The host

Ända sen jag fick veta att the host skulle komma på bio har jag varit full av förväntan! Jag har läst boken mer än åtta gånger och har varit som besatt av den! Så att det skulle komma en film bra ju hur bra som helst! När trailern kom ut på riktigt så blev jag lite besviken och trodde inte alls att filmen skulle bli bra. Det var väldigt mycket sol var ändrat och inte alls som boken beskrev. Men nu när jag har sett filmen kan jag bara säga att den va super bra! Visst boken är ju såklart bättre men mina förväntningar var alldeles för låga efter att ha sett trailern så filmen blev riktigt bra! Så för att sammanfatta, filmen var riktigt bra och verkligen värd att se!


På bion

I morse blev det en tidig morgon med tanke på att klockorna är fram ställda. Vi gick upp redan halv nio (vintertid) så halv tio. Vi åkte iväg och gymmade och svettades i ungefär en timme innan vi avsnuskifierade oss. Vid två åkte vi mot Örebro för bio och lite shopping. Andreas hittade det han skulle och jag hittade också lite grejor. Bland annat en present till Andreas syster Emma som fyller år snart!

Nu sitter vi på bion och väntar på att bion ska börja. Vi ska såklart också köpa popcorn ;) vi är väldigt tidiga så vi får fördriva tiden med att sitta och titta på reklamen till nya filmer. Men det är dessutom inget ljud så att det inte ska störa vilket gör att det blir ganska långtråkigt ;) men är man i tid så är man ;)


Glad påsk

I morse vaknade jag vid tio och gjorde mig i ordning för en långpromenad med Caesar. Jag fick med Johan som sällskap också. När vi kom hem halvt ihjälfrusna av all blåst hoppade jag in i duschen. Jag försökte raka benen men så fort man var klar på ett ställa hade hårstråt växt ut igen för att man frös så mycket! Så det var ganska onödigt!
 
När jag kom ut ur duschen var nästan alla grejor på mitt golv borta så att man kunde komma fram på mitt rum utan att slå ihjäl sig! Jätte skönt!
 
Ikväll kommer Andreas hit och sover över innan vi i morgon åker in till Örebro. Men innan Örebro ska i alla fall jag träna på morgonen. Vi får väl se om jag får med de andra latmaskarna ;) Alltså Andreas och Johan. ;)
 

Tidigt

Klockan är bara tio och jag är super trött! Det finns heller inget speciellt att göra så jag ska nog snart gå ner och borsta tänderna. Jag saknar Andreas som fasen så det är väl slika bra att stänga ögonlocken och stänga av hjärnan.
 
I morgon ska jag försöka röja på mitt rum. Eftersom vi inte har någon bastu kvar och den har agerat garderob är allt nu i mitt rum! Så jag har fått göra gångar för att jag ska komma fram till de grejor som behövs. Men nu är jag så himla trött på att ha sån oordning att jag måste få ut allt! Jag vill kunna se mitt golv! I morgon ska jag också göra klart marknadsförningen och försöka ännu en gång att skicka iväg min sista loggbok till min handledare. Hotmail har ju bytt domän vilket gör som hur sega som helt! Igår när jag försökte få iväg loggboken tog det först en halvtimme att komma till "skriv nytt" sidan. När jag väl hade lyckats bifoga filen så gick det inte att skicak iväg mailet. Så efter ytterliggare en halvtimme stängde jag ner och gav upp. Bättre lycka nästa gång får man ju hoppas!
 
Tumblr_milsy2jpai1ri92ito1_500_large

Tjuvstart

Idag tjuvstartade vi påskafton med massor med påsk mat! Vi hade nämligen farmor här över dagen och då passade vi på att bjuda henne på påsk mat. Jag och pappa hämtade henne vid tolv. När farmor skulle sätta sig i bilen kollar hon in på mig i förarsätet och säger: nej nu vågar jag inte åka med! Och börjar resa sig upp igen. Bus farmor! Hon har verkligen humor! Hon har ju altzimers så hon kommer inte ihåg så mycket men humorn har hon!

Andreas var också med och proppade magen full! Han åkte till en kompis vid kl 6 så nu sitter jag här själv och kollar på en film och saknar mig lilla prins.

I morgon blir det en lugn dag då jag inte ska göra mycket. Jag skulle vilja träna men det är stängt på gymmet så det går ju inte. Istället ska jag träna på söndag på förmiddagen och sen åka till Andreas för att sen åka vidare till Örebro för bio! The host! Jag har riktigt höga förhoppningar på den filmen så jag hoppas att den är lika bra som jag tror. Jag har läst boken minst 7 gånger så jag är lite besatt ;)

Mina påsk muffins jag gjorde i dag!


Nymålade naglar, plugg och träning

Just nu sitter jag i min säng med en hög med plugg och väntar på att Andreas ska komma hit så att vi kan åka och träna. Medan jag väntar sitter jag och skriver klart mitt projektarbete och ska göra en uppgift i marknadsförning. Så har jag allt klart sen så kan jag bara njuta av resten av lovet. Eller jag lite plugg till högskoleprovet ska göras också men det är svårt att förstå hur man ska svara för alla svarsalternativ är skit konstiga. Men man får göra sitt bästa för att förstå så gott man kan.
 
Nu ska jag sätta fart med projektarbetet.
 

En dag på stan

Idag åkte jag, mamma och Andreas till Örebro för lite nödvändiga grejor som behövde inhandlas. Jag fick med mig några grejor hem i alla fall! Grejor som en studentklänning och inneskor till gymmet. Det blev en riktigt mysig dag.
Vid halv fyra släppte vi av mamma vid hennes jobb och åkte vidare hem till Andreas. Där stannade jag till klockan sex då det var dags att åka hem.
Väl hemma har jag gjort mat, plockat i och ur diskmaskinen ochgör nu klart Johans kakor som han inte orkade göra klart i dag -.- Men men det måste göras.
 
I morgon ska ajg gymma på förmiddagen och sen plugga! Jag har tänkt att göra klart projektarbetet och markndsföringen och sen plugga lite grejor till högskoleprovet. Vilket jag ska göra mitt bästa med att göra. Jag ska i alla fall bli klar med de två första grejorna. Sen resten av dagen ska jag bara slappa!

I solskenet

Idag vaknade jag och Andreas vid halv tio. Så vi gick upp och gjorde oss i ordning och sen fick jag skjuts till gymmet. Andreas skulle ha skaffat gymkort men det va ingen där så han ringde när vi kom hem och bokade tid istället.
Mil förkylning är bättre men inte helt borta så jag tog det väldigt lugnt på gymmet bara så att jag ock röra lite på mig.
När jag och Johan som också va med hade gymmat klart så åkte vi hem till mig och åt innan vi åkte vidare till Andreas. När vi kom hem till honom satte vi oss utanför deras altan på soldäcket och värmde ansiktena i solen som äntligen värmer riktigt rejält!

i morgon ska jag, mamma och Andreas till Örebro. Jag måste köpa skor till studenten och skor till gymmet och sen lite annat nödvändigt. Så vi får se vad jag kommer hem med. Jag ska byta plats med mamma i förarsätet och lämna av henne vid hennes jobb. Sen ska jag åka vidare till Andreas och stanna där en stund innan jag måste åka hem. Jag ska plugga på torsdag så då är det bäst att va hemma. Jag ska gymma på torsdag också men det klämmer jag in på morgonen.

Nu ska jag fortsätta att njuta av solen!


Blöööö

I dag vaknade jag vid halv nio. Jag gick också upp då för att somna om men min täppta näsa fungerar inte riktigt när det ändå inte är jätte tidigt. Jag la mig vid tio igår men fick världens hostattack så jag somnade inte förrän Andreas kom hit vid halv tolv- tolv.
Fram tills nu har jag läst och Andreas suttit vid datorn. Jag sov också en liten stund för jag orkade inte hålla mig vaken.
 
Allt som händer i mitt liv just nu är så himla intressant känner jag ;)
 
Jag blir i alla fall hemma fårn jobbet i morgon med. Vilket nog är ganska bra så att jag inte smittar ner resten av befolkningen ;)
 
 

fredag

Då har det äntligen blivit fredag. Visst jag har varit hemma hela veckan förutom måndag men fredag är något speciellt. Jag fick ringa till jobbet förut och säga att jag inte kan jobba i morgon för att jag är sjuk. Så jag mår ju inte bra precis! Men jag jobbar på att bli frisk hemma i soffan. Jag ska jobba på söndag om jag mår bättre.
Nu är det ju i alla fall påsklov! Så himla skönt! Jag får ju ett lite längre påsklov eftersom jag är sjuk men det känna inte riktigt som lov att inte kunna sova för att man inte kan andas och man orkar bara sitta i soffan och titta på film. Det längste jag har varit ute är igår då jag var tvungen att åka och köpa näsdukar då jag var borta i tio minuter. Men jag kan säga att de tio minutrarna räckte för att jag skulle bli ännu tröttare!
 
Ikväll kommer Andreas hit. Jag har inte träffat honom sen i tisdags! Fast när jag är sjuk vill jag gärna vara ifred även fast jag vill ha någon nära som kan ta hand om mig. Så det ska bli skönt att slippa sova själv och ha någon som kan ta hand om mig. Då slipper jag värma min värmekudde själv ;)
 
 

Ny reklalm

Har ni sett den nya reklamen från ica? Den är riktigt rolig sp om ni inte har sett den borde ni verkligen göra det!
 
Jag sa ju i morse att jag nog skulle orka iväg till skolan i morgon men när jag nu har varit iväg ovh köpt nya näsdukar för att den andra förpackningen snart var slut så kan jag definitivt säga att jag inte kommer orka i morgon. Jag drog på mig mjukisskor, drog fingrarna igenom håret och släpade fötterna mot bilen. När jag var helvvägs hemma kom jag på att jag dessutom glömt att låsa dörren som annars bara går av farten. Så nu super trött av bilresan 400 meter så ska jag slappa ännu mer och hoppas på att bli bra snart!
 
 

Torsdag

Inatt lyckades jag sova lite längre i alla fall. Inga snickare kom och väckte mig ;) Jag sov till nio, det är alltid nåt. Men jag vaknade ungefär varje timme av att jag itne kunde andas. Så någon riktig sömn har jag inte fått. Men jag får vara glad för det lilla jag får ;)
Idag ska jag göra samma sak som igår: inte ett skit! Och bara hoppas på att må bättre snart.
 
Nu ska ajg kolla på tv eller nåt sånt :)
 
 

Det jobbiagste

Jag tror att det jobbigaste med att jag blev sjuk är nog det att jag inte kan träna. Jag var riktigt peppad på att komma igång nu med träningen! Men förhoppningsvis mår jag bättre så att jag kan träna på lördag. Jag blir nog hemma från skolan i morgon också. Om man kollar på antalet näsdukar runt mig så är det ganska lätt att förstå att jag blir hemma. Aja det finns inte mycket att göra förutom sova och dricka massor med vatten!
 
Jag ska försöka lägga mig tidigt också så att jag får lite sömn. Byggarna kommer nog inte i morgon så då får man sova lite längre än sju. Vilket behövs när man inte mår bra.
 
Nu ska jag fortsätta bygga på högen med näsdukar!
 
 
 

Såklart är jag sjuk

I natt har jag knappt sovit en blund! Jag har inte kunnat andas så jag har varit uppe stup i kvarten för att snyta mig. Så för att sammanfatta hur jag mår: Skit! Jag är snorig, har dunder ont i bihålorna, ont i huvudet, ont i halsen, ingen mat lust och nyser var femte sekund! Jag lyckades i alla fall få i mig en bakan och lite te förut. Jag har nog aldrig ätit en sån äcklig banan förut! Men jag måste ju få i mig något i alla fall! Så jag fick tvinga mig själv att äta. Te't drack jag inte äns hälften av innan det hade hunnit blivit för kallt för att det fortfarande skulle vara gott att dricka! Jag blev väckt i morse av byggarna som håller på med badrummet så då kände jag att det var lika bra att gå upp. Så det blev en tidig morgon. Jag gick upp redan halv åtta! Men jag hade ändå inte kunnat sova för allt borrande.
 
Nu ska jag mysa mer mig ännu mer i soffan och kolla på tv.

Sjukling

Igår jobbade jag ju på kvällen. När jag kom he så blev alla i familjen lite mysko men jag tänkte inte så mycket på det. Så när jag gick för att hämta grejor för att duscha och öppnade min garderobsdörr stog Andreas där. Han skulle egentligen åka hem igår. Jag kan säga att det var tur att jag inte var 80 för då hade jag dött!
 
I morse vaknade jag med huvudvärk, halsont och smorig näsa. Jag skulle ha inså kursprov i dag och sjunga men jag pratade med lärarna och jag får göra en annan dag. Hade jag haft piano hade det ju liksom inte spelat någon roll om jag hade varit lite sjuk men sjunga i ett sånt här läge är ingen höjdare. SÅ idag efter idrotten åkte jag hem och nu sitter jag i soffan och fryer som en stucken gris!
 
 

Sony ericsson

Ja som rubriken lyder har jag nu en gammal sony ericsson som mobil medas min är på lagning. Knappar, dålig färg, inget konversations fält. Gammal! Jag märker verkligen hur jag är beroende av min mobil när den försvinner! Så att vara borta från mobilen ett tag kan nog vara ganska bra. Eftersom jag absolut inte har appar i den här mobilen så kommer det inte bli lika mycket bloggande eftersom jag inte sitter så jätte mycket vid datorn. Men ni får stå ut ;)
Min vecka kommer i alla fall se ut såhär:
 
Måndag: Skola, plugga, jobba 17.30-21.
Tisdag: skola, plugga, träna, sva hos Andreas.
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola, Gå med Caesar, träna.
Fredag: Gå långpromenad med Caesar innan skolan, skola.
Lördag: jobba 12-16, Sara hit?
Söndag: Jobba 12-16, 1-års kalas. träna.
 
Ungefär såhär kommer min vecka se ut. Jag ska såklart vara med Andreas också men det skriver jag inte in förutom att jag ska sova hos tisdag till onsdag. Det blir inte så länge den här gången för på torsdag ska jag ha hand om Caesar för jag börjar sent och slutar tidigt. Samma sak på fredag. Så då måste jag vara hemma.
 
En sån här är jag fast med i några veckor ;) Men jag har i alla fall en mobil jag är inte hetl utan :)

Trött

i morse vaknade jag ganska tidigt. Redan vid nio var jag klarvaken! Så jag släpade upp Andreas ur så ger så gjorde vi oss i ordning innan jag bakade muffins i de nya muffinsformarna vi har köpt.  Sen vid kvart över tolv hela ett åkte jag och gymmade. Det kändes att jag gymmade igår också för jag blev jätte trött på en gång. Men jag klarade av ett pass på nästan en och en halv timma. Så nu är jag trött! 
 
Mamma och pappa åkte till Örebro i dag och tog med sig min trasiga mobil. Så jag är riktigt handikappad nu! Den ska in på lagning för på och avknappen fungerar inte. Men jag fick veta när jag ringde mamma och pappa enär jag kom hem från gymmet att det förmodligen kommer koster ett x antal nollor. -.- så vi får se hur jag ska göra. För att dränka mina sorkar över min mobil och min låne mobil med knappar (!!!) så åt jag en muffins och åkte sen och handlade grejor till tacos! Andreas stekte köttfärs och jag skar grönsaker så det blev en god måltid det med. 
 
Nu ska Andreas nog snart åka hem. Då ska jag i min ensamhet försöka mig på att plugga svenska. Eller kolla på en serie som det förmodligen kommer sluta med
 
nu måste jag sluta skriva innan jag mördar Andreas telefon! 

Fire away

Idag vaknade jag ganska tidigt mot vad jag brukar göra. Fast jag la mig ganska tidigt så det är väl inte så konstigt. När klockan var halv ett parkerade Lotta med mig i bilen vid gymmet. Vi tränade i ungefär en timme och tio minuter innan vi åkte hemmåt. Väl hemma fick jag åka och handla för att sen göra mat. När det var klart och jag var mätt i magen hoppade jag in i duschen. Så nu försöker jag bli av med lite plugg. Vi har svenska prov i veckan så jag har massor att läsa eftersom jag inte har orkat göra det förrän nu.
 
I morgon ska jag också gymma, vilket nog blir runt ett eller nåt. Jag ska höra med Lotta när hon kan. Sen ska jag hem och plugga! På måndag ska jag jobba så då hinner jag inte plugga så mycket innan jag ska åka till jobbet. Men jag börjar halv sex så lite hinner jag med. Jag stannar ju kvar i skolan eftersom det blir så mycket åkande fram och tillbaka annars. Jag jobbar till niooch då ska jag bara hem och duscha innan jag kommer dö i sängen.
 
Nu ska jag fortsätta öva på kurslåtarna till insån och läsa svenska. Två flugor i en smäll ;)

Träning

Idag har jag rört på mig riktigt ordentligt! först gick till bussen, från bussen X3, tränade på gymmet i en och en halv timme och gick sen långpromenad med Caesar i en timme. Så nu är jag trött! Men ändå skönt trött!

När jag hämtade posten i dag låg det en stor kartong i postlådan! En stor kartong med en viss mössa i. En möda som jag ska ha på en speciell dag! Nämligen studentmössan! Jag blev så himla glad! Den var dock lite stor men det får vi fixa på något sätt!


Träsmak

Just nu sitter jag i skolan efter en ganska slapp skoldag. Som vanligt dödar golvet min rumpa eftersom jag har suttit här i en och en halv timma.

I morgon slutar jag 10.35 så då åker jag med buss hem till Andreas och tar med mig mina grejor innan jag tar nästa buss hem. Väl hemma ska jag äta och byta om innan jag ska ner till gymmet för introduktion. Sen på kvällen ska jag bara slappa! Riktigt skönt med Andra ord!
I helgen ska jag försöka komma igång med träningen samt få med mig Johan dit ;) Andreas ska jobba så vi får se när vi träffas. Jag ska ju jobba på måndagen så det blir ganska lång tid.

På måndag ska jag också lämna in min mobil för lagning. På och av knappen är trasig -.- så jag hoppas att de kan fixa den. Jag har ju som tur är en annan knapp att starta med och på och av knappen fungerar ibland så det är än så länge ingen fara. Men kommer det inte fixas kommer jag bli tokig :S

Nu ska jag gå till bussen:)


Kaos!

Idag var det studiedag så i dag skulle jag ha tagit det lugnt. Men jag har kört med bilen fram och tillbaka som en idiot! Först åkte jag och Andreas hem från honom till Aksersund för att skaffa gymkort. Sen åkte vi till ica och handade innan vi åkte hem och möttes av ett kaos! Mamma har plockat ur allt ur våran bastu/förråd och ladt det på Johans och mitt rum för att snickarna kommer vilken dag som helst och ska fixa våran andra vattenläcka. Så nu får vi fint badrum här uppe också ;) När klockan blev fyra åkte jag, Andreas och Johan till Hallsberg för att hämte att papper som pappa skrev ut åt Johan som han sen skulle lämna in som cv. När vi hade hämtat pappret eller ja cv't så åkte vi till McDonalds och lämnade in det innan vi åkte hem igen. Innan vi åkte hem åkte vi ner på stan och jag köpte aloevera till mina händer. Jag fick t-röd på dom när jag jobbade förra gången så de kliar och är jätte torra! Aloevera är nu min bästa vän ;)
 
Väl hemma hopade jag in i duschen snabbt och sen gjorde jag vofflor till kvällsmat. När jag var klar med det och mätt i magen så strök jag ett par byxor jag ska ha i morgon.
Nu sitter jag i min säng och har packat klart till skolan och kan andas ut efter en dag med full fart.
 
I morgon ska jag till Andreas på kvällen och sova där tills på torsdag. På torsdag eftermiddag ska jag få introduktion på vätter rehab så att jag kan börja träna. Vilket ska bli jätte skönt! Få röra på sig liksom!
 
Nu ska jag kolla på en serie medans Andreas snart ska steka fläsket i bastun som värms upp för första gången på några år!
 
 
 

fränt

just nu sitter jag i soffan och skriver på mobilen fast det jag skriver hamnar på tv skärmen som är kopplad till datorn! johan visade mig en app som gör att om man har ett speciellt program påmdatoen kan man styra datorn från mobilen när man har den inkopplad i tvn! hur fränt som helt för den late ;)
 
i skoan idag var det bara jag och ebba. lotta och my var sjuka. det va länge sen det bara var jag och ebba så det va kul! vi åt lunch med lovisa, emma, cassandra, linn, natalie och såklart ebba.jag tror inte jag glömde någon.
kulturarna hade också hål så jag, ebba och lovisa satt och pratade om allt i nästan en timme innan det var dags att gå till lektionen. vi hade skit kul! sen
 
på lektionen kollade vi på en fil och fick se sluta för dagen. jätte skönt!
väl på bussen fick jag syn på ludvig som jag inte har pratat med på jätte länge så jag skickade ett meddelande till honom och vi ska träffas på fredag! alltså nästa vecka ;) vilket såklart ska bli kul!
 
nu ska jag och amdreas fortsätta kolla på en film innan det blir dags att lägga sig för att jobba 12-16 i morgon!
 

Onsdag

Idag hade jag en jätte kort dag! Jag hade först Naturkunskap på fura personer och sen inså. Sen hade jag kunnat sluta för dagen men jag trodde jag hade en lektion till efter ett hål men eftersom de flesta var på universitetet på universitetsdagen så hade vi ingen lärarledd lektion. Så jag åkte med 11.30 bussen hem! Väl hemma har jag gjort projektarbete, lagat mat, gjort rent åt katterna, åkt bil med Caesar och handlat och hängt tvätten. Sen har jag inte gjort så mycket. Men det är ganska skönt det med!

