Ment to fade

I dag har jag varit ute och gått i två timmar med hela familjen, vilket var väldigt mysigt! Det blev massor med kort men jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen -.- skit irriterande! Fast set finns inget jag kan göra.

Ny ska jag sätta kameran på laddning och sen hoppa in i duschen, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.


That's what I believe in

Jag hade skrivit ett långt inlägg alldeles nyss men klumpiga jag tar bort hela inlägget -.- Smart. Jag ska försöka få det ungefär lika. Jag har nu kollat klart på one tree hill. Jag hoppas verkligen att näste sesong kommer ut snart! Samma sak gäller vampire diaries! Annars har jag ju inget att göra om dagarna! I morgon ska jag i alla fall gå långt med Caesar med musik i öronen. Vilket är väldigt mysigt! Det gäller bara att få sitt lata arsle ur stolen och ta på sig skorna. Sen är det hur lätt som helst! Men innan man har fått på sig skorna så skjuter man bara upp det! Som jag gör! Men om jag kanske kan lyckas få lite bättre kondition nu så kanske det går lättere sen! Nu ska jag leta efter ny musik till spotify. Den jag har börjar bli väldigt uttjatad eftersom spotify är mitt liv! Nu när jag kan ha det i mobilen också så är det ju med mig överallt! Så spotify får aldrig vila!

Beautiful

Det går inte att ladda upp bilder -.- Fan vad trött jag blir!

Exactly who we are is just enough

Nu sitter jag som vanligt i min fotölj och kollar på one tree hill. Jag är nu inne på åttonde sesongen. Jag längtar tills nionde och sista sesongen kommer ut! I morgon ska jag försöka motionera lite. Gå långpromenad eller träna med träningsdvdn. kanske springa en bit också. Aja vi får se. Mina knän får väl tåla att jag rör lite på mig. Annars får någon väl släpa hem mig ;) Jag har märkt vilken dålig kondition jag har fått sen jag slutade rida och sånt. Förut när jag red minst en gång i veckan efter att jag hade slutat rida Willow hade jag i allaf all lite kvar. Men nu har jag ingen lust att rida längre och då har jag också tappat allt! Jag hade riktiga muskler och bra kondition. Men allt är bara puts veck. Så jag får väl försöka komma igån igen så gott det går med tanke på mina smärtframkallare som sitter i mitten av benen. I morgon är det ju också nyår. Men jag ska faktiskt inte göra något speciellt. Jag tycker inte att det är en så stor grej faktiskt. Vist det blir nytt åt och ungdomar super sig fulla. Men jag tycker bara det är mysigt att kolla på raketer och vara omgiven av familj och vänner. Sitta inlindad i en filt och kolla på reketer med kameran i handen ;) Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill!

Telenor

Ni sitter jag och gör massa läxor som ska vara klara v 2. Lika bra att göra dom så att jag har dom gjorda! Jag är nu inne på psykologi och ska skriva om könsrollen på minst 2 a4! Vilket inte är helt lätt! Pappa har nu pratat med telenor så att jag kan få mitt telefonnummer i stället för det konstiga jag fick och jag kommer inte få det förrän 5 januari så jag kommer släpa runt på mina två telefoner xD Fast jag använder iphonen som min mobil även fast ingen vet numret till den xD Så om jag blir seg på att svara om jag får sms så är det för att min telefon förmodligen ligger någonstans där jag inte hör den xD Men huvudsaken är ju att jag få ha kvar mitt telefonnummer sen :) Nu ska jag fortsätta med psykoligin :)

Nya

Igår var jag,pappa och Johan i Örebro och handlade lite innan jag började jobba. Jag hittade faktiskt lite på rean! Jag fick med med ett par jeans, leggins och en kofta hem :)

Nu sitter jag och väntar på att mina kusiner ska komma :) så jag har städat som satan dör set var inte gjort på ett tag! Så nu är det snyggt tills dom kommer :)

Här är jensen :)


I see you

När man kommer hem från jobbet vad för man? Jo man sliter åt sig mobilen och sätter sig hos dom andra och spelar spel ;) man kan verkligen inte låta mobilen vara!! Jag älskar sen!!

