Örebro

I dag åkte vi ju iväg till Örebro. Vi började dagen med att gå i affärer. Jag hittade ett linne, leggins, sminkborttagning, nagellack, silkes grejs till håret, och present till pappa som fyller på lärdag. När vi hade shoppat klart så gick vi till mcdonalds och satte oss. När vi hade ätit klart så var klockan bara fyra så vi satt och pratade en liten stund innan vi gicc bort till ica för att köpa godis till bion. Jag köpte bara en dricka för jag ska ha pocporn på bio ;) Sen gick vi sakta mot biosalongen. När vi kom fram satte vi oss och väntade en stund innan vi gick och tog ut biljetterna till filmen.

Filmen var sjukt bra! Jag tycker att det är så himla bra gjort av dom att göra en så bra bok till en så bra film! Det brukar ju bli så att filmen blir urkass bara för att boken var så bra så att det inte går att göra till film. Men så är inte fallet här! Men det är synd att det är över! Men det kommer säkert komma någon ny film som är värd att följa också!

Nu ska jag gå och duscha för i morgon ska vi till Gränna och då måste jag lägga mig tidigt. Eller ja... Så tidigt jag kan i alla fall ;)


Söndag

I morse vaknade jag vid tio. Och var fortfarande sjukt trött! Men jag hävde mig upp och började göra mig i ordning. Så nu en knapp timme senare sitter jag klar för att åkta till Örebro. Är man snabb så är man ;) Fast nu är det ju ett tag kvar tills vi ska åka men det är ju bra att vara klar så att man inte sitter och äter frukost när dom kommer! Så tills det blir dags att åka ska jag nog bara njuta av att det är ganska kallt i huset innan jag ska ut i värmen resten av dagen! Det går nog bra bara det inte blir sådär kvalmigt så att man knappt kan andas! Då är det bara jobbigt!

Nu ska jag nog sätta mig och fortsätta läsa min bok :) Boken är ju såklart den sista Harry Potter, igen! ;)




I morgon smäller det!

I morgon blir det Harry potter och en dag på stan med Mysan och Ebba! Ska bli riktigt kul!







Lördag

I morse vaknade jag vid tio och gick upp för att göra mig i ordning inför jobbet. Idag var det en lång jobb dag. 12-20. Men det gick förvånandsvärt snabbt!

Igår kväll kollade jag på Water for elephants. Det var en jätte bra film men endel scener var lite otäcka! Det är väl bara för att jag är en sån djurvän men men ;) Det var ju bara att kolla bort ;)



Jag har faktiskt inget mer att skriva xD men ni får vara glada för det lilla ;)


Hallon

Jag och mamma gick ut i skogen förut och skulle plocka blåbär. Vi kom hem emd massor av hallon och sju blåbär... Så jag gjorde muffins av hallonen ;) Rikigt goda blev dom!

Inte världens bästa bild men såhär blev dom i alla fall. Jag tyckte jag fixade väldigt bra med att täcka över mig ;)




Hmm...

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om xD Dagarna flyter på som vanligt. Så det har inte hänt så mycket nytt på sistone.
I morgon ska jag jobba hela dagen och på Söndag blir det heldag med Mysan och Ebba i Örebro för att sen på kvällen se sista Harry Potter! Det ska bli superkul! Där kommer jag förmodligen ha ett och annat att skriva om ;)

Nästa vecka ska jag förmodligen till Göteborg några dagar. Jag vet säkert att vi ska gå på Liseberg i alla fall. Och sen ska jag nog till Gränna över dagen också. Sen ska jag hjälpa Freddie med Sonette och sen ska jag nog rida själv då också. Om Tracy har fått en ny sko vill säga :)

Vill dit nu!



Vet inte

Jag kan inte sätta ord på hur jag känner nu! Jag vet varken vad jag ska säga eller skriva eller göra! Jag är bara så himla glad! Jag kan inte sluta gråta, inte för att jag är ledsen. Utan för att jag är lättad och så himla glad!

Nu kommer det en massa låtar som beskriver hur jag mår! Glad men ledsen!








Så glad!

I'm going to see you again!♥


Den här?

Jag funderar på om jag ska ha den här "Jessica" bilden, eller vad man ska kalla det xD


Hemma

Nu är jag hemma efter en kväll men Mysan och Ebba. Det blev mycket film och prat.

I morgon blir det först till Freddie och sen hem och träna. Sen blir den en sväng till stan för att sen ta det lugnt och sen åka till Mysan för ännu en tjejkväll men Ebba, Mysan och Josefin! Men det blir hem igen sen på kvällen för att på fredag ska jag till Freddie igen.

Men nu ska jag gå och lagga mig så att jag orkar i morgon, eller i dag xD


Nu var det rubrik man skulle komma på igen -.-

I morse vaknade jag vid nio när klockan ringde. Jag gick upp och gjorde mig i ordning för att åka och hålla ridlektion för Freddie. Jag kom till stallet vid elva och då hade de redan tagit in hästarna. Så Freddie stod och borstade på Sonette.

Idag blev det bara skritt men jag tycker att Freddie fick till det riktigt bra! Hon hade bra kontroll även fast det är lite svårt i balnd när man inte är så gammal. När vi hade varit en stund på banan så red vi ut en sväng i skogen. Eller ja hon red och jag gick flåsande bredvid ;) Sonette är ju ganska snabb! I morgon ska jag vara där samma tid och hjäpa till. Förmodligen samma tid på fredag också.

Tracy hade lyckats slita av sig en sko i hagen så hon haltade riktigt rejält! Stackaren! Men Calill ringde hovslagaren på en gång så förhoppningsvis har hon en ny sko om några dagar :)

I morgon tror jag att vi ska ta en sväng i skogen igen för det gick bättre där än på banan! Det var mindre med insekter vilket kan spela in också!

När jag kom hem sen så gick jag och la mig i solen för att kanske få lite färg. Tror ni inte att jag somnar då eller!? När jag vaknade en och n halv timma senare var jag skit konstig i huvudet och lika blek som vanligt -.- Men men ;) Jag får väl satsa på att få en rejäl bränna på Kreta!

Nu sitter jag i mitt rum med datorn i knät och väntar på att det ska bli dags att åka till Mysan för en kväll med henne och Ebba! Det var ett tag sen jag såg båda två nu! Så det ska bli kul :)

Finns inget som beskriver hur mycket jag saknar dig!♥



Lång dag

I morse vaknade jag som vanligt, gjorde mig i ordning, åkte till jobbet.

Så jobbade jag till fyra och sen åkte jag och mamma till Örebro igen för att lämna lite grejor till min faster och sen åkte vi till jula. Vi hittade två resväskor tills vi ska åka utomlands :) Snygga var dom också! En stor och en liten :) Sen åkte vi till lager house och handlade lite ;) Jag hittade tre korgar som fick bli det sista innan vi åkte hem.

Så nu är jag hemma och väntar på att det ska bli mat innan jag ska träna och sen hoppa in i duschen.

I morgon ska ajg vara på Morsäter vid elva för att hjälpa Freddie med Sonette. Hoppas det går bra! Och att Sonette har lärt sig lite hyffs så att Freddie kan rida henne själv :) Freddir äe bara sju och har ridit i ungefär ett år på ridskola i Stockholm. Men trots att hon bara har ridit i ett år så är hon riktigt duktig! Hon kan göra nästan allt runt ridningen! Så hon är jätte duktig!

Nu är det dags för mat :)


Måndag

I dag vaknade jag vid tio så det var bara att göra sig i ordning för att åka till jobbet. Jag började klockan tolv så dagen började med tyst minut för Norge. Allt på mcdonalds var tyst. Ingen pratade. Ingen beställde. När minuten sen var över var det full fart igen ;) Jag jobbade till fyra i dag.

När jag hade jobbat klart kom mamma och pappa och hämtade ig för att åka till Örebro. När jag skulle byta om så fick jag lite panik för jag hade min lila sportbh på mig och jag skulle byta om till en orange tröja. Vilket jag inte tänkte på i morse när jag la ned kläderna. -.- Så i Örebro blev det inköp av bh ;)

Jag köpte också:
Skor
överkast
Papperskorg
gardiner

Jag tror jag fick med allt. Så nu blir det lite nytt i mitt rum.

