Light

Bilder från weheartit♥


















Fett

Idag hade mina kläder kommit från nelly. Allt passade och i morgon ska jag testa träningskläderna genom att gå ut och gå efter skolan. Jag hoppas att mina knän så småningom tillåter mig att börja springa men än så länge håller jag mig till att gå!

Idag var det friluftsdag. Eller ja vi gjorde muffins vid öppen eld, kokade vatten, och gjorde mat. Maten blev ganska god så jag ska prova göra det hemma någon dag! Det kanske får bli på lördag när Emma och Linnea kommer!

Idag köpte jag något som heter ricinolja, vilket egentligen är till som laxeringsmedel, men i mitt fall har jag läst att det ska vara jätte bra för håret. Man ska massera in i hårbotten och dra ut det som är kvar på fingrarna i resten av håret. Sen ska man låta det verka i minst 30 minuter för att sen tvätta ur det med schampo och balsam som vanligt. Man ska använda det 3 ggr i veckan.Det hjälper håret att bli tjockade, växa snabbare och blir glansigare.
Jag tycker att det är värt ett försök.
Så nu sitter jag med det i håret och hoppas på resultat!


26


Jahopp?

Jag vet inte riktigt vad jag får skriva. Så det kommer nog bli ganska tråkiga inlägg nu framöver.
Musiken går skit. Jag trodde jag förstod och var jätte glad. Men på min dator hörs inte basen så jag hör inte vilket akord det är.

På bussen hem från skolan satt jag med Frida och Linnea och pratade om sommaren. Vilken kommer bli en väldigt rolig sommar med mycket att göra! En väldigt rolig sommar!
På lördag kommer Emma och Linnea hem till mig. Mamma och pappa ska till farmor så då ska vi ha myskväll!

I morgon är det friluftsdag så då är det på med mjukiskläder och tåliga skor. Geggigt som tusan! Vi har en lektion i morgon efter friluftdagen och sen ska jag hem och plugga till provet i svenska.

Jag behövde inte stanna kvar i skolan i dag för jag hann plugga på rasterna/håltimmarna vi hade. Lite skönt! Då slapp jag plugga hemma i alla fall!

De här låtarna går ständigt på spotify både i mobilen och på datorn!




Erase

Sklan i dag gick ganska snabbt faktiskt! Vid lunchen fick jag ont i magen av magkatarren så det blev knappt någon lunch. Så i morgon ska jag gå upp till skolsköterskan och prata med henne. Då slipper man krångla med att boka tid. Men om hon tycker att jag ska söka för det så får jag väl boka tid.

Nu sitter jag i alla fall och målar mina naglar. Jag har faktiskt pluggat massor i dag! Och hjälpt Johan med hans läxor. Jag skulle ha pluggat körkortsteori men han ville ha hjälp så jag får väl börja i morgon! Jag funderar på om jag ska ta med dom bökerna till skolan ifall jag kanska ska vara kvar efter att jag har slutat och åka mad pappa hem. Jag har lättare att plugga när jag inte har något som stör förutom musiken i öronen. Men vi får se :)

Nu ska jag fortsätta måla naglarna och sen sova!


The end


Snart

Jag har räknat och det är 64 skoldagar kvar till sommarlov! Undanräknat lovdagar och helger. Det är faktiskt inte så mycket. Det kommer få skit snabbt! Så innan man vet ordet av kommer det vara sommarlov!


Count the stars

Idag är ju sista dagen på lovet. Lovet har gått alldeles för snabbt! Jag har inte hunnit med ett dugg! Jag har inte heller fått sova ut. Varje morgon har någon sms'at eller ringt. Vilket är jätte irriterande! Som tur är så är det inte jätte lång tid kvar tills påsklovet så då hoppas jag att jag får sova ut i alla fall!

Idag fick jag med pappa till Örebro. När jag klev ut ur bilen vid marieberg så såg jag att det var hål i mina leggins så jag fick med mig två par nya hem! Sen fick jag några extra tallrikar och två till muggar av mamma och pappa! Sen köpte jag några fler bestick som jag köpte likadana igår. De var väldigt billiga så vaför inte? Jag kommer ju behöva dom när jag flyttar!

När jag nu har köpt lite flyttgrejor börjar jag faktiskt få lite lust att flytta. Få ha det jag vill ha hemma som inredning. Få sköta allt själv! Fast jag kommer nog inte flytta än på några år.

I morgon är det dags att gå upp tidigt som fasen igen. Jag har lite sovmorgon som tur är! Jag har skutit upp allt pluggande på lovet för jag har helt enkelt inte orkat. Så i morgon ska jag börja råplugga. Vi har prov på fredag, glosor tills på tisdag tror jag det var, och uppsats på torsdag. Sen har vi en låt vi ska göra i muprod'en och sen ska vi planka "my life would suck without you". Så vi har lite att göra. Men göra låten och planka låten får vi göra på lektionstid så det behöver vi i alla fall inte ta hem!

Nu ska jag gå ner och äta och sen är det snart dags att sova!


Tell me


Teenager








Gulligt

Kolla de nya lakarna jag köpte! Jätte söta!
Jag försöker få pappa att vilja åka upp till örebro en snabba i morgon också! Jag skulle verkligen behöva nya skor! Vilket jag inte tänkte på i dag -.-

I morgon ska jag i alla fall jobba först :)


Spara

Dagen började med tre timmars jobb. Efter det åkte jag, mamma och Johan till Örebro. Jag fick med mig ganska mycket hem faktiskt!

