Hästa plutt!

Den här veckan är full av jobb och hästar! Jag jobbar alla dagar 9-15.30 och sen åker jag till stallet och rider! Igår red jag sandor för förmodligen sista gången. Han flyttar i morgon till ett nytt stall och det betyder då att jag har två hästar i två olika stall så det kändes bäst att bara rida en. Så numera kommer jag rida shiny och ha henne som min! En underbart söt 2,5 åring! I morgon kommer jag rida henne helt själv för första gången! Dvs utan att ägaren är med! Hon är ju inte inriden så det är stort! Och ska bli jätte kul! Ungefär samma tid som jag ska rida kommer Sandors ägare och hämtar honom! Så det blir väl lite blandade känslor eftersom han har varit min i ett halvår nu och han känner mig. Han har även jätte bra kompisar här. Så det ska bli lite tråkigt men det blir nog bra Tillslut ändå! 

Jag är även sjuk nu, vilket även hon som äger stallet är. Så mitt i allt måste hästarna fixas! Så eftersom jag mår mina dåligt så får jag fixa det! Men det går bra! Igår hade jag hjälp av mamma som mockade när jag red sandor sista gången! 

Här är min lilla plutta!





normalt igen?

Slut på slapp dagar! I morgon blir det förmodligen jobb. Om jag blir bokad vill säga. Annars blir det en slapp dag även i morgon. Som vikarie behövs man väldigt lite under en sån här helg! Så vi får se!
 
Idag har jag i alla fall varit i stallet och ridit båda hästarna. Shiny en stund på banan och Sandor ut i skogen med en ny tjej och hennes häst som hon har på tillridning. Jag var inte där så länge alls men en liten stund är bättre än inget alls!
 
resten av veckan då? Jo den kommer se ut något åt det här hållet:
 
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba. Rida beroende på när jag slutar jobba.
Torsdag: Rida. Hovslagaren kommer.
Fredag: Jobba.
Lördag rida.
Söndag. Rida Sandor. Shiny iväg och löshoppa.
 
Sen ska jag såklart träffa Andreas också! Och där det står jobba är det inte ens säkert att jag får jobb så vi får se. Det kanske blir en riktigt slapp vecka i alla fall! Men även fast jag kanske inte ens får jobba i morgon så kommer jag sova jätte dåligt och oroligt! Men men jag sår sova på helgen!
 

Bilder som jag lovade!

Här är bilderna som jag lovade! 

Det här är då shiny (shine of light) som numera kommer vara min foderhäst! 




Sen har vi då kissarna i stallet. Helt underbara! Den ljusa, legolas, sitter väldigt gärna på axeln när man håller på och grejar!

Kommer ni ihåg att sandor hade en "fläck" på bogen? Jag kan meddela att den är borta! 

Och sist men inte minst! Gullungen som jag ofta är barnvakt till! 



2014

Nytt år. Nya möjligheter. Och jag står och stampar på samma ställe som förut. Jag vet inte vad jag vill bli! Där står jag och stampar! Visst jag har jobb och sånt men det jobbet har jag bara i två och ett halvt år till eftersom jag inte är utbildad. Men visst det är även 2.5 år så på den tiden hoppas jag att jag vet vad jag vill bli! Så ja lite smått panik börjar jag få!
 
Annars är det bara bra! Jag har lyckats hitta en foderhäst som är helt underbar! Det är hon som äger stallet som Sandor står i för tillfället som äger den. Det är ett svart litet sto på 2.5 år som jag hjälper till att rida in. Hon är helt underbar och gör inget för att vara elak. Gosar och är jätte nyfiken på allt. Jag hjälper till att rida in henne för att sen träna och tävla henne. Just nu är hon ca 1.63 någonting i mankhjöd. Hennes mamma är 1.77 och hennes pappa 1.67 så några cm till hoppas jag att hon blir!
 
Sen rider jag fortfarande Sandor. han ska förmodligen flytta i slutet på januari så det kommer bli ett väldigt åkande fram och tillbaka men jag får väl försöka få det att fungera.
 
Jag jobbar som vanligt men har nu inte jobbat sen torsdagen innan julafton. Dagisen är stängda och det behövs väldigt lite vikarier när det är öppet. Så jag har bara slappat och blivit allmänt lat! på tisdag blir det förmodligen första gången jag jobbar sen jul! Det ska bli skönt samtidigt som jag sa att jag har blivit lat ;)
 
Andreas lever också och är i skrivande stund hos en kompis. Vi firade nyår hemma hos mig med trerätters middag och fyrverkerier. Jätte mysigt!
 
Så ser det ut i mitt liv just nu. Mycket häst, lite jobb och mycket lathet! Eller ja lat är jag väl egentligen inte. Jag rider två hästar varannan dag och det är sällan jag sitter still. Nu är ett undantag ;) Det är alltid något på gång!
 
Jag bloggar från datorn nu eftersom bloggappen är lite seg när jag skriver men från mobilen kommer bilder. Så det kommer bilder fast i ett annat inlägg bara ;) jag ska plocka upp mobilen så fort jag har tryckt på publicera!