Passion



Cause when push comes to shove
You taste what you're made of
You might bend till you break
Cause it's all you can take
On your knees you look up
Decide you've had enough
You get mad, you get strong
Wipe your hands, shake it off
Then you stand
 
Everytime you get up
And get back in the race
One more small piece of you
Starts to fall into place







I've done all I can

Nu sitter jag i trappen och är redo att gå mot prao'en. Såklart är jag tidig och har inget att göra -.- jag måste börja gå upp senare alltså! Det slutar alltid med att jag får vänta på att det ska bli dags att gå. Jag kommer ändå komma lite tidigt till Ica för jag ska gå halv och det tar inte en halvtimme dit. Men då kan jag anpassa tiden bättre i morgon :)

Jag ska vara där tills tre i dag och sen ska jag hem och läsa engelska boken som vi ska ha läst klart till sida hundra i nästa vecka. Boken är inte ens bra och man vet redan vad som kommer hända -.- det känns inte jätte lockande att lösa den då! Men måste man så måste man.

Jobbet igår gick bra också. Det var massor med folk! Det brukar vara ganska lugnt på söndagar men det var ju lönehelg och sen åker det ju massor av folk förbi som får syn på ett McDonalds ;) förutom folkmassan så gick det bra. Jag skulle ha fått stå i dt'n om jag inte hade varit så jäkla dum och sagt att jag inte kan ettan-.- men först så sa dom att dom kunde gå igenom snabbt, vilket lät bra för min del, men sen fick jag aldrig headsettet -.- så jag fick brottas med folkmassan i stället. Jag vill så gärna lära mig dt'n eller mc driven som andra säger. Det verkar jätte kul! Men min chef har pratar om att jag ska få lära mig i februari eller mars vilket jag hoppas blir av!

Ny börjar det bli dags att ta på mig ytterkläderna så nu ska jag sluta skriva :)


Klar

Såhär blev garderoben. Först före och sen efter. Jag tror det gick rekord snabbt sen här gången faktiskt! Fast nu hat jag ute slängt något heller som jag brukar göra när jag städar garderoben.


.

Nu ringde dom från jobbet i alla fall så jag ska jobba 14-19. Så något vettigt blir det i dag i alla fall.

Nu ska jag fortsätta med garderoben



Tur

Jag kollade mitt schema när jag skulle börja jobba i dag. Och då finns det ingen tid för i dag. Så jag ringer till jobbet och då visar det sig att jag inte ska jobba. Så jag hade kollat fel. Så i dag ska jag städa min garderob vilket jag kan garantera är behövligt! Sen ska jag göra ävningarna för knäna. Sen får vi se.

Jag kan ta kort på garderoben före och efter så får ni se att det behövdes!


Strax

Jag la mig ganska sent igår för jag fastnade vid en film. En jätte fin film! Den kan jag rekomendera till alla!



Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka mot jobbet. Jag jobbar bara tre timmar i dag men det är jobb i alla fall ;) Lite skönt såhär på söndagen!

I morgon är ju första praodagen. Bärjar nio och slutar tre så det är ju inte de längsta dagarna men det betyder att jag får sovmorgon till halv åtta! Så himla skönt! Sen vet jag itne vad jag ska göra men det blir väl det vanliga. Plocka upp varor, städa och lite sånt :)

Nu ska jag klä på mig!


A warrior's heart

It's funny what you notice the first time you see someone, confidens, a nice smile, a little connection. What you don't see, what's impossible to know at first look, is everything else. At least everything that counts


Lördag

Igår efter skolan åkte jag och mamma till örebro för att köpa lite kläder. Jag fick med mig en klänning (jag vet att det inte är sesong men den var så fin!), en jeansjacka, ett linna och träningsbyxor :) Lite blev det i alla fall. När jag väl har pengar blir jag så himla snål!
När vi hade shoppat klart så tog vi en fika och sen åkte vi till Willys och köpte mat. Jag fick köra på parkeringen och öva på att parkera, vilket jag måste bli bättre på! När vi var klara på willys så åkte vi också lite i Kuma och parkerade, backade in på parkering, fickparkerade m.m. Jag vill vara jätte säker på att parkera när jag ska köra upp vilket inte är lång tid kvar!

Idag har jag inte gjrt något alls! Vilket har varit jätte skönt! Jag ska ju jobba i morgon så då har jag massor att göra!




Done

Nu är jag klar med allt son ska göras på morgonen så nu sitter jag i trappen och väntar på att det ska bli dags att gå mot bussen. Jag gick upp 20 minuter tidigare idag för att hinna gå med Caesar innan skolan och ändå är jag tidig.

Idag har vi tre lektioner innan det är dags att åka hem igen. Eller egentligen fyra men jag ska inte vara med på idrotten så den räknas inte. Sista lektionen som är geografi ska jag göra ett prov på. Vi får se hur det går. Jag får inte in något i huvudet men när jag ska kolla igenom så kan jag det mesta. Vilket inte kommer synas på provet! Som vanligt med andra ord. Men det ska i alla fall bli skönt att bli av med det! Vi skulle ha haft prov innan jullovet men vi esteten hade så mycket då så vi fick bestämma när vi skulle göra det.

Efter skolan ska jag nog vänta på mamma så ska jag få skjuts hem. Hon slutar tre och eftersom jag ska göra prov på passar det bra;)

Jag har också laddat upp med massor av tabletter så att jag ska klara av dagen utan att gå dubbelvikt! Jag har fortfarande väldigt ont i magen men det är ju prov och sista dagen för den här veckan så jag måste gå! Det är inte en sån jobbig dag heller!
Det är ensemble i dag vilket jag faktiskt inte ser fram emot! Det har varit så skönt att ha lugna dagar och sluta tidigt! Och nu blir det massa extra med musiken som sk göras och inte bara massa i de andra ämnena!

Nu har jag bara babblat på men nu är det dags att gå mot bussen så nu ska jag sluta ;)


God natt

Nu ska jag lägga mig så att jag kan ta mig till skolan i morgon. Vi har bara en lektion så det skulle inte vara hela värden om jag fortfarande har jätte ont i magen och stannar hemma men jag ska försöka gå i alla fall. På fredag är det i alla fall bestämt att jag, Emma, Linnea och Frida ska fika, så då låste jag gå. Men jag är helt säker på att jag kommer må bättre då så det ska nog inte vara några problem!

Jag har sån jäkla PMS och vill bara gräva ner mig någonstans! Men jag ska försöka att hålla mig över backen och inte vara för grinig! Jag hat fått några små anfall av skitsur i dag men, ja kanske inte små men..;) när man börjar störttjuta för att man inte hittar en sak på internet då är det lite kris xD men så kan det bli när man är tjej och har världens PMS!

Nu ska jag slänga mig på kudden!


Skit grej

Jag blev hemma i dag också. Jag fick jätte ont i magen igår och i morse hade jag så ont att jag knappt kunde stå. Så det är lika bra att jag stannade hemma! I morgon ska jag i alla fall gå iväg! Då är det bara en lektion så det ska jag nog klara :)
Jag är också grymt sugen på choklad! Som vanligt vid den här tiden!

Så idag är jag fast i min fotölj med en rispåse på magen och knäna vid hakan. Jag Har faktiskt lyckats hänga tvätten fast då sittandes på golvet. Sen har jag diskat handdisken och plockat ur och i diskmaskinen. Så lite vettigt har jag gjort i alla fall. Om någon hade sett mig bär jag satt på golvet och hängde tvätten hade dom nog skrattat ihjäl sig! Det kändes minst lika kul kan jag lova!

Nu ska jag kolla på en film :)


.

I am no longer what everyone wants me to be, I am myself!


You don't know how much you have left

I morse gick jag upp vanlig tid men jag mådde jätte konstigt så jag gick och la mig igen.

Det är ekonomidag i dag i skolan så jag missar inget speciellt heller. Men vara hemma är aldrig kul. Jag sov i alla fall till halv tio och sen dess har jag inte gjort något. Eller hängt tvätten, plockat ut och i diskmaskinen och ätit lite annars har jag inte gjort något.
Efter skolan i dag skulle jag ha fikat med Emma, Linnea och Frida. Men vi får ta det en annan dag. Får se om vi gör det i morgon i stället. Jag har ju Emma med mig så det ska nog gå bra :)
Jag tycker det är jätte kul att Emma och jag har fått tillbaka kontakten igen! Hon är verkligen en jätte bra kompis och vi har jätte kul ihop!

Nu ska jag kolla på någon film och mysa ner mig i en filt!


Halt

I morse gick jag upp vid sex för att göra mig i ordning. Körskoleläraren hämtade mig vid sju. Riktigt skönt så jag slapp gå ner till stan! Hon bor ganska nära mig :) När alla hade hoppat in i bilen bar det av mot Laxå för halkkörning. Jag har ingen aning om hur det stavas!
Först var det lite teori och sen gick laxåborna ut och körde. Vi satt då kvar inne och hade ännu mer teori och lite fika innan det var dags att köra för oss med.
Alla elever (4st) och körskoleläraren tröck in sig i bilen och sen turades vi om att köra. Jag var själv tjej och var nog den enda som inte hade sladdat förut så det var lite pinsamt när alla skulle sitta bak och kolla när jag körde men dom var så snälla och sa inget ;)
När vi var klara så var det dags att åka hem igen. Jag fick skjuts hem också! Skönt!

Nu ska jag gå en liten sväng med Caesar så ska ajg snart dra mig mot bussen och lite jobb i kväll!




Klar

Nu har jag duschat, plockat ögonbrynen och smörjt in mig med nivea, så nu kan jag dö på halkan i morgon ;) nej men det kommer bli spännande! Lite läskigt men kul :) nu ska jag i alla fall sova :)


There's nothing you can do

Nu har jag sminkat mig och satt upp håret. Sen ska jag bara dra på mig jobbkläderna och åka mot jobbet. Men först ska jag dammsuga!

Nästa vecka kommer se ut såhär:

Måndag: Risktvåan, jobba 17-20.45
Tisdag: Ekonomidag i skolan. Fika men Emma, Frida och Linnea! Får se hur det går!
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola.
Lördag: ?
Söndag: Jobba 13-16.

Nu ska jag dammsuga


I´m not perfect




Slut

Nu är jag helt slut efter en långpromenad med vovvarna! Dom har varit jätte duktiga och gått på bra bredvid mig!

Jag lyckades faktiskt få en bild också vilket var väldigt svårt för att dom var för nära men den får duga ;)


Typiskt

Igår åkte vi ju till örebro. När vi blev avsläppta så började en gubbe följa efter oss. Han var defenitivt påverkad av något. Vi försökte bli av med honom genom att gå till andra sidan gatan, men han fäljde efter i alla fall. Då började han ta tag i Lottas och Mysans arm och började säga att han var våldtäcktsman, kunde mörda oss m.m. Efter en bit till kom det en man på cykel med sitt barn bak på hållaren och stannade han som följde efter oss. Vi gick då snabbt som tusan till mcdonalds i hopp om att han inte skulle följa efter oss. Vi hörde på vägen hur han skrek åt honom som hade stannat och hjälpte oss. Jag är väldigt tacksam till honom! Väl inne på mcdonalds såg vi att han hade hunnit ikapp oss. Så vi bad de i personalen att få bort honom från oss. Så de ringde polisen.  Gubben kom i i affären och hoppade upp på disken och började senare kasta pengar på hon som stod i kassan så att hon nästan fick en i ögat. Sen gick han.
När polisen väl kom så berättade vi hur han såg ut och vad han hade gjort och sen åkte de iväg och letade efter honom. Vi såg honom inte mer den kvällen. Men man blir ju jätte rädd! Chockad och skakis!

 

Sen skulle vi gå till ica och handla godis. Vilket gick i en rasande fast och sen nästan spurt till bion för att sen stanna där tills filmen var slut!

 

Filmen var i alla fall bättre än jag trodde! Så hela kvällen blev ju inte fel ;) Såhär i efterhand är man fortfarande lite konstig när man tänker på vad som hade kunnat hända om inte den där mannen på¨cykeln hade stoppat gubben! Så tack mannen på cyklen!

 

Nu ska jag ut och gå med två stora schäfrar runt stan, då känner man sig i alla fall trygg kan jag säga!!


Oops

Mysan skickade sms till mig om ett litet stavfel när ajg skrev från mobilen. Det ska inte vara "så bh ligger..." Utan "så nu ligger" xD Jag har skrivit från mobilen och då syns inte inläggen jag har gjort från mobilen från sidan man skriver på på datorn. Så jag kan itne ändra -.- Hoppas i alla fall alla har fått sig ett gott skratt ;)

Nice

Nu sitter jag på bussen pålägg hem efter en väldigt ansträngande dag! Simning på idrotten! Vi skulle livrädda varandra. Jag skulle också prova att byka ner två meter tror jag det var efter en grej. När jag var en dm ifrån så kändes det som att mina lungor ströps ihop och det fanns inte ens en gnutta luft kvar! Och då skulle jag jag ju upp också! Så det var lite panikkänsla där och jag gjorde inte om det!
Tänk då hur det skulle kännas att drunkna :S hemskt!

Vi har ju inte estet den här veckan så vi gick och pratade med Tobias, företagsekonomiläraren, och vi kom överens med att vi inte behövde vara med på lektionen. Vilket var jätte snällt! Annars skulle vu ha haft hålrummen och sen en lektion och sen slutat. Tobias är väldigt snäll ibland! Så bh ligger böckerna i väskan i stället så ska jag sätta mig med företagsekonomin när jag kommer hem i stället :) han skulle förhöra oss på måndag så att vi har gjort det vi skulle. Det verkade inte jätte svårt men vi får se;) det var typ en förlängning av det vi redan håller på med. Vi skulle bokföra med momsen och inte bara inteckter och kostnader.

Senare i kväll kommer Lotta och hämtar mig och Mysan som ska på bio. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette men det blir nog bra ;) vi ska också äta på McDonalds!

Nubiska jag lyssna på musik!


I'm only human

Nu sitter jag i klass rummet och är klar med det som ska Göras. Så jag väntar på att de andra ska bli klara eller att vi ska sluta. Så är det bara en lektion kvar så får vi åka hem sen!
Om vi har tur så ska vi läsa i boken på lektionen och då får vi få vart vi vill, vilket då blir bussen hem!;) men jag brukar aldrig ha sån tur men man kan ju alltid hoppas!
Emma följer inte med för hon var tvungen att göra klart två uppsatser tills i morgon så jag förstår henne!

När jag kommer hem sen ska jag plugga lite till geografiprovet nästa vecka och sen ska jag göra lite matte. Vi har prov om några veckor men jag fattar inte så jag måste vara ute i tid!

Nu slutar vi!


How it ends

Dagen började med geografi vilket inte var så givande. Jag, Emma och Ebba sprang runt i alla datasalar vi kunde komma på innan vi hittade en dator som funkade att logga in på! Skit irriterande!
Efter det var det i alla fall håltimma. Jag satt och pratade med Emma och Linn större delen av den, Edith vart med på ett litet hörn också innan vi gick för att hämta bökerna. Sen gick jag till min lektion och de andra till sin. Min var då företagsekonomi. Vilket gick ganska bra faktiskt!
Sen var det lunch och ihoptryckt matbricka ;) Lite mysstämning ;) Alla 7, eller om vi kanske var 8 till och med, tryckte ihop oss vid ett bord. Lite kul med sällskap vid maten!
Sen var det matte och som vanligt fattade jag inget! Så efter matten i morgon ska jag ta med den hem och plugga för jag måste klara provet som är om några veckor!
Eftert matten var det idrott men jag var inte med i dag för mina knän har gjort jätte ont den seaste veckan! Jag ska i alla fall vara med och simma på fredag!

Eftersom varken Emma eller jag var med på idrotten hann vi med en tidigare buss. Skönt!

Väl hemma bakade vi muffins med vit choklad! Väldigt goda men väldigt söta! Sen har vi också pratat, skrattat sjungit, spelat piano, använt mitt kamera stativ ;) Jag har filmat Emma när hon har spelat ;)
Hon följer förhoppningvis med hem i morgon också!

På vägen hem från bussen säger Emma:
E: kan vi inte klättra upp i en lyckstolpe?
J: Du ska nog inte dricka mer kaffe!

Hahah!

Resten av veckan kommer förmodligen se såhär ut:

Torsdag: Skolan. Med Emma.
Fredag: Skolan. Bio med Mysan och Lotta.
Lördag: Plugga.
Söndag: Jobba.

Sen kommer förmodligen något ändras!

Det blev ett väldigt långt inlägg men fingrarna har bara flugit fram över tangenterna. Det blir så när jag skriver på datorn!

Jag och Emma för två kanske tre år sen!



Flowers for a ghost



Grymt fon låt! Men den finns såklart inte på spotify! -.- Väldigt fin text också!


This is my everything



Jag hittade en så himla fin video! Värt att kolla på!


If you like this feeling

I morse gick jag upp tidigt som vanligt men sängen var väldigt skönt och min bakterie som flyger runt ville att jag gärna skulle stanna hemma men jag hävde mig iväg till skolan i alla fall. Väl i skolan hade vi en lektion och sen håltimme på tre och en halv time tror jag det var. Lång tid i alla fall! Då passade mysan och jag på att göra våran företagsekonomi uppgift och när vi var klara med den var det två timmar kvar till nästa lektion! -.-

När de sista lektionerna var klara så satte jag mig på bussen hem. När jag hade gått av bussen hoppade jag inte på netto och köpte krossade tomater. Jag skulle nämligen göra maten! Köttfärsås och spagetti är det jag kan så det fick bli det i kväll ;)

Emma var tvungen att vara barnvakt åt sina syskon i dag så vi ska nog träffas i morgon i stället! Kul! Det är så hilma kul att vi har blivit kompisar igen! Hon är en bra sådan! :)

Mamma pratade med min klassföreståndare i dag och jag är ledig på måndag! Så här ska halkas!

Nu ska jag göra klart psykologiarbetet så att det lbir klart någongång och sen ska jag sova!



Bruumm

Tandläkarbesöket gick bra. Bättre än jag trodde. Jag ska ändå dit igen för plastining som jag får göra varje gång. 
Min älskade lillebror kom sen och mötte mig snäll som han är så jag slapp gå hem i mörkret själv!

Jag fick sms från körskolan förut om riskettan och risktvåan så nu är tid bokad för risktvåan. Lite nervöst man det ska nog gå bra. Det trodde i alla fall körskoleläraren ;) Hon sa faktiskt att ajg kör väldigt bra! Väldigt kul att höra det från en körskolelärare! Man måste ju få skryta lite också ;) Så om allt går som det ska så har jag nog körkort ganksa nära när jag har fyllt!
Det svåra är nu att få ledigt från skolan då vi åker vid sju. Jag tog ju upp min ledighet när vi var i Kreta men jag tror nog att jag kan få ledigt ändå. Men det får ordna sig. Jag ska ju också ha ledigt för tandläkaren sen men det är ju bara att jag säger till så får jag det. Mina lärare är väldigt bra på så sätt!

Jag ska jobba på kvällen sen efter risktvåan så jag kommer vara skapligt trött! men min säng är så skön så det ordnar sig ;)



Mörkt och tandläkaren

Nu sitter jag hos tandläkaren och väntar på att det ska bli min tur. Jag har suttit och väntat ganska länge för jag gick så pass snabbt! Det var ju mörkt! Så jag tröck i hörlurarna i öronen och gick sen som tusan! Efter att tag började mina knän skrika så hemvägen blir nog lugnare! Men vi får se, det är ju fortfarande mörkt ;)


Hemma

Nu är jag hemma efter en ganska skön skoldag. Först var det engelska vilket var väldigt soft! Sen geografi dör jag fick ganska mycket gjort på en uppsats eller vad man ska kalla det. Sen var det lunch och efter det företagsekonomi. Vi gjorde uppgifter i en rasande fart!

Och nu är jag då hemma och ska snart börja dammsuga och sen dra mig mot stan för ert besök hos tandläkaren.

I morgon ska jag vara med Emma, vilket ska bli kul! Det är jätte kul att vi har fått tillbaka kontakten igen!

Sen testen av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det kanske blir bio på fredag, Men inte riktigt säkert än. Sen
blir det nog lite plugg som måste göras som vanligt.

V5 har jag i alla fall hittat prao till. Det blir Ica jouren :) lite mysigt och lagom långa dagar :) 9-15 så sovmorgon!
Johan har prao'at där och han tyckte det var jätte kul så hoppas jag får lika kul:)



Går för fort

I morgon är det skola igen. Vilket jag inte har lust med alls! Jag håller på att bli sjuk igen vilket inte gör saken bättre!

I morgon ska jag också till tandläkaren, inte fr roligaste -.- jag hatar verkligen tandläkaren! Jag känner mig som ett envist litet barn xD

Idag har jag i alla fall inte gjort något speciellt. Som vanligt men det är skönt att bara inte göra något när det inte är skola. Och över Fast jag inte gör något så går alltid söndagen alldeles för snabbt! Jag skulle gärna vilja kunna sakta ner tiden över helgen sp att man fick vila ut sig lite innan man ska tillbaka till skolan och tidiga mornar.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att sova så att jag orkar upp till skolan i morgon.


Nytt

Igår fick jag hem mina skal jag fick beställa om. Ganska nöjd faktiskt :)


Walk with me

Igår hade vi idrott som första lektion. De skulle köra handboll så jag kunde inte vara med. Så lektionen spenderades med Emma och kollade när de andra körde.

Sen efter det fick jag reda på att vi inte skulle ha geografi tre timmar senare (vi hade håltimme där emellan) som sista lektion. Så vi gick upp till Lennart och pratade med honom. Sen gick vi och åt och satte oss sen på halv tolv bussen hem.

Väl hemma kom Jonas och hämtade mig och Emma i stan och skjutsade oss hem till henne. Sen gjorde vi allt möjligt, vi sjöng, spelade piano, mockade, Emma dansade som en galning, kollade på youtube klipp m.m. Sen vid klockan sex kom de andra. Vid det laget var både Emma och jag hungriga så ganska snart beställde vi pizza och satte oss och kollade på film. Under kvällen sen blev det mycket skratt och prat, som vanligt på tjejkväll. Igår var vi ju några fler också så då blev det lite mer fart eller vad man ska säga.
Jag åkte sen hem vid tolv och dök ner i sängen!

Idag ska mamma och pappa åka till farmor så jag och Johan kommer vara själva hemma. Så idag ska jag plocka ner alla tomtar, och hänga tvätten. Sen ska jag kolla på senaste vampire diaries!

Den här videon hittade jag och Emma. Snacka om duktig! Vilket vi inte trodde först!




Stuck

Igår följde jag med Emma hem efter skolan och kom inte hem förrän halv nio, så i dag är jag lite trött ;) men det var kul att vara där så det gör inget;)

Idag är det tjejkväll på kvällen så då följer jag med Emma hem efter skolan i dag med och sen kommer de andra lite senare sen :) jag har med mig kameran så det kommer nog komma lite bilder sen :)

Nu ska jag gå mot bussen


So lonley

Ny sitter jag på bussen efter andra dagen i skolan. Vj har redan fått massa saker som ska göras. Vist det är ganska lång tid kvar tills vi ska lämna in sakerna men ändå :O vi måste också hitta praktikplats till vecka 7. Jag tror jag vet vem jag ska fråga, men om jag inte får plats där så vet jag inte vad jag ska hitta på!

I morgon ska jag vara med Emma Efter Skolan och på fredag är det tjejkväll hos Emma med Lotta, Mysan, Linn, Lovisa, Cassadra och Natalie. Jag tror jag fick med alla xD känns lite taskigt om jag bh skulle ha glömt någon! Så i sånt fall, förlåt xD

Ny ska jag fortsätta lyssna på musik så är jag snart hemma sen :)


Heartless

Jahopp nu sitter man på bussen mot skolan igen -.- känns lite sådär att få tillbaka allt plugg och alla måsten igen! Eftersom vi esteten var borta i tre veckor innan vi slutade för showens skull så har vi ju missat massor! Så det plus det vi gör nu ska vi ta igen på två veckor, jippi -.-

Nu ska jag lyssna på spotify och hoppas på att skolan snart ska vara över!


Tillbaka till verkligheten

I morgon börjar skolan igen. Klockan står på kvart över fem och det känns inte jätte bra -.- ny ska jag i alla fall sova så att jag orkar i morgon!


Into the fire

Jag såg att lejonkungen skulle börja gå på bio igen. Fast den här gången i 3D! Jag älskar teknade filmer från när man var liten! Man växer aldrig ur Disney! Lejonkungen, Aladdin, Snövit, Djungelboken, Mulan, Pocahontas, Skönheten och odjuret, björnbröder, Hitta Nemo, Tarzan. Alla såna filmer får jag inte nog av!












Why am i afraid?


in too deep

Vid ett i dag kom Saras familj. Då åt vi och sen åkte mamma, pappa, Marita och Niklas ut i skogen för att gå med hundarna. Sara är inte med för hon skulle jobba så jag får sköta disken ;) Roligt jobb men det måste göras och de andra har ju sina kompisar här så då kan lika gärna jag göra det :) Så nu har jag precis plockat ur diskmaskinen och satt in ny disk och satt igång den igen. Sen har jag städat och torkat av överallt. Så nu är det fint igen :)

Nu ska jag lyssna på musik för fulla muggar!


På väggen

Såhär blev tavlorna :)


Waiting on the edge

Nu har jag för ett litet tag sen kollat på senaste vampire diaries avsnittet. Så himla bra! Längar redan tills nästa kommer ut! Sen ska jag såklart köpa andra och tredje sesongen på dvd ;) Jag har ju den första så då vill jag ha de andra också! Men det får lbi när jag får lite mer pengar!
Jag har beställt skal till iphonen som ska betalas när de kommer och sen har jag hittat lite kläder som jag vill ha. Men vi får se om jag hittar dom lite billigare någon annan stans.

