Typiskt

11:05:37 2012-01-21

Igår åkte vi ju till örebro. När vi blev avsläppta så började en gubbe följa efter oss. Han var defenitivt påverkad av något. Vi försökte bli av med honom genom att gå till andra sidan gatan, men han fäljde efter i alla fall. Då började han ta tag i Lottas och Mysans arm och började säga att han var våldtäcktsman, kunde mörda oss m.m. Efter en bit till kom det en man på cykel med sitt barn bak på hållaren och stannade han som följde efter oss. Vi gick då snabbt som tusan till mcdonalds i hopp om att han inte skulle följa efter oss. Vi hörde på vägen hur han skrek åt honom som hade stannat och hjälpte oss. Jag är väldigt tacksam till honom! Väl inne på mcdonalds såg vi att han hade hunnit ikapp oss. Så vi bad de i personalen att få bort honom från oss. Så de ringde polisen.  Gubben kom i i affären och hoppade upp på disken och började senare kasta pengar på hon som stod i kassan så att hon nästan fick en i ögat. Sen gick han.
När polisen väl kom så berättade vi hur han såg ut och vad han hade gjort och sen åkte de iväg och letade efter honom. Vi såg honom inte mer den kvällen. Men man blir ju jätte rädd! Chockad och skakis!

 

Sen skulle vi gå till ica och handla godis. Vilket gick i en rasande fast och sen nästan spurt till bion för att sen stanna där tills filmen var slut!

 

Filmen var i alla fall bättre än jag trodde! Så hela kvällen blev ju inte fel ;) Såhär i efterhand är man fortfarande lite konstig när man tänker på vad som hade kunnat hända om inte den där mannen på¨cykeln hade stoppat gubben! Så tack mannen på cyklen!

 

Nu ska jag ut och gå med två stora schäfrar runt stan, då känner man sig i alla fall trygg kan jag säga!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback