Jobb jobb och jobb

I morgon ska jag jobba från 12 till 20! Fredag 12- 21! Och samma på lördag! Sen på söndag blir det en kort dag med bara fyra timmar ;) Aja jag ska inte klaga, jag får ju in massor med pengar för det! Men jag kommer vara skapligt trött på Måndag! Nästa vecka kommer jag förmodligen jobba tisdag, fredag lördag och söndag. Fast då är det nog fyra timmars pass! Men när chefen ringer och frågar om jag kan jobba extra för att de som jag jobbar med tycker jag är duktig så kan man ju inte tacka nej ;) Och som sagt så kommer jag ju inte vara fattig ;)

Så i morgon kommer jag åka med 10.50 bussen till Hallsberg och sen skjutsar pappa mig till jobbet.

Nu ska mamma och jag åka och handla så att jag kan få med mig mat så att jag slippar vara hungrig i åtta timmar ;)

Puss♥

Bad tur

Jag hade tänkt att rida senare i dag emn Sara ringde och frågade om ajg ville rida med henne. Hon hade med sin fjordning så vi tog en sväng i skogen. Eftersom det var så varmt så red vi bort till gårdsjön och badade med hästarna. Tritla gick jätte lätt i medans Sara fick stå på kanten för Jimmy ville inte gå i xD Så Sara fick g¨ut i vattnet med Tritla så att hon också fick vara lite i vattnet.

Här kommer lite bilder











Det var några bilder ;) Jätte mysgt var det!

Puss♥


Onsdag

I morse vaknade jag av att jag blödde näsblod... Inte ett så jätte mysigt uppvaknande.-.- Så det var bara att gå upp. När jag hade gått upp fastnade jag i soffan. Det kommer förmodligen bli en väldigt lugn dag! Jag ska bara gå en liten promenad med Caesar först och sen ska jag ta det lungt innan jag ska åka till tritla i kväll och rida henne. Fast det blir nog senare eftersom det är så himla varmt! Ingen av oss kommer orka om vi skulle rida nu! Det blir nog en lugn tur i skogen. Vi kanske ska rida bort till gårdsjön och doppa fötterna lite ;) Aja vi får se :)

Nu ska jag i alla fall gå upp och göra mig lite i ordning och sen ska jag gå ut ochc hänga tvätten.

Puss♥


Roligt

Väldigt kul att jag vaknar med Feber, inte kunna nadas, super ont i halsen och måste tvinga mig iväg till jobbet i alla fall. Men det är väl bara att bita ihop och klara av dagen och sen vara död i morgon när jag inte ska jobba. Fast i morgon ska jag ju rida Tritla så då får jag inte vara sjuk heller. Jag var sjuk förra gången så nu måste jag ju rida henne.

Men nu ska jag trycka i mig nässpray, tabletter och halstabletter och hoppas på att det blir som mamma och pappa sa: Bättre sen...

Puss♥


Mycket bilder

Det kommer bli massor av bilder från dagen i det här inlägget. En liten förvarning bara ;)

När Sara vaknade så gjorde vi oss i ordning och gick sen på promenad med Caesar. Eftersom det var så varmt så gick vi till gårdsjön så att han fick bada.











När vi hade gått med honom var vi så varma så vi gick till sjön och badade.

















När vi hade badat klart så gick vi hem och åt och sen åkte vi iväg till stallet. I dag hade vi tänkt att rida dressyr men det var så varmt så vi red ut barbacka och tog lite kort på ett gärde i stället :)





























Och sen hag vi Sonette och Sara











Det blev inte fullt så många bilder på dom för Tracy ville inte stå stilla, men några bra blev det allt :)

Nu ska jag gå och sova.

Puss♥


God morgon

Jag vaknade för ungefär 40 minuter sen. Och har väntat sen dess på att Sara ska vakna. Hon var vaken ett litet tag men jag tror att hon lyckades somna om igen xD Så det är bara att vänta på att hon ska vakna ;) Eftersom jag inte hade någon lust att bara ligga i min säng och vänta så hämtade jag datorn och satte mig med den i knät.

I dag ska vi gå med Caesar och rida hästarna. Det blir nog dressyr med hästarna så om vi har tur så kommer det kanske lite kort senare i kväll :)

Veckans schema kommer se ut ungefär såhär:

Måndag: Rida Tracy. Gå med Caesar.
Tisdag: Göra mat. Jobba 15.30-20
Onsdag: Rida Tritla. Gå med Caesar.
Torsdag: Göra mat. Jobba 16-20
Fredag: Rida Tritla. Gå med Caesar.
Lördag: Göra absolut inget alls.
Söndag: Jobba 16-20.

Sen var veckan slut. Det är ganska många saker som är lika men det är sånt man får ta ;) Johan och jag ska turas om med Caesar så att jag ska hinna med en buss 20 i två. Så då får jag göra maten. OCh när jag går med Caesar så ska Johan göra maten. Så hjälps vi åt :)

Nej nu ska jag försöka hitta på något att göra tills Sara vaknar.

Puss♥


Hungrig som bara denn!

I morse ringde klockan vid nio. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning för den tuffaste dagen på hela året för Mcdonalds. Men jag klarade också den här dagen! Så nu känns det som att jag har lite mer kolla på saker så i fortsättningen ska det nog gå bra att jobba :)

När jag hade jobbat klart så gick jag ut till parkeringen och mötte Sara A som skulle följa med mig hem. Så hon bytte bil och sen åkte vi hemmåt.


