En del stämmer så bra!


Fiskedamm

I dag jobbade jag 12-16. Jag fick stå i dt tvåan i dag ;) Vilket är jätte bra för det behöver jag träna på, jag tycke rju det är kul också ;)
Efter jobbet åkte jag mot Örebro för födelsedags kalas. Mitt ena kusinbarn fyllde tre i måndags tror jag det va. Jag skjutsade hem farmor också. Jag har inte varit på hennes boende än så det va kul att se! Det är så kul med henne för hon kommer ju ihåg saker som hände förr. Hon har ju altzimers. Så hon kunde visa mig vägen dit vi skulle åka för hon mindes vart det låg förr. Hon är så mysig min farmor ;)
När jag och pappa hade lämnat henne så hade de andra haft fiskedamm hemma. Men jag fick en påse av Carl, mitt kusinbarn, ändå ;)
 
I morgon ska jag jobba 11.30-16. Sen har jag SEMESTER! Så himla skönt med tre och en halv veckas ledigt! Men jag kommer inte ha något alls att göra! Men det kansk va ganska skönt det med :)
 

Efter en eftermiddag i Örebro med mamma

Nu är jag hemma efter att ha varit i Örebro med mamma hela kvällen. Jag släppte av Andreas hemma hos hononm innan jag åkte iväg mot mammas jobb.
Jag har varit super trött hela dagen så jag har varit lite grinig till och från för jag har också pms -.- Men både Andreas och mamma har överlevt ;)
Från Örebro fick jag med mig ett par Jeans, en tshirt, en skjorta, tre par trosor, prydnadskuddar och lite sånt :) Det var inte lika hemskt att priva kläder i dag som det brukar för att i stället för att be mamma hämta en storlek större så fick hon hämta mindre! Vilket inte är helt fel! Jag kunde prova jeans utan att det vällde över och utan att jag fick tvinga på mig dom! Så det börjar gå upp för mig att jag faktiskt har tappat kilon! Det är ju inga jätte stora siffror men jag har ganska svårt för att lyckas med att gå ner! När vi var på ikea såg jag för första gången skillad på mig själv och såg verkligen att jag har gått ner! Visst det är fem kilo men det syns i alla fall! Jag är riktigt stolt att jag har klarat av det! På ganska kort tid också ;) Fast jag har ätit ganska mycket godis den här veckan men det börjar bli en sån tid på månaden!
 
Nu ska jag sluta tjata om min vikt och kolla på film ;)
 

Bilder tagna av Andreas

Det var min dag att ta Caesar i dag så runt fyra hävde jag och Andreas oss ut i solen på långpromenad. Jag tog med kameran för att ta lite kort men den hamnade runt halsen på Andreas och sen tog jag två kort på hela promenaden. Resten tog Andreas ;)
Jag tänkte visa några av dom i alla fall :)
 
Den här fick jag ta
 
Den här fick jag också ta med min kamera ;)
 
 
 
 
 

Hundvakt

Jag passar på att blogga lite innan det blir dags att åka och hämta Andreas. Han skulle ha kört bil hit men det fanns ingen hemma -.- Så då ämtar jag så gärna ;)
 
I dag vaknade jag halv elva. Då gjorde jag mig i ordning och fick skjuts till Ljufur. Jag hade egentlingen ingen lust att rida men efter turen på honom så blev jag på jätte bra humör!
 
Som sagt så ska jag va med Andreas i dag tills i morgon. Och i morgon på eftermiddagen ska jag och mamma till Örebro. En liten tjejgrej helt enkelt! Det är så skönt att göra sånt ibland!
 
