Skillnad

När jag jobbade senast så fick jag en ny skjorta för min va lite smått urtvättad efter ett och ett halvt år. Det är lite kul vilken skillnad det är egentligen! Titta själva!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter några dagar hos Andreas. Men såklart är han ju med hem hit också ;)
 
Min ångest över allt som händer börjar lätta lite grann. För att se ett slut på gymnasietiden har jag fått ett måttband av mamma som jag ska klippa av en cm på för varje skoldag som går. Så att jag kan se ett slut på det hela liksom. Och känna att det faktiskt inte är så lång tid kvar! 79 skoldagar för att vara exakt!
 
I morgon börjar jag 12.25 men min kära ensamble grupp har kommit på att vi ska öva ensamble kl 7.50 på morgonen. Så det är bara att häva sig upp tidigt och åka iväg! För att fördriva tiden lite sen innan jag börjar så ska jag göra lite projektarbete och svenska. Så att de timmarna jag är i skolan inte är helt bortkastade.
 
Nu ska jag fixa mina naglar menad jag väntar på att Andreas ska duscha klart :)
 
 

Bal = ruinerad

Jag fick inbjudan på Facebook om balen i dag. Biljetterna kommer kosta 560kr :S vilket är sjukt dyrt! Jag vill gå men inte när jag vet hur mycket pengar som kommer försvinna! Det är ju inte bara biljetten som ska betalas. Det är balklänning, hår, smink, skor, sen är det också till studenten, klänning, skor, mössa, flak, göra något efter. Det blir hur mycket pengar som helst som försvinner! Så jag vet inte hur jag ska göra för det blir väldigt mycket pengar för både mig och Andreas. Aja vi får se.

Jag har lite panik över allt som ska göras och allt som man ska veta. Man ska veta vad man ska söka efter skolan, man ska söka jobb, skaffa bil, flytta hemifrån, man ska veta vad man ska höra samma dag som studenten, man ska också klara skolan innan vilket känns som att det är väldigt långt bort. Jag får panik! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag vill krypa under jorden och komma upp dagen efter studenten! Aaaaaaaaa!!!!


Fina naglar och friterat hår

Nu är jag hemma i soffan efter en helg full med grejor att göra. I fredags åkte jag med tåg till Sara och sov där tills i lördags. På fredagen kollade vi bara på lite film och la oss vid tolv. Sen hade vi ju såklart mycket att prata om så jag tror inte vi somnade förrän vid två. På lördagen åkte vi in till Lidköping och shoppade lite. Riktigt mysigt att gå mellan olika butiker. Jag fick med mig lite gen i alla fall. En tröja, Ett linne, ett nagellack, en rouge, och en smink borste. Alltid nåt ;) när vi hade shoppat klart så åkte vi hem till Sara en stund innan vi åkte tillbaka till Lidköping igen för att gå på bio. Vi gick på den nya filmen ego. Den var riktigt bra. Jag brukar ha ganska svårt för svenska filmer men den var riktigt bra! Jag åkte sen hem med mamma, Pappa och Johan som hade kommit ner över dagen. När vi kom hem var Andreas på uppfarten med sin pappa som hade skjutsat honom hit. Sen sov han här men jag skjutsade hem honom i morse när jag skulle åka och jobba.
Det va massor med folk i dag som var hungriga!

Nu i kväll ska jag först låta mitt nagellack torka. Sen ska jag gå en promenad med Caesar och sen duscha av mig allt friterat! Sen ska jag dammsuga och sen ta det så lugnt jag kan!


Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag för er som kanske har missat ;)
Igår var ju alla estettreor i romme över dagen vilket bar super mysigt! Jätte fint väder men svinkallt! Träningsvärken i dag tror jag tyder på att jag hade roligt ;)
 
I morse skulle ajg åka in till skolan tidigt med Andreas men när klockan ringde orkade jag inte upp så jag sov en timme till tills jag egentligen skulle häva mig upp. Jag orkade inte göra mig i ordning heller så det blev mjukisbyxor och mjukiströja i dag. Är man trött och frusen så är man!
 
Nu ska jag vänta en timme innan jag ska hoppa in i duschen och packa de sista grejorna för att den ta 17.15 busssen till Hallsberg och sätta mig på tåget mot Lidköping. Jag ska sova hos Sara tills på lördag då jag åker med mamma, pappa och Johan hem som kommer upp över dagen. På lördagen ska vi gå på bio och shoppa lite. Det ska i alla fall bli kul att träffa henne igen!
 
Nu ska jag försöka fördriva tiden innan Andreas kommer hit sista timmen innan det blir dags att åka!
 
 

magkatarr- igen

Igår sov jag hos Andreas, vilket är riktigt skönt för då kan jag sova ordentligt! Och jag får sova en halvtimme längre än när jag sover hemma ;) Jag slutade tio över ett i skolan och både jag och Andreas hann med den tidiga bussen. Andreas slutade redan vid elva men han var kvar och gjorde projektarbete.
 
Jag har lyckats få magkatarr, igen. Vilket inte är jätte kul! I tre dagar nu har jag haft ont i magen när jag har ätit och inte har ätit. Och i dag när jag och Andreas hade kommit hem till honom igen började jag också må illa och få frossa. Ansiktet svettades som en gris medan resten av kroppen frös.
Så nu har jag hämtat ut medicin igen som brukar hjälpa och sen är det bara att äta regelbundet och bra grejor för magen. Inte så mycket godis, vitt bröd och sånt. Jag har ju fått bort det andra gånger så det går nog den här gången också.
 
I morgon ska jag till romme med estet treorna. Det vill säga min andra klass. Eller en av mina tre kanske till och med. Jag har ju estetklassen, samhällsklassen och ekonommiklassen. Det blir endel klasser ;)
I alla fall vi ska till romme. Vli blir bjuda på en heldag där allt ingår! Det ska bli jätte kul! Om bara min mage kan uppföra sig! Så i morgon ska jag vara i skolan 6.50 och kommer hem vid 6 halv7 ungefär. Vi kommer hem ganska tidigt men vi ska ju upp till skolan dagen därpå. Jag ska köra bil hem från Hallsberg när vi kommer tillbaka och det tar ju en extra halvtimme också. Men det ska bli kul. Jag har gjort lite packning som ska med och har förberett lite matsäck!
 

I skolan igen

Nu sitter jag i skolan igen efter att ha haft några sköna timmar hemma! När jag kom hem satte jag mig en stund framför tv'n medans Caesar fick smälta maten jag gav honom. Sen gick vi långpromenad på ca en timme innan det var dags för mig att äta själv. Jag lagade faktiskt en egen soppa! Som blev riktigt lyckad måste jag tillägga ;) sen var det dags att hoppa in i duschen, lite fräschare efter att ha gått långpromenad. Sen slappade jag bara framför tv'n innan det blev dags att sätta sig i bilen och åka mot skolan. Nu börjar jag om en kvart. Vi ska ha övnings kursprov i ensamble idag. Vi ska lyssna på när lärarna spelar och sen säga vad de kan göra bättre. Skit svårt men vi ska vara igen klass nu när vi provar och sen var och en när det väl gäller!

I natt ska jag sova hos Andreas. Det var ett tag sen men vi kan ju inte bara vara hos mig! Vi får försöka träffas så mycket som går nu fram tills torsdag då jag ska till Romme. Åker 6.50 och kommer hem på kvällen. Sen på fredagen ska jag åka till Sara och kommer hem på lördagen. Söndagen ska jag jobba och sen kanske till marieberg vilket han inte får följa med på ;) en viss person fyller ju snart ;)

Fina biler från promenaden i dag!


Fin dag!

