Tisdag

I morse var det väldigt svårt att ta sig ur sängen! Men jag släpade mig iväg till bussen för ännu en dag med estet. Idag har vi övat mycket på koreografi, eller det är faktiskt det enda vi har gjort! Fast det är inte så bara det heller! Jag är helt slut i kroppen! Speciellt knäna som var nära på att vika sig ett tag där! Sen mot slutet när allt började snurra så märkte man att man hade jobbat på bra!

När vi skulle äta lunch så började vi gå ut ur den kalla sköna ishallen. När vi hade kommit ut så kunde man verkligen inte andas! Det var hämskt så varmt det var!! Så det har varit ganska skönt att få vara i ishallen!

I morgon ska jag rida Tritla barbacka! Jag har så pass ont i mina knän att jag inte kommer kalra att ha dom i "sadelläget" så jag kör på barbacka i stället. VIlket ja gtycker är mycket mysigare! Jag bodde ju nästan barbacka, eller hur man ska uttrycka det, förut! Så det är det bästa som finns! 
 
På lördag ska jag vara med Ludvig också! Det var väldigt länge sen så det ska bli kul att träffas! Det blir ju inte så ofta när man inte går på samma skola eller bor i samma stad! Men på lördag ska vi träffas!

Nu ska jag gå ner :)

Puss♥

Bara för att jag pratade om barbacka så får det bli en riktigt mysig barbacka bild! ♥

JOBB!

I morse släpade jag mig upp ur sängen för ännu en dag i skolan. Dagen bestod av rep i ishallen. Vi bar fram och ställda upp grejor sen var det dags att börja med koreografin. Det är ju lite tight schema men det ska nog gå ;)  Vi har ju premiär nästa onsdag!

Dom ringde från mcdonalds i dag och sa att jag fick jobbet också! Jag blev skit glad! Så nu ska ajg på introduktionskurs nästa tisdag :)

Resten avveckan kommer se ut ungefär såhär:

Tisdag: Skolan.
Onsdag: Skolan. Rida Tritla.
Torsdag: Ledig! Rifa Tracy med Johanna på Tritla. Om Tracy fortfarande är kvar i Askersundsbyn!
Fredag: Ledig. Till Örebro med Mysan. Lite tjejkväll.
Lördag: ?
Söndag: Mysan fyller!

Puss♥

Ni måste kolla på skilladen på itt ansikte! Jag kan knappt fatta att jag hade så mycket finnar som jag hade! På bilden med orange tröja så hade det börjat lugna sig lite men det var ändå ganska mycket!

Lördag

I morse så vaknade jag vid halv tio. Jag var super trött så egentligen hade jag kunnat sova mycket längre men jag kände att då kommer jag inte orka göra något i dag så jag släpade mig upp ur sängen. När ja ghade gjort mig i ordning åkte jag iväg till stallet för att rida Tritla. Vi red Det gick ganska bra att rida och Tritla skötte sig bra! Jag trodde hon skulle bli skit rädd för en gubbe som stod och kapade ved men hon gick bara snällt förbi! Vi var ute i ungefär en timme och femton min. När jag kom hem så tajmade jag så bra att mamma var precis klar med maten ;)

Jag har inte någe mer att skriva så jag ska hitta på något annat nu ;)

Puss♥


Nu ska jag återuppstå!

När Mysanoch jag satt på bussen påväg hem förut så skrev hon med Ebba på sin mobil. Då frågar Ebba om Jesus (jag) ska sova kvar hos Mysan eftersom vi ska ha tjejkväll. Då svarar Mysan: Nej hon ska hem och återuppstå! Vilket jag tyckte var väldigt roligt!

I alla fall. När vi hade gått av bussen och gått hem till Mysan så kollade vi en liten stund när madde red för Anna Björkman. Efter ett litet tag gick vi in i huset så att Mysan kunde byta om innan sin lektion i dressyr också för Anna Bjökrman. När Ebba och Mysan hade tagit in hästarna så spöregnade det! Så det blev n dressyrlektion i regn som tog sig i övrallt! Jag stod och var fotograf åt både Ebba och Mysan så jag hoppas dom får några bilder som var bra i all fall :)

Nu sitter jag och väntar på att de ska komma tillbaka från hagen efter att ha lämnat Rose och Roxane i hagen. De fick stå inne när de var klara för dom hade blivit så blöta. VIlket ag inte tror att de hade något emot :) När de har kommit tillbaka sen så ska vi bara vänta på att Anders ska komma hem med Pizza! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på något;)

Här är en bild på oss tre från Mysnas dator :)



Puss♥

En dag kvar!

I dag var det också en massa stämrep! Fast idag blev man inte lika trött som igår som tur var :)

När jag kom hem så hade musse snott mitt finnstift och dragit ut det ur förpackningen på något sätt och sen lagt sog och tuggat på det! Jäkla katt! Så numera är han bannlyst från mitt rum och jag måste köpa ett nytt finnstift!

Jag sitter nu och väntar på att klockan ska bli halv sex så ska jag åka bort till stallet för att rida med Johanna. Hon slutar inte förens sent på jobbet så hon kan inte komma ut innan sex. Men det är alltid trevligt med sällakap så jag väntar gärna :) Jag åkte dit lite tidigare eftersom man vet aldrig hur lång tid det kan ta och fånga Tarcy i hagen! xD Så jag har tönkt att  muta med morot ;)

NU ska ja gkolla på Glee och sen åka :)

Puss♥


Ni får se favoritbilden igen men jag gillade den så mycket ;)

Trött

Nu sitter jag i min säng och har duschat, ätit, tränat, och gått med Caesar. Jag känner nu att jag börjar bli ganska trött i min röst! Jag ska försöka att inte sjung till musiken jag har på! Vilket är väldigt svårt! Så jag börjar fundera på att stänga av musiken nu så att min röst klarar sig resten av veckorna! För det är endel sjunga! För att orak i morgon måste jag också lägga mig tidigt i dag! Fast jag lägger mig ju alltid tidigt men jag ska inte lägga mig senare än nio i alla fall! Då kommer jag aldrig orka i morgon! Eftersom jagver helt slut efter alva dagen!