Jag måste i alla fall släppa sen snart och hoppa in i duschen.

I natt satt vi uppe till tre och bara spelade spel, kommer sluta bra det här ;)

Jag har nu kommit på hur man får fram så att man kan hopa ner, så nu slipper ni läsa allt i en veva!


Filmmys

Nu sitter hela familjen framför en film som Johan fick av mig i julklapp. Fast mamma, pappa och jag kollar håller på med mobilerna som vi inte har släppt än! Va har laddat upp med choklad, chips och julmust ;) riktigt mysigt! Jag tycker däremot att det är lite läskigt när det blåser som ser gör! Tur att man har tak över huvudet i alla fall!! Om ni undrar varför jag inte använder enter så är det för att jag inte har kommit på hur man gör xD


Älskar den!!

Nu hoppas jag att jag gör rätt ;) jag bloggar nämligen från iPhonen :D nu har jag suttit i timmar och spelat spel och laddat mer nya! Jag kan inte lägga ifrån mig mobilen! Nu ska jag i alla fall fortsätta spela spel ;)


Julafton i bilder



















Sen när det var dasg för kalle anka så lyssnade vi på julmusik och min ena kusin stänger av sterion. Då säger farmor: nej det som var så fint.
Kusin: Håll käften mormor nu är det kalle!
Hahahah!!




Mobilnördarna ;)










Sen kom tomten












Bästa julklappen!











Super glad!

Igår blev det en jätte mysig julafton med massor av mat och paket!

Biler kommer sen!

Jag fick (nu ska vi se om jag kommer ihåg allt)

*Iphone4!!
*iphone skal
*paradis ask
*bakbunkar
*kastruller
*Presentkort på IKEA
(någon vill att jag flyttar hemmifån snart ;))
*presentkort som går till de flesta affärer i stan i örebro
*en filt
*en kjol
*en stickad tröja
*en parfym
*tre dekorationsgodisrör
*en tablettask
*ett ljus som är format som ett äpple
*en afrokam (som inte har sönder lockarna)
*Ett kamera stativ
*En bakbok

Sen kommer jag inte ihåg något mer! Men det kommer bild på allt sen så då får jag väl se om jag har glömt någgot ;)


Everywhere i look

Det börjar kännas lite som jul när granen är tänd och det är en julkonsert på tv'n! Lite mysigt. Även fast jag inte riktigt kan njuta av den här dagen innan jul... Dagen är ju snart slut så jag hoppas att alla är lite gladare i morgon! Inklusive mig!!

Idag har det varit sjukt mycket på jobbet! Fem kassor och kö till dörren! Så vi hade lite att göra! En kvart innan jag slutade tog det av. Det var fyra nya som jobbade i deg vilket är lite kul. Dom är jätte stressade och frågar om allt. Vilket får mig att tänka på hur jag kan ha varit när jag var ny :o Jag känner mig faktiskt lite stolt när de kommer fram till mig och frågar om saker :) Lite mindre stolt blev jag därimot när en stallde sig och sa att muggarna var slut när han tog den sista. Då fyller man för fasen på muggarna!! Men sånt lär man sig ju efter hand. :) De nya verkade i alla fall snälla!

När jag hade slutat kom min moster och hämtade mig och skjutade mig till bussen hem. Mamma och pappa julspurtar på marieberg och köper julklappar ;) Det gör dom alltid! Väntar till sista dagen och kör sen hårt! Jag tror dom tycker det är lite kul faktiskt ;)

Väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade sen naglarna. Och nu har jag hamnat framför tv'n med datorn i knät.

Så nu ska jag fortsätta kolla på tv :)




God jul farfar ♥

I dag för ett år sen lämnade du oss. Vilket inte känns som någon tid alls. Du var nyss här. Farmor tror fortfarande att du finns kvar här hos oss. Om det ändå skulle vara så. Det är tomt utan dig även fast du bodde 15 mil härifrån. Det finns ingen som ringer och säger: det är jag, farfar alltså. Och jag svarar: ja jag hörde det.
Jag vet att du har varit här sen du dog. Jag har känt att du har kollat så att vi har det bra.
Vi kommer ses igen!

