kommer i alla fall ta ett halvår/år till att jobba och resa. Sen tror jag att jag ska läsa vidare till något som jag inte har bestämmt än. Det är ju ett bra tag kvar så jag har ingen brådska men jag är inte närmare mitt val nu än jag var för två år sen då det var dags att välja gymnasium. Jag har funderat mycket på att bli polis. Det tror jag att jag skulle tycka var ganska kul. Antingen ridande polis eller hundförare. Båda verkar jätte kul! Men sen tror jag inte att mina knän skulle klara det och där sprack den idéen. Vilket är ganska synd för det är något jag har funderat mycket på.
Den är det också det där med inredning. Kanske en sån där som förbereder husen innan de ska visas. Det skulle nog också vara kul. Eller kanske öppna en engen inredningsbutik. Något litet och mysigt. Eller kanske något med foto. Jag älskar ju att fota. De idéerna är de jag har. Jag vill också gilla det jag håller på med. Jag vill kunna se fram emot att gå till jobbet. Jag har ju ett år kvar innan jag går ut trean och då måste jag vara närmare mitt svar än jag är nu. Men än så länge kan jag nöja mig med det svaret jag har skrivit.
Visst jag kommer ta en tid ifrån skolan för att verkligen bestämma mig men det är ju bra om jag har någon liten aning om åt vilket håll jag ska. Det är så himla svårt att veta vad man vill göra i resten av sitt liv liksom. Jag är bara 18, men jag ska redan vara redo med en plan som kommer att visa hur resten av mitt liv kommer se ut. Vilket man måste tänka ganska länge på innan man kan vara helt säker.
Sen kanske man tror att man är saker men när man har följt den vägen kanske man kommer på att det inte alls var något för mig. Då är det ju bara att börja om. Men man har sammtidigt missat förmodligen några år som man inte kommer få tillbaka. Så därför vill jag vara gansa säker på vad jag ska välja. Vilket jag också tycker är svårt!

Jag skulle kunna hålla på i evigheter och skriva om framtiden. Men sen kanske jag inte vill ha bestämmt fär mycket heller. Det kommer ordna sig även fast jag itne har någon jätte plan just nu. Det ä'nns ju ändå bra att ha en liten plan. Ha någon sorts idé om hur jag vill att just min framtid ska se ut. Även fast det är svårt.


Who im suppose to be

I dag har jag inte gjort så mycket. Jag har jätte ont i magen så jag kan inte göra så mycket. Jag får se hur jag ska göra med skolan i morgon. Jag har i alla fall pluggat på företagsekonomin som vi har prov på i morgon. Jag måste också försöka få in låten som vi ska spela in texten till i morgon. Vilket inte är helt lätt kan jag säga!

Mamma kom hem med jordgubbar och choklad förut! Räddaren i nöden!

Nu ska jag kolla på One tree hill :)


All this way

Det finns massor av nya filmer som kommer som jag jätte gärna vill se!
The Host, Dark shadows, The woman in black, Ice age 4, breaking dawn del 2. Sen finns det säkert många fler som jag inte kommer ihåg men det kommer bli många bio besök! Men jag tycker att det är väldigt mysigt att gå på bio! Känna lukten av popcorn och förväntan som fyller biosalongen innan filmen börjar!










Fläta

I morse vaknade jag vid tio. Jag gjorde mig i ordning och gick ut på långpromenad med Caesar. När jag hade kommit halvvägs så kändes det som att någon ryckte ut mina äggstockar så jag skyndade mig hem. Det blev i alla fall en långpromenad så Caesar fick sin motion i alla fall :)
Sen har jag pluggat företagsekonomi, och försökt få in texten och melodin till mysans och min låt som vi har gjort till musikproduktionen. Vilket var svårare än jag trodde att det skulle vara! Det var ju ändå vi som kom på den! Men jag ska öva i morgon också så hoppas jag att jag kan få in den :) sen måste jag också plugga mer på företagsekonomin eftersom vi har prov på måndag. Det kommer nog inte gå så jätte bra för jag förstår verkligen inte varför jag inte lyckas få in allt i huvudet! Det vi håller på med nu är sjukt svårt men jag ska göra mitt bästa i alla fall :)

Jag gjorde en fläta förut som blev mycket längre än jag trodde! fast jag måste snart klippa mig igen. Det blir så slitet även fast jag inte gör något som sliter på det! Så därför får mamma klippa mig lite oftare och bara toppa så att jag kan få mitt långa hår någon gång! Jag var ju dum nog att klippa upp det för några år sen! Gjort är gjort men nu får jag slita som fasen för att få det långt igen!