När vi kom hem åt jag lite, Sara hade redan ätit, och sen bytte vi om för att åka till stallet. När vi kom fram fixade vi allt i stallet så att det bara var att ta in hästarna sen. Och sen hämtade vi hästarna i hagen. Vi gjorde i ordning dom och sen satt vi upp och red iväg. Vi provade lite nya vägar men hittade ingen som var speciellt bra. Ingen ledde någonstans! Men dom var väldigt fina! Så någon dag ska jag leta lite till och kanske hitta någon väg :) Tracy var riktigt duktig! När vi skulle trava av hästarna jobbade jag Tracy lite och hon sökte sig neråt jätte fint! Sen var vi tvungna att galoppera ikatt Sonette och Sara och då höll hon kvar sin form! Gud vad hon var duktig! Så i morgon blir det dressyr ;) Sara ska med i morgon också så även Sonette ska få sig ett dressyr pass :)

När vi var klara i stallet hoppade vi på moppen och åkte hemmåt. Och nu sitter vi och väntar hungríga båda två på att det ska bli mat!

Nu är Sara klar i duschen så nu ska vi ta fram en säng så att hon slipper sova på golvet ;)

Puss♥

Det här är Sara och hennes häst Ira :)

Trött

Jag tänkte börja med att berätta om min midsommar.

Eftersom ingen i familjen hade något att göra så åkte vi ut till koviken och åt midsommar mat. Väldigt gott och mysigt! Jag fick en klockren bild på Caesar! Eller ja det blir mycket bilder ;)





Han satte faktiskt tassarna sådär själv!


Sen har vi i dag.

I morse gick jag upp vid kvart i nio för att åka till stallet. Jag åkte iväg vid kvart över tio. När jag kom till stallet så mockade jag och fixade i ordning mat. Sen tog jag med mig en bytta med pellets och gick för att hämta Tracy. Hon ville verkligen inte komma in! Jag gick runt hela hagen för att få tag på henne. Och det är en stor hage! Hon lät mig hela tiden gå två meter ifrån men inte närmade. Tillslut fick jag fram Sonette till mig så då gav jag henne pellets. Sen följde hon mig som en hund! Så då började Tracy undra vad jag hade i halden så då kom också hon fram!



Jag fick komma såhär nära!


Tillslut fick jag på grimman!




Jag tycker den här blev fin! :)


När jag hade tagit in henne började jag borsta och gjorde henne i ordning för ett dressyrpass barbacka!





Hon var hur snäll som helst att rida barbacka! Så fort hon kände att jag åkte lite åt sidan gjorde hon halt. Och om det skumpade lite för mycket gjorde hon halt. Galoppen gjorde hon inte sin vanliga väldigt rörliga utan försökte göra så lite rörelse som möjligt så att jag inte skulle tappa balansen. Riktigt snäll var hon! Det blev inte ett så långt pass eftersom hon tyckte att jag halkade snett hela tiden men vi red i ungefär 30-40 minuter :)

Sen tog jag in henne och borstade av henne innan jag släppte ut henne i hagen.
Bakom tracy har ni stallet :)








Och lilla Sonette


När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och började göra mig i ordning för jobbet. När jag var klar så satte mamma och jag upp mina bokstäver på väggen. Och pappa satte upp min spegel. Det blev rikigt bra!





Sen bar det av till jobbet. Det var inte så himla mycket folk men jag kan heller inte säga att det var lite folk. Lite fel blev det men inte alls lika mycket som här om dagen :) Min frisör kom och sen kom mamma och handlade när hon skulle hämta mig ;)

När vi hade åkt sen så kände jag att jag var hungrig så då vände vi och köpte mat på Mcdonalds xD Sen åkte vi hem och nu har jag fastnat framför datorn. Fast jag skulle lägga mig tidigt! -.-

Det blev ett långt inlägg med mycket bilder. Men jag tycker det är roligare att kolla på bilder än att läsa lånta texter. Även fast jag läser texterna kollar jag mest på bilderna. ;)

Aja nu ska jag tvätta bort sminket och kolla på en film ;)

Puss♥

Så det gör ont

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig! Jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få träffa dig igen.
Så fort jag ser en bild som liknar sig gör det ont i mitt hjärta, men ännu ondare när jag ser att det inte är du...
Jag vet att jag gjorde det för att jag inte hann med dig men jag saknar dig ändå så mycket! Du var halva mig och den delen är nu borta... 
Jag vet att valet var mitt men jag kan inte sluta sakna dig.
Jag försöker komma ihåg dig men inte så att det gör ont att tänka på hur mycket jag saknar dig! Och hur mycket jag skulle göra för att få träffa dig igen. Jag vet inte vart du är eller hur du har det men jag vet att alla tårar och all smärta kommer någon gång göra så att jag får träffa min andra halva igen...







  

Svart himmel

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och kände att det var dags att gå upp. Jag såg att jag hade fått ett sms fran Matilda fem minuter innan jag vaknade vilket var konstigt för ajg borde ha vaknat av min mobil som durrar som jag vet inte vad xD I alla fall hon ska lägga in fler tider åt mig så att allt blir som det ska så det lär bli ett sommarlov utam lov ;) Men jag jobbar ju inte så länge så det känns ändå som lov :) Jag ska försöka få en vecka ledigt så att mamma och pappa slipper skjutsa mig så himla mycket! Det är en bil i veckan som dom åker nu!

I dag ska jag träna och fixa lite på mitt rum. Sen ska jag göra absolut inget alls! Bara njuta av att vara ledig en dag! Nejdå jag får ju endel pengar så det gör inget alls att jag kommer jobba så pass mycket ;)

Nu ska jag gå och äta frukost.

Puss♥


En Qp tack

I morse ringde klockan vid nio. Så det var bara att resa på sig och börja göra sig i ordning. Nar ajg var klar satte sig jag, pappa och mamam i bilen för att åka mot Örebro. I dag var det nämligen urnsättning... Det var bara jag, pappa, mamma, farbror och faster. Men vi skulle bara sänka ner farfar i jorden. Som min farbror sa: Nu är han onda kropp borta... Han led ju så enormt sista tiden så nu finns inte kroppen och smärtan kvar längre. Bara minnet av en underbar farfar!

Sen när vi var klara åkte vi och åt innan jag skulle till jobbet. Det blev sallad ;) När vi hade ätit klart var det dags att åka och släppa av mig i brändåsen. Jag var supernervös! Det var ju första dagen jag skulle vara utan haldledare!

När jag började jobba kom det massor med folk! Oh så har det hållit på under hela mitt arbetspass! Men det var bra att öva :) Dagen gick faktiskt rikigt bra med tanke på att det var första själv :) Så jag är nöjd :)

När jag kom hem så skulle jag åka ner och tanka så ajg sätter mig på moppen och åker iväg. Helt plötsligt så säger jag: En Quarter pounder cheese tack xD Helt utan att jag har tänkt på det! Se det framkallade en skratt atack! xD

Nej nu ska jag göra något annat ;)

Puss♥


Jobb

Jag fick precis sms av Matilda (från mcdonalds) som frågade om jag ville jobba nästa tisdag. Vilket jag såklart vill :) Så på tisdag blir det 15.30 till 20.00 som gäller ;) Då får jag förmodligen åka buss till Hallsberg och sen skjutsar pappa mig dit.

Jag ska också ha hand om Tracy och Sonette nu i helgen och måndag, tisdag. Så på lördag får jag åka innan jobbet och på söndag efter ;) Sen på måndag ska jag inte jobba så då kan jag åka lite när jag känner för det och sen på tisdag får ajg stressa som bara denn för att hinna med en buss 20 i två ;) Men jag får förmodligen med mig Sara A ut till stallet några dagar så då slipper jag stressa för att hinna med båda :)

Men det blir nog bra :) Sen ska jag jobba på torsdagen nästa vecka också och sen är jag förmodligen ledig i en vecka :) Fast då kommer jag inte ha något alls att göra i stället xD

Nu ska jag sätta igång en film innan jag ska hoppa in i duschen och gå och lägga mig :)

Puss♥

Onsdag

I morse vaknade jag vid sex av att det var för ljust på mitt rum. Sen kunde jag inte andas men det var en annan sak ;) Jag lyckades somna om och sov till tio. När jag vaknade gick jag upp och gjorde mig i ordning och sen gick jag en sväng med Caesar. Jag orkar inte så länge eftersom jag inte mår så jätte bra just nu. Men det tar vi igen sen när jag är frisk ;)

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt så att jag kanske kan bli frisk någon gång! Sen är det ganska bra att ta det lugnt så att jag kan åka till jobbet på torsdag. Då kommer jag vara skit nervös! Första dagen utan någon handledare. Men det ska nog gå bra :) Det finns ju som sagt många som kan hjälpa till om det är något och sen har alla som jobbar där varit med om precis samma sak som jag. Så det känns bra :) Och alla är supersnälla! Så jag tror att jag kommer trivas bra!

Nu ska jag göra absolut inget alls ;)

Puss♥


Hemma

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat. I dag fick jag stå i kassan och lära mig allt om den ;) Det är väldigt mycket att tänka på! Men det ska nog gå tillslut ;) På torsdag ska jag vara utan handledare så vi får se hur det går då ;) Men jag har ju massor av folk att fråga om det skulle vara något, vilket det förmodligen blir xD

Mysan sa åt mig att lyssna på en tjej som sjöng someone like you men Connie Talbot. Jäklar vilket talagfull tjej!! Helt sjukt! Hon är 10 dessutom!

Här kommer några låtar med henne!









Puss♥

Tisdag

I dag vaknade jag av att jag itne kunde andas så det var lika bra att gå upp. Jag är superförkyld -.-

När jag hade ätit frukost så duschade jag Caesar så att han blev ren och fin. Vi hade lite problem med att hålla sams. För Han ville vara utanför duschen och jag ville att han skulle vara i duschen. Men jag vann och fick hela honom shamponerad ;) Näe jag hade torkat honom lite tog jag hårblåsen och torkade resten av honom så att det inte skulle ta flera timmar. Han har ju så mycket päls! Det gick faktiskt rikitgt bra att blåsa på honom. Han brukar vara rädd för den..

Nu väntar jag på att klockan ska bli så pass mycket så att jag kan börja göra mig i ordning för jobbet. Jag ska åka med mamma i dag igen men jag får vänta destå längre vid pappa för ajg börjar inte förrän klockan fem i dag. Men det är sånt man får leva med ;)

I dag ska jag lära mig att stå i kassan. Det ska bli riktigt kul! Eftersom jag mest kommer stå i kassan sen så måste man ju lära sig lite grundläggande och det var därför vi gick igenom pommesen igår.

Nu ska jag gå ner ;)

Puss♥


första dagen

I dag var första dagen på jobbet. Men innan jag börjar berätta om det så ska jag dra lite om min dag.

När jag vaknade gjorde jag mig i ordning och tog på mig skor och Caesar koppel. Vi började gå mot gårdsjön, för jag hade bestämt att vi skulle gå en ganska lång runda. När vi hade kommit till asfaltsvägen (ca halva) så var båda helt slut! Solen bara stekte vilket inte gjorde det bättre! När vi kom till lantmännen så gick vi in och köpte ett grisöra åt Caesar och sen fortsatte vi gå. När vi hade kommit till badstranden eller vad man nu ska kalla det så fick Caesar hoppa i och bada. Vilket jag gärna hade gjort också för det var jummet i vattnet!



När han hade badat klart så fortsatte vi och gick hemmåt.



När vi kom hem så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka. Jag får inte ha halsband på mig när jag jobbar. Vilket köndes väldigt konstigt att ta av! Jag har inte tagit av mig det sen ajg fick det när jag fyllde förra året! Det är en jätte suddig bild men ni får stå ut med det!



 Det var strömm avbrott så vi kunde inte göra någon mat så mamma och jag åkte till Hallsberg och åt på god smak innan jobbet. Vi tog varsinn sallad och till efterätt en kaka ;)



När vi hade ätit klart åkte vi till pappas jobb ovh hämtade honom eftersom han skulle skjutsa mig till jobbet. När vi hade lämnat av mamma så körde han mot brändåsen.

Så i dag har jag fått lära mig om hur man gör vid fritösen och hur man gör med pommes fritesen :) Det gick riktigt bra :) I morgon ska jag stå i kassan och lära mig om det :)

Såhär ser jag ut på jobbet! :) Det känns jätte konstigt att ha keps men det får man vänja sig vid :)




Nu ska jag gå ner och äta så ska jag träna sen :)

Puss♥

Träna

I morse vaknade jag vid tio. Jag gick upp och gjorde mig i ordning. När jag var klar kom min faster på fika innan mamma, pappa och Maggan (faster) skulle åka och hämta farfars gravsten. Maggan har nu fått mina jobbtider så att hon kan komma och äta när jag jobbar ;)

I alla fall, nästan hela dagen har spenderats framför datorn. Jag har faktiskt hunnit med att dammsuga, damma, byta sängkläder, gått med Caesar och städat lite på mitt rum. Så snart sks jag sätta igång tränings dvdn för nu jäklar! Jag kan inte slappa hela tiden utan nu är det hårträning som gäller! Jag ahr satt upp som mål att när vi åker utomlands så ska jag vara i bättre form! Då uppepå allt kanske jag kan ha turen att bli lite brun också! ;) Om man har tur!

Jag bestämde mig igår för att köpa iphonen i alla fall. Jag känner att jag är i större behov av en ny mobil eftersom min är som den är! Men jag ska köpa en efter att vi har varit utomlands för då har jag lite fickpengar till rean också :) Eftersom lila är min favoritfärg så vill jag köpa ett lila skal! Den ska ju inte gå sönder på en gång :O




Väldigt snygga!

Nu ska jag sätta igång tränings dvdn och träna lite :)

Puss♥


Beslutsångest

När jag har samlat ihop pengar så kan jag inte bestäma mig om jag ska köpe en sån här:



Eller en sån här:


Smile


På verandan

I morse vaknade jag vid halv tio och gick upp och åt frukost. När jag hade gjort mig i ordning satte jag mig och kollade på film. När mamma hade kommit hemfrpn jobbet åkte vi bort till stallet så att jag skulle få mocka och fixa mat åt hästarna eftersom det var min dag att rida i dag. Men jag har fortfarande feber så jag fick hoppa över ridningen. Men jag fixade i alla fall det som skulle fixas i stallet innan mamma och jag åkte hemmåt igen.

När vi kom hem gick jag ut och la mig i solen och solade. Jag låg nog i solen i en och en halv timme innan det blev för varmt så jag var tvungen att gå in! Men nu har jag satt mig på vernadan i min klänning och bara njuter av att ha sommarlov! Fast jag måste erkänna att det börjar bli kallt! xD Så jag ska nog snart gå in.

I morgon är det min sista lediga dag innan jag ska börja jobba. Jag har inte så jätte långa arbetsdagar så det gör inget ;) På måndag jobbar jag 16-19. Det är inte så långt första dagen eftersom jag ska lära mig pommes frites maskinen först :) Sen på tisdag ska jag jobba 17-21, så då är det lite längre men det är ändå bra tider tyckt jag :)

Nu ska jag göra något vettigt!

Puss♥


Skit -.-

När jag vaknade i morse (kl 10) så kunde jag inte andas. Jag är så jäkla förkyld! Så i dag ska jag barata det lugnt och inte göra något alls! Jag får ju inte bli sjuk nu när jag börjar jobba! Så jag hoppas att jag blir bättre snart :)

Så idag blir det massor med film, film och åter film! Det passar ju bra till väsret också. Det bara vräker ner regn! Jag skulle ha skjutsat Johan i morse men det blev inget jobb för honom i dag eftersom dom är ute och krälar på en åker vilket inte är så kul när det spöregnar! xD

Nu ska jag sätta på en film och nysa ner mig i en filt ;)

Puss♥


Saknar!

Saknar dig gumman! Hoppas vi ses igen! ♥




tidigt

I morse gick jag upp vid sex för att skjutsa Johan till hans sommarjobb. När jag hade skjutsat honom åkte jag hem och la mig och somnade om igen och vaknade vid 10. När jag hade gjort mig i ordning vqar det bara att åka och hämta Johan igen för då var han klar för dagen. När vi kom hem började jag med maten. När vi hade ätit klart så tog jag på Caesar koppel och halsband och gick mot stan. Vi gick ner till hamnen och köpte glass. Caesar var väldigt tacksam! ;) Han älskar mjukglass! Det var nog ingen runt glasskiosken som inte kollade på honom xD När vi väl hade släpat oss hem i värmen så satte jag mig i soffan och kommer förmodligen sitta kvar här ett tag xD

Nu sak jag fortsätta kolla på Gossip girl.

