Mysigt

Idag jobbade jag 10-15.30. Sen kom Andreas och hämtade mig för att åka på barnkalas! Mitt kusinbarn fyllde 4 nu i veckan vilket såklart måste firas! När vi hade fått tårta och delat ut presenter åkte vi hemåt. När jag kom hem tog jag det vara lugnt en stund tills mamma kom upp på mitt rum och frågade om vi skulle cykla till hamnen och äta glass. Så vi hoppade på cyklarna och åt våran glass! När vi var klara åkte vi bort till båthamnen och kollade lite på Johans båt. Sen cyklade vi hem igen. En riktigt mysig kväll blev det!

I morgon på förmiddagen ska jag och mamma cykla till stjärnsund och kolla i deras nya butik. Jag tror den är ny i alla fall ;) sen ska jag rida innan det är dags för ännu ett kalas. Andreas pappa fyller. Vilket firas med tårta och paket! Jag har köpt ett riktigt dunderpaket som jag sk slå in snart!


Arg

Nu har jag suttit i flera timmar och letat semester för mig och herr Nilsson. Ja jag vet, som apan i Pippi. Men han är min apa! Antingen var det för dyrt, för dåligt läge eller så fanns det inte ledigt de dagar vi ville åka. Sen dög det ju inte alltid åt herr Nilsson heller -.- jag hittade ett jätte mysigt vandrarhem på Öland som var ganska billigt men precis när jag skulle trycka på bekräfta knappen så kom jag på att Andreas pappa fyller den dagen. Så då var den resan bortblåst. Det var bara att fortsätta leta. Men då blev jag så förbannad så då la jag ner hela letandet och kollade på game of thrones i stället. Att man kan bli då förbannad på en jävla resa som inte kommer bli av! Fan också!

Nu ska jag i alla fall sova. I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. På förmiddagen kanske jag rider en sväng eller bara slappar. På eftermiddagen/kvällen ska jag jobba 17-21. Sen funderar jag på om jag ska åka till Andreas och sova där tills lördag och sen åka därifrån till jobbet. Vi får se. På lördag jobbar jag 12-16 och på söndag 11-15.30. På söndag när jag har slutat ska jag på 4-års kalas. Mitt kusinbarn fyllde här om dagen så då ska jag komma med paket i högsta hugg!

Nu ska jag sova innan jag stryper någon om de skulle komma för nära. Tur att jag sover själv i kväll ;)


Shopping med mamma

Jag hade lite presentkort från när jag tog studenten som jag kände att det var dags att använda. Så i dag åkte och och mamma upp till Örebro för en tjejdag. Jag fick med mig riktigt mycket hem!
En träningsjacka, en stickad tröja ( hur varm och gosig som helst!), en tunnare stickad, ett par shorts, en kortärmad tröja, strumpor, grejer tills man flyttar hemifrån, ett nytt knä grejs att ha datorn på, nagellack sminkborttagning och nagellackborttagning. Sen kommer jag inte på något mer ;) det var massor i alla fall ;)

Nu ska jag slappa efter en dag i stan.
Juste jag fick remiss till Örebro tandvård specialist grejemoj för att äntligen få ta bort en av mina visdomständer! En av dom sitter jätte snett. Nästan helt lurad neråt åt sidan. Vilket alla förmodligen vet att de inte ska göra!


Nästan en vecka sen

Nu är det nästan en vecka sen som jag bloggade. Men jag har haft massor att göra! Jag har jobbat, ridit och de tre senaste dagarna så har jag gjort massor hemma. Eller ja det är bara såna saker som man gör när man bor själv men det blir lite mycket att göra ;) mamma och pappa är på Öland tills i dag så Johan och jag var själva hemma. Andreas har sovit här också. De här tre dagarna har jag gått med Caesar, plockat i och ur diskmaskinen, städat, tvättat, handlat, klippt gräset, skjutsat och hämtat Johan, bäddat, gett alla djur mat, gjort mat åt alla människor, snoppat 16 lådor jordgubbar och mycket mer!
Idag kommer mamma och pappa hem igen. Då kan det inte se ut som hej kom och hjälp mig! Men det har det inte gjort på de här dagarna heller som tur är ;) håller man bara efter så slipper man städa lika mycket ;)

Nu ska jag slappna av en liten stund innan jag ska försöka gå långpromenad i spöregnet med Caesar ;)

Han var inte alls glad efter en liten promenad på morgonen! Han var mer glad igår då vi hämtade Johan från seglingen ;)


Torsdag

Igår red jag ut på förmiddagen med Alex och hennes pojkvän som cyklade med. Vi rejsade som bara den och det blev bocksprång, glädje skutt och en väldig fart! Så mina fingrar ser inte alls roliga ut i dag. Mitt ringfinger på vänster handen har två skavsår från tygeln och är så svullet så det är dubbelt så stort som det på andra handen. Det märks att jag har kommit igång med att rida igen!
Idag ska jag rida med Alex mamma vid halv sex och sen ska jag hem och duscha. Andreas kommer också hit och sover över. För i morgon ska vi handla på förmiddagen och sen åka med Lotta och Posthen till Andreas båtställe
och grilla. Beroende på väder vill säga. Blir det regn ska vi vara hos Lotta!
 