Musik

I morse ringde klockan tio över åtta. Det var jätte skönt med en riktig sovmorgon! Jag tog bussen in som var framme vid tio över tio för min enda lektion. Den lektionen var ensamble. Vi började med att gissa lärarnas ålder. Sen fikade vi. Sen kollade vi på halva våran konsert som vi hade i tisdags. Andra halvan. Så jag slapp se mig. Det är något av det värsta som finns att se sig själv på film!

När lektionen var slut satte jag mig på bussen hem igen. När jag kom hem tog jag och mamma en långpromenad med Caesar. Jätte skönt! Förutom att man var nära att dö av värmeslag! Det behöver verkligen åska!

I morgon ska mamma och pappa flytta farmor så jag blir hemma själv hela dagen. Johan ska på en utbildning så jag blir helt själv. Så i morgon ska jag gå långpromenad med Caesar och plugga. Kameran kanske följer med ut också. Jag har sån lust att fota!

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik så att det ekar. Det är skönt att göra det när man vill tänka på något annat. Få in musiken i porerna liksom! Eller ja ni förstår vad jag menar ;)

Aja, jag ska låta musiken ta över!


Vampire diaries

Nu har jag kollat på det sista vampire diaries avsnittet för tredje säsongen! Så nu kommer jag få vänta tills september med tills nästa! Sista avsnittet va så jäkla bra så det är inte sant! Snacka om att jag längtar till nästa säsong!

Det är helt sjukt hur man kan bli så fäst vid något som finns på en skärm!


Målar naglarna

För en timme sen ungefär kom jag hem från min tripp till Örebro. Det gick jätte bra att köra! Det regnade vilket gjorde det jätte mysigt! Jag tycker att ljudet av regn när man sitter inne är jätte mysigt!

Skoldagen har flytit på som vanligt förutom psykologiprov och nationella i engelska :)

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva men det är kul med något nytt i alla fall ;)


Brum

I morgon ska jag ta bilen till Örebro efter skolan helt själv! Vilket blir första gången jag kör så långt själv och i så mycket trafik! Jag ska lämna ett bord hos min faster och farbror som farmor ska ha när hon flyttar. Och sen ska jag hem igen. Jag tycker fortfarande att det är konstigt att köra utan radion på för jag har liksom ingen med mig då.
Det är en ganska smal uppfart som jag ska backa ut från när jag ska åka hem. Det ska bli lite spännande men jag har gjort det förut så det kommer nog gå bra :)

Nu ska jag gå och sova :)

[Bil-disney.5]


Onsdag

Igår hade vi ju konsert. Vilket gick jätte bra! Det va jätte kul att sjunga och jag fick hur mycket beröm som helst! folks föräldrar, estet treorna, de i min klass, hur många som helst! Lärarn spelade in våran konsert så vi ska få se på fredag. Jag bävar lite för det för jag glömde presentera bandet och låten -.- men s går det när man är nervös -.-.

I dag är det först skola och sen ska jag hem och städa och plugga -.- det är som sagt massor den här veckan som jag måste ta tag i -.-

Jag har precis gjort nationella i engelska och som vanligt så är jag klar först. Det är alltid lika jobbigt att gå först när alla kollar på en xD vid halv tio ska vi esteten vara borta vid folkets hus och plocka tillbaka alla grejor som vi använde igår. Sen är det företagsekonomi och lunch. Sen är det bara matte och ute idrott så får vi sluta sen! Vilket ska bli jätte skönt! Ute idrott känns inte så jätte lockande just nu kan jag säga! Det regnar som bara den!
Men jag kommer ju hem handla tidigt i alla fall och sen är det bara två dagar kvar innan helg!

Nu ska jag hitta på något att göra innan det är dags att gå till folketshus :)


Don't close your eyes

Nu är jag klar med uppgiften som skulle göras så nu får jag sluta. Jag ska vänta på att Lotta och Mysan ska bli klara så ska vi gå och köpa glass och gå till en bankomat. Sen ska vi samlas 15.20 för att fortsätta med riggning.

I helgen ska jag nog försöka ta lite nya kort. jag har fått lite fotosug! Mamma och pappa ska flytta farmor så jag kommer inte kunna komma någonstans. Så jag ska ta en lugn helg med foto och film! Jätte skönt!

Nu är det dags att gå :)


Play that funky music

Nu sitter jag på sista lektionen innan vi slutar för dagen. Men då får jag inte åka hem får då ska det fixas med konserten! Det ska soundcheckas, kollas kläder m.m. Så vi kommer ha fullt upp!