Vecka 33 ska jag och mamma vara hundvakt åt Molly! Jag tycker hon är hur mysig som helst! Det är Caesars bästa kompis. Så jag och mamma ska hjälpas åt att passa dom. Det kommer bli jätte kul ;)
 
Det här är Molly :)

Not my day

Jag har absolut inget att göra just nu! Andreas skulle komma vid ett men han har inte kommit än så jag vet inte vad jag ska hitta på! Det är det värsta med att vara hemma en längre tid. Man har redan gjort allt som finns att göra så tillslut sitter man bara och glor. Jag börjar bli hungrig också men Johan ska snart gå och möta en kompis vid bussen så jag kan inte börja med maten än heller. Inget funkar i dag. Det är inte min dag helt enkelt -.-
 
*Suck!*

Wide awake

I morse vaknade jag redan vid halv tio. Riktigt tidigt för att vara mig! Jag försökte äta frukost ute på altanen förut men det var så kallt så jag fick gå in. Jag trodde det skulle vara varmt i dag -.- Det såg i alla fall så ut! Så jag tog på mig tshirt men nu sitter jag med fleece tröja -.- Sommaren är inte den roligaaste i år!
 
I dag ska jag i alla fall vara med Andreas. Så vi får se vad vi hittar på :) Jag vet att jag ska göra mat i alla fall ;) Johan och jag får hjälpas åt med attl sånt när vi är hemma själva och igår gjorde han det och jag gick med Caesar. Så i dag har vi bytt. Jag får nog ta Caesar i morgon. Då ska jag rida också så det blir mycket motion! Men det är bara bra ;)
 
Jag såg att jag har rivmärken på armarna och på magen från igår när jag höll i Mimmi. Hon är såå snäll den katten -.- Men hon kan va mysig när hon vill också. Vilket inte händer jätte ofta -.-
 

Så himla fränt!

Jag var bara tvungen att visa de här youtube klippen! Så himla fränt!
 
 

Lite nytt

Nu har jag gjort om lite på bloggen för jag tyckte att det var på tiden att se något nytt ;) Det är sjukt svårt att göra själv så jag Tar en som är färdig men det blir i alla fal nytt utseénde ;) Nu ska jag bara komma på hur jag ska göra med överskriften som ligger på fel sida -.- Väldigt irriterande! Men ni kanska får leva med det ;)
 

Tisdag

I morse vaknade jag vid tio så jag gick upp och gjorde mig i ordning för en långpromenad med Caesar. Vi gick bara runt Askersundsbyn för båda var nära på att dö av värmen!
Nu ska jag i alla fall dammsuga så att jag har det gjort. Det är så himla tråkigt! Sen ska jag hoppa in i duschen efftersom det blev så varmt att gå.
 
Aja nu ska jag dammsuga :)
 
 

God natt

Sen jag kom hem från jobbet har jag inte gjort så mycket. Jag har mest suttit vid datorn.
På jobbet var det full rulle som vanligt på sommaren men det gick bra ändå. Jag fick stå i DT ettan vilket är jätte kul. Det kom poliser och handlade av mig och när de hade fått sin mat åkte de iväg med blåljusen på. Hoppas vi inte var allt för sega ;)
 
I morgon ska jag inte göra så mycket. Jag ska i alla fall dammsuga och fixa naglarna, sen kanske jag kan fota lite nya bilder också. Det är på tiden att ni får se lite mer nya bilder ;)
Jag är ju ledig nu tills på lördag så jag har lite tid att slå ihjäl ;) Jag ska också gå med Caesar föresten. Han måste ju ha sin långpromenad. Så då får ju jag röra lite på mig också ;) Och om jag tar mina gåskor så får jag träningsverk eftersom jag måste ballansera på bollarna under sulan hela tiden. Så Reebok easytone fungerar verkligen och de är super sköna skor! Nackdelen är väl att de är så dyra men om man har tur som jag hade (eller mamma och pappa som betalade) så finns de på rea ;)
 
Jag har fått världens lust att åka till Ikea den senaste dagen! De har rea och jag har presentkort ;) Ganska bra kombination tycker jag ;) Jag ska förska släpa med mig mamma dit på fredag. Sen måste jag ha lite nya kläder också men det är en annan sak :)
 
Nu ska jag hoppa ner i min säng och sova :)
 

Hemma igen

Igår när jag kom hem från jobbet var Johan hemma igen efter en vecka i Norrland! Så nu är det inte lika tyst i huset längre ;) Det dunkar av basen från han rum och när man ska prata med någon om något får man försöka flika in det man ska säga utan att avbryta ;) Men det är skönt att ha honom hemma!
 