Nu sitter jag redan på bussen påväg ven efter det förta lektionen. När jag kommer hem ska jag ta på mig långkalsonger och ta på Caesar koppel så ska vi gå långpromenad i det fina vädret. Sen ska jag äta och sen ta bilen tillbaka till skolan för min andra och sista lektion som börjar 14.10. När sen är slut ska jag och Andreas simma! Riktigt mycket motion i dag! Idrott, långpromenad och simning! Men det är bara bra!


Perfekt?

Jag har alltid funderat mycket på det här med hur man ska se ut för att vara snygg. Man ska vara smal, man ska ha långt hår, man ska ha felfri hud och så vidare. Om det inte hade varit någon sliskig man som hade sagt vad som va snyggt och inte för förra 100 år sen hade vi nog inte haft de värderingarna om utseendet som vi har i dag. Ingen är helt perfekt. Men vad är perfekt egentligen? Jag tycker att man är perfekt så länge man är sig själv. Originalet. Man ska inte försöka efterlikna någon annan bara för att man inte är nöjd. Tycker man inte att man har långt fint hår, låt det växa ut, färga det inte som en galning, sätt i stället upp det i en Toffs och låt håret vara ifred. Eller om man tycker attan är tjock, ät mer rätt och börja rör på dig. Inte fin hud nog? Köp något som gör så att du får fin hud! Man kan alltid ändra det man inte är nöjd med. Men man är alltid finast som man är. På sitt egna sätt. Det är det som är det fina. Alla är olika! Om jag skulle möta någon som såg exakt ut som mig skulle det va mer skrämmande! Man ska vara sin egna person. Då är man perfekt!

"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"


Söndag

Nu har redan helgen försvunnit. Det går alldeles för snabbt! Igår skulle jag ha jobbat men de ringde från jobbet pch frågade om jag ville vara hemma för de sålde inget och då hade jag ändå inte behövts på jobbet. Så det blev en ledig dag. Idag åkte jag, Andreas och mamma till harge uddar och grillade korv. Jag fotade såklart lite i det fina vädret men jag orkar inte lägga in dom på datorn så de kommer upp en annan dag ;)
 
Såhär kommer veckan se ut:
 
Måndag: Skola.
Tisdag: Skola. Simma. Sova hos Andreas.
Onsdag: Skola. Med Andreas.
Torsdag: Romme med estet treorna = skidor hela dagen!
Fredag: Skola. Tåg till Sara.
Lördag:Hos Sara. Resten av familjen kommer ner.
Söndag: Jobba 12-16. Örebro med mamma?
 
Jag kommer inte få träffa Andreas så mycket den här veckan vilket är lite jobbigt men vi träffas nästan varje dag annars. Även fast det är svårt att vara ifrån honom så måste man göra annat också. Även fast jag gärna skulle spendera varje sekund med honom! ;)
 
 

Mys med pojkvän och kisse!


Äntligen fredag!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen 9.20 ska börja. Ja jag är tidig men jag åkte in med Andreas så nu får jag sitta och värma mig vid ett element tills det är dags att gå ;) jag lämnade alla böcker som jag har till det jag måste plugga på hemma för jag orkade inte släpa på dom så jag spelar i stället spel på mobilen ;) jag har pluggat varje dag från i måndags så någon rast måste man ju ha!

I eftermiddag kommer Andreas till mig och sover kvar. Så ska vi ha fredagsmys med film och kanske lite godis, vi får se :)
Jag ska i alla fall kolla på vampire diaries när jag kommer hem!


Oblivion


Vill ha vår nu!

Nu börjar jag bli trött på all kyla och snö så nu vill jag ha vår! Fast jag vill inte att sll snö ska smälta bort, det lbir så kladdigt då. Så det kan blåsa riktigt ordentligt i några dagar och sen kan det vara tort och all snö kan vara borta. Fast det är nog egenligen inte snön jag har något emot. Det är nog det att det är så kallt hela tiden! Det blir bara jobbigt!
 

En dag kvar

Nu ör det äntligen bara en dag kvar tills det blir helg och man får sova ut! Jag är så himla trött även fast jag har sovit riktigt bra nu när Andreas har sovit hos mig de senaste dagarna. MIna sov vanor är lita mysko!
 
Idag hade vi en lektion så jag åkte med 9.40 bussen hem. Jätte skönt! Så nu ska jag bara lata mit tills klockan blir tre då jag ska dra på mig långkalsonger och gå långpromenad med Caesar för att sen möta Andreas vid bussen. Vi har föresten varit tillsammans i 7 månader i dag! <3
 
Nu ska jag kolla pånågon film tills det är dags att gå!
 

Snart hem

Nu sitter jag efter den grymt jobbiga dagen i skolan och väntar på att Andreas ska sluta så att han kan komma hit. Jag hade en lektion på morgonen, sen håltimme och sen svenska i en kvart! Sååå jobbigt! Nej det har varit en riktigt lugn dag! Vilket är jätte skönt!
Andreas kom till mig igår kväll och sov över vilket va jätte skönt för då kunde jag sova ordentligt! När han inte ligger bredvid mig tar det fyra timmar för mig att somna men har jag honom hos mig somnar jag på en gång! Vilket är jätte skönt! När han inte är med drömmer jag och somnar aldrig riktigt helt, men när han är med sover jag som en stock genom hela natten!

Hela dagen i skolan i dag har jag pluggat pluggat och pluggat! Så jag behöver inte göra något hemma! Jag har gjort Naturkunskap, marknadsföring och svenska! Marknadsföringen blev klar, jag läste det vi skulle till svenskan, och jag har skrivit allt från naturkunskapen två gånger. Jag har varit roligt flitig ;) jag slipper ju plugga hemma då vilket är jätte skönt!

Igår fick jag experthjälp av Ronja med naturkunskapen!


Gjorde allt

Jag har nu gjort allt jag sa att jag skulle göra i dag och har nu inget alls kvar att göra. Och klockan är bara halv fem, kul -.- Men jag får väl kolla på en till film eller nåt och ta en jätte lång dusch innan det är dags att lägga sig. Helt själv. I min stora tomma säng :/ Aja ;)
 
 

Mysigt


Snart sista lektionen

Nu sitter jag utanför klassrummet och väntar på att svenskan ska börja. Sen får jag åka hem! Jag sov jätte dåligt i natt så det ska bli skönt att komma hem! Jag har en förmåga att sova dåligt när jag inte har Andreas bredvid mig. Jag har blivit så van att ha honom med att det blir konstigt när han inte är det. Så när han inte är med somnar jag runt tolv och drömmer hela natten vilket får mig att sova sämre. Jag kan inte slappna av då. Men jag får vara glad att jag får sova lite i alla fall!

När jag kommer hem ska jag göra chokladbollar och sätta mig och plugga. Jag ska skriva ner allt till naturkunskapsprovet på måndag och sen ska jag kolla på en film eller nåt. Andreas ska hem till sig efter skolan så vi får se om jag får låna bil så kan jag åka till honom senare annars får jag stanna hemma :/ han måste också plugga och han har böckerna hemma. Chokladbollarna är ju i alla fall ett plus ;) jag blev jätte sugen på det igår men då åkte jag till Andreas efter skolan så då kunde jag inte baka. Men i dag så ;)

Nu börjar lektionen så jag ska sluta skriva :)


Måndag igen

Jag som sa att jag skulle bli bättre på att blogga. Men aja ni får vara glada för nåt. I helgen har jag inte gjort så mycket. Jag har i alla fall jobbet på söndagen och sen såklart spenderat resten av tiden hela helgen med Andreas!
I dag började skolan kvart i tolv. Riktigt lång och skön sovmorgon! Efter skolan följde jag med Andreas hem. Vid åtta skjutsade han sen hem mig. Det händer inte så jätte mycket just nu. Det största är väl att jag måste hitta en födelsedagspresent till honom. Och jag får ingen hjälp av honom! När man frågar så säger han bara: Jag ver inte. Och ja jag vet att du läser det här Andreas ;) Men jag ska nog allt komma på något riktigt bra! ;)
 
