Torsdag

I morse när jag vaknade var jag så himla trött! men jag släpade med mig Andreas upp och vi lyckades komma upp för att göra oss i ordning. Dagen har gått ganska snabbt sådär som torsdagar kan göra. Jag fick också reda på att jag börjar 12.25 i morgon! Skööönttt! 
 
Idag slutade jag 12.05 men jag var tvungen att stanna kvar och ha möte med min handledare i projektarbetet. När det var klart åkte jag med 13.35 bussen hem. 
 
Ikväll kommer jag åka hem igen eftersom jag börjar när jag börjar. Så får Andreas sova själv. Men jag ska till honom på kvällen sen i alla fall ;)
 
det blev ett litet inlägg i alla fall ;)

I skolan

Igår skrev jag ett jätte lågt inlägg men det ville inte publiceras så jag gav upp efter ett tag. Men nu gör jag ett nytt försök med ett nytt inlägg.

Just nu är jag i skolan och får massage. Jätte skönt! Jag är så himla trött i dag fast jag har sovit mer i natt än jag gjorde igår natt! Konstigt -.-
Idag slutar jag i alla fall vid två men jag ska stanna kvar i skolan tills Andreas slutar 15.20. Jag får se vad jag hittar på under tiden medan jag väntar.
När vi kommer hem ska vi i alla fall motionera min kamera. Om det fortfarande är fint väder vill säga :) både Andreas och jag är trötta så om det har blivit grått väder stannar vi nog hellre inne!


Ny header och design

Jag tyckte att det var dags med ett lite nytt utseende på bloggen. Jag började bli lite trött på det gamla.
Appropå trött. Nu ska jag sova. Godnatt
 

Age with grace

Dagen börjar lida mot sitt slut och det är nog tur för jag är jätte trött! Även fast jag inte hag gjort något alls i dag. Men det blir ju så när man inte mår jätte bra.
I morgon ska jag i alla fall till skolan. När jag har slutat ska jag hem och packa väskan för att åka till Andreas. Det är skönt att slippa släpa på den i skolan. Det blir endel som ska med! När jag ändå är hemma ska jag försöka mig på att springa/gå en liten runda. Det är dags att komma igång nu med motionen när vårsolen börjar titta fram. Det är lite på tiden också ;) Förra året ville jag få en snygg kropp till sommaren och började med det ca en månad innan det var dags att ta på sig bikini. Det slutade med att jag sprang ca 2 ggr innan jag gav upp ;) men nu ska jag börja i tid och fortsätta hålla igång!
Nu när virsolen tittar fram börjar jag också få lite rid lust! Så jag ska nog prata med Lotta om jag får kidnappa hennes lilla polle på en tur någon dag! Fast det blir säkert mer rida sen närsnön är borta! Det är så träligt med all snö, snöstyltor och is på hästa puttarna!
 
Nu ska jag hoppa, eller ja gå så lugnt som möjligt så att hjärnan inte skakar så, i duschen. Rör jag mig så lite som möjligt så känns knappt huvudvärken så allt går jätte segt i dag!
 
 

Migrän, glasögon och många sovtimmar!

Igår när jag kom fram till jobbet och gick ur bilen så såg jag att det flimmrade i snön. Då hade jag ått migrän så det var bara att gå in och prata med min chef så kom mamma och pappa och hämtade mig och bilen. Väl hemma sov jag i ca4-5 timmar innan Andreas åkte hem vid 7 och jag la mig vid åtta för att sova för natten.
 
När jag vaknade i morse så hade jag fortfarande super ont i huvudet så jag blev hemma från skolan. Så typiskt att när jag har blivit bra från när jag var sjuk veckan innan lovet så får jag migrän -.- Men det finns inget jag kan göra åt det.
 
Idag är det ju så himla fint väder så jag tog på mig solglasögonen och gick ut och fotade lite. Det går inte så länge eftersom man blir känslig mot ljus även fast jag hade solglasögon. Men jag fick känna lite av solen i alla fall!
 
Spider cat, spider cat!
 

Soligt

Idag vaknade jag först vid åtta och redan då var det soligt ute! Men när klockan ringde var det bara att häva sig upp för att göra sig i ordning för jobb i det fina vädret. Jag jobbade bara tre timmar men det är mycket när det är fint väder. Jag fick stå i Dt ettan och då får man ju i alla fall lite luft men vid min lucka var det skugga och svin kallt! Så var det med den luften ;)
 
När jag kom hem var mamma, pappa och Andreas ute och gick i skogen så jag drog på mig träningskläderna och gick på en egen promenad. Jag tror jag var ute i 45 minuter innan det började skymma.
 