Sommar? Nej skulle inte tro det!

I morse vaknade jag vid elva som vanligt nu på sommaren. Eller om man ens kan kalla de sommar så som det regnar i dag! Det har ju knappt varit någon sol sen vi slutade skolan vilket inte känns kul alls! Men det finns ju inget man kan göra åt det!
 
Min vekca kommer se ut såhär:
 
Måndag: Jobba 17-20
Tisdag: ?
Onsdag: Med Andreas
Torsdag: Ljufur
Fredag: ?
Lördag: Jobba 12-16
Söndag: Jobba 11.30-16
 
Sen har jag semester i tre veckor! Det ska bli jätte skönt att inte behöve göra något alls!
 
Jag skulle gå ut med Caesar i trädården förut för att jag tyckte att han behövde det. Så jag ropade på honom för jag hittade honom inte. När jag hade ropat några gånger ser jag att han ligger under trappen och tittar på mig som om jag inte vore klok! Så någon sväng i trädgården blev det inte! Men regnar det så tycker Caesar att det är äckligt att vara ute xD
 
Nu ska jag hitta på något att göra innan det är dags att dra på mig jobbkläderna och åkta till jobbet :)
 
Här är en av bildern ajag visade igår fast nu redigerad ;)

Söndag

Över midsommar var jag hos Andreas. Vilket var jätte kul! De hade främmande som de brukar ha och de brukar också köra kubb vilket vi fick va med på. Tjejer mot killar. Och vi tjejer vann såklart! Två av två gånger! Sen har vi kollat på film, Spelat mario cart, gått på promnad och massa mer! Jag fotade lite på promnaden som jag ska lägga upp!
 
I dag vaknade jag vid elva och gick upp och gjorde mig i ordning. Jag blev sjukt sugen på chips efer ett tag så jag åkte iväg och köpte det. Men eftersom jag inte har ätit godis på en nästan två veckor så car det inte gott alls! Men det är ganska bra att jag inte äter mycket godis längre! Samma sak med mat! Jag orkar inte äta mycket alls innan jag är proppmätt! Så köpa chips va bara slöseri med pengar -.- Me men ;) Jag har ju lyckats gå ner fem kilo så det är inge fel ;)
 
Runt halv fyra åkte jag till jobbet för att jobba fyra timmar. Jag fick stå i dt´n. Det var ganska ycket folk men det gick bra ändå. Så det märks att jag börjar bli bättre på att stå i driven!
 
Och nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och bli fri från pommes lukt!
 
Här är bilderna jag tog i lördags. Nu har jag inte redigerat någon av bilderna men ni får ta de som de är ;) 
 
 
 

Sent som satan

Nu ligger jag i min säng och ska sova efter en hektisk jobbdag och en kväll med Andreas :) det ska bli riktigt skönt att somna efter en sån här dag! Det har blivit mycket skratt och lite tårar på ett hörn men kvällen med Andreas fick det hela att kännas mycket bättre!
Jag tänkte att jag skulle passa på att blogga lite nu när jag har en stund så jag är själv ;) för i morgon ska jag till Andreas och är där tills på lördag och på söndag ska jag jobba. Nästa vecka kommer inte bli lika fullsmockad som den här så då kommer jag passa på att ta det lugnt innan min semester börjar ;) jag har semester 2-22 juli. Då ska jag bara njuta av solen som äntligen har tittat fram och vara med Andreas och andra kompisar! Sen får vi se om vi kanske ska göra något med familjen också men det är inget bestämt så än så länge ska jag göra det jag skrev innan hela semestern ;) sen är det jobb i fyra veckor och sen är det dags för skola igen! Det känns som att sommarlovet redan är över snart! Vilket inte känns jätte kul -.- men det är ändå lång tid kvar ;) jag får inte kolla så långt fram förrän det är en vecka kvar, då kan jag börja oroa mig ;)

Nu ska jag sova innan jag somnar med mobilen på magen ;)


Happy

Innan jobbet i dag skjutsade jag mamma till hennes jobb och drog mig sen mot mitt. Det gick ganska bra att jobba i dag eftersom det var riktigt bra folk att jobba med! Vilket gör det hela jätte kul ;) Så de fyra timmarna gick ganska snabbt och sen vid åtta var det dagsa att dra sig hemmåt igen. När jag kom hem fick jag städryck igen så jag slet ut allt ur min garderob och städade ur den! Så nu är hela mitt rum fint och rent!

I morgon ska jag vara med Andreas på eftermiddagen. Han ska först ha lilla uppkörningen och sen kommer han med buss runt tjugo över tre :) Så får vi se vad vi hittar på :) Han klarade uppskrivningen idag så snart har han också körkort ;)

Nu ska jag gå ner och duscha och sen kolla på en film eller något :)


Godmorgon

Nu har jag äntligen vaknat efter världens mardröm! Jag hatar när jag drömmer mardrömmar! Det är inte ofta men när det händer så blir det ofta en som jag kommer ihåg!

Jag ska nu försöka ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning. Sen ska jag inte göra så mycket förrän det blir dags att åka till jobbet. I dag jobbar jag 16-20. Sen är jag ledig på onsdag :)

Såhär På sommarlovet tycker jag det är så himla skönt att inte göra något alls! Bara ta det lugnt och inte känna att man måste något! Det är så det ska va! Visst nu jobbar jag ganska mycket men andra måsten slipper jag gärna! I alla fall i början innan man riktigt har hunnit fatta att det faktiskt är sommarlov!

Nej nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och dra på mig mjukiskläderna ;)


Heartbeat

I morse vaknade jag vid tio men somnade om till halv elva. Sen var det dags att göra sig i ordning för jobbet. Jag jobbade 12-15 i dag och fick stå i dt'n. Först i ettan och sen i tvåan helt själv ;) Jag tycker det är jätte kul! Så jag står gärna i dt'n!

När jag kom hem satte jag igång med att städa och blev klar först nu! Så det var storstädning! Jag fick ett sånt där ryck då man bara måsta städa så det är bra att passa på ;) Så jag har dammat alla hyllor och allt på hyllorna. Jag har dammsugit hela rummet från topp till tå. Jag har rensat bort lite grejor som jag inte anväder. Sen har jag gjort rent i badrummet också. Och nu sitter jag ner och kan andas ut ;)

Resten av kvällen ska jag itne göra så mycket. Jag ska göra en matsäkerhets grej som jag fick av Carro på jobbet som alla skulle göra som jag ska göra tills i morgon. Sen ska jag kolla på true blood ;) Annars ska jag ta det hur lugnt som helst!


Söndag

Igår var jag hos Andreas hela dagen. Det blev film, mario cart, just dance och massor med mat! Jag åkte hem runt tolv och gick och la mig på en gång!

I dag ska jag jobba 17-21. Innan det är dags att åka har jag ingen aning om vad jag ska göra! Men jag hittar väl på något :) Jag har ju sommarlov så jag behöver ju inte tänka på att det är skola i morgon.

Nästa vecka kommer se ut ungefär såhär:

Måndag: Jobba 12-15.
Tisdag: Jobba 16-20.
Onsdag: Träffa Emma, Frida Och Linnea?
Torsdag: Jobba 15.45-20.
Fredag: men Andreas
Lördag: ?
Söndag: Jobba 16-20.