Jag börjar bli ganska nerrvös och rädd att jag ska glömma texten till min låt som jag ska sjunga. Jag gjorde det iger och kom verkligen inte ihåg den igen! Men nu har jag gått igenom den tusen gånger så jag håller tummarna att det ska funka!

Så här kommer resten av veckan se ut:

Onsdag: Skola. Engelska nationella. Städa.
Torsdag: Skola. Engelska nationella. Psykologiprov.
Fredag: Skola. Företagsekonomi prov.
Lördag: Sova!!
Söndag: ?

Nu ska jag göra uppgiften som vi har fått ;)


Play that funky music!

I dag är det dags för estettvåornas konsert play that funky music! Det kommer nog va jätte pittigt men först ska jag klara av skoldagen! Jag ska sjunga på en av låtarna och igår fick jag nästan panik när jag tappade texten helt på två av verserna! Det får inte hända i kväll!!
Så det blir en heldag i skolan med bara musik på eftermiddagen. Så på onsdag kommer jag va helt slut! För efter konserten ska vi plocka undan och städa m.m. Så jag kommer kanske hem vid elva om jag har tur -.- jag som brukar lägga mig nio för att orka och det är knappt så att jag orkar då -.- men på fredag får jag lång sovmorgon! Ända till tio över åtta! Samma på torsdag fast få till sju. Men det är fortfarande en sovmorgon :)

Nu är det dags att åka mot skolan :)


29 mars 2013!

Jag såg på en hemsida igeån att den 29 mars 2013 kommer Genom dina ögon ut på film!! Det kanske inte är sant men man kan ju alltid hoppas! Det är helt sjukt hur fäst ja har blivit! Jag har läst boken fyra gånger med tycker fortfarande att den är spännande och jag skulle lätt kunna börja läsa den igen fast jag lästa sista kapitlet igår!

Här är några bilder som jag tror är från filmen!

Melanie/Wanda och Jared


Sökaren


Melanie/Wanda


Melanie, fortfarande sig själv dvs utan Wanda, och Jared




Längtar som satan!


Helgen

Fredas vart väldigt lyckat! Jag kom hem vid halv två! Vid det laget var jag helt slut! Jag hade kunnat somna mitt på golvet när jag klev ur bilen!

I lördags vaknade jag vid elva av att telefonen ringde. Då kände jag att det var dags att gå upp. Sen när jag hade gjort mig i ordning åkte jag bort till Frida för att gläta hennes hår. De skulle ha en fläta i håret någonstans på hennes dansuppvisning som var i dag.
Sen åkte jag hem och satte mig och pluggade. Det är massor i skolan just nu! Men pluggat varade inte så jätte länge innan jag tog upp genom dina ögon och läste de sista kapitlena i boken! Sen resten av dagen kollade jag på film!

I dag har jag jobbat 11-15. VIlket gick jätte bra! Jag fick stå i Dt-tvåan där man packar och delar ut maten till bilarna. Det gick jätte bra tills det kom hur många biler som helst så då fick jag byta med hon som stod i ettan så fick jag stå där i stället ;) Jag har bara stått i tvåan en gång innan så för att vara andra gången så gick det jätte bra!

Jag kom hem för tjugo minuter sen och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen plugga till gemu provet som är i morgon -.-


Klar

När jag kom hem från skolan i dag så skjutsade jag Johan till en kompis som bor vid Markebäck. Först va det kö till stoppet vid OK. Sen på hemvägen höll jag på att inte komma ut från en väg för att det var så himla mycket bilar! Det var inte tomt en sekund på vägen! Så snacka om att det var mycket folk!
Men jag kom hem i en bit och nu har jag gjort mig i ordning för en kväll på stan med mina kopmisar. Jag vet att jag är tidig med Vampire diaries ville inte ladda -.- Så för att göra något annat så gjorde jag mig i ordning ;)

Vi ska åka mot Kumla om 40 minuter ungefär. Så får vi se hur det slutar ;)

Nu ska ajg se om Vampire diaries vill starta ;)


Äntligen fredag!

I dag är det äntligen fredag om någon skulle ha missat det ;) jag skulle gärna lägga mig i min säng och sova tills på måndag! Jag är så jäkla trött! Jag hoppas att det blir bättre så att jag orkar i kväll! Jag får ju sova i morgon ;) då ska jag inte göra något alls! Förutom att Frida kommer en liten stund för att få sitt hår flätat till en dansuppvisnkng. På söndag däremot ska jag jobba 11-15. Då ska jag också ta bilen själv till jobbet för första gången! Men det går nog bra. ;) Sen på kvällen ska jag nog plugga och samla mig inför en vecka med sjukt mycket i skolan! Vi har ett prov varje dag! En dag har jag två prov också! Helst sjukt hur lärarna tänker ibland! Det är en massa kursprov som ska klaras av. Men då kunde ju lärarna kanske ha lagt deras prov på en annan dag?!

Nästa vecka är det dags för våran konsert! Det kommer bli jätte pirrigt! Men jag ska nog ta mig igenom det också!

Nu ska jag snart börja gå mot bussen så nu måste jag skuta skriva :)


Torsdag

Igår fick jag ett sms av Frida som frågade mig om jag ville äta glass i hamnen med henne och Linnea. Så jag la ifrån mig boken och började gå mot stan. Vi satte oss i hamnen och åt en glass innan Linnea åkte hem till sig och Frida och jag till mig. Sen skjutsade jag henne till tandläkaren. Efter det satte jag mig såklart och läste ;)

I dag var det först skolan och sen följde Linnea med mig hem för att plugga. Vi fick ganska mycket gjort faktiskt! Sen har jag läst och skjutsat Johan och hans kompis till stan och hem igen ;)

I morgon är det först skola och sen ska jag ut på krogen med några kompisar för färsta gången! Ska bli jätte kul! Däremot kan jag verkligen inte komma på vad jag ska ha på mig! Men det ordnar sig nog! :)

Nu ska jag läsa ;)

Här är bilderna jag tog för några dagar sen :)
















I skolan

Nu sitter jag i skolan och har första lektionen. Geografi. Jag kommer inte på så mycket mer att skriva om biståndsorganisationen jag har valt så jag kan ju passa på att blogga ;)

I dag har jag tre lektioner och får ta 13.35 bussen hem! Så himla skönt!
När jag kommer hem ska jag sätta mig och läsa! Jag vet att jag har läst boken innan men när jag har börjat kan jag inte sluta! Stephenie Meyer har ju skrivit Twilight också men Genom dina ögon tycker jag är tusen gånger bättre!
Igår hann jag läsa halva boken så i dag eller i morgon kommer jag hinna läsa ut den ;) Det är ju i alla fall ett sätt att inte sätta sig vid datorn! Så man får se det på flera sätt: Jag får läsa en sjukt bra bok igen, Och jag sitter itne vid datorn!

Nu ska jag fortsätta med geografin :)


Brown

I dag har jag varit ute från halv tio till fem! Riktigt skönt! Jag har bara läst och kommit halvvägs i boken! Jag kan verkligen inte lägga ifrån mig den!
Runt fem gick jag in och duschade för det blev för varmt! Sen fortsatte jag läsa inne ;)

Jag tror också att jag har fått lite färg i dag! Det ömmar på benen och på min vänstra arm som jag har haft i solen! Så jag hoppas på att jag kan bli lite brun i sommar också!

Jag har också hunnit med att göra rabarber och jordgubbspaj! Så himla gott!


Dåligt!

Jag såg att jag har varit ganska dålig på att lägga upp bilder på sistone! Det blir mycket roligare inlägg med bilder! Så jag ska försöka ändra på det ;)


Sol

Virusskyddet kol inte igår så i dag försöker jag sysselsätta mig på bästa sätt ;) därför blir det också bloggning från mobilen :)

I morse vaknade jag vid nio och kände att det var dags att gå upp. Så jag åt lite frukost och tog sen med min boken genom dina ögon ut i trädgården och började läsa. Jag har läst boken tre gånger innan men det gör inget alls att jag läser den igen ;)
Sen satt jag både där ute på gräsmattan och inne och läste tills tolv ungefär då jag tog en promenad till netto. Väldigt skönt faktiskt!
Jag såg i deras reklamblad att de hade billiga converce skor så jag passade på ;) det fanns ju lila! Sen handlade jag bröd (jag är hemsk att handla frukost till för jag kan aldrig bestämma mig vad jag ska ha) och vindruvor som. Det fick jag pengar av mamma för. Sen passade jag på att köpa en glass också! Vilket inte var helt del för det var jätte varmt!

Igår åkte hela familjen ut till hargeuddar och åt grillat på kvällen. Riktigt mysigt! Jag fick motionera kameran också så så fort jag kan vara ute på internet på datorn igen så kommer de upp på bloggen ;) jag lyckades få jätte fina bilder på en uggla! Vilket inte är varje dag man ser 5 meter framför än!
Det blev en mysig kväll i alla fall :)

Nu ska jag fortsätta läsa boken :)

Bilden är från igår när jag satt ute på altanen och gjorde matte ;) inte varje dag man kan ha shorts på sig!