Nu ska jag hoppa ner i min säng för den jätte jobbiga dagen tisdag! Upp 05.15. Buss 06.40. Skola till 10.10. Buss hem 10.45. Superjobbig! När jag kommer hem ska jag i alla fall baka chokladbollar som plåster på såren ;)
 
Img_3506_184182378_large

I skolan

Jag slutade min sista lektion för i dag för 40 minuter sen. Sen dess jag jag suttit vid ett element och väntar på att Cassandra, Emma och Andreas ska sluta. Cassandra och Emma slutar om 20 minuter och Andreas om en timme och 40 minuter. Så det blir ganska mycket väntande för min del! När alla har slutat ska vi åka en snabbis till McDonalds för Cassandra och Emma ville äta innan bion. Sen ska vi vidare Mot Örebro för att gå på the hobbit! Emma har redan sett den och hon säger att den är jätte bra! Så jag hopas att hon har rätt! :)

I morgon ska jag och Andreas nog inte göra något speciellt, vilket ska bli ganska skönt efter de första dagarna i skolan. På söndag ska jag jobba 12-16.

Nu ska jag fortsätta sitta här Mot elementet ;)


.


Pannkakor på G!

Just nu är jag i köket och lyssnar på min obetalda spotify dvs inte premium! Jag känner verkligne har sjukt mycket jag använder mig av spotify då jag inte längre kan ha det i mobilen! -.- Men allt kostar ju och om jag vill kunna skaffa gymkort som går på nästan 2000 för ett halvår så... ja vi får e hur det blir :) Det är ju väldigt mycket pengar som bara försvinner. Även fast jag verkligen skulle behöva börja gymma så är det mycket pengar! Men vi får se  :)
Det jag gör i köket förutom lyssna på obetalda spotify (-.-) är att steka pannkakor! Mamma ringde och beställde det till kvällsmat ;)
Senare i kväll kommer Andreas hit och sover över. Jag har knappt träffat min älskling på två dagar! Vilket käns sjukt tomt!
I morgon tar vi bilen till skolan så ska jag, Andreas, Cassandra och Emma på bio på kvällen. Jag och Andreas hade pratat om att gå på den och sen frågade Cassandra om jag ville gå med henne och Emma så då tänkte vi att Andreas också kunde följa med. Jag ville inte säga nej till någon av dom :) Men det går ju bra tt göra såhär också! Andreas är ju en väldigt stor del av mitt liv så det betyder också att han ofta är medräknad om jag ska göra något! Visst nu är han inte med på en del saker men han är en del av mitt liv så då får de runt om acceptera det. Vilket de gör! :)
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på obetalda spotify! (känner att jag tycker ganska synd om mig själv för att mitt premium har gått ut!)
 

Första dagen klar

Sen jag kom hem från skolan har jag gått med Caesar och gjort en religionsuppgift. Sen har jag bara tagit det lugnt! Man måste få göra det också ;)
I morgon har jag bara en lektion så jag får sova till tio över åtta och komma hem vid ett! Jätte skönt! När jag kommer hem ska jag gå långpromenad med Caesar. Sen ska jag inte göra något alls!
På fredag ska jag, Andreas, Emma och Cassandra på bio. Vi ska se the hobbit! Mysigt! Sen komer nog Andreas sova hos mig till lördag och sen på söndag jobbar jag 12-16. Sen var ännu en vecka slut!
 
Jag ska snart gå och lägga mig för jag hade jätte svårt att somna igår så jag sov runt fyra timmar i natt så jag är ganska trött ;) Tur att jag har världens sovmorgon i morgon!
 
 

Första och sista lektionen!

Idag har jag bara en lektion som tur är! Det har bara varit kaos! Både lottas, mys och mitt schema som vi he laddat ner till mobilen är olika fast de ska vara lika, ingen vet när det börjar gälla och om schemat är rätt så har vi världens håltimme nästan varje dag och har två likadana lektioner på varandra! Helt sjukt! Hur fan har de tänkt där?! Blir så förbannad!!

Aja något positivt är i alla fall att jag slutar 8.50! Då ska jag åka med 9.40 bussen hem och sen gå långpromenad med Caesar och sen göra ett religionsarbete. Sen ska jag inte göra lågor mer för jag är redan trött på den här jävla terminen! Så jäkla skönt att det bara är den här terminen kvar och sen slipper jag den här skiten!

Så jävla förbannad!!


Sista dagen

Sista dagen på lovet var då snart slut. Det känns som att jag bara har suttit stilla en liten stund i dag. Jag har hängt tvätt, gjort mat, klippt mig, varit hos tandläkaren och handlat. Det blev inte så stor skillnad när jag klippte mig eftersom jag bara toppade, men vill man att håret ska bli långt så får det va så ;)
 
I morgon har jag bara en lektion. Eller egentligen vå men jag har världens håltimme i fyra timmar så jag mailade min lärare och frågade om jag fick åka hem och plugga i stället så i morgon bärjar skolan 7.50 och slutar 8.50! Jätte skönt! Man å andra sidan ska jag försöka få lite plugg gjort. Sen ska jag försöka hinna med en långoromenad med Caesar också så att mamma eller pappa slipper när de kommer hem och det är svart ute!
 
Nu ska jag njuta av de sista timmarna innan det är dags att gå och lägga sig inför första skoldagen på sista terminen i gymnasiet!
 
 

I min ensamhet

Nu sitter jag i min säng och ska kolla på en film innan jag ska krypa ner i min säng. I morgon ska jag nog till Andreas. Vi får se vad vi hittar på. Vi brukar vara ganska dåliga på att komma på något att göra när vi är hos honom men något får vi väl försöka komma på!
 
Förr kunde jag sitta och skriva i evigheter om tankar och allt som hände runt omkring mig men ja ghar totalt slut på ideér. Vilket är ganska tråkigt. Jag bloggade mer än en gång varje vecka och skrev då inte lite i varje inlägg. Jag vet att det har blivit ganska tråkigt men jag kommer inte på ett dugg! Jag komer inte ens på vilka bilder jag ska lägga upp så jag använder gamla bilder som ni kanske inte kommer ihåg att jag har lagt upp. Jag har liksom ingen motivation. Till något egentligen. Jag vet inte varför man jag har väl en svacka eller nåt som jag hoppas kommer gå över snart. Jag ska försöka bättra mig. Jag lovar!
 
Igår beställde jag en fjärrutlösare till min kamera. Ganska billigt också vilket är ett +! Så jag hoppas att den kommer nästa vecka! Den är i alla fall skickad så jag tror den kommer på måndag eller tidsag :) Så ska jag väl inviga den också ;)
 
 

Mellanlandar i fotöljen

Idag har jag haft fullt upp! På morgonen gick jag en power Walk med Caesar och sen hoppade jag in i duschen. Sen dammsög jag mitt rum och fixade naglarna. Eller fixa och fixa. Jag tog bort nagellacket och kapade av dom ;) sen gjorde jag lite plugg. Men nu tänker jag bara slappa tills skolan börjar igen för plugg på ett lov är inte det roligaste!
Efter ett tag åkte jag med mamma och pappa på födelsedagsfirande. Där deras tre vilda men söta ungar va. Så jag har lekt med dom vilket gjorde mig jätte trött xD jag fattar inte vart de får sin energi ifrån! Men de är ändå söta ;)

Nu när vi är hemma igen så jag och mamma gå promenad med Caesar. Sen ska jag nog kolla på en film eller nåt tills det är dags att sova. Jag har varit utan Andreas i dag för han skulle jobba lite. Men det blir Tomt :/ men men ibland måste man va ifrån varandra också :/

Nu ska vi ut och gå :)


You don't get what you want, you get what you work for

Jag har ju alltid rört på mig. Alltid varit uppe på en hästrygg. Men på två år har jag klarat av att bli av med all min kondition, alla mina muskler. Men i år ska det bli ändring på det! Jag ska röra på mig mer! När nästa lön kommer ska jag skaffa gymkort och börja gymma! I morgon ska jag börja med att gå en power walk/ jogging runda! Det är slut med att vara soffpotatis! Jag är trött på att aldrig ha någon ork. Aldrig riktigt orka. Nu ska det bli ändring!
 
Tumblr_m04n31fhdo1qfuf6io1_500_large

Pandors

I julklapp fick jag ett jätte fint armband av mamma, pappa och farmor. Det är ett sånt man kan sätta egna berlocker på allt eftersom. Så vid ett tillfälle sol betyder något kan man sätta dit en berlock som påminner om det tillfället :) såhär ser själva armbandet ut :)


Slappar dag

Idag har jag och Andreas inte gjort något alls! Eller ja vi har bakat ;) riktigt avancerat med kladdkaka ;) men gott va det!
Jag ska sova kvar tills i morgon då jag ska till marieberg med pappa och använda presentkorten jag fick i julklapp :) man får ju passa på nu när det är rea ;) jag har varit i mareberg massor på sistone men det har behövts! Annars hatar jag att shoppa! Men i morgon ska jag åka med pappa och då brukar jag hitta saker vilket är kul! Jag ska i alla fall köpa en nya parfym! Min är snart helt slut och jag har haft den jätte länge. I mer än ett år! Även fast jag använder den nästan varje dag har den hållit jätte länge!

I morgon ska jag också fredagsmysa själv. Det är inte varje dag! Andreas ska vara med två av hans kompisar. Så jag ska väl mysa med någon film :) boken jag lånade av hans syster, hungerspelen, läste jag ut i dag! Så Himla bra va alla tre! Hon hade alla böcker i en så det va bara att läsa på. Jag tror det tog fyra dagar allt som allt att läsa ut den! Riktigt bra! Men nu blir jag såhär rastlös igen efter att ha läst. Även fast jag har annat att göra tycker jag det är så skönt att komma till en annan värld och vara någon annan en liten stund. Även fast jag tycker om mitt liv nu så är det skönt att få vara någon annan. Jag har så himla lätt för att måla upp den värld som beskrivs i boken att jag blir helt uppslukad!

Nu ska jag njuta av min massage medans vi kollar på film :)


Onsdag

Jag tror i alla fall att det är onsdag i dag? :O men aja jag är ju ledig ;)
Just nu är jag hemma hos Andreas vilket jag kommer vara i några dagar. På fredag ska jag däremot kanske till marieberg. Men vi får se. Andreas ska vara med en kompis så jag får fredagsmysa själv.
Det har inte hänt så jätte mycket på sistone, men det blir ju så när man är ledig ;)
På nyår va jag och Andreas i alla fall hos Lotta med posthen och hade massor med mys! Jag tjänade också 500 kr på att köra lottas bror till Askersund ;) ganska lättförtjänta pengar ;) jag hade i alla fall jätte trevligt och mysigt!
I söndags va jag på bio med Andreas familj. Mammas pojkar. Det roligaste på hela filmen va nog att en gubbe satt bakom och gjorde grisläten när han skrattade ;) men filmen var lite små rolig ibland också ;) mysigt med bio!
Jag ska nog på bio snart igen med Andreas, Cassandra och Emma. Sen ska jag på bio med my också. Mycket bio nu ;) men det är mysigt!

Nu ska vi titta på film :)