Slut på ledigt

Då var sista dagen på det korta lovet slut. Tiden går alldeles för snabbt! Dagen har såklart spenderats med Andreas. Vi har gått promenad, fotat och kollat film. En väldigt skön dag!

I morgon ska jag såklart först till skolan. Efter den är slut ska jag och Andreas till Örebro. Vi ska försöka hitta jacka och jeans till honom och en lite tjockare tröja åt mig. Sen ska jag lämna ett usb med biler från dopet till Jennie när vi ändå är i Örebro! Sen ska Andreas med mig hem och sova här. Bästa sättet att starta en dag på är att se honom!

Nej nu måste jag sova så att jag orkar i morgon!


Höst mys

Förut rensade jag lite i min garderob och passade då på att ta fram hasdukar, mössor och vantar. Ja sånt som hör till hösten och vintern helt enkelt. Jag tycker det är så mysigt att ta på sig varma strumpor, linada in sig i en halsduk och en filt medans man har tända ljus i rummet! Jag gillar faktistk hösten. Även fast det kan vara lite tårkigt med allt regn och allt lerigt och grått. Det är ju också en väldigt fin årstid med färger och fina dagar. Jag har alltid varit lite emot hösten och vintern, det blir alltid så kallt och enfärgat. Men nu på senare tid myser jag bara till det lite extra och då blir allt mycket bättre! Så jag tycker man ska försöka se det fina i allt i stället för att försöka få fram allt det dåliga. Visst ibland är det svårt men om man gör så gott man kan så kommer det mesta bli lite bättre!

Helvetes jävla förbannad!

 
Igår på förmiddagen skulle jag rida Ljufur. Jag åkte till stallet och mockade, fixade höpåsar, vattenhink och kraftfoder. När jag var klar så gick jag ut för att hämta ljufur i hagen. När jag hade satt fast grimmskaftet och vi hade kommit två meter från utgången så tvärnitar han och vägrar gå frammåt! Jag smackade på honom men då började han backa i stället. Jag försökte med hjälp av grimskaftet på rumpan att få honom framåt men då fick han panik och backade ännu mer. Efter en timme, lera upp till knäna, tårar som sprutar, ilska så att jag kokade och världens träning för armarna gav jag upp! Jag ger aldrig upp och låter hästen vinna annars eftersom den då får övertag men jag orkade inte mer! Jag var så jävla förbannad på honom så jag satte mig i bilen och åkte hem i stället för att vara kvar i hagen hela jävla dagen!
Det är sällan jag blir så förbannad så att jag skakar och gråter så att jag inte får luft men det här var ett sånt tillfälle! Fy!
 
När jag kom hem så duschade jag mig och försökte lugna ner mig lite innan Andreas kom och hämtade mig. Då åkte vi till mcdonalds och åt innan vi åkte hem till honom. Sen resten av dagen kollade vi på film och tog det lugnt! Andreas kan alltid få mig på bättre humör! <3
 
Vi la oss vid tolv för att sen gå upp 9.40 för att hinna vara klar tills mamma kom och hämtade mig för att åka till Örebro. Andreas skulle vara med en kompis så han stannade hemma.
Så i dag blev en riktig tjejdag! Jag fick med mig lite vettigt hem också. En jacka som mamma och pappa köpte åt mig, två halsdukar, nagelfilar och en blomma. En jätte söt mini orkidé! Jag brukar ha jäte svårt för att hålla blommor vid liv men nu ska jag verklingen försöka!
 
Nu på kvällen har jag inte gjort något alls! Så himla tråkigt men ändå skönt. Jag är ju liksom aldrg själv länge! Vilket gör att jag saknar Andreas ännu mer när han inte är i närheten!
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Glee och sen får vi se ;)

Glömde

Jag glömde berätta förut att när jag och ljufur skulle gå in i ridhuset idag så var bara ena dörren öppen, men han brukar komma igenom utan problem så jag tänkte att det säkert går bra den här gången också. Men han gick så nära dörren han kunde så att mitt ben hamnade mellan honom och dörren, vilket resulterade i att jag nästan fastnade! Jag hade kunnat styra men jag såg det precis då han gick in med mig i dörren! Så nu är jag lite blå på benet där det skrapade i! Väldig tur att jag hade shaps på mig som skyddade, annars hade det i te bara varit över shapsen som jag hade varit blå! Bushäst!
Jag tror jag inte har sagt att han stack med mig igår bär jag red heller! Det var en löpare som var jätte farlig så han va tvungen att tvärvända och sätta av i full galopp hemåt! När jag hade fått tillbaka balansen och stigbyglen så lyckades jag få stopp på honom efter en bra bit! Han är bra larvig ibland alltså!


Mobil bilder

Jag tänkte lägga upp lite bilder jag har på mobilen från de två senaste dagarna! När jag ändå är uppe i ett "bloggstim" så kan jag ju passa på ;)

Först är det jag och ljufur som är fullt redo för att gå ut i regnvädret,sen är det ben n Jerrys och sist linneas fiskbensfläta som jag gjorde förut!


Japp det gjorde han!

Tumblr_lwzx8fu1ee1r91npbo1_500_large

Maraton!

 
I morse släpade jag upp Andreas tio över nio för att åka till stallet. Idag blev det dressyr. Eller ja mer race i ridhuset! Ljufur var så pass okoncentrerad så vi hade lite kul i stället för att tråka runt och bli osams! När jag hade ridit klart fick Andreas skritta av Ljufur. Han fick öva lite på att svänga utan min hjälp och utan att jag höll i. Ljufur följer gärna efter mig om någon annan sitter på så det var en liten utmaning eftersom det bara var andra gången Andreas red! Han är riktigt duktig!
 
När vi var klara i stallet så skjutsade jag hem Andreas till honom men när jag har åkt därifrån så ringer han och säger att han inte har någon nyckel. Så det var bara att vända och ta med honom igen ;) Vi åkte sen för att hämta Linnea hos henne och sen till ica för att köpa viktiga grejor till vårat vampire diaries maraton vi skulle ha! Annanas, vindruvir och Ben n Jerrys!
När vi hade handlat klart så hade Andreas också fått nyckel hem så då skjutsade vi hem honom igen.
När Linnea och jag kom hem satte vi igång med maraton efter att jag hade av hästifierat mig och vi hade ätit. Vi hann kolla klart på säsong tre så nu längtar jag extra mycket tills säsong fyra kommer ut!
 
Linnea åkte hem för en 40 minuter sen och jag ska snart hoppa ner i sängen för att sova!
 
I morgon ska jag först rida Ljufur. Det blir nog en skrittsväng ut barbacka tänkte jag. Han kan få ta det lite lugnt en dag! Jag behöver det jag med eftersom jag inte är van att rida flera dagar i sträck så går jag nu som en kärring! Då behöver jag också ta det lite lugnt!
Sen ska Andreas komma till mig och vi ska gå ut och gå långpromenad med Caesar. Sen ska vi åka hem till honom och va där tills det är dags för mig att åka hem, eller om jag sover kvar, vi får se ;)
 
 Nu har jag skrivit på riktigt rejält! Det kanske inte är så jätte kul att läsa en lång roman om vad som hände under dagen men vad vet jag? Själv gillar jag mest att kolla på bilder. Om det inte är en bra roman som jag verklingen vill läsa såklart ;)
 
Nej nu ska jag sova!
 

Höst

Musik i öronen, mörkt ute och halsduk runt halsen, nu är det höst!

Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan. Sista dagen i skolan innan långhelg! Det ska bli riktigt skönt med lite längre ledigt! Jag ska inte jobba heller :) men i stället har jag planerat in massor med saker varje dag! Så jag kommer ändå ha fullt upp!

Idag ska jag rida när jag kommer hem från skolan. Jag ska mysa riktigt i stallet och sen rida ut!
Apropå häst, den 14 oktober ska jag åka och hälsa på Willow! Som jag saknat den ponnyn! Så det ska bli jätte kul att träffa henne igen! Längtar som satan!