Jag saknar dig jätte mycket!♥


Change my ways



"Let youre lightshine. Be a source of strenght and courage, Share your wisdom. Radiate love."

"Be yourself always, 'cause there's no one better!"

"If you're lucky enough to be different, don't you ever change."

Hahahah!

Mamma frågade mig vad texten på den norska låten som vi hade på showen betydde. Så jag hittade txten och översatte den på google translate. Det här blev resultatet:

Tyvärr
kom jag upp för att stänga
mitt hjärta och mitt sinne
och full av längtan suck:
Kom, Jesus, men här inne!
Det är ett underligt hus,
du har det, till och med inköp,
du bör nog enhet
Här i mitt hjärta inslagna.

Jag gillar palemgrene
tycker om ditt hem
sängkläder

Hahahahah!!!


Flitig

Sen jag vaknade har jag hunnit göra rischoklad och dammsugit undervåningen. Lite har jag fått gjort i alla fall! Jag ska nog snart stoppa ner rischokladen i en låda så att dom inte blir uppätna innan jul!
Vi har som tradition att vi gör julgodiset varje jul och tar med oss. Så vi har gjort rischoklad, ljuschoklad med skumtomtar och vitchoklad, mosartkulor och knäck än så länge! Det kanske blir lite mer mosartkulor, men vi får de vad jag orkar!

Senare i dag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Men vi får se vad jag hittar på!

Nu ska rischokladen ner i en burk!


Hoppas du vet

Jag funderar på om jag ska sätta på en film och sen gå och sova. Jag har absolut inget att göra! Så varför inte liksom ;)

Såhär ser resten av min vecka ut:

Torsdag: ?
Fredag: jobba 11-14
Lördag: Julafton. Till maggan och Gert och fira
Söndag: jobba 13-16




Potatis

Just nu kokar ajg potatis till mina fina fiskpinnar! Jag blev grymt sugen på det och då åkte jag på att göra maten ;) Jag har faktiskt gjort maten i två dagar nu! Så skitdålig som jag är på att laga mat så är det ett under att dom fortfarande lever ;)

Nu ska jag hälla av potatisen och äta med lillebror :)




Bilder!

Johopp, nu när vi har haft våran sista julshow så kan jag lägga upp bilderna jag tog för någon vecka sen!

















Och nu: genrep































Började tappa tålamodet mot slutet!


Tisdag

Idag har jag också varit hemma. Men det betyder inte att jag inte har fått saker gjoda! Jag har lagat mat två gånger, garnerat pepparkakshus, gjort julgodis, plockat ur diskmaskinen och städat. Så nu är jag helt slut eftersom jag inte mår bra.

Men i morgon ska jag till skolan. Det är ju sista dagen. Jag ska ge julklappar till Mysan och Lotta och sen ska vi ha fyra shower för skolan och sen är det julklappsbyte med esteterna. Det blir nog en mysig dag!
Efter skolan ska jag till sjukgymnasten. Mindre kul, men jag måste -.-

Jag har fått photoshop av mammas jobbarkompis och i morse skulle jag instalera det. Trodde jag... Jag förstod inte ett dugg av instruktionerna han hade gett mig så mamma fick ta med datorn till sitt jobb så jag hoppas att han kan fixa det! Så nu har jag snott Johans dator medans han sitter på golvet bredvid ;)

Mamma skickade sms till mig förut där hon skrev såhär: "jag tog på mig en reflex förut för att synas ute. Tittade sen ner på mina byxor och började skratta. Tur med en extra på armen!" Hon har nämligen reflexbyxor på jobbet ;)

Nu ska jag lämna tillbaka Johans dator :)


Julbak och julklappar

Igår slog jag inte de sista julklapparna och la de under granen. Jag gjorde också lite julgodis. Riktigt mysigt!

Idag stannade jag hemma från skolan. Såhär dåligt har jag inte mått på länge!

Jag har egentligen inget att skriva om så nu ska jag nog kolla på film!


Julmys

Nu ska jag snart sätta på julmusik på spotify och klä julgranen! Så lite julstämning börjar det bli.