I morgon har jag sovmorgon och får sova till 8.10. Jag börjar 10.45 och slutar 12.05 för dagen. Riktigt skönt! När jag kommer hem ska jag gå långpromenad med Caesar och sen bara ta det lugnt. Eller jag måste göra mat åt mig också men det är en annan sak ;) det ska bli riktigt skönt att gå långpromenad i en riktigt snabb takt med musik i öronen och känna att man bli trött! Men vi får väl se hur jag känner i morgon ;) och hur Caesar mår Clas för han har en spricka i tassen. Ungefär en sån där som vi människor kan få på händer när det blir kallt. Så vi får se hur hans tass mår :)



På golvet

I morse fick jag sova en halvtimme längre! Jag fick skjuts av Lotta till skolan! Så jag gick upp och gjorde mig i ordning. Åt mina nybakade frallor jag gjorde igår! Riktigt gott! När Lotta sen kom och hämtade mig åkte vi vidare för att hämta my och Andreas. Nu är två lektioner avklarade och en kvar! Men jag slutar ändå sent för jag har världens hål! Jag ska nog plugga lite sen men först ska jag kolla på en serie på golvet vid skåpen!

Efter skolan åker jag hem till Andreas men sen får vi skjuts hem till mig av hans pappa. Andreas ska sova hos mig :) vi har sovit utan varandra nu två nätter vilket blir väldigt tomt!


Snart ny vecka

Idag vaknade jag och Andreas vid nio men vi gick inte upp förrän tio. När vi hade gjort oss i ordning och slöat ett tag så bakade vi. Vid tre åkte Andreas sen hem och jag och pappa gick ut och gick. Vi var ute i ungefär två timmar. Vi fick också möte av mamma med fika och bil vid ungefär halva veckan. Innan vi sen gick vidare.Det var jätte skönt att gå ut och gå!
 
Just nu sitter jag i min säng med färg i håret. Jag har tröttnat på min utväxt så det var verkligen dags att färga bort min egna hårfärg! Men det blir sålart samma färg som innan bara utan utväxt! Jag trivs i den färgen jag har och den är ganska lik den hårfärgen jag hade innan jag kom i puberteten så den passar på mig ;)
 
Nu ska jag kolla på en serie innan klockan ringer och det är dags att tvätta ur hårfärgen!

Trötter!

Idag har det varit full rulle och lite till. Vi gick upp vid halv tio och åkte till marieberg vid halv tolv. Där hittade jag nästan allt jag skulle sp. Jag är jätte nöjd! Jag hittade en kofta jag verkligen gillade men när jag kom hem såg jag att det var en tråd som hade dragit upp sig på hela ärmen och eftersom den är stickad så är det bara att åka tillbaka med. Annars kommer den ju gå upp mer! Sen hittade jag en tröja, ett par byxor, hårfärg, nagellack borttagning, och örhängen till balen. Riktigt nöjd :)

Nu är jag i alla fall mätt för kvällen, så jag och Andres ska nog snart gå och kolla på en film eller nåt sånt och sen sova. Jag är jätte trött!

I morgon ska Andreas åka hem så då ska jag passa på att färga mitt hår! Det är verkligen dags för det! Det ska bli skönt att få bort utväxten! Sen ska mamma få kapa någon mm av mitt hår också. Det är jätte slitet! Att gå till frisören och betala 290kr för att ta bort 1 cm av håret är ganska onödigt när jag ute göra något annat än toppa. Så då kan mamma lika gärna göra det gratis.

Bild från min och Andreas kvällspromenad i dag! På sista bilden försökte jag få kort på Caesars jätte pinne. Han väljer alltid pinnar i rätt storlek till hans kropp ;)


Fredagsmys

Idag hade jag sovmorgon till 12.25 så jag sov till halv tio och gjorde mig sen i ordning i sniglefart för att åka till skolan. Väl där fick vi en lätt uppgift som vi gjorde klart på 20 minuter för att sen sitta och vänta på att bussen skulle gå vid halv tre. Jag har i alla fall fått träffa Andreas lite i skolan. Han kmmer hit lite senare sen och sover här.
I morgon ska vi åka in till Örebro för att köpa lite nödvändiga grejor så som hårfärg och nya byxor!
 
Nu ska jag mju
kstarta mitt fredagsmys själv!