rensade rabatter

Idag vaknade jag med täppt näsa och ont i halsen. Så det blev inget gym för mig i dag. Tränar jag när jag är lite halv dassig så kommer det bara bli värre. Så dagen har spenderats med näsan i rabatterna! Jag rensade ogräs i ungefär tre och en halv timme innan jag gav upp och gick in. Då hade jag bara kommit en tredjedel av det som ska göras!
 
Jag åkte inte till Andreas heller eftersom att han inte heller mår bra. Vi smittar ju bara varandra. Jag får träffa honom i morgon innan skolan i alla fall!
 
I morgon ska jag då först till skolan och sen ska jag jobba 17-20.30. Sen ska jag krascha i sängen när jag kommer hem! Innan jag börjar jobba ska jag npg plugga lite och sen måste jag äta innan jag börjar jobba också för att jag ska orka. När man k'nner lukten av mat hela tiden blir man väldigt hungrig väldigt fort! Jag trodde att när jag hade jobbat på McDonalds ett tag skulle ajg tröttna på maten eftersom att man var runt den hela tiden och man kan hur lätt som helst ta med sig mat hem när man slutar. Men så är inte fallet! Nu två år efter att jag börkade tycker jag fortfarande att det är lika gott! Så man får se till att vara mätt när man börjar jobba så att maten inte blir för tilltalande när jag jobbar!
 
 

Lördag

Nu efter en lång dag innehållande långpromenad, misslyckad bakning, sjuk pojkvän och ont i halsen ska jag sova! Det har varit riktigt skönt att inte göra något speciellt! En riktig slappar dag! Förutom långpromenaden då ;) jag har också fått ta hand om min sjuka pojkvän som så snällt har smittat ner mig ;) men det är inte så ansträngande att ta hand om Andreas så mig gör det inget ;) det är annars alltid han som tar hand om mig!

I morgon ska jag i alla fall till gymmet. Sen ska jag nog plugga lite och hjälpa till att bära mitt piano! Det ska nämligen flytta! Ganska skönt att bli av med ändå ;) jag kanske också ska åka till Andreas. Vilket det förmodligen blir i stället för att plugga ;) fast som tur är så har jag egentligen inget att plugga på hemma så jag har ju egentligen inte så mycket att göra. Skönt!

Nej nu ska jag dejta kudden!


Träningsnarkoman

Idag hade jag nationellt prov i svenska i fem timmar. Som tur var fick man gå när man var klar. Vilket jag brukar vara ganska fort. Precis som jag trodde åkte jag med 9.40 bussen hem. Då hade jag ändå skrivit sju sidor! Snacka om skrivkramp där! Jag har fortfarande ont i fingrarna! När jag kom hem hoppade jag i träningskläderna och sen åkte jag till gymmet. Det blev ett konditionspass idag! Det har blivit så mycket styrka på sistone så det är skönt att göra något annat.
Jag köpte också med lite fredagsmys hem. Dvs godis. Nu efter att ha ätit lite av det känner jag att jag vill ta en runda till på gymmet! Jag vet att musklerna behöver vila så att de hinner återhämta sig och sånt men jag vill träna! Jag tror jag ska träna på lördag och söndag. Så jag ska hindra mig själv från att åka tillbaka till gymmet eftersom jag redan har varit där i dag! Men om jag ska gymma i morgon bler det nog spinning på schemat. Och på söndag styrka men då bara i överkroppen. Aja vi får se. Jag kanske tvingar mig själv att vila en dag. Men det kliar i armar och ben efter att få göra något och inte bara sitta still!
 
Nu ska jag försöka tänka på de desperata hemmafruarna på Wisteria Lane.

!


Ett år

Idag firar jag och mitt körkort ett helt år! Det känns som att jag nyss fick det! Men att ha körkort är så himla skönt att ha!

Idag hade jag sovmorgon och inte med sena bussen in. När jag kom in övade vi ensamble och sen hade vi muprod en stund innan vi gick och åt. Nu väntar vi på att svenskan ska börja som också är
Våran sista lektion. Sen ska jag åka hem och inte röra mig på ett tag! Jag har sån himla träningsvärk från idrotten igår! Jag hade tänkt att träna i dag men jag klarar knappt att gå på plan mark så jag ska nog stanna hemma. Men i morgon ska jag träna! Jag har inte tränat på en vecka då! Så nu är det dags! Jag börjar bli lite rastlös! Så det ska bli skönt! Men eftersom jag tränade ganska hårt på idrotten igår så känns det ändå som att jag har rört på mig lite i alla fall ;)


Nya bilder

Nu äntligen tänkte jag lägga upp lite nya bilder från helgen. Det är inte så många men det är alltid nåt!
 

Happy birthday

Idag är inte vilken dag som helst! Det är nämligen min 19 års dag! Dagen började med paket öppning och massor av fint innehåll!

Jag fick berlocker till mitt armband från pandora, Ett jätte fint durkslag, en hudlotion som luktar jordgubb, två kökshanddukar, en kökskniv, harrypotter dvd box, träningsbyxor och träningströja. Sen fick jag två presenter av my när jag kom till skolan också! Badankor och en massage grej!
Igår fick jag också ett brev på posten av Emma och Joakim. Andreas syster och hennes pojkvän. Då fick jag ett presentkort på Gina tricot!