Jagska jobba ganska mycket nästa vecka men det är ju bara tre eller fyra timmar så jag hinner med annat också :) Vilket är ganska skönt :)

Nu ska jag försöka hitta på något att göra :)


SOMMARLOV!

Nu har jag också äntligen fått sommarlov!
Igår hade vi allra sista showen för studenterna! Vilket var jätte kul!! Esteterna som gick ut i år skrek som fasen! När vi skulle börja med andra medleyt var det en estet som skrek: gör oss stolta nu! Då höll jag på att börja gråta mitt i allt ihop! Vilken inte hade varit så bra xD men det hela var svin kul och jag kommer sakna treorna hur mycket som helst!! Men nu är det jag som är trea så vi får hoppas att vi andra också kommer göra ett bra jobb ;)

När i hade showat klart så skulle vi rodda undan. Alltså vi skulle plocka ner allt. Då säger lärarna att vi tvåor ska ta ljud och ljus. Det vill säga massor med kablar! Och ettorna skulle ta gradängerna! Men vi lyckades få ner allt som skulle ner vi sen fick vi gå och kolla nät treorna sprang ut :) sen gick vi också sommarlov!

Efter skolan följde Mysan med mig hem för en filmkväll :) vilket blev jätte kul!

Det här skulle vi tvåor ta reda på!


Sol

Showerna i dag gick bra. Det var ju inte direkt drag men i morgon kommer vi knappt kunna höra oss själva för studenterna kommer skrika så ;) Då är det jätte kul att ha show!

I morgon är det först skola som gäller och sen ska jag hem och inte göra något alls! Jag skulle ha haft tjejkväll först men de flesta skulle fira någon som tog studenten och några va jätte trötta så vi tar det en annan dag :)
På lördag ska jag va med Andreas och på Söndag kommer förmodligen Frida, Emma och Linnea. Beroende på om Emma kunde :) Sen vid halv fem ska jag åka och jobba till nio :) Jag jobbar ganska mycket den här månaden men det är inte helt fel för plånboken!

Nu ska jag kolla på en film eller nåt tills det är dags att gå och lägga mig ;)


Näst sista dagen!

I dag är sen näst sista dagen innan vi tar sommarlov! Eller de i samma årskurs som mig tar sommarlov i dag men eftersom jag är estet så måste vi ju ha studentshowen för studenterna som tar studenten i morgon ;)
I tisdags hade vi öppet genrep och hade bjudit in en skola som skulle få komma och kolla. Så vi sminkar och fixar håret eftersom det skulle komma folk. Fem minuter innan vi ska upp på scenen kommer Sofia (en av lärarna) in till oss och säger att det inte kommer några -.- lyckat! Efter skolan följde Andreas med mig hem och följde med när jag red ;)

Igår hade vi tre shower och massor med rast! Men alla shower gick bra! De två första hade vi för en högstadieskola och på en av raderna såg jag att det va en kille som satt och sov! Snacka om otacksam! -.- men högstadieskolor är hur våra som helst att charma!
På kvällen hade vi show för allmänheten vilket gick jätte bra! Publiken var med också, de satt liksom inte bara och kollade! Men det va inget drag alls om man jämförde med vad det kommer vara med studenterna i morgon! Det ska bli jätte kul!

Så i dag då, då ska vi ha två shower. En för ettorna och en för tvåorna. Man får hoppas styrde är bättre än högstadieskolan i alla fall ;) men det brukar de va :)

Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning för bussen :)


Sliter och sliter

Nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att det ska bli dags att åka mot jobbet. Jag ska jobba 17-20.30 i dag.
Idag har vi esteter jobbat på super bra sol vanligt vilket betyder att vi typ är klara.

Igår va bion jätte bra! Den va inte så läskig som jag trodde, den va mer äcklig! Men värd att se!