Nu ska jag försöka att inte spy på vägen till skolan genom att kolla på vägen i stället ;)


Nyklippt

Idag ringde jag till frisören och bokade tid redan samma dag. Det var hög tid för en klippning! Jag klippte även lugg! Jag har haft det flera gånger innan men jag har alltid låtit den växa ut innan jag klippte igen. Det försvann faktiskt inte så mycket som jag trodde det skulle göra! Jag sa att hon som klippte fick ta en cm och det gjorde hon! Visst på luggen blev det ganska mycket mer än 1 cm men det var ju meningen ;)
 
Andreas kom och mötte mig hos frisören och nu på kvällen ska vi mysa framför en star wars film!
 
I morgon är det studentmösseprovning! Det känns helt sjukt att det redan är dags för det och att jag redan kommer beställa det! Det känns nästan overkligt att om ett år kommer jag inte komma tillbaka till skolan när vi går på sommarlov! Det är inte ens ett sommarlov! Utan det är ett lov som jag kommer ha tills jag bestämmer mig för att göra något annat.
Jag vet redan nu att jag kommer jobba ett år och spara massor! Under det året ska jag också försöka reda ut vad jag vill bli eftersom jag nu tre år senare fortfarande inte vet vad jag vill bli!

Snart läggdags

Nu ska jag snart lägga fram kläder tills i morgon och sen göra mig i ordning för att sova. Nu på kvällen har jag gjort mat till mig, Johan och pappa. Piroger lyckades jag få ihop! Jag blev grymt sugen på det så det va väldigt gott!

I morgon ska jag till skolan och sen efter till Andreas. Jag ska ta hem massor med plugg som ska göras så att jag får det gjort. Jag vill gärna ha allt klart så att jag slipper slita med allt i sista sekund och göra det snabbt som tusan.

På onsdag kommer jag sitta på hästryggen igen! Jag ska ta hand om ljufur onsdag-söndag. Det ska bli skönt att få andas riktig stall luft igen! Jag kanske skrev förut att jag skulle ta hand om honom då jag minns inte riktigt xD men om jag gjorde det så får ni väl läsa det igen då ;)
Vi ska inte köra så hårt, det blir nog mest ut, men det är jätte mysigt det med! På onsdag blir det en mysig kvällstur i skogen och mörkret ;)

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig :)


Måndag

I morse hade jag sovmorgon vilket var jätte skönt! Men när jag väl var i skolan så fick jag jätte ont i magen. så jag stannade kvar tills vi hade haft redovisningen i marknadsföring och sen åkte jag hemmåt. Så nu sitter jag här hemma med datorn i knät och mjukiskläder och halsduk! Mysigt värre! Så nu resten av dagen ska jag bara ta det lugt och vila magen så att jag orkar till skolan i morgon!
 
 

Hos Andreas

Igår kväll följde jag med Andreas hem och sov hos honom. Eftersom jag jobbade så fick han säger chaufför åt mig ;) det va jätte mysigt att bli hämtad av sin pojkvän på jobbet och sen åka hem till honom!
När vi kom hem till honom igen så åt jag och duschade och sen var jag tvungen att plugga rättskunskap till provet på tisdag. Sen har vi bara tagit det lugnt och kollat lite film :) just nu håller Andreas på att leta fram bilder från när han var liten ;) det finns en tavla i deras vardagsrum på honom när han var liten som är jätte söt! Jag gillar bilder från när man var liten ;) jag kan gärna visa bilder på mig när jag var yngre men bilder från nutid hatar jag när folk tittar på!

I morgon ska jag först till skolan och sen när jag slutar ska jag köpa något att äta och sätta mig och plugga det sista på Rättskunskapen innan jag ska åka till jobbet och jobba 17-20. I morgon har jag också redovisning i marknadsföring. Jag är inte ett dugg peppad på det kan jag säga!

Jag ska försöka få med Andreas till marieberg snart också. Jag behöver ha ny vinterjacka vilket det börjar bli dags att köpa. Annars kommer alla fina ha försvunnit ju! Andreas sa att han också behövde en ny och sen nya jeans så han behöver ju ändå åka dit ;)

Den här veckan går jag i skolan tre dagar! Vilket ska bli otroligt skönt! På torsdag ska jag vara med Linnea och avsluta vårat vampire diaries maraton innan fjärde säsongen börjar! Och sen på fredag ska jag kanske på tjejkväll. På lördagen ska jag nog på fotoklubbsträff och sen ska jag bara ta det lugnt och vara med min älskade pojkvän ;*

Nu ska vi kolla på gamla barnfilmer från när Andreas var liten i ställer för kort ;)


Dålig på att blogga?

Mamma sa nyss att jag hade blivit dålig på att blogga lika mycket som förut så jag ska väl ta och slänga upp ett nytt inlägg ;)

I dag jobbade jag 13-16, jag hade hoppats på ett lugnt pass i kassan eller i dt ettan, men jag fick stå i tvåan där man måste springa som satan för att få en bra tid ;) men jag överlevde passet och sitter nu och väntar på att Andreas och hans familj ska komma :) Andreas sov här i natt men jag släppte av honom hemma hos honom innan jag skulle jobba :)

Oj det blev lite paus på bloggandet medan Andreas och hans föräldrar kom och fikade ;)

När jag kom hem förut så hade mamma tänt ljus i hela huset och gjort jätte mysigt! Så duschen var väldigt mysig kan jag säga!

Imorgon ska jag jobba 12-16 och sen måste jag plugga på på kvällen, jag har prov i rättskunskap på tisdag och jag jobbar på måndag så då hinner jag inte plugga, så i morgon är sista dagen innan provet!


I skolan

Just nu sitter jag och väntar på att Rättskunskapen ska börja. Det är 25 minuter kvar innan vi börjar. Det är sista lektionen så sen ska jag äntligen åka hem och ladda upp inför jobbet som börjar kl 6.
Efter jobbet aka jag hämta Andreas hos honom och sen kanske hämta Johan och Maria hos Maria, och sen får jag åka hem ;) då väntar en lugn kväll med popcorn!

Aja nu ska jag försöka hitta på något innan vi börjar för att fördriva tiden ;)


Inget att skriva

I dag har jag egentligen ingen lektion men jag ska äntligen få prata med min projektarbetsledare! Så jag fick åka in när jag ville mellan 10 och 4 så jag ska ta 12.40 bussen.

I går när jag och Andreas kom hem så gick vi långpromenad med Caesar. Vilket fick det resultatet att jag har världens sko skav! Men det va skönt att gå på promenad i alla fall!

I dag ska jag hem till Andreas efter skolan, så får vi se vad vi hittar på :)

I morgon ska jag i alls fall jobba 18-21 sen ska jag nog hem och bara ta det lugnt! Jag ska jobba hela helgen + måndag då jag ska försöka slappa när jag kan ;)

Jag har egentligen inget att skriva och jag känner att jag vara babblar på så nu ska jag sluta skriva ;)


Suck

I morse åkte jag bil till skolan för att jag skulle jobba. Förste lektionen var ensamble då vi fick spela gitarr alla elever. Vilket var jätte kul! Sen fick vi reda på nästa tema, grupp och låt vi ska jobbade de närmaste veckorna. Sen under dagen har vi fått massor med plugg! Så i morgon blir en pluggdag! Efter skolan såklart ;) i år ska jag faktiskt vara ute i tid med pluggandet så att jag slipper stressa och inte komma ihåg det när det gäller! Så i morgon ska jag plugga inså, filosofi och rättskunskap! Sen nästa vecka ska jag ta med religionen hemför att plugga! Juste jag måste öva på redovisningen i marknadsföringen. Andreas ska få hjälpa mig lite ;)
När skolan var slut, alla dagens lektioner avklarade och estet foto taget så gick jag och Emma till Ica och köpte sallad så att jag skulle klara mig igenom ett jobb pass! det gick riktigt bra att jobba faktiskt! Jag fick stå i kassan. Det börjar bli dolde vanliga händelselösa måndagarna vilket är jätte mysigt! Man hinner prata med de andra i personalen samtidigt som man hinner med det man ska göra!

Nej nu måste jag sova så att jag orkar upp i morgon!


Snart dags igen

Då var det redan söndag! Vilket inte känns alls bra! Men det är bara att ta sig igenom en vecka till och sen får jag en minihelg eftersom jag ska jobba fredag-måndag. Så jag få vila ut några timmar bara och längta efter helgen efter.
 
Igår skulle jag ju fota på dopet, vilekt jag gjorde, i massor! Jag tog runt 760 bilder tror jag! Sen får Jennie och Niklas välja vilka dom vill ha i stället för att jag ska ta jätte några och de inte tycker om någon!
 
Idag ska jag och mamma vara barnvakt åt mammas jobbarkompis barn. Andreas ville också följa med så han ska också få hjälpa till ;) men det kommer nog gå bra! Senare på kvällen sen ska jag bara ta det lugnt innan det är dags för skola.
 
Bilderna som jag tog kommer upp så småningom, jag ska bara orka rensa lite bland dom!
 
 

Äntligen fredag!

Då har det äntligen blivit fredag! Vilket är väldigt skönt! Den här helgen ska jag bara ta det lugnt och inte göra något alls! Eller ja vi i familjen + Andreas ska på dop i morgon. Mitt kusinbarn ska döpas. Så jag har satt kameran på laddning och tömt minnet så nu är den redo för att användas i morgon!

Ikväll ska jag hämta Andreas hemma hos honom för han ska på bio med en kompis i kväll :)

Nej nu ska jag fortsatta kolla på roliga klipp med pappa ;)


Onsdag

Jag blev hemma från skolan i dag också. Men nu på kvällen hat jag känt mig mycket bättre så i morgon blir det skola! Eller ja egentligen blir det skolfoto bara för jag har inga andra lektioner. Så vid ett ska jag vara i aulan för att bli fotad och sen ska jag sätta mig på bussen för att åka till Andreas och vänta på honom tills han kommer hem :) så det lär bli en ansträngande dag! Fast när Andreas kommer hem ska vi faktiskt springa så då lär jag bli mer trött! Jag ska springa på fredag också, samma runda som vi sprang sist. Nu jävlar börjar jag bli motiverad till att verkligen gå ner fem kilo! Så jag ska äta mindre, motionera mer, göra sittups varje kväll, ja helt enkelt göra allt jag kan göra :) sen har jag ju Andreas som stöttar bra och peppar mig med att springa med mig :)

På fredag är det ju såklart skola, sen ska jag åka Hemlin springa som jag sa, sen ska jag bara ta det lugnt tills Andreas kommer efter att han har varit på bio med en av sina kompisar. När han kommer hem blir det väl lite fredagsmys med någon film :)
På lördag ska vi på dop. Det är mitt ena kusinbarn elsa som ska döpas. Jag var blivit tillfrågad att ta kort så jag ska fota hur mycket som helst! Jag tycker det va jätte kul att de frågade just mig om jag ville göra det! Jag åringen proffsfotograf! Långt ifrån! Men något måste jag ju göra bra med tanke på att de vill att jag ska fota en stor sak som händer i deras liv!

Nej nu ska jag försöka sova lite, klockan ringer ju sååå tidigt i morgon ;) jag har ställt Den på tio men jag kommer vakna tidigare av mig själv så jag kommer vara skönt utvilad :)


Sjukling

Idag blev jag hemma från skolan. Min rygg dödar mig och jag har uvudvärk och ont i halsen. Sen tyckte mamma att jag hade feber också. Så det blir en lugn dag hemma i dag! Andreas kommer efter att han har slutat och tar hand om sin sjuka flickvän ;*
 
Så i dag ska jag inte göra något alls! Bara försöka bli bättre så att jag kan gå till skolan i morgon.
 
Jag glömde säga grattis till Caesar här igår när han fyllde hela 6 år!

Söndag

Nu var redan hela helgen borta då. Känns lite surt men det betyder egentligen att skoldagarna också går fort ;)

I fredags ringde jag till Sandra som äger Willow nu. Vi kom fram till att Sandra skulle ringa i veckan när hon hade sett sitt jobb schema så ska jag snart få komma och hälsa på Willow igen! Jag börjar sakna henne lite just nu så det ska bli jätte kul att träffa min underbara ponny plutt igen!

Igår fick Andreas med mig ut på en spring tur. Snacka om att all min kondis är borta! Men vi ska börja springa några gånger i veckan så att jag kanske kan börja gå ner i vikt! Mina knän skrek och mina lungor strejkade med med massor av gå pauser från min sida så kom vi bort till askersundsbyn och tillbaka! Grym jobbigt måste jag säga!
Sen på kvällen tog vi det bara lugnt med massor med mys och film!

I morse vaknade vi runt nio men låg kvar till tio för då var det dags att gå upp och göra sig i ordning för jobbet. Jag jobbade 12-15 i dag. Inget vidare när min ischias skrek men det var ju bara tre timmar så det gick bra. :)
Nu på eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt och pyssla om mig själv. Visst jag ska läsa i en bok som vi ska ha läst ut till svenskan på tisdag men det är mysigt att läsa lite ibland ;)

Mackförstöraren 2000 en ny model ;)


Fredag!


I dag var det såklart skola som vanligt. när jag hade slutat stannade jag kvar i skolan och spelade lite piano och läste en bok som vi måste läsa i svenskan medans jag väntade på Andreas som slutade sent.
Sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket. Vilket är väldigt skönt på en fredagskväll efter en hel vecka i skolan!
I morgon ska vi nog inte göra så mycket. Jag vill försöka komma ut och motionera. Jag har som mål att gå ner ungeför fem kilo. Så nu ska jag börja röra på mig mer! Sger jag som ska äta chips i kväll men ibland är det tillåtet ;) Så länge jag äter mer rätt annars ;)
 
Men nu är det dags för mat och sen fredagsmys!
 
 
 
 

You are the fire

Usch just nu är jag på så jävla dåligt humör så det är inte sant! Men jag har knappt ätit på hela dagen så det är väl därför ;) Fast jag och Andreas gjorde mat förut så nu ska det bli bättre med humöret ;)
 
I morgon har jag en lektion så jag slutar fem över tolv. Jag hinner då med 12.15 bussen hem så då ska jag nog gå med Caesar om det inte blir så att jag åker till Andreas och väntar på att han ska komma hem. Vi får se! 
 
Sen på fredag så ska jag såklrt till skolan och sen på kvällen kanske jag ska på tjejkväll men Lotta, Mysan och Ebba. Men vi får se hur det blir för vi har inte pratat något om hur vi ska göra än :)
 
Sen på lördag ska Andreas komma hit och sen sova här till söndag. Då jag ska jobba 12-15. Kortpass men det räcker när det är skola också! Det är skönt att fa lite helg och få vila ut ordentligt!

Pluggeli plugg


Í dag hade vi bara en lektion i skolan på morgonen så jag slutade 8.50 i dag! Jag har förmodligen bara en lektion i morgon också om vi inte ska ha projekt arbete! Men jag hoppas på att jag får åka hem ;)
 
I alla fall jag har rört på mig som fasen!i dag Jag har gått en halv långpromenad med Caesar. Spurtat till bussen och blev så slut så jag höll på att spy. Cyklat med Caesar och sen ska jag kanske cykla och mäta Andreas vid bussen. Jag fick sånt skavsår, eller ja håller på att få igen, på min fot så jag vill ta det lita lugnt. Jag har precis blivit av med mina bamsingar till sår på hälarna så jag vill gärna att de ska förbli hela!
 