I morgon ska jag också jobba men då är det fyra timmar som gäller. 12-16. Och sen är lovet slut! Det har bara flygit förbi. Fast en del har jag hunnit med i alla fall! Jobba, möte, köpa balklänning, köra vilse i Örebro och bara slappat ;) Så något har jag i alla fall åstakommit ;)
 

Alldeles för fort

Är det bara jag eller har det här lovet gått alldeles för fort?! Det är ju redan fredag och det känns som att jag inte har gjort något alls! Men det är ju det lov är til för egentligen ;) Inte göra något alls ;)
 
Idag ska jag i alla fall ta vara på min helt lediga dag och inte göra något alls ;) Lördag och söndag jobbar jag så lovet tar slut för mig i dag.
 
Idag ska jag i alla fall kolla på film, göra mat, plocka ur diskmaskinen och bara ta det lugnt.Senare i kväll kommer Andreas hit efter att ha varit hos en kompis. Så sover han hos mig sen. Jag har inte träffat honom på två dagar med i dag vilket är grymt jobbigt!
 
Nu ska jag kolla på en serie ;)
 
 

bilder

Här är några bilder som jag hade på kameran och som jag tog idag och igår. Så förbered er på snö monstret Caesar!
 
 
 
 
 

Foton?

Jaha då har jag kommit till den punkten på dagen då det inte finns ett dugg att göra. Med många timmar framför mig av dagen betyder det att det kommer bli en väldigt långtråkig dag!
Men jag funderar på att gå ut och fota i det nya vädret. Om jag itne gör det kan ja gju alltid lägga upp bilderna från igår som jag fotade när jag och Andreas var ute på långpromenad. Det blir ju inte så mycekt nya bilder just nu men jag har inte haft foto lust på jätte länge! Det blir så med allt ibland!
Förutom att fota ska jag gå och duscha. Jag fryser som en stucken gris. Jag brukar göra det när jag har varit ute och gått om det är kallt ute även fast jag är varm när jag kommer in.
 
Nu ska i alla fall kameran fram!
 
 

Härligt!

Jag är precis hemkommen efter en jätte härlig långpromenad med Caesar i solen! Solen värmde verkligen när man gick. Jag stannade en liten stund bara för att verkligen känna så att jag kände rätt och hela jag värmdes upp av solen! Så himla härligt!
 
Idag ska jag inte göra så mycket mer. Andreas ska vara med några kompisar så jag får hitta på något själv!
 
Först och främst ska jag ta lite mad bestående av sallad!

Väntar

Just nu sitter jag och väntar på Andreas som ska komma till mig så fort hans mamma är hemma med bilen.
När jag sitter jag väntar började jag tänka väldigt mycket på allt som har med balen att göra. Hur jag ksa ha håret, vilka skor jag ska ha, tänk om klänningen inte passar, hur jag ska sminka mig, ja allt sånt där. Vilket får mig att inse hur grymt mycket det är som ska göras innan både balen och studenten! Det är nästan en liten panik känsla som smyger fram.
Måttbandet som jag fick av mamma som jag klipper av en cm för varje skoldag krymper mer och mer varje vecka. Allt börjar kännas så verkligt. Jag kommer sluta skolan. Tryggheten jag har av att veta vad som kommer hända nästa dag kommer itne finnas kvar. Ska jag jobba, vad ska jag jobba med, vad vill jag bli, vart ska jag bo. Det är så mycket som händer på en gång!
 
Tumblr_mi0gw5fjkq1s46rl6o1_500_large

Tisdag

Nu är sportlovet i full gång och tiden bara flyger förbi! Jag har i alla fall fått lite gjrt de här två dagarna.
 
Jag har jobbat, varit i Örebro på ett möte om mitt projektarbete, agerat taxi åt Johan, snurrat runt med bilen på alla gator i Örebro, och beställt balklänning.
 
Jag hittade en jätte fin i en butik för några veckor sen. Och här om dagen hittade mamma en precis likadan på blocket som dessutom var några kronor billigare. Så klänningen kommer snart skickas på posten så det är bara för att hålla tummarna att den passar! Annars är det ju en bra motivation för att gå ner i vikt ;) Jag har nya tabletter som får mig att få världens godissug vilket inte är jätte bra så jag ska försöka motstå och fortsätta få bort lite valkar ;)
 
Fram tills på lördag ska jag bara slappa! Visst jag ska ha hand om Caesar och gå långpromenad varje dag men det är ganska skönt ibland! Jag ska ju också såklart träffa Andreas!
 