Jag har egentligen inte så mycket att skriva för det händer inte så jätte mycket i mitt liv men några rader är ju kul att få upp på bloggen i alla fall ;)

I morgon är det äntligen sovmorgon till tio över nio. Sen ska vi repa tills klockan två då det är öppet genrep. Sen ska Andreas med hem och jag ska rida Ljufur. Hoppas bara det inte regnar för det orkar jag inte med! Det är sjukt jobbigt med en blöt häst! Jag tycker inte om att lägga sadel på dom då men jag vågar inte heller rida barbacka på Ljufur eftersom han kan hoppa till för minsta lilla! Så jag får hålla tummarna för att det inte regnar så mycket i alla fall!

Nu är det ungefär en halvtimme kvar tills det är dags att åka till jobbet! Tiden bara segar sig fram i ett sånt här tillfälle! Vilket blir riktigt irriterande! Men det finns ju inget man kan göra år det så... ;) nu babblar jag bara så jag ska sluta skriva!


00.07

Nu är jag hemma efter att ha firat min kusins tjej Jennie hela dagen! Hon fyllde 30 den 7 så det va en stor fest med både smörgåstårta, vanlig tårta och grillat! Jag fick sköta körandet så fick de andra göra vad de ville ;)
Så nu är jag jätte trött efter en lång kväll! Så jag ska snart släcka och sova för i dag!

I morgon ska jag först inte göra något alls! Sen på kvällen ska jag på bio med Andreas. Vi ska nog se den nya prometheus eller hur det stavas ;) jag kan i alla fall inte uttala det xD men det ska bli kul! Då ska jag också hämta upp Caesars koppel som vi så smidigt lämnade kvar hos Jennie och Niklas -.- men det va ju i alla fall tur att jag ska upp imorgon för annars skulle vi ha kris de närmaste dagarna!

Nu ska jag sova, jag är så himla trött!

Jag och Elsa, mitt kusin barn på 2-3 månader ;)




Senaste bilderna

En bild Emma hade målat!





















Sova? Ja tack!

Nu är jag äntligen påväg hem efter en lång vecka med massor med jobb! Vi är nu klara med tredje medleyt vilket betyder att vi har fått in stämmor och dans till tre hela medleyn på fyra dagar! vi har slagit rekord sa lärarna ;)

Igår var Mysan hemma från skolan så jag fick med Andreas hem i stället. Vilket va jätte kul :)
I dag blir det ingen ridning heller så mitt schema för resten av veckan är ganska förstört ;) men jag kan säga att det är tur att jag inte ska rida i dag! Jag hade inte orkat ta mig dig ens!
Så nu när jag kommer hem ska jag kolla på film och lägga mig tidigt! Såhär trött va det länge sen jag va! men som tur är är det ju helg nu så jag får vila upp mig lite i alla fall! Sen är det en hård vecka igen!

Såhär kommer förmodligen nästa vecka se ut:
Måndag: skola. Jobba 17-20.30
Tisdag: skola. Öppet genrep
Onsdag: skola. Show på kvällen och på dagen.
Torsdag: skola. Show för skolan.
Fredag: skola. show för studenterna. Tjejkväll?
Lördag: ?
Söndag: jobba 17-21

Det ska bli riktigt skönt att inte göra något på lördagen kan jag säga! Då ska jag njuta av att sommarlovet börjar och att jag är ledig från skola och plugg!

Nu ska jag kolla på vägen så att jag inte börjar må illa ;)

Lördagen


Mot bussen

Nu ska jag snart gå iväg mot bussen. I går kom jag inte hem förrän tio över elva! Så snacka om att jag är trött i dag! Jag duschade nu på morgonen för att jag skulle kunna sova lite längre men håret kommer se ut som ett troll! Blött och det blåser lite, ingen bra kombination! Men men ;)
I eftermiddag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag ska inte vara med Mysan så det blir väl en lugn dag så att jag kan vila upp mig efter de 27 milen jag körde igår ;) så köra bil fick jag verkligen göra! Men det är kul!