I morgon jobbar jag 11.30-16 och sen är jag ledig i tre dagar. Då ska jag bara ta det lugnt och inte göra något alld ;) Eller jo på onsdag ska jag till Mysan i alla fall :) På söndag sen ska jag på bio med Mysan, Ebba och kanske Josefin :) Vilket ska bli kul. Ni kan ju gissa vilken film vi ska gå på ;)  För er som inte kommer på vilken så ska jag säga: Harry potter såklart!

Här är en bild på det nya överkastet :)



Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig


Norge

Jag antar att alla har hört det som har hänt i Norge. Vilket är helt sjukt! Att man ens kan tänka på att gå in i ett läger för ungdomar och bara skjuta! Dessutom också bomba eller vad man säger i Oslo! Jag kan inte tänka mig hur det är att ha en annhörig som har dött i något så hemskt! Så tankarna går till Norge just nu!

Sen har ju Amy Winehouse gått och dött också! Hon blev bara 27 år gammal! Jag såg det först på facebook men jag trodde inte riktigt på det eftersom man itne ska tro på allt man läsen, men sen var det på nyheterna också!

Så man får tänka på många de kommande dagarna och hoppas att allt tillslut kommer ordna sig!






Hemma

I morse vankade jag vid tio och gick upp och gjorde mig i ordning. Sen vid halv ett var det dags att åka till jobbet. Idag var det ett fyra timmars pass från ett till fem. Det var sjukt mycket folk hela dagen!

När jag hade jobbat klart så kom pappa och hämtade mig och vi åkte hemmåt. När jag sen kom hem så bytte jag kläder och satte mig på moppen och styrde mot Lotta. När jag kom fram till henne började det regna. Men vi åkte till stallet i alla fall i hopp om att det skulle klarna.

När vi kom fram så regnade det fortfarande så vi tog in hästarna och satte på dom varsitt fleece täcke så att dom skulle torka lite. När vi hade väntat ett tag så började vi göra i ordning dom för dressyr. Vi hade då också gett upp hoppet om en torr ridtur.

Tracy var väldigt fin i formen i dag och jobbade bra med hela sig. Galoppen därimot var ingen hjdare! Hon hade fortfarande jätte fin form men hon ville inte riktigt gå fram och inte galoppera längre än ett och ett halvt varv. Men tillslut fick jag runt henne två varv och då avslutade vi ridpasset. Då var hon superduktig! Annars gick det jätte bra och rida! Hon har aldrig gått så fint i form och arbetat så som hon gjorde!

Jag tycker det att när det känns bra när man rider ska man avsluta passet. Om man då fortsätter att rida så kommer varken hästen eller en själv orka och då blir man bara sura på varandra och då går det inte bra alls och då slutar ridpasset i katastrof! Så jag brukar rida tills det känns brai alla gångarter. Eller om det känns bra redan från början så rider jag bara en liten stund så att man rider lite i alla gångarter och lite vägar m.m. Så att man känner sig ännu mer nöjd helt enkelt ;)

När vi sen var klara så fick hästarna stå inne med täcke en liten stund medans jag och Lotta stod och pratade. Plötsligt så hör vi något som låter som steg. Eftersom jag ofta känner mig iacktagen när jag är där själv så trir jag att det är någon på overvåningen och blir skit rädd och försöker ta mig ut genom dörren. Nen när jag har öppnat dörren så säget Lotta: Det är bara Sonette som kliar sig. Och där står jag; livrädd och påväg att fly, och sen var det bara Sonette -.- Men men ;)

Nu ska jag gå ner och äta något så ska jag nog kolla på film sen för i morgon är det jobb som gäller igen ;)

Det kunde ha varit en sån här där uppe som lät ;)



Körigt

I morse gick jag upp vid tio och gjorde mig i ordning för jobbet. Jag började vid tolv idag och skulle jobba till åtta. Det har varit hur mycket folk som helst hela dagen! Men en timme innnan jag slutade så började det bli mindre med folk. Då hann man andas lite. När klockan var fem så frågade en om jag ville jobba till nio i stället för det hade brunnit i hals lägenhet så han var tvungen att ta sig hem så fort som möljigt så vips jobbade jag till nio. Så det blev en väldigt lång dag! Vilket resluterade i ömma fötter. Men vad gör man inte när någon behöver hjälp? Det är såklart man hjälper till! Sen får man ju lite mer i plånboken också ;)

I alla fall, memme kom och hämtade mig. När det var tio minuter kvar tills jag slutade så kom hon i och jag säger som vanligt hej och hon säger: Vad får det lov att vara? Men tur eller synd för henne så hade jag redan köpt en mcflurry på min medarbetar mat så hon behövde inte köpa något ;) Men hon känner mig rikigt bra när hon visste att jag skulle vara hungrig! Då hade jag inte åtit sen fyra så magen började kurra lite ;)

I morgon ska jag jobba 13-17 så då blir det ett kort pass. Efter det ska jag åka till stallet med Lotta och ride en sväng :) Jag har världens lust att rida dressyr så vi får se vad det blir ;)

Nu ska jag kolla på film!




Fredag...?

Även fast jag jobbar ganska mycket så håller jag inte alls reda på vilken dag det är! Men men så blir det väl på sommarlovet;) Vilket förövrigt är slut om fem veckor! Det har gått aldeles för snabbt! Men fem veckor är också en lång tid. Så man får göra det bästa av sitvationen ;)

I morse gick ja gupp vid tio och gjorde mig i ordning. Sen vid halv elva satte jag mig på moppen och körde mot Lotta. Hon skulle med och rida i dag :)

När vi kom fram gick vi in och öppnade dörren till hagen och ropade på hästarna. Då går Tracy iväg ner mot hagen och jag kände på mig att det skulle bli jobbigt att få tag på dom. Men efter en liten stund kom tracy tillbaka och gick bakom Sonette precis som att hon motade på henne och sa "nu ska vi gå in". Jätte sött! Men sen var det en annan sak att verkligen gå in genom dörren. Så tillslut fick vi ta på dom grimmorna i alla fall och leda in dom. Tracy gick ju såklart iväg när jag kom med grimman så vi sket i att ta på den och tog in Sonette i stället så följde tracy bara med :)

Vi red ut i ungefär 40 minuter. Vi red en bit mitt i skogen och innan vi kom ut från den stigen eller vad man ska kalla det så var det jätte täta granar som man skulle igenom. Eftersom det hade ragnat så var vi inte jätte torra sen! xD Men vi överlevde det också ;)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan börja göra mig i ornding för jobbet. Jag börjar ju fem i dag igen så vid fyra kan jag börja byta om :)

Nu ska jag hitta på något annat än att blogga ;)




Hemma

Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Det gick riktigt bra att jobba i dag! Jag tror inte jag jorde ett enda fel! Jag hade ockås fått min namnbricka! Så jag är inte längre namnlös ;)

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om :O Men jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska köpa en systemkamera och sen köpa mobil. Men det blir en iphone 4 i alla fall ;) Sen tror jag att jag ska köpa en Nikon D3100 som jag la ut en bild på igår :) men nog om det!

I morgon ska jag rida innan jobbet. Lotta ska följa med också. Vilket alltid är trevligt! Men om det regnar så har jag ingen lust att rida, så då blir det ridning på lördag i stället. För jag har hästarna till på måndag så jag hinner :)  Jag börjar kloackan fem i morgon också. Men i morgon jobbar jag lite längre än vad jag gjorde i dag. I morgon blir det till halv tio :)

Nu säger pappa att jag ska hoppa in i duschen så jag ska ta och göra det

Min nya namnskylt, så stolt ;)



Beslutsångest

Jag vet verkligen itne hur jag ska göra! Jag vill ha en bra kamera eftersom jag älskar att ta kort. Men jag vill också ha én ny mobil för att jag har en som bara är skit. Hur ska jag göra?






Bakom kulisserna

Ibland blir ju inte bilderna som man hade tänkt sig när man är ute och tar kort. Endel ser är inte heller som det ser ut. De flesta bilder man tar lämnar ju aldrig datorn bara för att man inte vill visa en så ful bild m.m. Men här är ändå några exempel ;) Om det är någon som är med som inte vill vara det så får ni säga till :)







Höhö ;)
















Men sen finns det ockå bilder som blir riktigt bra!

















Sen finns det hur många bilder som helst att visa. Men då skulle jag få sitta hela kvällen! Men en bild säger med än 1000 ord! ♥






Fastnade

Jag fastnade för ännu en låt! Jag hittade ingen musik video så ni får nöja er med att bara lyssna på låten ;)






En till låt

Här är en artist som kan sjunga utan att få sin röst omgjord!




I never told you

I morse vaknade jag vid tio ungefär. Innan det hade jag blivit väckt vid sju av att komunen var och klippte gräset på ängen utanför vårat hus -.- Jag var ju lagom glad! Jag gick i alla fall upp och gjorde mig i ordning och sen resten av dagen ahr jag knappt gjort något alls! Jag gick bara ut och gick långpromenad med Caesar för en och en halv timme sen. Annars har ja ginte gjort ett dugg! Så det har inte varit så mycket att blogga om xD Men man får vara glad för det lilla om jag ska försöka blogga varje dag ;)

I dag var i alla fall min sista lediga dag den här veckan. Så nu kommer resten av dagarna bestå av jobb, ridning, jobb, ridning osv osv. Jag har ju hästarna från fredag till måndag. Men på lördag skulle det tydligen regna jätte mycket så då tror jag det bara blir jobb xD Men det är skönt för hästarna att få stå lite också :)

Jag kan itne få nog av den här låten!



bloglovin

bloglovin 

Tisdag

I morse vaknade jag av att kockan ringde vid kvart i tio. Mammas jobbarkompis skulle komma vid halv elva så jag slängde på mig lite kläder och tog ett äpple till frukost. Mariette (mammas jobbarkompis) skulle komma för att han håller på och utbildar sig till polis, vilket jag funderar på att göra. Så det var ju ett väldigt bta tillfälle för mig att få veta mer om utbildningen och sånt!

Mariette var kvar till halv ett ett någongång innan hon var tvungen att åka hem igen. Det var jätte bra att få prata med henne och få svar på mina frågor om hur det är på skolan m.m.

Nu ska jag äta något och sen ska jag åka ut till stallet och rida med Calill. När jag kommer hem sen så ska jag gå långpromenad med Caesar och sen ska jag bara njuta av min lediga dag ;) Jag är ledig i mogon också innan jag ska jobba i sex dagar i sträck! Men det ska bli kul endå :) Jag kommer bara vara lite smått trött på onsdag då jag är ledig xD Men det är sånt man får ta ;)

Nu ska jag göra något annat än att sitta vid datorn ;)




Ny grej

Jag har tänkt att jag ska börja med en ny grej när jag slutar varje inlägg ;) Men vi får se hur det ser ut! :)


Ny header

Jag är med och tävlar om en ny header hos: http://ponnynceline.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-en-design.html#comment


Heaven

I helgen har jag ju varit hos framor. Det är som vanligt fast lite värre om man tänker så ;) Så i helgen har jag målat fönster och klippt gräsmattan och krattat gräs. Sånt man gör hos henne alltså ;) Nej men det behövdes! Gräset var jätte högt så vi fick klippa det två gånger för att vi skulle få med allt! Så nu ser det bra ut igen!

I dag har jag först jobbat. 11-16. Det skulle egentligen vara till tre men det var så mycket folk så jag jobbade till fyra i stället :) När jag hade jobbat klart så åkte jag hem och bytte om och hoppade på moppen och åkte iväg och hämtade Lotta för att åka till stallet. När vi skulle hämta in dom behövde vi inte ens gå in i hagen för Tracy stod och puttade på dörren så att vi skulle komma och öppna. Så vi öppnade och in går hästarna. Så söta! 

Idag blev det en barbacka tur i skogen för båda hästarna. Det var ganska svalt i skogen så det var riktigt skönt :) När vi hade ridit klart fick hästarna stå inne lite och äta. Efter ett tag släppte vi ut dom. Dom har ju hagen vägg i vägg med stallet så vi bara smackade på dom och så gick Sonette ut. Ttracy ville inte riktigt men efter en stund när honkom på att hon var själv så gick hon ut hon med. Jag lät dörren stå öppen för jag skulle ju ändå tömma skottkärran utanför snart. Så när vi håller på och mockar så hör vi plötslit hovar i stallgången. Då har tracy gått in. Hon ville inte alls vara ute! Hon förvisades ut igen och vi fortsatte. Efter en liten stund hände precis samma sak ingen. Så den här gången stängde vi dörren! Annars hade hon kommit in igen xD Hon är för söt!

Och nu har jag hamnat framför datorn och funderar på om ajg ska gå och lägga mig snart. Vilket förmodligen inte kommer hända men man vet aldrig ;)

Puss♥


Fredag

I går åkte jag med bussen till Hallsberg för att möta Sara som kom med tåget. När vi hade mötts så satte vi oss på bussen hem igen. Så jag var väl i Hallsberg i fem minuter xD Jag åkte med Caesar så att han skulle få träna lite på att åka buss och jädrar vad duktig han var! Han låg och sov nästan hela vägen.

När vi kom hem så åkte vi ner till ica och handlade så att vi skulle få lite mat i magen innan vi skulle åka till stallet. När vi hade ätit så åkte vi till stallet.

Vi gjorde i ordning hästarna och red sen iväg mot skogen. Det gick superbra att rida! Sista galoppen samlade jag Tracyoch jobbade henne lite. När vi fattade galopp så fick hon värsta steget och gick superfint! Sonette var pigg som vanligt även fast hon hade blivit riden hela veckan ;)

När vi var klara i stallet åkte vi hemmåt. Då var klockan redan halv åtta! I alla fall, när vi kom hem så åt vi och sen började vi kolla på film ;) Vi hann kolla på två stycken innan vi släckte för att sova.

I morse vaknade vi vid elva. Vi gick upp och åt frukost och sen satte vi oss och kollade på film för att det ragnade. Vilket vi gjorde resten av dagen! När klockan sen blev kvart över sen var det dags att åka till hallsberg för att lämna Sara till tåget.

Det var väldigt kul att träffa henne igen! Det var ett tag sen nu! Det är ju svårt att tajma in eftersom båda jobbar... Eftersom vi bor ganska långt ifrån varann så blir det ganska sellan det blir av. Vilket är synd för hon är en grymt bra kompis! Vi har kännt varrandra sen vi var 8 år! Helt sjukt!


I morgon ska jag åka till farmor så det kommer inte bli så jätte mycket bloggande i helgen eftersom hon inte har något internet där längre. Farfar behöver det ju inte längre...

Så i helgen ska jag måla hus, springa och skaffa en solbränna ;) Men omd et regnar så blir det förmodligen film film och åter film xD Men det är ju kul att träffa farmor :)

Puss♥


Så som jag känner

Det är inte alltid lätt att säga det man känner, så några låtar får säga det åt mig...







Mobilbloggning

I dag har jag ridit sonette med calill på tracy. Vi red rakt in i skogen! Vilket jag inte kommer göra när jag rider själv! XD det får faktiskt bli ett såhär kort inlägg för jag bloggar från mobilen, det kommer ett längre sen, förmodligen ;) puss

Vill ha!


<3

When you're lost outside look into your soul...

Tisdag

Nu var det ett tag sen ja glboggade, eller inte jätte länge sen men några dager i alla fall ;)

I går tog jag det bara lugnt och vilade mig efter fyra dagars jobb. Man blir ganska trött! Men det är ju kul också ;) Jag lyckades sova till kvart i elva igår! Lite för länge kanske xD Men behöver man så gör man xD

I dag ringde klockan halv nio. Jag skulle rida med Calill idag för hon skulle visa mig lite ridvägar. Hon visade en jätte fin väg som tog ungefär en timme att rida. Jag kom hem sen vid kvart i tolv och då började jag fixa lite mat till mig.

När jag hade ätit så tänkte jag åka och rida Tritla men det var så himla varmt så jag har inte varit iväg än. Jag ska kasta mig på moppen snart och åka iväg och rida, men det blir ju varmt fr både oss och hästarna.

