Lyssna!

Hon som sjunger är super duktig! Jag tog bort bilden eftersom jag inte vet om jag får lägga ut den :)


What hurts the most-rascal flatts



Never say never-the fray


When i look at you-miley cyrus


Grenade-bruno mars


Hurt- Christina Aguilera


You Lost Me-Christina Aguilera


Fukin' perfect-p!nk




Här är en musik video hon har gjort


Dag 26 - Bild på snyggaste kändiskillen

Dä kan jag faktiskt inte välja en! Det finns ju super många som är snygga ju! xD Några av dom är

Ian somerhalder - Damon Salvatore

Zac efron

Paul Wesley - Stefan Salvatore

Taylor Lautner - Jackob Black

Robert Pattinson - Edward Cullen

Det var några ;)


Snö...ingen -.-

I morse var sängen extra skön. Jag hade inte alls någon lust att gå upp. Men tillslut släpade jag mig ur den och gjorde mig i ordning.

Sen var dagen som valigt; Historia, engelska, ensamble, lunch och matte. På ensamblen har vi börjat spela på 90-tals låten livin la vida loca. Jag tror det stavas så xD Då ska ajg spela piano. Vilket jag är väldigt glad för eftersom det är en väldigt svår låt! men det ska nog bli bra tillslut såna proffs som vi är ;)

Jag kom hem vid tre och då var det bara att byta om och cykkla ner till gymmet. Ett riktigt bra pass :) Jag kände att jag fick något ut av det :) Sen var det bara att sätta sig på cykeln och cyckla hem igen :) Så nu har ja gfått ett bra pass med motition!

Så nu efter en skön dusch har jag hämnat framför datorn eftersom jag är klar med allt som ska göras i skolan ;) Förutom idrotts provet nästa fredag men det tar jag nästa vecka :)

Nu ska jag nog kolla på en film eller bara fortsätta lyssna på musik :)
Puss♥



Jag vill ha sommar!♥

Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus

Det här var den bästa bilden jag kunde få med min webbkamera, jag orkar inte ta fram min andra akmera och krångla med att ladda över bilder, Så jag hopas att den här duger :) Det är ena sidan från ett av mina fönster som man ser ifrån, åt andra hållet är det bara ett hus och det hade jag ingen lust att ta kort på xD

Onsdag

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Eller jag kom hem för 20 minuter sen xD Dagen blev ungefär som jag beskrev den igår. Inså konserten var super! Dom som sjöng var jätte duktiga! Speciellt en som jag inte trodde skulle sjung så bra som den gjorde! På idrotten var jag med och dansade så nu har mina knän strejk xD

Jag gick i mina nya skor till skolan i dag och dom var inte så ingångna än så nu är mina fötter döda xD

Jag fick mitt studie bidrag i dag, ohc då skulle jag passa på att ta ut pengar tills när jag ska till ullared och efter det hade jag några hundra mer än jag trodde :o Så jag passade på att köpa en ny skrivbok eftersom min håller på att ta slut :)

Igår kväll kollade jag på What a girl wants innan jag la mig. Det var en superbra film! Den rekomenderar jag starkt!

Nu efter en dag av tänkande ska jag fortsätta att plugga och göra klart det som ska göras den här vekan så att jag kan göra det jag vill resten av veckan sen :)

Puss♥

Snart sova

Nu har jag precis ätit maten jag har gjort ;) Spagetti och köttfärssås. Gott :) Jag var ute med Caesar förut också. Vi var ute i 45 minuter ungefär. Så lite luft har jag fått i dag i alla fall :)

I morgon ska jag till skolan igen. Dagen kommer bestå mest av musik vilket är ett plus. Första lektionen kommer vara svenska. Då antar jag att vi ska fortsätta skriva på uppsatsen. Efter det har vi kör då her jag ingen aning om vad vi ska göra, det blir väl något annorlunda som vanligt xD Sen ensamble där vi ska fortsätta med låtarna som vi håller på med. Sen på torsdag tror jag att vi kommer få en ny låt vi ska lära oss. Efter det är det dags för lunch vilket man brukar behöva vid den tiden. Sen ska de andra tjejerna som har sång som inså ha lunchkonsert. Jag slipper undan eftersom jag inte vågar, och om man pressar mig till att göra något drar jag mig bara tillbaka. Så jag slipper stå på scen och sjuna i ettan ;) Om jag inte vill såklart. Vilket jag ska försöka våga göra. Jag måste bara bli lite mer "varm i kläderna" och bli lite säkrare i mig själv. Så får vi se om jag kommer klara att stå på scen.
I alla fall, tillbaka till i morgon. Jag ska tvinga Lotta och Frida att lyssna på de andra som sjunger ;) Vi har ju i alla fall världens håltimme då :) Efter det så har vi idrott. Då hamnar jag väl i gymmet antar jag.

Sen efter skolan ska jag hem och kasta i mig någon mat och sen cyckla ner till gymmet och träna. Jag ska försöka träna varje dag resten av veckan alltså onsdag, torsdag, fredag och sen får vi se om jag ska träna på söndag också. Vi får se vad jag orkar ;) Men eftersom jag tränar gratis så ska jag gförsöka utnyttja det också.

När jag har kommit hem från gymmet så ska ja ghoppa direkt i duschen och sen ska jag plugga. För nu har jag ett skrivprogram i datorn ;) Pappa håller på att instalera det nu :) Även fast jag bara har varit utan i några dagar så märker man verkligen hur mycket man behöver det! Jag skriver ju nästan allt i datorn! Så Det är skönt att kunna fortsätta skriva på alla saker :) Så i morgon ska jag börja med film resentionen som ska vara inne på torsdag eller fredag och sen tror jag inte det är något mer :O Vad lite! ;D Gud vad skönt! 

Aja nu ska jag duscha :)
Puss♥



Väldigt fin musikvideo!

Dag 24 - Favoritmat

Jag har nog ingen direkt favorit mat. Men något jag tycker mycket om är kina mat ;) Man äter det inte så ofta och då blir det jätte gott varje gång man äter det. :)

Tisdag

i dag är jag hemma från skolan. Jag vaknade med världens huvudvärk. Men jag gick upp och gjorde mig i ordning i alla fall. Men när jag ade ätit frukost gick jag och la mig igen. När jag vaknade vid 11 någongång hade jag inte lika ont.
Sen dess har jag inte gjort något alls. Och det ska jag fortsätta med resten av dagen. Fast jag ska gå en liten promenad med Caesar och sen laga mat i kväll men det är ett tag kvar dit :)

Nu ska jag kolla på en film eller något.
Puss♥

Dag 23 - Favoritdjur

Mina favorit djur är nog ändå hund, häst och katt. De djuren har alltid funntis i mitt liv så det har nog bara blivit så tror jag. xD

TRÖTT!!

I söndags åkte hela familjen till farmor och firade henne eftersom hon fyller i dag. Jag fick köra både dit och hem. På hemvägen var det lite halvt snöstorm och kolsvart men det gick super :) Pappa räknade ut att allt som allt har jag kört ungefär 45 mil i helgen!! Så snacka om att jag är trött i dag! Jag har gått runt hela dagen utan att riktigt veta vad jag har gjort. Så efter att jag ahr sutit vid dator ett tag ska jag mysa ner mig framför tvn med en filt och sen äta och sen gå och sova!

I dag började dagen med matte. Efter det hade vi svenska lite halvt om halvt. Efter det var det lunch och sen var det film i två timmar! Man fick inte somna för vi ska skriva en uppsats om filmen så man fick ju inte missa något heller. Vilket var väldigt svårt med tanke på att jag är så pass trött.

Jag tycker ändå det var bra av mig att inte ligga kvar i sängen och somna om i morse vilket jag gärna hade gjort! Sängen är alltid som skönast på morgonen!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan :)
Puss♥

Don't stop belivin'

Nu har jag suttit vid pianot i någon timme och lärt mig don't stop belivin' :) Jag kan den inte jätte bra än med det går frammåt :) Nu ska jag nog sätta mig i in fotölj och kolla på en film :)

Puss♥

My heart will go on

Såhär skulle man kunna spela ;)


Dag 22 - En bild på din mobil


Lördag

I morse vaknade jag vid tio. Jag reste mig motvilligt ur sängen och gick ner för att äta frukost. När alla hade gjort sig i ordning åkte jag, mamma och Johan mot örebro. Med mamma bredvid när jag körde såklart ;) Jag hittade faktiskt allt jag skulle ha :) Två par converse eller hur det stavas, fast inte äckta men dom ser ju nästan lika ut så vad spelar det för roll? Sen hittade vi ett par skor som jag ska ha när jag tränar och sen en ny skinnjacka :) Min gamla var för liten -.- Så jag är riktigt nöjd med grejorna :)

Jag hade tänkt att träna i dag med jag hinner inte för jag måste äta först och dom stänger klockan sex. Och jag vill gärna hinna träna en timme. Så jag ska göra tränings dvdn hemma i slället :)
Men på måndag, onsdag och fredag ska jag försöka hinna träna på vätter rehab :)

Nu ska jag gå ner och dricka vatten, jag blev jätte törstig xD

Puss♥


Trött

Nu sitter eller ligger jag halvt i min säng. Inte så jätte skönt men jag orkar inte sitta rakt så länge. Vilket kanske är ett tecken på att jag ska gå och lägga mig ;) Jag har nu i alla fall suttit och letet fram en massa låtar som man kan spela på piano så gissa vad jag sak göra i morgon om jag får tid över ;) Såklart ka jag välja en låt och lära mig den :) Det är kul att spela piano ibland, speciellt om det låter bra den gången xD

I morgon ska vi åka till Örebro som jag sa förut. Om vi kommer hem innan fem så ska jag ta en sväng ner till gymmet och gymma eftersom jag inte orkade i dag. Annars kan jag inte gymma innan måndag eftersom vi ska till farmor på söndag. Jag får väl aktivera mig på annat sätt som jag inte hinner :) Jag har i alla fall lovat mig att sätta mig och spela lite piano i morgon :) Men vi får se hur mycket det blir med det xD

Nu ska jag nog sova. Jag är super trött verkligen! Även fast jag knappt har gjort något i dag förutom att gå i skolan. Men det är väl för att jag har gått upp tidigt den här veckan antar jag :)

Puss♥

Låtar

Dom här låtarna får mig alltid att gråta! Jag tycker att som är jätte bra xD




Dag 21 - Den som du beundrar

Jag beundrar nog min mamma och pappa. Det är två personer men det är dom jag beundrar xD Dom är en insperation i mitt liv. Dom finns alltid där för en. För det mesta är dom som en person som jag skulle vilja vara.

Det här var jätte svårt att skriva om så det får vara allt xD Men jag beundrar i alla fall min mamma och pappa :)

Äntligen fredag!

I dag var sista dagen innan en efterlängtad helg! Så i kväll ska jag bara njuta av att vara ledig i två dagar.

Skolan i dag har varit väldigt rolig. Det var väldigt mycket skratt! Det är alltid roligt ;) Det har varit ganska bra dagar i skolan den här veckan :)
På sista lektionen fick vi fika av Stefan i dag, vilket var väldigt gott såklart ;)

Jag hade tänkt åka och träna i dag men jag orkar faktiskt inte XD Man får inte tänka så men jag är helt död! xD Så jag och Frida får träna på måndag om jag inte hinner i morgon :)

I morgon ska jag till marieberg och handla lite skor och en ny vårjacka. Och sen får vi se vad som mer händer :)
På söndag ska släckten till farmor som fyller 81 på måndag. Så då är vi nog där hela dagen. + att jag får övningsköra mer än bara till Örebro i morgon ;) Får hålla tummarna för att jag får köra hem också ;) Jag brukar inte få göra det för att vi åker hem så sent och då är det kolsvart ute. Vilket är lite smått läsktigt att köra i xD Men sånt måste man lära sig också :)

Nu ska jag kolla på en film och njuta av helgen och att vi INTE HAR NÅGRA LÄXOR ALLS!

Puss♥

Dag 20 - Profilbild på facebook


En dag kvar!

Nu är det bara en dag kvar tills det är lördag och man äntligen får sova ut!

Skol dagen började i alla fall med historia där vi gjorde klart de sista oppositionerna. Eller det är en kvar :) Stefan tyckte att vi var förtjänta av fika så det ska vi få i morgon ;) Gott :) OCh som ännu en bonus så får vi sluta när vi är klara. Och efterso det bara var en så kommer det nog gå ganska snabbt :)
Sen var det engelska nationella muntligt. Det gick ganska så bra tycker jag ändå. Sammtalet rullade på ganska bra :)
Sen var det ensamble. Vi börjar å lite klämm på låten nu :) Det är bara att öva så kommer det bli jätte bra sen :) trummorna gick bättre i dag också :)
Sen var det lunch och sen matte och sen var dagen slut. Vid tjugo över två gick vi mot bussen för att åka hem. Så jag var hemma vid kvart över ungefär. Och då var det bara att slänga i sig något att äta och sen gå långpromenad med Caesar. Vi kom hem för en halvtimme sen ungefär.
Det är så himla härligt ute nu! Solen bara värmer!

I morgon ska vi bada på idrotten -.- Vi ska simma 1000 meter. Men eftersom ajg har ont i knäna så skulle jag bara simma några vändor så skriver läraren i att jag har simmat 1000 meter sen ;) Väldigt snällt :)

Nu ska jag sätta igång och öva på de 200 glosor som vi har i engelska tills i morgon (y)
Puss♥


Dag 19 - Profilbild på bilddagboken



Jag tror det är den här xD

Träning

Nu är jag ny duschad och fräsch igen efter en tur till gymmet ;) Det var först gången i dag och det gick ganska så bra tror jag ;) Jag ska nog dit på fredag igen :)

I dag började dagen med prov -.-' Lite små jobbigt men vi får se hur det går. Sen var det dags för kör. Det är inte det roligaste men det ä rett måste för esteter. Sen var det ensamble. Vi har äntligen valt låt och har börjat spela lite :) Jag ska spela trummor :o Det går bättre än vad jag trodde. Man kan ju säga så i alla fall. Sen var det en snabb lunch och sen inså. Det gick väl bra förutom att jag skulle förmedla en arg kännsla när jag sjöng låten och då började jag gråta. Inte precis den kännlan jag skulle ha xD Jag försökte tänka på något som gjorde mig arg och kom in på canser. Eftersom cansern tog farfar ifrån mig. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Men när jag hade torkat dom sjöng jag på igen. Efter det kanske det inte lät så bra men jag sjunga i alla fall, det är det som räknas ;) Nu ska ju dom andra ha lunch konsär två veckor frammöver så då får inte jag någon inså. Men jag ska välja en egen låt att ta med så då får jag bara längra tid på mig att komma på vilken jag ska välja :)

Dagen kommer sluta med ett avsnitt av Glee om en halvtimme och sen är det dags för att sova :)

Puss♥

Filmer

Jag her gjort en ny film på Willow ;) Jag kunde inte låta bli (a) Jag tänkte också lägga upp några gamla som jag gjorde för ganksa så länge sen :)

Om dom nu kan laddas upp någon gång i dag xD



Äsch vi skiter i dom andra i dag, jag har inte tålamodet för att ladda upp dom i dag xD
Puss♥


Dag 18 - Bild på det djur som betyder mest för dig

Det finns många djur som betyder otroligt mycket för mig! Så jag lägger upp en bild på varje ;)






The time of our lives

Nu sitter jag hemma efter en skoldag. Det var en ganska lugn dag men det är ändå jobbigt med skolan xD Det var bara Lotta och jag i dag. Frida och Mysan var sjuka. Stackarna! Hoppas dom är bättre så att dom kan göra provet i morgon bara :) Det är så himla härligt väder ute i dag! Det är strålande sol och varmt ;D Fast det blåser som sjutton! Jag höll på att ramla omkull när jag gick hem för att det blåste så mycket :S

Nu sitter jag och gör en film om Willow eller vad man ska kalla det xD Det är det jag gör när jag inte har något att göra ;) Jag skulle vilja få upp den på bloggen men jag vet inte hur xD Jag ska försöka komma på ett sätt ;)

NU ska jag fortsätta :)
Puss♥

Dag 17 - Favoritsport

Jag har ingen direkt favorit sport. Förut var det ju ridningen. Jag tycker fortfarande om att rida. Det är klart :) Men om man ska säga cilken min favorit sport är nu så vet jag faktiskt inte. Men det är nog faktiskt fortfarande ridningen. Det kommer nog alltid vara min favorit sport :)

Paus

Nu har jag tagit en paus i pluggandet. Jag ska be mamma förhöra mig sen för nu orkar jag inte mer! Så nu ska jag göra kladdkaka och sen fixa naglarna (y) Jag blev så himla sugen på det och förra gången hade vi inte kakao hemma så nu är jag supersugen på det! Jag har faktiskt varit lite nyttig i dag och ätit fruktsallad. Jag skulle göra mat och kom inte på något att göra men det är ju gott med fruktsallad :)
Tiden bara flyger iväg när man är ledig! Man vill att den ska gå sakta men nej då! Den ska gå hur snabbt som helst och sen är det skola igen -.- Men man måste ju gå till skolan också.

Nu ska jag göra kladdkaka :)
Puss♥

Dag 16 - En bild av din handstil

Det här är då min fin fina handstil ;) Den kan bli finare om jag anstränger mig men det är inte ofta (a)




Ledig dag

I dag är alla på Allé lediga. Superskönt! Så dagen ska spenderas med näsan i böcker och plugga inför prov med mera.
Idag vaknade jag vid nio av att jag fick ett sms- Så det var bara att gå upp. Jag drog på mig kläderna och gick ut med Caesar. Vi gick er till vetrenären så att jag kunde väga honom. Det är lite probem det att ställa honom på våran våg hemma. Han är ju inte så liten xD När vi kom fram tvärnitade Caesar utanför dörren. Han är inte så förtjust i vetrenärer. Men nu skulle vi ju inte in till någon vetrenär så jag släoade nästan in honom och ställde honom på vågen. När vi var klara sa jag hopp och lek och han bara drog mot dörren. Jag slår nästan vad om att det blev djupa fåror i golvet efter honom. Sen när vi kom ut blev han skit glad och viftade nästan sönder svansen. xD Att ett så stort djur kan bli så rädd för ett ställe xD
När vi kom hem sen så var det bara att slänga in honom i duschen. Han såg ut som ett enda lermonster xD

Nu ska jag ta tag i allt som ska göras i dag :)
Puss♥

Lidköping

Nu sitter jag i Saras säng med hennes dator i knär och smälter maten. Snart ska vi gå ut och ta in hennes häst och så ska jag ta kort när hon rider :)
I morse gick jag upp 20 över 8 och duschade när jag sen var klar med att göra mig i ordning bar det av mot Hallsberg för att sätta mig på tåget. Efter tågresan på två timmar var jag ganska trött på att sitta ner xD men då var det äntligen dags att gå av och möta Sara. Så helgen ska spenderas hos Sara innan jag i morgon ska åka hem igen. Det blir nog en lyckad helg som alltid ;)

Puss♥

Musik

Nu sitter jag oc lyssna på olika glee låtar. Dom är så homla duktiga så det är inte sant!









Några låtar från glee ;)

Dag 15 - En bild på det du sist köpte

wario new pocket pant-black/sup

Jag köpte typ såna byxor sist tror jag :)

Hemma

I morse gick jag upp kvart i åtta och drog upp persiennerna och vad får maa se!? Det snöar som bara denn! Så jag stressa som bara denn så att jag skulle hinna med en tidigade buss som gick kvart i nio bara föra tt jag skulle hinna i tid till första lektionen. Eftersom det snöade så mycket så skulle förmodligen inte bussen komma i tid till Hallsberg. Så mamma skjutsade mig till bussen. Första lektionen blev sen matte. Efter det hade vi lunch och sen fick vi ett papper och sen var det dags att åka hem ;) Riktigt jobbig dag ;)
Det känns ju jätte kul att just i dag ska jag träffa ganska många från min gamla klass. Just den dagen då jag har mjukisbyxor till skolan -.- Men det är sånt man får ta ;) När jag kom hem nu skulle jag ha tränat men jag orkar inte xD Det får bli en annan dag ;) Istället ska jag packa och fixa naglarna :) Om jag kan komma igång någon gång xD Lite senare sen kommer Mysan och då ska vi tagga vampire diaries maraton ;) Hon ha rinte sett dom senaste och det måste vi ändra på direkt ;)
Nu börjar jag få ont i huvudet så jag ska ta det lite lugnt. Det vill säga skita i huvudvärken och göra det jag ska göra ;)
Puss♥


Soffan

Nu har jag hamnat i soffan framför tvn.
Jag slapp laga mat i kväll. Johan tog korvstråganoff som mamma hade gjort i dag och eftersom ajg inte tycker om det och inte vill göra mat till bara mig så gjorde jag mackor till mig :)
För en halvtimme sen kom jag och Caesar hem från en liten kvällspromenad. Vi gick inte långt alls men vad mysig han är att gå med! Jag släppte honom lös efter halva vägen och gick genom området med honom lös. Och han bara busar i snön. Men det märks att han är lite mörkrödd för så fort vi mötte någon så var han jätte uppmärksam och reste nästan ragg xD Han är lite larvig xD
Nu börjar jag bli jätte trött så jag ska nog snart gå och lägga mig. Vi har världens sovmorgon i morgon så jag får sova tills kvart i åtta :) Jag ska duscha i morgon på morgonen så jag slipper vänta på att håret ska torka i kväll :) Sen blir det en mysbyxe dag. Vi har abra två lektioner i morgon. Först matte sen lunch sen tema och sen slutar vi. Egenligen har vi engelska också men våran lärare har muntlig nationella med en grupp. Min är på torsdag. Så in lärare har sagt att vi ska läsa en bok. Hon kommer inte ens och kollar så att vi är där så därav sovmorgonen ;) Lite lång förklaring men men ;) Efter skolan ska jag åka hem och träna med tränings dvdn. Jag tänkte göra det idag men jag var så trött när jag kom hem så jag ska kämpa hårdare i morgon ;) Sen ska jag duscha av mig och sen någongång på kvällen kommer Mysan :) Sen får vi se vad som händer :)
NU ska jag nog gå och göra mig i ordning för att sova ;)
Puss♥


Glee

Nu har jag precis kollat klart på ett avsnitt av Glee. Så himla bra! Och som vanligt så började jag gråta xD Endel av dom avsnitten är så sorjliga! Men så himla bra! Nedanför är två låtar som jag tyckte om från avsnittet :) Den understa tyckte jag var bäst ;) Längtar tills nästa avsnitt kommer ut!



Loser like me


Get it right

Dag 14 - En sång som passar ditt humör

Jag kan faktiskt inte hitta en låt som passar mitt humör. Jag vet inte vad jag ska leta efter för låt xD Så ni får lyssna på två låart som jag tycker är väldigt bra :)







I köket

Nu sitter jag i köket efter en avklarad skoldag. I morse hade jag knappt ont i magen alls så jag gjorde mig i ordning och gick mot bussen. Första lektionen var historia. Det släpade sig fram -.- Men efter ett tag var också den lektionen slut och det var dags för ensamble. Vi fick reda på grupperna och så skulle vi välja låt till 80-talet. I två hela lektioner satt vi i min grupp och klurade på vilken låt vi skulle ta. Och när vi hittade en vi ville ha så hade redan en annan grupp tagit den. Så vi har fortfarande inte kommit på vilken låt vi ska ha. Men det ordnar sig ;) Sen var det lunch och matte så var dagen slut ;) Matten förstod jag faktiska den här gången även fast min hjärna är lite seg. Så jag jobbade på som tusan ;)

Så nu sitter jag i köket och ska snat sätta igång med att dammsuga hallen. Det är stora tassavtryck från Caesar som har lekt med MIlly i dag. Så han blev ganska så skitig vilket syns på golvet. Efter det ska jag göra kladdkaka ;) Jag blev skit sugen på det! Caesar kommer snart komma och vilja ha mot också. Igår kom han och stallde sig och stirrade på mig när jag satt och kollade på tv. Då såg jag att klockan var halv fem och då var det dags för mat ;) Han är riktigt tidsinställd min lilla hund ;) Jag kommer nog också få göra maten sen för Johan kommer förmodligen bara sitta vid datorn som vanligt -.- Men ska man få mat så måste man göra den själv ;) amma jobbar och pappa kommer hem sent i kväll så Johan och jag är ensamma hemma i kväll. Och då brukar det bli jag som gör maten.

Nej nu ska jag sätta fart med det som ska göras :)

Puss♥


Dag 13 - Din favorit Tv-serie

Jag har ju två stycken som är min favorit ;) Det är Vampire diaries och Glee ;) Jag kan ju lägga upp trailerna för dom både programmen ;)


Vampire diaries. Kanske inte dne bästa trailerna men det är en trailer iallafall ;)




Glee. Det här är trailern till första sesongen :)

Onsdag

Idag blev jag hemma hela dagen. Jag försökte gå iväg i morse men jag har så himla ont så jag fick lov att stanna hemma. Men i morgon ska jag tvinga mig att gå :)
Jag vaknade vid tjugo i tio och gick upp då med jag har segat fram tills nu med att göra mig i ordning. Så nu ska jag sätta mig och kolla på film och hoppas på att magonten försvinner :)
Puss♥

Disney

Nu sitter jag här och matar mig med disnay musik ;) Jag älskar verkligen musiken därifrån! Man blir nog aldrig för stor för disney ;)

På lördag sätter jag mig på tåget påväg mot lidköping för att åka till Sara ;D Superkul ska det bli! Det var jätte länge sen vi sågs sist! Så nu är det dags!

I morgon blir det nästan bara musik hela dagen förutom svenska på morgonen och idrott på eftermidagen. Fast vi har teori på idrotten så det är bara att sitta och lyssna ;) Kör, emsamble och inså är musik ämnena vi ska ha i morgon ;) Så dagen är inte så jätte hektisk. Vi har ju bara fem lektioner :)

Nu ska jag gå ochgöra mig i ordning för att sen lägga mig :)
Puss♥

Klar

NU tror jag att jag är så gott som klar med min uppsats :) Superskönt! Så resten av kvällen ska jag beordra min mage att bli bättre! Jag måste ju vara med på Insån i morgon! Jag ser faktiskt fram emot det den här gången :) Vilket ska bli kul. Får se hur jag känner i morgon bara xD Det brukar vara så innan jag ska ha sånglekrion. Att jag inte vill alls men sen var det skit kul xD

Så nu är jag helt uppe i musiken men jag måste slita mig och gå och duscha så att mitt hår inte står likamycket åt alla håll i morgon, även fast det kommer göra det i alla fall xD
Puss♥

Dag 12 - 5 fina bloggar

Det får nog bli:

http://myupanddowns.blogg.se/

http://dressyrmupparna.blogg.se/

http://micah.myshowroom.se/    Den är en sån blogg man fastnar i!

http://equify.blogg.se/

http://mittlivskaintevaraprivat.blogg.se/

tre av de här bloggarna är mina kompisars och dom är det ju såklart jag läser :)


Nål i örat

I morse tvingade jag mig till skolan även fast jag hade ont i magen. Det slutade med att jag åkte hem vid kvart i elva i alla fall. Innan det hann jag vara med på GeMu och svenska. Jag fick reda på mitt prov i GeMun och jag fick VG ;) Super nöjd. Förutom några salrvfel som jag gärna hade varit utan (y) Efter svenskan hoppade jag på bussen och åkte hemmåt.

När jag kom hem kastade mammaoch jag mig i bilen och jag körde upp till örebro för att få en slags bål i örat så att jag ska få mindre ont i magen. Hoppas det funkar nu! Han ville sätta dit fyra stycken men det gjorde så himla ont så om det funkar så kanske jag tar flera nästa gång xD

Så nu sitter jag här hemma med en nål i örat ;) Den är inte så stor som man tror, den är så liten så att den inte ens syns när man har en liten skuddslapp över :) Så jag kan ha uppsatt hår i alla fall :) Vilket är tur! Eftersom mitt hår ofta inte gör som jag vill! xD

Jag ska sätta igång och göra klart uppsatsen och sen ska jag skriva musik grejset på datorn också och sen skicka iväg det :)

Så nu ska jag sätta fart :)
Puss♥

-.-

Och där försvann den braiga dagen -.- Världens mensvärk och jag kan inte göra något åt det -.- Om jag tar tablett nu kommer jag inte kunna sova och då blir det ingen skola i morgon. Jag måste kunna sova för att orka. Men just nu kan jag inte stå och det är lite jobbigt eftersom jag måste gå och duscha -.- Efter duschen ska ajg nog trycka i mig tabletter i alla fall så får det bli so det blir. Jag står inte ut med den här magonten!
Så nu ska jag gå ner och duscha ochs en trycka i mig tabletter.
Puss♥

Dag 11 - Dina 5 favorit skådespelare

Herregud! Det här var svårt!

Hmm.. några som jag tycker är bra är nog: Johnny Depp, Leonardo Dicaprio, Robert Pattinson, Taylor Lautner och Kiera Knightly.

De skådespelarna har jag sett i ganska många filmer och tycker att dom är bra. Jag har inga direkt favorit skådespelare.


Måndag

Gick upp som vanlig i morse och gjorde mig i ordning. Knarkade i min lite alvedon och gick iväg mot bussen.
Dagen började sen med matte. Där jag fick G på provet ;D Superskönt! Sen hade vi svenska om ja ginte mins helt fel ;) Där fick jag (eller nja) ganska mycket gjort. Eller jag skrev av Frida och Lotta vad dom hade gjort (a) Efter det hade vi engelska. Jag, Lotta, Mysan och Frida satte oss i biblioteket och körde hänga gubbe eftersom vi egentligen inte behövde ha engelska över huvud taget. Så vi körde hänga gubbe. Jag var så himla trött i dag så det hela slutade med att tårarna prutade och jag kunde knappt sluta skratta! Så allt som allt var dagen en riktigt rolig dag :) Efter det gick vi och åt och sen hade vi samhällskunskap dör vi jobbade med uppsatsen som ska vara inne på torsdag :) Sen gick jag, Lotta och Frida bort till musiksalarna och letade reda på musiklärarna så fick jag några papper. Sen satte jag kurs mot ica. Jag r så himla choklad sugen så jag var tvungen att köpa lite choklad ;) Sen gick jag också bort till Lindex och köpte ett nagellack :) Sen var det dags för utvecklingsamtal. Det gick väl bra som vanligt. Och som alltid så ska jag prata mer och ta för mig mer.
Efter det satte jag mig bakom ratten och körde hem pappa och mig :)
Nu när vi har kommit hem så ska jag fortsätta med uppsatsen och göra läxan jag fick av Andreas :) Sen ska jag hoppa in i duschen och äta något.
Puss♥


Jag känner att rubrikerna bara blir bättre och bättre (y)

Nu sitter jag i min fotölj igen med datorn i knät. Jag har absolut inget att göra!

I morgon är det i alla fall skola. Känns väldigt lockande att gå upp 20 över 5 -.- Men men. Dagen kommer väl flyta på som vanligt antar jag. Jag kommer förmodligen få reda på matte provet som jag gjorde i tisdags. När vi har slutat tio i två så ska jag gå upp till Angelica och fråga lite om insån. Det var någon grej jag skulle läsa eller något som jag skulle få. Sen ska jag prata med Andreas eller Daniel om en ensamble uppgift som skulle göras. Efter det vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med innan jag ska på utvecklings samtal klockan tre. 
Efter det ska jag åka hem. Antingen med buss eller om pappa också ska åka hem för då kan jag åka bil med honom :) Så slipper jag vänta enda till 20 över 4 på att få åka hem -.- Då är jag inte i Askersund förens vid fem och sen ska jag gå hem också  -.- Känns ju roligt att missa en massa tid för andra saker som måste göras. Så jag håller tummarna för åka med pappa planen ;)

Nu har jag hunnit bli super trött. Eller det har jag varit hela dagen. Jag har i alla fall lyckats göra lite nytta i dag.
Jag vaknade vid nio i morse och då kändes det som att jag hade sovit klart. Men så trött som jag har varit hela dagen vet jag inte riktigt om jag ska lita på mig själv när jag vaknar xD Eftersom jag ar varit så himla trätt hela dagen xD Jag får lägga mig i skaplig tid i dag så att jag orkar i morgon :) Det får väl bli som förra veckan ;) Då la jag mig vid halv åtta en dag (y) De ni ;) Jag kände mig ganska så utvilad dagen efter som tur var. Så att jag inte hade varit ännu tröttare vilket hade varit väldigt konstigt! 

Nu ska jag nog lägga mig i min säg och läsa eller något.  Jag brukar ha jätte svårt att somna på söndagar så jag hoppas på att jag kan ha lite tur i dag och somna som en stock ;)
Puss♥


Jag tyckte om den här bilden :)


14.22

Nu sitter jag på mitt rum igen efter en tur till Örebro. Bara för att få övningsköra lite ;) Jag hittade i alla fall två tröjor :)

Nu sitter jag i min fotölj och lyssnar på massa musik :) Det kommer jag nog göra resten av dagen också. Jag börjar få ont i magen -.- Inte bra! Men jag tryckte i mig 2 tabletter förut så det blir nog bättre sen :) Hoppas det i alla fall :)

Innan vi åkte till Örebro gick jag en liten sväng med Caesar. När jag kom hem stod mitt hår åt alla håll. Det märks att det är fuktigt i luften (y)

Nu ska jag kolla på någon film eller något.
Puss♥


Söndag

I dag ska mamma och jag åka upp till Örebro och se om jag kan hitta några nya kläder :) Sen ska vi KANSKE åka och hälsa på Willow :) Om vi kan hitta vart hon bor den här gången xD Det skulle vara jätte kul att träffa henne!
När jag kommer hem sen ska jag träna med tränings dvdn och sen ska jag bara slappa ;)
Vart tog det fina vädret vägen? Jag tror till och med att det regnar nu! Usch! Det som började kännas som vår nu ju! Men det kommer väl det med :)
Nu ska jag göra något annat innan vi ska åka ;)
Puss♥

Dag 10 - Dina 5 favoritartister

Det här var riktigt riktigt svårt!
Jag tycker om:

* Miley Cyrus (a)
*The fray
*Lifehouse

Sen tog det stopp xD Jag lyssnar på låtarna, jag har liksom ingen favorit artist heller XD

Soffan

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Jag ska nog faktiskt gå upp och lägga mig snart. Jag är super trött xD I morgon ska jag iallafall köra tränings dvdn lite till och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog bara njuta av sista helg dagen. Men det är inte så många veckor kvar tills det är påsklov :)
Mamma och pappa sitter och kollar på melodifestivalen för första gången den här sesongen. Vad fasen har hänt med melodifestivalen?! Det är ju hemskt!! Jag skulle kolla på det någon gång i början men jag klarade bara att kolla i en kvart eller något. Det är sjukt vad som har hänt med det! Nu visar dom vinnar låten från förra året i rock version. Jag tyckte om den låten förut. Men nu vetefan!! Asså jag hittar fakiskt inga ord! Fy fan! xD
Nu ska jag fly härifrån!
Puss♥

Absolut bästa!

Den här låten är den absoult bästa jag vet! Jag kommer alltid tycka om den! Den kommer alltid betyda väldigt mycket för mig! Jag älskar den!




15.33

Nu sitter jag i mitt rum och är helt spagetti. Jag körde ett pass med tränings dvdn och gick sen och duschade. Jag är helt slut! Det blir samma sak i morgon ;) Nu ska jag bli vältränad igen ;)
Nu fukar det att ladda upp klipp så jag ska fixa till resten av "dag 9" Nu :)
Puss♥


Minnen!

Några bilder som beskriver minnen som alltid får mig att le!


Häst minnen (väldigt många!)


















Inte så snyggt hopp men en väldigt stolt Jessica efteråt!















Det finns många många flera som jag skulle vilja lägga upp men det skulle bli så enormt många då. Så ni får nöja er med dom hör :) Det gör iallafall jag :)








Lördag

I morse gick jag långpromenad med Caesar i det fina vädret. Nu ska jag sätta igång tränings dvdn och träna tilld en sen ska jag ta en skön dusch :) Jag måste också dammsuga mitt rum så att det inte är så himla dammigt (a)
NU ska jag iallafall gå ner och fika lite :) I eftermiddag ska jag köra och hämta Johan hos hans kompis :) Det var ett tag sen jag övningskörde nu :)

Jag försökte få in dom andra låtarna i ett annat inlägg men dom vill inte komma fram -.- Men jag ska försöka senare :)

Puss♥

Dag 9 - Dina 10 favoritlåtar

 
Heartbreak warfare-John Mayer


California king bed-Rihanna


Patience-Take that


Collide-Howie day


It is what it is-Lifehouse


Wonderwall-Oasis


Stay-Safetysuit


When i look at you-Miley cyrus


End of all time-Stars of Track and Field



Ocean Wide-The Afters

Det finns många många många flera som jag skulle vilja trycka in här men det var ju "bara" tio så ni får nöja er med dom här :)

Internet

Mitt internet är helt cp! Det stänger av sig hela tiden! och sen stod det att det var någon annan som använde det! Men det är det alltid eftersom jag och Johan använder samma som jag! Jag vet inte vad det är med datorn just nu! Hoppas det är bättre i morgon!
Nu ska jag låta datorn vara så jag ska gå ner och poppa popcorn och kolla på tv ;)
Puss♥

21.17

Nu har jag precis ätit klart tacos med mamma och pappa :) Vi har nog sutit och pratat i en och en halv timme nu. Johan är hos en kompis så jag är själv med dom i kväll :)
Ludvig kom en stund förut :) Det blev som vanligt mycket prat :) Det blir allt för sällan (stavas?) vi ses!
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och inte göra något alls. Det är jag ju bra på ;)

I morgon ska jag nog häva mig ut i blåsten och gå en riktig promenad med Caesar :) Skönt att komma ut och få lite motition :) Sen ska jag läsa lite i boken och göra lite nytta här hemma :)

Den 23 ska jag på "rundtur" på vetter rehab :) Så kan jag äntligen börja träna där sen! :) Så ska jag försöka komma i bättre form :) Sen ska jag försöka köra tränings programmet oftare så att jag ser lite redultat från det också. Sen ska jag såklart gå massor med Caesar också.
Han är så härlig just nu och är jätte duktig när vi är ute och går :) Här om dagen när vi var ute och gick sådär långt trimmade jag honom verkligen :) Han gick superfint förbi allt och alla. Till och med alla hundar vi mötte och gick om. Jag letade efter ställen där man kunde möta hundar och saker som man inte brukar möta när man går i skogen. Det märks att jag har gått mer med honom på sistone ör han lyssnar jätte bra och man kan se på honom hur lycklig han är när vi ska gå ut! Riktigt roligt! Min "lilla" plutt♥

Nu ska jag se om jag kan hitta på något att göra innan jag ska krypa ner i min sköna säng :)
Puss♥



Dag 8 - 10 saker du är intresserad av

  • Musik


Sen kom jag inte mycket längre xD Jag har sutit och stirrat på det här i typ en kvart xD Så det får vara allt ;)













Fredag

Nu är det äntligen fredag. Jag stannade hemma från skolan i dag med. Jag har fortfarande jätte ont i magen. Det värre i dag så jag bestämde mig för att stanna hemma.
Jag har iallafall gjort lite nytta. Jag ahr hängt tvätten, och plockat ur diskmaskien. Något vettigt måste man ju göra. Sen får vi se vad jag ska göra resten av dagen. Om jag ska fortsätta lite på uppsatsen och läsa lite till ur engelska boken som jag snart är klar med eller om jag bara ska ta det lugnt så att magen blir bättre. Vi får se.
Nu ska jag iallafall kolla på tv :)
Puss♥

Läxor!

Nu ska jag försöka leta reda på lite fakta till uppsaten som ska vara inne nästa vecka. Jag har inte mycket kvar på den men jag måste ha lite mer information. Sen ska jag hoppa in i duschen ;)Sen efter det ska jag ta och läsa i boken och äva på glosorna tills i morgon. Jag kommer nog inte öva så seriöst men ändå ;) Då har jag iallafall övat lite ;)
Mot pluggandet ;)
Puss♥

Brockeback mountain

Jag har precis slutat kolla på brockeback mountain. En film som man inte riktigt kan bestämma om den var bra eller inte xD
Snön snöar på tvären och det blåser som bara den! Nu tycket jag faktiskt att det kan räcka med snö för i år! Det är ju mars! Då ska det inte snöa! Men som tur är så försvinner snön nästan lika fort som den kommer.
Nu ska jag nog ta och kolla lite på tv :)
Puss♥

Sjukling

Jag stannade hemma i dag med. Min magaé gör jätte ont till och från :S Men i morgon måste jag släpa mig till skolan. Ludvig ska ju komma till mig på kvällen sen så då måste jag ha gått till skolan om han ska få komma. Men mår man dåligt så gör man. Vi får se hur jag mår i morgon :)
Idag blir en väldigt lugn dag. Grannen kom och hämtade Caesar och gick en sväng med honom även fast jag var hemma. Supersnällt! Så jag behöver bara släppa ut honom i trädgården :)
Jag ska kolla på film och bara ta det lugnt :)
Det var glee igår ;) superbra! Jag har redan sett till avsnitt 14 tror jag. Men dom är utan text och inte den bästa kvalitéen så det är kul att kolla på tvn med bra kvaltié och med text :) Avsnittet som var igår var såklart lika bra som vanligt!
Nu ska jag kolla på film ;)
Puss♥

Dag 7 - 10 saker du ska göra innan du dör

  • Åka utomlans med flygplan
  • Skaffa hund
  • Ta körlort ;)
  • Köpa ett stort hus
  • Stå på scen och sjunga (inom en lååång framtid)

Jag kommer faktiskt inte på någe mer xD


Dusch

Nu ska jag släpa mig ner för trappen och in i duschen :) Skönt :) Jag känner mig jätte hängig :S Hoppas det går över tills i morgon :) Efter att jag har duschat vet jag inte vad ag sak göra men klockan åtta är det dags för Glee ;) Sen ska jag sova :) Superskönt :) Får hoppas att jag inte vaknar en halvtimme innan klockan ska ringa i morgon! Det har jag gjort hela veckan -.-

Vi fick svarne på proverna och det var inte struma (för lite hormoner från en körtel) Det var förmodligen en infektion i den körteln istället. Så vi ska vänta och se. Om sex veckor ska jag ta prover igen och se om den har försvunnit annars ska jag få tabletter så att det blir bättre :) Vi har fortfarande inte fått någon remiss till karlskoga ortopeden -.- Jag var hos läkaren för två veckor sen och då skulle han skicka iväg en lapp är vi hade varit där. Så skulle det gå "snabbt" tills jag fick en remiss. Men jag ser fortfarande ingen remiss -.- Läkaren kan va bra sega ibland -.-

Nu ska jag duscha ;)
Puss♥


KOLLA!



Jag tycker verkligen om den här videon! Den visar att man klarar av allt man vill. Man kan bli den man vill vara. Bara man inte hindrar sig själv. Vilket de flesta gör. Man har gjort sig förtjänt av ett bra liv och att få leva det livet precis som man vill att det ska vara.

:)

Nu är jag på lite bättre humör igen ;) Jag håller på att kolla på en rolig film och då är det såklart att man blir lite gladare :) Så jag ska fortsätta med det ;)
Föresten, min doktor skulle ringa till mamma angående provsvaren i dag :) Så frå vi se vad det kan vara sen ;)
Puss♥

Jag skiter snart i allt!

VA FAN!
Nu är jag förbannad på köpet!


Dag 6 - 10 saker du önskar dig just nu

  • En ny mobil!
  • Få åka utomlands
  • Att mina knän ska bli bra!
  • Att jag kunde sjunga bra och ha modet till det
  • Få bättre självförtroende
  • Att jag ska sluta må illa (det var ju för just nu ;) )
  • Få mer pengar
  • Att vi ska ha lov i skolan snart
  • Att det ska bli sommar!
  • Få fram min moppe

 De sakerna var mycket lättare än de förra xD


uttråkad

Nu är jag sådär rastlös igen xD Jag tror att jag ska göra nästa dag i "30 dagar" xD Bara för att ha något att göra xD
Puss

death at a funeral



Den här ska jag kolla på ;) Den verkar väldigt rolig :)

Ont i magen

I morse gick jag upp en kvart efter min vanliga tid, och ändå kom jag fram samma tid som vanligt -.- När jag sen åkte med bussen mådde jag jätte illa. När vi hade haft sveska i en kvart fick jag okså jätta ont i magen som om inte illamåeendet räckte. Så jag ringde pappa och sa att jag åker hem. Så nu sitter jag hemma och har dragit på mig mjukisbyxor ;) Jag ska nog kolla på någon bra film i dag och bara ta det lugnt :) Jag ska också kolla på Glee såklart ;)
Jag har egentligen inte så mycket att skriva om så det får suga för tillfället ;) Det kommer nog upp mer ;)
Puss♥


Var bara tvungen att lägga upp den här bilden xD Jag tod den straxt efter att jag hade fått min dator ;) Jag testade webbkamerna ;)


Dag 5 - 10 saker du verkligen uppskattar

  • När någon är snäll
  • När man får hjälp med något även fast man inte har bett om det. Personen bara vet
  • När lärarna ger en sovmorgon
  • När någon kompis ringer bara för att prata
  • När pappa kommer med Choklad och det är den tiden på månaden


Gud det här var svårt xD Jag kommer faktiskt inte på något mer xD Om haf gör det skriver jag dit dom efter hand ;)





Dag 4 - 10 saker du hatar

  • Röda tuggummin
  • Folk som ljuger
  • Jätte kalla dagar
  • Gult och blått tillsammans
  • Visa min mage
  • När man får sms precis när man har lyckats somna
  • När man går ut och ska lägga sig för att sola och så går solen i måln
  • När folk smaskar
  • Ärtor
  • När min katt väcker mig mitt i natten och vill gå ut. Hon kraffsar på dörren tills någon släpper ut henne och ger sig inte förens någon gör det.

 

 


Tisdag

I dag gick jag upp senare för att jag alltid får vänta så länge innan jag ska gå till bussen. Jag kom fram lite senare iallafall ;) Sen har dagen flytit på som vanligt. Jag kom hem vid tre. Jag slängde i min en frukt och sen satte jag på Caesar hans koppel så gick vi ut oc gick i det fina vädret :) Vi var ute i en och en halv timme :) Superhärligt :) Speciellt eftersom Caesar var så duktig :) Jag gick i ganska rask tackt så mina knän fick såklart stor stryk av det så nu har jag skit ont xD Men det är sånt man får ta ;) Och om jag vill kunna ta mig till skolan i morgon så fick jag strunta i tränings dvdn. -.- Så jag får pressa mig själv dubbelt så mycket i morgon ;) 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen ;) och sen äta lite för nu är jag gör hungrig xD


Hemma

NU har jag kommit hem efter en dag med Ludvig ;) Riktigt roligt! Vi gick ock fikade i Örebro och snacka om att vi åt! Men gott vare! ;D Efter att vi hade fikat gick vi i lite affärer innan det var dags att åka hem till Ludvig med tåget :) Sen var vi hos honom en liten stund innan det var dags att gå till bussen :)
Det får bli ett snabbis inlägg eftersom jag måste gå och duscha så att mitt hår inte ser ut som en skog i morgon ;)
Puss♥

Tack ;D

Jag tänkte bara tacka Erica som gjorde min blogg till dagens blogg ;D Jätte kul! ;D Tack igen ;D
Här är en länk till hennes blogg :) www.soeriica.blogg.se

I need you now

Nu har jag precis målat naglarna ;) Så det kommer nog ta ett tag att skriva det här inlägget eftersom jag bara har en hand (y) Dagen har i alla fall bestått av mycket motition både ute och inne. Känns riktigt bra! :) Sen blev jag ju då tvungen att ta tag i matten men nu har jag gett upp för jag blir bara så himla frustrerad och börjar gråta xD Det får väl gå som det går på provet antar jag ;) Jag hann göra ca 10 tal innan jag gav upp så det är ganska bra iallafall :) Jag måste plugga lite i morgon också. Så att jag kommer ihåg allt xD Men det första jag ska göra efter skolan är att ta tåget till Örebro och mötas upp av Ludvig ;) Sen får vi se när jag kommer hem men jag tänker inte bryta min gå-och-lägga-mig-vid-9 regel ;) Annars kommer jag väl vara död på tisdag xD Och det går ju inte ;o det är ju bara andra dagen i veckan och då kommer jag vara helt slut dom andra dagarna. Det går inte för sig ;)
Nu ska ajg lägga fram kläder tills i morgon och sen ska jag gå ner och äta kvällsmat :)
Puss♥


Träning!

Nu har jag precis tränat klart med tränings dvdn 30 day shred. Det var jäkligt jobbigt kan jag säga. Jag är helt spagettig xD Men det är nog bra för så som jag ahr fattat så funkar det då ;) Så nu ska jag försöka hinna med att göra det varje dag så hoppas jag att jag kan se redultat om några månader! :) Det känns iallafall som att det funkar ;)

Jag håller på att få en visdomstand så jag får skit ont i munnen ibland xD Det är inte skönt :S Pappa retar mig för att jag snart är 17 och håller på och få en tand xD men de flesta får dom ju så han vet hur det känns ;)

Nu ska jag slappna av lite ;)
Puss♥


Dag 3 - 10 saker du älskar

  • Sommar
  • Choklad
  • Mina underbara kompisar
  • Min familj
  • Mjukisbyxor
  • Sjunga/musik
  • Sola och bada
  • Mitt bästa minne som finns! Appakullas Willow!
  • Promenader i skogen
  • Stjärnklar himmel

 


Promenad

Nu har jag precis kommit hem från min promenad ;) Har varit ute och gått i ungefär en coh en halv timme :)
I morgon ska jag vara med Ludvig! ;D superkul! Så jag ska åka och möta honom i Örebro så får vi se vad vi hittar på sen ;)
Eftersom att morgondagen ska prenderas med Ludvig så kommer jag nog inte hinns blogga något, så jag tänkte lägga upp " dag 3" Nu ;) Håll utkik :)
Puss♥

Här kommer några gamla bilder på mig och Ludvig :) Vi bjuder på att vi ser lite muppade ut ;)








Uppe

Jag vaknade först vid halv 8 i dag men jag könde att jag måste sova vidare så jag lyckades somna om och vaknade vid 9 igen :)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska nog iallfall gå iút och gå med eller utan Cesar. Sen måste jag plugga matte också. Men det tar ju itne hela dagen. Så sen får jag se vad jag ska göra :)

Det är jätte kul att det börjar bli flera besökare nu :) Det ökar varje dag :) Jätte kul! ;D

Nu ska jag lyfta mig ur sängen och gå ner och äta frukost ;)

Puss♥


Dag 2 – Bild på dig och en vän

Jag visste inte riktigt vilken vän jag skulle ta så jag valde två bilder istället ;)


Jag och Mysan


Jag och Sara K


rensat

Nu har ag suttit i 2 timmar och soerterat alla mina inlägg till olika katergorier så att det ska bli lättare att hitta ;) Det blev väldigt många på "min vardag" men eftersom jag ofta skriver om min vardag så får det vara så ;)
Nu ska jag faktiskt försöka krypa ner i min säng ;)
Puss♥

Dag 1 - 15 fakta om dig själv + en bild

1. Jag älskar djur
2. Jag tycker mycket om att lyssna på musik
3. Jag har alltid varit jätte blyg!
4. Jag har bott i Askersund sen jag var ett år
5. Jag har världens bästa kompisar!
6. Jag hatar folk som ljuger!
7. Jag älskar fägren limegrön!
8. Jag gråter väldigt lätt
9. Jag tycker mycket om att vara ute tex och gå i skogen
10. Jag tycker om att inreda rum m.m
11. Jag har brun/gröna ögon som jag tycker mycket om!
12. Jag tycker inte speciellt mycket om att shoppa
13. De bärsa kläderna som finns är mjukisbyxor och mjukis tröja som jag bor i om jag är hemma
14. Jag är väldigt känslosam
15. Jag blir alltid deppig under vintern och hösten när det är grått och tråkigt ute



Jag är blond nu inte brunett ;)


"30 dagar"

Eftersom jag har börjat blogga ganska mycket tänkte jag att jag kan lägga upp en sånhär "30 dagar" som jag hittade ;) Får se hur det går men skulle vara kul att prova ;)

 Dag 1 - 15 fakta om dig själv + en bild
 Dag 2 – Bild på dig och en vän
 Dag 3 - 10 saker du älskar
 Dag 4 - 10 saker du hatar
 Dag 5 - 10 saker du verkligen uppskattar
 Dag 6 - 10 saker du önskar dig just nu
 Dag 7 - 10 saker du ska göra innan du dör
 Dag 8 - 10 saker du är intresserad av
 Dag 9 - Dina 10 favoritlåtar
 Dag 10 - Dina 5 favoritartister
 Dag 11 - Dina 5 favorit skådespelare
 Dag 12 - 5 fina bloggar
 Dag 13 - Din favorit Tv-serie
 Dag 14 - En sång som passar ditt humör
 Dag 15 - En bild på det du sist köpte
 Dag 16 - En bild av din handstil
 Dag 17 - Favoritsport
 Dag 18 - Bild på det djur som betyder mest för dig
 Dag 19 - Profilbild på bilddagboken
 Dag 20 - Profilbild på facebook
 Dag 21 - Den som du beundrar
 Dag 22 - En bild på din mobil
 Dag 23 - Favoritdjur
 Dag 24 - Favoritmat
 Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus
 Dag 26 - Bild på snyggaste kändiskillen
 Dag 27 - Den roligaste händelsen i ditt liv
 Dag 28 - Bild av vad som alltid är i din väska
 Dag 29 - Favoritböcker
 Dag 30 - Ett fotografi av dig själv och skriv tre bra saker som har hänt under de senaste 30 dagarna

Puss♥

Rita

Jag fick lust att rita nu! Det gäller bara att komma på vad jag ska rita! Jag har sån himla dålig fantasi xD Någon som har något tips? :)

Jag har skrivit en önskelista nyss iallafall eftersom det inte är lång tid kvar tills jag bli hela 17 år! Jag kan inte fatta det! 17! Sen är det inte kång tid kvar tills jag är 18! Jag kommer ihåg när jag sa att det BARA var 5 år kvar tills jag fyller 18! Och nu är det snart bara ett år kvar! När jag var mindre och sa så så ville jag bli 18 och växa upp och behöva ta allt ansvar.. Men nu känns det som at jag bara vill stanna tiden och inte bli äldre. Visst jag vill växa upp men för varje år jag växer upp närmar jag mig döden. Det är helt naturligt jag vet men jag är så himla rädd för att dö så att jag vill inte bli äldre! Men det hör till livet det med. Alla gör det. Det är lika naturligt som att födas. Fast när man föds gråter man för att man är glad och när man dör gråter man för att man är ledsen för att personen är borta. Livet är bra konstigt ibland ;)

Tillbaka till ritandet. Jag ska nog sätta mig med ett block och se om jag kan komma på något ;)

Puss♥


Mintchokladtårta

Nu har jag precis gjort en mintchoklad tårta som det står i receptet att den heter men jag kallar det för aftereight kladdkaka ;) Super gott! Receptet hittar ni på:  
http://www.recepten.se/recept/kladdkaka_after_eight.html 
Värt att prova ;D

Förlåt för min lilla "utskällning" förut men jag är så himla trött på såna folk!

Puss♥

Trött på folk!

Jag är så jäkla trött på folk som bara ska trycka ner en för att må bra själva. Det är som att dom livnär sig på att andra mår dåligt! Kan folk inte fatta att det sårar när man säger sånt som tex "slampa" och "nörd"? Det gör ont även fast man vet att man inte har gjort något. Även fast man vet att det är personen som säger det som gör fel... De personer som säger så måsta börja tänka sig för vad dom säger när dom för någon minut sen hade påstått att det var okej att vara otrogen mot någon som man är tillsammans med... Det finns så många skitstövlar som inte fattar att dom gör fel genom att trycka ner andra. Det finns ingen ursäkt för sättet folk håller på...

MAN SKA BEHANDLA ANDRA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD!!!


;)

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Jag ska nog kolla på en film eller nåt för nu har jag inget att göra igen xD
Jag hittade ett par byxor förut som jag tror jag köpte i 8an som jag fortfarande kan ha ;) Jag var ju skit smal då så jag blev förvånad när jag fortfarande kunde komma i dom ;o Det är ett par som jag verkligen gillar så det var tur att jag kunde komma i dom ;) Annars hade hela dagen varit förstörd för så hade jag sett mig som stor xD Men det behövde jag inte göra nu (y)
Matten ligger fortfarande kvar i min väska men jag ska försöka ta fram den i kväll och jobba lite xD Vilket jag tvivlar på kommer hända men jag måste göra det i morgon iallafall!
Puss♥

Sol!

I morse när jag vaknade var det strålande sol ute! Super skönt så jag skyndade mig ut på långpromenad med Caesar. Om det inte hade varit för att man höll på att blåsa bora hade det känts ännu mer som vår :) Det känns iallafall att det är påväg åt rätt håll nu ;)
I dag ska jag försöka ta mig i kragen och plugga lite matte. Så att jag kan få g på provet xD en måste jag städa mitt rum lite, det är i stort behov av en dammsugning xD Sen måste jag ner på stan och köpa ny inpackning eftersom min tog slut för någrt dagar sen ;)
Mamma sa att Första helgen i april kanske vi ska åka till Lidköping ;) Kul att träffa Sara igen! Det var ett tag sen nu! Det hinner alltid gå jätte lånh tid innan vi träffas xD
Och nu för att jag inte ska röra ihop det så ska jag förklara att jag har två kompisar som heter Sara. Men det ena bor vid Vretstorp och den anrda vid Lidköping. Sara A i Vretstorp och Sara K i Lidköping ;) NU aknske ni håller lite bättre koll ;) Dom är båda völdigt bra kompisar som man alltid har roligt med ;D
Nu ropar mamma att det finns nybakta bullar där nere så jag ska kila ner och ta en ;)
Puss♥



SOMMAR!! ;D

God Natt

Nu ska ajg krypa ner i min sköna säng :) God Natt :) Puss♥

belive in yourself

Eftersom jag fortfarande inte har något att göra tänkte jag lägga upp lite trailers på några filmer och jag tycker väldigt mycket om ;)


Raise you're voice - En väldigt bra film som får en att tänka. Man ska vara den man är och ingen annan.. Man ska fortfarande bli och göra det man vill av livet även fast saker kommer i vägen..


Dear John - En väldigt fin berättelse om hur fort allt kan förändras..


The last song - En film om bandet mellan pappa och dotter. Ett band som snabbt kan slitas av men ändå alltid finns kvar för att man ska kunna sy ihop igen..


The notebook - En film om äkta kärlek som håller enda tills man blir gammal och inte kommer ihåg. Många tillbakablickar kan få en att minnas igen. Det kan få sjukdomen att fösas åt sidan så att man kan få minnas de saker som hände då..


A walk to remember - Också en film om kärlek. En väldigt fin film. En film som blir ganska nära om man har mist någon som betyder mycket.. En film man deffentivit gråter till första gången man ser den!


Charlie st cloud - En film om löften och kärlek mellan bröder. Man ska alltid hålla det man har lovat. Det är en film som är ganska sorjlig men ändå en väldigt fin film. Den får mig alltid att gråta..

Oj det blev ganska många och det här är inte ens hälften xD Men det får duga iallafall ;)
Puss♥

Inget att göra

Jag har ingen aning om vad jag ska göra xD Jag bara sitter och velar fram och tillbaka men kommer inte någonstans xD Ena stunden vill jag gå ner och kolla på tv men sen vill jag inte resa mig så jag sitter en stund vid datorn till.. Så blir det hela tiden xD Den här datorn har någon sorts dragningskraft! ;o Aja senare i kväll ska jag iallafall kolla på film och Vampire Diaries som går på 6an i dag klockan 8 ;)
Puss♥


Jag saknar dig Willow!♥
Du finns alltid hos mig!♥

Äntligen fredag!

I dag slutade det med att jag blev själv iallafall. Lotta måde inge bra så hon stannade hemma. Stackaren! Krya på dig! Dagen gick ganska bra iallafall. Jag åt mat med Linn, Edith, Lovisa, Natalie, Emma och Cassandra :) Vi hade bara tre lektioner i dag så dagen gick ganska snabbt också :) Vi fick sluta vid 1 ;) Superskönt! Vi ska ha matte prov på tisdag så jag ska försöka plugga till det så att jag kan något xD Som tur är får vi ha formelblad på provet ;) Annars skulle ajg inte ha kommit ihåg hur man ändrar volum och massa sånt skit xD
När jag kom hem var Swärd här igen och fixade det sista med kaklet :) Så är det bara passbitar och belysning och lite el grejer kvar i köket så är det klart sen ;D Det blir jätte snyggt kan jag lova ;D
Nu ska ajg försöka göra något vettigt som tex plugga matte eller läsa i engelska boken ;)
Puss♥


Tråkigt

Nu sitter jag vid mitt skrivbord. Jag har gjort klart allt jag skulle göra i dag och sitter och sjunger lite för mig själv ;)
I morgon blir det bara Lotta och jag i skolan. Mysan ska till Estland och Frida ska på begravning så båda är lediga:) Och i morgon har vi ingen idrott så vi ska försöka flytta upp temat så att vi får sluta vid 12-1 någongång ;) Håller tummarna :)
Jag har tänkt att lägga mig ganska tidigt i morgon för jag känner att jag börjar få ont i huvudet. Inte bra. Men det är då tur att jag har en skön säng som väntar på mig ;) Jag har ju sovmorgon i morgon också så då får jag sova extra länge ;) Enda till tio i 7! Superskönt! Bussen går ju 20 över 8 så jag måste gå efter 8 för att hinna. Men om jag är jätte jätte trött i morgon ska jag nog ta mjukisbyxor, annars tar jag jeans och mjukiströja ;) båda är skönt :)
I morgon hade jag också tänkt att prova den nya tränings dvdn eller vad man ska kalla den xD Mysan säger att den är jätte bra så jag ska ta och prova ;) Sen ska jag häva mig ut på en promenad med Caesar. Min inså lärare sa att Mysan och jag måste ut och gå SNABBT för att vi ska utvidga våra lungor. Sen är det ju bra för hälsan också ;)
Nu ska jag försöka övertala Lotta att hon ska komma till skolan i morgon! Jag vill inte vara själv! :O
Puss♥

Blodprov ;)

Nu är jag hemma efter en tur till vårdcentralen :) Det gick väldigt bra den här gången :) Och grymmt mycket snabbare än förra gången! xD NU ska jag sätta igång med alla engelska glosor och sen läsa boken i engelskan så ska jag gå och lägga mig sen ;) Jag har tänkt att duscha i morgon så att jag får lockigt hår :)´Men om det inte blir så lockigt ska jag ta med en toffs så att jag kan sätta upp det om det bara ser ruffsigt ut ;) Jag måste också öva sång ;) Jag måste lära mig låten jag fick igår :) Eyes on fire-blue foundation :)



Puss♥

Torsdag

I morse ringde klockan 6! Så himla skönt att få sova iallafall lite längre! Sen väl i skolan var det historia. Sen engelska och sen lunchkonsär ! Jag tror inte att det var nogon som satte en hel låt utan att ha spelat fel någonstans xD konsären var inte så jätte bra den här gången men det får det bli ändring på ;) Det var ganska tråkig publik den här gången också xD Det verkar som att det är varannan gång det är bra xD Men nu har vi det avklarat iallfall ;) Sen var det dags för en svenska uppsats skrivning. Vi fick sitta i tre timmar men som vanligt så var jag klar ganska snabbt så efter en timme gick jag därifrån ;) Jag gick upp till pappas jobb och sen fick jag köra hem ;) Så nu ska jag snart åka ner till vårdcentralen och ta prover :S sen är allt jobbigt den här dagen över ;)
Nu ska jag gå ner och sätta mig :)
Puss♥

Ett till inlägg ;)

Nu ska jag släpa mig ner för trappen och hämta rena sängkläder som jag ska bädda min säng med :) Skönt med nya :) Sen ska jag se om jag kan få Johan att flytta sig från tvn så att jag får kolla på glee eller om jag får hoppa över det ;) Jag har hunnit öva på alla 140 ord tills på fredag iallafall så får jag hastläsa sidorna i boken i morgon för att jag känner att jag vill varva ner nu!
Det ä rinta ofta jag lägger ut bilder på det ajg har köpt, ja gtror inte ens det har hänt men dom här grejorna var bra så jag gör ett undantag ;)


Ett sånt svart :) Det finns inte med på bilden.


Och den ;)

Puss♥


Målar naglarna

Nu sitter jag i mitt rum och målar mina naglar med det nya nagellacket :) Jag har lagt fram kläder tills i morgon och packat ner sånt som jag ska ha med till skolan i morgon :) Så det enda kvar att göra är att plugga -.- jag ska öva på glosorna tills på fredag, 140 st! I engelska! Usch!! Sen ska jag läsa lite i boken vi ska läsa i engelskan, jag måste läsa 35 sidor tills på fredag oxh boken verkar inte så bra så jag måste änna att jag har tid att läsa annars kommer jag inte komma någonstans xD
Nu ska jag fortsätta måla naglarna :)
Puss♥

Strax duschen

I morse vaknade jag halv 5 och kunde inte somna om. Så i dag har blivit en väldigt seg dag! xD
Dagen började med svenska. Som vanligt orkade ajg bara arbeta lite innan jag gav upp och pratade med dom andra ;) Sen var det dags för kör. Det var skit tråkigt den här gången! Men man får stå ut med sånt med :) Sen var den ensambel, det gick bättre den här gången vilket är ett + eftersom vi ska ha lusch konsär i morgon xD Aja vi får se hur det går ;) Sen var det dags för inså. Vilket gick myscket bättre än det brujar så jag ska nog inte byta iallafall (a) Sen var det idrott och så slutade vi sen ;) Vi hann också gå en liten stund på lindex :)Jag hittade en ny mascara och ett nytt nagellack :) Sen åkte jag och Frida hem med bussen :) Vi kom såklart på nästan sist bara för att alla trycker på xD Men vi fick plats iallafall :)
Nu ska jag hoppa in i duschen :)
Puss♥

Klar

Nu är jag klar med allt jag skulle göra i kväll ;) Sp jag ska nog göra mig i ordning och sen lägga mig och läsa engelska boken jag fick i dag. Det är sjuk mycket som ska göras i engelskan och det känns som att om hon ger oss en läxa en dag så har hon glömmt den nästa dag och ger oss en ny! Jag tycker inte om henne! Men man får bita ihop och göra som hon säger antar jag.
Nu ska jag försöka hoppa i säng ;)
Puss♥

Piano?

Jag har börjat fundera på att byta till piano istället för sång. Jag tycker inte att det är roligt att gå på sånglektionerna längre. Jag tycker att piano är mycket roligare. Jag har ju spelat det förut men då fick vi bara spela akord rakt igenom, Jag vill spela lite svårate och som jag har fattat så är det lite svårare. Jag får bara hoppas att man fortfarande får byta instrument.
Nu ska jag hoppa in i duschen ;)
Puss♥

Bruno Mars-Marry you

Tisdag

I natt vaknade jag och tänkte att nu måste jag gå upp snart! Men när jag kollade på klockan så var den bara halv 2! Så jag kunde lugnt somna om igen! Superskönt! När klockan ringde gjorde jag mig i ordning och satte mig sen i köket för att vänta på att det skulle bli dags och gå. Jag kom faktiskt fram 5 min innan bussen skulle gå ;) Sen hade vi geshös och musiklära där vi hade prov. Vilket var väldigt lätt om man hade lussnat ordentligt på lektionerna och skrivit ner allt vilket jag hade gjort ;) Så jag skrev i allt även fast jag pluggade på det i en kvart igår xD Sen hade vi svenska och då gör vi någon skit grejs som jag inte kommer ihåg vad man kallar det xD Sen var det tags för historia. Där gör vi ett arbete i sammarbete med samhällskunaskapen. Så det blir ett ganska stort arbete. Vi ska skriva en uppsats efter en mall som vi sen ska lämna in. Sen var det dags för mat! Vilket behövdes! Efter maten var det dags för samhllskunskap då vi gör samma som i historian. Sen skulle min ensamble grupp öva tills på torsdag när det är lunch konsär (stavas?) Det gick väl sådär men jag ska öva hemma sen så att det sitter :) När jag kom hem sen så såg jag att Swärd bilen stod utanför vårat hus. Så när jag kommer in i köket ser jag KAKEL!!! Det blir skitsnyggt!

I dag i skolan var det bara Lotta och jag. Dom andra har dragit på sig någon sjukdom. Stackare! Men på samhällskunskapen kom Emma Ahl och var med :) Hon ska börja hos oss i 2 an så hon måste få ihop ett betyg i samhällskunskap :)

Nu ska vi se vad jag ska göra, jag ska baka kladdkaka, Laga mat, Öva på piano och bas, duscha. jag kan inte börja med mat eller nåt sånt innan Swärd är fardig i köket. och jag vill helst inte öva nör någon lyssnar men ja gär rädd att jag får göra  det iallafall. Eller om jag ska börja med att duscha, aja vi får se ;)

Jag skrev ju igår att jag vill börja springa. Men vi får se om det blir så mycket av det eftersom när jag gick till bussen i morse fick ont av det så jag tror jag hoppar över springrindan xD Men jag får köra stenhårt på träningsprogrammet ;)

Mitt paket som jag beställde kom i dag så pappa och jag ska åka ner på stan och hämta det i morgon eller på torsdag :) Jag får hålla tummarn för att dom passar! Jag vill inte skicka tillbaka dom! :O

Nu ska jag göra något av det jag skrev ovan ;)
Puss♥