Jag gjorde en midsommarkrans förut också! Inte den vackraste men den får duga ;) Nu känns det i alla fall som att jag har massor med kryp i håret som kryper runt. Det var massor med myror och spindlar i blommorna så det känns som att alla sitter på mig nu! Det kanske är smällar man får ta ;)
 

Personalfest

I tisdags red jag Sandor. Jag fick hjälp av Louise, ägaren, att hoppa lite. Jag ramlade av, hängde på halsen och hade ett riktigt jobbigt och svettigt ridpass! Jag kan säga att det känns rejält i musklerna! Jag har inte ridit så ordentligt på hur länge sol helst!

Igår var det personalfest. Vilket var hur kul som helst! Jätte roligt att så många var med och att det var så många som hade kul!
Jag kom hem vid ett ungefär och då var det vara att duscha och slänga sig ner i sängen!

Idag ska jag också rida. Jag och den andra hästens ägare, Alexandra, ska rida ut. Hon fick jobba över så jag har fått vänta på henne ett tag nu men det är bara skönt i det fina vädret! Hon ska visa mig en ny väg i dag som ska vara jätte fin!

När jag kommer hem ska jag bara slappa. Jag hade tänkt att åka och träna men jag har blivit jätte förkyld så jag hoppar över det!

Nu ska jag fortsätta att njuta av solen!


Sudent bilder

Nu kommer massor med bilder från studenten, på kusiner, grannar, mat, blommor, ja allt i stort sätt!
 
 

Balbilder

 

Ett år

I dag jobbade jag 11.15.23. 23 just för att jag fick jobba över för att det var så mycket folk ;) Det gick jätte fort att jobba i dag! Såna dagar gillar jag!
I morgon har jag och min prins varit tillsammans i ett helt år! Vi ska ut och äta på förmiddagen för att fira lite. Sen på eftermiddagen ska jag rida. Louise ska hjälpa mig på "banan" med Sandor. Det är egentligen en fotbollsplan som ingen använder, så det passar bra att rida där. Louise har ställt upp lite hinder också så det blir nog lite hoppa. Hon hade kommit på en bra övning så jag ska nog rida lite hårdare i morgon!
 
På tisdag ska jag till tandläkaren. Och sen ska jag träna innan jag ska sätta mig på bussen till Hallsberg för att sätta mig på en till buss som tar mig mot personalfest. Det var ganska länge sen vi hade en personal fest så det ska bli kul! Det är kul att se alla utan jobbarkläder ;)
 
På onsdag funderar jag på om jag ska rida igen, samma sak på torsdag. På onsdag ska jag och Andreas också åka till deras båtplats och se vad vi behöver ha med på midsommar.
 
På fredag är det ju midsommar och då sak jag; Andreas, Lotta och posthen Grilla vid sjön om det är fint väder.Mysigt!
 
Jag ska jobba både lördag och söndag. Förmodligen lördag. Jag bokade ett pass men jag vet inte om det har gått igenom än :)
 
 

Slut

Nu var studentveckan över. Massor med kul har hänt och jag går inte längre i skolan! Vilket känns ha ska konstigt samtidigt som Det inte känns alls. Det kommer märkas när Johan ska till skolan efter sommarlovet! Men ändå väldigt skönt!

Jag har massor med bilder att visa men jag orkar inte lägga upp de nu, de får vänta!

Så länge får ni nöja er med lite mobil bilder


Studentvecka!

Studentveckan är nu i full gång! I måndags va det såpafotboll och i dag skattjakt! Skattjakten va sjukt kul! Det går ut på att man får en lista med saker på som man ska hämta och visa upp för en jury. Det kan vara allt från en tandborste till en levande kalkon. Det får inte hämtas från skolan utan måste vara från någon annan stans. Vi hämtade en hemlös och gav den 50kr (en snigel utan skal), en mus på mars (en godis mars och en datamus), en självlysande fisk (en fisk med en ficklampa i) och mycket mycket mer! Kreativiteten flödade verkligen och vi i klassen hade jätte kul!

I morgon är det är stor dag innan studenten på fredag. Det är nämligen bal! Jag ska fixa frisyren på förmiddagen och sen kommer jag få sitta på en pall resten av dagen innan jag ska få hjälp på med klänningen över det fina håret! Det ska i alla fall bli jätte kul att få gå med min prins!