Puss♥


Onsdag

I morse vaknade jag vid 10. När jag reste på mig snurrade allt! Det har fortfarande inte slutat. Lite läskigt men jag får hpppas på att det går över! Det är lite bättre nu men jag får inte göra snabba vandningar med huvudet.

Aja i dag ska jag rida med Lotta och bara ta det lugnt! Väldigtt skönt! Jag börjar ju jobba snart så då har jag ju något att göra varje dag :)

Det blir inte så långt inlägg men det är alltid något ;)

Puss♥


Film

Nu ska ajg sätta mig och kolla på film och sen ska jag nog försöka gå och lägga mig! Jag är super trött men när det inte är skola så klarar jag int av att lägga mig tidigt! VIlket kan vara lite jobbiht när man är trött! Jag fr itne sova så länge i morgon heller. Johan går ut åttan i morgon och då ska jag ta kort på honom innan han åker eftersom det inte är någon annan hemma. Eller mamma är hemma fast hon har migrän så hon är inte så jätte pigg på att gå upp tidigt!

I morgon ska jag också gå långpromenad med Caesar som vanligt och sen vid tre ungefär ska jag åka och hämta Lotta för en ridtur på pollarna! Det ska bli riktigt kul med sällskap! :) Hoppas bara hästarna visar sin goda sida ;) Jag börjar få reält ont i mitt ena knä igen så det blir nog inte så mycket fötter i stigbyglarna! Jag har inte vågat mig på att rida barbacka på Tracy än. Hon är ju så hög! men hon är så snäll så någon gång kanske :) Det är skönast för mina knän om dom slipper vara i "stigbygelsvinkeln" eller vad man ska kalla det xD

Nu ska jag kolla på filmen :)

Puss♥

trött!

I går blev dagen som jag beskrev den. När jag hade ridit klart alla tre och åkt hem så gick jag långpromenad med Caesar och swen åkte jag och mamma och handlade. När vi hade ätit sen så körde jag mot Örero för att hämta pappa som hade varit på fotboll. När vi kom fram var det massor av folk överallt! Men jag karade det utan att köra på någon ;) Jag är riktigt nöjd med gårdagens körning! Sen körde jag hen pappas kompisar som bodde i Hallsberg. Det var lite annorlunda att köra folk man inte kände men det gick bra ändå!

I morse gick jag upp vid åtta och körde Johan till ip för brännbollsdagen. När jag hade kommit hem igen så gick jag och la mig och vaknade inte föränn halv elva. Då gick jag ut och gick med Caesar. Det regnade så vi gick inte så jätte långt eftersom jag är riktigt förkyld nu! Det fortsatte regna så jag och Lotta ska rida i morgon i stället. Då får vi hoppas på att det blir bättre väder :) Jag vil helst inte vara ute när det egnar så att jag inte blir dåligare eftersom jag börjar jobba på måndag! Jag har fått resten av mina tider nu och det ser rikigt bra ut! Jag ommer i alla fall ha en ny mobil när sommaren är slut!

Nu ska jag kolla på film ;)

Puss♥

Jag tycker den här bilden är frän!

God natt

Nu ska jag hoppa ner i min säng och försöka sova. Jag har precis kollat klart på The holiday. Det var en superbra film som man inte ville skulle ta slut! En såndär film som får en att bli glad! Nu ska jag inte skriva så mycket mer för jag måste sova om jag ska orka och hinna med allt i morgon.

Godnatt!♥


Örebro

Idag har jag varit i Örebro hela dagen. Jag hittade faktiskt lite saker! Jag hade tagit kort på det för att lägga upp här men såklart när jag skulle lägga in bilderna i datorn så försvann dom -.- I alla fall, jag köpte tre linnen. Ett ljusrosa, ett lite mörkare rosa och ett med blommor. En svart lite högre kjol med dragkedja i ryggen. svarta mjukisbyxor. Aprikos mjukiströja. Fotlänk med hjärtan på i silver såklart. Och en almencka. Sen tror jag inte det var något mer :) Jag var också inne på elgiganten med min mobil så nu ska jag försöka fixa den som dom sa annars så ska dom skicka in den på lagning. Han som stod i kassan var det inte helt fel på ;) Jag tror att han var från Askersund eftersom han sa att jag var från Askersund fast jag varken hade visat id eller kvittot ;)

I morgon ska jag rida tre (!) hästar. Tritla, Tracy och Sonette. Jag har ju tid nu så det går ju bra :) Jag sak också ta hand om Caesar. Så min dag kommer se ut såhär: Gå kort sväng med Caesar. Rida Tritla. Hem. Släppa ut Caesar i trädgården. Äta. Tanka moppen. Rida Tracy. Rida Sonette. Mocka. Fixa mat till Tracy och Sonette så att det bara är för Fredrik ( Calills man ) att släppa in dom sen. Åka hem. Gå långoromenad med Caesar. duscha. Sen kommer jag vara slut! Så det blir ju mycket motition i morgon! Men det är ju bra :)

Nu ska jag sätta igång med mobilen :)

Puss♥


Inlägg för mig

Det här inlägget kommer jag gå igenom alla hästar jag har ridit. Dels för att jag inte har något att göra och dels för att jag saknar en av dom otroligt mycket! Det blir alltså väldigt mycket bilder!

Sabina. En nordsvensk som jag red i två månader innan jag började rida Willow♥




Filur. Också en nordsvensk. Honom red jag i ett halvår tror jag, innan ägaren skulle sälja honom.




Amira. Jag har ingen aning om vilken ras hon är. Henne red jag en vecka på ett ridläger men det kändes som att vi hade känt varandra superlänge!




Sorbonne. Ett halvblod som jag red i ett år.




