mycket träning

17:00:20 2013-09-03
Idag har jag haft full rulle hela tiden. Först långpromenad med Caesar i 1 timme och 20 minuter. Sen laga mat. Sen åkte jag till gymmet och gymmade. Jag har också grejat hemma med saker som måste göras. Så en ganska vanlig dag.
i morgon ska jag gå långpromenad med Caesar och sen förhoppningsvis rida i morgon. Sandor har knappt blivit riden nu sen han slutade med sitt pencillin för han måste sättas igång försiktigt och sen har han haft lösa skor. Så igår var hovslagaren där men då slog han en sko fel så Sandor fick ont. Annars hade jag ridit i går också men eftersom han fick ont i hoven så fick han stå. Louise skulle ut i dag och kolla hur han mår och mår han bättre så ska jag rida i morgon. Det blir ju bara skritt men han måste ju sättas igång försiktigt.
 
På torsdag ska jag gå långpromenad med Caesar och sen ska jag till tandläkaren för att kolla om de vill dra ut min ena visdomstand. Så jag ska alltså åka till specialisttandläkaren i Örebro. Så jag är jätte nervös eftersom jag är lite rädd för tandläkaren. Jag drömmer redan mardrömmar om att jag kanske kommer få dra ut min tand.
 
På fredag ska jag gå långpromenad med Caesar och sen kanske rida. Beroende på hur Sandor mår.
 
På lördag ska jag till Ullared med Lotta. Bussen går 02.45! Inta varje dag man går upp 02.22! Så jag räknar med att vara super trött och seg hela dagen! Men det ska bli jätte kul!
 
På söndag jobbar jag 11-15. och sen ska jag sova! Att börja 11 efter att ha gått upp kl 2 dagen innan känns inte så lockande men har man fått en tid så har man!
 
Nu ska jag kolla på en serie!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback