<3

Det finns endel saker som verkligen får en att tänka. om det så bara är ett ord. Det finns då mycket som man inte kan förstå varför man gör det men man bara gör det ändå. Det finns också saker som får en att må väldigt bra! Saker som kanske inte betyder så mycket för andra men som betyder mycket för en själv! En sån sak för mig är att jag skriver brev till min mormor och morfar. Jag har inte pratat med dom på 10 år men ändår skriver jag brev som jag sen lägger i en hög i min bokhylla. Den högen kanske jag aldrig kommer få mod till att skicka iväg men jag har lovat mig själv att dom ska få dom på något sätt. Men jag vet att jag aldrig kommer våga skicka dom så länge dom finns kvar.
En annan sak är min ponny. Hon får mig nästan alltid på bra humör. henne kan jag prata med allt om. Det finns dom som inte fattar vad hon betyder för mig. Men hon betyder allt! Det kanske låter konsitgt för någon som inte är van vid hästar och det bandet man får med dom. Om man behandlar dom rätt kan man få en vänskap som inget kan slå i hela världen. Att kunna lite på ett så pass stort djur som skulle kunna döda en om den ville är inget man får uppleva varje dag. Det finns bara endel som också får uppleva känslan av att ha en riktig vänskap med ett sånt djur. Det finns nog dom som läser det här och tycker att jag är helt knäpp när jag skriver det här, men det är helt sant. Det finns inget härligare! Så som jag rider Willow är det inte många som får uppleva! Jag kan rida henne i grimma! Jag kan rida henne utan det till och med! det finns inte många som får uppleva det. Den sortens vänskap går inte att beskriva. Hon måste lita på mig och jag måste lita på henne. Som tex att jag försöker lära henne att buga (gå ner på ett knä) För att göra det så måste hon lite på mig otroligt mycket, för man skär äv en flyktväg för henne. En sak som dom är i stort behov av. Willow har klarat att buga några gånger och då känns det så härligt att veta att hom litar så pass på mig att hon gör såna saker för mig. Här om dagen låg hon ju ner när jag kom till hagen. Och hon låg kvar när jag satte mig bredvid henne och hon vilade sitt huvud på mina axlar. Bara en sån sak får en att må så himla bra! Visst jag kanske är knäpp men då får jag vara det för hon är en sak som hjälper mig att fortsätta le.


Något att skriva

Cause we are beautiful, No matter what they say

Nu kom jag på något att skriva om! tror jag iallafall ;) Vi har numera golv i köket och ungefär en tredjedels kök ;) det går lite frammåt! pappa har nyss börjat med att sätta upp överskåpen i köket och vi sa nog snart börja byta dörrar om jag inte har fattat det fel ;)Så det är ganska rörigt hemma nu men det blir ju bättre sen :) 
Willow ska rakas på fredag så att vi blir av med lite av lurvpälsen! ska bli skönt eftersom hon inte har fått så mycket vinterpäls än men blir ändå jätte svettig när vi rider.
Min lilla ponny är lite förkyld just nu också så vi ska ta det lugnt den här vecka och hålla tummarna så att hon blir bättre snart! 
På lördag sak jag och alla andra på allé gå i sklan. Det är nämligen öppet hus. Vi esteter ska spela och sjunga på olika ställen i skolan. jag och mina kompisar ska sjunga en låt ;) Vi ska snart också börja med lunch konsärerna. Kommer bli väldigt nervöst men det kommer nog gå bra. Det är bara att öva öva och öva ;)

<3


?

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med bloggen! Orkar lixom inte hålla på och blogga så ofta och när jag väl ska blogga så har jag redan glömmt bort vad jag skulle skriva om. Hur fan ska jag göra?!

Det finns såna som hör hemma här och vissa som hör hemma på varmare ställen längre ner...

Jävla pucko...

Jag har börjat fundera på om jag ska ta bort bloggen. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Skulle vara kul att veta det för omväxlighetens skull..
Är verkligen på piss dåligt humör just nu! Finns ju dom som bara kan dra åt helvete!
Sen finns det ju dom som verkligen är hur snälla som helst och borde stanna kvar här uppe! ♥
Men livet går vidare och nu har jag jätte bra kompisar och ett super bra liv! Förutom humör svängningarna den här tiden på månaden då men dom går ju över. Finns endel jag vill diskutera med min mage också men det får alvedonen ta hand om ;)

Min underbara lilla ponny plutt finns ju också. Här om dagen när jag skulle hämta henne i hagen så låg hon ner så jag satte mig hos henne och gosade en stund. Efter ett tag så skulle jag ge henne en kram och böjer mig runt hennes hals. När jag ahr armarna sunt henne så känner jag att hon lägger sitt huvud på mina axlar som att hon kramade tillbaka. Sen känner jag att hennes huvud blir tyngre och tyngre så hon är nära på att somna. Jätte mysigt! Såna saker får en att må så himla bra! ♥

Nej nu ska jag skita i det här och fundera på om jag ska lägga ner bloggen.

Puss♥


LOV!

Tell me that we belong together
You're my survival, you're my living proof
My love is alive, and not dead

Nu är det äntligen lov! Så himla skönt!
Åkte hem från skolan i dag för jag fick svin ont i magen :S När jag sätter mig på bussen så sitter det en tant på andra sidan och kollar i en tidning. När jag har sutit där ett tag så ser jag att hon börjar prata med sig själv xD Hon satt så hela vägen hem xD
Idag så har vi haft estet nästan hela dagen. först en lektion i svenska bara xD Sen blev det körsång och ensamble. Efter det så var det inso (privatlektion). Vi fick veta i dag att vi snart ska börja med lunch konsärerna :S Får se hur det kommer gå eftersom jag var så himla nervös när vi bara skulle spela upp inför klassen xD Men det är sånt jag får öva på (y) Fick en ny låt att öva på till inson som heter your song med Elton John ;) Har inte hört den förut men det är bara att lära sig (a) den var fin iallafall ;)
I morgon ska jag börja rota igenom Mysans saker eftersom hon numera är storhäst ryttare ;) jag skulle få kolla igenom sakerna om jag ville ha något, väldigt snällt, hon kunde ju lixom lika gärna sälja dom på en gång xD Men hon får pengar för det jag vill ha också såklart ;) Häst grejer är ju inte precis gratis xD
Så i morgon, dagen jag hade tänkt ta ledigt från stallet, åker jag till stallet och rider Willow eftersom jag inte rider henne i dag. Hon får inte stå mer än en gång den här veckan eftersom det är km på söndag ;) Så det är bara att trän, träna och träna ännu mer ;) Men i morgon tar vi faktiskt en paus från dressyren och rider ut för alla dagar kan ju inte bli på banan ;o det blir ju bara jobbigt för både henne och mig. Hon kan ju också få träningsverk! Så jag brukar sikta på att rida dressyr ca 3-4 ggr på en vecka och sen göra andra saker dom andra dagarna ;) Hon måste ju också få lite kul. Tänk er själva om det var någon som red på er som bara ville att ni skulle gå på banan trots träningsverken ;o inte kul! Dom har dessutom 4 ben att få ont i! Eftersom Willow inte är något jätte stort fan av dressyr heller så får vi ta det lite i våran tackt ;)
Nu ska jag nog ta och kolla på någon film ;)
Puss♥

Fan...

För några dagar sen så satt jag i soffan med böjda ben. När jag skulle sträcka ut mitt högra knä så tog det stopp. Jag försökte göra så att jag kunde få ut det rakt igen. Då sa det pang i knät, det var ingen liten smäll heller, och sen gjorde det skit ont. Så nu har både vänster och höger knäna börjast låsa sig. Så mamma ska ringa till min sjukgymnast så att han kan kolla dom. jag hoppas att det inte är så allvarligt!
Jag fick övningar som jag skulle göra när jag var där senast, Jag gör dom men ändå blir det inte bättre. Och om knäna började låda sig eller om jag skulle få ondare skulle vi ringa och nu låser dom sig och jag har ont i dom nästan hela tiden :S Hoppas det inte är något allvarligt!
Jag har inte sprungit på mer än ett halvår. Det känns inte så jätte kul heller. Jag vill kunna springa! Jag vill kunna sätta mig på knä i flera minuter utan att det ska göra super ont när jag reser mig. jag vill kunna rida Willow ett hårt pass utan att jag får ont när jag hoppar av. Jag vill att allt ska vara som vanligt! ♥


Snart smäller det

Nu var det ett tag sen jag bloggade sist. Jag har bara inte orkat gå och sätta mig vid datorn xD Lite lat jag vet, men jag har faktiskt hafr fullt upp med annat ;)
I dag blev en väldigt seg dag kan jag säga! var skit trött i morse när jag gick upp ur min varma säng som bara ropade på mig att komma tillbaka. Väl på skolan hade vi lektioner som vanligt. Slutade sen vid tio i tolv (y) Skit skönt! Åkte hem med bussen för att äta lite innan jag åkte iväg mot stallet. På bussen hem satt jag och Mysna och pratade och var allmänt flummiga xD lr ja jag var det iallafall, jag blir ju så när jag är väldigt trött xD Så jag blev ännu mera blondförklarad än vad jag brukar va (y) Aja riktigt roligt va det iallafall ;) När jag ahde kommit till stallet så tog jag in min lilla ponny skrutt från hagen och gjorde i ordning henne för ett pass dressyr på banan. Det gick ganska så bra i dag faktiskt. Det var bara endel som man skulle kunna vara lite nogrannare med men jag ställde inte så mycket krav i dag eftersom hon inte har gått så bra dom senaste dagarna. Banan var som ett enda lerhål så det blev inte så mycket träning på programet precis. Det tar vi på lördag ;) Det är tur att vi redan har ridit det 2 ggr innan, En gång på km och en gång på pay and ride. Sen har vi kört det lite ibland för att göra något lite annorlunda ;) När jag hade hoppat av så kollade jag hur lerig hon var...Jag kan ju säga att beskriva det som en gris som har hållit på med lera inte är rätt beskrivning. xD Sen är hon ju vit och det är inte det roligtaste när det är lerigt xD Men men, det är sånt man får leva med ;)
På torsdag och fredag har vi på allé studiedag ;D Superskönt! Så på torsdag sak jag följa med mysan och kolla när hon dansar och sen ska jag Mysan, Mathilda, Lovisa och Linnéa ha tjejkväll ;) Ska bli väldigt roligt! Sen efter det är det bara hem och ladda så mycket som möjligt inför KM! Hoppas jag kommer komma ihåg programet och att Willow är på sitt änglahumör och inte mcdonalds humöret! Bara att hålla tummarna ;)


Puss♥

Sova, Sova, Sova...

Nu börjar jag fundera på att gå och sova. Jag är så himla trött och det finns inget att göra xD
Satt och kollade på idol förut. Det finns verkligen vissa som det märks när dom är nervösa! Det funkar inte alls för dom, och det är ganska synd för dom sjöng väldigt bra annars!
I morogn blir det stallet på moppen! jag har knappt kört det på flera veckor :O Så det börjar bli dags innan det blir för kallt. Det blir nog snart att ställa av den för i år.
Nu ska jag springa upp och krypa i säng. Jag känner att om jag inte gör det så kommer jag snart somna på datorn xD Godnatt! ♥


Jag och lillebror innan aavslutningsmiddagen. :)

Skoldagen

Har precis kommit hem från stallet och sitter nu i köket.
Det var verkligen skitsvårt att gå upp i morse. Det var väldigt länge sen jag var så trött xD Första lektionen vi hade var naturkunskap. När våran lärare började prata så kände jag hur mina ögonlock blev tunga. Jag var nära på att somna sen flera gånger! Efter det hade vi Matte (tror jag) Fattade som vanligt inte så jätte mycket -.- Sen var det englska (om det inte var tvärt om xD ) Fattade som vanligt mycket ;) Haha. Mamma skulle förhöra mig på engelska glosorna jag hade tills i dag som jag hade glömmt bort. Efter typ 3 gånger jag hade skrivit dom så kunde jag stava dom ;) Skönt! Sen var det äntligen lunch! Var verkligen jätte hungrig vid det laget! Sen så hade vi idrott och som vanligt så fick jag gå på promenad. Efter det var det brandinformation -.- Sen bar det av till stallet med bussen för att ta in min lilla putte ;) Red först ut en sväng i skogen och sen gick vi in på banan i ett försök om att få henne att gå lite fint. När vi hade kommit in så började vi jobba. Och fy fan va bra hon gick!!!! Jag blev skit glad! Så nu kommer jag nog vara på bra humör resten av kvällen ;) I kväll blir det som vanligt idol och dusch. Sen ska jag sova tidigt för jag är skit trött! Ska bli väldigt skönt!
Nu ska jag prata lite med mamma och pappa ;)
Puss♥

You bring the sun out

Internet har varit lite cp nu dom senaste dagarna. Dom som är här och jobbar på nedervåningen gjorde något med internet så att det inte funkade -.- Dom har ladt isolering i hälften av rummen :) Mamma och pappa var också och beställde kök förut i dag :) Kommer bli super! Skolan i dag också. hade min första ''privat'' levktion i sång :) Riktigt roligt ! Mysan och jag sjunger tillsammans och vi fick låten You bring the sun out. Den va ganska bra faktiskt :) I morgon ska vi esteter spela upp låten som vi har jobbat med i mågra veckor nu. Men bara för klassen som tur är ;) Men den andra på öppet hus ska vi spela upp på skolan. Läskigt! Men det kommer nog gå ;) Jag och några av mina kompisar ska också sjunga och spela till låten jag och Mysan fick på musiken! Det ska bli jätte pirrigt! Om jag klarar det så kommer jag nog klara mycket sen hoppas jag ;) Åkte sen med bussen till stallet. Känns som att Mysan och jag hade lite fel samtalsämne för bussen. Det var lixom saker men pratar om när man är själv med sina kompisar xD Men det funkade ju nu iallafall, dom lever ju ;) Red sen ut i skogen med Mysan och Bella. Mycket rejs och galna hästar ;) Väldigt roligt ;) haha nej då, bara lite rejs ;) Fast det var fortfarande roligt (a) Willow ska få stå i morgon. Jag ska nämligen vara med Linnea då! Var så himla länge sen nu! Känns som evigheter! Vi ska nog hyra någon film eller nåt :) Tog lite kort när jag gick hem från bussen sen. Det var så himla fint vid solnedgången! Jag vill inte lägga in ´dom på Johans dator så dom kommer kanske upp en annan dag ;)
Nästa torsdag ska jag men Mysan och kolla när hon dansar ;) Roligt roligt!
nej nu måste jag hoppa in i dushen så att jag är färdig med allt innan idol börjar ;)
Puss♥


The strands in your eyes that color them wonderful
Stop me and steal my breath
And emeralds from mountains thrust towards the sky
Never revealing their depth

And tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

And I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
And I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

And rain falls angry on the tin roof
As we lie awake in my bed
And you're my survival, you're my living proof
My love is alive, and not dead

And tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love.
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

And I'll be your cryin' shoulder
I`ll be love suicide
And I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

And I dropped out, I burned up, I fought my way back from the dead,
I tuned in, I turned on, remembered the thing that you said.

And I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
And I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

;*

Har precis kommit hem från stallet. Red lite dressyr på älsklingen! Gick inte så jätte bra men hon har inte blivit så mycket riden den här veckan. Bella har ridit henne några dagar bara, sen har hon stått resten. Tack för hjälpen bella! :) Jag är skit trött nu efter att jag har ridit så det märks att jag fortfarande är lite sjuk!
Min granne var med till stallet i dag. Hon red när hon var yngre så hon ville gärna följa med och kolla när jag red. Så hon sa att någon gång skulle vi åka och kolla på någon träning när andra rider ;)
Nu resten av dagen ska jag nog bara ta det lungt. Det är konstigt egentligen vad slut man kan bli när man bara har varit sjuk i några dagar. Det är nästan läskigt ibland!
Tänkte lägga in en blid på mobilen jag vill köpa. Sen ska jag gå och sätta mig framför tv'n ;)
Puss♥


Ny mobil!

Sitter nu hos farmor och farfar och säger hej då till deras främmande. Har firat farfar hela dagen eftersom han fyller 85 i dag. En av dom som är här har inte jag sett på flera år! Hon kände inte igen mig först så det var nog väldigt länge sen jag träffade henne. Jag kom på först nu vem hon var efter att ha suttit och funderat på det väldigt länge. Jag lekte med hennes Barnbarn när jag var 5 år eller nåt ;)
Åkte hemmifrån vid 10 i morse med mig bakom ratten. jag körde faktiskt hela vägen ;) 15 mil! Ganska stolt faktiskt :) Men jag får nog inte köra hem eftersom det hinner bli mörkt innan för vi ska nog inte hem än på ett tag.
I morgon ska jag äntligen åka till stallet! Jag har ju inte varit där sen i tisdags! Så jag ska rida ut på en liten sväng i skogen med henne. Har saknat henne så himla mycket!
Jag har hittat en mobil som jag ska köpa! Äntligen säger jag bara! Det är så svårt att hitta just en som man tycker om xD Så nu har jag 500 kronor kvar till en ny mobil! jag fick 100 kronor av Maggan och Gert (faster och farbror) förut! Jätte snällt! Det blev mobilen HTC Smart. Så jag hoppas att den är bra! Så nu är det bara att börja spara ännu mera ;) Blir nog jätte bra när jag äntligen har köpt den och sånt ;)
I dag är nog första feber fira dagen sen i onsdags! Väldigt skönt! men jag hostar fortfarande väldigt mycket men det är sånt som går över ;) Nu ska jag resa på mig och säga hej då till alla ;)
Puss♥

4 år!

Ååh! fick vara hemma i dag igen -.- Så varken skola eller stall idag igen. Känns inte sådär jätte kul precis! Så som vanligt så ska jag spendera dagen hemma vid tv'n och datorn
Bellared Willow igår vilket känns väldigt bra så att hon inte får stå jätte mycket iallafall. Hoppas hon hinner ta henne i dag med! Pratade nyss med Madde så att hon vet att jag lever eftersom jag inte har varit i stallet sen i tisdags xD Men snacka om att jag saknar min lilla ponny nu! Måste verkligen åka till henne på söndag! I morgon ska vi åka till Farmor och Farfar för farfar fyller 85! Så då kommer släkten och grattar honom och sånt. Jag håller tummarna för att jag får köra upp dit ;) Det är ganska långt så får se om ajg orkar köra hela vägen eftersom jag bara har kört i typ 4 månader och inte kört så jätte mycket under den tiden. Men det går ändå ganska bra ;)
Nej nu vill jag vara frisk asså! Det är så tråkigt att bara vara hemma och sitta och glo! Finns ju absolut inget att göra! -.-
Idag får vi gratta Caesar som fyller 4 år! Det har gått så himla snabbt! Vi köpte honom när han var 4 månader!  Jag orkade till och med bära honom, och då var jag ändå bara 12 år ! Jag kan ha varit 11 också jag håller inte reda på sånt xD Jag var inte så jätte gammal iallafall xD
Nu ska jag hitta på något annat att göra ;)
Puss♥




Caesar och jag för 2,5 år sen tror jag ;)
 
caesar ett halvår ungefär

Älskar vatten



The beginning of everything

Vaknada vid 10 i dag och gick upp och satte mog framför tv'n. Fick vara hemma i dag med, men jag får se hur jag gör i morgon! Jag vill faktiskt till skolan och inte minst till stallet! jag red Willow i tisdags och sen har jag inte varit hos henne på hela veckan :/ Bella skulle nog rida Willow åt mig i dag så att hon inte behöver stå så  himla mycket. Gick och la mig vid 10 igår efter att jag hade kollat klart på idol. Men jag släckte inte förens halv 11. Låg och smsade massor innan X)
Jag kollade på massor av mobiler igår, om jag inte skrev det X) jag hittade 3 stycken som verklade bra så nu är det bara att börja samla! Jag ska också hålla tummarna för att jag får en egen dator i julklapp! jag behöver verkligen ha en egen nu till skolan och allt! Den som jag oftast använder nu har så himla lite minne kvar så man kan knappt göra något alls på den! Det är inte så jätte roligt! Så jag hoppas att jag kan få en egen som inte har så lite minne kvar (A) 
Nu har jag börjat lyssna på musik igen...såklart ;) Jag får inte nog av det asså xD
Annelie kom och hämtade Caesar förut för att gå på en långpromenad. Ganska skönt så slipper jag tänka på det eftersom att jag inte mår bra :) Så Just nu är det bara jag och Ronja hemma, men hon kommer nog komma snart och vilja gå ut hon med xD
Mamma och Pappa var i Örebro igår och kollade på golv till nedervåningen och badrum och lite sånt. Dom hittade golv till hela nedervåningen som dom ska köpa. Så nu drar allt igång :) Kommer bli väldigt rörigt ett tag, men det kommer bli super bra sen! Pappa har också ritat ett kök som vi ska ha! Super snyggt! Längtar tills allt blir färdigt!
Nu ska jag fortsätta med mitt musik nördande ;)
Puss♥

Musik Nörd!

Kanske blir hemma i morgon också -.- mår verkligen skit! hoppas på att bli bättre snart iallfall.
har sutit och lyssnat på musik nu nästan hela dagen, och jag har absolut inget att göra. Men som den lilla musik nörden jag är har jag bara lyssnat och lyssnat på musik! Endel låtar har jag till och med lyssnat på om och om igen xD en låt som jag verkligen har lyssnat på i dag är wish you were here! Den är väldigt bra som man gillar lite lugnare låtar! hat också lyssnat väldigt mycket på en ny låt som jag hittade igår, I'll be! Så nu kan jag nästan hela texten till låten, och jag har bara lyssnat på den i dag xD
När jag va nere och skulle göra kaffe  åt mamma och pappa förut så skulle jag ta fram kaffe pulvret. Jag öppnade skåpet och tod ut en burk och öppnade locket. när jag kollade ner fick jag se att det var oboy'en xD tur att jag såg det annars hade det nog blivit ett ganska sött kaffe xD
Nu ska jag släpa mig neråt och sätta mig framför tvn!
Puss♥

I'll be...

Blev en dag hemme i dag iallafall. jag gick först upp som vanligt och gjorde mig i ordning till skolan. Åkte till och med dit med bussen. Men när jag väl var framme så kännde jag att jag inte skulle orka hela dagen. Så jag satte mig på en buss hem igen xD När jag kom hem så gick jag och la mig för att försöka sova lite. Men en kvart efter att jag la mig så ringde farfar. När jag hade pratat färdigt med honom så försökte jag sova igen men då ringde någon gubbe som frågade om jag var mamma. Han fick mammas nummer så att han kunde ring till henne som han skulle ha gjort från början. Sen försökte jag sova igen men då gick det inte så jag la mig och kollade på film istället. Nu har jag lyckats släpa mig upp ur sängen och satt mig vid datorn iallafall. Får se om jag går ner och kollar på tv eller nåt sen. Det är precis det jag orkar göra just nu xD
Det känns väldigt bra att jag inte har något att plugga på resten av den här veckan ;D Det är bara redovisningen i historian som vi ska göra i morgon men det är lite svårt att sitta och plugga till. Så det blir en lugn dag framför tvn ;)
Blir inge stall i dag. Jag har bett Fia rida Willow i dag och jag hoppas att hon har tid med det :) Men jag hoppas att jag mår så bra så att jag orkar i morgon. Det är aldrig kul att vara sjuk!
Nej nu ska jag fortsätta att göra det jag brukar...lyssna på musik ;)
Puss♥


Förkyld!

Vaknade en halvtimme innan klockan ringde i morse och kunde inte somna om -.- Gick upp och gjorde mig i ordning till skolan och gick sen mot bussen i det kalla vädret! På skolan sen började vi med Gehörslära för att sen gå bort till aulan och ta estet foto. Sen har dagen bara flytit på som vanligt fast med ett ''prov'' på slutet i samhällskunskap -.- jag svarade på allt men gissade också på det mesta xD Aja vi fick göra om det om vi inte fick godkännt ;) Sen sprang Mysan och jag nästan till bussen för att hinna med den tidiga. Hoppade av vid stallet och hämtade min lilla putte i hagen. Red ut en sväng i dag. 1 timme eller nåt. Hon va skit pigg! Men jätte härligt! Vi tog en galopp på ett gärde och man kände verkligen hur hon la ner glädje i varje språng! Så såna dagar, även fast hon inte gör precis som jag säger, så vet jag att jag hör hemma på hästryggen! Har alltid gjort och kommer alltid att göra!
Innan vi skulle rida så skulle jag öva buga med Willow. När hon skulle få godisen så fick hon tag i mitt sinn på handen...och röck :S Inte skönt kan jag säga! men det är sånt man får leva med ;)
Håller också på att bli sjuk så jag känner mig jätte hängig, men jag åker till skolan med ett leende iallfall ;)
I morgon ska vi ha estet dag för att lära känna varandra. Ska bli kul men får se hur mycket jag orkar. Så det blir mjukisbyxor till skolan i morgon (Y) känner sig verkligen jätte fräsch när man kommer i sånt till skolan, men det är skönt när man måste kunna skita ner sig utan att förstöra jeansen ;) Sen blir det stallet, ska nog ta en till sväng i skogen eftersom jag inte orkar så mycket just nu xD Nästa fredag hoppas jag på att det ska bli dressyr träning ;D Ska bli kul, sist vi tränade för Anna gick det skit, men nu har hon kommit jätte långt så nu ska vi ta revansch! Jag ska ta och anmäla mig till KM i morgon också :D
Nu ska jag hoppa in i duschen för nu fryser jag xD
Puss♥

KM och hårdträning

Det fick bli en dag hemma i dag även fast jag gärna ville rida min lilla ponny plutt. Jag har känt mig jätte hängig hela dagen så jag kommer väl bli sjuk snart (Y) Det förklarar också mitt humör dom senaste två dagarna. Men men, det går ju över som tur är :)
Dagen spendearde jag framför johans dator, men musik i öronen. Jag satt där från 11 till 3 eller nåt xD Men så galen i musik som jag är gjorde det inte så jätte mycket ;) Frammåt halv 5 gick jag ner och satte mig framför tvn för att vänta på att min faster, Maggan,  skulle komma och gratta Johan som fyllde i fredags! Jag kan inte fatta att han blir 14! Det var ju inte länge sen jag var 14! Men det är bara att vänja sig antar jag ;)
Så nu har vi suttit och pratat och fikat i någon timme. Det var ett tag sen jag träffade någon ur släkten. I helgen ska jag nog träffa alla på pappas sida iallafall för då fyller farfar 85 år! 
Det blir en tidig kväll för mig i kväll så att jag ska orka gå upp till skolan i morgon. Men det ska nog gå bra nu när jag kan karka halstabletterna som mamma köpte åt mig förut! Väldigt skönt att ha!
Den 26 ska jag vara med på KM i Askersunds byn. Blir till att träna hårt innan! Willow och jag ska också träna för Anna innan. Så håll tummarna för att allt kommer gå bra :)
Nu ska jag gå tillbaka till vardagsrummet och prata lite innan Maggan ska åka.



Jag och Willow från pay&rid den 13 mars! Man kan säga att det han hänt endel sen dess!♥

Puss♥

Direkt från hjärtat

There is no guarantee, that this life is easy...

Har precis kollat färdigt på The last song! Jag har sutit och stor gråtit genom nästan hela filmen! Den är så himla fin så det är inte sant! Jag har inte gråtit på länge heller så då kommer ju lixom allt i alla trårarna. Filmen fick mig att tänka ganska mycket på allt som har hänt den senaste tiden. Man har ju verkligen märkt vilka som är ens riktiga kompisar under sommarlovet och vilka som bara var där men inte ville. Finns så mycket man skulle vilja göra åt sånt som inte borde hända men som verkligen gör det. Ibland kan det ju leda till bättre saker men ibland kan det bli så att det inte blir ett lika lyckligt slut som det borde vara. Det finns så många som bara drömmer men aldrig får uppleva det lyckliga slutet som finns precis runt hörnet. Alltid jätte nära men ändå väldigt långt bort.
Det finns så mycket man drömmer om men bara hälften av allt blir till verlighet.
Endel kompisar som pratar så mycket om att man måste träffas och pratar väldigt mycket det är oftast dom som inte bryr sig så mycket. Där kommer det där ''håll dina vänner nära, håll dina fiender närmare'' fram väldogt tydligt. Det borde inte vara så för man kan inget mer än vara människa. Det kan ingen.
Jag var så himla glad men just nu är det bara som bortblåst, visst jag får såna tider ibland men inte såhär. Jag är ju en väldigt glad tjej annars, men dom senaste två dagarna har allt bara varit skit! Men som vanligt så kommer det att bli bättre sen, men det är bara så jobbigt när jag mår såhär! Jag blir väldigt sällskapssjuk men jag vill ändå gärna vara ifred. Man vill bara lätta på trycket och gråta så att man kan må bra igen. Så den här filmen får en att tänka väldigt mycket på allt som har att göra med livet och men måste inse att det inte alltid är så lätt som dom flesta tror...

Jag har börjat tänka väldigt mycket på mormor och morfar nu också och jag funderar på om jag ska våga åka och hälsa på dom. Jag tror att det är det som får mig att må som jag gör. Jag tror att det är det som sliter sönder min själ.. Vilket dom inte är värda!Det finns lixom så mycket som jag skulle vilja säga till dom som jag aldrig kommer säga. och ändå så mycket jag vill säga..

I morgon ska jag hoppa upp på min underbara ponny i ett förök om att få tillbaka den glada Jessica igen för jag hatar att vara den här som jag har varit nu i två dagar! Willow brukar kunna hjälpa mig med det mesta så jag kommer förhoppningsvis må bättre i morgon efter att vi har ridit frihetsdressyr. Det är en sån kännsla att sätta sig upp på ett djur som skulle kunna döda en hur lätt som helst och sen rida i full galopp på gärden barbacka eller rida utan träns som jag ska göra i morgon. Man måste ju lita väldigt mycket på varandra! Just därför är det så härligt att jag ens vågar rida så! I början när jag red Willow så var jag rädd när jag red ut, och sen tänker men på hur det är nu... Jag rider henne utan träns barbacka. Om hon hoppar till åt sidan så håller jag mig kvar, vilket jag inte hade gjort förut. På bara 2 år har hon börjat lite på mig, byggt muskler så att hon orkar hålla upp sitt huvud själv och hon orkar rida dressyr och hon kan lita på mig. I början var det bockningar och skutt åt sidan. Det va inga snälla grejer kan jag lova! Men det avtog det med och vi började sakta lita mer och mer på varandra.
Alla nedgångar har lett till något bra. I våras var jag nära på att bryta ihop, och nu går det hur bra som helst! Det är ändå på bara några månader! Jag är så himla stolt över henne! Min lilla ponny plutt! Appakullas Willow ♥

Oj det blev ett väldig långt inlägg. Men det är skönt att få prata från hjärtat ibland.


Mitt hjärta tillhör dig!

Puss♥


The last song!

Maby I will never be,
Who I was before...♥

Vaknade vid 9 i dag efter en rolig kväll med Mysan som slutade med massor av prat. Vi startade Mysans dator och kollade på prinsessan och grodan. Den är ganska bra faktiskt :) Sen bar det iväg till stallet. Tog in Willow för lite lydnadsövningar på banan. Gick jätte bra till en början och hon gjorde allt jag bad om, bakdelsvändning utna min hjälp med grimman utan bara med hjälp av knäckebröd. Jag sprang framför henne och tvärnitade, hon gjorde samma. Hon cirkusbugade och massor mer, men sen hade hon fått nog och började springa runt på banan utan att bry sig om mig som vile annat. jag kokade tillslut så Mysan som skulle ta lite kort fick hjälpa mig med henne för att jag inte skulle explodera. Vi gick tillslut tilbaka till stallet och Wilow fick sin havre och sen ut i hagen igen. Jag var lite fotograf åt Mysan också när hon löshoppade Bella. Det gick väldigt bra! Bella testade lite bara men annars så hoppade hon på som bara den! När My hade hoppat färdigt Bella så ringde jag till mamma och frågade om någon kunde komma och hämta mig i stalet men då hade pappa åkt till örebro men Johan så då var det bara att vänta. Så Mysan och jag gick in i huset och sov nästan i hennes säng för vi var så himla trötta! Fick lite massage också, väldigt skönt med tanke på att mina knutar har börjat komma tillbaka mer och mer nu...
Sen vid klockan 6 kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem så frågade jag mamma om vi kunde färga mitt hår i helgen eftersom vi har skolkort tisdag och fredag. Så vi åkte iväg till konsum och köpte hårfärg. Så nu sitter jag med färg i håret och väntar på att det ska bli dags att skölja ur den. Efter det ska jag nog äte och sen tänkte jag sätta mig och kolla på The last song! Jag älskar verkligen den filmen! Så då kommer det bli gråta av!
I morgon ska jag rida lite frihetsdressyr och plugga massor på samhällskunskapen. Vi har prov på tisdag i svensk politigt (y) Nu ska jag kila ner och äta.
Puss♥

Jag och Mysan igår, snodde bilden från hennes blogg, hoppas det var okej :) ♥

Mysans dator

Sitter här med Mysans dator i knät och väntar på att hon ska bli färdig i duschen. I kväll blir det massor med godis och film! Ska nog kolla på the last song. Den är så himla bra! det blir säkert någon mer film också. :)
Skolan i dag som vanligt. Var med på idrotten i dag. Eftersom jag inte kan springa och sånt så fick jag gå en runda och sen göra massa sittupps tills lektionen var klar. Vi hade tema efter men vi som skulle med Askersunds bussen fick gå tidigare för att hinna med den. Stressigt som fan, men vi hann innan bussen åkte ;)
Hoppade av vid stallet sen för att rida min lilla älskling. Blev barbacka dressyr i dag. Gick väldigt bra tycker jag ! Hon har blivit mycket mer rörlig i vänster sidan nu, så det är skönt. Sen åkte jag och Mysan hem när pappa kom och hämtade oss :) väl hemma så åkte vi ner till stan och köpte godis till i kväll. Det blev ju inte lite kan jag säga men ibland måste man få äta sånt också :) Jag har blivit mycket bättre på att inte äta godis nu så jag känner mig inte sugen längre xD men i dag får jag vara sugen (Y)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, för Mysan är färdig.

Hittade en bild på Mysans dator på mig och henne i somras vid fågelsjön ;)



puss♥

Motorp

Gick upp vid halv 6 i dag som vanligt. Gick mycket snabbare att göra sig i ordning i dag för det var mjukisbyxor och mjukiströja som gällde idag. Vi skulle till Motorp (utanför Östansjö) för att lära känna varnadra bättre. Det va faktiskt ganska kul ;D Blev väldigt många lyft och mycket närkontakt ;) Man skulle upp för en 3 meter hög vägg utan något att sätta fötterna på. Bara med hjälp av varandra skulle alla upp. men vi klarade det faktiskt ;D När vi skulle ner igen så skulle man få hoppa 2 meter ner men det klarar jag inte med mina knän så killarna föreslog att dom skulle ta emot mig och lyfta mig ner men då hämtade läraren en stege xD Ville väl inte att dom skulle bryta något pga mig xD Sen skulle vi gå på ''skidor'', och stå på en stock och flytta på oss utan att nudda marken. Blindbock var det med också. En gren var att man skulle få egenom alla genom ett ''spindelnät'' i olika hål för varje person. Jag fick såklart ett hål högt upp så då va det bara att bli lyft över. Men jag kom igenom tack vare dom i min grupp ;) Vi skulle också över en ''eltråd'' (ett vitt rep) som man inte fick nudda, men det klarade vi också tillslut ;)
En sista gren var att man skulle gå över ett ''träsk'' utan att nudda marken. efter väldigt mycket närkontakt och mycket balans kom alla över till andra sidan ;) Man hade två plankor att gå på som man kunde flytta mellan några lådor så att alla skulle lyckas komma över. Vi var inte sådär jätte duktiga på nåt av det, men vi fick för oss att göra om ''eltråden'' och då gick det skit bra med den ;) Sen var det dags för korv och festis innan en brännbolls match mot SP1A. Dom vann såklart, dom är idrottsprofil klassen så vad kunde man vänta sig?, men nästa gång vill vi ha en estet utmaning så att vi kan vinna något ;)
Det känns nu som att jag har hamnat i en ganska bra klass i alla fall. Kändes lite konstigt i början men nu känns det ganska bra :)
I dag blir det inget stall för jag måste plugga till provet vi har på tisdag och sen måste jag göra en estet läxa till på onsdag, det är ändå skönt att få allt gjort :)
Vid 5 sen ska jag gå ner med Caesar till vetrenären så att han kan få vaccineras igen, får se hur det går ;) Ska nog också passa på att väga honom för det är inte lika lätt att lyfta honom längre xD
I morogn blir det nog inget blogg inlägg för jag och Mysan ska ha filmkväll. Men håll koll i fall att ;)
Nu ska jag ta och sätta igång med läxorna.
Puss♥


slänger in En bild från förra vintern på mig xD