Det sol får mig att må bra...

Det som får mig att må bra är hästarna. Visst det blir mycket prat om det men ibland känns det som att det bara finns det att prata om. Det är mycket häst nu! I lördags va jag och shiny på våran första dressyrträning. Vilket gick jätte bra! Så våran andra blir redan på söndag! Och våran tredje på fredagen därpå ;) man får passa på nu en månad innan lillfian ska betäckas :) därför ska jag iväg och kolla på en häst på fredag som jag kanske ska ha under tiden! Så som sagt, mycket häst! 

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Jag är sjuk. Det är väl nytt kanske ;) men det blir så när man jobbar med små barn! Jag hade klarat mig riktigt länge och sen jobbade jag på ett ställe som jag inte har varit på på länge. Då smällde det till ;) så nu är jag jätte förkyld och orkar inte göra något alls!

Det är snart en månad kvar tills Lotta och jag åker mot London! Det ska bli så himla kul att få komma ut och göra något! Innan London händer ganska mycket! Dressyrträningar, ta hem häst om allt går bra, fylla år, ut på krogen, födelsedags firande m.m! Så det är fullt upp! Och det är bara på fritiden ;) sen är det massor med jobb också! 

Nu ska jag fokusera på att bli frisk så vi hörs när vi hörs ;) 

London

För bara några minuter sen bokade jag och Lotta en resa till London! Den 6 maj ska vi åka! Vi ska passa på att vara riktiga turister och åka dubbeldäckare och kolla på massor med saker som man ska se i London! Och såklart massor med shopping ;) sen får vi se hur det går att hitta när vi väl är där men det ordnar sig nog ;) vi kollade runt med Google street och inuti såg hotellet jätte fint ut men utanpå va det inte lika fint. Men vi ska ju bara sova där och hotellet hade fått jätte bra resentioner så det ska bli jätte mysigt att bo på hotell! Det har jag inte gjort på länge tänkte jag skriva fast jag va ju i Turkiet i höstas ;) fast då va det lägenhetshotell så jag är inte säker på att det räknas ;) i alla fall det sk bli super kul att göra något! Och London har jag velat åka till länge! Längtar som tusan nu! 

Såhär glad är jag ;) 




Ett tag sen

Nu var det ett väldigt långt tag sen jag bloggade. Men det har hänt ganska mycket så jag tar väl och skriver om det viktigaste. Eller ja. Jag har inte längre någon pojkvän så nästan all min tid går åt att jobba och rida numera. Så slipper jag tänka ;) Jag träffar också väldigt mycket kompisar vilket också är väldigt kul. Är jag inte i stallet är jag med en kompis. Så nu när det börjar bli vår och ljusare börjar jag bli gladare och gladare och mer som mig själv igen :) Igår red jag shiny igen efter e lite mer ön en månade bebis vila. Vilket gick super! Hon lyssnade jätte bra och va jätte lugn! Vi longerade inte ens först utan jag hoppade bara upp som vanligt och red i alla gångarter! Duktig tjej! Sen longerade jag en annan häst som jag ska rida lite när shiny har lite vila. Hon är ju så liten så hon behöver vila för att ta in allt hon lär sig och för att växa. Så den lilla tjejen jag sak rida heter Grace eller redy for Grace. Hon är 6 år med fälttävlansstam som jag sakta men säkert lär känna. Jag har inte suttit på henne än för hon är väldigt osäker och vi vet inte hur mycket hon kan så vi kör väldigt basic med henne och hänger bara lite grann. Men det verkar inte vara några som helst problem så nästa eller näst nästa gång ska jag sitta upp.
 
I morgon ska jag med Shiny och Grace på löshoppning. Vilket ska bli spännande med Grace för hon ska tydligen va jätte duktig att hoppa. Hon är hoppad med ryttare också men vi tar det ändå lugnt ;) Går allt som det ska kanske vi kan vara med på någon cm hoppning i vår eller höst :)

Det känns som att mitt liv bara blir bättre och bättre just nu. Ljusare och ljusare precis som våren.
 
I morgon kommer det massor med tjejer hit som ska kolla på lite gamla bilder från när vi alla red tillsammans i samma stall. Det ska bli jätte kul! Många av dom har jag inte träffat på kanske 3-4 år! Så det blir lite av en återträff ;)
 
Så livet flyter på och jag känner att jag börjar bli mig själv igen!