Yes!



NU äntligen fick jag det att funka! ;D

Jag lägger till texten också bara för att jag inte har något att göra ;) Det är en ganska så lätt text så jag kan dden nästan utantill redan xD Efter att ha lyssnat på den typ 6 ggr xD

I've been beaten down, I've been kicked around,
But she takes it all for me.
And I lost my faith, in my darkest days,
But she makes me want to believe.

They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love, love.
She is love, and she is all I need.

She's all I need.

Well I had my ways, they were all in vain,
But she waited patiently.
It was all the same, all my pride and shame,
And she put me on my feet.

They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love, love.
She is love, and she is all I need.

And when that world slows down, dear.
And when those stars burn out, here.
Oh she'll be here, yes she'll be here,
They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love. love.

She is love, and she is all I need,
She is love, and she is all I need,
She is love, and she is all I need.



köket

just nu sitter jag i köket och håller på att göra fiskpinnar ;) Gott :)
Mamma hämtade mig vid skolan i dag när hon var påväg hem från örebro :) När vi kom hem hoppade jag rakt in i duschen. Jag är nere i en depp period och då hjälper en dusch lite :) Så nu ska jag abra äta så är jag klar för att gå och lägga mig ;) Nej men jag ska nog sova lite senare iallafall xD Jag hittade en låt som jag började stört tjuta till när jag skalade potatis ;) Jag ska lägga upp den så ska ni få lyssna :) Texten var jätte fin och låten värd att lyssna på! NU har jag försökt 3 ggr att lägga upp videon men det funkar inte -.- Så jag ska prova i ett annat inlägg och se om det går, men om det inte går så tryck på den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=LaaDwD95Mjw&feature=related


Puss♥

Virusskydd!

Jag skulle nyss gå och duscha men den ideén försvann snabbt när jag såg att vi inte hade någon dörr till badrummet. Så jag får snällt vänta tills pappa är klar med golvet.
I går kom Sara A till mig. Massor med prat film och skratt senare la vi oss för att sova. Hon åkte hem i dag vid 1 någongång, dom skulle få besök. Det var riktigt roligt att ha henne här :)
I helgen har jag också gått med Caesar sammanlagt 3 timmar ;) Skönt med motition! Och Caesar är lika glad varje gång ;)
I lördags var jag och mamma iväg till Örebro också. Mamma väckte mig vid 20 över 7 för att vi skulle åka vid 8 och lämna av Johan och pappa vid tåget. Dom skulle till stockholm :) 20 minuter efter att mamma hade väckt mig så var jag klar. Jag hade hunnit äta frukost och göra mig i ordning. ;) När vi hade lämnat av killarna så åkte mamma och jag till ett café eftersom marieberg förmodligen inte hade öppnat än. När vi hade fikat klart åkte vi till Lindhult och satte upp en lapp om ridsaker jag vill sälja :) Efter det bar det av till stadium och köpta nya gympaskor åt mig :) Efter det åkte vi och hämtade kakel till köket. Sen bar det av till min moster så att Caesar fick leka lite med hennes hund innan det var dags att åka hem innan Sara skulle komma :) På måndag börjar vi med tema arbete i skolan, jippi! -.- Så varje tisdag i 3 veckor har vi heldag om Olof Palme! MEn det är tur att jag får vara med en kompis iallafall så att jag inte vantrivs på dom lektionerna som vi har temat på! :) Sen på tisdag ska jag äntligen magnetröntkas! ;D Skit skönt! Jag hoppas att dom kan se vad det är så att dom kan göra något åt det! Jag står inte ut längre! Jag var rädd för att kanske behöva operera men nu om dom skulle säga att jag skulle få operera skulle jag bli skit glad för då skulle det förhoppningsvis bli bättre!
Jag tjänade också 700 kr i dag ;) Jag sålde min ridväst och 3 par ridbyxor ;) Det känns bra att ha tjänat lite pengar xD De jag får in av att sälja ridgrejorna ska jag ha till att köpa en ny mobil. Den förra jag köpte är bara skit! Vilket är an stor besvikelse men det är sånt man får ta!
Nu ska jag bara slänga in en bild på Caesar som Sara tog så ska jag hoppa in i duschen.



Jag fick också bilder från hubertusen. Det var en på Willow som jag tyckte var jätte fin!


Puss♥

hemma igen

I fredags åkte hela familjen upp till farmor för att först träffa släckten och sen aka vidare till kyrkan för farfars begravning. När man hade gråtit klart och fått massvis med kramar av folk man inte kände så åt vi smörgåstårta och sen var det dags att åka mot farmors hus igen för att vara där till lördag. Så min helg har bestått av film prat med farmor och promenader med Caesar.
När vi kom hem igårkväll luktade hela huset nyrenoverat ;D mysig känsla! Det är ju faktiska sant! Pappa håller på med att sätta upp dom sista tapetbitarna i köket nu sen är det inte så mycket jobb kvar med köket. Toan är klar och i dom andra rummen är det nästan bara att tapetsera och sätta lister kvar. Förutom vardagsrummet, där skulle man behöva lägga golv också ;) Det skulle inte va så snyggt att ha hela huset nyrenoverat och sen ha spånskivor som golv i vardagsrummet! xD Det är snart fixat det med :)
Nu ska jag gå ner och lämna Johans dator till honom. Jag har fortfarande inget virusskydd så jag snor Johans ;)
Puss♥


Sjuk

Vaknade i morse med världens huvudvärk. Samma som i går -.- Så jag stannade hemma i dag. Det blir så segt att bara vara hemma. men vad ska man göra?
Jag sitter nu vid Johans dator. För mitt virus program är slut på min dator så jag får inte gå ut på internet på den tills vi har fixat nytt. Så jag får låna Johans dator ;) men jag ska stänga av den nu innan han kommer hem så att han får ha den ifred :)
Puss♥


If i could

Vaknade vid 10 i morse. När jag hade gjort mig i ordning tog mamma och jag på oss ytterkläderna och gick långpromenad med Caesar. Vi var ute 1,5 timmar. SKönt men kallt! När vi kom hem gav jag Caesar en välbehövd dusch. Så nu ligger han där nere och är ny schamponerad ;) Jag får se om jag sak orka ta tag i läxorna sen eller om jag ska göra dom i morgon;) Jag måste iallafall skriva om en svenska redovisning som jag skrev på datorn men inte kan få ut xD Så det är bara att börja skriva xD Sen ska jag nog sätta mig och kolla på film med nybakaad sockerkaka som jag fick väldig lust att göra nu! xD Men aja, vi får se ;)
NU ska jag iallafall ta itu med Svenskan ;)
Puss♥


Sjuk

I morse vaknade jag med världen huvudvärk men bestämmde mig för att föröska gå iväg till skolan i alla fall. När jag hada gjort mig i ordning så började jag gå mot bussen. När jag hade kommit halvvägs var jag tvungen att vända för att jag hade så jäkla ont i huvet. Så när jag kom hem gick jag upp och la mig i min säng och somnade om till 11 ;) Jag känner att det kanske börjar bli dags att äta något. Jag får se om jag orkar fixa i ordning något annars äter jag något i kväll i stället. Siw kom och skulle hämta Caesar förut för att gå på promenad, men kunde inte låsa upp den nya dörren. Jag fick inte heller upp den innifrån. Jag provade senare med min nyckel utifrån som hade funkat igår men det gick inte :S Får se om någon annan lyckas komma in sen. Annars får vi börja använda tvättstugedörren så länge ;)
Jag ska nog gå ner och fixa något att äta för nubörjar min mage kurra.
Puss♥

Kallt!

Sitter nu med en filt runt mig. Jag myser av bara tanken på att jag knappt behöver plugga i dag ;D Så jag har ingen sning om vad jaag ska göra tills jag går och lägger mig xD Jag har inte så mycket att skriva om så jag ska fortsätta lyssna på musik ;)
Puss♥

Jag kommer aldrig på någon bra rubrik! xD

Nu har jag precis skrivit klart min svenska redovisning. Jag hade gjort en om Bruno Mars men sen skulle Fanny prata om samma så då tänkte jag att jag kunde göra en ny. Det är inte så kul att ställa sig där framme efter henne och säga precis samma saker som hon sa xD Så det fick bli om Michael Jackson ;) Det fanns hur mycket som helst att skriva om honom xD Så jag hoppas att jag håller mig under 5 min xD
Idag har skolan varit jätte seg! Den började med en svenska lektion. Sen matte, sen håltimme i 3,5 timmar! Sen idrott. Jag och Lotta har varit själva i dag för att dom andra var sjuka.
Tur att jag har henne :) Så att man inte skulle vara helt själv och få va med några man inte känner alls i stället xD På idrotten var jag med på riktigt i dag! Jag kommer väl få skit för det i morgon i mina knän men det är smällar man får ta ;) Det var valfritt i dag och då ville nästan alla vara i gymmet så då spelade jag och Lotta badminton med Edith :) Jag försöket verkligen och det var första gången på länge som jag kände att jag var med och aktiverade mig! ;D Känns riktigt bra! Efter idrotten var det bara att sätta sig på bussen och åka hem. Jag tog direktbussen i dag eftersom Mysan var hemma. Linnea kom och satte sig bredvid mig när hon gick på bussen så satt vi och pratade hela vägen hem. Det var verkligen länge sen jag pratade med henne nu! Så det var kul att träffa henne :) När jag sen gick av bussen var det en kille som gick framför mig hela vägen hem. Jag kände mig som värsta stalkern! xD men det är väl sånt man får stå ut med ;)
I morgon är det ungefär samma dag som idag i skolan. Först 2 lektioner sen super lång rast sen en lektion igen xD Väldigt slappt men det blir jobbigt i längden! men man får stå ut. Jag vet inte riktigt vad ajg ska göra efter skolan i morgon. Blir nog en promenad med Caesar och sen öva på glosorna till engelskan ;) Sen är det sova som gäller! Det känns som att jag inte är annat än trött nu för tiden xD
Nu ska ajg ta och hitta på något som inte innehäller plugg!
Puss♥

Lilla jag

Jag tänkte lägga ut lite biler på mig som liten. Eftersom jag gillade lilla jag bättre än jag gillar stora jag ;) Datumen på bilderna stämmer såklart inte xD eftersom jag har tagit kort med min kamera och lagt in i datorn ;)































Allt ordnar sig

Sen jag kom hem vid halv 4 har jag sutit och pluggat! Känner mig ganska så duktig ;D Och jag är inte klar för i dag än (y) Inatt vaknade jag med ett ryck och kom på att jag hade stängt av min väckarklocka så jag satte på den och somnade om. När klockan ringde 20 över 5 kom jag på att jag hade ju sovmorgon så det var bara att atänga av klockan och somna om. smart ;) Dagen har som varit som en vanlig skoldag och flytit på. Och innan man vet ordet av är dagen slut och dags att sätta sig på bussen. När jag hade halkat mig hem så hämtade jag posten och fick se att min remiss till magnetröntken har kommit! ;D Jag blev skit glad! Inte en sån sak man brukar bli glad över men nu kanske den här skiten kan fixa sig! ;D Så jag ska dit den 2 februari (y)
Nu ska jag forstätta plugga så ska jag gå ner och äta sen ;)
Puss♥

Slut

Nu orkar jag inte med läxorna längre! Jag är super trött och har ingen lust med att göra läxor alls! Så jag får väl fortsätta i morgon ;) Vilket jag hade räknat med iallafall men.. ;) Nu lägger jag in en glad bild på mig för 2 år sen ;) Så att det inte blir jätte tråkigt ;) Men en rolig sak! Jag ska med Mysan, Madde och Anna till Ullared i början av Maj ;D Längat super mycket! :D



Puss♥

Halkigt

Gick upp 05.20 i morse. Inte kul kan jag säga! Efter att ha lagt mig vid 9 igår kunde jag inte somna så jag var nere 2 gånger ungefär innan jag bestämnde mig för att bara ligga och vila fast jag inte kunde sova. När klockan närmade sig 1 kände jag att jag sakta somnade in lite men inte helt. När jag väl vaknade sen kändes det inte som att jag hade sovit något alls! Jag har drömmt skit konstigt :S Men jag kan nästan garantera att jag kommer sova ordentligt i natt så trött som jag är xD Plus att vi har sovmorgon ;)
Dagen skulle ha börjat med matte men matte läraren kom inte så det vara bara att sätta sig och vänta på nästa lektion. När dagen var slut hade jag lyckats få med mig en hel hög med läxor, inlämningsuppgifter och redovisningar! -.-
Det jag har att plugga på nu är:
*Historia
*Matteprov
*Svenskaredovisning
*Engelska artikel
*Naturkunskap
*Global ekonomi
*Engelskaglosor
*Arumentations analys
Det är det jag fick med i dag!! Jag har en stark känsla av att det här kommer bli jobbigt xD Men det är bara att sätta igång och plugga! -.-
Puss♥

Söndag

Igår blev det en riktigt lyckad kväll med stalltjejerna! När vi kom dit vid halv 5 började vi kolla på en film tills vi skulle gå ut till grillkåtan och grilla. Vi var där ute till 9 tror jag innan vi gick in och kollade på en till film. När den var slut skulle vi kolla på en film på Mysans tv. Allt slutade med att alla låg i en hög i Mysans säng och Mysan satt på en pall bredvid xD När klockan hade blivit 12 så kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem så la jag mig och läste och somnade som en stock! Första dagen på hela veckan som jag har sovit ordentligt. Riktigt skönt! Så jag lyckades sova till 11 lite till och från. Jag behövde inte följa med till Farmor eftersom det förmodligen skulle bli ganska sent. Det är ju skola i morgon och för att jag ska orka gå upp 20 över 5 så måste jag sova ordentligt. Det här lovet har gått alldeles för snabbt även fast jag inte har gaft så himla mycket att göra. Så nu är det bara att börja räkna ner till sportlovet som är ganska snart ;)
Nu skah jag hitta på något att göra ;)
Puss<3

Snöoväder

Det blev ingen tur till farmor idag på grund av vädret så vi ska åka i morogn istället :)
Ikväll ska jag åka ut till Mysan så ska jag, Mysan, Elli, Carro, Fi och Ebba ha lite filmkväll :) Det var ett tag sen jag träffade alla nu så det ska bli kul :) Vi ska grilla i grillkåtan och kolla film och prata och skratta som vanligt ;)
Nu ska jag sätta på en film så ska jag byta om sen innan jag ska åka:)
Föresten! Dom som var och kollade på Willow här om dagen ville ha henne :) (Inte så konstigt med tanke på att det var Willow dom kollade på!)
Puss♥

Lördag

Nu tog precis filmen slut som jag kollade på och jag borde vara jätte trött, men nej -.- Men jag tror jag ska försöka sova iallafall så att jag inte kommer vara helt slut i morgon om vi ska till farmor. Fast å andra sidan kanske jag kollar på en till film ;) Aja jag får se.
God natt iallafall ;)
Puss♥


Trött

Det blev en dag i Örebro iallafall :) Jag och pappa åkte dit vid 3. Det enda jag hittade var en bh -.- Man får väl hoppas att jag hittar något mer nästa gång xD Jag håller tummarna för att vi ska åka till Marieberg innan begravningen så att jag hittar någe fint att ha på mig :)
Nu ska jag sätta på en film ;)
Puss♥


J**la rubrik!

kvällen igår spenderades hos Frida med Mysan, Lotta och Emma :) Blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och prat! Jag åkte hem vid halv 12. Då hoppades jag på att jag skulle kunna sova en hel natt, men nej då. Jag har sovit så himla dåligt på sistone! Jag kommer säkert sova jätte bra natten till måndag eftersom jag ska upp tidigt då xD men men ;) Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag hade tänkt släpa med pappa till Örebro så att jag kunde hitta något att ha på mig på begravningen men det verkar som att jag får gå dit utan kläder -.-
I morgon ska hela famlijen åka upp till farmor. Det stod i tidningen att det skulle bli värsta snö ovädret i morgon och då är det ju bra att sätta sig i bilen och åka 15 mil (y)
Nu ska jag försöka hitta på något att göra ;)
Puss♥


vampire diaries freaks

Sitter nu i Mysans säng efter en heldag med Vampire diaries. Men dagen hade inte funkat som vanligt utan massa skratt också ;) När jag är så övertrött att jag skrattar åt inget alls så börjar det bli allvarligt och dags att sova. fast det är väl en vanlig dag med Mysan ;) vi kollade precis klart på det 11 avsnittet av vampire diaries och också det sista som har kommit ut hittills -.- Så man blir lite hysterisk när det tar slut! Man vill bara se mer och mer! Det slutade inte så jätte bra heller så då vill man inte att det avsnittet ska vara de sista! men dom kommer ju snat ut på tvn så då får vi sitta bänkade framför den ;)
I morgon ska Mysan komma till mig innan vi ska gå bort mot Frida för en tjejkväll ;D Det blir nog massor av film skartt och godis ;) Vi skulle också prova fridas nya spel till wii, får se hur det går eftersom jag inte är en sån person som är bra på tv spel xD
Det ahr faktiska inte hänt så mycket dom senatse dagarna förutom att jag har gått med Caesar varje dag så har jag inte gjort så mycket mer :O Men dom här sista dagarna på lovet blir det ändring på det ;D 
Nu ska jag ge tillbaka Mysans dator till henne ;)
Puss♥

 
Vi för 1,5 år sen ;)

Film

Nu har Sara precis åkt hem efter en rolig dag ;D Hon och hennes familj kom vid 12 och sen har vi ätit, pratat och kollat på film ;) En av dom som vi kollade på var Charlie st cloud, vilken jag rekomenderar starkt! Den var super bra! Man gråter till den som man gör med andra filmer där någon dör, Jag kanske är mer lättpåverkad just nu men jag tror att nästan alla gråter till den här filmen!
Nu ska ajg ta och stanga ner datorn och satta mig och läsa :) Boken jag läser nu, Genom dina ögon, är en bok som också får en att gråta, iallafall mig xD Så när jag ändå är igång kan jag ändå gråta lite till ;)
Puss♥


God natt

Nu ska jag snart krypa ner i min säng och sova ;) Mysan kom till mig vid 4 så då blev det mycket prat och filmtittande ;) Hon kommer nog in med Iris (hennes hund) någon dag i veckan så ska Caesar få träffa henne :)
I morgon kommer Sara och hennes familj till oss vid 11 :D Det var väldigt länge sen! Alldeles för länge! :O Så det finns ganska mycket att prata om ;) Så nu i en halvtimme har jag sprungit runt i mitt rum och städat undan det jag inte gjorde förut ;) Jag orkade faktiskt inte städa alls så jag hamnade med näsan i min bok i några timmar xD
Nu ska jag gå och lägga mig :) God natt :)
Puss♥


2011

Idag är första dagen på det nya året. Den dagen kommer spenderas med bästavän! likadant som igår kväll :)
Igår åkte vi ut till Mysan vid kvart i 7, när vi kom dit var det god mat och fika. När klockan hade blivit halv 11 så tog jag och mysan på oss för att gå ut och hälsa på hästarna. När vi kom in i stallet såg jag en liten ponny med lång man och rund mage kolla på mig. Det var inte länge sen jag träffade henne men gud vad hon har förändrats! Hon ser jätte busig ut med sin pannlugg och manen som står åt alla håll xD Supergullig med andra ord! Mysan och jag stod och gosade med henne ett tag innan vi gick bort till Roxane och sa god natt :) På torsdag kommer det en mamma och hennes dotter och ska kolla på Willow och se om dom ska köpa henne. Dom bor bara i Kumla så jag kan fortfarande åka och hälsa på. Vilket känns väldigt bra! :)
Nu fick jag häva mig upp och ta ner musse från en stege som mamma har stallt i mitt rum för att hon ska byta lampa åt mig xD Han älskar att sitta på den stegen men det är ju inte kort ner till backen om man står högst upp och börjar jaga sin svans xD Musse välte våran gran här om dagen också xD Han klättrade upp högst upp i grenverket och tuckte att han skulle ha kulan som hängde längst ut, och då tippade granen xD Han har gjort om det en gång sen dess så jag hoppas att vi ska ta bort granen snart xD
Nu ska jag nog ta och städa lite tills Mysan kommer så att hon inte får en chock när hon kommer in här xD
Puss♥