*Tunika
*Linne
*Smörknivar
*Måttredskap (dl, tsk m.m)
*Glas
*Bestick
*Tallrikar
*sängkläder
*Hårfärg
*Sminkborttagning
*Ett helt och längre armband
*Väska
*Nagelfilar
*Muggar

Sen tror jag inte det var någe mer! Tallrikarna var i ett sett om stora, små och djupa. Sen ska jag köpa till små skålar i samma färg. På hela dagen har jag också sparat in 750 kr! Superbra! Älskar presentkort! ;)




!


Not yet


Tack!

Titta vad mamma och pappa kom hem med! Jätte snällt!
Sen måste ni också så vad jag lyckades göra på mig själv. Det ska föreställa en inbakad fiskbensfläta ;) lite stolt över att ha kunnat göra en någorlunda på mig själv!


Tomorrow

I morgon ska jag jobba 12-15. Lite lagom. Efter det ska jag till Örebro och utnyttja presentkorten jag fick i julklapp. Jag ska köpa en ny väska och sen hitta något bra på ikea! Man kommer ju alltid behöva saker tills när man flyttar hemifrån! Det kommer nog dröja men då slipper man köpa en sak mindre i alla fall! Så jag ska nog faktiskt köpa tallrikar. Det kommer finnas så mycket annat som jag måste ha tills dess så om man börjar köpa lite här och där så kommer man ha ett litet lager och kan då fokusera på de större sakerna! Som en säng till exempel!

Idag hade jag ont i magen på förmiddagen men det har nu blivit bättre. Så jag har gått en promenad med Caesar som var superduktig! Det känns på honom att det börjar bli vår. Han blir mycket lugnare och bättre att gå i koppel med! Jag har också börjat tänka på hur jag gör när jag går med honom och han har fått söka sig till mig och inte tvärt om. Som när han går ut på gräsmattan för att nosa och sen ska komma tillbaka till mig har han fått göra just det i stället för att jag ska "fiska upp" honom igen. Vilket gick jätte bra! Sen när man möter andra hundar kortar man automatiskt kopplet men i dag släppte jag efter i stället och han fortsatte gå fint vid min sida! Han är ju faktiskt fem år så man tycker väl att han egentligen ska kunna sånt men man lär sig ju nytt hela tiden!

Han är ju världens snällaste!






True


You


Give a little time


Äntligen!

Idag hade jag sån mensvärk fast jag hade tagit tabletter så jag stannade hemma. Det var sista dagen i dag på teorin men jag får plugga extra på det som de gick igenom hemma bara :) Jag började med frågorna i boken igår. Sen någon dag måste jag börja läsa igenom körkortsboken också. Plugga skyltar måste jag också göra!

Igår var vi ju hos Frida på kvällen. Riktigt mysigt! Film, tacos och godis. Vi pratade massa gamla minnen som jag trodde att jag hade glömt för länge sen!

Jag var ute i trädgården förut med Caesar. Termometern stod på 9+ grader! Så himla skönt! Solen värmde på mina ben! Jag längtar verkligen tills det blir vår på riktigt! Blommor, grönt gräs, solen som värmer utan att vara för varm, knoppar på träden, den bara asfalten som precis har fått bort gruset från vintern!






Still feel the same

Igår kom Mysan hem till mig vid fem halv sex och stannade tills tolv ungefär. Vi hann komma igenom tre filmer för hon hade "glömt" boken som vi skulle ha tills vi skulle plugga. Vi hade kommit överens om att det bästa var nog att "glömma" boken. Så det blev massor med prat och filmtittande :)

Idag ska jag först till teorin och sen åker jag hem med pappa. Sen åker eller går jag till frida för tjejkväll. Eller man får bog kalla det mer myskväll för Gus ska vara hemma ;) det ska bli jätte kul!

Jag har världens mensvärk så jag hoppas att jag slipper gå dit i alla fall. Hem måste jag gå för mamma och pappa ska upp och jobba och då känns det lite elakt att väcka dom mitt i natten för att dom ska upp och hämta mig. Då kan jag lika gärna gå :)


Stronger

Teorin idag gick bra. Det mesta är ju sunt förnuft. I alla fall det vi gick igenom i dag xD efter att teorin var klar gick jag och satte mig på god smak. Jag var tvungen att äta något innan jobbet så det blev en sallad. Jag kunde äta upp nästan hela innan jag började må illa och få ont i magen! jag undvek pastan och struntade i det vita brödet. Det kändes jätte nyttigt när de frågade om jag ville ha något att dricka och jag svarade: vatten tack. Och om jag ville ha bröd: ja tack men igen smör. Så säger jag aldrig annars kan jag intyga er om! Men jag tror att jag är på bättringsvägen för jag kan äta lite mer innan jag mår illa nu, och det gör inte lika ont i magen heller. Så jag hoppas på att det ska gå över snart! Men jag ska fortfarande ta det försiktigt!

Efter att jag hade ätit klart gick jag till pappas jobb och satte mig och väntade på att det skulle bli dags att åka till jobbet.
De två första timmarna på jobbet var det massor med folk men det lugnade ner sig och de sista två timmarna var det jätte lugnt! Men det är skönt det med! :)
Carro som jobbade i dag sjöng i köket så bortsätt från radion så hade man live musik vilket inte är helt fel! ;)

När jag kom hem hade mamma röjt ur bastun så att vi kunde basta. Då hade dom hittat en massa gamla saker som det egentligen bara är att kasta men en del blev ganska kul! jag gillar inte att basta men pappa uppskattade det :) jag tycker det blir för äckligt varmt! Visst i två minuter går det brann sen blir det alldeles för varmt! så jag håller mig helst utanför ;)

Nu ska jag sova! men innan det måste ni kolla på den här bilden. Som johan sa: utvecklingen går framåt. Det här är min första mobil till höger och min nyaste till vänster. Fast det borde ni se utan att jag förklarar ;) eller ja det är Johans mobil men min är ju likadan, fast med lila skal såklart ;)


Väntar

Nu sitter jag på körskolan och väntar på att teorin ska börja. Vilket betyder att jag får vänta i 30 minuter till -.- sen när teorin är klar så ska jag gå och äta och sen vänta i ytterligare 1,5 timmar på att börja jobba. Så det är bara en massa väntan i dag. Men måste man så måste man ;)

Nu ska jag nog läsa lite i min engelska bok så kommer tiden gå lite snabbare :)


Chocolat

Just nu sitter jag och kollar på chocolat! En riktigt bra film! Jag har sett delar av den innan men aldrig hela.
Hela dagen har varit en film dag vilket har varit jätte skönt! Jag börjar få pms också så då är det skönt att vara själv!

I morgon ringer klockan vid 10 och då är det dags att göra sig i ordning för teorin. Sen ska jag försöka äta lite och sen kör pappa mig till jobbet. Jag jobbar 17-20.30.

Jag målade lite här om dagen men när jag hade gjort halva bilden så fick jag nog och orkade inte konsentrerar mig mer på att få det bra så det blev ju som det blev ;) men ni får se den i alla fall!

Nej nu ska jag fortsätta kolla så jag bloggar mer i morgon :)




Let them go...

I morgon ska jag sätta mig på bussen och åka mot körskolan för att börja med teorikursen inför körkortet! Fram tills tordsag är den. Sen ska jag plugga själv. Det är ju ett tag kvar så jag ska ta lite i taget! Men det känns ändå skönt att ha börjat med det. Sen är det bara riskettan och två körlektioner kvar. Riskettan ska jag göra 11 mars och sen är det inte lång tid kvar! Vilket känns helt sjukt! Fast det ska bli jätte skönt att ha en egen bil och slippa vänta på skjuts!
Det känns som att jag har skrivit det här förut men i sånt fall får ni väl läsa det en gång till ;)

Igår hade pappa gjort jätte god mat som vi skulle äta på kvällen. Soppa. Vilket skulle bli jätte gott och jag var jätte hungrig! Jag börjar äta och får ont i magen och började må illa. Så det blev bara lite soppa och en liten bit baguette. Jag såg fram emot god mat som jag kanske skulle kunna äta men nej då. Soppan som var så god -.- Typiskt!

 





Hahahahahah!!!!!

Fy fan!! Jag kollade en liten stund på melodifestivalen och vilket skämt! Det är inte klokt hur sista rösten kan gå till final?! Det är sjukt skrattretande! Hur kan man vill skicka en sån låt till stora finalen och göra bort Sverige totalt? Jag blir nästan förbannad, samtidigt som jag vill asgarva!! Sen kollar man på Facebook och då är det hur många inlägg som helst om hur dåliga dom är!!

Ny ska jag sluta vara sur och kolla på vampire diaries ;)


Fun

Nu är jag hemma efter att ha varit på Friday night live. Vilket var jätte kul! Banden som spelade var jätte duktiga! De som spelade hoppade omkring på scenen och dansade.De var nästan galna ibland!
De hade väldigt bra musik som fick en att rysa flera gåner! Ja nöjd med kvällen helt enkelt!

Jag tog massa bilder men kameran ville inte ha den inställningen som jag ville så nu måste jag redigera alla bilder så kommer ni få se dom sen :)

Nu ska jag sätta igång en film :)


Forget it all

Nu sitter jag i klassrummet och har företagsekonomi. Tobias pratar med alla om provet och vi ska jobba. Lotta och jag har kört fast och eftersom han inte är här inne kan vi inte få hjälp -.- men vi är snart klara så det gör inget.
Vi slutar om 20 minuter och då är det lov! Så himla skönt! Jag har bokat teori till körkort så jag kommer ha att göra! Måndag till torsdag ska jag vara på körskolan i Hallsberg. På måndagen ska jag jobba efter och på tisdag hoppar Mysan på bussen hem och pluggar med mig. På onsdagen är det tjejkväll efter och på torsdagen kommer jag få ta det lugnt efteråt! Sen är det bara fredagen som jag inte har planerat in något. Vilket kommer vara väldigt skönt! Inget att göra alls!

Jag måste vida en fläta som jag gjorde på Lotta förut! En fiskbensfläta! Jag blev ganska nöjd faktiskt!


Crazy

Igår och i förrgår var jag hemma från skolan. Idag kom vi fram till att jag har magkatarr. Jag har knappt ätit på tre dagar och jag kan inte äta för jag får ont i magen och mår illa. Jag var på Apoteket förut och fick några tabletter sim jag hoppas kommer funka annars ska jag boka ett läkarbesök så att jag kanske kan få något som kan hjälpa.