Jätte fina grejor allihopa!


Passar på

Jag tänkte passa på att blogga lite när jag inte har något att göra i skolan. Det är en väldigt kort skoldag då jag slutar 10.35. Väldigt skönt! När jag kommer hem med bussen ska jag åka direkt till gymmet och gymma. Sen ska jag plugga! Jag ska göra Naturkunskap och ekonomi. Ekonomin är till ett prov i morgon och naturkunskapen ska inte vara klar förrän v 18 men det kan vara skönt att ha den klar så är det en grej mindre att stressa över. Jag ska kanske också städa så att jag slipper göra det i morgon eftersom jag fyller då. Vi får besök på lördag av lite släkt m.m som ska fira mig. Så då måste det vara snyggt och städat!

Men förutom allt plugg har jag varit på riktigt bra humör det här veckan! Jag vet inte riktigt varför men det känns i alla fall bra ;)

Jag känner mig lite såhär:


Bulletproof

Idag har skolan gått ganska snabbt. Med tanke på att jag lsutade vid tolv ;) Mamma mötte mig vid bussen med Caesar och gick med mig hem. nu sitter jag och pluggar, eller ja jag borde plugga. Men det går inte alls bra i dag! Jag ska förska få så mycket plugg som möjligt gjort så att jag har det klart. Jag fick feedback på mitt projektarbete så jag ska ändra några slarvfel på det och sen göra en naturkunskaps uppgift. Sen ska jag också plugga till provet på fredag i internationell ekonomi. Och ja det är precis lika kul som det låter!
 
Aja jag ska förska ta tag i det!
 
Förresten så kommer det nog äntligen lite nya bilder i helgen från min födelsedag och från lördagen då vi ska fira mig! Något att se fram emot ;) Det var ju ett tag sen jag la upp nya bilder, men ´motivationen till att fota har varit lika med noll!
 
 

Fin vår dag

Idag har det varit så himla härligt väder ute! Det har varit 16+ och så himla skönt! När mamma och jag var ute och gick kändes det verkligne som vår! Så som det ska kännas i april! jag var och köpte skavsårsplåster förut och då åkte jag förbi en gräsmatta som redan hade hunnit bli lite grön! Det går så himla snabbt bara solen kommer fram och det blir lite varmare!
 
Så med humöret på topp ska jag snart gå och lägga mig!
 
 

Ärenden utfärdade

Idag har jag fått massor gjort! Jag har haft inså prov, svenska nationella, pluggat ekonomi, pluggat gemu och haft utvecklingssamtal. Så ja massor gjort i dag. Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma och jag ska gå ut och gå långpromenad med Caesar.

I morgon ska jag först gå i skolan och sen ska jag hem och gå långpromenad med Caesar och sen plugga innan det är dags att åka på spänning på kvällen. Jag har blivit en riktigt hurtbulle. Jag tränade igår, ska gå långpromenad i dag, långpromenad i morgon, spänning i morgon, och gymmet på torsdag. Massor med träning! Men det är så himla skönt att känna musklerna jobba. Och den sköna tröttheten i musklerna när man är klar! Så himla skönt!

Nu ska jag kolla på en serie innan mamma och jag ska gå :)


Återigen måndag

Jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg om hur helgen har varit.
I lördags va jag med Andreas familj i Karlstad och firade Emma som fyllde år. Vi fick god tårta av olika slag. Både smörgås och vanlig. Det blev också massor med kakor som Emma hade bakat!
Vi kom hem till Andreas vid nio ungefär så då åt vi. Eftersom vi inte alls hade proppat i oss massor med mat ;) nej men jag var faktiskt lite hungrig när vi kom hem! Sen kom mamma och hämtade oss för att åka hem till mig.

På söndag förmiddag var jag och handlade och lagade mat. Allt för att slippa göra det jag egentligen skulle. Plugga. Vid halv fyra åkte jag mot jobbet och lämnade Andreas hemma hos honom. Väl på jobbet va det kaos! Kö till dörren och två i kassan. Men eftersom vi på McDonalds klarar stress så gick det hela galant!
Väl hemma stupade jag i sängen!

Idag har skoldagen gått ganska snabbt. Så nu väntar jag på att det ska bli dags för att åka hem. När jag kommer hem ska jag och Andreas åka och träna. Sen ska jag göra klart en svenska uppgift tills i morgon. Och sen funderar jag på om jag ska baka!


Motivation

Bra motivation vid stunder då man tvivlar


Onsdag

Idag har det varit full rulle. Men ändå ganska slappt. Det började med att jag fick skjuts till skolan av pappa. Sen var det naturkunskap som stod på schemat. Efter det var det inså. Sen skulle min ensamble grupp ha övat ensamble men alla kom inte så då satt och, Cassandra och Emma och lyssnade på musik i stället. Efter ett tag tog vi plast framför varsin mac dator vid musiken och jobbade med musikproduktionen. VI hade ingen lärarledd lektion men vi jobbade ändå. Ambitiösa eller vad? ;) Sen var det svenska som vi fick sluta tidigare fårn så jag och Lotta skyndade oss till bussen och hann med en ännu tidigare buss hem.
 
