Örebro

23:38:59 2011-07-31
I dag åkte vi ju iväg till Örebro. Vi började dagen med att gå i affärer. Jag hittade ett linne, leggins, sminkborttagning, nagellack, silkes grejs till håret, och present till pappa som fyller på lärdag. När vi hade shoppat klart så gick vi till mcdonalds och satte oss. När vi hade ätit klart så var klockan bara fyra så vi satt och pratade en liten stund innan vi gicc bort till ica för att köpa godis till bion. Jag köpte bara en dricka för jag ska ha pocporn på bio ;) Sen gick vi sakta mot biosalongen. När vi kom fram satte vi oss och väntade en stund innan vi gick och tog ut biljetterna till filmen.

Filmen var sjukt bra! Jag tycker att det är så himla bra gjort av dom att göra en så bra bok till en så bra film! Det brukar ju bli så att filmen blir urkass bara för att boken var så bra så att det inte går att göra till film. Men så är inte fallet här! Men det är synd att det är över! Men det kommer säkert komma någon ny film som är värd att följa också!

Nu ska jag gå och duscha för i morgon ska vi till Gränna och då måste jag lägga mig tidigt. Eller ja... Så tidigt jag kan i alla fall ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback