Segt

Igår hade jag bara två lektioner så jag var hemma redan vid halv tolv. Sen gick jag långpromenad med Caesar i snöovädret. när vi kom hem igen så satt jag och kollade på tv en stund innan jag gick och mötte Andreas vid bussen. Sen vid kvart i sex åkte jag och mamma på zumba! med migrän var det inte jätte trevligt men jag tog mig igenom hela passet.
 
Idag började jag 10.45. Jag hade en lektion och sen skulle jag göra en svenska uppsats innan jag fick åka hem. Sen jag kom hem har jag pluggat rättskunskap och naturkunskap. Jag har prov i båda i morgon. Så det gäller att plugga.
Lite senare sen ska jag åka och hämta Andreas hos honom. Så ska han sova hos mig.
 
I morgon är det skola med två prov och ett seminarium. Sen ska jag och Andreas ha fredagsmys med film och chips! Mysigt!
 
På lördag ska jag jobba 12-16 och sen åker jag till Andreas och sover där för att sen åka på julbord med hans familj, hans storasysters pojkvän och hans morfar. Jag har inte träffat morfarn innan så det kommer bli nervöst ;) Men det ska nog gå bra :)
 
 

Lärare?

Nu börjar min lektion om en minut och varken läraren eller någon annan i klassen är här. Jag får väl hålla tummarna för att vi inte ska ha den här lektionen så har jag hål ;) men då har jag inget att göra i stället. Jag skulle kunna sätta mig och börja med filosofin eller plugga rättskunskap.

Nu kom läraren i alla fall, det ja ske bara blir vi -.-


Kudde!

I morse när klockan ringde var det väldigt kämpigt att gå upp! Trött som fasen! Andreas var lika trött som jag så jag fick nästan släpa upp honom. I kväll ska vi inte lägga oss senare än nio! Vi har lagt oss vid tio varje kväll nu så vi är jätte trötta!

Idag är jag själv i skolan. Det vill säga att både Lotta och Mysan är hemma. Så jag ska släpa mig igenom dagen på egen hand. Jag ska äta lunch med Andreas i alla fall så det slipper jag äta själv ;) sen har jag hål också men då ska jag gå och köpa strumpor sen kanske jag ska lyssna på ett radio program som vi ska lyssna på och sen skriva en analys om i filosofin. Så får jag det gjort.

I eftermiddag ska jag plugga Naturkunskap och rättskunskap. Andreas skulle hjälpa mig så jag kanske fattar något i alla fall ;) båda ämnena är jätte svåra! Men i dag är det bara 6 riktiga skoldagar kvar så jag ska försök stå ut. Visst esterrepen är också riktiga skoldagar men det är inget skolarbete som ska göras. Eller ja lite men det är inga lektioner ;)


Snart skola igen

Nu är ännu en helg som bortblåst! Igår fick jag ändå ganska mycket gjort! Jag köpte nästan klart alla julklappar :) jag har bara tre kvar och det är dom som är svårast! Jag har ingen som helt aning om vad jag ska köpa! Eller jo till en av dom men för bara tio minuter sen var jag tvungen att släppa den idén -.- så jag är tillbaka på ruta ett -.-

Ikväll ska jag nog inte åka hem för sent så att jag hinner slå in lite julklappar. Så slipper dom ligga framme utan papper på sig ;)

Nästa vecka kommer se ut såhär:

Måndag: skola. Ensamble uppspel för klassen. Jobba 16-20.
Tisdag: skola. Med Andreas.
Onsdag: skola. Med Andreas
Torsdag: skola. Skriva svenska uppsats. Med Andreas.
Fredag: skola. Naturkunskapsprov. Svenska seminarium. Rättskunskapsprov. Med Andreas.
Lördag: jobba 12-16.
Söndag: julbord med familjen Nilsson.

Och där var sista hela veckan i skola slut! Sen är det bara två dagar till med riktig skola. Sen drar estetveckorna igång! Då är det inte långt kvar alls tills det är dags för jullov! Det ska bli jätte skönt!

Aja jag ska väl försöka plugga klart naturkunskapen -.-


Fredag!

Nu är det äntligen fredag efter en vecka som har segat sig fram! Visst jag hade en lektion både onsdag och torsdag men det har ändå känts som en evighet! 
 