När jag kom hem hoppade jag i träningskläderna och efter lite prat med mamma och Andreas åkte jag mot gymmet.
 
Först nu har jag bänkat min rumpa i min säng med musik på hög volym och håller på och gör svenska. Men såklart lämnade jag ett häfte som jag måste ha till det här i skolan. Så jag får göra så gott jag kan. Jag kan kanske börja på lite annant nytt som jag har hemma. Det finns ju en del att göra!
 
 

Trött

Jag la ju upp en lista förut på vad som ska göras nu i april och eftersom det är ganska mycket skulle jag ta det lugnt och bara ta hand om mig själv i dag. Men när klockan hade blivit halv sju så var ajg så himla rastlös så jag åkte till gymmet även fast jag skulle hoppa över det i dag av ren lathet. Men det blev ett hårt gympass så nu känns mina ben och armar som spegetti. Jag kunde till och med lägga på lite mer vikter än förra gången! Jag kom hem igen vid tio över åtta och sen dess har jag gjort mig i ordning inför morgondagen som kommer bjuda på massor med plugg!
 
Imorgon fyller också Cassandra hela 19 år och så fyller Andreas storasyster också år men hon blir hela 22! Mycket födelsedagar! Så Grattis till dom båda!
 
Nu ska jag måla klart naglarna och sen släcka lampan och stänga ögonen!
 
 

Lugnt? Skulle inte tro det!

Idag skrev jag ner allt som ska göras hittills i de ämnen jag har. Det blev lite grejor! De som säger att trean är lugn har fått allt sol bakfoten! Det är fan inte lugnt! Allt förutom två av de här grejorna är i april!
Alla säger att man har det så bra när man går i skolan. Men när man börjar jobba slipper man i alla fall ta med sig jobbet hem!!

Nk-prov
Gemu kursprov
Sv nationella muntligt
Musikproduktionen ska vara klar
Intek prov
Gemu kursprov
Nationella sv
Nk redovisning
Sv bok redovisning
Lunchkonsert/ konsert på kvällen
Inså kursprov


Högskoleprovet

Nu är jag hemma från högskoleprovet. Jag har gjort prov från nio till fyra. Inte hela tiden dock men man bli trött för det! Så nu sk jag njuta av den lilla helg jag får nu på kvällen unna jag ska jobba i morgon. Efter jobbet åker jag till Andreas.
Idag känns det som att jag bara har skrivit, ätit och ätit! Jag har varit tvungen att äta för att hålla mig igång hela tiden, annars hade jag nog inte orkat alls!


Torsdag

Nu har två skoldagar fått och det är lila många kvar till helg. Men det blir ingen helg då jag kan ta det lugnt, på lördagen ska jag göra högskoleprovet som är från 8.30-16.20 så snacka om långt prov! På söndagen ska jag jobba 11.30-15.30. Det är ute så länge men det är ändå jobb.
Idag slutar jag vid fem i tolv så då ska jag åka direkt med bussen hem och byta om för att sen kasta mig på cykeln och åka och gymma. Väl hemma sen ska jag bara slappa! Jag har pluggat som en galning de två senaste dagarna och så mycket som jag har pluggat de dagarna har jag nog inte gjort på två månader ens en gång! Så jag känner mig lite duktig i alla fall. Men igår när Andreas skulle förhöra mig på naturkunskapen så var jag så himla trött så mitt svar på allt var att de grejade. Tex vad har blodet för funktion? Det grejar!
Jag har prov i dag så det ska bli skönt att bli av med det! Idag har jag också marknadsföringsredovisning! Man ska stå och prata i hela 20 (!!!) minuter! Men jag får inte ihop så länge så min lärare får vara glad för det han får ;)

Ikväll kommer också Andreas sova hos mig. Det brukar göra så att jag sover mycket bättre även fast jag kan sova själv så sover jag lugnare när han är med. Sol igår natt hade mamma och pappa hört mig prata som fasen i sömnen! Då brukar jag inte sova så lugnt när jag gör det.

Nu ska jag gå och borsta tänderna :)

https://cdn3.cdnme.se/2031991/7-3/pic_515cfcfee087c34ac1f0bd66.jpg" class="image">


Vill inte

Just nu sitter jag i min säng och känner att jag verkligen inte vill till skolan i morgon. Jag vill verkligen inte tillbaka! Visst det är inte många dagar kvar men dom där dagarna som är kvar känns som en evighet! Det ska bli så skönt att slippa den förbannade skolan! I början tycker jag att det är ganska kul men sista året är alltid hemskt! Så har jag alltid kännt. Jag får liksom kämpa för att ens komma iväg till bussen för jag orkar inte mer skola snart! Jag vet att det bara blir massor med jobb sen men det är en annan sak. Jobbet lämnar man på just jobbet. Man får inte med sig tonvis med plugg hem. När man kommer hem kan man fokusera på annat som ska göras i stället. Så nu hoppas jag att de här sista 74 dagarna kommer flyga förbi!