Idag hade vi matte prov och eftersom jag hade ont i magen och mådde illa så kunde jag inte fokusera. Så det gick åt helvete -.- det hade det dom gjort annars också men mer nu!

Fick reda på företagsekonomiprovet idag. hade jag inte gjort ett litet slarvfel så hade jag fått vg -.- så irriterad jag blev på mig själv! Men jag får göra bättre ifrån mig på nästa grej vi ska göra.

I morgon ska jag först till skolan och sen hem. Sen ska jag hoppa på bussen igen och åka till Hallsberg för att gå på friday night live. Jag gör ju aldrig något på helgerna, så det ska bli kul!

Nästa vecka kommer se ut såhär:
Måndag: jobba 17-20.30
Tisdag: plugga med Mysan
Onsdag: tjejkväll med Emma, Frida och Linnea
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: jobba 12-15
Söndag: jobba 12-15


Hmm...

I morse började jag må jätte illa och fick ont i magen så jag åkte hem från skolan. Pappa skjutsade mig så att jag slapp åka buss när jag mådde illa! Det har fortfarande inte gått över och jag känner mig mer hängig nu! Jag har också börjat kallsvettas vilket inte alls är kul! Jag har också skitont i huvudet så jag ska lägga mig tidigt i kväll så att jag kanske mår bättre i morgon. Det är många som är hemma från klassen nu så det går nog något. Och jag har alltid turen att få det!

Jag hade tänkt att gå förbi netto när jag kom hem från skolan för att köpa varsin chokladask till de i familjen men det sket sig ju -.- Typiskt! Då blev jag faktiskt besviken! Aja de får väl nöja sig med en kram ;)

I dag har jag bara tagit det lugnt. Kollat på film, gjort klart geografi arbetet och lite sånt. Jag har suttit inlindad i min gosiga filt hela dagen i alla fall! Filt och tofflor. Mysigt!

Nu ska jag skriva ut arbetet i geografin och sen fortsätta med något som inte alls är vettigt, kolla på film!




Alla ♥ dag

I dag är det alla hjärtans dag. Som vanligt spenderar jag den dagen själv.
Det är inte min favorit dag på året om man säger så! Det är bara en påminnelse att man inte har någon att spendera den med!

Men dagen till ära har jag i alla fall tagit lite kort :)




Morr

Imorse när jag kom till skolna tidigt för att öva ensamble med min grupp så var alla salarna upptagna av ettorna och tre av fyra var där. Så vi satt i datasalen och lyssnade på en andra låt vi ska spela. Sen var det engelska och geografi. Sen lunch vilket var händelserikt kan man säga! Lite smått pinsamt!
Jag och Lotta satte oss vid ett litet bord där det stod en bricka utan människa och tallrik men vi drog slutsatsen att personen hade gått från maten. Så vi satte oss. När vi hade suttit i några minuter kom det en kille och satte sig med sin tallrik vid vårat bord. Både Lotta och jag blev knäpptysta och åt snabbt som satan och gick sen därifrån! Vi tog ju hans bord! Som sagt pinsamt!
Efter maten var det företagsekonomi och alla var väldigt trötta så det var lagom flummigt! Tobias (ftgekonomi läraren) Drog skämt om titanic vilka var ganska dåliga men eftersom vi var trätta så blev det skitkul!
"Vad var det sista de åt på titanic? Isbergssallad!" Hahah!

Sen var det gemu. Vilket slutad med att jag kokade av ilska! Vi skulle planka en hel låt från noll. Vilket inte är helt lätt. Först ska man leta reda på grundtonen, sen ta ut skalan, lyssna om skalan passar, ta ut akorden till skalan, sen lyssna sig till vilka akord som används när. Inte helt lätt! När jag hade fått ut tre akord så var Ellen och Lucas som satt bredvid mig halvvägs genom låten -.- Bra man känner sig då -.-


What it's like...

Nu är jag hemma från jobbet. Det blev bara tre timmar i dag men det räckte för jag är så himla trött! Jag har sovit tio timmar i natt men jag behöver sova mer! Jag sov ganska oroligt också så det kan ha med saken att göra!

När jag kom hem från jobbet drog jag på mig träningskläderna och tränade till en tränings dvd. Så nu är jag slut i benen ;)

Resten av kvällen ska jag planka just the way yo are till gemu'n och plugga matte. Så kvällen kommer bli ganska händelselös! men det är ju söndag så det är skönt! Och eftersom det är söndag betyder det att det är en vecka kvar till lov! Jag ska inte göra något speciellt. Jobba, ta det lugnt och träna. Det ska bli grymt skönt! Sen kommer tiden bara flyga förbi och så är det påsklov och massa röda dagar och sen är det sommarlov! Längtar som tusan! Jag fyller ju snart också! Mamma bad mig att skriva en önskelista redan så då känns det att det inte är jätte lång tid kvar! Visst det är två månder men det kommer bara flyga förbi! Och eftersom jag fyller snart så betyder det att jag snart får ta körkort! Jag tänker fortfarande inte säga när men ni märker! ;)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch!


Svårt

Jag har funderat mycket på tatuering de senaste veckorna eftersom fet snart är dags att göra en. Det är ingen tid bokad eller något men snart hoppas jag att det kan bli av! Jag ska nog göra tre mindre helsvarta fåglar på min axel/skulderblad. Det tycker jag är jätte snyggt! Jag funderade mycket på text som jag skulle kunna ha men jag kommer förmodligen ångra mig om några år och tänka: va fan tänkte jag på?! Så det känns som mer vettigt att göra någon figur. Och i det här fallet fåglar. Jag vill inte ha något jätte stort och pampigt heller liksom!

Nu till något halt annat! När jag kom hem från jobbet fick jag med mig mamma ut på promenad. Vi gick runt ungefär hela Askersund! Pappa kom och mötte oss vid ip så då fick vi sällskap av honom också! Det Var väldigt mysigt att gå promenad i mörkret! Fast jag var ganska skraj när vi gick i skogen! Vi hade ju inte Caesar med eftersom han inte får anstränga sig!
Vi var nog ute i ungefär två timma och vi gick inte sakta! Så motion har jag fått i dag!

I morgon ska jag också träna! Jag ska ju jobba först men sen kanske jag åker till gymmet. Jag skulle egentligen ha gjort det i dag men jag kom hel så pass sent från jobbet så jag hade inte hunnit träna så länge innan de stängde, så det kändes som att det inte var någon ide.
Jag ska börja röra på mig mer och äta bättre! Jag ska försöka satsa på att ha en skygg kropp tills i sommar. Jag ska i alla fall göra mitt bästa så kan jag känna mig lite nöjd sen :)

Nu ska jag sova så att jag orkar jobba i morgon :)här är Föresten två bilder som jag tog med mobilen när vi var ute och gick. En vid hamnen och en vid ip :)


Lördag

I morse vaknade jag halv tio så jag gick upp och gjorde mig i ordning. Nu när jag är klar väntar jag på att klockan ska bli halv tolv så ska jag åka mot jobbet. Det blir fyra timmars jobb i dag och tre i morgon. Lite lagom :) I eftermiddag ska jag nog också gå ut och gå en sväng för nu måste jag börja röra på mig igen! Jag ska nog trycka musik i öronen som vanligt ;) Eftersom att Caesar inte får gå långt än så får jag nog gå själv. Hoppas det inte hinner bli mörkt bara! Jag är ju ganska så mörkrädd ;)

Nu ska jag hitta på något att göra de sista 40 minutrarne innan det är dags att åka


the boys who...

Jag hittade massor av bra listor fast i bildform som jag gillade! De som jag hittade är från we heart it. Samma gäller det andra inlägget (before I die) Jag gillar att kolla på bilder i stället för att läsa en milslång text så här kommer lite biler ;) Även fast det har blivit väldigt mycket den senaste tiden!

Tumblr_luwn4tank01qec0wgo10_500_large

Tumblr_lyj7qzinpl1roshreo1_500_large_187784407_large

1193633-8-1326391686805_large

1193633-8-1326391340936_large

1193633-8-1326391274859_large

Tumblr_lyj8h0y0lq1roshreo1_500_large


Tumblr_lyk5chl5ws1roshreo1_500_large


Tumblr_lyj8bpbalm1roshreo1_500_large

Tumblr_lxxuzlcrin1qg78e0o1_500_large

Akpp-qrceaakgp7_large

Tumblr_ly3w4zb6g71r5rgkso1_500_large

Tumblr_lxlg843q3w1r7byd6o1_500_large

317544_178946762192284_103453126408315_385699_1407273213_n_large

Tumblr_ltk8m6lxhz1r5rgkso1_500_large

Tumblr_lucjoj81t21r5rgkso1_500_large

Tumblr_lwhaxg6gta1qkaxkco1_500_large


Before I die...

Bilder från We heart it

Pinned Image

394758_265247070201162_184634338262436_758233_347635221_n_large

Tumblr_lz3fk0npew1rox3aao1_500_large

Tumblr_lz3q45xxqz1rox3aao1_500_large

X_072b5ce3_large

Tumblr_lyxugejuhk1rox3aao1_500_large

402300_10150545909393720_214313598719_8971656_1158155311_n_large

Tumblr_lyvz0u6h1a1rojpgto1_500_large

407401_353509484667272_243243155693906_1378770_574008638_n_large

400167_353505208001033_243243155693906_1378689_1973273018_n_large

Tumblr_lxsr6bywst1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lspumtvajs1r29t5yo1_r1_500_large

Tumblr_ltkzcgny3s1r29t5yo1_500_large

Tumblr_luewhpy9pf1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lx76z3woem1qhofdi_large

Tumblr_lw2c7vkycj1r6dk1wo1_500_large

Tumblr_lxls5teea61r29t5yo1_500_large





Somebody save me

Igår pluggade jag och Mysan i biblioteket. Vi fick ganska mycket gjort om man räknar bort då jag hela tiden sa lyssna på den här låten, den var länge sen jag lyssnade på! Vi hade musik i ena örat så det blev många avbrott! Men plugg blev det ändå!

I dag var det först skolan och sen hem och plugga. Då gick jag igenom allt inför provet i morgon. Så nu kan kan jag det någorlunda :) hoppas bara det visas på provet också!

Igår lyckades jag ha sönder mitt armband som jag fick av mormor och morfar när jag fyllde tio! Det är de enda riktiga minne jag har kvar från dom eftersom jag inte har pratat med dom sen jag var sex eller sju år! Så det är lite svårt att komma ihåg dom med något annat! Så nästa gång jag är i Örebro ska jag lämna in det för att se om dom kan laga det, vilket jag skulle kunna göra själv, jag vill också förlänga det lite eftersom det är för kort. Jag fick det ju som sagt när jag var tio! Men jag tycker att det är så fint så jag vill ha det helt!
Här är en bild på det :)


Måste bara visa

När jag och Mysan var i biblioteket så jobbade vi med frågorna i boken. Helt plötsligt bär jag skriver så vackert som jag bara kan (lägg märke till att ja var sarkastisk!) så ser jag att texten bakom min hand börjar stiga uppåt med en rasande fart! Titta bara!


Wish you were here

Som jag skrev förut så saknar jag Willow ganska mycket så bara för det får ni dras med massa bilder på våran tid ;)

Det finns så mycket som har hänt som jag vill dela med henne! Men jag ska ringa Sandra (hennes nya ägare) I vår och fråga om jag får komma och hälsa på! Det är inte samma smärta när jag tänker på henne längre! Det gjorde mycket att jag fick komma och hälsa på i höstas! Jag var ett vrak innan! bara det att veta att hon har det jätte bra och veta vart hon är! 

Nu ska jag inte bara babbla massor uten ni ska få se, än en gång, våran underbara tid tillsamans! Som jag nu kan le åt istället för att bara gråta! 

Lektion för Linnéa


KM


Hoppning och vi väntar på våran tur


Uteritt med Linnéa. Allra första gången jag fick henne på tygeln. Det är inte mycket men jag var så stolt!


Jag kommer ihåg att den som tog kort fick flörta jätte mycket för att få hennes öron frammåt! Jag har för mig att det var två eller tre stycken som stod och larvade sig!




Pay & ride 23 mars 2010


Jag tycker den här bilden är så fin!


Emma var med och fotade 2010 ver det nog










Fia fotade en varm dag




Finkort sommaren 2009








Jag och Emma praoade i stallet och på den här bilden var vi och sa godnatt till hästarna


Carro fotar


Olivia fotar. Jag tror att det här till och men kan ha varit 2008!


Mys vid hagen.


En varm sommardag. Mysan fotar.


Finkort 2010. Om jag itne hade gjort vrsta minen hade det blivit ett jätte fint kort!


Lite innan den här tiden hade vi skapat ett väldigt stakt band så jag litade på henne till 110%!

Som sagt 110%! Jag hade gärna viljat jobba vidare med att rida henne utan träns eftersom det gick så himla bra och att jag litade på henne så. Jag hade gärna ridit ut med henne i grimma för jag hade lika bra koll på henne med grimma som med träns!


En av de härligaste grejorna vi har gjort! Jag kommer ihåg att jag red henne såhär tillbaka till stallet, dvs utan tyglar, och vi stallde till och med upp utan hjälp! När man ska ställa upp på stallplanen så kommer man in men näsan mot stalldörren men ska ha den bort från den. Så då är det bara att vända runt!


Här är det terränghoppning! Skitkul! Eller det kanske syns? ;)




Willow var jätte rädd fär "tegelmuren" Så hon tvärnitade, vilket resulterade i att jag ramlade av när jag kom från andra hållet. Jag har en bildserie på det men det tänker jag inte visa ;)


110%




Som sagt 110%!


Vi red många härliga uteritter med Millan som har haft både olivia och Bella på ryggen under tiden jag red Willow


Det var en superkall dag och man var nära påa att frysa ihjäl!


Det blev väldigt många bilder! Jag försökte ta några som ni inte har sätt men jag kan inte hålla reda på alla ;)






Big girl

Jag har funderat på hur mycket jag har växt de senaste åren och hur mycket folk har växt med mig. Både mentalt och på längden. Eller ja allt har förändrats egentligen! Jag har två bilder som visar att jag verkligen har växt på både längden och bredden!

På den här bilden är mina axlar precis vid manken på Willow. Jag tror att det här är 2008.


Här är en bit av min arm vid manken på willow. Jag har också mer kurvor och lår som inte smälter in vid en vägpinne!  sen har jag lite skitiga byxor för att jag har ridit barbacka och på andra ilden har jag itne ridit än ;) Lite till mitt försvar ;)


Nu när jag har laddat upp två biler på willow så känner jag att jag saknar henne ganska mycket just nu! Jag vill ha henne att prata med! Jag har ju mina kompisar och min familj att prata med men Willow kommer alltid vara speciell!






Här får du en...

I går fikade jag med Emma, Frida och Linnea. Det var jätte trevligt och jätte kul att träffa de andra! Vi pratade om nästan allt, hamla minnen som fick en att skratta som tusan!
När jag kom hem skulle jag ha pluggat men jag har noll motivation så i dag ska jag sätta mig i biblioteket i Askersund där jag inte har något annat att göra än att plugga! Jag fick med mig Mysan som också skulle plugga så jag får lite sällskap också :)
Så jag ska plugga företagsekonomi och sen ska jag läsa i engelska boken. När jag kommer hem ska jag planka just the way you are till gehörs och musikläran.

Idag hade jag min första inså lektion. Vi var i aulan och sjöng vilket kändes lite mysko men ändå okej! Vi gjorde massor med olika övningar inom teater. Jag är ju inte den bästa på att improvisera men det var riktigt kul! Det var en övning då vi skulle låtsas ge varandra presenter och då kommer sångläraren, Sofia, på att hon ska ge Mysan en brakfis, som Mysan sen stoppade i en burk och gav till mig. Det blev massor av skratt attacker! Vi skulle såklart inte ge någon äkta så jag fick ingen fis som tur var ;) kul var övningarna i alla fall! Det känns faktiskt bra att vara igång med inså'n igen!

Nu ska vi snart gå av bussen så nu ska jag sluta skriva :)


All you're running from

Nu sitter jag på bussen dom snart kommer gå hem. Vilket ska bli grymt skönt! Sätta sig med en varm filt och näsan i skolböckerna. Skolböckerna kanske inte är det bästa men jag får komma hem och bli varm. Jag har hållit på att frysa ihjäl hela dagen! Gå ut är ju ingen höjdare!

I morgon ska jag nog fika med Emma, Linnea och Frida. Jag är nervös men det kommer nog gå bra. Som jag har sagt tidigare, jag har ju med Emma :)

Resten av veckan kommer spenderas men massor av plugg och smallville! Skönt! Jag har företagsekonomi prov oå fredag och sen ska jag ha läst 100 sidor i engelska boken tills i morgon. Vilket jag kom på i dag -.- så jag har 50 sidor att läsa! Men våran kärare kommer förmodligen inte kolla så att vi har läst, så eftersom jag har prov på fredag som känns väldigt mycket viktigare så kommer jag plugga till det i stället! Jag har lång tid på mig att läsa ut den sen! Den ska vara klar efter lovet och på lovet kommer jag säkert läsa!

I helgen ska jag jobba båda dagarna, det är inte länge men det är lite skönt att få extra pengar! Det var ett tag sen jag jobbade nu!

På första lektionen såg Mysan att det var ett litet stavfel på tavlan som jag var tvungen att ta kort på! Hoppas ni ser! Jag kunde inte komma närmare :/


All that I know

När jag kollar på en serie, film eller löser en bok har jag kommit på mig själv in att boken är tillräckligt bra så lever jag mig in så pass att jag börjar tro att jag är huvudpersonen. Jag tror att det är för att jag gärna vill leva i en riktigt romantisk historia. Jag får vara någon annan.
Så nu när jag kollar på smallville gör dom inte alls som jag vill att de ska göra. Så serien är jag smått sur men jag fortsätter kolla ändå för att se ifall det kanske ordnat sig så att jag kan få det där livet. Jag vet det är jätte konstigt men jag kan känna som de i serien, filmen och boken borde känna. Snacka om att kunna leva sig in i något! smallville nu då, serien är ganska bra från början men den är så pass fram och tillbaka vilket gör att jag bara blir irriterad bär de då inte gör som jag vill men när de väl gör som jag vill så är serien jätte bra. Det är inte bara som jag vill att det ska gå egentligen, det är det sim borde hända. Och har många chanser till att hända. Då bär de inte tar chansen så blir man irriterad! Men jag ska försöka kolla igenom hela serien för att få se hur det går!

Nu ska jag gå mot bussen


Don't you see the danger?

Bilder från weheartit ♥









Tumblr_lxpjswmq6s1rn45dyo1_500_large

311890_111833835587010_108925985877795_54984_1063793_n_large_large

Tumblr_lyvvoc7c771qipu41o1_500_large

Tumblr_lvw2lwdneg1r7le28o1_500_large








Cold and sunny

Jag var nyss ute och fotade lite i det fina vädret. Här är lite bilder :)









Caesar fick först inte följa med ut eftersom han har ont i sin tass. Men han stod vid altandörren och ville ut så mamma släppte ut honom. DÅ var det ju inte lätt att få honom att inte springa. Han har fått sån överskottsenerig nu när han inte får gå långt!











Food

Nu sitter jag i köket och väntar på att potatis klyftorna ska bli klara i ugnen så att jag kan börja steka kött och göra sås ;) jag är inte den bästa på att laga mat men övning ger ju färdighet :) så det är bara jag övar, och jag har ju lång tid på mig att öva. Göra mat efter recept går jätte bra men om jag ska göra från eget huvud kan jag inte göra något avancerat ;)

Caesar var hos veterinären i dag för han har börjat halta. Dom kom fram till att han har en infektion i en muskel, tror jag det var, efter att ha sträckt sig bär han har lekt. Så våran bjässe som behöver två- tre timmars promenader om dagen kommer knappt få röra på sig alls. Stackaren!! så bär han blir bra kommer han ha massor av energi ;)
Förut när jag skulle ge honom mat så ställde jag upp tallriken på en bunke så att han skulle slippa böja sig ner så långt för han får så ont i benet. Hoppas han blir bra snart! Jag tycker inte om att se honom såhär! Han ser så ynklig ut! Det synd verkligen på honom att han inte mår bra :( men han kommer bli bra om han får vila så då kommer han bli sig själv igen!

Eftersom det var sista dagen på praktiken i dag så fick jag med en Ica kasse med massor av saker i! Jätte snällt! De tyckte också att jag skulle söka sommarjobb där men vi får se ;) det har i alla fall varit en jätte bra vecka som har gått jätte snabbt!

Nu ska jag fortsätta med maten :)


Bilder


Ett ljus som jag fick av Johan i julklapp. Det är ett äpple för er som inte såg ;)


Här är lite bilder från förra gången jag var hos Emma




Emma du får säga till om jag ska ta bort bilerna!








Jag hjälpte Emma i stallet, eller hjälpte och hjälpte, jag tog kort medans hon jobbade ;)


Chamsiin

Didrik


Gigi. Halo, Doris och Silvia lyckades jag inte få någon bild på -.-


En överhyper Emma ;)






Därefter lite lugnare ;)


Senast hos mig


Jag provade den nya blixten på blommorna, vilket inte gav ett jätte bra resultat men den här lyckades jag få till ;)



Someody help me

I dag var näst sista dagen på ica. Så idag har jag burit fram varor, vilket i sin tur framkallar muskler! Det är riktigt bra träning och jag blir helt slut i mina ben! Först gå dit, 20 min, sen bära massor med varor upp och ner och fram och tillbaka, vända runt med 10 kilo frukt i famnen, gå upp för en pall och ner igen, så man får ju sin dagliga dos av träning! Vilket inte är helt fel eftersom jag inte tar mig tid till att röra på mig annars. Så den här veckan kanske jag har blivit av med lite som inte ska vara där. Man kan ju alltid hoppas!

Efter att jag hade slutat fick jag skuts hem av en som jobbar på ica. Hon slutade sammtidigt som mig och det var svinkallt så hon frågade om jag ville åka med. Vilket var väldigt snällt!

Så som jag sa är det sista dagen i morgon. Veckan har gått super snabbt och timmarna bara flyger förbi när jag är där! Ganska kul :)

I helgen ska mamma få toppa mitt hår! Det börjar bli ganska slitet! Det väsra är att det börjar bli ganska långt för att vara just mitt hår så hon kommer inte få ta mycket kan jag lova! Men det brukar hon itne göra :) Jag tycker det är så onödogt att gå till frisören för att toppa. När frisören ändå tar typ en dm på håret tycker jag man inte kan kalla det toppning längre! Så för att jag ska få som jag vill vilket jag itne får hos frisörer så får mamma ta av det som ska bort. dvs det som är några millimeter upp ;) Då försvinner längden inte så mycket heller. Vilket inte är helt fel eftersom jag då som sagt tycker att det har blivit ganska långt!
Jag ska ju inte sluta spara heller, jag vill ha långt hår igen! Jag hade ganska långt hår när jag var liten men dum som jag var ville jag klippa upp håret och där försvann flera dm. Och eftersom mitt hår växer väldigt sakta så har jag fott sota för det i många år då håret inte riktigt växer med turbo!

Nu ska jag sluta babbla om mitt hår! Det kanske inte är jätte kul att läsa men jag har i alla fall fått skriva lite ;)

Det här är mitt hår för ungefär ett år sen! Den 22 februari för att vara exakt!


Det här är mitt hår i dag. Jag kunde inte få en bättre bild och jag ville inte ha med ansiktet för jag har värsta finnen mitt i pannan -.- Inte snyggt! Och det är något som jag gärna undviker att visa nu! Men för några år sen var massor av finnar min vardag så jag får väl vara glad att jag bara har en :)
Tur för er att jag hittade en annan bild jag tog för några veckor sen! Man ser i alla fall att det är längre och här är det inte ens plattat ;)



När jag kollade efter en bild som skulle funka hittade jag massa bilder som jag inte har visat än ;) Dom kommer lite senare!









I saw you

Nu börjar det bli dags att gå mot praktiken. I dag är bäst sista dagen och nästa vecka är det skola igen. Då blir det inget få upp halv åtta utan då är det få upp kvart över fem som gäller. Det skulle vara så skönt att bo i Hallsberg när det är skola! Men jag skulle nog inte vilja bo där på lov och sånt! Jag trivs ganska bra i Askersund ;) förutom dom jäkligt tidiga uppstigningarna!

Nu har det börjat snöa också! Det ska bli lite smått snöstorm men jag tror inte att din har sp rätt den här gången! Det har inte blivit snö på hela vintern knappt så det kommer nog inte komma så mycket ny heller. Men man kan ju alltid hoppas. Annars kan det ta och bli vår snart! Det är min favoritårstid! När allt har smällt och det börjar komma blommor och bli grönt. Då tycker jag det är jätte fint! Därför är det min favoritårstid!

Nu ska jag börja ta på mig ytterkläderna och gå ut i snön;)

Jag tog kort genom fönstret i morse och tänkte få med att det snöade men det kan jag ju glömma ;) men det blev i alla fall en fin bild på soluppgången :)


half way around

I går kom det papper i bervlådan som sa vilka datum jag ska göra teoriprov och uppkörning! Gissa om jag blev glad! Men sen är det ju inte säkert att jag kommer klara det dom datumena så jag vill inte säga vilka datum det är. Just ifall jag inte skulle klara det.

Jag började också kolla efter bil i dag! Det känns ganska konstigt! Min första bil liksom! Jag måste då sälja min moppe så att jag ska ha råd att köpa en bil. Så i helgen ska jag nog skrubba moppen skinande och ta kort för att sen lägga ut på blocket. Den går hur bra som helst och är nyservad och eftersom den fortfarande är i ganska bra skick så kan jag nog få endel för den med tanke på priset mamma och pappa köpte den till!
Men eftersom jag inte har någon som helst aning om hur en bil ska vara så ska jag ta mamma och pappa till hjälp när det gäller att köpa och välja bil. Den första ska kanske kunna gå frammåt i alla fall ;) Nej men jag hittade faktiskt tre stycken på blocket till lagom pris och de såg och verkade bra ut. Men eftersom ja gitne har fått moppen såld och jag inte har något körkort än så får bilköp vänta. Även fast man kan kolla :)