På torsdag är jag ledig för så får alla ettor och tvåor sommarlov. Och sen på fredag gäller det! Jag ska gå upp runt halv fem för att åka till Hallsberg tills halv sju för champagne frukost! Sen kommer det vara full rulle hela dagen! Det ska bli så kul samtidigt som jag har gått i skolan i 13 år. Så det kommer bli konstigt att inte börja någon skola igen i höst. Jag kommer nog läsa vidare sen men jag måste bara komma på vad jag vill läsa först. Så innan jag vet det ska jag jobba och resa och spara undan så mycket jag kan. Jag ska försöka leva livet och bara ha kul innan jag måste in i det riktiga vuxenlivet!

Nu sk jag sova så att jag orkar med allt i morgon!

Godnatt!

Där kommer vi stå på fredag! Dock på en färdig super stor trappa!


Ledig dag

Idag var ju ju lediga eftersom det är Sveriges nationaldag för de som har missat det. Så hela dagen har spenderats ute! Strålande sol och inte ett moln på himmelen! Dagen började med en tur till sandor vid sommarhagen. Andreas följde med och cyklade när jag red. Det va så himla varmt så vi tog det ganska lugnt. Det var första gången jag red utan att Louise, ägaren, va med. Men det gick jätte bra och sandor skötte sig galant!
När vi kom hem till Andreas la vi oss ute på deras soldäck och solade. Vi var nog ute till tre- fyra innan vi styr oss under ett parasoll för att fly undan den stekande solen! Så nu kan ni ju då ana hur min hud ser ut! Röd är bara början! Men det är kul, då kanske jag kan få lite färg till studenten!

Imorgon skulle ju alla ekonomare ha spelat minigolf men vi var så några så vi sa att vi struntar i det. Vilket betyder att jag är ledig i morgon också! Dagen ska också spenderas ute. Jag ska först gå promenad med Caesar. Sen ska jag cykla ut till stockshammar och tillbaka innan jag ska gå till bussen för att åka till Andreas. Jag åker hem på kvällen sen för han ska jobba på lördag vilket jag också ska men lite senare. Så på lördag kan jag passa på att hjälpa till hemma! På söndag funderar jag på om jag ska rida eller om jag ska försöka hitta något att ha på mig på stan efter studenten! Vi får se!

Nu ska jag i alla fall sova! Godnatt allihopa!


Lite ledig

I måndags var det ju estetmiddag jag hade jätte trevligt och en hade en riktigt bra avslutning med esteterna! Jag kommer sakna det så himla mycket! Det har varit så kul att vara en Estet I tre år. Det har varit svårt och det är ofta jag inte har hängt med eller inte förstått. Men jag har lärt mig så himla mycket och utvecklats så mycket som person!

Idag hade jag bara betygsprat på morgonen och fick sen åka hem.
När jag kom hem la jag mig i solen och solade. Jätte mysigt. När det kom jätte står moln så hade jag med en filt som jag la runt mig och somnade. Inte jätte bra kanske men jätte skönt! Jag va så himla trött så det behövdes!
När Johan kom med bussen så åkte vi till gymmet och tränade. Jag har inte varit där på flera veckor eftersom jag har sprungit hemma i stället. Men det va jätte skönt att få röra lite på andra muskler också. Jag sprang på löpbandet vilket var världens skillnad not för några veckor sen! Vilket va riktigt kul!

I morgon har jag inga lektioner så jag stannar hemma. På förmiddagen ska jag gå långpromenad med Caesar och sen vid tre ska jag möta Louise för att rida sandor. Han är på ett nytt ställe nu för sommarbete så jag måste ju veta vägen ;) sen kan ju Louise vägar som man kam rida där ute också vilket är jätte bra!

Nu måste jag sova!


Cykla till bussen

Nu är det strax dags att häva sig iväg till bussen! Ny vecka och nya saker att göra. Jag har bara en grej i dag och sen får jag åka hem!

När jag kommer hem ska jag bara slappa innan jag ska packa bilen full med esteter och åka mot Örebro!

Mot bussen!


Ny vecka

Nu är jag tröttare än någonsin på allt! Jag är trött på att bli utnyttjad! Trött på skolan! Trött på att bara sitta inne och inte göra något. Ja trött på allt. Det är slut med att köra med mig. Det är det enda jag duger till. Jag behövs ofta för att hjälpa någon. Men får jag något tillbaka? Nej självklart inte! Jag kan inte längta mer efter att ta studenten och slippa allt!
 
I morgon börjar jag 11.45 så jag ska ta en lång sovmorgon. Sen ska jag hem och göra mig i ordning för en kväll med esteterna. Vi blir nämligen bjudna av våra estetlärare på middag. Så jag antar att det blir en relativt sen kväll. Men det ska bli kul. Hoppas bara Cassandra kommer ;)
 
Och i morgon gör jag mitt sista arbete för gymnasiet! Ska bli så himla skönt! Det är ett seminarium så det är itne så svårt.
 
Nu ska jag komma på vad jag ska ha på mig i morgon.