Musiknörd

Just nu sitter jag vid johans dator med musse i knät, Mysigt!
Idag vaknade jag vid 10, super trött efter tjtjkvällen hos Linnéa xD Jag gick ner och åt frukost och klädde på mig termobyxor och vinter jacka för en långfromenad med Caesar och mamma. Vi var ute och gick från kvart över 11 till kvart i 2. Det var faktiskt riktigt skönt tills kinderna försvann xD Efter ett tag skulle jag ta en dusch så att jag kunde bli varm någongång. jag kliver in i duschen och får svinkallt vatten över mig! Så jag klev surt ut ur duschen igen och bestämde mig för att duscha senare xD Nästa veka kommer bli kämpig med allt plugg! Det är massor som ska göras klart inför estetveckorna! I morgon ska jag iallafall klippa mig och kanske färga håret :) På tisdag ska jag till sjukgymnasten och se hur det har gått med träningen. Onsdag är ajg ledig så då tänkte jag träna lite och sen gå på promenad med Caesar och jul pynta :) Och varje dag blir det såklart massor med plugg! men man får se det possetivt :) 2 veckor utan plugg! sen är det lov! Så det är alltså bara 3 veckor kvar tills lovet! Så himla skönt! Jag längtar som en tok till jul xD Jag tycker att det är så himla mysigt!

Som den musik nörden jag är så tänker jag lägga upp en låt ;)





Puss♥


...

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra...!

Hemma

Åkte till skolan i morse med världens magont, så efter svenskan åkte jag hem. Så dagen har jag spenderat framför tvn ;) Till nästa vecka är det skit mycket att göra i skolan! Det är naturkunskapsprov, ekonomiprov, svenska redovisning, engelska redovisning, engelska  boken ska in, vi ska skriva en analys till insån! det är skit mycket som ska göras och jag har så himla lite tid till det! men jag måste få det att funka! Jag bara måste!

Vi fick den rättvända bänken till köket i dag! En byggare håller på med att sätta dit den där nere nu :) Det känns lite skönt att vi börjar komma någonstans igen :) Snart ska dom börja lägga golv i tvättstugan och sen ska vi tapetsera och måla, sen är det inte mycket kvar :) Känns lite skönt :)

Nu ska jag börja på analysen :)

Puss♥




Körigt!

Klockan ringde vid halv sex som vanligt i morse. jag gjorde mig i ordning för skolan och satte mig i bilen så körde mamma mig till bussen. När jag väl hade kommit till skolan så hade vi gehörsoch musik lära. Men det blev kör istället och vi fick öva på lucia sångerna. Daniel var våran sånglärare, vilket var ganska kul kan jag säga xD Efter det var det dags för svenska. när vi hade satt oss fick alla varsin lapp som det stod ett ord på. Det ordet skulle man prata om inför klassen i en minut så att vi fick öva på att redovisa inför klassen lite mera avslappnat. Det blev ganska kul sen iallafall:) Sen var det historia. En väldigt lång lektion! Läraren stod och pratade i 1 timme och 20 min! jag var nära på att somna flera gånger! Sen var det äntligen lunch. Efter det var det samhällskunskap. Där får vi öva massor inför provet på tisdag! Det är skit mycket vi ska kunna och vi fick reda på vad igår! Nästa vecka kommer inte bli rolig! Det är massor i skolan och jag måste också hinna med willow. Som topp på det har jag världens mensverk för att göra saken bättre -.- men nästa onsdag är jag ledig som tur är! Det känns lite skönt! Veckan efter det är det dags för estetveckorna att börja :) 2 veckor med bara musik!

I morgon är det inså lunchkonsär! jag är redan skit nervös! Men ajg ska gå upp där och göra mitt bästa och hoppas att ingen skrattar ;)

Nu ska jag gå och göra i ordning det sista inför i morgon och sen ska jag hoppa i säng :)

Puss♥

Oj... xD

Gud vad helgen går snabbt när man har kul!

Sara kom i fredags med tåget. Vi hoppade senare på ett tåg som gick till örebro för att gå på bio! Filmen var riktigt bra kan jag säga! Efter det gick vi och satte oss på mcdonalds och tog varisin hamburgare. När vi sitter där så börjar sara as garva. Då var det några killar bakom som gjorde ett kalsongryck på en annan kille så att hans kalsonger gick sönder xD Det var väl synd om honom men skit kul att se xD Vi kom sen hem vid halv 11 någon gångoch satte oss och kollade på film. men ingen av oss orkade vara vaken så efter en halvtimme stängde vi av och sov. På lördagen åkte vi upp till örebro och gick på marieberg. Det var smockat med folk! Alla idoler var där och sjöng så det var väl inte så konstigt xD Vi stod och kollade på när Linda Varg sjöng och då gick Geir precis framför oss xD det var lite fränt ;)  När vi kom hem sen satte vi oss och kollade på några vampire diaries avsnitt. Dom är så himla bra! man kan verkligen inte sluta titta xD Så nu längtar jag tills dom jag inte har sett kommer ut xD Sara har inte alla så det var bara några som vi kollade på ;) Vi ska nog kolla på det sista i dag tror jag :) I morse åkte vi iväg till stallet när vi hade vaknat upp. Jag slängde upp Sara på Willow. Willow var super seg xD Sen när vi kommer tillbaka frågade jag Fia om det hade gått bra att ha med Willow till gröna kortet ridningen. Det hade gått bra förutom att Willow hade kastat av en liten tjej xD Tjejen skulle fatta galopp men det hade inte Willow lust med så då började hon sparka bakut och ungen hamnade på backen xD
Igår kväll var en såndär kväll när jag abra skrattade och skrattade xD Vi låg och pratade innan vi skulle sova och då säger Sara kinesmat och jag börjar as garva xD Vi pratade också massor om vad man förändras i smak när det gäller att kolla på tvn. När man var liten kollade man på artur och sånt och nu är det vampire diaries som gäller, sen sa vi att om typ 10 år kommer vi sitta och prata om nyheterna som vi pratar om vampire diaries nu xD

Nu ska vi snart kila ner och göra lite mat :) 

Puss  ♥


Ganska skön dag

Nu är det äntligen kväll efter en ganska skön dag :)
Dagen började med tema. Jag och Lovisa gjorde färdigt det sista och sen tog vi det bara lugnt ;) Sen var det dags för kör! :) Några 2or och 3or var med för att öva på lucia sångerna. Det är väldigt många stämmot man ska få in men det kommer bli skit bra när vi sätter allt! Efter det var den ensamble och det gick riktigt bra! Jag sjöng högt och tog i! Jg hoppas att jag ska våga göra det på lunchkonsären i morgon också xD Efter det åt vi snabbt innan jag och Mysan skulle ha våran sånglektion. Det gick väldigt bra faktiskt! Jag har bestämmt mig för att jag ska vara med på lunchkonsären nästa onsdag! Och sjunga själv! Jag kände att jag måste göra det någongång och jag tycker om låten jag sjunger så varför inte? men jag kommer vara jäkligt nervös! Efter det hade vi idrott. Dom andra skulle dansa så jag fick gå till gymmet och träna lite :) Det känns ganska bra efteråt kan jag säga :) Sen var det bara att sätta sig på bussen och åka mot stallet. Jag hämtade in Willow och red ut en sväng i mörkret. Det var riktigt läskigt! Willow kollade på något rakt in i skogen och hon är inte en sån som blir rädd för saker. Så ridturen blev inte så lång med tanke på att jag är väldigt mörkrädd också xD Sen stressade jag och Fia till bussen. jag fixade i ordning inne åt Willow i dag för hästarna ska få börja gå in nu. Så jag gav henne hö och havre. Jag gav Fabbe och bella samma för att dom skulle stå inne i stallet tillsammans. Dom sndra ska stå ute i uteboxarna. Eftersom alla dom var inne så fixade jag till alla tre :) Sen när Fia och jag väl hade kommit till bussen fick vi stå och vänta ett tag fast vi hade gått jätte sent. Så nu är jag hemma och nyduschad ;) Jag kom hem vid ca halv 7 och jag är helt slut efter den här dagen XD fast jag sov väldigt bra i natt xD 

Jag älskar verkligen låten Collide som jag la ut på bloggen här om dagen! Jag kan inte få nog av den xD men nu tänkte jag lägga ut en ny låt ;)



Nu ska jag gå ner och äta :)

Puss♥

Collide



Tycker om den här!

det går frammåt ;)

Nu bloggar jag igen xD Men den här gången har jag hämtat mina hörlurar och laddat ner spotify så jag lyssnar på musik ;) Så nu har jag något att gaör iallafall ;) Jag har gjort stöd ord till redovisningen och jag känner mig klar! Så resten av dagen ska jag väl tråka framför datorn xD
igår när ajg skulle åka med bussen hem från stallet såg jag att min jacka var sönder! :o Jag har använt den i en vecka! Mamma var snäll och sydde ihop där den hade gått sönder så nu hoppas jag att den inte ska gå sönder :)

Nu ska jag be mysan hjälpa mig hitta någon bra låt :)

Puss♥

Så himla tråkigt!

Asså det finns inte ett skit att göra här! jag har sutit här i en halvtimme! Jag ska sitta här tills klockan 3! Det är så himla lång tid kvar! Så jag bloggar lite till ;)
På fredag kommer Sara till mig! Jag har inte träffat henne sen i sommras ;O Det är verkligen dags nu! När hon kommer ska vi åka tåg upp till örebro och gå på bio :) Det blir harry Potter och dödsrelikerna del 1 :) Vi får se om vi äter något också eller om vi bara ska gå och kolla i affärer innan filmen börjar kvart över 6 :) Efter att filmen ahr slutat så ska vi vänta på att mamma ska komma och hämta oss. På lördagen måste vi åka till stallet och då hade jag tänkt tömköra eller rida dressyr. Sen får vi se om vi måste hjälpa till på barnridningen. På kvällen är jag nästan helt säker på att vi ska kolla på Vampire diaries sesong 2!! Längtar kan jag säga!! På söndagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, om vi ska åka till stallet en snabbis eller om vi ska hitta på något annat. Sen vid 7 så ska Sara åka hem med tåg. Så då ska jag bara hem och sova ;) Det kanska inte var så intressant och läsa om men det var i alla fall nåt ;)




Tema...

Sitter just nu i Samhällsverkstaden och ska nog sitta här nästan hela dagen också. Klassen har tema dag i dag igen -.- Jag är klart med allt så jag får väl sitta och göra ingenting hela dagen. Kul -.- Jag har redan övar tre gånger på att redovisa och jag kan inte visa lärarna hur vi ska redovisa för Lovisa är sjuk -.- Så det lär bli en väldigt rolig dag. Men det är bara att se glad ut och låtsas jobba på ;)
Jag ska prata med min historialärare sen om medeltiden. Vi hade en disskusion om medeltiden men jag sa inte så mycket som vanligt så vi skulle ta det själva när jag vågar säga mer :) Vilket jag tycker var väldigt bra :) Så jag hoppas att jag kommer ihåg mycket så att jag inte blir tyst iallafall xD
I eftermiddag ska jag ta bussen ut till stallet och tömköra Willow :) Så nu ska vi komma igång med att köra in henne :) Det ska bli kul med något nytt :) Efter det ska jag nog åka hem med bussen och ta det lugnt :) Jag har sovit skit dåligt i natt så jag är super trött xD Så snacka om att jag längtar efter min säng just nu xD

Nu ska jag forstsätta göra inget alls ;)

Puss♥


Plugg som vanligt...

Ska snart sätta igång med att plugga och dammsuga (y) När jag vaknade i morse gick hela familjen ner för att fira pappa på fars dag. När han hade fått presenter så började jag göra mig i ordning för stallet. När jag hade borstat willow så gick vi ut på stallplanen for att hoppa upp. Idag red jag dressyr på grusvägen ;)  Gick ganska hyfsat faktiskt så jag ska nog rida där i morgon också :)
På fredag kmr Sara till mig! Vi ska gå på bio och gå lite på stan,  sen får hon följa med mig till stallet ;) Jag ska börja köra in Willow så jag ska nog tömköra henne på lördag tror jag :) jag har gjort det en gång innan och det funkar super så det kommer nog gå jätte bra att köra in henne :) det är lite kul för henne också att göra något annorluna :)
Jag känner nu att jag måste ha starkare glas i mina glasögon för jag ser som en kratta xD Så jag har bett mamma ringa till optikern xD
I torsdags hade jag utvecklings samtal och då står det att jag får ig i idrott! jag har läkarintyg! och i det står det att jag inte ska vara med överhuvudtaget men jag är med iallafall! Så jag var så jäkla förbannad så jag började gråta med jag hoppas att hon fattade då att det är på allvar!

Nu ska jag börja med läxorna -.-

Puss♥


wherever i go



Den här låten får mig att gråta!

Puss♥

Glad!

Dagen visade sig bli helt okej iallafall. När jag hade inså så skulle Sofia, min sånglärare, spela till låten som jag valde. Bless the broken road. Mitt i låten slutar hon spela och tar tag i min arm och säger: Du sjunger jätte bra! Du är jätte duktig! Den här låten var helt rätt för dig! Det vat väldigt kul att höra henne säga det!
Senare på eftermiddagen hade vi idrott. Det var badminton. Och gissa vem som kunde vara med på allt?! Jo jag! fast jag sprang inte och så men jag var iallafall med på allt!
Sjukgymnasten ringde äntligen idag, jag ska dit på torsdag klockan 8. Superskönt! Så då ska jag sätta igång med träning för knäna! Så att dom kan bli bra någongång xD jag är så trött på dom! nej nu får jag inte gå in på något tråkigt för då kanske mitt  braiga humör försvinner xD
Nu ska jag forsätta med att lyssna på musik som vanligt ;)
Puss♥


Halt!

Sitter i skolan nu, igen... Vi har det där temat igen, men som tur är så slutar vi om 10 min ;) Sen har vi kör! Det är därimot superkul!
I morse när jag åkte med bussen till skolan så kom vi inte upp för en backe för att det var så halt så bussen halkade in i en snödriva. Så alla fick snällt hoppa av och ta nästa buss. Sen när vi gick av bussen i hallsberg så var det en kille som hakade omkull. Det såg skit kul ut! Det var ingen mjuk landning heller men jag kunde inte hålla mig för skratt xD
Idag ska jag också åka hem efter skolan så får vi se om jag åker till stallet i morgon ;P
Nu ska jag kila bort till skåpen och lägga undan mina grejor ;)
Puss♥

Musik, musik och mera musik!

Nu har jag precis kollat igenom låtarna vi ska framföra på julshowen. Tänk, julshowen! Det är inte långt kvar till jul alls! Det har gått så himla snabbt! När man tänker efter så är snart första terminen slut :O
Imorgon ska jag sjunga låten jag har valt till insån, jag har fortfarande 2 st och välja mellan xD det får väl bli i sista minuten jag bestämmer xD Tänkte lägga upp dom här ;) men jag orkar inta ta bort bilden den här gången så ni får stå ut med att det är bild ;) 

 


Snö!

Nu är skoldagen snart slut och det är jag med. Jag gick och la mig mycket senare äb vad jag hade tänkt igår så att jag skulle hinna färdigt med alla läxor. men jag blev färdig och stupade sen på min kudde och somnade.
idag har vi haft tema dag hela dagen och det är ju såå kul. Började klockan 8 och håller fortfarande på med det (y) Slutar om 20 minuter som tur är! Då ska jag hem och bara slappa! jag ska nog vara med Linnea också! Det var ett tag sen kan man säga!
Och jag är så tacksam för att mamma tvingade mig att köpa jackan som jag köpte! Den är så himla skön! det är skönt att ha en jacka som man slipper frysa i! Så ett väldigt stort tack! För nu snöar det som bara denn och det är svin kallt ute så då är det jätte skönt att ha den!
Igår när ajg kom hem efter stallet så skulle jag duscha. vi har fått en provosorisk vattentank så länge innan vi ska sätta in den nya och den var ju inte så jätte stor. Så när jag går in i duschen så vrider jag på varm vattnet så mycket det går. Men inte hjälpte det! Det blev en väldigt snabb och kall dusch kan jag säga! Man var ju itne trött efter! xD Väldigt väldigt pigg blev men! xD
Nu ska jag fortsätta ned att skriva om Kiev ;)
Puss♥

körigt

Att göra på kvällen:


* Svenska
* Samhällsvetenskap
* Hitta låt tillinsån
* Skriva om 60-talet
* Äta
* Fixa naglarna
 
Allt det ska jag göra innan 9 (y)








Plugg

Sitter just nu i biblioteket och har tema ;) jag och Lovisa håller på att göra en idéskiss om vad vi ska göra och båda två sitter som stora frågetecken xD Men vi får hoppas att vi kommer på hur man sak göra annars lär det bli en lång dag i morgon xD Vi har nämligen heldag med tema i morgon -.- jippi. Så vi ska sitta och skriva om Kiev hela dagen -.- Efter skolan ska jag åka till stallet och rida Willow en sväng i skogen. Sen ska ajg åka hem och kasta mig i duschen så att jag kan börja med läxor så snart som möjligt. Det är massor som ska in den här veckan so är ganska stora grejor som jag inte visste om eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan -.- så det blir ganska tajt, men om jag börjar när jag har kommit hem så ska det nog gå bra! och jag måste lägga mig gansak skapligt ikväll eftersom jag gick och la mig senare igår. Det kommer bli super stressigt xD Så jag hoppas på att kunna hinna med en ganska tidig buss hem ikväll!
Nu ska vi fortsätta med idéskissen.
puss♥

Morbyn

Just nu sitter jag hos farmor och farfar och är helt slut från igår! Jag var på halloween fest till halv 2 typ. Väldigt roligt och träffade väldigt bra personer! Det var väldigt kul att lära känna nya personer! Jag kan knappt fatta att blyga jag vågade åka dit xD Jag är lite stolt faktiskt ;)
I morse gick jag upp vid 9 och gjorde mig i ordning för att åka till farmor och farfar. Mamma och jag började med att åka förbi Örebro och köpte en ny mobil! Så himla skönt att få en ny! Men det kommer nog ta ett tag och komma på hur man ska göra med allt xD När vi kom upp till farmor och farfar så åt vi lite och satt och pratade. Det var faktiskt ganska mysigt! Jag har inte träffat dom på ett tag nu så det var kul att göra det :)
Nu sitter jag och väntar på att min nya mobil ska ladda klart så att jag kan starta den snart xD
Nu får jag äntligen starta mobilen ;D
puss♥

Inget att göra

jag hittar absolut inget om 60-talet så jag ska be någon om hjälp istället när det kommer hem någon xD Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra xD Lilla Musse ligger fortfarande i mitt knä och drömmer som en tok. Såhär länge brukar han inte sova men det är lite skönt med lite lugn ;) Jag har ingen aning om vad jaa ska blogga om men jag kommer väl på något ;)  Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska sjung på insån på onsdag. Skulle vara väldigt skönt med lite hjälp xD Jag har gjort en lång lista med sen är ju det svåra att välja bara en! det är som tur är en vecka kvar.
Jag hoppas att mamma och ajg kan åka till Hööks snart så att jag kan köpa ett vinter täcke till willow! Det är skönt att ha ett hemma. istället för att nu skriva ett inlägg on precis ingenting så ska jag kolla lite på hööks hemsida ;)
Puss♥

;*

Tänk om vi var gjorda för varandra
Födda till att bli bästa vänner
Jag vill stanna här
I denna stund med dig
Om och om igen

Jag har just nu världens sötaste kattunge i knät! Han försöker få hela min uppmärksamhet så det går ju inte så jätte snabbt att skriva xD Han har sovit på mitt rum i natt så jag har inte sått så mycket sömn xD Han började med att väcka mig vid 5 och sen kunde jag inte somna om. men tillslut lyckades jag och sov till halv 10 ;) idag blir en hemma dag, jag måste vara hundvakt och städa och fixa klart lite läxor. Inte så jätte rolig sysselsättning men sånt måste göras det med. Jag blir hemma själv till kl 5 eller nåt i dag och det är ganska skönt ;) Det är inte så ofta jag får vara ensam hemma längre, det kan ju också bero på att jag nästan alltid är i stallet när ingen är hemma xD
Nu ska jag börja med att skriva om 60-talet ;)

Puss♥


God morgon

Klockan ringde i morse vid kvart i 7 så att jag skulle kunna gå upp och hålla koll på Caesar när byggarna kommer. men nu är klockan 10 och det är fortfarande inga byggare här -.- när jag hade varit uppe ett tag så gick jag och hämtade Musse så att han inte skulle väcka Johan, så hela morgonen har jag haft fullt upp med att hålla koll på honom xD Han åär så himla busig med helt plötsligt så har han krachlandat och sover som en stock xD igår var det hubertusjakt. väldigt roligt och underbar ponny! Willow skötte sig suveränt! Väldigt trevligt folk också! :) 
Idag ska jag ta Julia och Louise till stallet. Dom har aldrig varit i ett stall så dom ska få följa med mig och kolla ;) Sen ska jag bara hem och inte göra något alls. Väldigt skönt beroende på tiden jag fick upp i dag xD 




Puss♥