Apakullas Willow♥ Ett connemara/fullblods sto som jag red i nästan tre år. Hon lärde mig otroligt mycket! Hon var och kommer altid vara den bästa som finns! Som ni kanske förstår så kommer det bli ganska många bilder här! ♥




























Sen har vi lilla Tracy.♥ Hon är ett halvblods sto som jag rider några gånger i veckan nu när hennes ägare behöver hjälp.














Det var några avde hästar jag har ridit. Det finns många fler! Speciellt om man ska räkna med alla man har ridit en gång bara. Det kan bli ganska jobbigt att kolla på! xD Sen har jag inte bilder på alla heller ;) 

Riktigt bra gjort om ni orkade kolla igenom! xD

Puss♥

mms

Eftersom min mobil är knäpp så kan ja ginte heller ta emot mms. Jag fick i stället ett tomt medelande frpn Calill i går. Jag gick in på telia i dag och kollade vad det var för någon bild. Det var en från studentshowen som hon hade tagit! Det var väldigt kul att se! Det var kul att hon skickade den bilden till mig också! :) Jag blv jätte lad av att se den! :)

Puss♥

Den är lite suddig men den är tagen med hennes mobil. Men väldigt roligt att se!
10062011.jpg


Bra start

Det blev en väldigt bra start på lovet... Superont i magen och förkyld som jag vet inte vad! Men trots det sitter jag nu och väntar på att Saras familj ska komma utan henne. Hon ska nämligen jobba! Men vi har sagt att vi får träffas någon annan dag då båda kan :)

När jag har väntat har jag gjort i ordning jordgubbar, gjort sallad och städat. När jag gjorde sallad lyckades jag få äppelcidervinäger i ögat -.- Så nu är hela mitt öga rött! Hoppas det lägger sig snart för det svider som eld även fast jag har sköljt det med vatten! När dom kommer ska vi förmodligen äta så får vi se vad som händer sen. Eftersom Sara inte är med så kan jag passa på att ta det lite lungt eftersom jag fick så ont i magen!

Nästa vecka kommer bestå av häst! Jag ska rida både Tracy och Sonette för Calill hinner inte. Jag ska nog inte rida varje dag men ajg ska förmodligen hjälpa Johanna med Tritla också så det blir nog varje dag fast på olika hästar. På tisdag sak Lotta med till stallet och rida Sonette! Så ska jag få kolla på Lottas lilla valp också! Det blir nog jätte kul! Jag kan ju inte så mycket vägar där ute än så jag ska rida med Calill någon dag också. Så att jag inte kommer bort helt i skogen!

I morgon ska jag till Örebro och fixa min mobil som vägrar skicka iväg sms... Jag får låna mammas så länge som tur är :)

Nu sak jag hjälpa mamma och pappa så att vi blir klara med maten :)

Puss♥

Det är samma bild som jag laddade upp igår men jag har redigerat den här vilket jag tycker blev lite finare ;)

SOMMARLOV!

I morse gick jag upp som vanligt för sista dagen i ettan! Dagen började med en studentshow för studenterna. Det var mycket mer drag i dag så det gjorde det hela mycket roligare! Jag känner att jag inte kommer kunna sjunga ordentlig på ett tag nu! Rösten är ganska sliten kan jag säga! xD
När vi var klara med den showen så började vi plocka ner scenen innan det var dags att springa bort och sjunga när studenterna klev ut på trappan. Vilket inte kändes helt nödvändigt eftersom det inte var någon som lyssnade! Jag längtar som tusan tills det är min tur nu! Men det är bara två år kvar! Det känns som att man nyss räknade det till "bara" 10 år tills man fyller 18. Vilket jag gör om mindre än ett år! Helt sjukt! Det finns vänner m.m som har försvunnit ur ens liv. Man har fått nya vänner och man har vuxit något enormt som person genom det som man har fått hantera. Endel saker kommer mna ha med sig hela livet och endel saker kommer mna glömma bort om några år. Men vännerna man har nu kommer man förmodligen ha kvar hela livet!

I alla fall... När vi hade sjungit klart så samlades vi i nalen för att sen få gå på sommarlov! I hela tio veckor kommer vi ha sommarlov! Så himla skönt! Jag ska jobba åtta av de veckorna men det är inte allt för jobbiga arbetstider så det ska nog vara lugnt ;)

Nu ska jag bara njuta av sommarlovet och göra absolut inget alls!

Puss♥



Titta vad jag hittade!


En dag kvar!

I morse försov jag mig och fick stressa som fan till bussen. Men jag hann som tur var! När vi kom till skolan så bytte vi om till showkläderna och sen sjöng vi upp. Sen var det dags att gå in i omklädningsrummen och vara tysta för då började det komma in folk. På första konserten var det fullt så det satt folk på läktaren till och med! På andra var det fullt också! Det var itne så mycket drag men i morgon kommer det gå vilt till ;) Så i morgon är den sista och sen är det SOMMARLOV!! Det ska lbi så himla skönt!

När jag kom hem vid halv ett ungefär så åkte jag ner på stan och hämtade min bikini som jag hade beställt. Det var jätte söt! Det kommer ett kort på den längre ner :) Sen köpte jag med Sallad till mig och mamma. När vi hade ätit så gick jag på långpromenad med Caesar. Det var riktigt varmt kan jag säga! Så när jag kom hem hävde jag i mig vatten!

Nu ska jag gå ner och duscha så att mitt hår hinner torka lite i alla fall ;)

Puss♥

Lite suddig bild men som vanligt är den tagen med webbkamerna ;)

Första showen

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen efter en helt utmattande dag! Vi hade första studentshowen för allmänheten i dag vilket jag tycker funkade bra! I morgon får man tagga till inför alla ettor och tvåor eftersom det inte brukar va så mycket drag där! Men desto mer vi taggar och har kul så kanske dom i publiken också blir
glada :)

Igår var jag på introduktion på Mcdonalds. Jag ska börja jobba den tjugonde med pomesfrites utbildning ;) Det är sånt man ska lära sig innan man jobbar ordentlig så att man inte ska göra fel eller göra sig illa! Sen den 26 ska jag på kassa utbildning och sen tror jag ja får börja jobba :) Jag sak jobba i åtta veckor och sen får jag förlänga om jag tycker att det känns bra och om dom där tycker att jag jobbar bra :) Vilket jag hoppas på för betalningen är inte helt fel ;) Alla som jobbade där igår var jätte trevliga så jag tror jag kommer trivas väldigt bra :)

Nu ska jag sova och ladda om till i morgon då mans ak på med leendet och sjunga för fulla muggar!

Puss♥



Sista dagen med ledigt

i dag har jag först varit i stallet och hjälpt Freddie med Sonette. Dom fick trava lite i dag vilket funkade jätte bra! Dom var jätte duktiga båda två! Vi tog det lite lugnt eftersom det var så himla varmt! När vi var klara så släppte vi t Sonette i hagen igen så gick jag för att hämta Tracy. Idag fick det bli en tur i skogen eftersom det har varit så jälka varmt! Vi red en väg som jag red för några dagar sen men jag var inte rikigt säker på vägen. När vi kom fram till en liten gräsväg som vi skulle svänga upp på såg jag inte den med Tracy började kolla så konstigt på skogen vilket var tur annars hade jag missat vägen som var ditåt hon kollade! Sen i slutet av den vägen hade jag ingen aning om vilket håll jag skulle åt så jag chansade på vänster. Men det ville inte Tracy utan hon vände och gick åt höger! Så jag ringde till Calill och frågade om jag skulle åt höger. Vilket vi skulle! Så det är tur att Tracy vet vägarna annars skulle vi kunna hamna vart som helst! xD Vi tog det ganska lugnt eftersom det fortfarande var ganska varmt när jag red men ändå var tracy genomsvett! Så när vi kom tillbaka så svampade jag av hela henne med vatten innan jag släppte ut henne i hagen till Sonette. Jag hann också mocka, göra i ordning mat inför kvällen och sopa grundligt medans freddie gjorde i ordning Sonette. Då hade jag sparat lite tid där i alla fall. Jag får ju så himla lätt omt i huvudet när det är såhör varmt så jag har druckit litervis och försökt hålla mig i skuggan medans jag var i stallet men fick änrå världens huvudvärk! Vilket inte är så skönt men det är bara att vänja sig!

När jag kom hem så satte jag mig på altanen där jag har suttit tills för några minuter sen. Fast jag var faktiskt och handlade också. Åka moppe i klänning är inget jag rekomenderar! xD

I morgon ska jag på intorduktion på Mcdonaldsefter skolan så jag får se om jag hinner blogga något.

Nu ska jag i alla fall gå och duscha och göra mig i ordning för att åka till skolan i morgon.

Puss♥

Jag tycker den här bilden är lite frän!

Soligt

I morse gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka till stallet. När jag hade segat rejält, eftersom jag skulle vara där vid 11, så åkte vi vid halv 11. När jag kom dit hjälpte jag Freddie med Sonette så att Sonette ska lyssna mer på henne så att hon kan rida henne. Det funkade jätte bra! Vi började från marken och Freddie fick sätta gränser så att Sonette inte gjorde precis som hon ville. Sen fick hon hoppa upp och rida runt i paddocken. Men Sonette blev så stressad när tracy var i hagen bredvid med kossorna så vi fick gå ut från paddocken och gå runt på parkeringen eller vad man ska kalla det. Det går runt som en vändplan i alla fall ;) Dom skrittade bara i dag men för att Freddie skulle få en bra kontroll så fick det räcka! Vi övade på att göra halt så länge som Freddie ville, vi styrde mycket så att Sonette gick precis dit Freddie ville. När det kändes som att det funkade bra så fick Freddie hoppa av och leda in Sonette i stallet för att göra i ordning henne för hagen igen. Idag funkade det jätte bra så om det gör det i morgon också så ska vi börja lite med traven också.

När vi var klara med Sonette så tog jag in Tracy för en ridur i skogen. jag fick hjälp av Freddie att borsta men hon är ju så liten så hon nådde precis till magen med huvudet! Supersöt! När Tracy var klar så red ajg ut på en jätte mysig sväng i skogen. Det var jätte stora stenar så vi skittade bara men det är mysigt det med! Det märks att Tracy är hemma nu för hon är mycket lugnare ute i skogen! Jag kankse till och med vågar mig på att rida henne barbacka någon dag!

När jag kom hem men tracy så borstade jag av henne och släppte tillbaka henne i hagen till Sonette. När jag hade gjort det så sopade jag hela stallet och gjorde i ordning mat till hästarna. Det var redan mockat så det behövde jag inte göra ;) När jag var klar fick jag skjuts av Calill hem.

När jag kom hem gick jag ut och la mig i solen i bikini för att kanske få lite färg! Men vi får se om det tog något, Jag tvivlar på det! xD

Det blev ett riktigt långt inlägg! Men det har hänt ganske mycket i dag ;)

Här får ni en bild från ryggen på Tracy!

Puss♥





Lördag

I dag hämtade jag Ludvig vid bussen för en dag med honom! Det var så pass länge sen vi träffades så vi hade endel att prata om! Jag har nyss skjutsat honom till hans bror innan han skulle åka vidare hem till tiveden. Så nu resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra! Det är ju så himla varmt! Man vill knappt vara ute för om man är ute känns det som att man ska smälta bort! Så jag ska väl försöka hitta på något att göra inne eller i skuggan! För i morgon ska jag ju vara ute en hel del!