Idag fick vi sluta nästan en timme tidigare från våran sista lektion så jag hann med den tidiga bussen hem. Eller jag till Andreas ;) Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma med bussen så ska jag gå och möta honom. Innan det är dags för det ska jag läsa lite i en svenska bok som ska vara klar på fredag. 
 
I morgon ska jag och Andreas till Örebro och handla lite julklappar. Vi ska också hämta min dator som äntligen förhoppningsvis är hel och funkar som den ska! Det ska bli jätte skönt och slippa låna någon annans dator om man ska göra något skolarbete eller något sånt! Jag ska också hitta lite kläder som jag kan ha på mig till luciatåget. Sen får vi se om jag lyckas hitta julklappar till alla som ska köpas till, vi får se. 
 
Nu ska ajg sätta mig och läsa i boken :)
 

Onsdag

Idag hade jag en lektion på en halvtimme. Så jag tog en buss som va fram nio och en buss hem 9.40. Jätte skönt! Andreas sov hos mig i natt med men i natt ska han nog sova hemma :/

I morgon har jag också bara en lektion som börjar kvart i elva. Innan det ska jag försöka hinna med att gå och skaffa träningskort. Jag måste komma igång nu!

På fredag ska jag nog sova hos Andreas och på lördag ska vi åka till marieberg och köpa julklappar! Vi ska också hämta min dator som har varit på lagning. Jag fick sms om att den var klar nyss!

Nu ska jag försöka göra lite plugg och få lite gjort. Jag ska göra rättskunskap och filosofi. Eller ja jag ska skicka in filosofin och skriva rent Rättskunskapen på datorn bara. I morgon ska naturkunskapen med hem så att jag kan börja plugga till provet!

Nu ska jag gå upp och sätta på Johans dator!


oops

I morse vaknde jag med världens mensvärk! Men gick till skolan ändå. Men efter första lektionen klarade jag inte mer!
jag hade satt mig på golvet innan den och det tog ungefär en kvart för mig att kunna resa mig ordentligt och gå iväg. Så nu sitter jaghemma med en rispåse på magen! jag kollade ner på min arm förut och såg att jag var helt rödflammig i fläckar. Då hade jag hållit armen på fåret (rispåsen) för länge ocheftersom den var så pass varm hade jag fått lite små brännskador. Samma sak på magen! Så jag kanske inte ska värma den så länge nästa gång ;) Eftersom jag har så ont i magen så känner jag ju inte om det gör ont på den förutom inifrån.
 
När jag är hemma nu ska jag försöka beta av lite plugg som ska göras. Jag tänkte göra klart filosofin, läsa i en svenska bok och göra klart en svenska redovisning. Så om jag blir hemma i morgon med har jag redan gjort det som skulle göras i morgon.
 
I kväll kommer Andreas hem med pappa. Sen ska han sova här. Han är verklingen det bästa som finns! Jag älskar honom hur mycket som helst!
 
I lördags skulle vi kolla på film och då la vi över filmen på pappas externa hårddisk. Min ville inte. Och då fick jag se att alla filmer jag hade på min gamla externa hårddisk fanns på pappas! Så nu menads jag ändå ska sitta vid Johans dator kan jag ju passa på att lägga över dom till min nya externa.
 
Nu ska jag sätta igång med filosofin!
 

Baka baka liten kaka!

I morse vaknade jag och Andreas jätte sent! Vi åt frukost runt halv tolv!
Sen har vi gått långpromenad med Caesar och nu bakar vi morotskaka! Gott värre ;) det blir en lite slappar dag!

I morgon ska jag jobba 12.30-15.30. Sen ska jag nog förmodligen åka till Andreas :)

Nu försvann elen så vi får se hur kakan blir som står i ugnen ;)

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 5 månader! Tiden går så himla snabbt! Jag älskar dig Andreas! <3


Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag! Men dagen kommer bli grymt seg! Jag får ingen sovmorgon för vi ska öva ensamble med min grupp på morgonen. Men bara halva min grupp kommer förmodligen komma för så blir det jämnt! Sen är det prov i marknadsföring. Sen svenska. Sen lunch och sista rättskunskap. Det kommer bli jäkligt segt! Efter Rättskunskapen ska jag vänta i ungefär en halvtimme och sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till hennes jobb och hämta element som vi har beställt därifrån. Sen vid halv fyra är det utvecklingssamtal -.- hatar sånt! Man sitter där och stirrar ner i bordet medan mamma och pappa pratar på!