Det har ju också snöat hela dagen så det kanske blir en vit jul i alla fall! Vilket jag hoppas på! Förut har jag hatat snön eftersom jag var red nästan varje deg men nu när jag inte gör det längre tycker jag det bara är mysigt!

Ridningen är också en grej som jag har vuxit ifrån. Jag älskade det förut och det gick inte en dag utan att jag tänkte på min älskade ponny som alltid väntade på mig i stallet. Men nu känns det ganska skönt med allt som finns runt omkring att jag inte har min älskade ponny som står och väntar på mig längre. Visst jag saknar henne men inte alls på samma sätt som förut. Förut var det en desperat längtan av att få träffa henne men nu när jag har gjort det så har jag fått ett ordentligt avslut! Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta med är inte det jag menar, men hon kommer alltid finnas på en plats som jag kan känna glädje av i stället för den desperata känslan!
Jag kommer åka och hälsa på henne igen det vet jag så vi ha inte sätt varandra för sista gången, absolut inte! Men ridningen har falnat i takt med att Willow har kommit längre och längre ifrån mig i hjärnan. Men i hjärtat finns hon alltid kvar! Hon fanns i varje tanke förut. Jag spenderade hela dagarna med att tänka på hur du hade det! Men nu kan det gå några veckor innan jag tänker mycket på dig. Du finns där men inte på samma sätt. Men jag kommer alltid älska dig på ett annorluda sätt mot vad jag gjorde förut ♥






Let it snow

Nu sitter jag i vardagsrummet med en filt runt mig och lyssnar på musik! Mamma och pappa ska åka och julhandla så jag blir själv hemma med lillebror, caesar och katterna. Sammtidigt sitter jag och kollar ut genom fönstret och kollar på snön som vräker ner! Mysigt!

När mamma och pappa har kommit hem ska vi kanske sätta upp julgranen och baka julgodis. Mycket julstämning!

Jag skulle egentligen ha åkt till Lotta i dag för tjejkväll men jag orkar inte. Det är jobbigt att gå upp för trappen till och med. Så jag ser inte fram emot i morgon då jag ska handla de sista julklapparna! Jag måste följa med också eftersom jag nu har fem stycken kvar! Och jag hinner inte åka upp någon gång nästa vecka eftersom jag jobbar när lovet börjar!

Nu ska jag nog kolla på film eller något.




Time of our lives

Mitt humör är upp och ner just nu. Jag vill bara skrika, gråta få ur mig allt! Jag vill vara som förut. Tiden runt jul förra året förlorade jag många. Det kanske är dags för mig att träffa någon i stället för att förlora någon. En person jagvet att jag kan vara lycklig med! Som sagt, jag vill skrika!!


Love you more








Sjukling

De senaste dagarna har jag kommit hem halv tio tio på kvällen. Inget jag rekomenderar! Först gå i skolan hela dagen, sen estet till nio på kvällen. Snacka om att man är trött efter det!

I dag är jag hemma fran skolan. Jag har feber, hostar, ont i halsen m.m. En vanlig förkylning de vill säga.

Jag vaknade halv nio i morse och kunde inte somna om så jag gick upp. Men nu har tiden krypit fram och jag har absolut inget att göra!

Jag ska i alla fall göra lite mat sen. Om jag lyckas svälja, vilket inte är helt säkert... Så svullen i halsen är jag!

På måndag börjar vi tio över tio. Har klassföreståndagtid i tio minuter, her sen rast till fem över halv ett... Känna lite onödigt faktiskt!! Men vad ska man göra?

Jag skulle lyssna på musik nu efter att jag hade haft datorn inkopplad till tvn men då går itne mina högtalare till datorn igång -.- Och jag vet inte vad jag ska göra för att få dom att fungera :(

Nu babblar jag bara så nu ska jag sätta på en film eller något så slipper ni läsa om allt babbel!


Klar

Jahopp nu var jag klar med uppgiften som skulle göras. Så nu väntar rast till kl fem då det är dags för mat. Sen halv sex är det rast till halv åtta då första showen börjar! Ska bli jätte kul!

Nu ska vi snart gå bort till skåpen


Pepp

Resten av veckan nu kommer vi ha vanliga lektioner på dagen ochs en shower på kvällarna. Vilket kommer gör så att man kommer vara som en zoombie om några dagar. Men orkar knappt hänga med på lektionerna alls! Vi skulle också ha haft ett prov på fredag men våran snälla lärare sa att vi kunde flytta det eftersom vi bönade och bad! Vi hinner ju inte plugga eftersom vi kommer hem vid nio och då orkar man inte för att man redan är så slut i huvudet!

Nu är det dags för sista lektionen innan ett fyra timmars hål innan premiären för julshowen! Kommer bli grymmt! Men sen är bara frågan: vad fasen ska man göra i fyra timmar?! Det blir väl massagetåg och esteter på hög som vanligt när det gäller rast!

Jag ska också fixa håret och sminka mig innan showen. Vilket jag hinner göra om och om och om igen!

Så i dag kommer skoldagen vara fram tills nio innan det är dags att åka hem! Samma sak i morgon och på torsdag! Men det är bara att stå ut, det är ju kul ;)

I morse fick jag lite sovmorgon för att jag fick skjuts av pappa till skolan. Så jag fick sova hela 40 underbara minuter längre!

Nu ska lektionen snart börja, vilket är info layout så det kommer nog fler inlägg snart om att jag inte ahr något att göra!


Don't be so stupid!

Dagen började med fyra lucia shower! Efter den tredje så var jag tvungen att sätta mig för mina knän hade inte klarat en till! Sen när jag stod upp på scenen började jag vingla så det kändes bäst!

Sen hade vi genrep vilket gick väldigt bra! Det är ju premiär i morgon!

Så i morgon betyder mycket raster efter skolan! Vi har först vanliga lektioner och sen har vi rast i två timmar innan vi får mat och då hinner man inte åka hem emellan. Eller man hinner hem gå av, gå till andra sidan av vägen och sen sätta sig på bussen till skolan igen! När vi ha ätit sen så är det rast tills konserten börjar halv åtta. Vilket betyder en och en halv timmes rast till!

Nu ska jag göra något vettigt


Cold

I dag gick jag upp vid 7. Inte lockande att kliva ur sängen när jag sovit så gott!

VI kom fram till Linköping halv tio och sen vid tio var det kurs till halv ett. Tiden gick ganska snabbt och jag lärde mig några nya saker, men det kommer ta ett tag att lära sig allt!

När kursen var slut så åkte jag och mamma till mcdonalds och sen til gamla stan. Vi blev fast i en butik som sålde godis från cloetta, inte helt fel!

Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och fryser som bara denn! Så jag ska nog snart hoppa in i duschen!


hahha

Som överskrift på förra inlägget skrev jag Garderob, men jag skrev inte ett ord om varför i hela inlägge, för jag glömde bort det! Så pappa kallade mig värre än farmor (som har alzimers)! Lite kul xD 

jo meningen med det var att pappa håller på att bygga en garderob i hallen. Vilket kommer bli super bra!


Garderob

Nu är det snart dags att sova eftersom jag ska upp klockan sju i morgon -.- klockan tio ska jag vara i Linköping för en fotokurs! Jag fick med en kurs gratis när jag köpte kameran men jag har inte fått tillfälle att använda den. Så i morgon ska jag göra det ;)

Sen när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt eftersom det är skola dagen efter och eftersom jag inte får  sova så länge i natt ska jag lägga mig tidigt i morgon.

Mamma gjorde knäck förut och jag blev så sugen på att göra julgodis! Jag och mamma brukar föra det varje år och ta med till min faster och farbror  där vi firar jul. Det har blivit lite av en tradition! Vilket också ger en en riktig julkänsla! Det saknas ganska mycket av det nu! Snön är borta igen, det är inte kallt m.m. Så jag längtar till veckan innan jul då granen ska pyntas, julklappar ska läggas under granen för att sen stoppas i påsar för att packa in i bilen, äta julmat, kolla på julfilmer, allt sånt som hör till. Även fast julen inte är lika speciell som när man var liten så är det fortfarande mysigt!




Calm

I dag ska jag ta det jätte lugnt så att jag kan vara med nästa vecka på konserterna! Annars kommer jag nog bara kunna vara med på en vilket jag inte har räknat med att det kommer hända! Jag vill ju vara med på alla!

Så dagen kommer bestå av tränade knän, one tree hill, kudde och mjukiskläder! En riktigt lugn dag!

Mamma ville att jag skulle följa med till harge uddar men jag kommer inte kunna vara med nästa vecka då, även fast jag gärna vill följa med så kan jag inte. Det blir ju flera gånger!

Nu ska jag slå in julkappar!


Tears keep running

Jag sitter och kollar på one tree hill, samma som för några timmar sen, och jag kom och tänka på att det är massor med låter som är med som jag var besatt av förut! Såna som får minnena att komma tillbaka. Som får en att gråta för att man bara känner igen dom. Ja jag gråter väldigt, väldigt lätt! Det är en av de många perioder som jag gråter på också. Men just det att det var så långe sen men ändå inte liksom.

Tiden bara flyger förbi! Snart är jag fasen 18! Vuxen! Men när ska man egentligen kallas vuxen? När man har man, hus, barn och jobb? Eller ska man betraktas som vuxen när man gör rätt beslut för sig själv som betraktas som bra? Eller ska man bara växa upp och släppa allt? För alla kan ha snöbollskrig, kolla på disney, gråta över lady och luffsen, kolla på julkalendern, allt sånt som man betraktas göra när man är liten. Men man växer aldrig ifrån saker som man tycker om! Jag kan fortfarande göra alla dom där sakerna och tycka om dom. Disney är det bästa som finns, snöbollskrig är hur kul som helst, lady och luffsen är sorjlig på ett romantiskt sätt, julkalendern är något man alltid kollar på (även fast jag itne har kollat på några år kan jag kolla på dom gamla).

Nu ska jag sluta babbla och lägga upp låtarna som jag lyssnade på mycekt förut som är väldigt bra!








The journey is the destination ♥

I don't wanna be anything other

I dag hade vi sovmorgon, vilket var riktigt skönt!

Jag ver med och övade en gång och sen var jag tvungen att sätta mig. Mina knän hade kolapsat om jag inte hade satt mig. Så då åkte kameran fram så nu har jag massor med kort. Men dom kommer ni inte få se förrän efter sista showen! Inget tjuvkik här inte!

Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill!




Look in the eyes and tell how you really feel

I dag var det som vanligt skola. Jag satt ner ganska mycket i dag eftersom jag vill kunna vara med nästa vecka när det verkligen gäller! 

Så i morgon kommer jag förmodligen också sitta ganska mycket så då tänkte jag ta med kameran så när vi har gjort alla showerna så blir det bilder ;) Jag tänker ju inte avslöja något i förväg!

Nu ska jag kolla på one tree hill och sen sova


Uttråkad!

Nu börjar vi om 40 minuter och jag har redan kollat allt på datorn! Så jag börjar bli sjukt rastlös!
Men sen slutar vi snart för dagen så då ska det bli skönt att komma hem! Jag är sjukt trött! Även fast jag fick lite sovmorgon i dag för att mamma körde mig till skolan!
Jag kan nästan slå vad om att jag inte kommer orka hålla mig vaken på bussen hem! Men ag blir så konstig om jag somnar när jag åker buss eller bil och somnar så jag försökar alltid hålla mig vaken! Vilket inte alltid är så lätt. Så i dag på hemvägen ska jag lyssna på musik så att jag inte somnar i alla fall!

It just got true

Nu sitter jag i datasalen vid musiken med Emma, Cassandra, Lovisa och Linda. Vi har rast till halv två så vi snodde datorerna ;) Nej men det finns inte så mycket annat att göra när alla anrdra rum är upptagna för dans, sång och komp.
Igår när jag var ute med Caesar i trädgården så fick han syn på att det var snö och blev som tokig! Han hoppade runt och var allmänt överlycklig! Det är så kul att se honom i snön för att han tycker det är så himla kul!
När jag kommer hem från skolan så ska jag fortsätta kolla på one tree hill. Jag får inte nog! När de inte kommer några nya vampire diaries så måste man ju göra något!

Let it snow

I morse ville jag verkligen inte gå upp! Men jag släpade mig upp och iväg till skolan. När skoladagen var slut så började det snöa! Jätte mysigt! På tidena tt det kommer lite snö tycker jag! Förut hatade jag snön eftersom jag var red varje dag och det blev så kallt. Men nu i efterhand så har jag kommit på att det var bättre med snö! Renare, ljusare och lättare luft! Så bättre helt enkelt.

Så nu ligger det ett vitt täcke med snö på hela gräsmattan!

Hoppas det stannar så att jag kan ta fina kort någon dag det är sol! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen!


waiting for you as long as it takes

Nu sitter jag själv på mitt rum igen efter att ha kollat på film med familjen. Jag ska nog snart hoppa in i duschen som sen lägga mig så att jag orkar i morgon och nästa vecka!

Jag har förändrats, till det bättre. Jag är den jag vill och borde vara: Mig själv!


Every breath, Every hour has come to this



Heart beats fast
Colors and promises
How do be brave
How can I love when I'm afraid
To fall
But watching you stand alone
All of my doubt
Suddenly goes away somehow

One step closer


I have died everyday
waiting for you
Darling, don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything Take away
What's standing in front of me
Every breath, Every hour has come to this

One step closer

I have died everyday Waiting for you
Darling, don't be afraid
I have loved you for a Thousand years
I'll love you for a Thousand more

And all along I believed
I would find youTime has brought
Your heart to me
I have loved you for a Thousand years
I'll love you for a Thousand more

One step closer

One step closer

I have died everyday
Waiting for you
Darling, don't be afraid,
I have loved you for a Thousand years
I'll love you for a Thousand more

And all along I believed
I would find you
Time has brought Your heart to me
I have loved you for a Thousand years
I'll love you for a Thousand more

I wish I could have been there

Regnet öser ner, det blåser så att träden nästan ramlar omkull och jag sitter i mitt mysiga rum med one tree hill på, ljus tända och mjukiskläder. En rikigt mysig dag!

Så kommer också resten av dagen se ut. Fast jag kommer ta lite paus och slå in julklaparna jag köpte igår.

I morgon sk jag jobba så i dag ska jag bara ta lugnt eftersom det är den enda helg jag får. Men det är ju kul att jobba så det gör inget ;)


Happiness

Igår var det först skola som vanligt. Och skoldagen var grymt rolig! De tre sista timmarna fick vi öva på det vi behövde öva på för att alla ettorna skulle vara borta. Så då satt jag och mysan som publik och matilda, elin, lovisa och cassandra dansade. Efter ett tag när vi nästan hade kommit igenom hela medleyt så gick det förbi några killar som började skratta när dom kollade in genom fönstret, man brukar inte kunna se in så därför trtodde vi att det var lugnt. Men nej då dom såg sakt in och där stod dom och rockade loss! Superkul!

Efter skolan åkte jag Mysan och Lotta in till Örebro för att julhaldla. Jag fick med mig paket till alla utom en. När vi hade handlat klart så satte vi oss på mcdonalds i en timme för att ata lite innan vi skulle sätta oss i biosalongen och kolla på breaking dawn! Den var mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Dom andra filnerna har ju varit bra men inte så bra som den här! Fast böckerna är ju såklart bäst! ;)
Så nu längtar jag tills den allra sista filmen kommer ut! Vilket ska bli riktigt kul att se!

Jag hade med mig kameran så det kommer blider så småningom!

Nu ska jag gå ner och äta frukost




Hold me just one more time

I morgon efter skolan ska jag Lotta och Mysan åka in till Örebro och handla julklappar. Vilket vi sen avslutar med Breaking dawn! Vilket ska bli riktigt kul! Kameran följer med så det blir nog några nya bilder också!


The girl with a broken smile



Sitter och sjunger på dom här om och om igen!


Mindre baloo mera jazz

I dag har dagen flugit fram! Vi har övat i aulan på ateg och sånt. Vi kom riktigt långt och det kommer bli super!!

När man övar kan man få ganska konstiga saker som man ska tänka på som tex: mindre bajs mer kyckling, mindre baloo mer jazz, fisk, kyckling m.m. vilket ibland kan förgylla dagen! Sen finns det ju massor av underbara folk som gör dagen lite lättare!

Nej nu ska jag baka!