I morgon ska jag rida med Calill igen och sen ska jag gå långpromenad med Caesar. Och sen måste jag städa för på torsdag kommer Sara! Det var länge sen nu! Alltså sen Sara var här xD Hon ska föjla med och rida för jag har Tracy och Sonette till på tisdag :) Men jag tror jag bara kan rida torsdag, fredag, måndag, tisdag. I helgen åker vi förmodligen till farmor.

Nu ska jag slänga på mig ridkläderna igen så ska jag åka bort till tritla :)

Puss♥




Harry Potter

Nu släpps ju snart det nya och sista Harry Potter på bio. Det är hela fyra dagar kvar! Jag har följt filmerna och läst böckerna sen jag var tio så det kommer bli ett sorgset (stavas?) farväl av en ny film att längta efter. Men man får väl njuta av de folmer som har gjorts. Vilket jag ska göra tills den nya kommer ut ;) Den 31 ska jag förmodligen gå på den på bio! Vilket kommer bli grymt kul! Jag längtar som satan rent ut sagt!

Både vi och skådespelarna i filmen har blivit mycket äldre och förändrats mycket. Man har ju följt skådespelarna och karaktärerna i halva deras och ens eget liv. Vilket såklart har gjort så att man inte kan släppa dom!








Bara för att så lägger jag upp den allra sista trailern om barnen på den magiska skolan...



Det här inlägget fick faktiskt läggas under minnen! Det är ett väldigt bra minne som alltid kommer följa med genom livet!

Hemma

Nu är jag hemma och sitter och äter en macka efter jobbet. I dag åkte jag buss hela vägen till jobbet Det var jätte bra för bussen stannar ju precis utanför :) Idag har jag stått i kassan hela dagen. Jag har jobbat 12-21. Det blir en lång jobbdag men det är bara kul. Det är så himla bra folk så det är bara roligt :)

I morgon ska ajg bara ta det lugnt för på kvällen ska jag jobba 18-22. Och eftersom ja gär ganska trött nu så passar det bra att vila upp sig inför morgondagen ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag är som sagt väldigt trött!

Puss♥


Torsdag

I morse ringde klockan vid åtta. Vilket inte var vad jag ville! Men jag släpade mig upp ur sängen och började göra mig i ordning för jobbet. I dag jobbade jag 11-15. Så passet bara for förbi och vips så var det dags att sluta! I morgon bli det andra bullar då jag ska jobba 11-20. Men jag får ju pengar för det ;) När pappa hade hämtat mig så åkte vi mot örebro för att byta ett par byxor som jag fick av pappa. När vi hade gjort det åkte vi hemmåt.

Det har varit min dag väldigt snabbt och kort ;)

När det börjar svalna av sen ska jag åka bort till elhjulspåret och försöka mig på att springa! Sen när ja gkommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen rakt ner i sängen! För i morgon ska jag upp samma tid. -.- Så då får ja glägga mig tidigare xD

Nej nu ska jag kolla på film, innan jag ska mörda mig själv i spåret ;)

Puss♥

Agia marina

Nu är det bestämt! Vi ska till Agia marina på Kreta! Det ska bli så himla kul! Jag som aldrig har flugit heller :O Så nu ska det bli ändring på det!

Lägenheter Iolida Village - Bild 1

Lägenheter Iolida Village - Bild 10

Lägenheter Iolida Village - Bild 18

Lägenheter Iolida Village - Bild 11

Där fick ni några bilder också ;) jag tycker det ser superfint ut! Så jag tror att det kommer bli en bra resa!
Vi kommer åka när skolan har varit i ca en och en halv vecka så det blir en skön start på skolåret ;)

Puss♥

Tillbaka till ruta ett

Igår vid halv sex satte jag mig på moppen och åkte mot Lotta för tjejkväll med henne och Mysan. Vi hann med att kolla på tre filmer! Big momma tre, secretariat, och white chicks om jag minns rätt :) Det blev massor av prat och film! När klockan var ett så var det dags att åka hem och lägga sig. Jag och Mysan åkte åt samma håll en liten stund innan jag svängde. När jag svängde så blev det kålsvart! Tur att jag hade helljusen, annars hade det varit lite spännande att åka hem i mörkret! När jag kom hem så var jag supertrött och gick och la mig på en gång.

I morse vaknade jag vid tio av att mamma och Johan kom in och gav mig choklad för att jag har namnsdag i dag! Så när dom ändå hade väckt mig så gick jag upp och åt frukost. När jag hade gjort mig i ordning gick mamma och jag ut och gick. Vi var ute i ungefär en och en halv timme. 

Jag funderar på att börja springa lite smått nu för mina knän gör inte lika ont. Eller ja vi får väl se om jag börjar springa men när jag går och sånt har det inte gjort så ont som det brukar. Fast det beror på helt vad jag gör. Så vi får se :)

Nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen ;)

Puss♥


Grattis hjärtat!♥

Idag är en väldigt speciell dag. Willow fyller nämligen hela 17 år. Eftersom jag inte längre kan gratta dig personligen så tänkte jag göra det här!

Jag kan inte beskriva hur ont det gör att inte få träffa dig. Inte veta vart du är. Men nu är det som det är och jag kan inte göra något åt det. Så det enda jag kan säga är att jag saknar dig och att du alltid kommer finnas i mitt hjärta!

Grattis Appakullas Willow! ♥






















Shadow of the day


?

Jag hade tänkt skriva ett inlägg men när jag kom fram till sidan kunde jag helt enkelt inte komma på vad jag skulle skriva -.-

Jag skulle vilja tatuera mig, men jag kan inte bestämma vart eller vad. Hr är några som jag har funderat på:

På handleden kanske




Eller på sidan av smalbenet och ner på foten


Den här kan jag itne rikigt komma på vart den kan passa xD



Eller kanske skriva något med den första stilen eller den tredje



Hur som helst så är det ett svårt val som jag måste tänka igenom riktigt noga innan jag väljer. Men jag är säker på att jag ska göra en när jag fyller 18 i alla fall!

Nu ska jag kolla på film ;)

Puss♥




Helt fel

Nu har mitt shema för nästa vecka blivit total förstört! Eller ja xD Jag ska inte jobba tisdag. Så på kvällen blir det tjejkväll. Sara kommer inte så jag ska se om Johanna behöver någon hjälp med Tritla då eller om jag bara ska ta det lugnt innan det är dags att börja jobba på fredagen igen.

Igår åkte jag till jobbet men jag kom in och gick ut igen för jag mådde skit! Så jag hade tänkt vara hemma i dag också så att jag kan må bättre tills på tisdag så jag ringde till min chef och sa det. men då frågade han om jag kunde jobba i dag 18-22 i stället och sen vara ledig på tisdag i stället. Vilket var väldigt snällt av honom! Han sa att jag inte ens behövde vara trevlig vilket också hjälpte endel xD Vara trvlig när man inte mår bra är inget man ser fram emot! Så när jag kom till jobbet så stod det att jag skulle stå vid pommes'en vilket var väldigt snällt av honom! Så då slapp jag vara så himla glad och trevlig :) Fast sen är det ju klart att man är trevlig mot dom man jobbar med. Hur skulle man inte kunna vara det? Dom är ju hur snälla som helst!

Så jag kom hem för en halvtimme sen ungefär och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig i min sköna säng! Så det ska jag ta och göra nu!

Puss♥

Det ser väldigt skönt ut!

Trött

Nu är jag hemma efter ännu en jobb dag. En lång sådan! Jag började vid tolv och slutade för ungefär en timme sen. Så man kan ju tänka sig hur trött jag är nu! Det har varit enormt mycket folk! Det kom en busslast med fotbollsspelare och sen har det varit kö enda ut till dörren fram till klockan fem innan det började lugna sig. I morgon ska jag jobba tolv till nio och sen en söndag 16-20! Så jag ser fram emot söndagen så timmarna bara kommer flyga fram! Men jag tycket att de andra som jobbar är så himla bra så det känns bra att jobba med dom! VIlket gör det hela mycket lättare :)

Jag får se om jag kommer hinna blogga något i morgon vilket jag tvivlar på så jag tänkte gå igenom hur nästa vecka kommer se ut!



Nu har jag varit så ambitiös att jag har gjort mitt schema i paint ;)

Sen blir det förmodligen ändringar som det brukar bli men just nu kommer nästa vecka se ut såhär :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig.

Puss♥