 

8 månader

Igår kollade jag och Andreas äntligen på sista twilight! Den var så himla bra! De andra filmerna har varit ganska dåliga men eftersom böckerna var så bra kollade jag ändå. Men den sista!! Den skulle jag kunna se om och om igen!

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i åtta månader! Helt sjukt vad tiden går fort! <3

Idag ska jag inte göra så mycket. Jag kanske ska med till Kumla och hämta musse från veterinären om han mår bättre. Och sen kommer Andreas till mig när han har jobbat klart. Så i dag blir en riktigt lugn dag! Men det är skönt med såna!

Igår var jag och Andreas ute och gick långpromenad med Caesar. Första gången på en vecka som jag orkade en stund i alla fall. Efter varje backe var jag helt slut och vi fick gå ganska sakta men vi kom runt i alla fall. Det märks att jag inte har mått så bra!

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna :)


Alla hjärtans dag

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. En riktigt mysig dag.
 
När jag hade gått av bussen och blivit hämtad av mamma så åkte vi och köpte mjälk åt mig. Men jag fick gå in själv och handla så då köpte jag (ja jag och inte på mammas kort) toblerone bakelser! Mamma skulle få en kompis på besök så jag köpte med en åt henne också. Jag kan säga att de va riktigt goda!
När jag sen hade väntat i vad som verkade vara en evighet åkte jag ner mot busstationen och mötte Andreas som kom med bussen. Då fick jag världens finaste ros och geléhjärtan. Så vi åkte hem och satte rosen i vatten och sen åkte vi ivåg och fikade. Mysigt!
När vi hade fikat klart så åkte vi och handlade åt mamma. När vi gick in på ica så var det en jätte liten hund utanför. Chivaua. (vet inte hur det stavas) Då sa aAndreas: kolla under skorna så att du inte trampade på den! xD
 
När vi kom hem igen så kom mamma utrusande med hennes ica kort och så var det bara att åka iväg och handla igen. När vi åkte sa Andreas: Vi åker till lilla ica va? Det är ju pinsamt att åka tillbaka till torghallen, vi var ju nyss där. Hahaha!!
 
Väl hemma igen så åt vi och sen gick jag och duschade. När jag kom upp på mitt rum igen hade Andreas tänt ljus. Mysigt värre!
 
Så för att sammanfatta dagen: Mysig!
 
I morgon ska jag först till skolan och sen ska jag skjutsa Johan till ett lan han ska på. Då får jag med mig både Andreas och mamma för efteråt ska vi + pappa - Johan som redan är i Hallsberg kolla på balklänningar. Så hoppas jag hittar någon jag tycker om.
 
Sen när vi kommer hem igen blir det väl fredagsmys med min prins!
 
Nu blev det för en gångs skull ett långt inlägg! Något att läsa ett tag i alla fall ;)
 

Jobbig dag

Usch va jobbig dag det va i skolan i dag! Jag hoppas ni kan höra sarkasmen i varje bokstav när jag skrev det ;) jag åkte in till skolan även fast jag visste att vi inte hade några lektioner. Eller ja vi hade eget arbete på marknadsföringen men jag är klar så vi behöver bara säga till att vi är där. Vilket var det jag gjorde i dag. Jag åkte med 8.45 bussen hem vilket var jätte skönt! Eftersom jag fortfarande inte mår jätte bra så fick mamma hämta mig. Jätte snällt! Jag orkade inte gå hem. Är det jobbigt att gå upp för en trappa för att jag inte mår bra så är det ganska skönt att mjukstarta med en dag som den här!

Nu resten av dagen ska jag vänta på att min prins kommer hem. När han kommer med bussen ska vi kanske ner på stan och fika. Det är ju alla hjärtans dag!

Hoppas alla får en bra dag!


Sjukling

Nu har jag varit hemma från skolan i tre dagar. Det känns inte bra alls att vara hemma så länge men jag har inte mått någe bra så vad ska man göra?
Andreas har i alla fall sovit hos mig hela veckan och ska göra det i några dagar till. Han gör så att jag mår lite bättre när jag inte mår bra.
Dagarna jag har varit hemma har jag inre gjort något alls. Gå upp för trappen är till och med jobbigt så därför har jag bara suttit still.

Men i morgon ska jag iväg till skolan i alla fall! Jag slutar tidigt så det ska jag nog orka med! Andreas slutar sent som vanligt stackaren! Men han kommer till mig när han har slutat. Det är ju alla hjärtans dag i morgon!

På fredag ska jag skjutsa Johan till Hallsberg. Han ska på lan och det är bara jag hemma. Sen lördag och söndag ska jag bara ta det lugnt. Sen är det äntligen sportlov! På måndag jobbar jag och på tisdag ska jag på möte som har med projektarbetet att göra och sen kolla färgprover på balklänningen jag gillade och sen ska jag nog beställa den. Andreas ska nog följa med som sällskap :)


Söndag

Just nu sitter jag i min säng med min blonda, blåögda pojkvän som tar bilder på precis allt med kameran han har i händerna!
Det är ganska skönt att vara hemma nu efter att ha jobbat med ont i magen till 1000!
 
I morgon är det dags för skola igen vilket jag inte alls ser fram emot! Men det är bara den här veckan kvar innan sportlovet! Ett lov behövs verkligen just nu!
 
Snart tror jag att mamma kommer ropa på oss här uppe och säga att det är mat och när vi har ätit klart så ska jag baka cupcakes! Mums! Sen ska nog jag och Andreas kolla på någon film och sen är det dags att sova.
 
Nu ska vi gå ner och äta :)

Lördag

I morse vaknade jag med vörldens ont i magen. Det var ganska väntat med tanke på att det blir lika dant varje månad.
När jag hade tryckt i min alvedon åkte jag och Andreas mot honom för att han skulle hinna städa innan en del av hans släkt skulle komma för att fira honom. Eftermiddagen bestod sen av paket öppning och fika i massor!
När klockan hade blivit halv sex åkte hela familjen hemmåt. Jag funderade länge på om jag skulle stanna kvar en stund men jag kände mig lika blek som mamma sa att jag var så jag åkte hem sammtidigt som dom. Så nu har jag suttit här helt själv och tryckt i mig popcorn och haft min rispåse på magen.
 
I morgon ska jag jobba 12-16 och sen ska jag hämta upp Andreas på vägen hem. Vi skulle egentligen inte ha träffats förrän på måndag men det är svårt att vara utan honom. Det blir så tomt!
 
Nu ska jag försöka hitta någon bra film att titta på sås ka jag sova sen!
 

Klänningar

Idag har jag och mamma som sagt kollat massor med balklänningar! Jag hittade två stycken som jag fastnade för, eller ja en egentligen. Jag har kort på några klänningar som jag tänkte visa, korten är inte vackra men kolla på klänningarna ;)

Den röda och blåa är av samma modell men olika färger. Den blåa tycker jag var snyggast men hon som hjälpte mig sa att hon skulle ringa och fråga vilka färger man kunde få på klänningen ifall jag ville ha någon annan! Den blåa är den jag tycker va snyggast!
De va ganska stora så på sista bilden fick jag till och med hålla in i ryggen för att den skulle sitta uppe! Men de hjälper till i butiken med att lägga upp och sy in klänningen vilket är jätte bra!
Jag ska ju sen ha en bh utan band så banden som är med nu ska ju såklart bort! :)




Helg!

Idag har skolan gått ganska fort faktiskt. Köp av balbiljett och plugg har gjort så att dagen ändå gick rellativt snabbt. Så balbiljetten är köpt, vilket betyder att det bara är klänning, skor, hår och smink som ska fixas. Det känns som att man är lite på väg! 
 
Nu kommer mamma snart hit och hämtar mig och Andreas. Vi ska vara hos mig i en dag nu innan vi ska fira Andreas på lördag hos honom. 
 
I morgon kommer jag och mamma åka till rebro och kolla på balklänningar. mamma skulle ändå in och jag har inga lektioner så då passar vi på ;) En tjejdag hel enkelt. Såna är alltid mysiga! 
 
 

Onsdag

Idag slutade jag tidigt så jag åkte hem till Andreas med 12.15 bussen. Vi hade lunch konsert innan vilket var kaos! I alla fall första låten som var jazz! Aja skönt att få det gjort i allaf all!
Väl hos Andreas satt jag och pratade med hans mamma som är hemma sjuk i dag i ungefär en timme innan det blev dags att sätta igång men projektarbetet. Som jag nu har en liten paus ifrån! 
 