Nu måste jag hitta på något att göra!

Puss♥



Hemma

Nu har Mysan och jag precis kommit hem till henne efter en dag i öredro med massa shopping. jag hittade faktiskt lite och endel saker som jag ska köpa nästa gång när jag har mer pengar med mig ;)
Jag hittade i alla fall två t skirtar, tre par trosor, ett linne, och en present till Mysan som fyller år på sändag! När jag är i örebro nästa gång ska jag köpa tights, mjukisbyxor och en mjukiströja! Mina mjukisbyxor är ganska slitna så jag behöver ett nytt par! När vi hade gått runt i massa affärer så var man helt slut i både fötterna och huvudet! Så jag kommer sova gott i natt! Det är ju så himla varmt också så man orkar knappt tänka! jag har till och med gått i klänning i dag! Vilket inte händer så där jätte ofta!
Nu tror jag vi ska kolla på en film och bara ta det lugnt tills det blir så pass svalt så att man kan rida. Man har varken lust eller ork när det är såhär varmt! Inte hästarna heller! Så det blir ridning i kväll! Sen ska jag åka hem och sova riktigt ordentligt!
Nu ska vi kolla på film!
Puss♥

Fullt upp!

Nu har jag precis kommit hen efter att ha varit hos Calill och ridit. Först så fick jag och lilla Freddie borsta och göra i ordning Sonette. När vi var klara så red jag runt en stund i paddocken på henne i alla gångarter så att hon inte skulle vara så pigg när Freddie skulle rida sen eftersom hon bara var 7 år. Hon hade inte ridit så länge men jag tycker att hon var jätte duktig! När jag hade ridit så hjälpte Freddies mamma henne när hon skulle rida så gick jag och hämtade tracy och gjorde i ordning henne för en ridtur i skogen med Freddies mamma. Det blev en riktigt härlig ridtur! Väldigt trevligt! När vi kom tillbaka sen så släppte vi ut hästarna i hagen efter att ha svmpat av dom lite. Sen gjorde jag i ordning mat i boxarna till båda hästarna innan det var dags att hoppa in i Calills bil så körde hon hem mig. Jag ska dit på söndag och måndag också och hjälpa Freddie med Sonette också. Kul att hjälpa till! Freddies mamma pratade om att jag gärna får sitta barnvakt och hjälpa till om det behövs någon gång! Sen Sa Calill att jag gärna får hjälpa till om dom ska åka bort någon helg med hästarna. Vilket är kul att jag får göra :)

I morgon så ska jag och Mysan på shopping runda i Örebro. Efter det ska vi hem till henne och rida! Jag ska också rida! :) Sen så ska vi ha lite filmkväll så får mamma eller pappa hämta mig sen :) Ska bli väldigt kul att bara vara vi två :) Det var faktiskt ganska länge sen :O

Nu har ju mitt schema eller vad man ska kalla det ändrats så jag tänker dra det igen bara så att jag ska komma ihåg allt sen! xD

FREDAG: Öredro med Mysan. Rida.
LÖRDAG: vara med Ludvig.
SÖNDAG: Hjälpra freddie med Sonette så jag antar att jag ska rida lite då också.
MÅNDAG: Samma som dagen innan.

Det är mycket ridning den här veckan! Fast på ganska många olika hästar! Men det är bara kul :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta mig något att äta för jag känner att jag börjar bli lite smått hungrig!

Puss♥


LEDIG!

Nu är det äntligen lång helg efter några slitiga dagar! Vi har hållit på att öva för fullt! Men resultatet tror jag kommer bli ganska snyggt! Så ajg tycker att de flesta ska komma och kolla på onsdag klockan sex i ishallen i Hallsberg! Inträdet kostar 50 kronor och betalas på plats! :) Så på onsdag är alltså våran första konsert. sen har vi massor av konserter för skolan och spnt på torsdag fredag och sen är det dags för ett efterlängtat sommarlov! Jag känner mig faktiskt riktigt taggad inför konserterna! Alla som sjunger är så himla bra! Nu ska jag inte favorisera men de på som sjunger sista låten så sista medleyt är för jäkla bra asså! Det finns väldigt många som är bra kan jag lova!

I dag har jag då som sagt varit i skolan. Sen när jag kom hem så bytte jag om för en idtur i skogen på Tritla. Jag hade tänkt rida barbacka för att skona mina knän mer smärta än dom redan får utstå under peretitions dagarna. Så jag hoppade upp utan problem på en väldigt pigg islänning! Sen tänkte jag att vi kan ju prova lite trav och galopp och om jag ramlar av så gör jag det. Så vi började trava. Vilket funkade bra första gången. Andra gången tänkte jag att vi kan ju ta lite galopp. Så vi fattar galopp och pigg hästen går knappt att få stopp på! Hon är ganska stark som det är och sen sitter man barbacka och hon var skitpigg. Men eftersom jag är ganska envis när det gäller ridningen så fick jag stopp på henne och som veläning fick hon mycket klapp på halsen och mycket prat med bra i sig! Jag klarade hela ridturen utan att ramla av! Det var super mysigt att rida barbacka igen! Det är det bästa som finns asså!

I morgon ska jag rida Tracy hemma hos Calill eftersom hon flyttade hem i går. Det kanske jag skrev igår.
Men just nu så ska ajg nog faktiskt gå och lägga mig! Jag är så himla trött så jag skulle verkligen behöva sova!

Godnatt! ♥