Nu sitter jag i alla fall här och försöker få allt plugg gjort! Så att man slipper göra allt i sista stund! Det tycker jag ör jätte jobbigt men gör det nästan alltid i alla fall. Men det här året ska jag göra allt när jag får det så slipper jag stressa sista dagen och kan göra annat i stället :) Mycket smartare ;)
 
Jag ska väl fortsatta antar jag ;)
 

Tråkigt

Just nu sitter jag i skolan och försöker fördriva tiden. Jag ska åka till jobbet om 40 minuter ungefär och jobba 17-20.30. De tre och en halv timmarna blir väldigt långa med tanke på att jag inte mår bra. Huvudet dunkar, halsen gör ont! Får hoppas att det går fort att jobba så att jag kan åka hem till min säng och sova sen! Och hoppas på att det kommer vara bättre i morgon!
Vi fick veta i dag att det snart är dags att prova studentmössor! Vilket känns ganska overkligt med tanke på att det är flera månader kvar tills det verkligen är dags. Jag kommer nog inte fatta vad som verkligen händer förrän jag står där uppe på trä trappan och skriker mig hes! Då tror jag att allt kommer sjunka in!

I morgon är det estet dag för alla esteter! vi ska leka lekar, fika och kolla när lärarn gör en konsert för oss. Det ska bli ganska kul! Men sen blir det ju såklart vanlig skoldag vilket kommer bli sjukt mycket segare!
Efter skolan ska jag till andreas. Han kommer nog få hjälpa mig med filosofi/religions grejen som vi började med i dag! Den ska vara klar på fredag så det är bara att sätta fart. Den är inte jätte stor men det känns som det med tanke på att man inte har haft något plugg alls de senaste månaderna! Sen får man två grejor på samma dag som ska göras med raket fart!

Nu har det gått ytterligare tio minuter sen jag började skriva så nu är det bara en halvtimme kvar innan det är dags att gå mot bilen och åka mot jobbet. Jag får väl spela spel på mobilen så länge ;)

Total tomt såhär runt fyra i skolan!


Never let me go





Jag kan inte med ord beskriva hur bra mitt liv har blivit! Visst jag har mina dagar då allt är skit och fortfarande saknar Willow, då allt blir fel och det känns som att jag bara vill gräva ner mig i ett hål! Men alla de dagarna som ibland kan vara alldeles för många kan inte få hela mitt hjärta att ängna sig åt dem.
Mitt hjärta värker av glädje just nu! Om det ens kan göra det, men det känns i alla fall som det!
 
Även fast det inte alltid verkar som det så mår min själ väldigt bra just nu! Det är nog lättast att säga själ för jag är förkyld ;) Själen blir ju inte förkyld, eller? ;)
 
 

Söndag

I morse kom Andreas pappa och hämtade honom vid elva. Mamma frågade om han ville ha fika och han svarade att det fick bli en snabb fika. De blev kvar en timme ;) vilket såklart är bra för då får Andreas va kvar längre! Både han och jag skulle jobba :/ så sen han har åkt hem har det varit väldigt tomt!

Så i natt kommer bli första natten jag sover själv i min nya säng. Så den kommer bli jätte stor och tom!
Sen kommer jag inte träffa Andreas förrän på tisdag! Jag ska jobba i morgon på kvällen :/ om vi inte träffas i skolan i morgon vill säga, vilket jag hoppas! Det blir så vändans tomt utan min älskling!

Nu ska jag i min ensamhet läsa en bok!


De senaste dagarna

I fredags hade vi en ganska lugn dag i skolan med ljus, muffins och diktläsning till och med lagboken har fått vara med på ett höra. Efter skolan följde Andreas med mig hem. Vi bakade två olika kakor eller ja denna var en tårta. Sen har vi städat och fixat till min nya säng.

I dag har vi grejat som tusan och gått långpromenad med Caesar. Sen vid två kom min farmor, faster och farbror för att fira Johan som fyller på måndag.

Här är lite bilder från de senaste dagarna :)