I eftermiddag ska jag vara sällskap åt min långhåriga pojkvän som ska klippa håret. Hans hår växer som ogräs! Lite orättvist! ;) 
han fyllde ju år igår och han fick en ny kamera då! En Nikon D5100! Så han kan ju få låna den någon gång ibland när jag inte använder den ;) nej men det va jätte kul att han fick en kamera för han tycker det är kul att fota! Och så kanske jag kan få ha min kamera ifred ;) 
 
Nej jag ska fortsätta på projektarbetet så att jag har gjort lite på det tills Andreas kommer hem :)
 

Segt

Klockan är snart halv två vilket betyder att det är två ovh en halv timme kvar tills Andreas kommer hem och jag har absolut inget att göra. Plugg orkar jag inte ta tag i. projektarbetet är det enda jag har med mig men det hade jag tänkt att göra i morgon. Eftersom jag inte mår så bra så är det skönt att bara ta det lugnt. men det är inte så lätt när man inte kommer på något att göra. jag funderar på om jag ska sova hemma i natt i alla fall. Andreas har som sagt sovmorgon och då kommer det bli väldigt svårt att komma iväg till skolan om han får ligga kvar i sängen och sova! Aja vi får se. 
 
Nu har jag i alla fall fått tiden att gå i några minuter så nu ska jag tillbaka till how i met your mother serien!

Tisdag

Idag är det tisdagen den 5e februari och tisdagen då Andreas fyller år. Så grattis till min älskling! <3
 
jag sov hos Andreas från igår men i morse när jag vaknde mådde jag inte bra alls så jag stannade hemma. Men tiden bara sear sig fram och Andreas kommer inte hem förrän vid fyra! Sjukt segt! men jag kollar lite på filmer och serier för att fördriva tiden! Sen sover jag lite till och från också så det känns att jag itne mår bra. 
I morgon är det bara halvdag för mig i skolan och uppspel på ensamblen så då måste jag gå. Men Andreas har sovmorgon så det kommer bli jätte svårt att gå upp själv! Men jag kan inte svika mina bandmedlemar genom att vara hemma när det är uppspel! 
På torsdag slutar jag också tidigt så då ska jag hem till Andreas,. hämta mina grejor och sen ta nästa buss hem för 16.15 ska jag och Ebba på dans. Det ska faktiskt bli skönt att röra lite på sig! 
På fredag slutar jag vid tio så då ska jag med mamma till Örebro och kolla balklänningar! Sen ska vi nog brara hem. Vi var ju i örebro i söndags så något shoppande blir det inte! 
På lördag ska jag och familjen till Andreas och fira hans födelsedag. Och på söndag ska jag jobba 12-16. Det känns som att jag har något att göra varje dag! Men veckan efter ska jag inte göra något alls! Då ska jag bara gå i skolan och sova! Jag ska inte göra något onödigt som jag inte behöver göra! jag behöver ha lite lugn och ro! Eftersom jag är så trött på allt så måste jag försöka att inte ta på mig så mycket för då blir det bara jobbigare! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på en serie!
 

Mysigt

Just nu sitter jag med tandborsten i munnen Och pyjamasen på mig. Visst den är bra till för mysfaktor men ändå ;) det blir för varmt att sova i! Helgen har varit jätte mysig! I lördags va jag och Andreas själva hemma. Vi gick långpromenad med Caesar, gjorde mat, kollade på film och bara mös. I dag har jag och mamma varit i Örebro och försökt hitta present till Andreas som fyller på tisdag. Jag fick med mig ganska mycket grejor hem. Pyjamas, trosor, parfym, jeans, balsam och lite sånt.

Jg ska prova en grej som kallas balsammetoden. Vilket betyder att man slutar använda shampo och tittar håret med ett balsam utan sulfater, mineraloljor och silikoner. När man tvättar håret med shampo så täpper man igen hårstråna och då får håret inte den näringen det behöver. Så jag har läst på på en hemsida och köpt balsam som ska funka. Ett balsam från Coop xtra för 11kr som man ska tvätta själva hårbotten med, ett från garnier som man ska ha i topparna och längderna på håret för att återfukta det och en inpackning som jag kommer använda en gång i veckan. Så jag ska prova och se om det blir någon förändring på mitt hår och blir det det kommer jag såklart fortsätta använda det!

Här är lite bilder från helgen :)


Roligt

"Vad har vi lärt oss i dag? Det har jag glömt bort" ett mycket roligt citat från en av våra lärare i dag!


Just nu

Just nu sitter jag vid skåpen och väntar på att klockan ska bli mer så att man kan gå och äta. Jag, Lotta och Ebba va och fikade på god smak förut för att så tiden att gå lite. Så nu är det bara två timmar tills vi börjar. Jag höll på att skriva igen men jag kom på att det ju är den enda lektionen jag har i dag -.- min ensamble grupp ville ju öva.
Efter skolan ska jag vänta på att Andreas ska sluta så ska vi åka hem till honom en snabbis och hämta bil och mjukisbyxor som han glömde igår. Och bil för att vi ska skjutsa han syster och morfar i morgon.

Nu ska jag vara lite social i stället ;)