I'm right where i Wanna be

I dag har jag inte gjort så mycket som vanligt. Jag har faktiskt köpt spotify premium eftersom pappas var slut eller hur man ska kalla det.

Sen nu håller pappa på att koppla skrivaren till min dator så att jag kan skriva ut några biler och sätta i mina nya ramar som jag köpte för ett tag sen. Dom ska få sitta där jag hade mina teckningar på en mina förut. Annars blir det så tomt på den väggen.

Jag har egentligen inget att skriva så det får bli ett kort inlägg :)

Musse i dag när han blev störd i sin skönhetssömn ;)


Nytt

Jag hängde upp bokstäver på min ena vägg vilket jag tycker blev ganska bra! Lite mysigare! Jag är väldigt mycket för mysiga rum! XD

Här är i alla fall en bild :)


Don't tell me




Do you dream...

I morgon är sista dagen jag sitter fast med två telefoner! Ska bli så himla skönt att bara ha iphonen! Om jag har skrivit ett sms på iphonen och sen ska skriva ett sms på andra mobilen på får man nästan mörda den för att man ska få fram en bokstav! xD
Så i morgon natt byter jag från telia till telenor!

Sen hoppas jag att skalen jag har beställt kommer snart också. Jag har radan två fina men jag vill gärna ha några att byta med :) Dom blir nog ganska lätt slitna!

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt. Men jag har faktiskt cyklat till ica och handlat och gjort kvällsmat. Så lite har jag gjort.

Jag måste städa mitt rum någon dag och göra lite läxor. Jag har en uppsats, en engelska grej och en geografi grej som jag kan göra hemma. Vi blir ju så efter när vi har estetveckorna så då får vi hem massa plugg under lovet. Och vi börjar ju skolan nästa tisdag så jag måste ta tag i läxorna. Jag har gjort ungefär halva på de tre jag har hemma men jag har tänkt göra klart uppsatsen i psykologin och engelskan. Så har jag i alla fall det gjort ;) Sen har vi en foretagsekonomi grej vi ska göra när vi är tillbaka och ett geografi´prov. Så jag har lite att göra. Därför är det så skönt att inte göra något alls just nu, få lite paus!




Datorgeni

Jag kom på hur jag skulle göra!!

Så här kommer massor med bilder!



































Sen nyår





Mamma langade upp allt godis i min famn och yillslut var det fullt!


Sen var pappa igång med min kamera och då kan jag lova att det blir närbilder ;)
´








:)

Nu går det att adda upp bilder. En åt gången -.- Vet inte vad jag har gjort för att det inte ska gå att ladda upp bilder. :S Från mobilen går det bra men jag har ingen lust att ladda in bilder från datorn till mobilen oc sen ladda upp dom från mobilen för att sen ta bort dom från mobilen för att de inte ska ta sån plats -.- Hoppas det funkar snart som det bra i alla fall!

Must have been

I morse vaknade jag skit sent! Halv tolv! Fast å andra sidan gick jag inte och la mig förrän vid tre...

Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder från datorn så jag får nöja mig med bilder från mobilen så länge ;) så så länge jag inte kan ladda upp bilder från datorn bloggar jag från mobilen :) det funkar ju lila bra det :)

Igår hade jag, mamma och pappa lite myskväll med massa godis och film! Riktigt mysigt! Vi kollade på , som var riktigt bra! Taylor lautner är ju med ;) sen kollade vi faktiskt på smurfarna! Den var lite gullig ;) sen var det dags för tolvslaget och sen kollade Hagberg Johan som då hade kommit hem på king kong som fick på tv. Den slutade inte förrän tre, fast jag började spela in den så att jag kunde kolla en annan dag. Men tror ni jag gick och la mig för det? Nej då, jag kollade klart i alla fall. Så i dag sov jag som sagt länge ;)

I morse när jag drog upp persiennerna snöade det som satan! Jätte kul! Jag tycker snö är så mysigt!

Den 7 kommer Saras familj hit! Väldigt roligt! Hoppas bara Sara kan följa med!

Nu ska jag göra klart kladdkakan jag för tills mamma och pappa får besök :)

Och sin sagt jag bloggar från mobilen så det blir bara mobilbilder ;)