I skolan i dag ska vi väl öva steg som vanligt. Vilket kan va ganska segt! Men det blir bra i slutändan! Så man får va glad för det ;)

Nu ska jag gå mot bussen :)


Roadtrip

Nu ska jag snart köra Johan till en kompis och sen ska jag åka och hämta Lotta för att sen åka vidare till Lindesberg. Det blir en riktig roadtrip! Så långt har jag inte kört utan en vuxen bredvid än! Men det ska bli kul!

Resten av veckan kommer se ut såhär:

Torsdag: Estet. Mysan men hem?
Fredag: Estet. Ljufur?
Lördag: Fira min kusins tjej som fyller 30
Söndag: Med Andreas. Bio?

Resten av veckan är fullsmockad med andra ord ;) Det är samma med nästa vecka! Sen blir det äntligen sommarlov! Då det först blir tjejkväll och sen marros av jobb i några dagar. Sen är jag ledig en dag för att sen jobba igen ch sen få ledigt i tre eller fyra dagar! Så lite ledigt får jag i alla fall ;) Jag får ju pengar som jag ska stoppa undan till när jag behöver dom vilket är jätte bra! Jag bokade två extra pass förut i dag, vilket känns ganska bra. Speciellt när man får lönen ;)

Nu ska jag och Johan åka iväg :)


Estet

I dag var första heldagen med estet. Vi har kommit igenom alla medleyn och spelat in det som ska spelas in. Så vi har kommit riktigt långt!

I morgon är det som vanligt skola och estet eftersom det är estetveckor nu. Sen efter skolan ska jag va med Frida, Emma och Linnea. Vi är ju lediga på onsdag så vi får se vad vi hittar på ;)

Jag har egentligen inte så mycket att skriva som vanligt nu för tiden ;)

Vi fyra för tre eller fyra år sen!


I'm gonna pick up the pieces

Nu har jag varit hemma från jobbet i en halvtimme ungefär. På jobbet fick jag göra lite allt möjligt. Först fick jag vara i matsalen och torka bord, sopa, moppa och göra rent toaletterna. Vilket inte är så äckligt som det låter! Sen fick jag stå lite i kassan och sist i DT'n. Så jag fick göra allt utom stå i köket ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen så att mitt hår hinner torka innan jag ska sova :)


Söndag

Igår var jag med Emma hela dagen. Vi red och kollade på film. Smidig som jag är lyckades jag ramla av Chamsiin också ;) Men ingen större skada skedd ;)

I dag vaknade jag vid tio så jag gick upp och gjorde mig i ordning för jobbet. Jag börjar 12.45 så jag har ingen brådska precis xD Jag håller tummarna för att jag ska få stå i Dt'n!
När jag kommer hem sen ska jag inte göra något alls. Vila upp mig tills estetveckorna börjar i morgon. Långa dagar och hur mycket som hest att göra! Men det är ju kul också! Som tur är!

Nu ska jag nog ta på mig mia jobbkläder så att jag har det gjort ;)


Trött som f*n

Skolan i dag gick ganska snabbt. Vi har ju inte riktigt något att göra längre. Det var ju allra sista "riktiga" skoldagen för oss esteter.
Efter skolan väntade jag på Johan för att sen åka och äta på mitt jobb. När vi hade ätit klart åkte vi och hämtade mamma och pappa för att sen åka vidare mot Örebro. Jag fick med mig lite hem men långt ifrån allt jag skulle!
Det jag fick med var i alla fall: Nya gåskor (sånna där reebock easytone), Ballerinaskor, En uppsättning kläder till studentschowen, tre(!) bh'ar, och ett linne :) Men jag skulle ha haft med mig fler toppar, trosor, och en till uppsättning till studentschowen! Så jag får försöka fixa det i veckan!

Nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt!