träna

Nu ska jag fan börja träna! Jag ska skita i mina skrikande knän, det verkar ju inte som att fom kommer kunna hjälpa mig iallafall. Så nu ska jag bli i form igen! Jag ska försöka tvinga mig ut och springa någon dag också. Jag måste få upp konditionen. Jag måste tvinga mig själv till det. Men någon kommer få hjälpa mig dagen efter eftersom jag kommer gå på kryckor ;) Nej då jag ska fan bli mer slim eller vad man ska kalla det xD Slut på allt slappt sittaisoffanskit nu ska det bli ändring! Nyttig mat och träning!
Nyare bättre jag här kommer jag ;)
Puss♥


Jag ska bli så smal igen!


Duschen!

Nu har jag suttit i en timme och bara lyssnat på musik. Jag började med att plugga och när jag hade kollat så insåg jag att jag redan kunde allt. Så vi får väl hoppas att det går bra i morgon :) Ns ska ajg iallafall ta och hoppa in i duschen så att mitt hår hinner torka innan jag ska sova. Så att det slipper se ut som hej kom och hjälp mig. Lite mindre iallafall ;)
I morgon hade jag tänkr inviga min nya skjorta (stavas?) ;) Om det inte ör kallt för då har jag ingen lust med det xD Då blir det tjocktröja som gäller (y) Jag är en riktig fryslort så det är skönt att ha en tjocktröja s att man slipper frysa ihjäl ;)
Duschen väntar ;) Puss♥


Första skoldagen

Nu är jag hemma efter första skoldagen sen lovet.
I morse gick jag upp som vanligt vid 20 över 5 och gjorde mig i ordning för att sen gå till bussen. Jag väntade ganksa länge med att gå till nussen i hopp om att slippa vänta så länge men när jag kommer fram så var klockan bara halv, en kvart kvar tills bussen skulle gå. Så jag började gå bort mot nästa busshållplats ohc fick bara vänta i 7 min ungefär :) Sen har skoldagen rullat på som vanligt. Jag tog direktbussen hem i dag, det är ganska skönt att komma hem lite tidigare iallafall. Jag måste ta den på torsdag också eftersom ajg ska ta prover halv 4 och annars hinner jag inte ner till vårdcentralen.
Nu ska jag kolla igenom det till provet i morgon. Jag gjorde det förut och märkte att jag kunde redan allt :) Lite tur eftersom jag inte har kollat på vad vi skulle kunna förens i dag xD Men men ;)
Jag måste välja en ny bok till svenskan som jag ska läsa. Det är tur att jag läste så många sidor förra gången så nu behöver jag inte läsa så många ;) Det ska bli 600 sidor sammanlagt och jag har redan läst, oj det var visst 606 sidor i boken jag läste xD Undrar om jag ska läsa en till då ;) Jag ska iallafall läsa en bok på engelskan som jag känner att jag ligger lite efter i eftersom dom andra har en veckas försprång xD
Nu ska jag kolla igenom GeMun
Puss♥

Godmorgon

Godmorgon eller ja jag gick upp för en halvtimme sen men det räknas nog ändå ;)
Idag ska jag bara njuta av den sista dagen på lovet och hoppas på att dagen ska gå så sakta som möjligt!
Jag tycker att det börjar kännas som vår! Den glada tjejen börjar komma tillbaka och då närmar sig våren! Det är faktiskit bara 7 veckor kvar till påsklovet och sen 7 veckor kvar till sommarlovet! Det är helt sjukt! Tiden bara flyger framm och innan vi vet ordet av har vi gått ut första året på gumnasiet! Bara en sån sak får mig på väldigt bra humör ;)
Nej nu ska jag trycka på mig kläder så ska vi se om jag går med Caesar i dag eller inte. jag har fortfarande världens träningsvärk xD Så vi får se om jag orkar (y)
Puss♥

rastlös

Nu har jag sbsolut inget att göra! Jag har läst och kollat på vampire diaries. Nar jag ahde läst ett tag blev jag så trött på det för jag kom in i den delen av boken som är långtråkig -.- Men man får stå ut ibland ;)

I morgon är det sista dagen på lovet! Det känns helt sjukt! Så i morgon ska jag gå långt med Caesar och sen bara ta hand om mig! En riktig mysdag ;)



Jag väntar fortfarande på att du ska komma in genom dörren. Jag väntar på att du ska ringa hem och fråga hur jag mår. Jag vet att det inte kommer hända men jag kan inte låta bli att hoppas! Även fast vi inte träffades så jätte ofta så är det något som saknas. Du finns inte där längre. Det känns skönt att jag fick träffa dig en sista gång och säga hej då. Det har gått två månader men det är fortfarande svårt att fatta att du inte kommer komma tillbaka..
Jag kommer alltid älska dig och jag lovar dig att vi kommer ses igen!♥


Snart mat

Nu har Sara precis åkt hem. Vi vaknade vid 10 halv 11 och gick och år frukost. Sen satte vi oss och kollade på Titanic. Sara hade nämligen aldrig sett den :O Så det ändrade jag på ;) Sen ringde hennes pappa och det var dags för henne att åka hem. Jag har världens träningsvärk från igår efter att vi red på hästarna igår. Men det är lite skönt för då vet jag att jag har jobbat ;) Så jag har stretchat (stavas) för fulla muggar ;) Så nu kan jag gå lite bättre iallafall ;D Jag känner mig som en gammal gumma xD Men det är smällar man får ta om man ska ha roligt ;D
Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av vampire diries ;D
Puss♥

Hemma igen

Nu sitter Sara och jag i min säng och jag bloggar såklart ;) Vi har precis ätit och ska nog gå ner och kolla på en film eller nåt ;) Jag tänkte iallafall lägga upp några av bilderna fårn ridturen :) Här kommer dom :)


Jasse från ryggen :)


Sara och Jimmy


Sara och Jimmy


Jag och Jasse


Jag och Jasse


Jasse och Jimmy :)

Puss♥

Hos Sara

Nu sitter jag hos Sara och väntar på att hon ska duscha klart. Vi har ganska nyss kommit en efter en jätte mysig sväng med hästarna:) Det kommer upp bilder sen ;) Pappa ska komma och hämta oss när han är klar i Örebro med att kolla saker till huset. Vi får se vad vi hittar på sen ;)
Det var så himla mysigt att rida så det är inte sant! Att få sitta på hästryggen igen är en så härlig kännsla som jag inte kan beskriva!
Det blir inte ett så jätte långt inlägg  men det får duga ;) Det är iallafall något att läsa ;)
Puss♥

22.29

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och läsa en liten stund. Jag får inte vara uppe på himla länge i kväll för ajg ska gå upp vid 9 i morgon. Jag ska åka vid 10 till Sara. Som jag har sagt några gånger innan och jag säger det igen så ska vi rida i morgon! :D Det ska bli super mysigt! Kul att få lite häst lukt på sig igen! Jag har rotat fram min reflexjacka och ridtermobyxor och vinterskor så att jag inte ska frys ihjäl ;) Vid 3-4 någongång ska pappa komma och hämta oss så ska vi sova hos mig :) Jag har lovat Sara godis och Tacos ;D Gott gott! ;) Jag får se om jag hinner slänga in ett inlägg under dagen men det tvivlar jag på så jag skriver på lördag igen ;)
Nu börjar det kännas att lovet snart är slut.. jag vill inte att det ska ta slut för jag har ingen som helst lust att åka till skolan. Men det blir ju kul att träffa alla kompisar igen :)
Jag slänger in en bättre bild på hur håret blev :)
Puss♥


Godmorgon

Nu har jag precis gjort mig i ordning och satt mig vid datorn. Jag släckte mig vid halv ett igår bara för att jag fastnade i boken från klockan nio! xD Idag ska bli en lugn dag vilket ska bli väldigt skönt för dom andra dagarna känns det som att jag har gjort något heltiden xD Fast jag måste städa mitt rum iallafall eftersom Sara ska sova hos mig i morgon. Fast det är inte så mycket att städa som tur är :) Jag måste också oacka ner ridkläder eftersom vi också ska rida på Saras hästar :) Vilket ska bli väldigt kul! Det var ju ett tag sen jag red nu!
Nu ska ajg trycka ner näsan i boken ett tag igen ;)
Puss♥

Hemma

Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag. Det börjde med att vi åkte till läkaren för att få beskedet att magnetröntkenbilderna inte visade något annorlunda, vilket gav resultatet att jag började stört tjuta. Men ajg ahr nu fått en remiss till ortopeden i Karlskoga så ska vi se om dom kan hitta vad det är för jag står inte ut längte! Sen åkte mamma och jag mot Kumla för att se om vi kunde hitta vart Willow bor nu. Vi frågade folk om dom hade sett någon skäck som nyss flyttade in men inte en enda persom i Örsta verkade veta något om en n skäck. Efter att jag hade kört i 2 timmar utan resutat gav vi upp och styrde mot Östansjö för att klippa mig. Vi får försöka leta reda på henne någon annan dag så att jag får träffa henne :) Jag saknar henne jätte mycket nu! Så det skulle vara kul att träffa henne och se hur hon har det på det nya stället :) Jag är riktigt nöjd med klippningen :)
I morgon blir en slapp dag. Jag behöver inte göra något alls. Jag behöver inte ens gå med Caesar för et har Johan lovat att göra för att han kände sig jätte taskig för att han inte gick med honom i dag som han hade lovat. Men jag har inget emot att komma ut lite :) Så i morgon ska jag nog trycka ner mitt ansikte i boken jag läser ;) Det är så skönt att för en sekund försvinna bort och få vara någon annan än en själv. Få smita iväg från alla måsten. Få föreställa sig att man själv är personen som författaren beskriver i boken. Men om jag skulle få önska bort att vara den jag är så skulle jag nog inte göra det mot något alls. Jag trivs med den jag är. Det finns saker på mig som inte är perfekta men vem är perfekt? Man ska vara stolt över att vara den man är även fast det är skönt att få vara någon annan för en sekund. Var den du är och var stolt över att vara det också!

Puss♥

Den nya frisyren :) det är webbkamerabild så den är inte så bra, men men.. ;)

Just the way you are!

Väntar

Nu har jag tvingat på mig ett par jeans,en snyggare tröja och min klocka och sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till läkaren och få der överstökat. Jag har suttit och läst om jag kunde drömma igen.. Jag kan bara inte hålla mig borta från dom böckerna! Dom är så himla bra! Det blir nog fjärde eller femte gången jag läser alla igen xD Men det är det värt :) Jag känner att jag är på ganska bra humör i dag :) Vilket är ganska skönt :)
Det här inlägget var kanske inte så intressant men har man inget att göra såå.. ;)

Det här är iallafall min klocka (y) Jag tycker att den är skit snygg! ;)



Puss♥

Onsdag

Imorse vaknade jag ganska så tidigt faktiskt. Jag vaknade redan vid 9 men jag låg kvar i sängen till halv tio innan jag kände mig tvungen att gå upp. När jag ahde gjort mig i ording tog jag på mig termobyxorna för en långpromenad med Caesar :) Vi var ute och gick 1 timme och 15 minuter. Riktigt skönt :) Jag ska snart ta och hoppa in i duschen så att jag får upp värmen för fan vad kallt det är ute! Jag får se vad jag ska hitta på sen innan vi ska åka ner till läkaren och se vad magnetröntken visade. Jag är sjukt nervös nu!
Efter det ska jag förmodligen klippa mig :) Äntligen :)  
Nu ska jag hoppa in i dushcen :)
Puss♥


På fredag

På fredag ska jag vara med Sara A :) Ska bli riktigt kul ;D Först ska vi vara hos henne sen ska vi åka hem till mig och sova :) Det blir nog mycket skratt och prat som förra gången ;D Jag ska också hoppa upp på en av Sarar hästar och så ska vi rida en sväng i skogen, Mysigt! Nu har jag inte ridit sen vi var hos henne förra gången och det var nog i slutet på december så jag kommer ha världens träningsverk efter! xD Men det ska bli härligt att sitta på hästryggen igen! Jag ska se om vi kan få med någon kamera ut så att ni får se lite kort ;D
Nu ska jag sova :)
Puss♥

Patience

I morgon blir det att ta hand om Caesar iallafall. Johan kommer inte göra det och om han kommer göre det kommer han ändå inte gå så långt så tt ingen annan behöver gå långpromenad med honom sen. Så jag ska gå med honom över stan och sen runt Askersundsbyn och över väderkvarns backen :) Det tar väl 1 och en halv timma, så då har han fått sin motition :) Det är skönt för mig att få komma ut också :) Så i morgon ska jag bara hoppa i kläderna när ja ghar gått upp och sen gå med honom sen när jag har kommit hem ska jag duscha och sen är det nog dags att åka till läkaren. 
När jag var ute och gick med Caesar förut så filmade jag när han sprang i snön, det såg så himla härligt ut när man kollade på det sen! han är så söt min "lilla" hund! ;D 
Nu ska jag snart börja träna på vätter rehab :) Så då ska jag komma igång lite mera :) Om nu knäna tillåter det vill säga men dom ska fan inte få hindra mig längre! Så då ska jag träna där några gånger i veckan :) 

 

Puss♥

Who I am

Den här låten är värd att lyssna på. Speciellt kolla på musik videon! Den har ett viktigt budskap som alla borde följa. Att vara sig själv...


Fortfarande ljust!

Det börjar bli så skönt att det är ljust lite längre nu! Klockan ät 20 över 5 och solen håller fortfarande på att gå ner!
I morgon ska jag försöka göra något vettigt här hemma. jag ahr gjort ganska vettiga saker i dag med men nu menar jag ännu mer vettiga ;) Vi får se hur långt jag kommer med det men jag ska iallafall försöka. Sen någon dag i veckan ska jag vara med Mysan Pysan. Riktigt roligt ska det bli för nu va det ett bra tag sen vi va :O Det måste det bli ändring på!
Jag gjorde mat förut till mig, Johan och Joahns kompis. Så jag gjorde ganska mycket eftersom jag inte vet hur mycket Johans kompis äter. Sen när maten var klar visade det sig att Johans kompis inte ville ha så Johan och jag fick äta som tokar och det blev ända två matlådor xD Men sånt händer ;)

Jag ska också passa på att säga grattis till min kusin, Mattias Nordin, som fyller år i dag :) Grattis ;)

Puss♥

Surt!

Jag hade nyss skrivit ett inlägg och när jag holl på och skrev så försvann det bara -.- Så jag får väl lite kortfattat skriva om det -.- Nu har jag precis kommit in för dörren efter en långpromenad med Caesar. Det är så fint väder så man får passa på att vara ute :) Jag ska snart hoppa in i duschen och sen göra mat åt Joahn och mig :) Igår kväll kollade jag på Burlesque. Filmen var mycket bättre än jag trodde att den skulle vara :) Så jag kollar gärna på den igen :)
Imorgon smäller det! Då är det dags för dommen för knäna. Jag vill men ändå inte! Aja jag mste få veta så jag har inget val.
I morgon har jag också paus från att gå långpromenad med Caesar, då har Johan lovat att ta honom. Men sen på torsdag ska jag ta honom igen ;) Det är så skönt att få komma ut så jag har inget emot att gå med Caesar.
På onsdag ska jag förmodligen klippa mig också. Äntligen! Mitt hår har blivit jätte slitet så det är dags. Jag får se om jag ska färga det också för jag har fått världens utväxt och det är ju inte så speciellt snyggt xD
Sen kommer jag inte ihåg vad jag mer skrev så det får duga xD
Puss♥

Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och koll apå en film. Jag får inte vända på dygnet nu den här veckan för då blir det jätte jobbigt att gå upp på måndag! Men att jag snart går och lägger mig betyder en dag närmare onsdag. En dag närmare läkaren. Läkaren som ska ge mig besked om knäna. Jag är så himla rädd att det inte ska visa något på magnetröntken. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra då! Jag vet iallafall att om det inte kommer synas något kommer jag behöva ett halt lass med näsdukar! Usch jag blir nervös bara av att tänka på att åka dit den här gången. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Men egentligen så är det ju kankse inte så bra om det visar att jag skulle ha något jätte fel på knäna men ändå så kan man förmodligen göra något åt det då. Om dom inte skulle visa något kan man ju inte göra något..
Nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen ;) Det blir en upptagen dag i morgon med matlagning och hundpassning :) Hundpassningen har jag inget emot alls, det betyder att jag får gå ut och gå, men laga mat är så himla tråkigt! Jag gjorde muffins förut föresten, dom blev jätte goda så dom är redan slut. Jag har ätit en! Dom andra har lassat i sig sdom andra xD Men dom såg inte så jätte goda ut! Alla utom en muffins hade runnit ut på plåten bara för att vi inte har någon muffinsplåt -.- Så det får bli att köpa en sån för det är kul att göra muffins ;)
GodNatt Puss♥

Kläder

Jag har hittat två jätte söta klänningar som jag tror att jag ska beställa i veckan. Det är inte ofta jag hittar kläder jag tycker om så man får vara glad om jag hittar något alls ;) Men nu har jag hittat två plagg som jag vill ha så att jag har något att ta på mig i sommar ;) Det kanske är lite tidigt att redan köpa kläder till sommaren med jag gillar såna kläder mer xD
Väldigt intressant men har man inget att göra såå.. ;)
Puss♥

Måndag

I morse vaknade jag vid 10, vilket var ganska tidigt med tanke på när jag gick och la mig xD jag gick upp och gjorde mig i ordning och gick sen iväg med Caesar på långpromenad. Vi var ute och gick i en timme och en kvart. Det var riktigt skönt ute så jag gick till och med utan vantar :O Jag tar förmodligen en promenad till sen ;) Det är skönt att röra lite på sig och inte abra sitta inne när det är så fint väder ute :)
Igår kväll satt jag och letade reda på nya bra låtar ;) Jag är ganska så trött på dom jag har lyssnat på på spotify, det blir ganska tjatigt efter ett tag xD Jag hittade ganska många nya faktiskt ;)
Nu ska jag hitte på något kul att göra ;)
Puss♥

Broken-Lifehouse

It is what it is-Lifehouse

Vampire diaries!

NU har jag precis kollat klart på ett nytt avsnitt av Varmpire diaries. Dom nya avsnitten är så himla bra! Jag skulle kunna livnära mig på att kolla på bara vampire diaries xD Men en bättre serie finns nog inte :O


Bättre humör

Nu är jag klart på bättre humör :) I morse gick mamma ut med Caesar innan mitt hår hade torkat så istället gick jag och mötte dom, Jag var ute och gick i en timma i alla fall så jag fick lite motition :) Sen åkte vi och handlade för att sen gå bort till väderkvarnsbacken och grilla korv :) Så i dag har jag lyckats vara ute i ungefär fyra och en halv timma :) Det var så himla fint väder också och då är det bara kul att vara ute :) Men mot slutet när vi grilla korv blev det svin kallt men då skulle vi snart gå hem som tur var :) När vi hade varit hemma ett tag ringde det på dörren. Det var några som bor i Örebro som vi var väldigt mycket med när Johan och Jag var små. Dom skulle bara vara här på ett kort besök men dom har varit här i mer än en timme nu xD Men det är bara kul :)
Nu ska jag kolla på en film :)
Puss♥



:)

Det blir ingen tur till farmor i dag. Mamma och pappa skulle fixa med uset så ska vi åka upp nästa helg i stället men då får vi sen om jag följer med.
Jag hade börjat bli på bra humör igen men det sjönk väldigt hastigt alldeles nyss. Jahop då var det bara att börja jobba med att bli glad igen. Ucsh hatar när jag mår såhär!
När mitt hår har torkat ska jag iallafall gå långpromenad med Caesar så får vi se vad jag ska göra sen.
Väldigt roligt inlägg men jag kommer inte på något mer att skriva.
Puss♥

Promenad

Nu ska mamma och jag tvinga ut oss i kylan och gå på en promenad :) I morgon ska jag kanske köra familjen upp till farmor och hälsa på henne :) Jag har inte träffat henne som begravningen så det ska  bli lite kul :) Det blev ett mini inlägg innan vi ska gå ut bara för att ha något nytt på bloggen :)
Puss♥


Sängen väntar

Nu ska jag snart krypa ner i min varma sköna säng och sova! I morgon ska jag försöka mig på en promenad med Caesar så att jag får komma ut lite, Jag har inte varit ute på hela veckan! :O Så nästa vecka, om jag mår bättre sksa jag gå långpromenad med Caesar varje dag! Det är skönt att ha honom så att man måste komma ut om dagarna, speciellt när det bara är Johan och jag hemma för då är det jag som har ansvaret för honom. Och i början av veckan ska jag vara själv hemma till onsdag! Johan ska på något läger och är borta tills dess ;) Mamma och pappa är hemma på kvällarna men jag har hela dagen hemma själv ;) Det ska bli jätte skönt att få vara helt själv! Förutom djuren då xD
Nu ska jag se om jag kan släpa mig upp för trappen och krypa ner i sängen :)
Puss♥

Gott!

Nu sitter jag framför tvn med datorn i knät ;) Pappa kom nyss hem med godis till mig ;) Så nu har han räddat mig kväll ;) Jag har varit super godis sugen hela veckan men ite förens nu har jag ätit, Fast jag har inte öppnat påsen med godis än :O Jag har fakstiskt blivit bättre på att stå emot godis på sistone!
Jag kollade runt på lite kläder förut och hittade några supersöta sommar klänningar! Jag funderar på om jag ska skicka efter dom någon dag :)
Jag och pappa ska vara själva hemma i kväll. Johan ska på ett lan i Hallsberg och mamma jobbar så hon kommer hem senare i kväll. Så det lbir en kväll med pappa :)
Nu måste jag faktiskt öppna godispåsen ;)
Puss♥

2,5 år!

Jag kom att tänka på det att det bara är 2,5 år innan vi går ut skolan! Då börjar det riktiga livet som vuxen! Man får en riktig utbildning, man kanske får flytta, man kommer skaffa sig ett helt nytt liv. Det är ganksa sorjligt faktiskt. Jag vill att gumnasiet ska vara en lycklig tid, och jag ska börja kämpa för att få den till en lycklig tid också. Jag fyller snart 18! Det är snart bara ett år kvar! just nu vill jag bara att tiden ska stanna och att allt kan vara som när man var liten! Då fanns det inga bekymmer. Det enda som var jobbigt var när man inte kunde hitta rätt docka. Nu är det nya bekymmer. Man har alla läxor alla grejer hemma som man ska städa, allt annsvar. Det är väl kul att växa upp men bara inte så fort. Det är svårt att veta redan nu vad man vill bli. Vart man ska bo. Hur man ska leva. Allt det kan man välja senare. När man är ung ska man bara få leva.
Jag vet att det känns lite tidigt att tänka på men det är faktiskt snart sommarlov! Så som alla vill att man ska vara förberedd känns det inte som att man bara är 16 år! Om man skulle vara typ 30 kanske man skulle veta litemer hur man ska leva och vad man ska bli, men när man är 16 är man fortfarande en ungdom. Allt känns så tidigt att bestämma redan nu!

Lite djup måste man få va ;)
Puss♥

Hatar rubrikerna!

Nu sitter jag i min säng och är helt slut. Jag har varit hemma i dag också och blir tvungen att vara hemma i morgon också -.- Det känns inte så lockande att vara hemma ännu en dag kan jag säga! Men är man sjuk så är man. Jag hade först tänkt att försöka gå iväg till skolan men när ja gknappt orkade gå upp för trappen bestämmde jag mig för att stanna hemma :/ Aja, det är sånt man får leva med :) Iallafall...Idag har jag gjort riktigt spännande saker... Jag har sutit vid datorn, tvn och lagt ett pussel som jag fick nog av efter två timmar utan frammgång. Jag som var super bra på pussel när ja gvar mindre! Men idag funkade det bara inte! Johan var hemma i dag också så det blev inget lugn och ro idag. Inget illa menat mot honom men han bara pratar och pratar. Det är ganska gulligt ibland när han pratar så mycket men inte när man är sjuk! Men han är ju min bror så jag älska honom ändå! :) Imorgon blir det väl att göra samma sak som hela veckan: Nysa, hosta, kolla på tv, och sitta vid datorn. Det blir ganska långtråkigt när man redan har gjort allt det i mågra dagar i streck nu! Men man får linad in sig i en filt och bara mysa ;) Så jag har nu fått ett lite tidigt lov ;) Nästa vecka är det ju sportlov! :) Ska bli jätte skönt! Bara jag kan bli frisk någon gång! På lovet ska mamma och jag leta  reda på vart Willow bor nu så ska vi se om vi kan få hälsa på henne någon dag! ;D Det ska bli jätte kul att se hur hon mår! ;D Hon har det nog super bra hos den nya familjen! Det slår jag vad om!
På onsdag ska jag till läkaren för mina knän och se vad magnetröntken bilderna visar. Jag hoppas att det syns något på dom! Annars vet jag inte vad jag ska göra! Jag var livrädd för att operera dom förut, men nu vill jag inget annat än göra det! Jag vill verkligen få ett slut på den smärtan jag har i knäna! Jag vill kunna springa längre än 10 meter utan att knäna viker sig!
Nu har jag gjort det jag inte skulle göra! Jag har fastnat vid facebook! Jag lovade mig själv att gå och lägga mig för att jag är så trött men nej då, Jag sätter på datorn och fastnar vid facebook! Fy! Haha!

Jag har inget alls att skriva om på bloggen egentligen, jag bara babblar på! Så om någon har något tips så skulle det hjälpa! Det har blivit flera läsare på sistone så det skulle vara kul att ha något vettigt att skirva om så att jag kan få ännu flera ;) Det börjar faktiskt bli endel ;O Nej nu måste jag sluta babbla! xD
God natt! Puss♥



Onsdag

Jag fick inte gå till skolan i dag heller och jag får förmodligen inte gå i morgon heller. Det börjar bli lite smått långtråkigt men mår man dåligt så gör man. Jag får kolla på film hela dagarna så att jag har något att göra ;)
I går gick jag och la mig vid 9 men så fort jag la nig ner kunde jag inte andas så jag satte på en film. När jag hade kollat klart på filmen la jag mig för att sova och somnade nog efter en timme. Sen har jag vaknat somnat, vaknat somnat, hela natten -.- Skit irriterande, så i dag är jag svin trött. Men jag sak försöka hålla mig vaken så att jag kan sova i kväll istället.
Eftersom jag inte ahr så mycket att skriva så ska jag leta reda på någon bra film och kolla på den :)
Puss♥


Danmark sommaren 2010 :)

Sjukling

Jag blev hemma i dag igen. Jag kan fortfarande inte prata så bra, jag har skit ont i halsen, är snorig som satan, och har ont i huvet och magen. (y) Jag hade först tänkt åka till skolan för redovisningen men när mamma kom hem så fick jag inte åka för att jag hade feber igår. Hon tycker att jag ska ta det lugnt så att jag blir bättre istället för att gå iväg innan jag mår bättre och bli ännu sämre!
Inatt vaknade jag av att jag hade ont i hela kroppen. Jag kollade på klockan och hoppades att det snart var morgon så att jag kunde få gå upp även fast jag mår skit. Men klockan var bara 1 så jag fick gå upp och trycka i mig en tablett. Det var en utmaning eftersom jag är så tjock i halsen! Men när det gick gick jag upp och la mig igen. Jag vaknade vid 9 igen och kände att det var dags att gå upp. Men jag känner nu att jag skulle ha legat kvar i sängen. Jag orkar ju inte ett skit!
Igår spenderade jag hela dagen framför tv'n och datorn. Jag kollade med andra ord på film hela dagen. En film som jag kollade på var Life as we know it. Den var riktigt bra och jag tycker att andra ska kolla på den också! Men nu ska jag ta och kolla på en till film och vänta på att dagen ska ta slut så att jag får sova.
Puss♥



Jag längtar super mycket till sommaren nu! ♥

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas att alla får en dag med någon dom tycker om! Själv har jag bäddat ner mig i soffan utan röst och dunkande huvudvärk -.- Mysig dag -.- Jag får knappt fram ett ljud, så det ska lbi spännande med tema redovisning i morgon xD Jag hoppas jag hinner få tillbaka rösten tills dess så att frida slipper göra redovisningen själv!
Igår efter en lång promenad i solskenet åkte mamma och jag till Örebro och handlade lite kläder. Jag kom hem med en skorta, jeans leggins, tjocktröja, och 3 par trosor. Det är mycket med än jag brukar hitta! Jag är nästan lite stolt ;) När vi hade varit i örebro ett tag kände jag att min röst blev tröttare och tröttare. Och när vi kom hem var den nästan helt borta -.- Jag har börjat knarka halstabletter fast jag egentligen knappt kan svälja. Jag måste få tillbaka rösten! Jag pratar inte mycket men när den är borta finns det så mycket som man skulle vilja säga!
Nu ska jag nog kolla på någon bra film så att jag fördriver tiden lite :)
Puss♥


Tapeter i hallen!

När mamma och jag kom hem för en liten stund sen såg vi att pappa har börjat tapetsera i hallen! ;D super glad! Nu börjar det likna ett hus igen! Jag har tänkt ta kort på hela huset sen när det är klart så att ni ska få se hur det blev :) Men det kommer nog dröja ett tag till så förväna er inte att dom kommer komma upp nästa vecka eller så xD Även fast det inte känns så så är det ganska mycket kvar att göra ändå.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 6 så ska vi åka och hämta Lotta och Frida så kommer Mysan komma sen också så ska vi ha tjejkväll! Riktigt roligt! Det var ett tag sen nu! Det ska bli skönt att få tänka på något annat ett tag :)
Nu fick jag sällskap vid datorn av musse som hoppade upp i mitt knä :)


Puss♥

Snart läggdags

Nu har jag kollat klart på de två senaste Vampire diaries avsnitten. Jag har suttit här och gråtit floder! Det är så himla bra så det är inte sant! Men såklart så slutade det ju inte så bra, bara för att dom andra avsnitten inte har kommit ut så man kan kolla på än. Så jag får längta jätte mycket på att dom ska komma ut. Men det kommer nog gå med räser fart med allt som händer runt omkring just nu.
Nu ska jag iallafall ta och krypa ner i min säng. Jag är super trött så det ska bli skönt att få sova ut i morgon. Det är som att hur mycket jag än sover blir jag inte piggare. Men jag får försöka sova lite längre så att jag kanske blir något piggare iallafall!
God natt♥


Snö!

Nu har jag precis kommit hem från bussen. Det är nästan så att man blåser bort och drunknar i snön! Inte okej! Men eftersom jag klarade mig enda hem så är jag inte alls för sur på snön ;) Läkaren ringde idag igen. hon sa att jag ska in och ta prover igen om 3 veckor och se om det blir samma resultat och isåfall ska jag få tabletter så att jag ska bli bättre! Väldigt skönt om det skulle funka :)
Hade sov morgon idag som vanligt på fredagar. När vi hade gjort provet somvar färdigt på 5 min som vi skulle ha på morgonen fick vi veta att vi inte skulle ha någon matte och nästa lektion började 11.50. Så dagen har gått gasnka segt men ändå jätte snabbt ;) Det känns som att man inte har gjort något alls xD
Imorgon ska jag ha tjejkväll här. Lotta, Frida och Mysan ska komma så blir det nog massor med godis, film och prat! :) Så jag ska snart börja städa mitt rum. Det är ganska så stökigt! jag ska passa på att dammsuga också när jag ändå är i farten ;) Nu när man har en anledning till att ha det lite fint xD
Nu ska jag faktiskt ta tag i städningen så att jag får det gjort. Jag ska nog sätta på väldigt hög musik. Jag kan bara inte städa utan musik!

Utanför Willows hage för två år sen tror jag :)
Puss♥

You took you're heart and walked away

Idag har faktiskt varit en dag då jag har varit på lite bättre humör! :) Läkaren som jag var hos i fredags ringde och sa att jag kan ha någon hormonförändring eller något sånt i en körtel i halsen, jag har glömmt bort vad den heter. Man blir trött, får ont i huvudet och mår illa av det, och allt det stämmer! Superskönt att man får reda på vad det är! Sen har mamma singt till min läkare som skulle få magnetröntken bilderna. Men dom har ju såklart inte kommit än så vi ska ringa på måndag igen och se om dom har kommit då för nu vill jag ha svar!
Nu har jag börjat öva inför engelskaprovet som är i morgon (y) Bra att börja i tid ;) Jag har ingen som helst lust men måste man så måste man ;)

Jag har fastnat helt för tv serien Glee!! Jag tycker den är superbra! Dom är svin duktiga på att sjunga och sånt också! Det är såklart ett extra +! Nu när inte vampire diaries går heller så finns det iallafall något att fördriva tiden med ;) Jag hoppas det börjar snart igen! :O Nu har det varit uppehåll alldeles för länge!

Jag slänger in några videor från Glee också ;)



Puss♥

:)!

Idag är jag lite gladare efter en dag med kompisar! Min huvudvärk är fortfarande inte borta men mamma tvingade iväg mig iallafall. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi skulle ha haft sovmorgon! Kul -.- efter ett tag kom Elin fram till mig och frågade om jag ville va med och spela kort. Det fördrev tiden ett litet tag iallafall. Sen flöt dagen på som vanligt. När jag kom hem slängde jag på Caesar kopplet och gick en runda med honom. Jag måste ta tag i läxorna snart, men jag har varken ork eller lust för det. Så jag får väl rå plugga till provet på fredag i morgon ;)
Nu ska jag kila ner och ge Caesar mat :)

 

Puss♥

vad fan ska jag göra!?

Jag har ingen lust med nåt nu för tiden! Allt är bara skit. Jag vet inte men det kan fortfarande vara att jag är ledsen över farfar. Jag vill inte gå estet, (men jag skulle nog inte heller klara spanska så jag får gå kvar ändå) jag vill inte gå upp på morgonen, jag vill knappt gå utanför dörren längre. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag känner mig ful, tjock, tråkig och som att jag inte kan något alls. Jag vill bara sjunka genom jorden så att jag slipper allt.



Mamma skrev sms till mig förut om att jag kan få jobb på Ahlsell i sommar. Så jag ska skicka in en ansökan och sen hålla tummarna för att jag får sommarjobba där!


Segt...

Nu har jag hamnat i min säng med datorn i knät igen. Det är så långtråkigt att inte ha något att göra på dagarna! men är man sjuk så är man. Jag får se om jag stannar hemma från skolan i morgon också. Jag känner mig fortfarande ganska matt och orkeslös. Jag tror jag fortfarande har feber så det lutar mot att vara hemma. Jag får bestämma mig i morgon och se hur jag mår då! :)
Jag har ju satt upp en lapp i lindhults ridhus om saker jag vill sälja, och nu ett bra tag senare hittar jag mina skit fina schabrak som jag glömde skriva upp! -.- Det är ett rosa och grått och ett mörkgrått med ljusare kant och lila blommor på ena sidan. Jätte fina är dom iallafall!
Jag ska väl ta och gå ner och kolla på film eller nåt.
Puss♥
´
Märket på det rosa schbraket

Det gråa schabraket med lila blommorna

Godnatt

Nu sitter jag i min säng under täcket och ska snart sova ;) Skit skönt! Jag har mått skit i dag så känns väldigt skönt att lägga mig i ganska vettig tid. Jag undrar vad fan det är jag har åkt på för något! Det känns inte som magsjuka men mamma tror att det är de. Jag känner mig faktiskt sämre i dag än vad jag gjorde igår. -.-

I morse släpade jag mig ut på långpromenad med Caesar. Mamma skulle på någon musik grejs och då är Caesar mitt ansvar vare sig jag är sjuk eller inte. Jag har inget emot att ta hend om Caesar men i dag var han förjälkig! Men det är sånt man får se förbi ;) När vi hade börjat gå kändes det ganska okej att gå fast jag inte mådde så bra. Men när jag kom fram till dagiset ca 400 meter från vårat hus var jag helt slut! Men jag var tvungen att fortsätta gå iallafall, annars skulle inte Caesar få komma ut så långt i dag. Mamma var ju borta, Johan hos en kompis och pappa jobbade på huset. När jag hade gått lite mer än halvvägs på promenaden orkade jag inte mer så vi gick närmaste vagen hem. När jag kom hem torkade jag av Caesar (det är ju så himla lerigt nu och han drar med sig allt) tog av mig ytterkläderna och gick in på toan för att hänga upp mina termobyxor som var helt blöta. När jag öppnade dorren gick Caesar in före mig och satte sig i duschen och väntade på att jag skulle duscha honom xD Jätte sött! Efter det har jag inte rkat göra något mer på hela dagen så det har varit en väldigt lugn dag. Men det är ju sånt man behöver när man inte mår bra.
Jag skulle ta en dusch förut och tänkte att det skulle bli jätte skönt med en VARM dusch. Men Johan hade duschat innan så allt varmvatten hade tagit slut! -.- Den varma duschen varade inte så länge efter att vattnet hade blivit kallt kan jag säga! xD Men jag har äntligen lyckats få upp värmen under mitt täcke ;)
I morgon ska jag inte göra något speciellt förutom att jag har åkt på att göra meten till 7 personer. Mamma ska på musik grejset i morgon igen och dom kommer hem och äter på lunchen så jag ska göra tacos till dom mig och pappa :)
Nu ska jag krypa ner i min säng och sova och hoppas att jag blir bättre i morgon :)
Puss♥

...