På kvällen ska jag kolla på ett nytt avsnitt av vampire diaries och sen vänta på att Andreas ska komma hit. Han ska till en kompis först så ska han sova hos mig sen. :)
På lördag har vi varit tillsammans i 5 månader! <3 Tiden går så himla snabbt!

Igår så åt jag, Andreas, Lotta och hennes Andreas på god smak. Det va jätte mysigt! Jag stannade kvar och tog nästa buss så umgicks vi lite längre och jag fick träffa mitt hjärta. Vi har knappt träffats alls den här veckan :( men i dag ska jag få träffa honom! :*

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och åka med pappa till bussen :)



Onsdag

I morse vaknade jag bredvid mitt hjärta. Vi gjorde i ordning oss och fick skjuts till bussen av pappa.
Väl i skolan så hade vi tar Naturkunskap och sen inså och sen en halv lektion musikproduktion innan jag gick och åt med Andreas. Jag skulle bara skicka in arbetet som jag blev klar med förra lektionen det va därför den va halv ;) när vi hade ätit skulle jag hämta passaten vid pappas jobb så åkte jag hem sen. Jätte skönt! Jag va hemma vid halv ett!

När jag kom hem satte jag mig med marknadsföringen och filosofin. Filosofin blev jag nästan klar med vilket är jätte skönt! Det arbetet ska in om va två veckor så det känns jätte skönt att ha det klart och ha det gjort! Jag ska försöka klara av ett naturkunskapsprov v 48. Men samma vecka har jag också rättskunskapsprov också! Men jag vill ha naturkunskapen gjord innan lovet! Vi esteter försvinner den 5 dec och då är det riktiga prov datumet. Så då skulle vi få bestämma själva om vi vill göra provet innan eller efter lovet :) jag vill få allt gjort så snabbt som möjligt så att jag slipper göra allt i sista sekund! För egentligen är det inte jätte mycket! Den här terminen har vi faktiskt inte gjort så jätte mycket! Men det känns som det ändå ;) men det blir lätt så men nu börjar jag få lite bättre syn :) så jag kanske klarar av det som är kvar av sista året ;)

I morgon har jag en lektion i skolan. Så när jag kommer hem ska jag plugga på marknadsföring och sen får vi se. Jag ska kanske vara med Andreas :)

Nu ska jag snart kolla på grey's anarhomy :)

Min braiga magkatarrs mat ;)
Men magen börjar kännas lite bättre vilket är jätte skönt!


Ny vecka, nya tag

Nu är det ännu en ny vecka. Vilket betyder närmare estetveckorna. De allra sista! Känns lite sorgligt faktiskt!
I alla fall skolan i dag har varit ganska soft. Först ensamble på morgonen som alltid blir lite smått flum eftersom det är första lektionen på måndag morgon. Sen marknadsföring då vi fick några uppgifter att jobba med så vi satte oss vid en dator och gjorde dom. Sen lunch och sen filosofi. Då fick vi en uppgift vi ska göra och sen fick vi jobba själva. Då satt bästa Andreas och väntade på mig eftersom han hade slutat. Han åt med mig också ;) jag jobbade lite med filosofin och sen gick vi till bussen när vi slutade :)
När vi kom hem till Andreas så gjorde jag klart religionen och skickade iväg den till min lärare. Så jag ska bara skriva ut och lämna in den så är den uppgiften klar sen!
Även fast det känns som att det är massor med grejor som ska göras nu så är det inte jätte mycket, det har inte stor så värst mycket på hela året! Eller ja läsåret i alla fall ;)

I morgon är det vanlig skoldag. Jag slutar 15.20 och då ska jag och Andreas förmodligen åka hem till mig. Då måste jag plugga marknadsföring, vi har prov på tisdag. Och sen ska vi nog bara ta det lugnt :)

Såhär kommer veckan att se ut ungefär:

Tisdag: skola. Med Andreas. Plugga marknadsföring
Onsdag: skola. Slutar 11.55. Plugga marknadsföring. Zumba. Med Andreas?
Torsdag: skola. Slutar 12.05. Gå långpromenad med Caesar. Plugga. med andreas. marknadsföring.
Fredag: skola. Marknadsförings prov. Fredagsmys!
Lördag: 5 månader med Andreas! <3
Söndag: jobba 12.30-15.30

Sen kommer den förmodligen ändras något ;)

I söndags när vi var i marieberg så passade jag på att köpa magkatarrstabletter eftersom jag nu har magkatarr igen -.- så jäkla typiskt. Men jag har ätit lite dåligt och sen varit lite stressad över skolan vilket inte blir en bra kombination -.-

Nu ska vi snart sova så jag ska väl säga godnatt :)


Hos frissan

Igår kväll kollade jag och Andreas bara på film, en mysig fredagskväll :)
Idag gick vi upp vid nio för att göra oss i ordning och åka till frisören. Andreas ska klippa sig. Det är strax hans tur att sätta sig i stolen och bli av med hans hår ;) nej inte riktigt så men han ska i alla fall klippa lite på det ;)
När han är klar ska vi åka hem till honom igen och sen förmodlingen kolla klart på filmen vi inte orkade kolla klart på igår. Sen i kväll kommer mamma, pappa och Johan dit och så är vi bjudna på mat :) apropå det så frågade Andreas mamma i går om jag villa följa med på julbord den andra december :) jätte mysigt! Så jag måste ta ledigt då så att jag inte ska jobba den dagen!

I morgon ska jag och Andreas åka till Örebro. Vi ska först åka förbi jobbet så ska jag skriva en ledighetslapp, sen ska vi lämna in min dator på media markt för att se om dom kan höra något åt den. Sen ska Andreas ha nya jeans och sen kanske jag hittar några julklappar också ;) räkningen på studentmössan kom igår så jag börjar känna mig lite fattig även fast mamma och pappa sponsrar med 700 Så känns det som att alla pengar kommer försvinna! Det är jätte snällt av dom att sponsra med så pass mycket!


Fredag

I dag börjar skolan 12.25 så jag skulle få sova tills 10. Andreas den stackaren gick upp 20 över 5 och inte iväg till skolan. Jag vaknade vid nio och kunde inte somna om. Så jag gick upp då och gjorde mig i ordning i snigelfart! Jag gick en promenad med Caesar i det fina vädret också. Sen skjutsade jag mamma till hennes kompis innan jag inte och lämnade bilen på verkstaden för tredje gången. De har inte fixat det dom ska ha gjort innan så nu blir det tredje gången gillt! Hoppas dom fattar vad din ska göra den här gången! Jag ska hämta bilen efter skolan igen och då hoppas jag att dom har gjort det dom ska!

I eftermiddag kommer Andreas och hämtar mig så ska jag sova hos honom. På lördag kommer förmodligen hela familjen till honom på mat.

Nu känner jag att jag börjar bli trött så jag ska försöka kolla på vägen :)

Mina två favoritkillar igår :* och bild från promenaden med Caesar :)


Själv

IDag hade jag inga lektioer så jag stannade hemma. Jag hade ingen lust att åka till skolan i onödan. jag och linnéa hade bestämmt att jag skulle rida hennes häst i dag. Vilket gick ganska bra för att vara första gången. Han är fyra år och ganska stark men ändå lätt om ni förstår vad jag menar. Och är väldigt stor för att vara fyra så det var mycket häst at rida. jag kommer ha världens träningsvärk i morgon kan jag ju säga! Men det är bara bra, då har man jobbat ordentligt i alla fall. Både jag och Ludde var genomsvettiga efter ett drassyrpass. 
 
Jag har varit själv hos Andreas hela dagen och då när jag kom hem till honom efter att ha ridit så skulle jag duscha i varmt och skönt vatten tänkte jag. Men när jag satte på duschen kom det inge varmvatten! De har ju panna och eldar i för att huset ska bli varmt men då ver det ett tag sen någon la i ved och då hade vattnet inte blivit varmt! Så det blev en jäkligt snabb dusch för att få av mig värsta hästlukten och sen fivk det duga!  Så nu sitter jag här och fryser men sånt får man väl ta ;) Jag åt lite förut också och det var ju varmt så då blev det lite bättre i alla fall ;) 
 
Nu ska jag sätta igång med projektarbetes jobb så att jag får lite gjort i dag. 

I skolan

Nu har jag världens hål att döda efter en naturkunskapslektion som man hade kunnat somna på! Jag är så jäkla trött i dag så en säng nu skulle inte vara fel!

I eftermiddag ska jag på zumba med Linnéa och sen ska jag hem och duscha innan jag ska åka till Andreas. Jag ska sova där för jag har inga lektioner på torsdag så då ska jag rida Ludde för första gången. Sen ska jag göra lite projektarbete och idrott också när jag ändå har en dator i närheten ;)

Nej nu ska jag fortsätta frysa ihjäl!


Tisdag

I morse var det sjukt svårt att gå upp ur den varma sängen. Men jag hade bara två lektioner och slutade tio så det var ganska lugnt. Jag åkte hem med bussen som gick 10.45 i sällskap av Linnéa. Jag Mysan och Lotta var och fikade innan och då gick hon förbi så hon fikade med oss också. Jätte kul att träffa henne igen! Jag ska rida hennes häst på torsdag vilket ska bli jätte kul! Då har jag både obbe och Ludde att rida om jag får lust för att rida! Båda två är nog jätte härliga! Eftersom jag inte har ridit Ludde än så kan jag bara säga att obbe är härlig än så länge ;)

Resten av kvällen ska jag inte göra mycket alls. Jag skulle göra projektarbete förut men då hände något konstigt med Johans dator så jag stängde av den så att den inte går sönder! Det är nog med att jag hade sönder min!

Nu ska jag prata med Andreas på Skype ;)


Ny vecka

Då var det måndag igen. Ännu en skoldag är avklarad. I morse när man gick upp bar det svart och när man kommer hem är det också svart! Man blir ju deprimerad!

Skolan i dag har varit riktigt soft! På ensamblen kändes det bara som att vi inte hade någon aning om vad vi gjorde. På marknadsföringen började och slutade vi 20 minuter senare och tidigare. Sen hade vi föreläsning i aulan i en timme och sen hade vi eget arbete tills klassföresråndartiden som varade i fem minuter innan vi slutade för dagen. Men trots det så är jag helt slut!

I morgon slutar jag tio vilket ska bli grymt skönt!

Såhär kommer veckan se ut:

Tisdag: skola. Med Andreas.
Onsdag: skola. Zumba. Sova hos Andreas.
Torsdag: rida Ludde åt Linnéa. Med Andreas.
Fredag: skola. Med Andreas.
Lördag: hela familjen bjudna till Andreas.
Söndag: med Andreas

Mys vovve här om kvällen :)


Bilden ville inte med -.-

Bilden på obbe ville inte med i förra i lägger märkte jag och den Går inte att få upp nu heller -.-


Länge sen

Nu var det länge sen jag bloggade men jag ska försöka få ihop ett vettigt inlägg. Jag har varit genomförkyld sen förra lördagen så jag har inte orkat göra så mycket. Men Sara var på besök två dagar och sen har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit med Andreas. Man behöver få ta det lugnt när man inte mår bra. I dag är i alla fall första dagen jag ska ut utanför huset lite längre. Jag och Andreas ska nämligen på skyfall. Alltså den nya James Bond filmen. Efter den åker vi nog hem till mig och sover där.
På lördag ska jag jobba 11.30-16. Och på söndag ska jag också vara på jobbet fast bu hela dagen. 11-19 ska jag jobba. Och vips så var det skola igen. Det är helt sjukt vad fort tiden går!
Det är ju snart dags för estetveckorna art börja också! Den 5 december börjar vi repa alla dagar från 7.50-15.20. Sen den 17 är det premiär om jag inte minns helt fel. Nu har vi ju lucia innan, den 14, men det blir första julshowen då. Det ska bli jätte kul men samtidigt sorgligt. Det är våran allra sista julshow! För på studentshowen får vi inte vara med. Då kommet studentshowen hållas för oss! För i år är det vi som blir studenter! Helt sjukt!

Nu ska jag och Andreas gå upp och äta frukost :)

Jag orkade faktiskt rida igår så jag lägger upp en suddig bild från obbes rygg ;)