Nu ska jag gå och borsta tänderna :)

Puss♥

Bilder

Dagen har bestått av sång, sång, sång och åter sång! Jag är inte så trött i rösten som ja gtrodde jag skulle vara men jag är trött i huvet! Efter halva dagen så kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Det är ju så mycket nytt som ska in! Fast det ska jag inte prata om nu för jag hade tänkt lägga upp bilderna från när jag red Tracy förra torsdagen. Dom är kanske inte dom bästa för Tracy ville inte riktigt men ridpasset kändes super och det tycker jag är det som räknas! :) Här kommer dom :)


































Dagens favorit bild! ♥




Många bilder blev det! Endel finare än andra, men så blir det ju alltid! :)

Puss♥

Musik

Take me along- Miley Cyrus



Forgiveness and Love- Miley Cyrus


Never let go- Bryan Adams Väldigt fin låt!



Sista dagen

I dag var det sista dagen med riktiga lektioner eller vad man ska kalla det. Det var inga lektioner men vi var i klassrummet ;)

Först när jag kom till skolan var det nationella prov i matte del 2. Det kändes ganska bra men vi får se hur det går. Som vanligt var jag klar först och det är alltid lika jobbigt att gå ut först xD Men jag börjar bli lite mer van nu som tur är ;) Sen var det sista klass grejen vi skulle göra. Vilket blev massa lekar i klassrummet. Vi körde hela havet stormar, knuten, så ska det låta, och jepardy (vet inte hur det stavas). När vi var klara med lekarna, som tjejorna var överlägsna i, så fick vi sluta för dagen :) Halv ett ;) Som en i klassen sa: Kan inte vi få håltimme till 07.50 i morgon? Och det fick vi såklart ;) Så jag tog halv två bussen hem. Det var inte de bästa att åka genom åsbro för jäklar vad illa jag mådde! Men jag överlevde och kom hem vid kvart över två. När jag hade varit hemma i några minuter så hoppade jag på moppen och åkte till ica för att köpa lök till maten jag skulle göra. När jag kommer ut från ica så regnar det ganska rejält. Men jag sätter mig på moppen och åker hemmåt. När jag hade åkt ett tag så satt jag som en hösäck och gjorde värsta minen. Det hade då börjat regna från sidan sammtidigt som det blåste... Inte det skönaste! Men då började jag tänka på hur kul det borde se ut så då fick jag en skratt atack i stället, vilket inte hjälpte till med att hålla moppen på vägen xD Det blåser ju som jag vet inte vad och då är det svårt att hålla moppen rak! Men jag kom hem i allaf all ;) Mat blev det också. Och när jag hade plockat undan så gick jag upp och satte mig i min säng med datorn i knät och här har jag suttit i 20 min nu ;) Vi har ju inget i skolan nu eftersom estetveckorna börjar i morgon. Vilket inte kommer bli jätte slappt men det är bättre än lektioner ;)

Nu ska jag hitta på något bra att göra :)

Puss♥


Måndag

I morse när jag vaknade hade jag fortfarande super ont i magen så jag somande om och vaknade vid kvart över nio. Då gick jag ner och åt frukost och tog alldeles för många tabletter. Vilket inte hjälpte för jag har fortfarande super ont i magen -.- När klockan hade blivit tio kom mammas jobbarkompis med sina barn. Så jag blev lite barnvakt åt supersöta ungar! Den ena tror jag är fem och den andra ett :) Nu när dom åkte hem för några minuter sen så bänkade jag mig i min säng och hoppas att dagen ska ta slut så att jag förhoppningsvis inte har så ont i magen i morgon. Men om jag har det så åkte jag bara till skolan och göra nationella och sen åker jag hem. Jag hatar att vara i skolan när jag har ont i magen för jag kan inte konsentrera mig!  Men i morgon är det sista riktiga skoldagen innan vi slutar för sommaren. På onsdag börjar ju estetveckorna så då är det inge slappande i alla fall. Men man slipper jobba ;) Fast man märker när man kommer hem och har sprängande huvudvärk för att man har fått koncentrera sig så mycket på stämmor och allt sånt att man har jobbat ganska bra i alla fall. Så slappt är det ju inte ;) Men det är kul så det gör inte något att man får jobba lite för det också :)

Nu ska jag kolla på en film eller något :)

Puss♥


Söndag

I morse vaknade jag med lika mycket ont i magen som igår -.- Så jag ar tryckt i mig tabletter så får vi se om jag slipper ha ont i magen i morgon eller om jag får stanna hemma då. -.- Det är bara friluftsdag så jag skulle ju klara mig utan att gå för jag missar ju inget men jag vill heller inte vara hemma. Det är så långtråkigt för det finns ju inget att göra! xD

Jag låg ute i solen förut för att försöka bli lite brun i alla fall. Men jag fick utslag över bröstkorgen så jag var tvungen att gå in. Jag fick vara utan solexem förra året så jag antar att jagkommer få fina utslag i år -.- Men jag är van vid det här laget antar jag. Men nu är jag inte röd som tur är så om jag har tur slipper jag utslagen!

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Jag har målat naglarna och varit ute. Det finns ju inte så mycket man kan göra när man har ont i magen :/

Puss♥

No strings attached

Nu har jag kollat klart på filmen! No strings attached är en film jag kan rekomendera starkt! Den var väldigt rolig!
Det var en sån film som man kan kolla på om och om igen! 

xD

Väntar

Nu sítter jag och väntar på att min film jag ska kolla på ska ladda klart någon gång. Så ska jag kolla på den och efter det ska jag faktisk lägga mig! Jag har så jäkla ont i magen så jag ska försöka sova och se om det blir lite bättre. Men om det inte blir det så blir det en dag i soffan i morgon också. Vilket jag inte ser så jätte mycket fram emot! Men men, så är det att vara tjej. -.- Några dagar i månaden skulle jag faktiskt vilja vara kille! Men inte annars ;) Annars skulle jag inte alls vilja vara killa xD Så det beror helt på vilken dag i månaden det är xD

Nu är det bara några minuter kvar så är filmen klar sen ;) Då ska jag koppla in datorn till tvn och kolla där :) Jag har fått låna Lottas hdmi kabel, om det nu var så det hette ;) Men pappa såg att vi fick med en sån nu när vi har fiber i stället för parabål så hon ska få tillbaka sin kabel nästa gång vi ses :) Jag måste bara komma ihåg att lägga ner den i väskan! Jag har tänkt ta med den varje dag förr veckan men likt förbaskat har den leget kvar hemma! xD

Nu ska jag koppla ihop tv och dator :) '
Puss♥

Inte långt kvar till sommarlov!♥


Superduktig!


Fan

I morse vaknade jag vid fem av att jag hade skit ont i magen!När klockan hade blivit sju så Gick jag ner så fick mamma hjälpa mig och göra i ordning tabletter. När jag hade fått i mig dom så la jag mig i  säng för han hade redan åkt och golfat och jag skulle förmodligen inte ta mig upp för trappen. Jag lyckades somna efter en timme ungefär och sov till kvart över tio. Jag skulle ha ridit Tracy i dag med men jag har så himla ont i magen så jag kommer inte klara det :/ men det är sånt som händer :/ Så nu resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att jag inte har ont i magen i morgon!

Puss♥

Fredag

I morse gick jag upp och tog på mig kläderna. Men när jag skulle sminla mig så fick jag super ont i magen så jag stannade hemma för jag kände att det inte skulle försvinna -.- Det är skit att vara tjej ibland! Så jag tog av mig jeansen och tröjan och drog på mig mjukiskläder i stället, vilket var mycket skönare! Sen gick jag ner och höll Johan lite sällskap när han åt frukost. Sen gick jag och satte mig vid tvn. När klockan hade blivit tolv så gick jag upp och gjorde mig i ordning och gick sen mot bussen. Innan jag gick knarkade jag i mig lite värktbletter så att jag skulle få lite mindre ont i magen. Jag kom fram till Hallsberg vid 20 över 1 och gick bort till pappas jobb. Efter några minuter gick vi bort till våran bil och åkte bort till Mcdonalds. Jag skulle ju på andra intervjun i dag. Dom frågade bara två frågor så jag tror inte för mycket på att jag kommer få jobbet. Dom skulle göra av sig innom några dagar. Men jag håller tummarna! När vi hade pratat klart så åkte jag och pappa bort till mammas jobb för att hämta brädor. När vi hade lagt in dom kom vi på att jag inte kommer få plats att åka med hem. Så jag fick vänta tills mamma slutade så fick jag åka med henne och dom hon åker med hem i stället. Men det funkade det med :) När jag kom hem hoppade jag i mjukiskläderna igen och satte mig i soffan ;)

I morgon ska jag rida ut med några i stallet. Fast vi får se hur det går. Om Tracy är lika stressad som förra gången rider jag inte med dom anrda eftersom vi ksa rida med en unghäst. Och det är inte så bra om man har med en stressad dam då!

På söndag ska jag kanske ta kort när Mysan rider. Hon och Roxane ska börja galoppera i hegen efter att Roxane har varit skadad så det skulle vara kul att få kort på :)

Nu ska jag kolla på tv ;)

Puss♥

Inte långt kvar!

Idag var som vanligt en vanlig dag i skolan. Historia, Engelska, Ensemble, lunch, Matte.

Efter skolan böt jag om och åt ett stekt ägg innan jag satte mig på moppen och åkte iväg till stallet. Först tor jag in Tracy. När jag hade stått och borstat ett litet tag kom Mysan som skulle vara min fotograf nu när vi kunde trava och galoppera. När jag kortade tyglarna ville tracy inte alls först! Men sen gick det väldigt bra faktiskt! Vi körde inte så länge men på tiden vå körde kändes det jätte bra! Hon var super lung i jämnförelse med förra gången jag red henne! Jag lägger upp bilderna Mysan tog sen när jag har fått dom :)

När jag hade ställt in Tracy i sin box för kvällen så hämtare jag Trikla. En liten vit islänning. Supersöt! Hon är ju inte så stor så när jag hade hoppat upp på henne hade hon skit kort hals och det köndes som att hon skulle gå av på mitten, men det gick bra ;) Jag skulle rida henne åt hennes matte för hon var hemma och var sjuk. Vi red lite i paddocken för ridhuset var fullt av några andra. Men paddocken är lite mysigare att rida i :) Sen efterosom Trikla inte är så tittig som Tracy när det blåser så var det lugnt ;) Men det var värsta omställningen att rida halvblod och sen islänning! Speciellt efter varandra! Nu har jag inte ridit Trickla innan heller så då var det ju svårare! Men det gick bra ändå ;)

I morgon ska jag på en andra inervju på mcdonalds! Hoppas hoppas hoppas jag får jobbet! Efter det ska pappa släppa av mig hos Mysan så ska jag ta kort på henne när hon rider :) Sen får vi se hur länge jag stannar :) Jag ska i alla fall hem sen så att jag får sova skönt i min egna säng :) Joden ska ju tydligen gå under igen på lärdag så då är det skönt att ha fått en god natts sömn ;) Fast ärligt talat så kan det ju faktisk hända att jorden går under! Man vet aldrig :O Sen kan det vara den delen av mig som är livrädd för döden som talar när jag tror att det faktiskt kan hända för att någon gubbe säger att bibeln säger det xD Men aja det finn inget vi kan gra åt det, Det kommer ju hända någon gång liksom :S

Nu ska jag gå ner och äta för jag känner att jag inte har ätit sen tre lunch xD

Puss♥

Ni får en bild ni sätt förr på Tracy nnan jag får dom nya :)


Onsdag

När jag kom till skolan i dag var det första vi gjorde nationella i matte A. Vilket kändes rätt okej fram tlls man börjar prata om det med alla. Då blir det massor av fel helt plötsligt! xD efter det var det kör och efter det var den ensemble men där kommer jag inte säga vad vi gjorde ;)
Sen hann vi med en snabb lunch och sen var det inså. Idag hade alla vi som har inså på onsdagar tillsammans :) Vi gick igenom röstens egenskaper innan vi gick bort till E huset och lyssnade när Fanny sjöng! Hon är super duktig! Angelica, våran lärare, sjöng också. Hon var bättre än vad jag trodde hon var! Också hon superduktig! Hon ska stanna kvar till jul! Man har lärt sig otrlogt mycket när hon har varit här så jag hoppas hon får stanna ännu längre efter jul!

Efter inså'n så var det idrott, jag var inte med i dag för jag har så himla ont i magen. Då har jag ingen större lust att röra på mig för då får mna bara ondare. Men jag ska ändå köra tränings dvdn ;) Så lat får jag inte vara att jag skiter i den också ;) När halva idrotten hade gått gick jag bort till busen och åkte hem. Jag fick för idrotts läraren annars vet jag inte om jag hade gjort det xD Jag är lite för försikig ibland xD

Jag fick nu en katt över hela tangentbordet! Musse hoppade upp i mitt knä oc la sig och eftersom jag har datorn i knät så ligger han på den också xD

nu ska jag göra tränings dvdn och sen ska jag hoppa in i duschen :)

Puss♥




who says

Det är egentligen såhär man ska tänka om sig själv!



I wouldn't wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

Who says
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
Yeah, oh

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

16.19

I morse gick jag upp som vanligt och gjorde mig i ordning för skolan. Första lektionen var GeMu där vi hade stämmrep. Sen var det svenska fast vu hade i stället en föreläsning om sex och samlevnad. När den var klar så hade vi historia redovisning innan det var dags för lunch. Efter lunchen hade vi samhällsprov. Jag pluggade som en galning i går men fick knappt ner något alls på papparet -.- När jag var klar med provet så gick jag upp till engelska läraren och skulle göra hörförståelsen som jag missade i torsdags för att jag var sjuk. När jag var klar med den så var det dags att sätta sig och vänta.
Jag kom hem vid tre och satte mig och kollade på ett nytt avsnitt av the secret life of the american teenager. Och nu är det avsnittet slut så nu ska jag ta och sätta igång med att plugga matte inför nationella i morgon! Känner mig inte ett dugg taggad! men det får väl gå som det går så går jag väl gå i sommarskola om det inte funkar. Vilket jag har ställt in mig på att få göra -.- Men men...

Nu ska jag börja med matten
Puss♥


Måndag

I mosre gick jag upp kvart i åtta och gjorde mig i ordning. jag och pappa åkte vid nio mot karlskoga. När vi kom dit fick vi vänta i 40 minuter innan vi fick komma in och där fick vi vänta ytterligare en kvart -.- Men sen kom äntligen läkaren! Hon böjde och kände och kom fram till att jag får ont för att min knäskål är påväg att hoppa ur led. De vill säga när jag får ont håller knäskålen på att hamna på ett väldigt obekvämt ställe! Så jag ska träna min inre lårmusker väldigt extremt så kanske det blir bättre. Om det inte blir det så får jag operera. Så nu ska jag bara vänta på att få ännu en remiss till en bra sjukgymnast som ska hjälpa mig. Så det är bara att hålla tummarna på att det funkar!

När vi var klara där inne så åkte jag och pappa och åt på kina resturang ;) Väldigt gott! När vi var proppmättaa gick vi tillbaka till bilen så fick jag köra hem efter gps'en ;) Lite spännande med tanke på att man höll på att kissa på sig så fort gps'en sa något när den hade varit tyst ett tag! xD
När vi kom till Örebro svängde jag in till marieberg och köpte en ny bekini ;) Väldigt söt var den! :) Sen åkte vi hemmåt igen :)

Och nu sitter jag här och skjuter upp plugget jag måste göra -.- Vi har ju prov i morgon vilket jag inte alls kan. Så jag måste verkligen plugga!

Puss♥

Helt slut!

Nu är jag helt slut! Så fort jag ska resa mig skakar mina ben! :S Fast jag är inte van att använda dom så mycket som jag har gjort i dag! D.v.s resa mig upp och ner hela tiden, ta spjärn med benen m.m eftersom jag inte vågar. Det jag har gjort för att bli såhär trött är: Pluggat (kanske inte en av de grejerna som gör mig trött i kroppen ;) ) rensat ogräs, ryckt maskrosor, hjälpt mamma att städa förådet, gått med Caesar, och kört massa bil.
När jag gick till gymmet mer regelbundet, även fast det inte var många gånger, så känner jag nu att det gjorde skillnad och att jag har tappat allt det igen! -.- Men det ska det bli ändring på! I morgon ska jag börja gå varannan dag till gymmet ch träna. Varje måndag, onsdag och fredag ska jag träna! Kanske någon dag på helgen också beroende hur mycket mina knän protesterar. Jag tror att det är dom som gör att jag inte hittar min motivation som jag behöver för att komma iväg. Just det att jag inte kan springa och böja på dom för mycket får mig att bli så ledsen!Men i morgon ska jag till ortopeden så då får vi hoppas att dom kan hitta något annars ansvarar inte jag för den som dör! ;) Haha nej då ;) Men det känns nästan så! Om inte ens dom hittar något vad ska jag göra då!? Nej nu får jag inte tänka så! Fast en sak kan jag lova! Om inte dom hittar något kommer läkarna behöva båt för att jag kommer gråta så! xD  Dom har ju inte hittat något på vanlig röntken eller på magnetröntken så jag ska inte hoppas på för mycket. Jag är berädd på att jag kommer få dras med det här resten av livet!

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig så att jag får lite sovmorgon i morgon i alla fall. Jag ska upp vid kvart i åtta så det är ändå ganska tidigt ;)

Puss♥

Plugg dag

I går åkte jag till stallet och red ut med Johanna och sharon. Jagsom tyckte att det skulle bli skönt att komma ut i skogen fick sitta och försöka lugna ner en häst som inte alls tyckte att det var skönt. En häst på 21 år trodde jag aldrig skulle vara så jäkla pigg!

När jag kom hem sen hoppade jag in i duschen och åkte sen iväg för att hämta Lotta för en filmkväll hos mig :) När vi hade kommit hem så sa mamma att vi görna fick åka och handla så det var bara att ta ut moppen igen och pka och handla. När vi kom hem sen kom Mysan också. När klockan hade blivit halv åtta sågick vi ner och kollade på film. Vi kolade på Percy Jacksson and the olympians och i am number four. Väldigt bra filmer :)

Idag då... Idag ska jag plugga plugga och plugga... Jag ska göra historia, samhäll och engelska. Men det är snart klart bara jag sätter fart :) Det är tur att det inte är lika fint väder i dag i alla fall för då kan jag få lite mer ro att plugga. Annars är man ju hellre ute!

Nej nu ska jag sätta fart :)

Puss♥


Fredagen den 13

Jag tycker inte det har varit en otrusdag i dag som alla säger. Bara en helt vanlig dag.

Jag hade sovmorgon i morse så jag fick sova till tio i 7! Riktigt skönt :) Första lektionen var engelska. Då fick vi bara göra "veckans nyheter" Och sen fick vi sluta. Så jag passade på att gå upp med naturkunskapsboken som jag hade glömt lämna in. Hoppsan. Sen var det dags för matte och för en gångs skull var jag närvarande på lektionen och inte i mina egna tankar så jag fattade det Ahmed gick igenom på tavlan! Sen var det lunch och sen avslappning på idrotten. Superskönt med massage ;)

Efter vi hade slutat så ringde jag till Mcdonalds för att höra hur det blev om jag får en andra intervju. Vilket jag fick ;D Nästa fredag ska jag på en ny intervju och sen får jag veta om jag får jobbet ;D Blev super glad :) Så hoppas hoppas hoppas nu! Så mycket fredagen den trettonde tror jag inte stämmer ;) För då hade jag fått ett nej!

Nu ska jag kolla på sista vampire diaries avsnittet för den här sesongen! Vill verkligen inte att det ska ta slut!

Puss♥


En dag kvar

I morse när jag vaknade hade jag super ont i magen och det kändes som att jag skulle spy. Men jag försökte göra mig i ordning i alla fall men när jag hade ätit frukost gick jag och la mig igen. Sen vaknade jag vid halv nio och gick upp och satte mig vid tv'n. När klockan hade blivit tolv ungefär föjlde jag med mamma till hennes kompis för att äta. När vi hade ätit och pratat en stund så åkte vi till vårdcentralen för att beställa tid till blodprov igen. N'r jag var inne och pratade med dom så sa dom att dom kunde göra proverna nu. Men jag är så skraj för nålar så jag vågade inte utan emlakräm som bedövar. Så jag gick ut till bilen igen. När jag hade sätt mig så sa jag till mamma att jag ville ta i alla fall för någon gång måste vara den första. Så jag gjorde det! Utan bedövning! Jag var super stolt! han som gjorde det sa att det skulle göra ondare att dra bort plåstret sen och det gjorde det! Det kändes knappt att ta blodprov xD Så larvig man kan vara ibland xD Sn åkte vi hem i alla fall och sen dess har jag inte gjort något alls! Eller jo jag gjorde en ensemble analys som vi fick i morse så att jag hade den gjord :)

I morgon ska jag nog till skolan igen om jag inte har ont i magen i morgon med :) Det år så långtråkigt att vara hemma! Men mår man inte bra så gör man inte.

Mu ska jag gå ner och äta :)
Puss♥



800 Grader

Första lektionen var svenska i dag. Det var bara vi esteter för de andra gjorde nationella i språk. Jag är därför väldigt glad att jag inte har språk! Sen efter svenskan var det kursprov i kör. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde det skulle vara :) Sen hade vi ganska långt hål och sen var det dags för lunchkonsert. Det gick faktiskt fiktigt bra och jag tappade inte bort mig någon gång. Förutom ett litet fel när jag spelade piano men det hördes inte som tur var ;) Det var sista lunchkonserten i ettan! Och i ensamble A kuresn! Sjukt fort tiden har gått! I alla fall, när det var klrt åt vi och sen var det dags för inså. PÅ insån jobbade vi lite med att sjunga efter not och improvisation. Jag hatar verkliten improvisation men det gick bättre än vanligt den här gången :) Jag försökte inte fokusera på hur det lät för då hade jag bara fått tänka på det och då hade det inte blivit bra! Jag låg väldigt mycket vid min skarv när jag sjöng i dag vilket jag inte brukar göra. Men det blir så ibland också :) När jag var klar så hade vi hål igen och då gick Lotta och jag till lindex för att hitta ett par sjorts till Lotta. Vilket vi gjorde :) Likadana som jag köpte igår, men dom var riktigt snygga ;) Sen hittade hon en skjorta också! Det är bra för att vara Lotta :) Både skjortsen och skjortan såg jätte bra ut på henne :)
När vi var klara där så gick vi tillbaka till skåpen och gjorde lite historia så att vi får klart redovisningen någon gång. Sen var klockan dags att byta om till idrotten! I dag var första gången vi skulle vara ute i år. Först sklle vi springa en runda men såklart gick jag (y) men vad kan jag göra? Sen när de andra hade kommit tillbaka så skulle vi göra lite olika övningar som visade sig vara ganska roliga så länge man kollade på de andra och inte gjorde dom själv xD När vi var klara så bytte och och Lotta om och sen gick vi till ica för att köpa glass och något att dricka. Det behövdes vid det laget kan jag säga! Det är ju så jäkla varmt! Men mamma sa att det skulle åska i kväll vilket inte skulle vara helt fel!
Fast jag hoppas att det är fint väder i morgon också så att jag får använda mina nya skjorts ;)

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av glee och sen ska jag väl försöka plugga lite -.-

Puss♥
 
Flaws


Tisdag

Dagen började som vanligt. Släpa sig upp ur sängen. När jag väl var i skolan så började dagen med nationella i engelska. När det var över så hade vi rast till halv elva då vi hade historia. Jag och Lotta jobbade på medans Mysan gjorde prov. Sen när Mysan var klar så blev det inte lite seriöst  ;) Lite skojigt ;) Så vi ska fortsätta med historian i morgon när vi har hål eftersom vi måste vara klara till tisdag. Efter historian var det äntligen lunch! Vid det laget var man väldigt hungrig! När vi hade ätit var det samhällskunskap. Där jobbar vi med fårgor till provet som är på tisdag. När samhällen äntligen var slut så gick jag, Lotta och Mysan mot lindex. Jag hittade faktiskt kläder! Skjorts, tröja och strumopr! Riktigt bra för att vara mig ;) Lite somriga kläder :) När vi var klara så gick vi bort till msuiksalarna för att öva lite på ensamblen eftersom vi har lunchkonsert i morgon :) Sen så var det dags för Mysan att gå till bussen så då följde jag med henne upp. På vägen tog vi en glass ;) Riktigt gott i det soliga vädret! När hon ahde hoppat på bussen gick jag bort till pappas jobb och satt där i en timma innan det var dags att åka bort till mcdonalds.

Intervjun gick väl ganska bra tror jag ;) Hon som intervjuade frågade några frågor och sen fick jag gå. Om hon gillade det jag sa så ska jag på en andra intervju den gången med chefen. Efter det får jag reda på om jag får jobbet eller inte :) Vilket jag verkligen hoppas på! Det skulle vara superkul! Men vi får se :)

Nu ska jag gå ner och äta lite :)

Puss♥

Väldigt bruna ben och massa myggbett från förra året ;)


Massa fina ord

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. Who's standing next to you?


Spännande

Jag kan knappt fatta att det är i morgon jag ska på jobb intervju! Så himla spännande! Jag hoppas verkligen att jag får jobbet! men sen är det ju det att jag inte får bli nervös! Vilket kan vara ganska svårt xD Men jag ska bara försöka vara mig själv och hålla mig lugn :) Sen får vi hoppas att jag får det annars får jag jobba bland djuren i stadsparken. Visst det är ett jogg det också men man tjänar mycket mindre! Så jag får väldigt gärna jobbet på mc donalds! ;)


Ännu en vecka

I morse släpade jag mig upp ur sängen när klockan ringde. Dagens första lektion blev sen matte. ingen höjdar start på veckan! Nästa lektion var svenska. Seg som vanligt! Sen var det engelska. När jag skulle hänta mina böcker så gick inte mitt skåp att öppna. Så vi fick gå bort till vaktmästaren och så fick han hjälpa mig. Han fick bända upp skåpet med kofot och sen byta lås xD Låset hade gått sönder så det fanns inte mycket att göra. Så nu fuknar låset perfekt ;) När vi väl hade engelska så fick vi gå och lyssna på treornas sista lunchkonsert. Dom var jätte bra men jag tycker faktiskt att tvåorna är bättre xD När vi sen ahde ätit så var det samhäll. Vi har börjat gå igenom lite inför provet nästa vecka.
När samhällen var slut så gick jag och min grupp i ensambe bort till musiksalarna för att öva inför lunchkonserten på onsdag. När vi var klara med det var det bara att vänta på att bussen skulle gå hemmåt.

Och nu är jag hemma och väntar på att Mysan ska komma så ska vi öva lite på stämmorna till den blomstertid nu kommer. Det är våran kusprovs låt som vi ska lära oss två olika stämmor på. Alt stämman är ganska svår så det är tur att vi får öva innan! xD

Nu ska jag gå ner och öva lite :)

Puss♥

Söndag

I morse vaknade jag vid tio. När jag hade gjort mig i ordning och åtit frukost tog jag på mig bekinin och började klippa gräset i hopp om att bli lite brun. När jag var klar så la jag mig i solstolen för att försöka få ytterligare färg om jag nu hade fått någon när jag klippte gräset. Nu har jag ju väldigt svårt för att bli brun men man får ju hoppas på det bästa ;)

Det som är kvar av dagen ska jag använda till att prova min nya tränings dvd och göra allt plugg så att jag slipper slita arslet av mig under veckan! Jag ska också fixa klart min naglar. Jag har målat dom men för att dom skulle torka och jag inte skulle göra några fina avtryck på dom så la jag mig och sola. Så nu gäller det bara att jag sak ta tag i det också xD

Nej nu ska jag prova dvdn :)

Puss♥

Såhär ser tränings dvdn ut :)

Super bra!

Nu har jag precis kollat klart på näst sista avsnittet av sesong två på vampire diaries! Jag tjöt igeonom halva! Så himla bra! Jag vill verkligen inte att den här serien ska ta slut! Det är nog fan den bästa serien jag någonsin har sett!
När avsnittet var slkut skulle jag kolla på trailern till nästa och såg då att det kommer vara sista avsnittet i sesong två! Då började jag ju tjuta ännu mer xD För sähår får det inte sluta! Då skulle jag inte bli glad kan jag säga!

Puss♥

Ca 2000 fattigare

Fredag till Lördag har jag som sagt varit i Ullared.
 
Fredag 

Åkte iväg vid halv elva. Efter en lång bilresa så var vi nogframme vid två tre någon gång. Så vi gick runt lite lugnt på Ullared innan vi åkte till vandrarhemmet vid halv åtta. Det var ett riktigt mysigt vandrarhem :) Vilket var väldigt skönt! Vi kollade lite på så ska det låta och sen gick vi och la oss helt slut.

Lördag

Vi gick upp vid sju och gjorde oss i ordning och åt frukost. När vi hade städat lite och packat m.m så satte vi oss i bilen och åkte mot Ullared igen. Det var väldigt mycket mer folk i dag än det var igår! Man fik akta sig för alla galningar som bara trängdes och körde på folk. Men tillslut vart man så trött på ala så man bara plöjde med vagnen xD Men att folk inte kan visa hänsyn! Det är ju inte bara dom som är på varuhuset!
När vi kände oss fördiga så betalade vi och gick bort mot bilen. När vi sen hade ätit lite glass så började vi åka hemmåt. Då var nog klockan halv tolv eller något sånt. När vi kom till Gränna så stannade vi och åt lite mat innan vi åkte sista biten hem. Bilresan hem blev lite halvt flummig för alla var ganska trötta vid det laget!
Det blev en väldigt bra resa! :) Det var kul att åka med kompisar ;)



Det jag köpte var:

Lila filt.
två tubhalsbukar (inte sesong kanske men det kommer bli ;) )
Hundben
Hundgodis
Parfym
hårsnoddar
Hårnålar
Kajal
stiftpennor
Sudd
Sitft till stiftpennor
nagellackborttagnings medel
Nagellack
tränings dvd
nagel stickers
en mindre väska
en större väska
popcorn
tavla
två ljusstakar
ljus
jeans
klänning
två t skritar
tjocktröja
sport bh
roller
hårborste

Nu tror jag inte jag glömde något ;) Det var ganska mycket med det var saker jag behövde!

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen för jag är helt slut!

Puss♥

Born this way

Lady Gaga´s born this way nu framförd av Ulrik Munther

Låten stämmer ganska bra ;)

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm om the right track, baby
I was born this way


Seg dag

I morse var det ännu svårare att gå upp ur sängen! Så himla trött har jag inte varit på länge! Men jag pallra mig iväg till skolan i alla fall.

Första lektionen var historia. Vi fick reda på proven som vi gjorde i tisdags. Jag fick G!! Det trodde jag inte! Men jag blev jätte lättad och slipper göra om det ;) Efter historian var det engelska. Vi gjorde någon övning och sen fick vi sluta ;) Sen var det dags för ensamble. Vi fortsatte på kurslåten Sarah. Vi spelade också upp den för resten av estet ettorna. Det gick väl ganska bra med tanke på att vi bara har övat två gånger :) Sen var det lunch och sen matte. Min lärare sa att om man inte klarade nationella så kommer man förmodligen få gå i sommarskola. Där jag säkert kommer hamna! Men jag ska försöka göra mitt bästa och verkligen plugga gärnet! Efter det åkte jag med bussen hem.

När jag kom hem bytte jag om till ridkläder och åt en macka. Sen satte jag mig på moppen och åkte mot stallet.

Jag tog in tracy och borstade tills Mysan kom. Hon skulle vara min fotograf. När jag hade gjort i ordning Tracy så gick vi mot ridhuset. Det kommer bilder sen men det bler bara skritt bilder för hon har tappat en sko så då fick vi ta det lite lugnt. Höger varv gick jätte bra! Vänster ville hon inte alls! Men när det kändes lite bättre avslutade jag så att man inte går därifrån osams. Det är ingen höjdare ;)

Jag fick med mig Niklas (Mysans bror) kamera hem. Mohahah ;) Eftersom jag älskar att ta kort så var det inte helt fel ;) Men jag vaktar den som en hök så att den inte ska gå sönder xD

Här kommer bilderna i alla fall ;)









Tre av favorit bilderna ;D ♥↓







Onsdag

I morse var det väldigt svårt att gå ur sängen! Men jag släpade mig upp och gjorde mig i ordning. Väl i skolan började det med ett nationellt prov i engelska. Efter det var det kör. Vi körde igenom losing my way och lite såna grejor ;) Sen var det ensamble. Vi övade på båda låtarna för nästa vekca är det dags för lunch konstert! När ensamblen var slut så var det lunch och sen inså. På insån skulle alla visom har sång i ettan sjunga tillsammans. Eller ja lyssna på varandra. Vi började med lite uppvärmning och lite prat om hur rösten fungerar. Sen sjöng vi igenom lite lika klanger eller vad man ska kalla det. Sen sjöng några upp sina låtar. Angelica (sång läraren) Tyckte jag också skulle sjunga upp min.
Lite motvilligt men väldigt målmedveten gick jag upp och ställde mig vid pianot. Jag sjäng igenom den som vanligt fast med mycket i bakhuvudet att nu ska jag klara det här! När jag var klar så skulle de andra säga vad de tyckte. När de sa att det var skit bra så började jag såklart gråta xD Jag blev jätte glad helt enkelt! De trodde inte att jag var så bra, Så det är ju possitivt ;) Sen sa dom att dom trodde inte jag skulle klara att gå upp så högt precis efter att ha sjungit lågt. De sa också att det inte syntes att jag var nerrvös. Vilket var väldigt bra gjort med take på att jag skakade! xD Jag fick ingen kontroll över mina ben tillslut som bara skakade! Men de sa att det inte hördes på rösten som tur var! Så nu har jag det gjort och nästa gång jag sjunger inför folk kanske det är på en lunchkonsert ;)

Efter insån var det idrott och som vanligt bytte jag om och fick sitta ner mesta av tiden. Så idrotts lektionen var lätt xD När den var slut så bytte jag om och gick bort till musik sakarna och övade på Sarah men min ensamble grupp. Vi har kursprov i morgon och då måste den gå lite bra att spela i alla fall!

Efter det åkte jag hem och när jag kom hem var det bara att vänta på mamma och sen åka iväg till frisören. Så nu är jag nyklippt ;) Lite skönt att inte ha slitet hår!

Nu ska jag gå ner och äta vilket jag inte har gjort sen lunchsen xD

Puss♥

Var den du är!

Sen föreläsningen idag har jag verkligen tänkt på att jag är fin precis som jag är! Det finns egentligen inget som säger att "du är ful, du är fin". Det är sakerna man bygger upp i huvudet som säger att man inte är fin. Man är tjock. Man har för mycket där och oj nu har jag gått upp. De felsta känner så men när man kollar på alla andra ser man hur fina dom är även fast man själv är lika fin. Nu säger jag inte att det är det lättaste att tänka att man ser bra ut. Om man kollar på alla kändisar så ska dom vara så perfekta och vara så fina. Men dom tycker precis samma som oss! Visst ingen är perfekt och om alla skulle tycka att man var perfekt så skulle nog alla tro att dom var vackrast och så skulle det bara bli bråk.

Jag har altid haft jätte svårt att se mig som smal. Jag kollar alltid på alla andra och ser att sådär ser inte jag ut. Men alla är olika! Man ska ha former! Man ska inte vara platt som en pinne. Visst det känns bra att gå ner i vikt men man måste också tänka på hur!

Man ska vara den man är och ingen annan! Man mår bäst om man kan klara att vara sig själv och ingen annan!

Jag ska försöka säga till mig själv varje morgon att jag är vacker och att jag klarar det mesta bara jag tror på mig själv. Jag kanske inte tycker att det stämmer men om jag säger det så kanske jag någon gång kommer börja leva efter det jag säger...



Glad tjej!

I morse gick jag upp som vanligt och gjorde mig i ordining. Första lektionen var GeMu. Det gick väldigt bra för en gångs skull och jag fattade allt ;D Efter det var det föreläsning i aulan om anorexia. Det var jätte intressant! Det var en kille som berättade om när han hade haft anorexia. Hur han hade fått det och hur han blev av med det. Efter föreläsningen så var det histoira prov. Det gick väl inte så jätte bra så jag ska nog förbereda mig för omprov. -.- När vi var klara så gick vi bort till Matsalen och lyssnade på de som hade lunchkonsert i tvåan. Sista låten presenterade dom som en låt som vi esteter känner känslan av när vi har julshow och studentshow: We are family! Så himla härligt! Det får en att längta ännu mer tills student shows repetitionerna börjar! Men det är bara två och en halv vecka kvar!!

När vi hade ätit sen så gick vi bort för att ha diskussion på samhällen om Libyen. Efter det åkte jag hem och gick långpromenad med Caesar i regnet. Men mot slutet så började solen skina! Så då blev det till och med varmt ett tag!

För några minuter sen ringde det en tjej från mcdonalds och frågade om jag kunde komma in för intervju någon dag! Så på tisdag ska jag på intervju och sen är det bara att hoppas på att jag får jobbet! Vad glad jag blev när hon ringde! Först ville hon träffas på torsdag men då måste jag ju rida eftersom det är enda dagen jag har Tracy och då vill jag gärna ha henne också. Och sen frågade hon om jag kunde på fredag men så ska jag ju till ullared så det funkade inte heller xD Men på tisdag kom vi fram till att vi skulle träffas i alla fall xD

Nu ska jag hitta på något vettigt ;)

Puss♥


Ledig

I morse vaknade jag vid nio. Vildigt skönt! Jag fick sova hela 4 timmar längre än vanligt! När jag och mamma var klara så åkte vi mot Karlskoga. När vi kom fram fick vi sitta och vänta i en halvtimma på att det skulle vara mig tur att komma in. När vi var klara åkte vi och åt på Max ;) Sen bar det av till Degerfors för att ta ut receptet jag fick. Sen åkte vi till Brändåsen och ländare in ansökan om sommarjobb. Jag kom precis i tid för hon som kollade på ansökningarna höll precis på med att göra det! xD Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag får jobbet :) 
Efter det åkte vi till Hallsberg och frågade på körskolan när man ska börja ta körlektioner. Dom tyckte att man skulle ta en provomgång för att se att man lär sig rätt och sen ett halvår innan man ska köra upp så ska man ta körlektion lite mer regelbundet. När vi var klara där så tog mamma och jag en fika för att vänta på pappa som slutade om en timma. När han sen hade slutat bar det av hemmåt :)

Så nu ska jag gå ner och hoppa in i duschen innan jag sätter igång att plugga till historia provet som är i morgon -.- Jag började plugga igår fast jag har haft flera veckor på mig! Smart -.- Jag fattar ju inget heller så det gör det ännu värre! xD Men det är bara att bita ihop och plugga tills man stupar xD Nej då jag ska plugga så att jag får in något i huvudet i alla fall. Men jag tror att om man har hängt med på lektionerna så kan man nog mer än man tror :)

Puss♥


Grå katt

Nu sitter jag i min säng med massor av böcker utspridda på sängen med musik och en katt i knät. Om det inte hade varit för böckerna så skulle det ha varit ganska mysigt ;) Det är faktiskt bara två saker som jag ska göra som har med skolan att göra. Men jag har ju ingen motivation! Men det är bara att ta tag i och göra så att jag får det gjort!

I morse vaknade jag och Msan vid 8. När klockan hade blivit halv tio så gick vi upp och åt frukost. Efter det kollade vi på en film innan det var dags för Mysan att skjutsa hem mig på hennes moppe :) Det gick ju inte snbbt men det var kul! Om någon hade kunnat höra oss så hade dom nog hamnat någon annan stans än på vägen för att dom hade skrattat åt oss xD

I morgon är jag ledig hela dagen. Skönt! Så den här veckan går jag tre dagar i skolan! På fredagen ska jag ju vara ledig för Ullared ;D Så det kommer förmodligen inte bli en så jätte jobbig vecka xD Såhär kommer den se ut:

Måndag: Ledig för att åka till läkaren i Karskoga.
Tisdag: Skola. Historia prov. Gruppdiskution.
Onsdag: Skola. Engelska nationella skrivdelen.
Torsdag: Skola. Rida Tracy om hon inte hinner flyttas hem. Om inte så ska Mysan ta kort.
Fredag: ULLARED! Så såklart blir jag ledig ;)
Lördag: fortfarande Ullared. Åker hem någon gång under dagen.
Söndag: Sova!

Det kommer säkert ändras något men det får vi se ;)

Jag måste också hitta motivation till att åka iväg och träna. Det var väldigt länge sen jag var där men jag har aldrig någon lust! Men jag måste se till att få det nu! Jag ska försöka träna någon gång veckan som kommer men vi får se hur det blir med det xD

Nu ska jag försöka plugga klart så att jag får det överstökat!
Puss♥