Igår följde Mysan med mig hem efter skolan. Det blev en lyckad kväll tills jag fick skit ont i magen och är hemma i dag för magsjuka :S Kah gck och la mig 8 igår bara för att jag skulle orka gå till skolan i dag men jag vaknade flera gånger under matten av att jag hade super ont i magen så sen när klockan ringde stängde jag av den och somnade om igen. Jag mår som tur är lite bättre nu. Men jag skulle ju ha gått på bio i dag, jag hade sett fram emot det jätte mycket! Men nu kan jag ju inte gå -.- Och i morgon skulle jag ha haft tjejkväll men det går ju inte om jag är magsjuk! Varför var jag tvungen att bli det just nu?! '
Jg ska nog leta reda på någon bra film och kolla på den så att jag har åtminstone något att göra.
Puss♥



Jag för 2,5 år sen

Skolan

NU sitter jag i biblioteket och ska egentligen jobba men det finns inte så mycket att göra så jag har tagit lite rast (a) Vi har historia där vi ska jobba med temat men vi är föra i tidsplanen så jag tar det lite lugnt ;) Efter historian har vi engelska sen ensemble, lunch sen matte och sen slutar vi ;) Riktigt skönt! Jag vill bara hem! Jag är skit trött! men det är tur att det är fredag i morgon :) När jag kommer hem sen ska jag nog gå en liten sväng med Caesar och sen börja slappna av för att sen lägga mig ganska tidigt :) Pappa är inte hemma i kväll så Johan och jag får vara ensamma. Så jag anar att jag får laga maten för Johan är ganska lat så om jag vill ha mat får jag göra det själv ;)
Nu känner jag mig lite iaktagen så nu ska jag fortsätta jobba ;)

Trött på allt

Jag sitter nu i min säng med datorn i knät och lyssnar på musik. Skoldagen bestod mest av musik och jag var inte ett dugg taggad för det! Jag hade musiklektion och set var nog den sämsta hittils! Våran vikarie ville att vi skulle improvisera och massa skit. Eftersom jag inte mår så bra nu och inte har världens bästa självförtroende så vågar jag ju inte. Men vi var tvungna så tillslut fick jag härma henne och det lät förfärligt! Samma sak när vi sjöng, det lät skit! Inte det som får självförtroendet bättre precis! Jag har också spelat bas i dag. Jag hade glömmt bort nästan allt sen förra gången så i min grupp fick visa mig helatiden hur jag skulle göra, men tillslut kunde jag en bit iallafall ;) Det går väl bättre i morgon när vi har dubbeltimme :) Efter det hade vi idrott men ajg vågar inte vara med eftersom ajg får ont i knäna av att gå lite för snabbt. Men jag har lovat mig själv att jag ska vara med på fredag. Fast då ska jag gymma ;) Jag åkte med den tidiga bussen hem och kom hem vid kvart över tre. När jag kom hem tog jag på Caesar halsbandet så gick vi på en liten promenad så att hans kulle få komma ut. Mamma är lite trött på honom så jag får ta över ansvaret för den lilla sötnosen ;)  Det gör jag gärna, så lnge jag inte får jätte ont i knäna :)

Igår efter skolan åkte pappa och jag iväg till Karlskoga för att magnetröntka mina knän :) Vi kom dit vid halv 6. När det var 10 minuter kvar tills jag skulle få gå in så kommer det ut en tant och säger att det kommer ta ytterliggare 40 minuter för att dom var försenade. Så pappa pch jag gick bort till "fiket" och köpte lite fika. Men jag kan säga att muffinsen var som att tugga på en matta! -.- Chokladen smakade vatten, så jag äter ju inte där någe mer! xD När vi hade fikat klart så gick vi tillbaka till röntkenavdelningen, oc så fick jag gå in när vi hade väntat i en kvart. Jag fick hoppa upp på en brits eller vad man ska säga. Dom hade lagt fram kuddar så att det skulle bli lite bekvämare. Om maskinen inte hade låtit så högt så skulle jag lätt ha kunnat somna! xD Det var skit skönt att ligga där! Jag hade fått sova i en timme också ;) Det tog ca 40 min för varje knä så det tog ett tag. Vi var klara runt halv åtta så då gick vi ut till bilen för att börja rulla hem. Vi kom hem kvart i nio och då var det bara att hoppa in i duschen, sen raka vägen ner i sängen. Jag var väldigt trött vid det laget! xD Läkaren som tog bilderna sa att det tar ungefär en vecka att skicka bilderna till min läkare här och sen kommer det ju ta lite tid att få en tid hos honom. Så får vi se hur vi ska göra sen. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på en film jag började kolla på i måndags :)
Puss♥